Anden race

249
Hund

Hund

2.500 kr.

Freja på 5 år søger et nyt hjem med masser af kærlighed. Freja er en blanding af rotweiler og cane corso hun er rigtig sød og kærlig og elsker at putte og vil rigtig gerne med ud at køre bil. Freja er lidt nervøs når der kommer fremmede hun gør men stopper når hun lige har sagt hej. Det rigtige hjem til Freja skal være roligt og der skal være masser af tid til hinde. Mener du at Freja ville passe til dig kan du ringe og høre mere om hinde.

9330 Dronninglund
ons.
Hund søges

Hund søges

1 kr.

Hej. vi søger en hund da vores gået bort pga alderdom Pga vores store kærlighed til hunde søger en ny hund. Bor på et nedlagt landbrug 1 km fra skov og strand Så der er gode forhold og masser af plads. Står du i en situation hvor du ikke længere har tiden til din hund måske pga flytning eller sygdom osv så vil vi meget gerne overtage hunden, vi arbejder hjemme er selvstændig så vi har masser af tid og kærlighed til at tage os af hunden. Min mand stor erfaring med hunde, han har haft hund i over 40 år I stedet for at tilbyde penge for hunden vil vi heller tilbyde at den får et rigtig godt hjem med masser af kærlighed. Pris 0 kr.

9670 Løgstør
tor.
Hund søges

Hund søges

4.000 kr.

Vi er en familie på 3 mor og mine 2 piger på 17 og 19 år. Vi søger en lille hund omkring 2 år. Vi bor I rækkehus og med masser af grønne områder. Vi har haft hund før. Vi måtte i august sige farvel til vores dejlige hund hund blev 13 år.

5270 Odense N
14. maj.
Udstationsnerings hund

Udstationsnerings hund

Købes

Udstationerings hund søges Vi søger en lille hund, så som en shih tzu,en havaneser, maltersre Chihuahua osv. Vi bor i hus med stor have i 4500 Nykøbing Sjælland sammen med min mand og vores to børn på snart 3 og 8år Begge mine børn er vant til hunde, katte og andre dyr.Vi vil kunne tilbyde en hverdag med leg, masser af kærlighed,omsorg, socialisering, en udstationsneringsfamilie som kender til opdragelse af hunde, og hvilket ansvar dette er,Plus der er hvalpe og hundetræning her i byen jeg ville gå til? Send mig endelig en pb hvis dette kunne have interesse??

4500 Nykøbing Sj
17. jun.
Hund søges

Hund søges

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er der i familien? 5 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Hus eller lejlighed? Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven.

5750 Ringe
9. jun.

Hund søges

Købes

Søger en genbrugshund. Da min dsg for nyligt mistede sin legekammerat . Søger jeg en ny hund . . . Vigtigt. . Hunden skal være sund og rask og med dyrlægebog. Race er ikke vigtigt men vigtigt at den kan med andre hunde. Jeg kan tilbyde hus på landet med en stor lukket have og masser af tid. . Mangler du et blivende hjem til din pga af allergi eller andet så skriv endelig. . Venlig hilsen Flemming

9352 Dybvad
8. jun.

Hund købes

2.000 kr.

En lille hund da jeg bor i lejlighed. Jeg er pensionist og går rigtig meget og kommer en del på et plejehjem så den skal kunne lide at blive klappet og gå meget tur. Den vil aldrig komme til at være alene hjemme.

6100 Haderslev
9. jun.

Hund søges

Købes

Vi søger en hund til vores familie. Vi er en aktiv familie på 4 som søger en firbenet ven. Helst ikke for hvalpet og et must at den er glad for børn og kan med bedsteforældrenes danske spids. Vi bor i byhus med have og garanterer et omsorgsfuldt hjem med masser af backup af hundelskere i omgangskredsen. Racen er mindre vigtig - men skal være renlig og blid og helst ikke for meget pels. Kunne være en dansk svensk gårdhund, en labrador, en blid staffy eller en blandingshund. Sindet er vigtigst. Vi bor i Odense, og vi foretrækker selvfølgelig at i ikke bor alt for langt væk når vi skal ud og se hund. Vi venter spændt på at høre jeres bud!

