Anden race

252
Mini Labradoodle F1B

Mini Labradoodle F1B

18.000 kr.

Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Dette er brune mini Labradoodle F1B. Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm. Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden... https://www.specialdogs.dk/balis-mini-labradooodle-f1b-foedt-den-17-2-2022/

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen
Bulldog

Bulldog

18.000 kr.

Skal finde ny familie til min elskede buller. Skriv sms for mere info og kontakt mig kun hvis prisen matcher jer tak.

9000 Aalborg
i dag
Bullterrie hvalp

Bullterrie hvalp

18.000 kr.

Super dejlige Bullterrie hvalpe efter de bedste forældre, 3 drenge Red and Smut/ Trcolor og 1 pige Tricolor, begge forældre er scannet for nyre/hjerte fejl. Mor Red Devils Child, Far Jocko´s Be Nimble of Breslaus. Hvalpene er vant til børn og andre dyr. Sælges kun til de bedste hjem, vi forbeholder os retten til at vælge den rigtige køber. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefa 16. maj 2022.

4632 Bjæverskov
i dag
galde venlige rocco

galde venlige rocco

5.000 kr.

Den venlige Rocco blev sendt til os fra et lokalt shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en super venlig hund, han elsker menneskelig opmærksomhed og han er altid tæt på os ? en rigtig ven. Du finder ikke en gladere hund! Altid smilende, logrende altid med halen. Alt gør ham glad. Han er også meget venlig med andre hunde, hanner og hunner. Han går godt i snor. er fra 2018 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag
Sele og rem

Sele og rem

100 kr.

Sprit ny sele og lang snor /rem i pink og lilla. Passer 40-60 cm bryst omfang.

8900 Randers C
i dag

Unik Mynde søger blivende hjem

Sælges

Longdog (Greyhound/Irsk Ulvehund), hund, 2 år , salgklar 1/3-2022 Stor dreng søger ny sofa Pris: 12.000,- Kræves: Erfaren ejer Have sikkert indhegnet Han er ikke ret god til at være alene hjemme, men dette kan trænes med tålmodighed. Elsker at være ude, men har et højt jagtindstinkt så sikker have er et must. Er kastereret. Super kærlig og kælen, elsker at putte på sofa og i sengen. Kun seriøse henvendelser Pris er ikke til forhandling SMS for spørgsmål og billeder

5900 Rudkøbing
i dag

Furminator

25 kr.

Stort set ubrugt furminator ,til fjernelse af løs pels og uld.

8900 Randers C
i dag

Hunde sele og rem

100 kr.

HUNTER dressur line og sele, sprit ny. Passer 50-70 cm i bryst omfang (gravhund ,puddel , bomulds blandinger og lignende størrelser )

8900 Randers C
i dag

fine cajo

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Cajo blev sendt til os fra et shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en meget venlig hund, meget menneske orienteret. Han kommer, når han kaldes, og han følger os som en skygge. Han er også super venlig med andre hunde, i shelteret deler han kennel med hanner og hunner. Meget legende! Han går meget godt i snor, meget lydig, trækker slet ikke. fra januar 2021 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Skøn maltipoo søger sin nye madslave

16.000 kr.

Allergivenlig Maltipoo F2 sælges. Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder. 1 hanhund tilbage. Vi opdrætter smukke Maltipoo i meget specielle farve. Fantastisk smukke hvalpe, Søger dejlige familier. Når i vælge jeres hvalp, vil vi hvalpe spamme med foto og små film til i er klar til at hente dem. Ca voksen vægt vil blive 3-5 kg højde 17-26 cm. Så små taskehunde, der kan tages med alle steder. Passer perfekt til cykelkurven til dig der ønsker en lille selskabshund. De er opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdagens lyde ? Maltipoo er et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. Alt i alt, en rigtig god familiehund. De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i ikke ryger hjem, kom og mød de små skønheder fra de er 5 uger gamle :-) STOR hvalpe pakke medfølger hvalpen ved afrejse. Halsbånd , trøste bamse, tæppe, foder mm.

7870 Roslev
i går

Blandingshvalpe

5.000 kr.

Blandingshvalpe Sælges klar d 9/6 mor er en blanding, men ligner en rottweiler. Far er en Golden Retriever. Dejlig sind Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info... De er født d.14/04-22 tæver 6500 hanner 5000

7200 Grindsted
i går

Blandingshvalpe

6.500 kr.

