Anden race

209
underskønne alma

underskønne alma

5.000 kr.

underskønne alma, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Alma blev fundet på gaden med sine søskende. Hun er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe. Fungere godt med mennesker. alma er 5 mdr og ca 6 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag
kønne Antonia

kønne Antonia

5.000 kr.

kønne Antonia, Vaccineret, Ormekur, Chippet, antonia og hendes søskende blev fundet på gaden. De var alle meget venlige, uden tvivl født i et hjem og forladt. Vi kender ikke deres forældre, så vi kender ikke deres endelige størrelse, men de virker maksimalt medium, og ikke for store. antonia er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe og vant til mennesker. Hun er ved at lære at gå i snor, og hun har allerede vist sig at være hurtig til at lære. antonia er 5 mdr og ca 6 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag
smukke lana

smukke lana

5.000 kr.

smukke lana, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lana og hendes søskende blev fundet på gaden. De var alle meget venlige, uden tvivl født i et hjem og forladt. Vi kender ikke deres forældre, så vi kender ikke deres endelige størrelse, men de virker maksimalt medium, og ikke for store. Lana er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe og vant til mennesker. Hun er ved at lære at gå i snor, og hun har allerede vist sig at være hurtig til at lære. lana er 5 mdr og 6 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag
flotte lanco

flotte lanco

5.000 kr.

flotte lanco, Vaccineret, Ormekur, Chippet, historie, personlighed, andre: Lanco og hans søskende blev fundet på gaden. De var alle meget venlige, uden tvivl født i et hjem og forladt. Vi kender ikke deres forældre, så vi kender ikke deres endelige størrelse, men de virker maksimalt medium, ikke for store. Lanco er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe. og vant til mennesker. Han er ved at lære at gå i snor, og han har allerede vist sig at være hurtig til at lære. lanco er 5 mdr og 6 kg

6715 Esbjerg N
i dag
cuca

cuca

5.000 kr.

cuca, Vaccineret, Ormekur, Chippet, historie, personlighed, andre: Cuca blev bragt til shelteret med sine to ledsagere, fordi deres ejer flyttede til et andet land. De tager ikke hundene med, fordi hundene aldrig har været en del af familien. De var bare hunde, og de blev holdt i en kennel. Da de blev bragt til shelteret, var de alle meget beskidte og med rebstykker hængende om halsen. Cuca er meget blid og sød, men hun er fuldstændig forvirret over at være i et shelter og ret nervøs. Hun er kan med andre hunde, og med mennesker er hun blid, ikke et gram af aggression, men hun ved ikke, hvad hun skal forvente. Hun er åbenbart aldrig blevet behandlet venligt, og hun vil have brug for tid, tålmodighed og kærlighed til at lære at stole på en kommende familie. Men hun fortjener et kærligt hjem hvor hun ville blomstre. cuca vejer ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Shih tzu/bichonfrise hvalp

8.500 kr.

Shih tzu/bichonfrise hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sødeste lille dreng søger sin forevige familie. D 6/6 er han 8 uger. Han er selvfølgelig chippet ,vaccineret, har fået sundhedstjek og ormekur. Det er vigtigt at det er det rette match. Så han sælges ikke til den første og bedste. Det vigtigste er at han får en godt hjem med de rette ejere.

9400 Nørresundby
i dag

Saluki hvalpe

15.000 kr.

Saluki hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Flotte langhåret 8 uger gamle gule saluki hvalpe sælges, 2 drenge og 2 piger, befinder sig i Kroatien.

4990 Sakskøbing
i dag

Fransk bulldog blandings hvalpe

10.000 kr.

Fransk bulldog blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, SALGSKLARE NU. Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 12.500 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Kennel Semine

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe

12.000 kr.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, SALGSKLARE NU. Super skønne Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe. Så kan vi endelig tilbyde denne skønne blanding igen. Hvalpene er født den. 30-03 og salgsklar den. 25-05 Mor. Fransk Bulldog- Beagle. Far Shiba. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Kennel Semine

Hundehvalpe

6.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 piger og 1 hanhund født idag d. 7/5-22 blandingshund mor ren Jack russel far springerspaniel og dansk svensk gårdhund. Kan blive en fantastisk jagthund hvis man vil det er klar til flytning sidst uge 26 kan reseveres fra dags dato flere billeder kommer løbende.

5466 Asperup
i dag

Labrador / Golden Retriever han hvalpe

9.000 kr.

Labrador / Golden Retriever han hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde og dejlige Labrador / Golden Retriever hvalpe 2 stk hvide hanner. Menneskevenlige, inde og ude, kører gerne i bil. Født 11-5-2022 og klar til afhentning 6-7- 2022. Mor - Anna - Labrador, far - Cody - Golden retriever. Begge uden stamtavle. Mor er en høj gylden labrador, som følger mig dagen lang. Hun er med i bilen, når jeg er nogen steder. Hun er også med, når jeg har kunder, hvor hun gør et godt stykke arbejde med at trøste og støtte. Hun bor på landet og er vant til at komme ud på markerne. Far bor også på landet og er vant til at være både inde og ude. Ved reservation betales depositum på ½ delen af prisen 4.500 kr. Resten betales ved afhentning. Hvalpene får ormekur, chip, vaccination, osv. dyrlægecheck inden afgang, som er inkl. i prisen. Så er hvalpene blevet 2½ uge. Se de nye billeder. Nu har det fået øjne og kan vakle lidt rundt på deres ben og hæve maven fra jorden. De er bare så dejlige og vidunderlige.

