Anden race

262
Blandings Race

Blandings Race

3.500 kr.

Info: Race: mastin x rottweiler mix Alder: ca. 3 måneder Generelt: Asta er den næst største af tæverne i kuldet. Asta sammen med sine søskende er utrolige lydig i form af indkald og Asta følger gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Asta er en utrolig rolig, kærlig og blid hvalp af sind. Asta er ikke den mest vandglade hund, forhold til sin søster Sif men er utrolig nysgerrig og udforsker gerne sine omgivelser Asta elsker desuden at snuppe alle ting og gemme dem rundt omkring i haven ? Generelt er Asta sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Asta er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil bellamusen få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Bellamusen bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har en fb gruppe, her vil I kunne læse mere omkring os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse sendes besked herover Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive.

2400 København NV
19. jun.
Lille race hund

Lille race hund

12.345 kr.

Jeg søger en lille hund der ikke kommer til at veje meget, jeg har i forvejen en stor hund men den er ved at være gammel. Jeg kan tilbyde et hjem med have grønne områder lukket hundeskov alm skov og søer. Jeg går hjemme og der vil være muglighed for at den også kan komme med ud til hesten når jeg er der. Jeg har ikke sindsygt mange tusind kroner men til gengæld et hjem fyldt med kærlighed og hvor der er råd til dyrene og dyrlæge besøg når der er behov for det. Send gerne en sms så fortæller jeg gerne meget mere og sender også gerne billeder a dyrene så i kan få et indblik. Ja jeg har marsvin hund og to katte samt en hest. 91250627 skriv gerne.

5230 Odense M
20. jun.
DKK Langhåret race: Chinese Crested PP 

DKK Langhåret race: Chinese Crested PP 

9.500 kr.

DKK hvalpe (Salgsklar) (Det andet sidste billede er far og det sidste billede er mor) Smukke skønne langhåret chinese crested powder puff søger kærlig familier. Vi er nogen søde, smukke og kærlige babyer født den 27 juni vi er rejseklar, der er 2 tæver og 1 han tilbage. Vi kommer fra kærlig opdræt hvor vores madmor og datteren i huset sover sammen med os og hele familien kysser og kæler med os, vi bor i stuen, og er vant til daglige lyde. Når vi er store nok bliver, vi en del af de andre hunde og løber frit rundt i huset. Vi søger kærlig blivende hjem, der gider at nusse og kæle med os, og lære os verden du bor i og ved. Vi er med: - DKK tavle - 1 vacc - Sundhedsbog - Chippet og registreret i hunderegister - Fået 3 gange ormekur - Der følger god flyttehjemmefra pakke med hver af os. Der ligges et resv.  gebyr på 3000kr der fratrækkes købsprisen Der er kennelforsikring på os hvis vi skulle have noget skjulte fejl doktor dyr ikke har opdaget, så det sikre jer to års garanti. Men godt nok ikke kosmetiske ubetydelig fejl. Vi bliver solgt som familie hunde og der er ingen krav om udstilling eller avl. Men det er en mulighed. Da vi kommer fra udstillet forældre bare i en anden klub. Den eneste rigtig krav er at du vil passe godt på os, og give os et super skøn hundeliv. Lyder vi noget for dig så skriv eller ring på 27159922 så får i fat i vores madmor Xenia, er hun ikke lige ved telefonen så skriv en besked eller ligge en besked på telefonsvareren så ringer hun tilbage, fordi så er hun nok ved at fodre os eller ordne noget med os eller har travlt med at dele kys ud til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

6500 Vojens
11. maj.
Tyske langhåret hønsehund

Tyske langhåret hønsehund

7.000 kr.

Sælger 2 stk han hund af race tyske langhåret hønsehund, De bliver 8 uger d. 30/5 De er efter to gode jagthunde, De er fra et kuld med 7 hvalpe De bliver vaccinere og chippet ind de bliver 8 uger Der medfølger ikke stambog med, men begge forældre er ren race

9900 Frederikshavn
17. maj.
irsk vandspaniel 1 år - og meget godmodig

irsk vandspaniel 1 år - og meget godmodi...

12.000 kr.

Irsk vandspaniel han. Freddy er kommet tillbage til os som har opdrættet ham, for at hjælpe med at finde en ny familie til ham. I kan se en film inde på bloggen - lillebassumgaard.dk, hvor familien fortæller om ham. Han er opdraget, ( så godt som en 12 mdr hund nu kan være,) Han er lækker, børnevant, renlig, kan være alene hjemme. Han er god til at få ordnet pels, han kan med andre hunde... Han er lige til at knus elske. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne race - elskelig og fantastisk. Så vi søger en familie der er med på lidt pelspleje...( Om sommeren bliver pelsen orange når solen afbleger den - meget charmerende). I skal være ligeglade med at Freddy bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en kongepuddel. Men han er en ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. Han har pas, og sundhedsbog, vaccineret... Ja han mangler bare en familie han kan flytte til. Det gør ikke noget der er en anden hund, da han trives godt med andre hunde. Men kig evt ind på lillebassumgaard.dk, og se den film, hvor familie beskriver ham.

7400 Herning
i dag

Klippekursus - lær at klippe din egen hu...

2.500 kr.

Klippekursus hvor du lærer at klippe din egen hund. Store som små racer. Se mere på Www.Aarhushundesalon.dk/klippekurser

8520 Lystrup
9. jun.

Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

16.000 kr.

En han hund af den japansk Akita inu-race søger en ny familie og et nyt hjem som fans af denne vidunderlige race. Hvalpen har en dejlig brun og hvid pels og født feb. 2022. Hvalpen hjemme os og vores 2 sønner, og er derfor meget børnevenlig hund. Han er social og altid mellem os; Han lærer hurtigt og vokser som den skal. Jeg er sikker på, at det vil bringe en masse glæde og stolthed til de nye ejere. Han har taget alle sine vacciner, ormekur, Rabisin og alt står på hans sundsheds notatsbog. Han er også startet i hundetræning. Vi er meget ked af at sælge vores hund da han er blevet en del af familien, men vores nyeste søn har desværre kæledyrsallergi.

4100 Ringsted
10. maj.

Hundehvalp søges ?

7.000 kr.