Blandingshvalpe Sælges 4 tæver tilbage mor er en blanding, men ligner en rottweiler. far er Golden Retriever Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem.. kom og se dem...Ring for mere info.. De er født d.14/04-22 klar d 9/6 22 til ny hjem.. tæver 6500

7200 Grindsted
i går

Altdeutsche Schæfer hvalpe

11.000 kr.

6 Altdeutsche schæfer hvalpe født d. 7. juni. 1 sort-brun tæve (reserveret); 2 sorte drenge og 3 sort-brune drenge. Begge forældre er sunde og skønne familiehunde, der er vant til børn og andre dyr. Mor - Saga: HD: AA AD: 00 MDR1: Clear DM: Clear DNA test Far - Dex vom Jakobsberg: HD: AA AD: 00 Disse små sorte uldtotter er klar til, at flytte hjem til deres nye familie d. 2/8-2022 Altdeutsche Schæferhunden er kendt for, at være en sund hund (lige ryg), med et loyalt, godmodigt og roligt sind. Den er arbejdsom, lydig og kan også være vagtsom, når det gælder. Hvalpene bliver godt socialiseret, med oplevelser både ude og inde samt med børn og andre dyr. Se evt. mere om os, på vores hjemmeside www.askjaheim.dk Både tæve og hvalpe får kvalitets foder af mærket Eukanuba puppy large breed. Med hvalpene følger stamtavle - DHL stambog. De vil være ormebehandlet, vaccineret, chippet samt med sundhedsbog. Depositum er på kr. 3000,-. Depositum returneres IKKE ved fortrydelse.

9400 Nørresundby
i går

Labrador / Golden Retriever han hvalpe

9.000 kr.

Søde og dejlige Labrador / Golden Retriever hvalpe 2 stk hvide hanner. Menneskevenlige, inde og ude, kører gerne i bil. Født 11-5-2022 og klar til afhentning 6-7- 2022. Nu er hvalpene 5½ uge. De er næste ude hele dagen og nyder det. De er virkelig, dejlige og rolig, når jeg tager dem op. Men nu kan de også godt lege selv. Mor Anna passer dem godt. De er nu næsten helt renlige. Se de nye billeder. Endnu en uge er gået med dejlige og rolige hvalpe. Se det nye billede. Hvalpene kommer nu ud ca. 5 gange om dagen, de nyder det, og får besørget så flot. De spiser nu lidt hvalpefoder selv. Anna-mor passer godt på dem, når de er ude. Så er hvalpene blevet 2½ uge. Se de nye billeder. Nu har de fået øjne og kan vakle lidt rundt på deres ben og hæve maven fra jorden. De er bare så dejlige og vidunderlige. Mor - Anna - Labrador, far - Cody - Golden retriever. Begge uden stamtavle. Mor er en høj gylden labrador, som følger mig dagen lang. Hun er med i bilen, når jeg er nogen steder. Hun er også med, når jeg har kunder, hvor hun gør et godt stykke arbejde med at trøste og støtte. Hun bor på landet og er vant til at komme ud på markerne. Far bor også på landet og er vant til at være både inde og ude. Ved reservation betales depositum på ½ delen af prisen 4.500 kr. Resten betales ved afhentning. Hvalpene får ormekur, chip, vaccination, osv. dyrlægecheck inden afgang, som er inkl. i prisen.

5882 Vejstrup
i går

bamse hvalpe powderpuff

8.000 kr.

Rejseklar Hanhunde 8000 tæver 9500 er solgt charme selvtillid og lækker pels <3 chippet, dyrlæge tjekket meget fine ord fra dyrlæge, meget harmoniske, sociale hanhunde Findes og Murphy , Bølle , Balou er søde, kærlige, sociale, harmoniske i sind, vant til børn og andre hunde. Racen er allergi venlig og fælder ikke. ( skal klippes hvis man ikke ønsker lang pels ). De er opvokset i vores stue, og følger med i hverdagens gøremål. De er i fuld gang med renligheds træningen, og elsker at komme med ud :-). For yderligere info kontakt via sms eller opkald. De er ikke hårløse ,men powderpuff med meget pels , de kan klippes hvis ønskes

5672 Broby
i går

Griffonhvalpe, med 1/4 Fransk Bulldog

10.000 kr.

