Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

13
Old English Bulldog

Old English Bulldog

15.000 kr.

Old English Bulldog Bertha fødte 9 skønne hvalpe den 2 august, der er 6 drenge og 3 piger. Forældrene er gået igennem røgten inden avl og har fået flotte resultater, som selvfølgelig kan vises. De har før lavet et fantastisk kuld sammen. Mor Bertha er af den atletiske type. Hun er en aktiv pige som elsker at træne og lære nye ting. Hun nyder lange ture i skoven, men kan også sagtens ligge og flade ud på sofaen en hel dag. Far Elvis er af den mere brede type, men han er også meget aktiv, elsker at lege med bold og gør det uden problemer. Han kan også sagtens være på lange ture i skoven, men vil nu hellere spille bold eller snorke på sofaen. Hvalpene vil vokse op inde i stuen og blive vant til hverdagens lyde. Der vil blive lagt vægt på socialisering og lydtræning. Inden afrejse vil hvalpene være chippet, vaccineret og fået ormekur, de får EU pas, EKC stamtavle og en hvalpepakke med. Hvalpene koster 15.000 kr, ved reservation af hvalp skal der ligges et depositum på 3000 kr som ikke tilbage betales ved fortrydelse. Har det vækket jeres interesse eller har i spørgsmål, så er i velkommen til at skrive eller ringe og hører mere.

8963 Auning
9. aug.
Old English bulldog

Old English bulldog

12.000 kr.

3 tæver sælges De vil være chippet, fået ormekur samt vaccine. De vil være vant til børn og andre hunde. Og er opvokset i stuen. Der medfølger hvalpepakke med godbidder legetøj, foder og tæppe der dufter af mor. Reservationsgebyr 4000 De er salgsklar i uge 28.

4190 Munke Bjergby
2. aug.
Old english bulldog hvalpe

Old english bulldog hvalpe

14.000 kr.

3 super lækre Old English bulldog hvalpe, søger kærlige hjem, hvor de vil blive elsket og få en masse opmærksomhed. De er klar til at komme hjemmefra den 9.8.2022. Der er 1 tæve og 2 hanhunde, som vil blive store og robuste, de er altså ikke, af den sporty type. De har alle sammen fantastiske sind og tumler dagligt rundt af glæde. De bliver godt socialiseret, da de går med andre hunde, så de er ret frygtløse. Dette er et kuld, der ikke kommer igen, så hvis i vil eje noget ingen andre har, så har i chancen her. De er selvfølgelig med stamtavle og vil være chippet, samt vaccineret og har fået ormekur.

6200 Aabenraa
1. aug.
Old english bulldog hvalpe

Old english bulldog hvalpe

9.500 kr.

Vi har nogen smukke old English bulldog hvalpe. De koster 9.500kr De er 8 uger Mandag den 15/8. Og vil være klar til at flytte hjemme fra. De er vokset op i stuen sammen med os, så de er van til hverdagens lyde og dagligdag. De er van til andre hunde, katte og at komme med ud. Mor og far er vores og i kan møde dem når i kommer. Mor er black and tan og har stamtavle. Far er choko merle og uden stamtavle. De har fået ormekur Og vil være chippet og vaccineret når de afhentes. De er uden stamtavle. 1 blue merle tæve. (Solgt) 1 Black and tan tæve. 1 Black and tan han. (Solgt) 1 Brun tricolor han. (Solgt) Kontakt betaling. Depositum på 2500kr og betales ikke tilbage ved fortrydelse. I må gerne skrive eller ringe for at høre mere. 27627177

9500 Hobro
i går
Old English Bulldog Tæve

Old English Bulldog Tæve

10.000 kr.

Old English Bulldog Tæve søger nyt hjem. Carla er født den 1/11-2019 Carla er en glad og kærlig pige, som elsker at være tæt på sin ejer. Hun elsker mennesker og kan virke lidt voldsom pga hendes glæde. Hun er vild med legetøj, især bolde og kommer stolt og viser det. Hun kan de basale kommandoer, men skal trænes lidt i at gå pænt i snor. Carla er noget utryg ved andre hunde, da hendes hun desværre blev angrebet af en anden hund da hun var hvalp. Derfor laver hun udfald mod andre hunde, jeg har trænet med det og det er også blevet meget bedre, men derfor skal hun et sted hen uden andre dyr. Vi havde egentlig planer om at avle på hende, men hun trives desværre ikke i flokken. Hun har stamtavle I EKC Har fået taget røgten med flotte resultater. Vi har været på lidt udstillinger med hende, hvor hun har fået nogle flotte udtalelser. Hun bliver ikke solgt til hvem som helst, hvis vi ikke føler det er det helt rigtige for hende og der ikke er en kemi.

8963 Auning
tor.

Old english bulldog hvalpe

16.000 kr.

Kærlige og legesyge oeb?er sofahunde søger ny sofa Vi er 3 piger og 2 drenge tilbage og salgsklar 27/7

6753 Agerbæk
26. jul.

OLD English Bulldog / BLUE

8.000 kr.