Vi er et kærestepar der søger en lille hund som kan blive vores følgesvend. Vi bor tæt på skov og strand. Vores kriterie er at racen skal være lille. Vi har kiggede på maltesere og blandingshunde. Vi håber vi kan finde den rette hund. Pris mæssigt er vi på 7000kr :)

8500 Grenaa
17. maj.

Cavapoo/Cavaoodle hvalp søges!

Købes

Hej vi er en familie på 4, som enormt gerne kunne tænkte sig et ekstra familiemedlem. Vi søger racen Cavapoo/Cavaoodle i en rødlig farve, som bla. kan ses på de forskellige billeder, og gerne en tæve. Vi har før erfaring med hunde, hvor både borderterrier og malteser har været en del af familien. I de sidste 6 mdr. har hjemmet været tomt, eftersom vores malteser på 3 år flyttede med den ældste i søskende flokken. Vi har derudover lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. Kontakt os endelig hvis i sælger sådan en hvalp! -Vi er dog ikke villige til at give det halve ud af øjne for sådan en hvalp. Prisen for os må MAKSIMUM ligge på de 15.000kr., og må ikke bo i jylland, da det er en dags kørsel for os.

4800 Nykøbing F
20. jun.

American Akita

5.000 kr.

Sonny er en dejlig han hvalp på 6 mnd, ren race American akita efter stambogført forældre med hofter Status - A , albuer 0/0 dvs displasi fri. Han er vant til børn , andre hunde, en kat, går rigtig pæn på snor og er velsocialiseret ,modig og meget kærlig. Han er fuld vaccineret og ormekuret. Begge forældre har dejlig sind og bor med os, faren er helt hvid American akita. Hun seriøse henvendelser. Forbeholder os ret til at sige nej tak hvis potentielle nyt hjem opfylder ikke vores ønsker.

9320 Hjallerup
2. jun.

Søger sød hund

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er vi 5 stk 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed  Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven. Vi bor på en rideskole så skal ikke være bange for andre dyr.

5750 Ringe
lør.

Hund søges

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er der i familien? 5 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Hus eller lejlighed? Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven.

5750 Ringe
9. jun.

American akita hvalpe

6.000 kr.

Obs. Der er 2 drengene og 2 piger tilbage? Vi forbeholder os ret til at vælge det bedste hjem til vores hvalpe. Vi har 4 smukke American akita hvalpe tilbage som er født d.4 februar . Begge forældre haves og er ren race American akita med stambog. Begge forældre er røntgen fotograferet for hofter og albuer og undersøgt for øjen katarakter. Hvalpene er født og opvokset i vores stue hvor de har vænnet sig til alle mulig lyd, børn i forskellig alder og andre hunde, de er glad for mennesker og vel socialiseret. Flere sidste billeder er forældre. Hvalpene er vaccineret , chippet og ormekuret. Vi forbeholder os ret til at vælge det bedste hjem til vores babyer. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 1 april 2022

9320 Hjallerup
23. jun.

Patterdale hvalp

7.000 kr.

Patterdale terrier hvalp (tæve) Grundet frafald fra køber, sælges denne hvalp. Dejlig lille race ca. 8 kg, og ca. 40 cm høj. Kontaktsøgende og let adresserbar. Meget børnevenlig og nem i omgang med andre hunde.

9620 Aalestrup
man.

Australian Shepherd

9.000 kr.

Klar til nye hjem 12/7 2 tæver - 2 hanner - uden papirer. Sunde, kvikke hvalpe. En aktiv og klog race, som egner sig godt til særligt agility, lydighed, tricks og hyrde træning. Knytter tæt bånd til ejer/familie. Er vaccineret, chippet og ormebehandlet ved afrejse.

8832 Skals
i går

Lagotto Nea

13.500 kr.

Hej. Jeg sælger min lille søde Nea som er en Lagotto Romagnolo, hun er 5 mdr gammel. Hun er brun/hvid med flotte aftegninger og med krystal grønne øjne. Nea har en godt temperament, er vant til børn i alle aldre, da vi selv har to børn. Nea er vant til støvsugning etc. Nea er med i hunde skoven og det har hun været siden hun var lille, vi har tre hundeskove tæt på os. Nea er meget social anlagt med andre hunde og kan med dem alle, der har aldrig været problemer før. Hun er ikke med stamtavle, men man får sundhedsbogen fra vores dyrlæge med hvor vaccinerne står i samt hendes chip og at hun har ormekur. Hun har lige været ved dyrlæge og alt er i den skønneste orden.. Nea søger en familie, der dyrker meget motion, har en have da Nea ikke egner sig som lejlighedshund, samt masse kærlighed og evt. et hjem hvor man kender til racen eller ved hvad racen indebære. Hun befinder sig i Odense M hvor man er mere end velkommen til at komme og besøge hende. For mere information er i mere end velkommen til at skrive eller ringe på: 53615251 Pris 13.500

5230 Odense M
15. maj.

Små springer lapper

8.000 kr.

Mor Ægte Engels springer spaniel Hun er den gamle race og ikke FT En lydig aktiv familie og jagt hund Far FT Labradore De er 8 uger i dag så må flytte til nyt hjem i weekenden Der er en han og en tæve tilbage ud af 7 Ring 20924650 for at se dem Skriv ikke her det er ikke mine jeg er behjælpelig med annonce de er i Herning på landet opdrættet frit ingen bure og gårde

7400 Herning
22. jun.

Lækre hvalpe

10.000 kr.

Lækre beyeriske bjerg sporhund hvalpe er nu 6 uger og snart klar til nye hjem. Vi har 1 han hvalp og 4 hunner..som søger nye kærlige og aktive hjem. Om racen kan jeg sige at det er en dygtig jagt/ spor hund og ligeledes en fantastisk familie hund. Faderen til hvalpene har stamtavle mor er uden. Hunnerne koster 12.000 og hannen 10000.

6100 Haderslev
10. jun.

American Akita hvalpe DKK stambog

16.000 kr.