5000 Odense C
26. maj.

Dejlig pyreneer hund

4.500 kr.

har en dejlig 3.5 årig tæve hun skal være alene. hund da hun godt kan være dominerende over andre hunde i husstanden der vil blive lavet en kontrakt på hende hvor jeg har lov til at besøge hende for at følge hende da jeg virkelig holder rigtig meget af hende hun er en virkelig dejlig og kærlig hund hun er utrolig god til børn og er meget kærlig

6933 Kibæk
10. maj.

Lille hund søges

3.500 kr.

Lille hund søges

5200 Odense V
11. jun.

ældre hund søges

500 kr.

Jeg søger en ældre mindre hund til min far som desværre har mistet hans søde hund. Hunden min far søger skal gerne være mindre størrelse, stille og rolig og sund og rask. Min far er en ældre herre der bor alene i række hus med have tæt på grønne områder hvor de to kan gå ture sammen.

6700 Esbjerg
21. maj.

Søger sød hund

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er vi 5 stk 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed  Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven. Vi bor på en rideskole så skal ikke være bange for andre dyr.

5750 Ringe
i går

Hund søges til børnefamilie

Købes

Rolig, voksen hund søges til børnefamilie Vi er en familie med tre børn i alderen 9-18, som i et stykke tid har været på udkig efter en god familiehund. Vi bor i rækkehus med have i Lyngby, tæt ved store grønne områder, og håbet er at finde en rolig og familievenlig hund, gerne minimum 3-4 år gammel, som også kan være alene hjemme i dagtimerne. Skulle du have eller kende til en hund, som af forskellige årsager har brug for et nyt hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan love, at den vil få et godt, kærligt og trygt hjem med gode muligheder for aktiviteter i naturen.

2800 Kongens Lyngby
19. maj.

Lille race hund

12.345 kr.

Jeg søger en lille hund der ikke kommer til at veje meget, jeg har i forvejen en stor hund men den er ved at være gammel. Jeg kan tilbyde et hjem med have grønne områder lukket hundeskov alm skov og søer. Jeg går hjemme og der vil være muglighed for at den også kan komme med ud til hesten når jeg er der. Jeg har ikke sindsygt mange tusind kroner men til gengæld et hjem fyldt med kærlighed og hvor der er råd til dyrene og dyrlæge besøg når der er behov for det. Send gerne en sms så fortæller jeg gerne meget mere og sender også gerne billeder a dyrene så i kan få et indblik. Ja jeg har marsvin hund og to katte samt en hest. 91250627 skriv gerne.

5230 Odense M
man.

Lille hund søges

8.000 kr.

LILLE/mellem hund søges:-) Jeg er 25 år og bor alene i 3500 Har en 2 værelses lejlighed på 69kvm med lille have til, og direkte ud til store skove og grønne områder - Derudover så er jeg dog også hjemme hos mine forældre min. En gang om ugen, og de har dog to hanhunde. En labrador og en Jack russel på hhv. 8 år og 8mdr. Men de sødeste hunde som intet gør - Jeg er desværre sygemeldt med depression pt. Så jeg mangler virkelig min fremtidige bedste ven, jeg kan kaste al min tid og kærlighed på - Jeg har haft hunde,katte og generelt dyr det meste af mit liv. - Jeg ønsker at træne en del så min kommende bedste ven bliver bedst muligt aktiveret <3

3500 Værløse
8. maj.

Søger ældre hund

1.000.000 kr.

Vi søger en ældre bror/ søster til vores skønne Engelske bulldog Holger. Vi har købt et landsted, så vi ønsker os en hund mere???? Den skal kunne med andre dyr, og være god til børn, og adlyde? Vi ser frem til at høre fra jer?

5500 Middelfart
5. maj.

Hunde sele og rem

100 kr.

HUNTER dressur line og sele, sprit ny. Passer 50-70 cm i bryst omfang (gravhund ,puddel , bomulds blandinger og lignende størrelser )

8900 Randers C
i dag

voksen hund søges

Købes

Vi søger en lille rolig blandingshund, helst en voksen, gerne en han. Den skal være "bedste-ven" til min søn der har ADD Den skal kunne lide at kører bil, da den skal med os alle de steder min søn er, som støtte til ham Vi bor i lejlighed tæt ved park og skov. Der er ingen alene hjemme tid hos os og den vil ha lov at være i både sofa og seng :)

7330 Brande
14. jun.

Mangler du et blivendene hjem til din hu...