5882 Vejstrup
i dag

Labradoodle hvalpe.

18.000 kr.

Labradoodle hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, mor Konge puddel og Labrador. Far Mellem puddel. Salgsklar den. 05.06 Klar til udland 24.07 Mod merpris på 2000 kr til pas og rabies vaccinen. Kan leveres i Stavanger og omegn. Uden mer pris. Samtidig er der mere puddel i den, hvilket gør pelsen bliver mere krøllet og sindet er roligere. Pris. 18.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Kennel Semine

American Bully pocket

30.000 kr.

American Bully pocket, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Overskrift: 8 lækre kvalitets bully hvalpe søger nyt kærligt hjem. Billed 1: han Billed 2: han Billed 3: han Billed 4: reklame Billed 5: han Billed 6: han Billed 7: tæve Billed 8: tæve Billed 9: tæve Billed 10: far Billed 11: mor Billed 12: mor & far Far er toppen af poppen, fra den verdenskendte bully kennel "Big dogs Romania" og moren har blodlinier fra præcis samme sted. Ved afhentning har hvalpene fået ormekur, chip, vaccination og en sundhedsbog samt en ABKC stamtavle vil medfølge. Hvalpene er ikke på vores adresse. De skal beses i Århus De er salgsklar d. 26 juni. Ved reservation påkræves en forudbetaling på 5000kr. Kun seriøse henvendelser.

8800 Viborg
i dag

Blandingshvalpe

7.500 kr.

Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Blandingshvalpe Sælges mor er en blanding, men ligner en rottweiler. Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info.. De er født d.14/04-22 tæver hanner Kom med et bud

7200 Grindsted
i dag

Blanding

9.000 kr.

Blanding, Luna og Bertram har fået 12 skønne hvalpe Mor Luna er Grand danois, Skt Bernhard og Old english bulldog. Far Bertram er Boxer og dogo Canario også kaldet Presa canario. Hvalpene vokser op i stuen. Vi bor på landet og hvalpene får masser af kærlighed og de har fået hjælp med sutteflaske de første uger. De er klar til at flytte hjemmefra ca 10.juli men vi har åbent for besøg fra nu af og hvis der er kemi fra begge sider vil man evt kunne reservere. Hvalpene vil være chippet, vaccineret og sundhedstjekket . Billederne er Luna med hvalpene , mor Luna, far Bertram og storebror Ralph og så nogle af hvalpene fra sidste kuld som de så ud da de var klar til at flytte hjemmefra og som de ser ud i dag.

6640 Lunderskov
i dag

Cocker doodle/cockapoo hvalpe

19.500 kr.

Cocker doodle/cockapoo hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne gennemnussede dejlige cockerdoodle hvalpe. Mor er den kærligste familiehund, engelsk cockerspaniel, far er en utrolig sød mellem/dværg puddel (Siku fra unique-dogs.com). Begge forældre er meget dejlige og kærlige familiehunde med et godt sind. De bliver en god mellemstørrelse på ca 10-15 kg og omkring 40-43 cm. Der er tale om en fantastisk familiehund, i en meget børnevenlig størrelse. Hvalpene er stueopdrættet, og bliver vænnet til dagligdagens lyde. De møder andre mennesker, dyr og andre søde hunde på gården, de får en bred socialisering. Vi træner rolig adfærd, sit, kom, lyd, renlighed med mere. Vores 3 børn sørger for at hvalpene bliver vant til at blive nusset og holdt af børnehænder. Så der er tale om gennemnussede og menneskevante hvalpe. Vi laver blog fra hvalpenes hverdag, hvor vi hver uge lægger billeder og videoer ud af det dejlige kuld hvalpe- så i kan følge dem indtil I får dem hjem. Når hvalpene flytter hjemmefra har de fået ormekur, og blevet undersøgt hos dyrelægen (sundhedsbog medfølger), vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Der medfølger et tæppe der dufter af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor, halsbånd og EU-pas. Du er velkommen til at komme og hilse på hvalpene og mor i Hodsager ved Aulum . Hvalpene er 8 uger og klar til at komme hjemmefra d. 30. juni. Kontakt Inger Marie på tlf. 20651631 ved interesse for en af disse dejlige hvalpe. Pris 19.500 Bil. 1-2: Skøn sort dreng med blå halsbånd Bil. 3-4: Dejlig sort dreng med grå halsbånd Bil. 4-5: Smuk sort dreng med grønt halsbånd Bil. 6-7: Nuttet pige med lyserød halsbånd Bil. 8-9: Sød pige med mørk pink halsbånd Bil. 10-12: Skøn pige med orange halsbånd Bil.13-14: mor Lucia og far Siku Bil. 15-17: billede af Karlo og Blue tidligere kuld. Mor Lucia har I alt fået 9 hvalpe, 3 er allerede solgt. Blog: https://luciasdejligecockerdoodlehvalpe.blogspot.com/2022/05/de-sknne-cockerdoodle-hvalpe-har-faet.html

7490 Aulum
i dag

Mini Labradoodle F1B

18.000 kr.

Mini Labradoodle F1B, Vaccineret, Chippet, Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Dette er brune mini Labradoodle F1B. Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm. Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden... https://www.specialdogs.dk/balis-mini-labradooodle-f1b-foedt-den-17-2-2022/

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Goldendoodle F1

18.000 kr.