4 tæver (ud af kuld på 9), født 17. marts 2022 Klar til deres nye hjem En tæt kontakt er guld værd for både os og jer, så hvis du ønsker at komme i betragtning til en hvalp, kontakt os da allerede nu så vi kan lære hinanden bedre at kende. For at komme i betragtning til en hvalp, skal man have besøgt os til en snak om racen, og have mødt mor, hvalpe og vores andre hunde. Ved et besøg kan I udover at møde mor og hvalpe, også hilse på hvalpenes mormor, og Kentas datter på halvandet år, fra et tidligere kuld. Vi er registreret opdrættere i Dansk Kennel Klub (DKK), og alle vores hvalpe sælges med DKK stambog. Begge forældre lever op til racens avlskrav, samt til de fastsatte anbefalinger for avl, bestemt af Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubben (racens specialklub), da de er undersøgt og fundet fri for hofteledsdysplasi (HD: A) albueledsdysplasi (AD: 0) og øjenlyst med status: Fri Med en hvalp fra os, medfølger der altid minimum: - Dansk Kennel Klub stambog - Microchip - Registrering i Dansk Hunderegister - EU-kæledyrspas. - Et stykke legetøj og/eller tæppe med duft af mor og søskende - Foder til den første tid i det nye hjem. - Medlemskab af Spidshundeklubben for indeværende kalenderår - Livslang rådgivning og vejledning efter bedste evne, om ethvert emne, lille som stort. - Et håb om at kunne holde kontakten og følge hvalpen, resten af dens liv. Herudover vil hvalpen selvfølgelig blive vaccineret og få ormekur i overensstemmelse med vores dyrlæges anbefalinger. Se vores hjemmeside (kithogi.dk) for yderligere informationer, om os og vores hunde. Eller følg hvalpene fra dag til dag på facebook (Kiki Giesmann). Billeder: nr. 2: hvalpenes far: Cash, bosat i Frankrig nr. 3: hvalpenes mor: Kenta, født og bosat hos os nr. 4-7: de fire piger der stadig søger nye hjem (8 uger på billederne)

5250 Odense SV
20. jun.

SØGES allergivenlig hundehvalp

123.456 kr.

Allergivenlig hundehvalp søges gerne i racen havapoo, cavapoo eller lignende. Gerne tæve med mørk/brun pels. Vi er to voksne der har masser af kærlighed og tid og ønsker derfor at give det videre til en hund. Hunden vil ligeledes skulle trænes op til at kunne agerer servicehund. Hvorfor vi søger svarende til en mellem størrelses hund. Vi er meget interesseret i at møde både familie og hund inden handel og derfor vil det være mest fordelagtigt, hvis i og hunden bor i Midtjylland.

8240 Risskov
21. maj.

lilletævehund max. 10 år

3.000 kr.

lille hund TÆVE købes af pensionistægtepar bor meget landligt i gammelt stuehus med 2 tønder land grund en udestue hundegård og stor indeplads delt op med låger så alle kan få alenetid. billeder er af tidligere hunde og et af vores kat Pjevs som helst skal tolereres af kommende hun d alle små racer og blandinger er acceptable, vores to små pomeranians har lige mistet deres bofælle Jessieka hun blev over 13 år. (hun er på første billede) med stort håb om held Ane og Jon

6971 Spjald
11. maj.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe.

12.000 kr.

blandings hvalpe, til dem der elsker begge racer... Her får man en skøn lille familie hund, der vil elske og nyde livet med sin familie. Mor. D/S Gårdhund. Far. Fransk Bulldog. Født den. 30.04 Salgsklar den. 25.06 Pris. 12.000 kr. Reserverings gebyr er på 2000 kr. der modregnes prisen ved køb. Der er allerede mulighed for at se hvalpene og reservering. Hvalpene vil på salgstidspunktet, være chippet, vaccineret, gennemgået ormekur og de har fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde.

6823 Ansager
fre.
Hanna Hansen

Hund søges

Købes

Vi søger en hund til vores familie. Vi er en aktiv familie på 4 som søger en firbenet ven. Helst ikke for hvalpet og et must at den er glad for børn og kan med bedsteforældrenes danske spids. Vi bor i byhus med have og garanterer et omsorgsfuldt hjem med masser af backup af hundelskere i omgangskredsen. Racen er mindre vigtig - men skal være renlig og blid og helst ikke for meget pels. Kunne være en dansk svensk gårdhund, en labrador, en blid staffy eller en blandingshund. Sindet er vigtigst. Vi bor i Odense, og vi foretrækker selvfølgelig at i ikke bor alt for langt væk når vi skal ud og se hund. Vi venter spændt på at høre jeres bud!

5000 Odense C
26. maj.

American bully AVL

5.000 kr.

American pocket bully Hans far er: 50 cent så man får nogen gode linjer fra ham. Den mest muskuløse og kærlige hanhund tilbydes nu til alv. Leder du efter en meget muskuløs, virkelig godt sat sammen, og godmodig hanhund til din tæve så er han her. Han laver flotte farver, rød, sort, og blå hvalpe. Og store kuld. Han har EBKC tavle så det skal din tæve også gerne have. Har du en sød tæve der af racen american bully Så tilbydes han gerne. Kontakt os gerne så finder vi ud af det Prisen er 5000 uanset kuld størrelse eller en hvalp i bytte.

9690 Fjerritslev
i går

bamse hvalpe powderpuff

8.000 kr.

Rejseklar 2 Hanhunde tilbage 8000 tæver er solgt charme selvtillid og lækker pels <3 chippet, dyrlæge tjekket meget fine ord fra dyrlæge, meget harmoniske, sociale hanhunde Murphy , Balou er søde, kærlige, sociale, harmoniske i sind, vant til børn og andre hunde. Racen er allergi venlig og fælder ikke. ( skal klippes hvis man ikke ønsker lang pels ). De er opvokset i vores stue, og følger med i hverdagens gøremål. De rigtig gode til renligheds træningen, og elsker at komme med ud :-). For yderligere info kontakt via sms eller opkald. De er ikke hårløse ,men powderpuff med meget pels , de kan klippes hvis ønskes

5672 Broby
i går

Cody søger nyt hjem

3.000 kr.

