Anden race

6
American Akita m. DKK Stamtavle

American Akita m. DKK Stamtavle

6.000 kr.

Elsa søger sin helt egen, fem stjernede familie. Elsa er kommet retur til os, efter en turbulent tid hos sin tidligere ejer, grundet sygdom i familien. Hun er født d. 16/11 2020, og opvokset hos os indtil hun var 9 uger og har boet hos hendes tidligere ejer indtil hun kom tilbage til os igen. Hun har brug for en familie hvor ro og rutiner er i fokus, og som har lyst til at give hende al den tid og kærlighed hun har behov for og fortjener. Elsa er en sød og kærlig hund, med stor træningsiver og masser af kærlighed at give. Hun har et meget udtalt jagtinstinkt, stresser over andre hunde og har brug for tid til at varme op overfor fremmede. Elsa søger en familie uden andre dyr og helst uden eller med store børn, så hun kan få den ro omkring sig hun har behov for, for fortsat at udvikle sig. Erfaring med store selvstændige racer er at foretrække. Elsa har stamtavle i Dansk Kennel Klub og er sundhedsundersøgt og fri for hofte- og albuedysplasi (HD: A, AD: 0) Ønsker du at komme i betragtning til hende, så kontakt os gerne med henblik på at komme på besøg og møde hende, os og vores andre hunde.

5250 Odense SV
17. jan.
Dansk Akita opdræt DKK kennel

Dansk Akita opdræt DKK kennel

16.000 kr.

Kennel Akitagaarden søger købere til vores næste kuld født 13 november 2022 1 han og 4 tæver tilbage. så er du interesseret kan du kontakte os :) Hvalpen på det første billede er vores nye hvalpe. Hvalpene vil være trænet i renlighed samt trænet i at lystre deres navne, de vil være vant til børn, katte og andre hunde når de kommer ud til deres nye familier. Hvalpene er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vac. når de bliver solgt. Hvalpene vil være socialiseret i følgene inden de rejer fra os: :støvsuger :bil :andre hunde :gåtur i snor :fremmede mennesker :musik :Vaskemaskine :lyden fra tog Hvalpene vokset op i huset med os, og har dagligt adgang til have areal. Hvalpene er avlet efter DKKs avlskrav og sælges med DKK stambog, dvs. følgene er tjekket hos forældrene. Mor Noa: HD/A-AD/0.øjen testet Far brindle : HD/A-øjen testet Proceduren i Kennel Akitagaarden: Vi har en hvalpeliste hvor dem der er interesseret i en hvalp bliver skrevet op, derefter hvis der er en hvalp til rådighed ,ringer vi og aftaler et møde, så vi kan se om der en hvalp til disse personer. hvis kemien er rigtig, og folk vælger at "sætte" sig på en hvalp, indbetales der et reservations gebyr på 4000,-. Når hvalpen bliver hentet følger der en hvalpepakke med som består af lidt startfoder, legetøj og godbider samt halsbånd og snor. Pris. 16.000kr Inkl. Hvalpepakke til omkring 1500kr Billederne er af vores 3 sidste kuld

5260 Odense S
17. jan.
Amerikansk Akita søger et kærligt hjem

Amerikansk Akita søger et kærligt hjem

10.000 kr.

Drømmer du eller i om et nyt virkeligt kært familie medlem. Har du eller i her en fantastisk mulighed Mød Thora Thora er en Amerikansk Akita, hun er den sidste hvalp af et kuld på fire der mangler et dejligt hjem. Og er klar på spændende oplevelser pr d. 1/1-23

7451 Sunds
5. jan.
Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

16.000 kr.

En han hund af den japansk Akita inu-race søger en ny familie og et nyt hjem som fans af denne vidunderlige race. Hvalpen har en dejlig brun og hvid pels og født feb. 2022. Hvalpen hjemme os og vores 2 sønner, og er derfor meget børnevenlig hund. Han er social og altid mellem os; Han lærer hurtigt og vokser som den skal. Jeg er sikker på, at det vil bringe en masse glæde og stolthed til de nye ejere. Han har taget alle sine vacciner, ormekur, Rabisin og alt står på hans sundsheds notatsbog. Han er også startet i hundetræning. Vi er meget ked af at sælge vores hund da han er blevet en del af familien, men vores nyeste søn har desværre kæledyrsallergi.

4100 Ringsted
20. dec. 2022
American Akita hvalpe med DKK stambog

American Akita hvalpe med DKK stambog

17.000 kr.

Kontakt os allerede nu hvis I ønsker at komme i betragtning til vores næste kuld, i efteråret 2023. En tidlig kontakt er vigtig for os, og for at komme i betragtning til en hvalp, skal man have besøgt os til en snak om racen og have mødt vores hunde. Vi er registreret opdrættere i Dansk Kennel Klub (DKK), og alle vores hvalpe sælges med DKK stambog. Forældre til alle vores kuld, lever op til racens avlskrav, samt til de fastsatte anbefalinger for avl, bestemt af Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubben (racens specialklub), da de er undersøgt og fundet fri for hofteledsdysplasi (HD) albueledsdysplasi (AD) og er øjenlyst. Med en hvalp fra os, medfølger der altid minimum: - Dansk Kennel Klub stambog - Microchip - Registrering i Dansk Hunderegister - EU-kæledyrspas - Et stykke legetøj og tæppe med duft af mor og søskende - Foder til at starte på - Medlemskab af Spidshundeklubben - Livslang rådgivning og vejledning efter bedste evne, om ethvert emne, lille som stort. - Et håb om at kunne holde kontakten og følge hvalpen, resten af dens liv. Herudover vil hvalpen selvfølgelig blive vaccineret og få ormekur i overensstemmelse med vores dyrlæges anbefalinger. Se vores hjemmeside (kithogi.dk) for yderligere informationer, om os og vores hunde. Eller se billeder af vores tidligere kuld på facebook (Kiki Giesmann). Billederne er fra vores tidligere kuld.

5250 Odense SV
13. dec. 2022

Salgsklar blandings tæve

7.000 kr.

Super blid og rolig tæve på 9 uger søger nyt hjem. Mor: Akita Inu, rottweiler og Cane Corso Far: Golden Retriever Hun er fra et kuld på 5 hvalpe, de er født og opvokset i stuen. Hun er født d. 20/10, 2021. I daglig tale bliver hun kaldt Nellie og reagere lidt på det. Hun er stort set renlig, kommer når man kalder, kan sit og dæk. Du får en helt vildt fantastisk familie hund, som elsker alle mennesker, børn og dyr. Vi beder kun om seriøse henvendelser og hvis der er spørgsmål, så send en besked.

9760 Vrå
28. nov. 2022