Købes

Hej står du og skal af med din hund pga flytning eller fordi den har problemer? Ja så læs med her. Jeg tilbyder din hund et godt og blivendene hjem om den har problemer eller ej så er alle velkommen. Jeg kan tilbyde et hjem hvor der er 1440 kvm grund hvor man kommer i skoven eller på stranden. Jeg er førtidspensionist med eget hjem og stor have, her må hundene være I møbler og vil altid være med hvor end jeg skal hen. Min store passion er hunde og jeg er opvokset med dem så altid haft hund i livet. Jeg bor i en meget lille by ude på landet så her er dejlig ro og fred. Lyder det som noget så skriv endelig

7900 Nykøbing M
16. jun.

Pasning af hund/kat

100 kr.

Jeg tilbyder pasning af eller kat hvis i skal på ferie og mangler pasning, Prisen er 100 kr PR dag plus mad til dyrene

6430 Nordborg
fre.

Hund søger nyt hjem

Sælges

Det er med sørgende hjerte at vi må finde et nyt hjem til Dolly da vi må erkende at hun ikke passer sammen med vores anden hund. Dolly er en fantastisk sød, rar og kærlig hund som kun skal have det bedste. Hun er tidligere gadehund, og ankom til Danmark i januar, derfor forventes der tålmodighed og et roligt hjem til hende. Dolly er vurderet til at være 6 år af dansk dyrelæge, og vejer 30kg. Samt er hun tjekket igennem ved dyrelægen og erklæret rask. Hun har nedklippet pels, da den gamle rev i hendes hud. Men når den kommer ud igen, har hun en super lækkert og flot pels. Der kræver en børstning en gang om ugen. Grundet hendes tidligere liv på gaden har hun nogle ting der skal arbejdes med, men også nogle ting som hun er super god til allerede nu. Hun er ikke 100% renlig, hun døjer med at tisse en smule indenfor dette er tjekket ved dyrelæge uden de kunne finde årsagen, herhjemme får hun en "ble" på når hun er alene for netop at undgå ødelagte møbler og lign. Dolly kan være alene hjemme i en normal arbejdsdag, hun hverken gør eller piver når man går fra hende. Men når nyt hjem findes, skal det selvfølgelig lige finpudses igen. Hun reagerer ikke på andre hunde og mennesker på tur, men grundet hendes alder går hun lidt langsomt og tager gerne sin tid. Grunden til vi skal af med hende er at hun ikke fungerer med vores anden hund, de knurre, brummer og snapper ud efter hinanden. Vi har forsøgt at løse det så godt som muligt dog uden held. Samt har hun snappet ud efter min kæreste, men vi mener ikke hun er farlig overhovedet, men at det kan arbejdes på. Krav til nyt hjem: Gerne ene hund, eller med en meget rolig hund som makker. Ingen mindre børn, da hun ikke er glad for støj. Dolly skal gerne bo i hus

8920 Randers NV
11. maj.

Søger en hund til kærligt hjem

1 kr.

Hej, mit navn er Sara. Min kæreste og jeg er desværre lige gået af med vores dejlige Old english bulldog og derfor søger jeg en my ven at tage mig af. Min kæreste og jeg bor i en 1 værelses rækkehus med en lille have derfor søger vi noget der max er omkring de 20-25 kilo. Vi er begge erfarne hunde ejere og har haft lidt af hvert. Min kæreste studere til hverdag og er ikke hjemme i dagstimerne, jeg er begynd af min ADHD hjemmegående indtil sommeren 2022, og ville derfor være hjemme for at kunne passe hunden og være med til at han/hun falder godt til. Vi bor i Herlev og må selvfølgelig gerne have hund hvor vi bor. Jeg ejer en chinchilla i forvejen så den skal gerne kunne med gnavere. Vi har ingen katte el. ligene og ønske ikke børn. Jeg har desværre ikke de fleste penge denne måned da jeg har skulle betale en masse dyrelægen regninger fra vores gamle hund. Så penge kan jeg desværre ikke tilbyde meget af, men vi kan tilbyde din ven et kærligt hjem og massere af opmærksomhed, kærlig og lange gåture da vi begge elsker naturen (og så bor vi lige ved siden af hareskoven). Jeg er ikke interesseret i kønnet eller alder som sådan, bare gerne en mindre til mellem hund i størrelse. Skriv gerne til mig for mere information her, så vi kan finde ud af noget. - Sara

15. maj.

Hund cane corso italiano

18.000 kr.