Goldendoodle F1, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejlig store Goldedoodle F1 hvalpe De bliver ca 27-37 kg og ca 57-70 cm i ryghøjde som voksen. Kærlige, tilpas legesyg og naturlig stabil hvalpe. Så søger i en skøn familiehund, så se meget mere på hjemmesiden https://www.specialdogs.dk/storys-store-goldendoodle-f1-foedt-den-11-9-2021/e

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v. Jeanette Larsen

American Bully Extream ABKC stamtavle

16.000 kr.

American Bully Extream ABKC stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Flot amerikansk bully ekstrem blå pige , 5 måneder ABKC stamtavle ? passet med vac chip og ormekur .. kan med andre hunde / katte og vant til børn? hun er meget muskuløs og store flotte forældre .. http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=265947&gens=5 http://www.bullypedia.net/americanbully/printable_pedigree.php?id=265947&gens=12&images=yes

7150 Barrit
i går

Skøn cockerdoodle

21.000 kr.

Skøn cockerdoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Cockerdoodles f1b. 1 tæve. Far er puddel og mor er cockerdoodle. Begge sunde og raske og med skønt sind. Hvalpe fra vores hunde får den bedste start på livet hos os. Her er hvalpen til jer, der gerne vil starte på plussiden. Happy doodles' hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælene. De har chip, vaccineret, har fået ormekur. Der medfølger sundhedsbog og EU pas. Vores hvalpe er vokset op inde med masser kontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem og har gennemgået DKK's opdrætteruddannelse. De får en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, prutteposer, tyggeben, hvalpehalsbånd og -snor, og på facebook og instagram under navnet HappyDoodles.dk, er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning. Hvalpen er født den 24. marts. Vores doodler koster 21.000kr. Når i har været på besøg og er blevet godkendt til en hvalp et depositum på 10.000kr, som ikke refunderes hvis i skulle ombestemme jer. De resterende 11.000kr betales ved afhentning, når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra 20. Maj

7860 Spøttrup
i går

Mix hvalpe

12.500 kr.

Mix hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejligt mix af sunde forældre Tibitansk Spaniel og Malteser. 3 tæver, 2 hanner. Opvokset i hus med have. Rejseklar i uge 24

8940 Randers SV
i går

Ft.cocker spaniel hvalpe

10.000 kr.

Ft.cocker spaniel hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Super lækre Ft.cocker hvalpe, efter jagtglade forældre, begge forældre er også rolige familiehunde. Hvalpene vokser op inde og er salgsklar i juli.. Der er to sorte hvalpe.. Hvalpen kan evt passes her i sommerferien..

9740 Jerslev J
i går

Austrailian shepherd, hvalpe, 8 uger d.1...

10.000 kr.

Austrailian shepherd, hvalpe, 8 uger d.10-7-2022, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Austrailian shepherd, hvalpe, 8 uger , salgklar 10. Juli Vores elskede hund Laika fik 9 hvalpe, 4 tæver og 5 hanner, d. 15 maj 2022. Hvalpene vil vokse op i vores stue og køkken, men da det bliver sommerhvalpe, vil de også være en masse i vores have, og derved have nemmere ved at blive renlige. De vokser op sammen med børn, katte, høns og grise og alle de lyde som hverdagen byder på. Derudover vil vi træne dem i at køre bil, møde forskellige mennesker og andre venlige hunde, komme ind til byen og ud til vandet. Vi prioriterer socialiseringen af hvalpene meget højt. Både vores tæve Laika (rød tri) og hanhunden Sunny (rød merle) er sunde og raske familiehunde. Hvalpene får ikke stamtavle, men begge forældre er racerene. Hvalpene vil være chippet, vaccinerede, sundhedstjekket og blevet passet med ormekure inden afrejse. Vi forbeholder os retten til afvise familier, hvis vi mener der ikke er det rette match. Depositum er 2500 kr.

6630 Rødding
i går

Labradoodle

15.700 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi påbegynder renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
i går

Bull terrier

BYD!

Bull terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Jeg vil gerne hjælpe min bekendt at find et god hjem til hendes sidste 2 hvalpe. Begge forældre er på stedet. Standart bull terrier en hvid pige og en med sort plet på øret. De er med stamtavle. De er i Letland men nemt kan komme til Danmark. Depositum (reservation) er 2000kr som selvstændig trækkes fra beløbet. Skrive eller ringe til mig for mere info.

6980 Tim
i går

Labradoodle hvalpe F1b

14.500 kr.

Labradoodle hvalpe F1b, D. 25 maj fødte Laisy 8 skønne hvalpe. Brune og sorte. De vil være salgsklar d. 20 juli. Laisy er labradoodle (f1) faren er en smuk brun puddel med stamtavle. Hvalpene vil blive F1b, 75 %puddel, og ca. 54 cm. Over skulderen. Der medfølger et tæppe, nogle kødben, foder. Og en sundhedsbog. De vil være vaccineret, dyrlægechecket og chippet, samt fået ormekur (x2) inden afrejse til deres nye familier. Vi har efterhånden en del erfaring med hvalpe, da vi fik vores første kuld labradoodles i 2015. Vi arbejder meget på renlighed og socialisering, og de vil komme meget ud i haven og terrassen, som de bliver større. Samt med ud på gå ture langs markerne, vi bor på et nedlagt landbrug, hvor de har masse og plads til at udforske og lege med hinanden. Derud over er de i vores stue, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde, som blandt andet TV, støvsuger, os der snakker osv. Vi tager 3000,- ved reservering, som ikke vil blive betalt tilbage ved fortrydelse. Men vil blive modregnet prisen, som betales ved afhentning. kontakt os gerne for mere info, eller se vores side mosegaardens labradoodle. Her kan i se billeder af forældre og tidligere hvalpe.

