Anden race

18
Hund

Hund

2.500 kr.

Freja på 5 år søger et nyt hjem med masser af kærlighed. Freja er en blanding af rotweiler og cane corso hun er rigtig sød og kærlig og elsker at putte og vil rigtig gerne med ud at køre bil. Freja er lidt nervøs når der kommer fremmede hun gør men stopper når hun lige har sagt hej. Det rigtige hjem til Freja skal være roligt og der skal være masser af tid til hinde. Mener du at Freja ville passe til dig kan du ringe og høre mere om hinde.

9330 Dronninglund
22. jun.
Flotte loky

Flotte loky

5.000 kr.

Navn : Loky Køn : Male Alder : November 2019 Størrelse : medium (15 kg, 45 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Loky og hans søster Mel har haft et hjem siden de var hvalp, men deres ejer skiftede arbejde og begyndte at arbejde mange timer og efterlod hundene alene en hel dag. Hundene var ikke glade, og ejeren var ikke glad, men den eneste løsning, hun fandt, var at overgive hundene til shelteret. Der findes tjenester for kæledyrsvandrere, men det er nemmere og billigere at efterlade hundene i shelteret! Vi ved, at Loky er meget blid og vant til mennesker, han har altid boet i lejlighed, han er vant til sine gåture i snor i byen og han er social med andre hunde. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
14. jun.
Luna søger familie .

Luna søger familie .

3.200 kr.

LUNA SØGER NYT HJEM ? Luna kom til DK i marts 2021, ca 4 mdr gammel. Hun er en kærlig, sjov, skør, klog og aktiv hund, glad for katte? Dog også en lidt nervøs hund, der kræver tålmodighed og en masse kærlighed. Møder helst nye mennesker uden øjenkontakt, da de lige skal ses an. Mennesker hun er tryg ved, knytter hun sig meget til. Nervøs ved høje lyde og biler, og utryg ved mindre børn. En familie på landet, gerne med hund, uden mindre børn vil være perfekt for Luna? Kontakt mig gerne ved interesse ?

2600 Glostrup
11. jun.
Fantastisk familiehund

Fantastisk familiehund

Sælges

Hvis du søger en fantastisk hund så se her. Utrolig sød og kærlig hanhund på 9 mdr. Blanding af golden og lab. Han går fint med og uden snor og kommer gerne når du kalder. Elsker at køre bil. Kontakt mig for yderligere info.

5462 Morud
20. jun.
Borsky

Borsky

12.500 kr.

Sidste udkald. der er 2 Dejlige hanner tilbage som ses på billederne Ønsker du en aktiv, unik og smuk familie hund? Så kan en borsky(husky/border collie være lige det du leder efter. Sibirian husky og border collie kendt for at være aktive og udadvendte, som familie hunde er de venlige og meget sociale, de er super kærlige og gode med børn. Både moder og faderen har et fantastisk sind og utrolige smukke. Moderen er border collie og faren er siberian husky Mor border collie, Far sibirisk husky med stamtavle Moren (Shiva, Border collie). kærlig, beskyttende observerende og utrolig lydig og lærenem. meget loyal over for sin ejer og følger i hælene hele tiden Kærlig overfor børn, kan med heste, hunde, katte. Faren (Balder, Sibirien Husky) Kærlig, er meget rolig af sind og ikke helt som den typiske husky, lydig til tider. En utrolig dejlig personlighed. han kan med børn, heste, hunde og katte Som skrevet er begge hunde fantastiske familie hunde der kan tolerere alt. Lige fra baby der skriger og river dem i pelsen til katte der løber omkring begge hunde er legesyge kuldet er på 6 hvalpe bestående af 3 hanner og 3 tæver Hvalpene vil få Sundhedsbog Vaccination Orme/loppe kur Chip. De vil blive introduceret til følgende. socialiseret med andre dyr, katte, hunde og heste. Tisse trænet Ud at køre i bil Gå i snor I kontakt med børn. lyd træning (fyrværkeri, høje lyde) miljø træning i huset bade træning påbegyndt træning af gængse kommandoer(sit, dæk, kom) vha. positiv feedback træning(kliker) Så hvis det er det du leder efter i din nye lille hvalp eller kommende familie hund så kontakt os. Der vil komme flere billeder af selve hvalpene med tiden, men man er altid velkommen til at skrive for flere billeder. vi forbeholder os retten til at vælge mellem købere depositum er 5000kr og betales ikke tilbage hvis man hopper fra.