Han hedder Rex og han er 4 måneder Efter jeg har fået arbejde ude i Danish crown har jeg ikke mere tid til ham og såden en hund kræver meget tid og stor opmærksomhed derfor skal jeg af med ham Han er chippet har alle vacciner som han skulle have Han har en EU pas så han kan rejse med dig hele europa Han er meget sød Og mega dygtig Sms. ?+45 71 47 53 74? Hvis du har flere spørgsmål Jeg sælger ikke til hvem som helst jeg tænker meget over nye ejere Helst en familie

8700 Horsens
11. jun.

Lille rolig hund søges

Gives væk

Søger min nye bedste ven. Lille rolig, renlig og hyggetrold ønskes. Ring eller skriv hvis der er nogen der ikke kan have hund længere.

6270 Tønder
15. jun.

Lille blandings hund købes

3.000 kr.

Lille hund købes maks 3000 kr gerne omkring 2-3 år

5270 Odense N
man.

Klippekursus - lær at klippe din egen hu...

2.500 kr.

Klippekursus hvor du lærer at klippe din egen hund. Store som små racer. Se mere på Www.Aarhushundesalon.dk/klippekurser

8520 Lystrup
9. jun.

Blandings hund, Jack russel tysk jagtter...

3.000 kr.

Fantastisk hygge hund. Lille renlig og ikke super aktiv hund. Elsker putte tid i sofaen og er generelt meget knyttet til ejer. Hun bryder sig ikke om at være I bur, og vil forsøge at komme ud. Hun fungere ikke med katte Hun er en smule dominerende, så vil hun ikke trives med andre dominerende hunde.

4912 Harpelunde
9. jun.

galde venlige rocco

5.000 kr.

Den venlige Rocco blev sendt til os fra et lokalt shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en super venlig hund, han elsker menneskelig opmærksomhed og han er altid tæt på os ? en rigtig ven. Du finder ikke en gladere hund! Altid smilende, logrende altid med halen. Alt gør ham glad. Han er også meget venlig med andre hunde, hanner og hunner. Han går godt i snor. er fra 2018 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

lækre pinochio

5.000 kr.

Pinocchio blev bragt til os fra en situation med omsorgssvigt. En der havde mange hunde overladt til sig selv i sin baghave fuld af skrammel Pinocchio er meget sød og venlig, dejlig med mennesker og social med andre hunde. Han er lidt genert ved det første møde, men slapper hurtigt af og får selvtillid på ingen tid. Og han er meget sød med dette underbid. pinocchio er 1 1/2 år og er en lille hund på ca 10 kg. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
29. maj.

Flotte loky

5.000 kr.

Navn : Loky Køn : Male Alder : November 2019 Størrelse : medium (15 kg, 45 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Loky og hans søster Mel har haft et hjem siden de var hvalp, men deres ejer skiftede arbejde og begyndte at arbejde mange timer og efterlod hundene alene en hel dag. Hundene var ikke glade, og ejeren var ikke glad, men den eneste løsning, hun fandt, var at overgive hundene til shelteret. Der findes tjenester for kæledyrsvandrere, men det er nemmere og billigere at efterlade hundene i shelteret! Vi ved, at Loky er meget blid og vant til mennesker, han har altid boet i lejlighed, han er vant til sine gåture i snor i byen og han er social med andre hunde. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
14. jun.

SØGES allergivenlig hundehvalp

123.456 kr.

Allergivenlig hundehvalp søges gerne i racen havapoo, cavapoo eller lignende. Gerne tæve med mørk/brun pels. Vi er to voksne der har masser af kærlighed og tid og ønsker derfor at give det videre til en hund. Hunden vil ligeledes skulle trænes op til at kunne agerer servicehund. Hvorfor vi søger svarende til en mellem størrelses hund. Vi er meget interesseret i at møde både familie og hund inden handel og derfor vil det være mest fordelagtigt, hvis i og hunden bor i Midtjylland.

8240 Risskov
21. maj.

cuca

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Cuca blev bragt til shelteret med sine to ledsagere, fordi deres ejer flyttede til et andet land. De tager ikke hundene med, fordi hundene aldrig har været en del af familien. De var bare hunde, og de blev holdt i en kennel. Da de blev bragt til shelteret, var de alle meget beskidte og med rebstykker hængende om halsen. Cuca er meget blid og sød, men hun er fuldstændig forvirret over at være i et shelter og ret nervøs. Hun er kan med andre hunde, og med mennesker er hun blid, ikke et gram af aggression, men hun ved ikke, hvad hun skal forvente. Hun er åbenbart aldrig blevet behandlet venligt, og hun vil have brug for tid, tålmodighed og kærlighed til at lære at stole på en kommende familie. Men hun fortjener et kærligt hjem hvor hun ville blomstre. cuca vejer ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
29. maj.