9280 Storvorde
i går

Labrador Collie

7.000 kr.

Labrador Collie, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor: American Collie Labrador Fjern: American Collie Bambi blev født den 5. februar 2022. Hun er vaccineret/chippet og ormekur. I sit nye hjem får hun sele, krave, snor og mad. Bambi burde have lov til at bo hos sine forældre for evigt hos os, men nogle gange forløber livet anderledes og med tungt hjerte må vi lede efter et nyt hjem til hende. Hun kender børn, katte og alle hverdagens lyde. Tilmeld dig kun, hvis du er seriøst interesseret. prisen er ikke til forhandling. mvh

6990 Ulfborg
i går

Labradoodle hvalpe

9.000 kr.

Labradoodle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super søde labradoodle-hvalpe til salg. Klar til at komme hjemmefra den 2. juli. Hvalpene bor indedørs og er vant til alle dagligdagens lyde. De er blevet socialiseret hver dag fra en tidlig alder, og er derfor glade og imødekommende. Der er både tæver og hanner i kuldet. Prisen for tæverne er 10000, og hannerne koster 9000. Moderen er en labrador, som vejer cirka 23kg, og faderen er en mellempuddel med en vægt omkring de 13kg. Hvalpene forventes at vil få en vægt derimellem og forventes dermed at blive en mellemstørrelse hund. Begge forældre haves. De vil få ormekur, dyrlægetjek, samt lovpligtig vaccination og der medfølger sundhedsbog. Henvendelser besvares pr. sms besked/telefon opkald på tlf.: 25793535 Der er mulighed for at reservere en hvalp mod depositum på 2000,- OBS. Hvalpene befinder sig i 8860 Ulstrup

7800 Skive
i går

doodle

10.000 kr.

doodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har 1 pige og 1 dreng tilbage af disse 7 uger gamle doodles hvalpe Nogle kalder dem også for (Clumber poo) kært barn mange navne De er mest kendt i USA og er derfor de første og måske eneste i DK Mor Clumber spaniel Far Tysk mørkebrun puddel Begge forældre er rolige familie hunde. Hvad kan i forvente, når i køber hvalp ved os. Prøvet at køre i bil Trænet til høje lyde. Vant til børn og andre hunderacer Inden afrejse - ormekur. - Vaccination - Chipmærkning - Sundhedstjek med sundhedsbog - Registrering ved Dansk hunderegister Ligeledes medfølger 1pose kvalitets hundefoder /hvalpefoder Der vil være et depositum på 1500kr ved reservering af hvalpen. Som ikke retuneres ved fortrydelse. (fra trækkes selvfølgelig af prisen?) Hvalpene er klar til afhentning slut uge 22 lige før pinsedagene Hanhund 10000kr Tæve 12000kr

7860 Spøttrup
i går

Labradoodle

11.000 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi venter et kuld labradoodles hvalpe først i juni - 8 uger i uge 31. Mor er sort labrador og far er en abrikos mellempuddel. Hvalpene vokser op i alrummet hos os sammen med børn, kat og anden hund. De vil blive velsocialiserede. Inden afrejse vil de være vaccinerede, chippet med registrering til dig samt sundhedstjekket. De får en hvalpepakke med herfra. Hvalpene forventes at blive en del af din familie, og vi forbeholder os retten til at udvælge nye ejere. Når du har udvalgt din hvalp, skal du betale et depositum. Dette tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Da vi har taget fri til hvalpenes socialiseringsproces, har du mulighed for at komme og være sammen med hvalpen fra helt lille af. Billede 1 er halvsøskende, med samme farver som det forventes i dette kuld. Depositum: 2000 kr

9200 Aalborg SV
i går

Flatdoodle

16.000 kr.

Flatdoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi er nu 5 uger gamle - salgsklar til sommerferien den 26/6 - 2022 Sally sort flatcoated retriever og Pepe abrikos kongepuddel. Mixet af disse racer giver super intelligente hunde der elsker at løse opgaver, er ofte allergivenlig, og egner sig særdeles godt som terapi og servicehund. Den er aktiv, klog, loyal, tålmodig og lærenem. Sindet er opmærksomt og mildt. Vi lægger stor vægt på at forældrene kommer ud af gener hvor der er lagt vægt på både fysisk og psykisk sundhed. Begge hunde er HD og AA fotograferet samt hjertescannet og øjenlyst. Vores hunde bor med os i huset, og deltager i dagligdagen både ude og inde. Vi er en familie med hjertet på rette sted, vi elsker vores hunde, og de behandles med respekt. Hvalpene bliver trænet i renlighed, lærer de første kommandoer (kom, sit) og vigtigst af alt bliver de socialiseret på allerbedste vis. Vi lægger oceaner af timer og kærlighed i hvalpene. Vi holder af den originale flatdoodle, og derfor avler vi efter den oprindelige størrelse, vores hunde forventes at bliver mellemstor / stor og får en voksen vægt på 25-30 kg Vores hvalpe er et kærligt stueopdræt. De vil ved fraflytning være sundheds undersøgt, chippet, vaccineret, registeret i dansk hunderegister, og fået ormekur. Der medfølger - Sundhedsbog med vaccinations attest, foder, halsbånd, og en putte bamse som dufter velkendt. Prisen er for hanhunde 16000 tæver 18000 Dep ved reservation af hvalpen er 5000kr som ikke betales tilbage ved fortrydelse! Resten betales ved afhentning. Hanner: 1 sort Tæver: 1 sort og 1 hvid. Tilbage....