Cody er ung kastreret knægt på 1 år og 9 mdr .. Han er halv Siberian Husky og Alaskan Malamute. Pga. personlig sygdom søger Cody et nyt hjem ? Han er en aktiv knægt, godt opdraget ang. hunde / børn .. og kan være alene hjemme .. Han har lært at løbe og trække ved siden af cyklen .. Der skal være en lukket have, hvor han kan lege i .. Og han vil blive ekstra glad, hvis han kunne komme til at sove udenfor om sommeren, men dette er ikke et krav ? men vil gøre opmærksom på at Cody er en meget krævene stædig super aktiv race Men send en pb og jeg vender tilbage .. Hilsen Cody og Annette

9370 Hals
21. jun.

Vizsla hvalpe

8.000 kr.

Skønne Aya, søger et kærligt hjem. Hun er af kuld på 6. Hun jagt glade forældre som også er familie hunde. Hun har ingen stambog, hvilket slet ikke påvirker hende. Da hun er familie hund er hun vandt til at være inde, men er ude og snuse rundt flere timer dagligt, så kender dagligdagens lyde, og er vandt til både andre hunde, og børn. Hun er utrolig nysgerrig, og kærlig og meget aktiv. Vi forbeholder os retten til at vælge den rigtige familie til hende. Hendes kommende hjem skal være med en aktiv hverdag og en masse kærlighed. Gerne med kendeskab til racen. Ved reservation betales depositum på 3000kr. Hunden har fået chip og vaccine når de er klar til afhentning, samt ormekur.

5900 Rudkøbing
man.

Tysk Jagt terrier søger nyt hjem

4.500 kr.

Vi søger et nyt og blivende hjem til vores dejlige hund Felix på 9 måneder. Rigtig dejlig hund, vi kan desværre bare ikke længere tilbyde ham det perfekte hundeliv mere, hvor han kan få brugt alt sin energi. Vi har haft ham med på jagt nogle gange, som han viser stor interesse ved. Han er en Tysk Jagt terrier, med stambog/ Stamtavle. Alle Felix ting medfølger! Fødselsdato: 30 August 2021 Vi søger gerne nogle som vil bruge ham til jagt og evt har erfaring med racen. Send gerne en besked, hvis han lyder, som noget for dig/jer, så er man velkommen til at komme og hilse på.

6600 Vejen
20. jun.

Russisk Toy Terrier

9.000 kr.

Hvalpe Russisk toy terrier Hvalpene er født den 4 maj og er klar til at flytte hjemmefra den 1 juli. Hvalpene er født i vores stue og har mødt andre hunde og katte. De er super kontakt søgende og elsker et komme op på armen. Far er Black and tan og mor lilla. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde. Faren har stamtavle. Mor har ikke stamtavle, dog har begge morens forældre stamtavle. Hvalpene forventet vægt på ca. 3 kg Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Hvalpene får sundhedstjek, chip, vaccination og ormekur inden flytning. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke, med et tæppe, lidt mad, legetøj, snor og halsbånd. Kontakt mig på mobil 42155312

9382 Tylstrup
lør.

Frengle

8.000 kr.

Maggie er en fantastisk Frengle ( Blanding af fransk bulldog og beagle) hun har et fantastisk sind , hun elsker alt og alle både store og små. Maggie er kendt for at smide sig ned og satse på en kæler på maven. Hun ser alle hunde som hendes nye bedste venner. Hun går pænt i snor, sidder pænt, og er generelt både velopdragen og kærlig. Racen vil altid have udseende som en hvalp. Maggie søger desværre en ny familie at elske og forkæle med gåture og kærlighed. Jeg skifter job og desværre betyder det mindre tid hjemme grundet lang transporttid og det er ikke i hendes bedste. Maggie har siden hun var helt lille sovet i sit trygge bur, det gør hun stadig. Det følger selvfølgelig med og kan også bruges i bilen, derudover følger en kæmpe donut kurv som hun knuselsker at sove og lege i. Legetøj, mad, godbidder og hundeposer følger hende også .

4100 Ringsted
15. jun.

Australian shepherd hvalpe

12.000 kr.

Australian shepherd, aussie Få mulighed for at følge din hvalp helt fra fødslen via en fb gruppe. Hvalpene er født d. 18/6. Så vil være klar til nye hjem omkring 13/8-22 Der er to sort tricolore hanner, en sort tricolore tæve og en rød tricolore han. Skriv og få mere at vide. Begge hunde er sunde. hverken mor eller far har stamtavle men alle 4 af deres forældre har, i Hollies tilfælde i to forskellige klubber og derfor kan hun ikke fa°. De er begge skannet med ad og hd og fået dna test for alle relevante test inden for racen. For mig er det ikke først til mølle. Jeg er meget obs pa° de kommer det rigtige sted hen sa° de ikke skal sælges videre. Det er en race der kræver kendskab til hunde og hundesprog. De skal stimuleres mentalt og fysisk, vigtigst mentalt. De skal ikke opdrages ha°rdt. Det vil ødelægge dem. Sa° jeg sælger kun til købere der har sat sig ind i hvad det vil sige. Ved ikke om det lyder ha°rdt eller noget, men ønsker kun det bedste, ba°de for hvalpe og købere. Prisen er 12.000, hvor man lægge depositum på 4000kr. Men først efter man har besøgt os og hvalpene efter deres 3. Uge. Jeg vil til en hver tid stå til rådighed efterfølgende for råd og guidning eller hvis der bliver noget. Hvalpene vil blive dyrlæge tjekket, ormekur 2-3 gange, sundhedsbog, chippet og vaccineret (den store pakke) inden afgang. Derudover vil de få en hvalpepakke med noget der dufter af mor samt lidt mad til opstart. De vokser op i stuen ved os og vil blive socialiseret og trænet i forskellige lyde og møde med dyr og børn og voksne. De vil have prøvet at køre bil og besøge forskellige steder.

7361 Ejstrupholm
21. jun.

Old English bulldog

7.500 kr.