fine cajo

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Cajo blev sendt til os fra et shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en meget venlig hund, meget menneske orienteret. Han kommer, når han kaldes, og han følger os som en skygge. Han er også super venlig med andre hunde, i shelteret deler han kennel med hanner og hunner. Meget legende! Han går meget godt i snor, meget lydig, trækker slet ikke. fra januar 2021 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

søde jennah

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Jennah blev bragt til os fra et kommunalt shelter. Hun er en super dejlig hund. Meget venlig, blid og social. Hun elsker mennesker, hun logrer altid med halen. Altid klar til kram. Hun er social med alle andre hunde. Meget godt temperament. Ikke en dårlig knogle i hendes krop. Bare meget meget sød. Jennah går fint i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra 2014, hunhund,19 kg.

6715 Esbjerg N
i går

smukke kalinka

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Kalinka blev bragt til os i november 2021 fra et shelter i et kuld hvalpe. Vi vidste, at moderen var en tysk korthåret pointer. Alle hvalpe blev adopteret. En familie adopterede Kalinka og hendes bror. De ville have søde hvalpe, men de troede ikke, at de søde hvalpe ikke forbliver hvalpe. Fire måneder senere, da hvalpene blev teenagere, returnerede de dem. Fordi naboerne klagede. Hvalpene gøede og hoppede over hegnet. Hvis du anskaffer dig en pointerhvalp, er løsningen ikke at holde hvalpen i en gård hele dagen uden interaktion. Pointers er aktive hunde og skal have ordentlig motion. Især når de er unge. Folk får hvalpe uden at tænke på, om de har liv til dem, så indser de, at de ikke gør det, og så dumper hundene i krisecentret. De eneste ofre for menneskelig dumhed og egoisme er hundene. Kalinka er en meget dejlig hund. Hun er super venlig, blid, nuttet og altid glad. Hun er vant til mennesker. Familien havde børn. Hun er meget venlig med andre hunde. Hun går i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra september 2021 ca 18 kg

6715 Esbjerg N
i går

dasha

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Dasha blev bragt til os fra et kommunalt shelter. Vi kender ikke hendes fortid, og hvor længe hun var der, hvad vi ved er, at hun ankom ekstremt beskidt, hendes pels helt klistret, og vi var nødt til at give hende et bad med det samme. Dette tyder på uhygiejniske forhold der hvor hun var. Under alle omstændigheder er Dasha en fantastisk hund, og efter et bad er hun også skinnende og smuk. Hun er venlig og social med alle andre hunde, hanner og tæver, alle størrelser. Bare de vil være hendes ven. Hun er meget sød ved mennesker, og hun bliver nem knyttet til en person. Hun går fin i snor. Dasha er meget adræt og kan hoppe højt, så hun bør komme til et hjem med et højt hegn. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? 5000KR

6715 Esbjerg N
i går

Gamle churicho

5.000 kr.

Navn : Chouriço Køn : Male Alder : marts 2011 Størrelse : medium (19 kg, 40 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Chouriço betyder pølse! Og han ligner ? Lille Chouriço havde et hjem siden en hvalp, hans ejere havde en stor ejendom på landet, men de solgte ejendommen, og de tog ikke deres hunde med. Der var 3 hunde, som alle levede i harmoni, da de var hvalpe. Men de var åbenbart ikke familiemedlemmer til disse mennesker, da der ikke var mere plads til dem. Chouriço er meget sød, venlig, nuttet og super blid. Han er også venlig med alle andre hunde, hanner og tæver og alle størrelser. Han går godt i snor. Han fortjener bedre! ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
ons.

Søde bolinha

5.000 kr.