5953 Tranekær
tor.

Pocket Bully

15.500 kr.

Pocket Bully, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 skønne Pocket Bully, med fantastisk temperament, vant til børn og andre dyr, 13 uger gamle 1 han og 1 hun tilbage. vaccination/ormekur/chippet/EU-pas Billede nr 1 mor og far, 2+3 han 4+5 tæve

2300 København S
tor.

Skønneste Maltipoo hvalpe søger nyt hjem

25.000 kr.

Skønneste Maltipoo hvalpe søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, OBS: NYE BILLEDER LAGT IND D. 26.05 Allergivenlig Maltipoo F2 sælges. Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder. 2 hanhunde og 1 tæve tilbage. Vi opdrætter smukke Maltipoo i meget specielle farve. Fantastisk smukke hvalpe, Søger dejlige familier. Når i vælge jeres hvalp, vil vi hvalpe spamme med foto og små film til i er klar til at hente dem. Ca voksen vægt vil blive 3-5 kg højde 17-26 cm. Så små taskehunde, der kan tages med alle steder. Passer perfekt til cykelkurven til dig der ønsker en lille selskabshund. De er opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdagens lyde ? Maltipoo er et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. Alt i alt, en rigtig god familiehund. De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i ikke ryger hjem, kom og mød de små skønheder fra de er 5 uger gamle :-) STOR hvalpe pakke medfølger hvalpen ved afrejse. Halsbånd , trøste bamse, tæppe, foder mm. Prisen afhænger af hvalpens farve.

7870 Roslev
tor.

Hvalpe Jack Russel/ chihuahua/ 8 uger d...

6.000 kr.

Hvalpe Jack Russel/ chihuahua/ 8 uger d 25/5-2022, Vaccineret, Ormekur, Chippet, KUN 1 HAN TILBAGE! DEJLIGE BALOO, PÅ BILLEDE 7 Født d 30 / 3. De er er vokset op med kat, hunde ,børn og have. Voksen størrelse 6-7 kg. Klar til besøg. Billede 2 og 3 er tæver. 4-7 er hanner. 8: undfangelsesøjeblikket. 9: Moderen Carla, der er dansksvensk gårdhund/ Chihuahua med isblå øjne. Meget usedvanligt. Ved ikke om nogle af hvalpene har arvet dette, da den rigtige øjenfarve først kan slås fast efter 12 uger.

2200 København N
tor.

Hund søges

Købes

Hund søges, Vi søger en hund til vores familie. Vi er en aktiv familie på 4 som søger en firbenet ven. Helst ikke for hvalpet og et must at den er glad for børn og kan med bedsteforældrenes danske spids. Vi bor i byhus med have og garanterer et omsorgsfuldt hjem med masser af backup af hundelskere i omgangskredsen. Racen er mindre vigtig - men skal være renlig og blid og helst ikke for meget pels. Kunne være en dansk svensk gårdhund, en labrador, en blid staffy eller en blandingshund. Sindet er vigtigst. Vi bor i Odense, og vi foretrækker selvfølgelig at i ikke bor alt for langt væk når vi skal ud og se hund. Vi venter spændt på at høre jeres bud!

5000 Odense C
tor.

DDB hundehvalpe fra 6/5

8.500 kr.

DDB hundehvalpe fra 6/5, 11 lækre franske mastiff hvalpe (DDB) fra 6/5-22 uden stamtavle de er opvokset inde i stuen blandt både katte og små børn alt info fåes via min far (karsten) på 26686323

6715 Esbjerg N
tor.

Goldendoodle hvalpe

9.900 kr.

Goldendoodle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi er så heldige at have fået 9 dejlige Goldendoodler. Der er 4 piger og 4 drenge tilbage. De er 8 uger og salgsklare nu Hvalpene er fra stueopdræt og er opvokset i nær kontakt, med andre hunde samt børn. Hverdagens lyde og spetakler, samt kørsel, mm, er de gradvist blevet præsenteret for. Det dejlige vejr og græsset under deres poter er et hit. De er livsglade, tillidsfulde og meget kærlige familiehunde, ligesom begge forældre er. Opmærksomhed kan de ikke få nok af og de elsker at få besøg. Så i skal være så velkommen, til at besøge os. Det er F1 goldendoodler, dvs. At vores far er ren kongepuddel og vores mor er ren Golden retriever. Forventet vægt mellem 20-26 kg. Hvalpene varierer en del i størrelse. Ved 8 uger er hvalpene: Lovpligtigt chippet Fået første vaccine Sundhedstjek og bog 3x ormekur De får en lille madpakke med, til de første dage og tæppe som dufter af mor. Hvis i er interesseret i at høre mere, så kontakt tlf 91931492

4400 Kalundborg
tor.

Tysk jagtterrier hvalpe

7.000 kr.