Han er født d. 5/2 22 og er nu klar til at flytte hjemmefra. Han er født og opvokset i vores stue og han er socialiseret med andre hunde i forskellige størrelser. Han er kontaktsøgende og elsker at komme med ud i haven. Begge forældre er glade og venlige familie hunde. Han har fået sundhedstjek, chip, 2 x vaccination og ormekure. Han er uden stamtavle, da mor også er uden, hun er new English Bulldog, med lidt længere snude (bedre luftveje) begge forældre er sporty i modellen. Far vejer 24 kg og mor 20 kg. Far har været udstillet, sundhedsundersøgt og er røntgenfotograferet. HD -A/B og AD - 0/0 Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke med; Tæppe, med duft hjemme fra. Lidt mad til den første tid eller fodreskift 100% kylling godbidder. Lidt legetøj. Sundhedsbog. Halsbånd og snor.

9370 Hals
lør.

Labradoodle hvalpe

16.000 kr.

Vi er så heldige at have fået 9 skønne doodle hvalpe. Hvalpene er i dag (19/6) 2 uger. Mor: Molly: Labradoodle vægt: 23kg Højde: 49cm Far: Bubbi: Puddel Vægt:9,5kg Højde:42cm Der er 3 hanner og 3 tæver tilbage, der ikke er reserveret. Molly og Bubbi er dejlige velafbalancerede familie hunde og vant til børn. Hvalpene vil blive af racen: Labradoodle Labradoodles er normal vis allergi venlige, og pelsen fælder normalt ikke eller kun begrænset. Hvalpene vil vokse op i stueopdræt og blive socialiseret af både børn og voksne. De vil blive vant til dagligdags lyde både inde og ude. Hvalpene vil inden afrejse have fået ormekur, bliver tjekket af en dyrlæge, bliver vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret. De får også en sundhedsbog med fra Dyrlægen. Salgspris: 16000kr Reservationsgebyr: 2500kr Når hvalpene er 5 uger, udvælger man sin hvalp. Her vil der være et depositum på 3000kr. Begge depositum vil blive modregnet i prisen Afhentningsdag søndag d 31 Juli 2022 Du vil kunne følge med i hvalpenes liv på instagram, hvor der vil blive lagt billeder og små videoer ind af de små doodler. Ps. Billede 1 er fra Molly's første kuld hvalpe. Sidste billede er af far Bubbi

8620 Kjellerup
19. jun.

Søger min bedste ven

1.000 kr.

Jeg søger min bedste ven. Efter tabet af min alder bedste ven for 2 år siden nu, er jeg klar til at åbne op for den glæde omsorg og kærlighed jeg savner så meget.. vi er en familie mor og tvillinge piger på 13 år. Vi tilbyder et aktivt hundeliv med skov og strand lige om hjørnet, masser af kærlighed. Jeg arb 10 timer om ugen, derfor vil vores nye bedste ven ikke føle sig ret meget alene.. vi har to dejlige katte som er hundevant.. vi søger gerne en større hund, en der vil elske at fylde hele sofaen og seng. Herhjemme vælger vores hårdbolde hvor de selv vil sove.. vi går ikke efter race om det er en rundkørelse så er vi også meget åben. Jeg har en del erfaring med træning af hunde. Vores nye bedste ven skal ikke bruges til udstilling avl eller andet, vores nye bedste ven skal nyde livet med masser af kærlighed frihed skov strand og når vi skal på ferie så skal han/hun selvfølgelig med. Sidder der nogen ude i det danske land der er nødsaget til at skille sig af med deres bedste ven (gerne ung hund så vi kan få så mange år som muligt med vores bedste ven) så hold jer ikke tilbage med at kontakte os, og i vil få alle muligheder for at følge med så i kan se hvordan det går.. Kærlig hilsen familie Nielsen

5700 Svendborg
19. jun.

Amerikansk hårløse terrier

20.000 kr.

Hej. Vores dejlige tæve Molly har født 22.05.2022 6 dejlige hvalpe: ægte, eksklusive Amerikansk hårløse terrier. Der er 2 tæve og 4 hanner. Far og mor har fuld stamtavle, stambogsertifikat fra Dansk Kennel klub. Mor til hvalpene er importeret fra Sverige. Far er en skøn og flot han og er importeret fra Slovakiet fra familien af hunde der er europamestre. Mor og far (Lord Rocky von Santer) bor her ved os og kan ses med hvalpene. Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde og smart. De elsker børn. Også denne race har mange andre fordele, for eksempel hvis du har allergi overfor hund eller du elsker, når huset (dit toj,møbler...) er under hunderhår eller du vil have noget unikke andre ikke har. Hvalpene opvokser i vores stue med os, de får alt, hvad en hvalp kan ønske sig. De søger ny kærlige hjem og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem. De får vaccine, sundhedsbog fra dyrlægen, chip og ormekur, inden salg. Premium hvalpefoder, bamse, tæppe, toj medfolger. Depositum er 5000 kr og gives ikke etur ved fortrydelse. De restende betales ved afhenting. Ring hvisI har spørgsmål: 91651806. Kom besøg søde hvalpe. Billeder kan sendes også. Kh Vadym

6800 Varde
12. jun.

Labradoodle

15.500 kr.

LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
26. maj.

Australian Shepherd / Springer Spaniel H...

8.500 kr.

De skønneste små hvalpe søger nye familier. Hvalpene er vokset op med masser af kærlighed, og med både indendørs og stor udendørs løbe-/legegård. De har levet starten af deres liv, sammen med deres mor og far og har siden fødsel været vant til kontakt og nærvær fra både børn og voksne. Hvalpene er født d. 01/06-2022 Hundemor Måne er en Australian Shepherd på 2 år. Hundefar Nougat er halvt Engelsk Springer Spaniel og halvt brun Labrador på 6 år, Både Hundemor og Hundefar er skønne familiehunde, som kan med børn og elsker leg, træning, og tricks i alverdens afskygninger. De har altid været meget lærenemme og meget legesyge, og man kan forvente en aktiv hvalp ? da både Aussie og Springer er meget aktive racer - som samtidig både er intelligent og arbejdsvillig. Både mor og far er meget kontaktsøgende, hvilket hvalpene også allerede begynder at være. Vi ser gerne at køber har erfaring med hund og har mod på at give hvalpen en kærlig familie, og et godt liv som de fortjener. Som sælger vil vi prioritere at køber bor på et landsted eller i hus med have frem for en lejlighed i byen. Både Hundemor og Hvalpe bliver fodret med hundefoder af høj kvalitet samt kosttilskud, for at hvalpene har den bedste mulighed, for at blive nogle sunde og raske hunde. De vil alle blive tilset af dyrlæge, blive behandlet imod orm, chippet, vaccineret og registreret i dansk hunderegister inden de fylder 8 uger. Vi anbefaler at fortsætte med samme fodertype imens hvalpene stadig er i fuld udvikling, og der vil af den grund medfølge informationer om forhandler samt foderprøver til at starte med. Det vil være muligt at følge hvalpene fra fødsel til flyttedag i vores facebook-gruppe, og forhåbentligt vil vi samtidig få mulighed for, at følge hvalpene fremadrettet.