Navn : Bolinhas Køn : Male Alder : September 2018 Størrelse : Lille (5,5kg, 35cm) Andet : Ormekur, vaccineret Historie, personlighed, andre: Bolinhas blev efterladt i shelteret af sin ejer, hun siger, at hendes helbred ikke tillader hende at tage sig af ham længere. Stakkels Bolinhas, han blev engang godt behandlet? hans vaccinationer er opdateret, han har endda et pas, hans ejer tog ham med på ferie sammen med hende? og nu er han i shelteret, i en kennel, sover i en plasticseng og det forstår han ikke. Bolinhas er vant til at bo i et hjem, og for en hund som denne er det forvirrende og svært at komme på et shelter. Under alle omstændigheder er han en sød og blid hund, han er social med andre hunde og han går i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
13. jun.

søde patty

5.000 kr.

søde Patty er en super glad og kærlig hund hun elsker mennesker og vil så gerne have opmærksomhed og lege med dem. Hun er glad for andre hunde og går fint i snor. Hun er en lille hund som er nem at tage med hun vejer kun 7 kg og er 1 år. Patty befinder sig i portugal og kommer først til danmark når der er en familie til hende.

6715 Esbjerg N
1. jun.

Lækre jorge

5.000 kr.

Navn : Jorge Køn : Male Alder : April 2021 Størrelse : medium (15kg, 40cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Jorge blev fundet på gaden, derefter bragt til os. Jorge er meget venlig og blid, dejlig med mennesker og social med andre hunde. Han går godt i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
14. jun.

Scottsk / Podenco

5.500 kr.

Vores søn viser sig at har allergi til pelsdyr, derfor lille Balou skal finde nyt hjem. Han er lige blivet 1 år gl. og den klogeste hun jeg har nogen sinde haft. Han er en tillidsfuld glad hund,100% renlig, glad for gåtur, meget glad for at lege, kommunikerer så tydeligt og ikke kræsen. Han har pas, er Chippet, vaccineret, har fået ormekur, og peppet mod utøj. mod lopper. Han skal komme i en familie som er rigtig glad for hunde, har overskud til daglige gå tur, og leje med ham dagligt. Han er en lille mellem stor hund med flotte pels, søde charmerende øje, og smukke hunde ansigt. Skriv til mig hvis du kan give ham et godt hunde liv ( hvilket han indtil d.d. har haft ) så kan vi tage den derfra.

8210 Århus V
30. maj.

Smukke carlota

5.000 kr.

Navn : Carlota Køn : Female Alder : 12/01/2017 Størrelse : (29,6 kg, 53 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Vi tog Carlota ud af det kommunale shelter med hendes hvalpe. Alle hendes hvalpe fandt et nyt hjem, og hun venter nu på at finde sit eget hjem. Carlota er en rolig og venlig hund. Hun er kan med alle andre hunde, hun går godt i snor. Og hun har meget søde øjne, der bare beder om en evig familie at bo hos. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.

Skøn Labradoodle søger kærligt hjem

14.000 kr.

Skøn Labradoodle fra januar søger kærligt hjem Sort labradoodle han, født 27/01-2021 Ludvig er en kærlig hund, som er vant til at gå sammen med andre hunde, samt vant til børn. Han er fuldt vaccineret, renlig og kan basale kommandoer. Han er en rolig hund, som stadigvæk har brug for aktivering og kan lide at lege. Han er sort, med nogle få krøller. Far er en sort puddel og mor en brun labrador. Vi forventer ikke, at han bliver større. Sælges kun til kærligt hjem, som har tid til ham. Det er et plus, hvis der er andre hunde.

8000 Aarhus C
19. jun.

flotte dudu

5.000 kr.

Navn: Dudu Køn: Male Alder: 1. Februar 2 år. Størrelse: Stor Andre: ormekur, vaccineret, kastreret Dudu kom til shelteret efter anmodning fra sin ejer, fordi han midlertidigt måtte forlade Portugal og ikke havde nogen til at tage sig af hunden, men han kom aldrig tilbage for at hente ham og holdt op med at besvare vores telefonopkald. Dudu er en stor fyr i venlighed og godt humør. Han kommer godt ud af det med hanner og hunner og er altid klar til forkælelse og leg. Han er den ideelle hund til en familie med plads. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
22. maj.

flotte kenai

5.000 kr.

Kenai blev bragt til os i november 2021 fra et shelter i et kuld hvalpe. Vi vidste, at moderen var en tysk korthåret pointer. Alle hvalpe blev adopteret. En familie adopterede Kenai og hans søster. De ville have søde hvalpe, men de troede , at de søde hvalpe , forbliver hvalpe. Fire måneder senere, da hvalpene blev teenagere, returnerede de dem. Fordi naboerne klagede. Hvalpene gøede og hoppede over hegnet.Hvis du anskaffer dig en pointerhvalp, er løsningen ikke at holde hvalpen i en gård hele dagen uden interaktion. Pointers er aktive hunde og skal have ordentlig motion. Især når de er unge.Folk får hvalpe uden at tænke på, om de har liv til dem, så indser de, at de ikke har det, og så dumper de hundene på shelteret. De eneste ofre for menneskelig dumhed og egoisme er hundene.Kenai er en meget dejlig hund. Han er super venlig, blid, nuttet og altid glad. Han er vant til mennesker. Familien havde børn. Han er meget venlig med andre hunde. Han går fint i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra september 2021 ca 21 kg

6715 Esbjerg N
i går

Frække ricky

5.000 kr.