Tysk jagtterrier hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi er 2 hunner,og 2 hanner der søger nyt hjem fra den 28. Juni 2022. Vi er født den 3. Maj 2022, og er født inde. Vi kender dagligdagens lyde, børn og voksne. Vores forældre er rigtig gode jagt hunde, både over, og under jorden. Vi har begge forældre, som vist på billederne. Vi er meget sociale, og familie hunde. Så er der nye billeder. Der er fire billeder af hver hvalp. De fire første er pige 1, de næste fire er pige 2, de næste fire er dreng 1, og de sidste fire er dreng 2.

9480 Løkken
tor.

Labradoodle

15.500 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
tor.

Cockapoo hvalpe

18.000 kr.

Cockapoo hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Cockapoo hvalpe søger nye madslaver. Der er 1 dreng og 2 piger. Mor: Engelsk cocker Far: Mellem puddel De er opvokset i stuen og er vant til dagligdags lyde. De vil have fået ormekur, være dyrlægetjekket, vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret. Der medfølger kontrakt og en stor hvalpepakke som indeholder: kurv, tæppe, madskåle, halsbånd, sele, snor, legetøj, godbidder og foder. De kan rejse efter den 6/6-22. Hvis I er nysgerrig og har nogle spørgsmål, så skriv eller ring på 60469219.

9330 Dronninglund
ons.

Doodle hvalpe

10.000 kr.

Doodle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne doodle hvalpe Vi har 1 smuk og lækre sort tæve tilbage. Hvalpene er født og opvokset i vores køkken, de er socialiseret, vant til børn og hverdagens lyde. Tulle(Mor) er testet for div. genetiske sygdomme og er en labradoodle i mellem størrelse, hun er en 3.generations. Marly (far)er testet for div. genetiske sygdomme og er en gooldendoodle i mellem størrelse, han er Fb1 Hvalpene bliver omkring 12-14kg og ca. 40cm høje. De er klar til at flytte hjemmefra, de er sundhedstjekket, vaccineret og chippet.

9800 Hjørring
ons.

Labradoodle

13.000 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrerdoodle F1b, hvalpe, 6 uger , salgklar 31/05- 22 Vores Pixie har fået hvalpe som er klar til at flytte hjemmefra d 31/05-22 Der er: så kun en tilbage Sort dreng Balu Hvalpene opvokser i kærligt hjem hvor de er vant til at der børn der leger med dem . Vores vigtigste opgave er, at de bliver nusset og kælet med så de lærer at blive håndteret i en favn og finder glæden i at være omkring og tæt på mennesker. Pixie Labradoodle F1 20 kg og ca 55cm over ryggen. Far Kongepuddel 22 kg og ca 60 cm over ryggen. Pixie er meget glad hengiven over for alle hun møder på sin vej. Far er også god og kærlig. Både mor og far er sunde og raske og kendt for at være rolige familie hunde. Der lægges et depositum på kr 3000 ved udvælgelse af hvalp, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Vores hunde bliver tjekket af dyrlægen inden afrejse. Registreres i DK hunderegister. Chip Ormekur Vaccine Sundhedstjek Sundhedsbog Kom - kik og mærk de små søde hvalpe. Der kan fremsendes flere billeder hvis det ønskes. Racer Labrerdoodle F1b Alder 6 uger Type hvalpe Salgsklar pr. 31/05- 22

6600 Vejen
ons.

Blandingshvalpe

8.500 kr.

Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Futte og Pluto søger et godt og stabilt hjem. Deres far er Dansk/svensk gårdhund og mor er mops. De er rejseklar og er opvokset i stuen sammen med hele familien. Depositum 3000 kr som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

7200 Grindsted
ons.

Maltipoo dreng

12.000 kr.

Maltipoo dreng, Vaccineret, Ormekur, Chippet, *****************************OPDATE*************************** Han er i dag den 19 maj blevet vaccineret, chippet , fået 3 gange ormekur og nu klar til en ny familie. Han er en lækker dreng på 2.2 kg, sund og rask på alle måder. Henvendelse på sms på 29826776

8800 Viborg
ons.

Hvalpe

9.000 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har 3 små hvape til salg. De er blandinger, Moren er Griffon/Old english bulldog og Faren er en Mops. De må flytte hjemmefra den 18/6. Der er 1 han og 2 tæver.

8981 Spentrup
ons.

Cockapoo

15.000 kr.

Cockapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde cockapoo hvalper sælges de er nu klar til at få besøg. Mor er engelsk cocker spaniel og far er mellem puddel. Hvalperne bor i min stue sammen med deres mor og far. De vel bliver vant til hverdags lyde. Der er nu 3 piger og 2 drenge der ikke har fundet deres familier. De vel være klar til at flytte den 5/07 når de flytter får de mad med til den første tid og en bamse som dufter hjemligt. De vel få ormekur inden afrejse og have været forbi dyrelægen. Ved interesse ring på 91833201

9740 Jerslev J
ons.

Maltipoo

13.000 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Maltipoo, Sund og rask , Vaccineret , chippet og har fået ormekur. 4 måneder gammel, For mere info skrive ..

4230 Skælskør
ons.

American Akita, Aika HASTER

9.000 kr.