7100 Vejle
tir.

Blandingsrace

3.500 kr.

Race: mastin x rottweiler mix Alder: ca. 3 måneder Generelt: Den eneste han i kuldet og på størrelse med sin søster Alma. Balluosen er kort sagt en sucker for attention. Han maser sig gerne helt frem mellem sine søskende bare for at få den mindste opmærksomhed. Han er en hvalp som virkelig vil gøre alt for at behage sin ejer og man fanger ham tit i bare at stirre og virke helt betaget af en? Ballousen er ellers bare en utrolig kærlig, klodset og elskværdig charmetrold. Ballousen er sammen med sine søskende, utrolig lydig i form af indkald og Ballousen følger megrt gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Generelt er ballousen sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Ballousen er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil bellamusen få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Bellamusen bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har yderligere en fb gruppe hvor du kan se mere om os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse sendes besked herpå Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive.

2400 København NV
19. jun.

HavaTzu-drenge

15.000 kr.

Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor (foto 2+3) er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far (foto 4) en Bichon Havanais på 5,7 kg. Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer, til gengæld er de lette at vænne til at være med de fleste steder. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg. Denne gang blev vi begavet med 4 dejlige drenge, som nu ligger i hvalpekassen ved siden af sengen og hygger sig under varmelampen med mor. To brun/hvide og 2 sort/hvide, men farverne kan ændre sig hen ad vejen efter Havanaisen. De små har allerede taget lidt på. Fra dag 3 til dag 16 vil jeg for første gang prøve systematisk at udføre biosensor programmet på de 4 kommende uldtotter, dette skulle medvirke til at de bliver bedre til stresshåndtering i fremtiden. Hvalpene vil være velprægede og -socialiserede. Vokser frit op i huset med alle dagligdagslyde, kender til børn, andre hunde (store som små) og katte. Have været med på besøg fremmede steder og vil være bilvante. De kan besøges, når de er ca. 6 uger. Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv, Hvalpene søger deres egne kærlige og ansvarlige familier fra den 16. august og kan reserveres når de er 14 dage gamle og har vist sig levedygtige. Hvalpene koster 15.000. Ved reservation betales 3.000 som ikke refunderes ved fortrydelse.

8300 Odder
i går

Blandingsrace

3.500 kr.

Race: mastin x rottweiler mix Alder: ca. 3 måneder Generelt: Sif er en den mindste i kuldet, men er stadig den mest modige af sine søskende. Hun er den de andre søskende stiller sig bag i. Sif viser tydeligt at hun er meget nysgerrig hvalp, og ikke bange for at undersøge nye ting. Hun har desuden vokset en stor kærlighed til vand, så hun er en rigtig lille svømme hund. Sif sammen med sine søskende er utrolige lydig i form af indkald og Sif følger gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Hendes sind er utrolig tillidsfuld, og kærlig og generelt bare god af sind og en typisk hvalp. Hun elsker at lege kast og hent med pinde, bolde osv. Generelt er Sif sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Sif er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil bellamusen få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Bellamusen bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har også en fb gruppe, hvor du kan se mere om os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse i søde Sif kontaktes jeg her på Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive

2400 København NV
19. jun.

Skønne Karlo på knap 2 år søger familie

2.900 kr.

HJÆLP: KARLO MANGLER NY FAMILIE. Karlo på 1 1/2 år er en meget smuk, mild, venlig og sjov hund, der er glad for at lege og være i selskab med sin familie. Han er også en usikker hund, der er sky i mødet med fremmede mennesker, og som kan gø af lyde udenfor mv., så det kræver tålmodighed og gode evner med hundesprog at vinde hans tillid og hjælpe ham til ro og selvtillid. Men Karlo er overhovedet ikke aggressiv på nogen som helst måde. Når man først vinder Karlos tillid, er han den sødeste og sjoveste ven og lidt af en kæk gadedreng. Karlo har fra lille hvalp boet hos samme familie hele tiden i Frederikssund på Sjælland. Karlo er højt elsket men søger af personlige årsager et nyt roligt hjem (gerne på landet) med hjerterum, tålmodighed og lyst til at lære om hundesprog med hjælp fra vores adfærdsterapeut, så der bliver arbejdet videre med tillid og selvtillid. Dette betales af foreningen Dogs of Smaro, der hjælper med formidlingen af Karlo. Der må meget gerne være en anden voksen, selvsikker hund i Karlos nye hjem. Karlo bor sammen med en tæve lige nu. Evt. børn skal være over 12 og hundevante. Karlo er desuden vant til at bo med kat. Karlo vejer ca 20-22 kilo. Og der skal være en godt indhegnet have til Karlo, da kommende familie skal være forberedt på, at Karlo ikke skal ud og gå tur, før hans selvtillid er blevet bedre. Skriv en mail til infosnabeladogofsmaro.Com og fortæl, hvad du kan tilbyde Karlo.

3520 Farum
i dag

American Bully pocket

18.000 kr.

Overskrift: 8 lækre kvalitets bully hvalpe søger nyt kærligt hjem. 2 har fundet nyt hjem, så 6 stk tilbage. Hanner pris 18000 kr. Tæver pris 23000 kr. 2 tæver tilbage 4 hanner tilbage Se info på billederne. Far er toppen af poppen, fra den verdenskendte bully kennel "Big dogs Romania" og moren har blodlinier fra præcis samme sted. Faren har kostet 50000 kr Moren har kostet 42000 kr Så her er der altså virkelig snak om et hvalpe kuld, som kommer fra nogen rigtige gode forældre. Ved afhentning har hvalpene fået ormekur, chip, vaccination og en sundhedsbog samt en ABKC stamtavle vil medfølge. Hvalpene er ikke på vores adresse. De skal beses i Århus De er salgsklar d. 26 juni. Ved reservation påkræves en forudbetaling på 5000kr. Kun seriøse henvendelser. Se mere til hvalpene på vores instagram profil: Ameri_canbullypocket

8800 Viborg
i dag

Labradoodles

11.000 kr.