7900 Nykøbing M
9. jun.

Doodles

25.000 kr.

Registrerede opdrætter med alke lovpligtige godkendelser. Vi søger kærlig familie til vores Cockapoo hvalpe. De opvokser i stuen blandt alle daglige lyd. Hvalpene vil være vant til gæster i hjemmet, andre hunde, støvsugning, nytårskrudt (via. Youtube), negleklip, vask af poter, køre i bil, og meget meget mere. Det er vigtigt for os, at introducerer vores hvalpe, for de fleste basale ting inden afrejse, så de får den bedste start på livet. Hvalpene er efter sunde, og raske familie hunde. Hvalpene vil inden afrejse få, -3x ormekur -Loppekur -Vaccineret -Sundhedstjek -Chippet -Registrering i Dk hunderegister. -Sundhedsbog Ydeligere får hver hvalp en hvalpepakke med, med bla, - Tæppe med duft af Mor - Bamse - Lidt snacks/ tygge ben - Pølleposer - Pose godbidder - Legetøj - Foder til den første tid Pris.25.000kr Reservationsgebyr. 5000kr, betales ikke tilbage ved fortrydelse. Trækkes naturligvis fra de 25.000kr Bilede er cockapoo fra tidligere kuld, samme mor

7400 Herning
9. jun.

Skønneste Aquadoodler

15.000 kr.

Vi er så heldige, at vi har fået Aquadoodler hvalpe med klippepels. 5 piger & 3 drenge. 1 har fået hjem og nu søger resten af hendes søskende også nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske. Mor : Multigeneration Labradoodle med et fantastisk sind efter fuld DNA testet forældre hun vejer ca 16 kg og bor her ved os. Far: Brun/ Hvid Spansk Vandhund fra Tyskland hans forældre er også fuld DNA testet for arvelig sygdomme, han vejer ca 13 kg De elsker begge børn og andre hunde. Hvalpene vil komme til og ligne små brune / brogede bjørne. Deres forventet vægt er på omkring ca 13-16 kg og ca 40-50 cm. Hvalpene vil blive socialiseret med andre hunde store som små, børn, voksne og vil komme ud og køre i bil til skov og strand. Hvalpene er født og vil opvokse i vores private hjem, og vil ligeledes være en del af vores hverdag. Hvalpene har fået 3xormekur og er blevet sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. Når de rejser hjemmefra vil de have en stor hvalpepakke med sig til den nye start, bl.a. * En guide til doodler * Foder fra Royal Canin * Tæppe fra mor med broderet navn på * Legetøj der dufter af nuværende hjem * Lidt hundeslik og * Sundhedsbog Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så tøv ikke med og kontakte os. Depositum vil være 3000 kr. Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges, denne gruppe er kun for hvalpekøber. Brune hvalpe - 10.000,- Brogede hvalpe - 15.000,-

7870 Roslev
i går

Rejseklar Goldendoodle

14.000 kr.

Goldendoodler, hvalpe, 12uger Goldendoodler hvalpe, 13 uger kom og mød os mor og far de er så trætte af os at de ønsker vi snart flytter, mulig at vi passe i jeres sommerferie. Vi er så heldige, at vi har fået Goldendoodler F1bb ,hvalpe med klippepels. 1 pige Tilbage De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Goldendoodler F1b fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 20 kg bor her ved os. Far: Mørk brun Kongepuddel fra Holland 30 kg fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 20-25 kg 45-60 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. nogle foto fra tidliger kuld. P.S. Hun er færdigvaccineret. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
søn.

Frengle

8.000 kr.

Maggie er en fantastisk Frengle ( Blanding af fransk bulldog og beagle) hun har et fantastisk sind , hun elsker alt og alle både store og små. Maggie er kendt for at smide sig ned og satse på en kæler på maven. Hun ser alle hunde som hendes nye bedste venner. Hun går pænt i snor, sidder pænt, og er generelt både velopdragen og kærlig. Racen vil altid have udseende som en hvalp. Maggie søger desværre en ny familie at elske og forkæle med gåture og kærlighed. Jeg skifter job og desværre betyder det mindre tid hjemme grundet lang transporttid og det er ikke i hendes bedste. Maggie har siden hun var helt lille sovet i sit trygge bur, det gør hun stadig. Det følger selvfølgelig med og kan også bruges i bilen, derudover følger en kæmpe donut kurv som hun knuselsker at sove og lege i. Legetøj, mad, godbidder og hundeposer følger hende også .