Navn : Ricky Køn : Male Alder : 01/04/2020 Størrelse : (15,6 kg, 51 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Ricky blev fundet i nærheden af ??et firma og blev hentet af shelteret. Ricky er en meget munter og energisk hund. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.

frække Carlos

5.000 kr.

Denne dreng er den rigtige ?hund med batterier?, han har en uudtømmelig energi og en stor smidighed. Han gik lidt rundt i gaderne, han blev bespist af nogle mennesker, men der var han i fare, for der var en meget trafikeret vej, og det værste kunne ske. Vi blev tilkaldt for at hjælpe, og Zé Carlos kom til krisecentret. Han er flink og interagerer med andre hunde, han er med andre hanner og hunner. Han fortjener virkelig en familie, der forstår ham og hans personlighed og ledsager ham i gåture og eventyr. Han elsker at gå i snor. Han er ung, mellemstor og allerede kastrereret. Vil livet overraske denne dreng? fra 12. november 2020 ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
ons.

Marcellus

5.000 kr.

Navn : Marcellus Køn : Male Alder : 01/08/2019 Størrelse : (18,2 kg, 49 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Han blev fundet på gaden sammen med sin bror Joshua. Joshua blev adopteret, og Marcellus venter stadig på at finde sin egen familie. Marcellus er en af ??de hunde, som ingen lægger mærke til. Er rolig, ikke bange for andre eller mennesker. Går bare meget glad rundt om de andre 90 hunde, uden at komme i problemer eller forstyrre. Han kan lide at kæle med os, og han hopper ikke på folk. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.

søde Annika

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Søde Annika blev fundet på gaden med sine 3 hvalpe. Hun er meget sød og blid. Rigtig god mor til sine hvalpe, men hun deler også gerne med os. Hun er blid og kælen. Hun går godt i snor. Hun er social med andre hunde og ret legesyg. fra juni 2020 ca 23 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

kære beccy

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Denne lille pige blev bragt til os fra et lokalt kommunalt shelter, hvor hun var blevet fundet vandrende på gaden. Hun er meget sød og blid, hun kan lide kram og opmærksomhed. Hun er lige så sød ved andre hunde, hun kan lide hundeselskab. Hun går godt i snor. fra marts 2018 ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Smukke avay

5.000 kr.

Navn Avya Køn: Female Alder: 15 December 2021 Størrelse: vil blive medium Andet: Ormekur, vaccineret Historie, personlighed, andre: Avya blev fundet på gaden med sine søskende. Hun er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe. Dejligt med mennesker. Hun lærer at gå i snor, og hun lærer hurtigt. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
29. maj.

Borsky

12.500 kr.

Sidste udkald. der er 2 Dejlige hanner tilbage som ses på billederne Ønsker du en aktiv, unik og smuk familie hund? Så kan en borsky(husky/border collie være lige det du leder efter. Sibirian husky og border collie kendt for at være aktive og udadvendte, som familie hunde er de venlige og meget sociale, de er super kærlige og gode med børn. Både moder og faderen har et fantastisk sind og utrolige smukke. Moderen er border collie og faren er siberian husky Mor border collie, Far sibirisk husky med stamtavle Moren (Shiva, Border collie). kærlig, beskyttende observerende og utrolig lydig og lærenem. meget loyal over for sin ejer og følger i hælene hele tiden Kærlig overfor børn, kan med heste, hunde, katte. Faren (Balder, Sibirien Husky) Kærlig, er meget rolig af sind og ikke helt som den typiske husky, lydig til tider. En utrolig dejlig personlighed. han kan med børn, heste, hunde og katte Som skrevet er begge hunde fantastiske familie hunde der kan tolerere alt. Lige fra baby der skriger og river dem i pelsen til katte der løber omkring begge hunde er legesyge kuldet er på 6 hvalpe bestående af 3 hanner og 3 tæver Hvalpene vil få Sundhedsbog Vaccination Orme/loppe kur Chip. De vil blive introduceret til følgende. socialiseret med andre dyr, katte, hunde og heste. Tisse trænet Ud at køre i bil Gå i snor I kontakt med børn. lyd træning (fyrværkeri, høje lyde) miljø træning i huset bade træning påbegyndt træning af gængse kommandoer(sit, dæk, kom) vha. positiv feedback træning(kliker) Så hvis det er det du leder efter i din nye lille hvalp eller kommende familie hund så kontakt os. Der vil komme flere billeder af selve hvalpene med tiden, men man er altid velkommen til at skrive for flere billeder. vi forbeholder os retten til at vælge mellem købere depositum er 5000kr og betales ikke tilbage hvis man hopper fra.