Labradoodles født 4/6 - salgsklare lørdag den 30/7.Mor er sort labrador og far er en abrikos mellempuddel. Der er 2 hvalpe tilbage. Hvalpene vokser op i alrummet hos os sammen med børn, kat og anden hund. De vil blive velsocialiserede. Inden afrejse vil de være vaccinerede, chippet med registrering til dig samt sundhedstjekket + sundhedsbog. Depositum: 2000 kr - tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Billede 1 - 2: blå bånd, dreng Billede 3 - 4: grå bånd, tæve Billede 5: mor Billede 6: far

9200 Aalborg SV
i dag

Lækker lille nysgerig hvalp

Sælges

Labardor Golden retiverblanding , hund, 2 år , salgklar 7-9-2022 Dejlig nysgerig lækker hvalp (tæve/pige) Af rolige dejlige familie og jagthunde, mor er ren gammeldags brun labardor Far er krydset F1 labardor og goldenretiver, Begge forældrer er alm famillie hunde og jagthunde, har dem begge, Ved salg den 9-7-22 vild hvalpen og dens søskende værer chippet vacineret osv som loven kræver Dep 3000kr ved afhentning 5000kr

6520 Toftlund
i dag

Alaskan Malamute Hvalpe sælges

9.000 kr.

DER ER 1 DRENG TILBAGE!! Helt utroligt smukke, sociale og kærlige drenge sælges - DE SKAL BARE OPLEVES LIVE !!. De er nu 9 uger gamle og er salgsklar 18/6-2022. Kommer fra kærligt stueopdræt med adgang til have og indhegning. Begge forældre er ægte Malamutter - men dog uden stamtavle. Disse hvalpe er 4. Generation fra ejer. Alle hvalpe er blevet og bliver stadig socialiseret og de får kun det bedste. Kun seriøse henvendelser - og der lægges depositum ved reservering. Der kan ikke pruttes om prisen og vi foretrækker at der bliver ringet eller sendt sms ved interesse.

4000 Roskilde
i dag

American bully hanhvalp

26.000 kr.

American Pocket bully Følg din hvalp helt fra starten, nu har du chancen. Mor og far er i den meget muskuløse ende. Ikke udenlandsk hvalpe, de er opvokset her hjemme i vores stue så de vil være Van til alt hvad det indebære at være i en familie med børn og voksne Der er 2 virkelig fine bully babyer tilbage 1 sort hvid hanhund 1 helt grå hanhund Ud af gode linjer Med forældre hunde der besidder et overdrevet godt og roligt temperament både overfor mennesker, børn og andre dyr. De vil være *chipmærket * vaccineret * ormebehandlet 3 gange * EBKC stambog * Sundhedsbog og sundhedstjek ved dyrelægen * opvokser på Arion * hundekurv * lidt mad til den første uge samt pasningsvejledning Pris for reseveration af en hvalp 5000 som ikke tilbage betales ved fortrydelse Prisen er 26.000

9690 Fjerritslev
i dag

Cockalier tæve, cavalier/cocker spaniel

12.000 kr.

Fantastisk smuk, rolig og skøn tæve cockalier, som er 8 uger og klar til at flytte i komme de weekend (kan også passes i ferie) Hun er ud af cavalier mor med flot hjertestatus, og med stamtavle (8kg) Far er amerikansk cocker spaniel på ca 8 kg. Han har fin stamtavle, og er en rigtig dejlig og nem hund og også godkendt til avl. Den lille pige får en forventet vægt på 7-8 kg. og hun har det gode kærlige sind fra begge forældre. En super blanding og uden jagtinstinkt i forældrene. Hun bliver chippet, vaccineret og får sundhedsbog, hvalpepakke og kontrakt med. KUN OPKALD BESVARES!

7870 Roslev
i dag

Fransk Bulldog / Frengle

9.500 kr.

Fransk Bulldog-25 procent beagle, hvalpe, 9 uger, salgklar 28-06-2022 Danmarks skønneste hvalpe.Skøn Kombination af Fransk Bulldog og 25 procent Beagle.Sunde og Aktive Glade hvalpe meget sociale nyder at være omkring familien og deltage i daglidagens gøremål . Ønsker sig nye Hjem ..aftal gerne en dag hvor i kan besøge hvalpene Efter de smukkeste og kærligste forældre. Hvalpene er vant til børn og andre hunde. De er renligheds trænet og vant til lyde i dagligdagen som radio, vaskemaskine, støvsuger osv.. de har prøvet at køre med i bilen. Hvalpene sælges vaccineret, med sundhedsbog fra dyrlægen. De har fået ormekur og er chipmærket og tilmeldt dansk hunderegister. Skriftlig Garanti Hvalpefoder -Halsbånd og snor ..legeknude -prutteposer-tæppe Når hvalpene er 12 uger får de dyrlæge tjek af samme dyrlæge som har dyrlæge tjekket dem som 8 ugers. De får 12 ugers vaccine og rabies samt pas . Fra Dansk Godkendt kennel-med den lovpligtige hundeholdderuddannelse

4270 Høng
i dag

Chihuahua blandinger

13.000 kr.

4 skønne Chihuahua blandinger er kommet til verden :) 3 tæver og en han. Handen er lys med lidt cremefarvede pletter på hovedet. Den sorte og hvide pige og den næsten hvide pige er født med bobtail efter far som også er bobtail. (Dvs meget kort hale) De er egen avl og vi har både mor og far hund. De er salgsklar omkring midt August. Mor er hvid og rødlig og vejer ca. 3,8 kg og far er hvid og sort og vejer ca.5 kg. De er højt elskede herhjemme, og vi går meget op i at finde de helt rigtige hjem til dem. De bor i stuen og er i menneskehænder hver dag, jeg holder fri mens vi har dem for at i kan få den bedste hvalp. De bor sammen med andre hunde, så de er meget sociale. Børn har de også været vant til fra dag 1. Skriv hvis i vil høre mere. Mvh.Christina

6040 Egtved
i dag

Søde Engelske Springer Spaniel hvalpe

10.000 kr.