Vores alles elskede og smukkeste Mr. Melvin søger sit allerbedste match og sit forevige hjem. Vi står desværre i den situation at vores flok ikke fungerer. Hvis der kommer nogle gode match til ham, så får du/i en uddybende tekst så du/i får det bedste indblik i hvem Melvin er. Melvin er en aktiv OEB der fylder 2 år den 7/8. Han bor på landet med 1 hektar have. Han er dèt skønneste væsen med en kæmpe personlighed. Kærlighed i uendelige mængder, han elsker katte, leg med hunde og mennesker. Aktivitet og motionsbehov. Melvin har brug for dagligt både motion og mental stimulering. Han elsker og løbe med ved siden af græsslåmaskinen. Han skal gerne have små "jobs" evt. med på cykeltur eller løb. Han elsker han at træne og bruge sit hoved. Han elsker vand, og han elsker og svømme. Så en tur i svømmehal og sø vil være et hit! Melvin elsker at komme ud og køre og er altid med på oplevelser. Melvin er sund og rask og har aldrig døjet med noget. Han er intakt, men har fået en Kemisk der varer i et år frem. Han har stamtavle og kommer fra det bedste opdræt. -Krav til nyt hjem Melvin er vant til børn på 12 og 15 år. Han skal i et aktivt hjem der kan opfylde hans behov og som elsker at ligge tæt. Han skal have god plads udendørs og boltre sig på, og være en del af familien. Han skal ikke bo med andre hanhunde, men måske en voksen hunhund. Han skal ikke bo i lejlighed. -Du/I skal have haft hund før. Send gerne til tlf hvad du/I kan tilbyde Melvin.

9460 Brovst
30. jul.

Old english bulldog hvalpe

15.000 kr.

6 hanner, 2 tæver. Forældre er testet, med fine resultater. Ad: 0 HD: b Patella: 0 Spondylose: 0 OCD: 0 Hvalpene får stamtavle ved ekc. Ved fraflytning vil de være chippet, vaccineret, sundhedstjekket, samt have fået ormekur. Hvalpene er opvokset midt i stuen, og er derfor vant til hverdagstrummerum, børn og andre hunde. Begge forældre kan ses! Er klar til fraflytning d 14 August. Pga skiftende arbejdstider foretrækkes sms, hvor vi kan aftale tidspunkt for opringning. ?

6715 Esbjerg N
21. jul.

Old english bulldog m. Stamtavle

16.000 kr.

Fashion kuldet 8 helt igennem fantastiske Old English Bulldog med stamtavle, 6 tæver 2 hanner i farverne Lilla og blå. Født 29.05.2022 og klar til at flytte hjemmefra 24.07.2022 Stueopdræt, trænet i dagligdagens lyde og alt hvad der høre et familieliv til. Godt socialiseret og vil have mødt dyr og mennesker i alle aldre og størrelser. Trænes i renlighed helt fra start af. Fodret med prima tørfoder samt barf og friske knogler. Opvokset med 9 måneders barn. Alle hvalpe flytter hjemmefra med hvalpepakke. Stamtavle hos EKC, chip, vaccine, ormebehandling, EU pas og kontrakt. Hvalpene er ormebehandlet som 2-4-6 og 8 ugers. Mor: HammerBulls Pinkie Pie HD: A AD: 0 PASTELLA LUX: Fri/0 OCD: Fri SPONDYLOSE: Fri Fri for allergier, åbne og frie luftveje. Lilla Trindel m. Hvid 46 cm 29 Kilo. Stamtavle ved EKC samt registreret i DKK x register. Far: Bloomingbulls Artoo HD: A AD: 0 OCD: fri Spondylose: fri Patella lux: 0 Frie luftveje Blå seal m. Hvid, 44 cm og 33 solide kilo. Stamtavle ved EKC. Begge forældre er sunde hunde både fysisk og psykisk. For yderligere info, flere billeder samt interesse kontakt HammerBulls på. 25739565/61763565 Sundhedsresultater kan fremvises ved besøg.

2620 Albertslund
9. aug.

Old english bulldog hvalp sælges

15.000 kr.

Jeg er 1 vild lækker OEB hvalp på 9 uger. Min madmor siger, jeg er sød, sjov, glad, dygtig, nysgerrig og legesyg og meget kærlige og som bulldog har jeg et vild lækkert sind. Jeg er glad for børn og går godt i spænd med andre hunde . Jeg mangler bare lige at finde mit nye hjem. Min kuffert med stamtavle er pakket og klar. Skriv eller ring for mere info. Du er også meget velkommen til at komme og se mig. Marius .

7200 Grindsted
ons.

Søger en hund til kærligt hjem

1 kr.

Hej, mit navn er Sara. Min kæreste og jeg er desværre lige gået af med vores dejlige Old english bulldog og derfor søger jeg en my ven at tage mig af. Min kæreste og jeg bor i en 1 værelses rækkehus med en lille have derfor søger vi noget der max er omkring de 20-25 kilo. Vi er begge erfarne hunde ejere og har haft lidt af hvert. Min kæreste studere til hverdag og er ikke hjemme i dagstimerne, jeg er begynd af min ADHD hjemmegående indtil sommeren 2022, og ville derfor være hjemme for at kunne passe hunden og være med til at han/hun falder godt til. Vi bor i Herlev og må selvfølgelig gerne have hund hvor vi bor. Jeg ejer en chinchilla i forvejen så den skal gerne kunne med gnavere. Vi har ingen katte el. ligene og ønske ikke børn. Jeg har desværre ikke de fleste penge denne måned da jeg har skulle betale en masse dyrelægen regninger fra vores gamle hund. Så penge kan jeg desværre ikke tilbyde meget af, men vi kan tilbyde din ven et kærligt hjem og massere af opmærksomhed, kærlig og lange gåture da vi begge elsker naturen (og så bor vi lige ved siden af hareskoven). Jeg er ikke interesseret i kønnet eller alder som sådan, bare gerne en mindre til mellem hund i størrelse. Skriv gerne til mig for mere information her, så vi kan finde ud af noget. - Sara

9. jul.

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalppakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
søn.

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalpe pakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Marley som er på billedet har de flotteste farver. Hun har arvet lidt fra både moren og faren. Hun er sort/hvid/tigerstriber Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
i går