American Akita, Aika HASTER, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores smukke og dejlige Aika (6 mdr) bliver nød til at få nyt hjem. Hun fungerer bedst uden andre hunde da hun vil kæmpe for alpha pladsen. Hun er udover det, den mest omsorgsfulde hund der ELSKER med et kæmpe stort E. Hun elsker sit legetøj og gå rundt med det i munden, er bare det bedste. Hun elsker derudover også at "gå tur" med én, dvs hun tager fat i ens tøj eller arm og så fører en rundt, det er bare SÅ sødt!! Hun trænger til en hel masse træning da hun godt kan være lidt forsigtig når man er ude og gå. Så træning HVER DAG!! Er en nødvendighed. Læs venligst om racen før du kontakter mig, hun er en sjælden race og kræver meget, derfor den pris. (PRISEN ER FAST!!!!!) Venligst send mig en SMS, da jeg ikke lige altid er klar på at blive ringet op :)

3300 Frederiksværk
ons.

Cane corso hvalpe

9.000 kr.

Cane corso hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, lækreste cane corso hvalpe sælges. De er alle sorte med lidt hvid og en smule tigerstriber. De er parat til at flytte hjemmefra den 27/05-22 De er vokset op i stuen og er vant til hverdagens lyde. De elsker at putte med vores børn. Begge forældre kan ses hos os. Billede 1-2 tæve Billede 3 han Billede 4-5 tæve Billede 6-7 er forældrene De sidste billeder er de to tæver der leger

2730 Herlev
ons.

Tysk spaniel

11.000 kr.

Tysk spaniel, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Tysk Spaniel - Deutscher Wachtelhund, 8 mdr. INTRODUKSION PRIS Denne rødhårede blonde blev født Juli 2021 og vejer omkring 10-12 kg. Købt fra en velrenommeret hobbyavlsgård i Polen, registreret i FCI. Den bliver selvfølgelig undersøgt af en dyrlæge, chippet og vaccineret og også ormekur. Han har også et europæisk pas og en sundhedsbog Jeg og min teenagesøn vi leder efter en dejlig familie til Chort, som gerne vil give ham det bedst mulige hundeliv. Vi vil gerne have, at familien har erfaring med hunde og så har tid nok. Og det er et stort plus, hvis du har en indhegnet gård. Vi sælger kun efter et personligt møde. Prissamtale, kun på stedet, altså hos os, Tinglev ved Aabenraa, Jylland. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret, så kontakt os på tlf eller email

6360 Tinglev
ons.

Langhårs bl.a. hvalpe

BYD!

Langhårs bl.a. hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fire smukke langhårs bl.a. hvalpe mix af bomuldshund/powderpuff/shitzu. søger deres nye kærlige familier, når de må flytte hjemme fra midt juli 2022 hvor de er blevet 10 uger gamle. Kan blive i sommerferien hvis der er behov for dette. Der er to chokolade farvede drenge. En sort/hvid tæve. Og en sort/brindle tæve. Pelsen kræver ikke voldsom pelspleje og de fælder faktisk ikke. For nogle opleves de som allergi venlige. De vil være vaccineret 1 gang have fået 3 x ormekur samt fået loppe kur og selvfølgelig være registret i hunderegistret. Vi har mor og en søster selv. Det er Hunde med et meget blidt og kærligt sind, og elsker at være hvor vi er. De vokser op på landet med andre dyr bl.a. katte og heste. Og vil få lov at opleve de andre dyr, kørsel i bil og bus og div Hverdagslyde. Bl.a. lyd CD med forskelligelyde så som fyrværkeri skud mm. Depositum på 3800 kr betales ved reservation af hvalp. Og tilbage betales ikke ved fortrydelse. Pris 8800 kr Skriv herinde ved interesse

7620 Lemvig
ons.

Goldendoodle

16.000 kr.

Goldendoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Goldendoodler, hvalpe, 8 uger , salgklar 18-5-22 Goldendoodler hvalpe, 8 uger Vi er så heldige, at vi har fået Goldendoodler F1bb ,hvalpe med klippepels. 2 pige 2 drenge De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Goldendoodler F1b fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 20 kg bor her ved os. Far: Mørk brun Kongepuddel fra Holland 30 kg fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 20-25 kg 45-60 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Puppy Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. nogle foto fra tidliger kuld. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
ons.

Cavapoo F1, 2 tæver og 2 hanner

20.000 kr.

Cavapoo F1, 2 tæver og 2 hanner, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Cavapoo F1, 2 tæver & 2 hanner Vi har 4 cavapoo F1 hvalpe, der endnu ikke er reserveret: Tæve 1: abrikos med hvide aftegninger Tæve 2: tricolour (sort med tan og hvid aftegninger) Han 1: sort med hvide aftegninger Han 2: sort med hvide aftegninger De blev født den 7. Maj og er udflytningsklar den 2. Juli. Tæverne koster 25.000kr inkl. depositum og hannerne koster 20.000 kr inkl. depositum. Prisen inkluderer vaccination og chip af hvalpene, ormekur og dertil sundhedsbog, foder, stamtræ, en bog m. Nyttig viden, tæppe og noget legetøj, der lugter af mor og resten af kuldet, hvalpe gå-sele, bilsele og hvalpefoder til den første tid. De bliver solgt som familiehund ihh. Til købeloven uden særlige eller ekstra klausuler. Moren er ren Cavalier King Charles spaniel i farven tricolour og vejer 8,5kg. Faren er ren mellempuddel i farven abrikos og vejer 9 kg. Hvalpene er stueopdræt og vokser op inde i køkken-alrummet, hvor de er omgivet af voksne og børn deres første 8 uger. De bliver socialiseret af vores andre 3 voksne hunde, der også bor indenfor og fælger derudover et hvalpeprogram, der sørger for at hvalpene bliver stimuleret og udviklet hensigtsmæssigt ift. alder. Når de er gamle nok, bliver de vænnet til at komme udenfor flere gange om dagen og efterhånden at forsørge udenfor. Hvalpene befinder sig i Nordjylland. Kontakt på 27 62 03 27 for mere info.