4100 Ringsted
15. jun.

Cocker doodle/cockapoo hvalpe

19.500 kr.

Skønne gennemnussede dejlige cockerdoodle hvalpe. Mor er den kærligste familiehund, engelsk cockerspaniel, far er en utrolig sød mellem/dværg puddel (Siku fra unique-dogs.com). Begge forældre er meget dejlige og kærlige familiehunde med et godt sind. De bliver en god mellemstørrelse på ca 10-15 kg og omkring 40-43 cm. Der er tale om en fantastisk familiehund, i en meget børnevenlig størrelse. Hvalpene er stueopdrættet, og bliver vænnet til dagligdagens lyde. De møder andre mennesker, dyr og andre søde hunde på gården, de får en bred socialisering. Vi træner rolig adfærd, sit, kom, lyd, renlighed med mere. Vores 3 børn sørger for at hvalpene bliver vant til at blive nusset og holdt af børnehænder. Så der er tale om gennemnussede og menneskevante hvalpe. Vi laver blog fra hvalpenes hverdag, hvor vi hver uge lægger billeder og videoer ud af det dejlige kuld hvalpe- så i kan følge dem indtil I får dem hjem. Når hvalpene flytter hjemmefra har de fået ormekur, og blevet undersøgt hos dyrelægen (sundhedsbog medfølger), vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Der medfølger et tæppe der dufter af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor, halsbånd og EU-pas. Du er velkommen til at komme og hilse på hvalpene og mor i Hodsager ved Aulum . Hvalpene er 8 uger og klar til at komme hjemmefra d. 30. juni. Kuldet er på 9 hvalpe, 6 er solgt. Vi har 2 skønne piger tilbage og 1 dejlig dreng. Kontakt Inger Marie på tlf. 20651631 ved interesse for en af disse dejlige hvalpe. Pris 19.500 Bil. 1: De 3 dejlige hvalpe der stadig er ledige Bil. 2-3: Dejlig sort dreng, Baloo Bil. 4: Nuttet pige, Lullu Bil. 5-6: Skøn pige, Molly Bil.7-8: mor Lucia og far Siku Bil. 9-10: billede af Karlo og Blue tidligere kuld. Se mere på vor blog: https://luciasdejligecockerdoodlehvalpe.blogspot.com/2022/05/de-sknne-cockerdoodle-hvalpe-har-faet.html Se mere om os på www.skovlund-gaard.dk

7490 Aulum
16. jun.

Australian shepherd hvalpe

12.000 kr.

Australian shepherd, aussie Få mulighed for at følge din hvalp helt fra fødslen via en fb gruppe. Hvalpene er født d. 18/6. Så vil være klar til nye hjem omkring 13/8-22 Der er to sort tricolore hanner, en sort tricolore tæve og en rød tricolore han. Skriv og få mere at vide. Begge hunde er sunde. hverken mor eller far har stamtavle men alle 4 af deres forældre har, i Hollies tilfælde i to forskellige klubber og derfor kan hun ikke fa°. De er begge skannet med ad og hd og fået dna test for alle relevante test inden for racen. For mig er det ikke først til mølle. Jeg er meget obs pa° de kommer det rigtige sted hen sa° de ikke skal sælges videre. Det er en race der kræver kendskab til hunde og hundesprog. De skal stimuleres mentalt og fysisk, vigtigst mentalt. De skal ikke opdrages ha°rdt. Det vil ødelægge dem. Sa° jeg sælger kun til købere der har sat sig ind i hvad det vil sige. Ved ikke om det lyder ha°rdt eller noget, men ønsker kun det bedste, ba°de for hvalpe og købere. Prisen er 12.000, hvor man lægge depositum på 4000kr. Men først efter man har besøgt os og hvalpene efter deres 3. Uge. Jeg vil til en hver tid stå til rådighed efterfølgende for råd og guidning eller hvis der bliver noget. Hvalpene vil blive dyrlæge tjekket, ormekur 2-3 gange, sundhedsbog, chippet og vaccineret (den store pakke) inden afgang. Derudover vil de få en hvalpepakke med noget der dufter af mor samt lidt mad til opstart. De vokser op i stuen ved os og vil blive socialiseret og trænet i forskellige lyde og møde med dyr og børn og voksne. De vil have prøvet at køre bil og besøge forskellige steder.

7361 Ejstrupholm
21. jun.

akita hvalpe

16.000 kr.