Lækre Griffonhvalpe med en snert af Fransk nu klar til til egen familie. Skønne hvalpe som er opvokset i stuen sammen med resten af familien. De er vant til børn, andre hunde samt alle slags hverdagslyde. Kom og oplev deres skønne personligheder, og måske find jer et nyt familiemedlem. Der er 1 skøn tæve tilbage, det er hende der er rødbrun med mørk maske. De 2 andre er hanner, en næsten helt sort (har 10 hvide hår på brystet), samt en ruhåret med den skønneste farvesammensætning. Dyrlægen har givet dem all clear, de er vaccineret og chippet, ormekur har de også fået. De er derfor nu, mere end klar til at flytte hjemmefra og stå på egne ben. Mor haves, hun er 50% griffon petit brabancon, 50% Fransk, hun er sort med hvid på brystet. Far er ren griffon petit brabancon, i farven Black and Tan Kontakt: 2232 8785, skriv eller ring gerne for mere information eller billeder.

8963 Auning
i går

Fransk bulldog/ Engelsk Staffordshire

6.000 kr.

Det er med sorg i hjertet at vi desværre må sælge skønne, dejlige Freja. Freja er 8 måneder. Hun er en lille krudtugle fuld med energi og nysgerrighed. Grunden til at vi desværre må sælge hende er at vores gammel hund på 11 år ikke vil acceptere hende og er ude efter hinanden hele tiden. Hun skal arbejdes med komandorer og lidt renlighed endnu, da hun lige skal falde til hos de nye ejer.

3200 Helsinge
i går

kære Peggy

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Peggy blev fundet på gaden med sine søskende. De fleste af søskende blev adopteret, men Peggy og Polly blev tilbage. Men der er ingen grund til, at Peggy ikke skulle have et hjem! Hun er en meget venlig hvalp, nysgerrig efter alt det nye og hum nyder og elsker mennesker. Og mest af alt elsker hun andre hunde ? hun leger hele tiden. Et hjem med en anden hund ville være det bedste for hende. er fra 20 december 2021 ca 15 kg

6715 Esbjerg N
i dag

søde alegria

5.000 kr.

Hun har været hos os i nogle år, hun kom med sin hvalpe og blev her. Alle hendes babyer blev straks adopteret, og desværre blev hun. Hun har en meget glad personlighed, hendes navn er perfekt til hende (Alegria betyder lykke på portugisisk); hendes eneste problem er, at hun kan lide at klatre på væggene, så hendes familie bliver nødt til at holde øje med hende og have et hus med nogle sikkerhedsforhold. Hun elsker at gå en tur, hun er god til det, og hun er god med andre hunde. Hun er mellemstor og allerede steriliseret. Vil livet endelig give denne pige en mulighed? Det håber vi. fra april 2018 ca 13 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

kære beccy

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Denne lille pige blev bragt til os fra et lokalt kommunalt shelter, hvor hun var blevet fundet vandrende på gaden. Hun er meget sød og blid, hun kan lide kram og opmærksomhed. Hun er lige så sød ved andre hunde, hun kan lide hundeselskab. Hun går godt i snor. fra marts 2018 ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

søde Annika

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Søde Annika blev fundet på gaden med sine 3 hvalpe. Hun er meget sød og blid. Rigtig god mor til sine hvalpe, men hun deler også gerne med os. Hun er blid og kælen. Hun går godt i snor. Hun er social med andre hunde og ret legesyg. fra juni 2020 ca 23 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Din nye bedste ven

10.000 kr.

1 bedårende tæve tilbage af et kuld på 7 hvalpe, - med to fantastiske forældre. Mor er puddel, cain terrie, cocker spaniel og gravhund. Far er ren puddel. Skønne små størrelser, som vokser op i kærligt hjem med andre dyr og børn. Født den 1. Juni 2022. Har lige fået øjne. Kom og mød dem. Næsten garanti for krøller ? Bliver vaccineret, chippet og får ormekur og sundhedsbog inden de flytter hjemmefra. Voksenvægt forventes ca. 6-8 kg.

8544 Mørke
i går

Drengerøv sælges

5.000 kr.

