Anden race

4
Smukke mini doodles klar 9 Dec. (Pootons)

Smukke mini doodles klar 9 Dec. (Pootons...

14.000 kr.

Hej vi er små skønne doodle mix kaldet Pootons som er mix mellem dværgpudel og Coton de Tulear. Vi bliver små (ca.5,5 kg) pelskugler som er allergivenlige, kærlige og intelligente. Vi er 1 han tilbage nu. Vi leder efter hjem hvor man har lidt overskud til os da vi er meget glade for vores mennesker. Vi vil være 8 uger d. 6 Dec. og have påbegyndt tissetræning og have fået chip, sundhedstjek og vaccinationer osv. Vi har også lært at blive børstet. Har du spørgsmål så ring. Vi har vores egen FB side nu, den hedder. Pootons - Tulles hvalpe. Når man har besluttet sig for en af os skal man lægge 2000 kr. I reservationsgebyr og restbeløbet når vi bliver hentet. Vi glæder os til at komme ud at sprede glæde og skønhed i vores nye hjem.

4400 Kalundborg
i går
Doodles

Doodles

25.000 kr.

Registrerede opdrætter med alke lovpligtige godkendelser. Vi søger kærlig familie til vores Cockapoo hvalpe. De opvokser i stuen blandt alle daglige lyd. Hvalpene vil være vant til gæster i hjemmet, andre hunde, støvsugning, nytårskrudt (via. Youtube), negleklip, vask af poter, køre i bil, og meget meget mere. Det er vigtigt for os, at introducerer vores hvalpe, for de fleste basale ting inden afrejse, så de får den bedste start på livet. Hvalpene er efter sunde, og raske familie hunde. Hvalpene vil inden afrejse få, -3x ormekur -Loppekur -Vaccineret -Sundhedstjek -Chippet -Registrering i Dk hunderegister. -Sundhedsbog Ydeligere får hver hvalp en hvalpepakke med, med bla, - Tæppe med duft af Mor - Bamse - Lidt snacks/ tygge ben - Pølleposer - Pose godbidder - Legetøj - Foder til den første tid Pris.25.000kr Reservationsgebyr. 5000kr, betales ikke tilbage ved fortrydelse. Trækkes naturligvis fra de 25.000kr Bilede er cockapoo fra tidligere kuld, samme mor

7400 Herning
24. nov.
Labradoodle

Labradoodle

15.500 kr.

LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
31. okt.
Hvalpe, Irish doodle

Hvalpe, Irish doodle

12.000 kr.

Farve i rødlige nuancer. Smukke hvalpe som bliver så smukke som voksen med meget pels. Google evt. Irish doodle. En aktiv hund som er kærlig, venlig og mild af sind. Voksen størrelsen bliver som en mellem stor hund på omkring 24 kg til 30 kg. Faren er en stor puddel. rød med DDK stamtavle. Moren en Irisk Setter. Hvalpene er sundheds tjekket, vaccineret, chippet og givet ormekur. Der medfølger hvalpefoder, tæppe, snor og halsbånd. Ring for mere information på tlf. nr. 2179 5968.

6990 Ulfborg
26. okt.