Kennel Akitagaarden søger købere til vores næste kuld så er du interesseret kan du kontakte os :) Hvalpene vil være trænet i renlighed samt trænet i at lystre deres navne, de vil være vant til børn, katte og andre hunde når de kommer ud til deres nye familier. Hvalpene er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vac. når de bliver solgt. Hvalpene vil være socialiseret i følgene inden de rejer fra os: :støvsuger :bil :andre hunde :gåtur i snor :fremmede mennesker :musik :Vaskemaskine :lyden fra tog Hvalpene vokset op i huset med os, og har dagligt adgang til have areal. Hvalpene er avlet efter DKKs avlsanbefalinger og sælges med DKK plus stambog, dvs. følgene er tjekket hos forældrene. Mor Noa: HD/A-AD/0. Far rød/hvid : HD/A-AD/0 Proceduren i Kennel Akitagaarden: Vi har en hvalpeliste hvor dem der er interesseret i en hvalp bliver skrevet op, derefter hvis der er en hvalp til rådighed ,ringer vi og aftaler et møde, så vi kan se om der en hvalp til disse personer. hvis kemien er rigtig, og folk vælger at "sætte" sig på en hvalp, indbetales der et reservations gebyr på 4000,-. Når hvalpen bliver hentet følger der en hvalpepakke med som består af lidt startfoder, legetøj og godbider samt halsbånd og snor. Prisen bliver fast sat når hvalpene er født omkring (16.000kr) Billederne er af vores to sidste kuld

5260 Odense S
23. maj.

Fransk Bulldog / Frengle

9.500 kr.

Fransk Bulldog-25 procent beagle, hvalpe, 9 uger, salgklar 28-06-2022 Danmarks skønneste hvalpe.Skøn Kombination af Fransk Bulldog og 25 procent Beagle.Sunde og Aktive Glade hvalpe meget sociale nyder at være omkring familien og deltage i daglidagens gøremål . Ønsker sig nye Hjem ..aftal gerne en dag hvor i kan besøge hvalpene Efter de smukkeste og kærligste forældre. Hvalpene er vant til børn og andre hunde. De er renligheds trænet og vant til lyde i dagligdagen som radio, vaskemaskine, støvsuger osv.. de har prøvet at køre med i bilen. Hvalpene sælges vaccineret, med sundhedsbog fra dyrlægen. De har fået ormekur og er chipmærket og tilmeldt dansk hunderegister. Skriftlig Garanti Hvalpefoder -Halsbånd og snor ..legeknude -prutteposer-tæppe Når hvalpene er 12 uger får de dyrlæge tjek af samme dyrlæge som har dyrlæge tjekket dem som 8 ugers. De får 12 ugers vaccine og rabies samt pas . Fra Dansk Godkendt kennel-med den lovpligtige hundeholdderuddannelse

4270 Høng
i dag

Blandingshvalpe

7.000 kr.

Disse 5 skønheder er født d.23/5-22 Og er salgsklar d.25/7-22. Uge 30. De vil være chippet, vaccineret, fået ormekur og sundhedsbog. Aya moren er en blanding af schæfer og boxer. Balder faren er gammeldags labrador. Begge forældre er sunde og raske og de har et dejligt sind. de er født og opvokset i kærligt hjem og derved også vant til alle dagligdags lyde. Er vant til børn, lyde fra biler, græsslåmaskine osv. De er allerede nu frække, sjove, meget nysgerrig og vil rigtig gerne lege og nusses. Der er 3 hanner og 2 tæver. Man er velkommen til at komme og hilse på dem. Sender gerne billeder/film, hvis det ønskes. Så send mig en sms Der skal betales depositum ved reservation på 3500 kr.

7100 Vejle
i går

Cane Corso - to tæver tilbage.

7.500 kr.

Skønne Cane corso italiano hvalpe er nu klar til deres kommende og blivende hjem. Hvis du skal have en ven for livet, så er det disse super søde Cane corso hvalpe du skal møde :) Der er 2 tæver tilbage. De er alle sunde og raske, legesyge, utroligt glade for børn. alle hvalpe er trænet i renlighed, køre bil og være sammen med små børn, de kan også med katte og har god øjenkontakt med os. Begge forældre har Stamtavle, men der valgt at ikke lave til disse hvalpe. Alle hvalpe har fået deres hvalpe vaccine, 3 x ormekur, har sundhedsbog, rejse pas, og er chippet, samt sundhedstjekket hos dyrlægen og fået rabies vaccine. PS: det betyder meget for os hvem de kommende ejer er for vores hvalpe, derfor ser vi frem til at høre lidt om jer. i er velkommen til at komme og se dem.