Engelske Springer Spaniel hvalpe , 3 søder hanner tilbage . De blev født d. 11 Maj og er klar til at flytte hjemmefra i uge 28. Forældrene til hvalpene er fantastiske jagt og familiehunde. De er vant til andre hunde , katte og børn. Ved salg har de fået ormekur, vaccineret , chippet og sundhedstjekket ved dyrlægen.

6990 Ulfborg
i dag

Tysk Langhårshvalp sælges

10.000 kr.

Tysk langhårs hvalp sælges. Lille Django er kuldets sidste mand der mangler sit forevige hjem. Hunden tilhøre gruppen af de stående jagthunde. Den brune voksne hund er et billede af moren - Tesla, den lysskimlede er faren - Riko. De sælges med DKK stamtavle, sundhedsbog med sundhedsundersøgelse og vaccination, chipmærkning, foder, legetøj og tæppe.

7500 Holstebro
i dag

Hundetransporttaske

100 kr.

Trixie Friends on tour taske sælges. Købt i december 2020. Brugt til en hund. Fra røgfrit hjem.

5450 Otterup
i dag

Labradoodle

14.000 kr.

3 skønne labradoodle hvalpe Skal en af dem være din? Hvalpene er klar til deres nye hjem fra 11. juli. Hos os er de vokset som en del af vores familie og hverdag. De er blevet socialiseret af børn og voksne i alle aldre og er allerede nu meget tillidsfulde. Vi har haft dem med på køreturer og fået vores jagtvenner til at skyde for dem, så de er vant til høje lyde. De vil selvfølgelig blive sundhedstjekket, chippet, vaccineret og få ormekur hos dyrelægen. De får også en startpakke (tæppe, legetøj og hundemad) med på rejsen. Kom endelig forbi og lær dem at kende. Ved reservation betales depositum på 3.000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Mor: Labradoodle F1 Carlo 3 år, 53cm og 24kg. Datter af en Labrador (mor) og Kongepuddel (far) Carlo (Ja hun hedder Carlo) er en virkelig dejlig og nem familiehund, som altid har været vant til børn og mange mennesker, da hun ofte er med på arbejde. Hun fælder en smule, hun er en trimmehund. Far: Labradoodle F1B Skipper 2 år, 55cm og 26kg. Søn af Labradoodle mor og Kongepuddel far. Skipper er glad og legesyg hund, som er opvokset i en familie med 3 børn. Han fælder ikke, han klippehund.

8230 Åbyhøj
i dag

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

Salgsklar 16/8-22 Staffordshire bull terrier 6 tæver og 1 han. Alle brindle. Hvalpene er stueoodræt og vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I hjemmet er der børn og anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familiehunde. Mor er uden Stamtavle og far med DKK tavle. Hver hvalp flytter her fra med følgende: 1. Vaccine 3x ormekur Chippet Registret i Dansk hunderegister Sundhedstjekket og sundhedsbog Hvalpepakke Ved interesse send venligst en sms eller mail med hvem i er og hvad i kan tilbyde en hvalp. Reservation af hvalp kan først gøres ved personligt fremmøde og vi forbeholder os retten til at vælge/fravælge købere. Reservationsgebyr 2000 kr. Der vil løbende komme flere billeder, som hvalpene bliver ældre.

4800 Nykøbing F
i dag

Hvalpe Jack Russel/ chihuahua/ 8 uger d...

6.000 kr.

KUN 1 HAN TILBAGE! DEJLIGE BALOO, PÅ BILLEDE 7 Født d 30 / 3. De er er vokset op med kat, hunde ,børn og have. Voksen størrelse 6-7 kg. Klar til besøg. Billede 2 og 3 er tæver. 4-7 er hanner. 8: undfangelsesøjeblikket. 9: Moderen Carla, der er dansksvensk gårdhund/ Chihuahua med isblå øjne. Meget usedvanligt. Ved ikke om nogle af hvalpene har arvet dette, da den rigtige øjenfarve først kan slås fast efter 12 uger.

2200 København N
i dag

Søger ældre hund

1.000.000 kr.

Vi søger en ældre bror/ søster til vores skønne Engelske bulldog Holger. Vi har købt et landsted, så vi ønsker os en hund mere???? Den skal kunne med andre dyr, og være god til børn, og adlyde? Vi ser frem til at høre fra jer?

5500 Middelfart
i dag

Cockapoo hvalpe

18.000 kr.

HUN KAN REJSE I NU. Skøn Cockapoo hvalp søger ny madslaver. Der er 1 pige tilbage. Mor: Engelsk cocker Far: Mellem puddel De er opvokset i stuen og er vant til dagligdags lyde. Hun har fået ormekur, være dyrlægetjekket, vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret. Der medfølger kontrakt og en stor hvalpepakke som indeholder: kurv, tæppe, madskåle, halsbånd, sele, snor, legetøj, godbidder og foder. Hun kan rejse nu. Hvis I er nysgerrig og har nogle spørgsmål, så skriv eller ring på 60469219.

9330 Dronninglund
i går

American bully

15.000 kr.

American bully søger søger hjem De er rejse klar sidst i aug. De har ABKC Stamtavle Vac, rabies vac, chippet, EU pas, sundhedsbog. Ormekur.Hvalpepakke ved afrejse.

3650 Ølstykke
i dag

Blandingshvalpe

5.000 kr.

Blandingshvalpe Sælges klar d 9/6 mor er en blanding, Far er en Golden Retriever. Dejlig sind Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info... De er født d.14/04-22 tæver

7200 Grindsted
i dag

American Bully Extream ABKC stamtavle

12.500 kr.

Flot amerikansk bully ekstrem blå pige , 5 måneder ABKC stamtavle ? passet med vac chip og ormekur .. kan med andre hunde / katte og vant til børn? hun er meget muskuløs og store flotte forældre .. http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=265947&gens=5 http://www.bullypedia.net/americanbully/printable_pedigree.php?id=265947&gens=12&images=yes

7150 Barrit
i går
Side:af 5