Anden race

11
Tysk Jagt terrier
  • Tysk Jagt terrier  - 2
  • Tysk Jagt terrier  - 3

Tysk Jagt terrier

6.000 kr.

Super lækker Tysk Jagt terrier tæve som er vaccineret færdig med DKK stambog. Jeg har selv en søster til hende. Hun vil passe godt i et hjem hvis hun blive bruge til jagt eller andet hunde sport. Hun er vand til børn og andre hunde.

6880 Tarm
29. jun.
  • Tysk Jagt terrier  - 2
  • Tysk Jagt terrier  - 3
  • Tysk Jagt terrier  - 4
Tysk Jagt terrier søger nyt hjem

Tysk Jagt terrier søger nyt hjem

4.500 kr.

Vi søger et nyt og blivende hjem til vores dejlige hund Felix på 9 måneder. Rigtig dejlig hund, vi kan desværre bare ikke længere tilbyde ham det perfekte hundeliv mere, hvor han kan få brugt alt sin energi. Vi har haft ham med på jagt nogle gange, som han viser stor interesse ved. Han er en Tysk Jagt terrier, med stambog/ Stamtavle. Alle Felix ting medfølger! Fødselsdato: 30 August 2021 Vi søger gerne nogle som vil bruge ham til jagt og evt har erfaring med racen. Send gerne en besked, hvis han lyder, som noget for dig/jer, så er man velkommen til at komme og hilse på.

6600 Vejen
27. jul.
Fc springer hvalpe

Fc springer hvalpe

7.000 kr.

Super gode familiehunde/ jagt hunde begge forælder er jagt glade hunde. De er klar til og flytte hjemme fra i morgen den 9/7 2022 Der er en han og hun tilbage, pigen er den som bliver holdt på billedet Ring eller skriv hvis i vil vide mere

5471 Søndersø
8. jul.
Tysk jagtterrie

Tysk jagtterrie

7.000 kr.

Tysk jagt terrie. Sød og omgængelig hund. Den er børnevenlig. Har været brugt til drivjagt. Den går i grav men har ikke haft succes endnu. Den er renlig og vant til at være både ude og inde.

6534 Agerskov
17. jul.
Tysk Jagtterrier hvalpe.

Tysk Jagtterrier hvalpe.

5.000 kr.

Født 07-04.Suber jagt og familie hund.

9340 Asaa
2. aug.

Lækre hvalpe

10.000 kr.

Lækre beyeriske bjerg sporhund hvalpe er nu 6 uger og snart klar til nye hjem. Vi har 1 han hvalp og 4 hunner..som søger nye kærlige og aktive hjem. Om racen kan jeg sige at det er en dygtig jagt/ spor hund og ligeledes en fantastisk familie hund. Faderen til hvalpene har stamtavle mor er uden. Hunnerne koster 12.000 og hannen 10000.

6100 Haderslev
fre.

Tysk jagtterrier hvalpe

6.000 kr.

Jeg søger nyt hjem, og kan flytte hjemmefra nu. Jeg er en han. Jeg er født den 3. Maj 2022, og er kun 14 uger. Er født inde. Jeg kender alle dagligdagens lyde, børn og voksne. Jeg kan være her til I har holdt ferie, og hente mig, derefter. Mine forældre er rigtig gode jagt hunde, både over, og under jorden. Vi har begge forældre, som vist på billederne. Vi er meget sociale, og familie hunde. Jeg elsker at være med til at lege, gå ture og lege med min mor og far.

9480 Løkken
man.

Hvalpe

9.000 kr.

Har Disse 5 helt unikke hvalpe til salg. Mor er Stabyhoun far er F1 Labrador. Dem er der IKKE mange af. Så ønsker du og din familie en ny medlem så kontakt vores mad far. Dette er hvalpe som vil være aktive, nysgerrige og lærenemme. i vil få em familie medlem som vil følge jer i tykt og tyndt. I vil kunne brugen hunden til alle former for jagt, træning og aktivering som i nu ønsker jer. Den vil være aktiv når der er brug for det og slappe af i hjemmet. Jeg har en gang lavet denne parring før og har kun positive tilbage meldinger. Jeg her en Facebook gruppe med ejerne af disse smukke hunde som i ved interesse kan få lov at se. Spørg endelig løs, men ring eller skriv helst på mit nr. Jeg vil gerne have en god snak med fremtidige hvalpe køber. Der er 3 hanner og to tæver. En tæve tilbage.

8831 Løgstrup
tor.

FT Springer Spaniel hvalpe

10.000 kr.

FT Springer Spaniel hvalpe. Super Spændende kombination. Vores tæve Acragar Mint af Dala Gundogs er parret med tidligere mesterskabsvinder FTCH Helmsway Hero af Blackmoor. Acragar Mint er efter FTCH Hollydrive Theo x FTCH Bess So Smart. Mint, som i daglig tale hedder Molly, er importeret fra England. Hun er en super jagt- og familie hund. Molly er meget ærlig, energisk og har altid et godt drive. Hun er en fornøjelse at drive med og være i selskab med. Molly bruges flittigt i større professionelle jagtselskaber. FTCH Helmsway Hero er efter FTCH Wyndhill Brett of Stagsden x FTCH Helmsway Hope. Hero har tidligere vundet det Danske mesterskab og fik en tredje plads i det Svenske mesterskab samme år. I England har Hero vundet en vinderklasse og deltaget i det Engelske mesterskab. Foruden en fantastisk markprøvekarriere er Hero en fremragende jagthund, der bruges flittigt i sæsonen. Hans sind gør desuden, at han er en fornøjelse at være sammen med, både i kennel, men også hjemme i stuen. Torsdag d. 05.05.2022 nedkom Molly med 6 hvalpe, 4 tæver og 2 hanner. Hvalpene er født i stueopdræt og har daglig kontakt med børn og andre hunde i huset. Hvalpene er stambogsregistreret med DJR stambog og har fået chip, vaccination, ormekur, sundhedstjek og sundhedsbog. Kontakt os endelig for en uforpligtende hvalpesnak.

8983 Gjerlev J
26. jun.

Tysk ruhåret

8.000 kr.

Tysk ruhåret født d 31/12 2 hanner. Begge forældre er brugt flittigt på jagt. Træffes bedst mellem kl 10-12.

6792 Rømø
24. jul.

Tysk Ruhår Hvalpe

9.000 kr.

TYSK RUHÅRET HØNSEHUND HVALPE ? SALGSKLAR 18.07.21 Mine forældres Hunhund fik d. 23.05.21 7 hvalpe. De søger nu nyt hjem. Vi har 6 hanhunde og 1 tæve. Hvis nogen skulle forelske sig i en skøn familiehund og jagt glad lille hvalp. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, fået ormekur og være stambogsført. Ved interesse kontakt da gerne min far Kristian Hauge 20 12 71 30 eller min mor Else Pabst 51 78 36 50.

6040 Egtved
14. jul.