Pga navlebrok er der et nedslag i prisen, så hans pris er 5000.kr En rigtig sød drengerøv søger sit forever hjem. Han er en skøn og kærlig hvalp på 12 uger. Han har en navlebrok som måske skal fjernes operativ på et tidspunkt. Men nu genere den ham ikke. Theo er vant til andre hunde og en kat ( katten er ikke så vild med ham ;) Theo er et mix af mops og dansk/svensk gårdhund. Men kom og hils på ham og få en snak.

7200 Grindsted
i går

Cavalier/Cocker Blanding

10.500 kr.

Kun 1 tæve tilbage, lille Ursula mangler at finde sit forever hjem. Hun er så sød og mild, så vi forstår ikke at hun ikke er blevet valgt endnu. Vores 2 fantastiske familiehunde har fået hvalpe. Vi har haft denne blanding før og det er nogle meget sociale og tillidsfulde hvalpe. Vi tisse træner dagligt, så hvalpene derved lærer at de skal besørge udenfor. Vi har en han og en tæve tilbage. Hvalpene er vokset op med alle hverdagens lyde, så de er godt rustet inden afrejse. Med hvalpene følger der et tæppe som dufter af mor, en pose godbidder og selvfølglig foder til den første tid. Hvalpene er vant til børn og andre hunde end hunde-mor. Hvalpene bliver vaccineret og chippet inden afrejse og der medfølger selvfølgelig også sundhedsbog. Mor er 70% Cavalier King Charles og 30% Cocker Spaniel og vejer 12 kilo. Far er 50% Cavalier King Charles og 50% Cocker Spaniel og vejer 15 kilo. Ved reservation betales et reservationsgebyr på 3.000 kr, som selvfølgelig bliver fratrukket købsprisen, men som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. De er rejseklar d. 3 Juli 2022. Hvis dette lyder som en hvalp for dig, så skriv eller ring endelig for besøg :)

4440 Mørkøv
i går

Old English bulldog

7.500 kr.

Han er født d. 5/2 22 og er nu klar til at flytte hjemmefra. Han er født og opvokset i vores stue og han er socialiseret med andre hunde i forskellige størrelser. Han er kontaktsøgende og elsker at komme med ud i haven. Begge forældre er glade og venlige familie hunde. Han har fået sundhedstjek, chip, 2 x vaccination og ormekure. Han er uden stamtavle, da mor også er uden, hun er new English Bulldog, med lidt længere snude (bedre luftveje) begge forældre er sporty i modellen. Far vejer 24 kg og mor 20 kg. Far har været udstillet, sundhedsundersøgt og er røntgenfotograferet. HD -A/B og AD - 0/0 Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke med; Tæppe, med duft hjemme fra. Lidt mad til den første tid eller fodreskift 100% kylling godbidder. Lidt legetøj. Sundhedsbog. Halsbånd og snor.

9370 Hals
i går

Labradoodle hvalpe

8.000 kr.

De skønneste labradoodles hvalpe. 2 tilbage Hanner tilbage Lilli fik hvalpe d. 22.marts 2022, så er de klar til at flytte hjemmefra. hvalpene er født i vores køkken, og der bor de også nu. Vi bor i livligt hus med mange gæster, naboer, legekammerater og en stor familie, som er en del af vores hverdag. Det betyder, at hvalpene bliver socialiserede og får masser af kærlighed fra store og små, er vant til al verdens lyde og lugte. Lilli( mor) og Sofus (far) er testet for div. genetiske sygdomme og er begge labradoodle i mellem størrelse De er chippet, vaccineret første og anden gang, fået ormekure, sundhedstjekket osv. Når de rejser herfra vil de have sundhedsbogen med, et tæppe, som lugter af Lilli og en lille pose med mad m.m. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål.

9800 Hjørring
i går

HavaTzu-drenge

15.000 kr.

Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor (foto 1+2) er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far (foto 3) en Bichon Havanais på 5,7 kg. Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer, til gengæld er de lette at vænne til at være med de fleste steder. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg. Denne gang blev vi begavet med 4 dejlige drenge, som nu ligger i hvalpekassen ved siden af sengen og hygger sig under varmelampen med mor. To brun/hvide og 2 sort/hvide, men farverne kan ændre sig hen ad vejen efter Havanaisen. De små har allerede taget lidt på. Fra dag 3 til dag 16 vil jeg for første gang prøve systematisk at udføre biosensor programmet på de 4 kommende uldtotter, dette skulle medvirke til at de bliver bedre til stresshåndtering i fremtiden. Hvalpene vil være velprægede og -socialiserede. Vokser frit op i huset med alle dagligdagslyde, kender til børn, andre hunde (store som små) og katte. Have været med på besøg fremmede steder og vil være bilvante. De kan besøges, når de er ca. 6 uger. Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv, Hvalpene søger deres egne kærlige og ansvarlige familier fra den 16. august og kan reserveres når de er 14 dage gamle og har vist sig levedygtige. Hvalpene koster 15.000. Ved reservation betales 3.000 som ikke refunderes ved fortrydelse.

8300 Odder
i går

Blandingshvalpe

7.000 kr.

Disse 5 skønheder er født d.23/5-22 Og er salgsklar d.25/7-22. Uge 30. De vil være chippet, vaccineret, fået ormekur og sundhedsbog. Aya moren er en blanding af schæfer og boxer. Balder faren er gammeldags labrador. Begge forældre er sunde og raske og de har et dejligt sind. de er født og opvokset i kærligt hjem og derved også vant til alle dagligdags lyde. Er vant til børn, lyde fra biler, græsslåmaskine osv. De er allerede nu frække, sjove, meget nysgerrig og vil rigtig gerne lege og nusses. Der er 3 hanner og 2 tæver. Man er velkommen til at komme og hilse på dem. Sender gerne billeder hvis det ønskes. Der skal betales depositum ved reservation på 3500 kr.

7100 Vejle
i går

søde jennah

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Jennah blev bragt til os fra et kommunalt shelter. Hun er en super dejlig hund. Meget venlig, blid og social. Hun elsker mennesker, hun logrer altid med halen. Altid klar til kram. Hun er social med alle andre hunde. Meget godt temperament. Ikke en dårlig knogle i hendes krop. Bare meget meget sød. Jennah går fint i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra 2014, hunhund,19 kg.

6715 Esbjerg N
i går

smukke kalinka

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Kalinka blev bragt til os i november 2021 fra et shelter i et kuld hvalpe. Vi vidste, at moderen var en tysk korthåret pointer. Alle hvalpe blev adopteret. En familie adopterede Kalinka og hendes bror. De ville have søde hvalpe, men de troede ikke, at de søde hvalpe ikke forbliver hvalpe. Fire måneder senere, da hvalpene blev teenagere, returnerede de dem. Fordi naboerne klagede. Hvalpene gøede og hoppede over hegnet. Hvis du anskaffer dig en pointerhvalp, er løsningen ikke at holde hvalpen i en gård hele dagen uden interaktion. Pointers er aktive hunde og skal have ordentlig motion. Især når de er unge. Folk får hvalpe uden at tænke på, om de har liv til dem, så indser de, at de ikke gør det, og så dumper hundene i krisecentret. De eneste ofre for menneskelig dumhed og egoisme er hundene. Kalinka er en meget dejlig hund. Hun er super venlig, blid, nuttet og altid glad. Hun er vant til mennesker. Familien havde børn. Hun er meget venlig med andre hunde. Hun går i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra september 2021 ca 18 kg

6715 Esbjerg N
i går

Søger sød hund

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er vi 5 stk 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed  Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven. Vi bor på en rideskole så skal ikke være bange for andre dyr.

5750 Ringe
i går

dasha

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Dasha blev bragt til os fra et kommunalt shelter. Vi kender ikke hendes fortid, og hvor længe hun var der, hvad vi ved er, at hun ankom ekstremt beskidt, hendes pels helt klistret, og vi var nødt til at give hende et bad med det samme. Dette tyder på uhygiejniske forhold der hvor hun var. Under alle omstændigheder er Dasha en fantastisk hund, og efter et bad er hun også skinnende og smuk. Hun er venlig og social med alle andre hunde, hanner og tæver, alle størrelser. Bare de vil være hendes ven. Hun er meget sød ved mennesker, og hun bliver nem knyttet til en person. Hun går fin i snor. Dasha er meget adræt og kan hoppe højt, så hun bør komme til et hjem med et højt hegn. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? 5000KR

6715 Esbjerg N
i går

flotte kenai

5.000 kr.