7900 Nykøbing M
9. jun.

Søde mesquita

5.000 kr.

Navn : Mesquita Køn : Male Alder : 01/01/2013 Størrelse : (24 kg, 57 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Mesquita blev fundet på gaden nær en restaurant kaldet ?Mesquita?. Han haltede, som om han var blevet kørt over, men han havde det godt. Han er en rolig hund, men kan lide at lege og gå en tur. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.

Søde Kennedy

5.000 kr.

Navn: Kennedy Køn: Male Alder: 08/01/2022 Størrelse: 7,8 kg ? 46cm Andet: Ormekur, vaccineret Historie, personlighed, andre: Tilhører et kuld, der er taget fra tunneller i en skov. Vi kan bare ikke fange hans forældre. De er altid i nærheden, men umulige at komme tæt på. For bange for mennesker. De var generte til at begynde, men nu er de aktive og elsker at lege med de andre hunde og mennesker. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
30. maj.

Skønne lasco

5.000 kr.

Lasco og hans søskende blev fundet på gaden. De var alle meget venlige, uden tvivl født i et hjem og forladt. Vi kender ikke deres forældre, så vi kender ikke deres endelige størrelse, men de virker maksimalt medium, ikke for store. Lasco er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe. Vant til mennesker. Han er ved at lære at gå i snor, og han har allerede vist sig at være hurtig til at lære. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
22. maj.

Hundehvalp søges ?

7.000 kr.

Vi er et kærestepar der søger en lille hund som kan blive vores følgesvend. Vi bor tæt på skov og strand. Vores kriterie er at racen skal være lille. Vi har kiggede på maltesere og blandingshunde. Vi håber vi kan finde den rette hund. Pris mæssigt er vi på 7000kr :)

8500 Grenaa
17. maj.

Flotte bobby

5.000 kr.

Navn : Bobby Køn : Male Alder : 01/06/2019 Størrelse : (23,8 kg, 49 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Han blev afleveret på shelteret af sin tidligere ejer. Hans mor og hans bror har allerede fundet nye hjem, og han venter på et hjem hvor han kan få en varm seng, omsorg og en masse kærlighed. Han er lidt genert. Han blev ikke socialiseret som hvalp. Han kan lide mennesker, men er meget underdanig. Han lægger sig hver gang, der er noget nyt for ham. Men når han ser, at der ikke er nogen skade, er han en let hund. Han føler sig mere komfortabel omkring mennesker end omkring andre hunde. Han går ret godt i snor ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.

Blandingshvalpe

5.000 kr.

Blandingshvalpe Sælges klar d 9/6 mor er en blanding, men ligner en rottweiler. Far er en Golden Retriever. Dejlig sind Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info... De er født d.14/04-22 tæver 6500 hanner 5000

7200 Grindsted
i går

Glade yuri

5.000 kr.

Navn : Yuri Køn : Male Alder : 01/03/2018 Størrelse : medium (18,3 kg, 53 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Hans ejer var i en depressiv tilstand, fordi hans far døde, og hans mor begik selvmord. Naboerne bad shelteret beholde hunden, fordi damen ikke tog sig af ham. Han er sød og legende, men han har en vis frygt, når folk henvender sig til ham for at forkæle ham. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
ons.

Fine barbie

5.000 kr.

Navn : Barbie Køn : Female Alder : 01/09/2020 Størrelse : medium (16 kg, 45 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Barbie er fundet på stranden og gik alene i et par dage. Hun havde en øjenbetændelse. En frivillig fangede hende og bragte hende ind på shelteret Barbie er meget venlig og loyal hund. Hun elsker at være tæt for nogen og elsker at gå en tur. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
tir.
Side:af 5