8000 Aarhus C
23. jun.

Dejlige Cane Corso hvalpe søger hjem<3

7.500 kr.

Skønne Cane corso italiano hvalpe er nu klar til deres kommende og blivende hjem. Hvis du skal have en ven for livet, så er det disse super søde Cane corso hvalpe du skal møde :) Der er 2 tæver tilbage. De er alle sunde og raske, legesyge, utroligt glade for børn. alle hvalpe er trænet i renlighed, køre bil og være sammen med små børn, de kan også med katte og har god øjenkontakt med os. Begge forældre har Stamtavle, men der valgt at ikke lave til disse hvalpe. Alle hvalpe har fået deres hvalpe vaccine, 3 x ormekur, har sundhedsbog, rejse pas, og er chippet, samt sundhedstjekket hos dyrlægen og fået rabies vaccine. PS: det betyder meget for os hvem de kommende ejer er for vores hvalpe, derfor ser vi frem til at høre lidt om jer. i er velkommen til at komme og se dem. mvh

8000 Aarhus C
22. jun.

Labrador / Golden Retriever han hvalpe

9.000 kr.

Søde og dejlige Labrador / Golden Retriever hvalpe 2 stk hvide hanner. Menneskevenlige, inde og ude, kører gerne i bil. Født 11-5-2022 og klar til afhentning 6-7- 2022. Der er stadig en han til salg. Han er bare sådan en dejlig hvalp, med masser af krudt i og så sover han bagefter. Nu er hvalpene så 6½ uge. De er helt renlige nu. Det er altså bare dejligt. De er også begyndt at gå tur med mor-Anna og mig, når jeg går tur med mor-Anna. Så er de godt trætte bagefter og tager en ordentlig lur. Nu er hvalpene 5½ uge. De er næste ude hele dagen og nyder det. De er virkelig, dejlige og rolig, når jeg tager dem op. Men nu kan de også godt lege selv. Mor Anna passer dem godt. De er nu næsten helt renlige. Se de nye billeder. Endnu en uge er gået med dejlige og rolige hvalpe. Se det nye billede. Hvalpene kommer nu ud ca. 5 gange om dagen, de nyder det, og får besørget så flot. De spiser nu lidt hvalpefoder selv. Anna-mor passer godt på dem, når de er ude. Så er hvalpene blevet 2½ uge. Se de nye billeder. Nu har de fået øjne og kan vakle lidt rundt på deres ben og hæve maven fra jorden. De er bare så dejlige og vidunderlige. Mor - Anna - Labrador, far - Cody - Golden retriever. Begge uden stamtavle. Mor er en høj gylden labrador, som følger mig dagen lang. Hun er med i bilen, når jeg er nogen steder. Hun er også med, når jeg har kunder, hvor hun gør et godt stykke arbejde med at trøste og støtte. Hun bor på landet og er vant til at komme ud på markerne. Far bor også på landet og er vant til at være både inde og ude. Ved reservation betales depositum på ½ delen af prisen 4.500 kr. Resten betales ved afhentning. Hvalpene får ormekur, chip, vaccination, osv. dyrlægecheck inden afgang, som er inkl. i prisen.

5882 Vejstrup
tir.

Lækker mini Goldendoodle F1b

15.000 kr.

Goldendoodle i unik farve Goldendoodle hvalpe F1b Klar til at flytte nu 1 tæve Mor er Goldendoodle F1 - Sort Far er puddel - Lys Fie som vi kalder hende var den mindste i kuldet, hun havde brug for lidt ekstra tid hos sin mor men er super klar på en ny familie nu Vi syntes hun er super nem og mega sjov Hun er meget opmærksom når vi træner med hende men også en stor puttetrold Vi vil gerne at hun får hendes egen familie nu - så har du/i et 1. klasses hjem så kontakt mig for en samtale om denne lille skønhed Vokset op i stuen Får kvalitetsfoder Vant til dagligdags ting og pelspleje Vant til at kører bil og gå fint i snor Sygeforsikring medfølger Der medfølger flot hvalpepakke og selfølgelig sundhedsbog fra dyrlægen Reservations gebyr 2000kr Ingen hvalpe sælges uden en personlig samtale og besøg Skriv en sms 50455081 og fortæl lidt om dig selv og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt

8970 Havndal
11. jun.