9000 Aalborg
tir.

Viszla hvalpe

10.000 kr.

Viszla hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 6 søde og velskabte viszla hvalpe, klar til at flytte hjemmefra fredag d. 17. Juni. Begge forældre er utrolig godmodige og selskabelige. Der er stamtavle for far og morfar til hvalpene, så hvalpene er uden stamtavle. Der er 5 tæver og 1 han. Tæver 12.000 Han 10.000 Racen er en utrolig selskabelig og social hund, og vil sine mennesker det bedste, og vil gerne være med hvor sine mennesker er, jagt, camping, haven, gå og løbeture mv. Vi forbeholder os retten til at vælge interesserede fra, hvis vi ikke fornemmer det kommende hjem rummer en viszla tilstrækkelig.

6980 Tim
tir.

Hundehvalpe - Stærke krydsningshvalpe

5.000 kr.

Hundehvalpe - Stærke krydsningshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Stærke krydsningshvalpe til salg. Mor: Samoyde/labrador, Far: ukendt. Der er 3 tæver tilbage. Prisen er inkl. ormekur, vaccine, chipregistrering og dyrlægekontrol. Hvalpene er salgsklare d. 27/5. Kontakt Leif Høeg på 40329283

6541 Bevtoft
tir.

Amerikansk hårløse terrier

25.000 kr.

Amerikansk hårløse terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej. Du har symptomer på allergi overfor hund eller du elsker, når huset (dit toj,møbler...) er under hunderhår eller du vil have noget unikke andre ikke har, så kig her. Vores dejlige tæve Molly har født 22.05.2022 6 dejlige hvalpe: ægte, eksklusive Amerikansk hårløse terrier. Der er 2 tæve og 4 hanner. Far og mor har fuld stamtavle, stambogsertifikat fra Dansk Kennel klub. Mor til hvalpene er importeret fra Sverige. Far er en skøn og flot han og er importeret fra Slovakiet fra familien af hunde der er europamestre. Mor og far (Lord Rocky von Santer) bor her ved os og kan ses med hvalpene. Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde og smart. De elsker børn. Hvalpene opvokser i vores stue med os, de får alt, hvad en hvalp kan ønske sig. De søger ny kærlige hjem og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem. De får vaccine, sundhedsbog fra dyrlægen, chip og ormekur, inden salg. Premium hvalpefoder, bamse, tæppe, toj medfolger. Depositum er 5000 kr og gives ikke etur ved fortrydelse. De restende betales ved afhenting. Ring hvisI har spørgsmål: 91651806. Kom besøg søde hvalpe. Billeder kan sendes også. Kh Vadym Pris 25 000 kr.

6800 Varde
tir.

American Bully

12.500 kr.

American Bully, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Disse lækre American bully?s er klar til nye hjem. De er født d. 14 oktober. Dyrlægen har tjekket dem, givet dem vacciner, ormekur og chip. De er i dansk hunderegister. Har abkc stamtavle med fem generationer. Og de har nogle flotte forældre (begge haves) og de har også nogle pæne stamtavler. Hvalpene er vant til andre dyr og børn. De er stueopdrættet. De er virkelig nogle kærlige, nysgerrige og små livlige hvalpe. Super nemme og dejlige familiehunde Man er velkommen til at sende en sms på 42779137. Ønsker man at reservere en hvalp, skal der betales et depositum på 5000. Som naturligvis fratrækkes beløbet.

8570 Trustrup
tir.

Tyske Jagtterrie, god jagthund, kærlig f...

6.000 kr.

Tyske Jagtterrie, god jagthund, kærlig familiehund, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpe efter Møllevej Rosa og James vom Grünen Damm. Født 11.03.2022(8 uger den 6. maj 2022) Kontakt for yderligere info og fremvisning 2539 8092

8700 Horsens
tir.

Maltipuff hvalpe

9.000 kr.

Maltipuff hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små hvalpe. Mor er chinese crested powder puff Far er malteser Maltipuff hvalpe

5700 Svendborg
tir.

mops blanding

8.500 kr.

mops blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, vores broder er solgt men er der ikke nogen som vil har os Den 16.03 Kom disse 4 dejlige hvalpe til verden, og de er nu klar til at finde deres nye hjem fra d. 13.05 Vi har 4 super dejlige mops blandinger, som alle er hanner, de er kærlige og legesyge af sind. Hvalpene er blevet stueopdrættet, og er vant til hverdagens larm og støj. De nyder at bruge tiden udenfor uanset vejret. Moren er 50% mops og 50% Griffon foto 7 Faren er 50% mops og 50% Carin Terrier foto 6 Hvalpene vil inden afrejse have fået ormekur, vaccine, chip og sundhedstjek. Ved reservation, ligges er depositum på 3000 kr. som ikke tilbagebetales hvis man springer fra. Kan kontaktes på 42213201 (sms eller opkald) eller skriv via dba foto 2 er slogt og foto 4 er solgt

8400 Ebeltoft
tir.
Side:af 4