Kenai blev bragt til os i november 2021 fra et shelter i et kuld hvalpe. Vi vidste, at moderen var en tysk korthåret pointer. Alle hvalpe blev adopteret. En familie adopterede Kenai og hans søster. De ville have søde hvalpe, men de troede , at de søde hvalpe , forbliver hvalpe. Fire måneder senere, da hvalpene blev teenagere, returnerede de dem. Fordi naboerne klagede. Hvalpene gøede og hoppede over hegnet.Hvis du anskaffer dig en pointerhvalp, er løsningen ikke at holde hvalpen i en gård hele dagen uden interaktion. Pointers er aktive hunde og skal have ordentlig motion. Især når de er unge.Folk får hvalpe uden at tænke på, om de har liv til dem, så indser de, at de ikke har det, og så dumper de hundene på shelteret. De eneste ofre for menneskelig dumhed og egoisme er hundene.Kenai er en meget dejlig hund. Han er super venlig, blid, nuttet og altid glad. Han er vant til mennesker. Familien havde børn. Han er meget venlig med andre hunde. Han går fint i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra september 2021 ca 21 kg

6715 Esbjerg N
i går

Hundehvalp bullmastiff

10.000 kr.

Bullmastiff og rottweiler mix - (Mastweiler) Rigtig flot hundehvalp tilsalg. Glad, modig, vagtsom, nysgerrig, lærenem og fyldt med energi. Kan også anskaffe billede af moren. Har selv faren og har fået en hvalp fra kuldet som hermed skal ha fundet en ny famile. Han har været ude på en gård de første 3 måneders tid nu er han kommet hjem Til hans far for at finde sit forener hjem? Regner med 50-60kg fuld voksen. Kan kontaktes på telefonen?

8381 Tilst
i går

Pasning af hund/kat

100 kr.

Jeg tilbyder pasning af eller kat hvis i skal på ferie og mangler pasning, Prisen er 100 kr PR dag plus mad til dyrene

6430 Nordborg
fre.

Cane corso/ dogo canario

9.000 kr.

Vi har 5 skønne cane corso/ dogo canario blandings hvalpe. de er født I vores hjem hvor de er vokset op med andre hunde og børn. De vil være sundhedstjekket,chippet, vaccineret og fået sundhedsbog af dyrelægen. Ormekur 3 gange. Der er 4 hanner og 1 tæver. Depotium 3000,- ved reservation

2670 Greve
fre.

"Mini Berner Sennen"

8.000 kr.

NU Flytteklar, Flotte, sunde Familiehunde til dig der er vild med Berner Sennen, men synes de er lidt for store. 1 HAN LEDIG, BERNER SENNEN FARVER Venlige, trofaste og lærenemne familehunde med roligt sind og 0 dominans,elsker at være omkring deres mennesker som de knytter sig tæt til, glade for udeliv & vand, evner for agility, gode til at underholde sig selv og kan være alene hjemme samt gå løs i naturen uden at gå på jagt for sig selv, bliver omkring sin ejer. God All- round hund som passer til de fleste mennesker. Medium aktivering & pelspleje. Behøver kun lære få basale ting for at trives, men du kan altid bygge videre, smil.. Far er Ren Berner Sennen Ses på fotos også med voksen storebror til hvalpene, 15 cm forskel. Far 70 cm Mini'er Max 55 cm Mor hhv. Cocker og cocker/Islands Fårehund bl. NB! Se de andre Annoncer. Samme hvalpe samme Berner Sennen Far Men fors. mødre ( tilhører andre i familien) Bliver Max 55 cm. Rigtig god erfaring fra tidligere kuld i familien. Forhør gerne nærmere på mobil. Hvalpe pakke og god løbende info om foder, opvækst, aktivering mv. Medfølger. Er naturligvis dyrlægeundersøgt, chippet, vaccineret og foreb. Beh. Mod orm

7800 Skive
fre.

Tysk jagtterrier hvalpe.

5.000 kr.

3 han hvalpe.Myopathy og pll testet u,a.Ring venlist for indfo 40155371.

9340 Asaa
fre.

Lille poul

5.000 kr.

Lille Poul blev Fundet udenfor shelter i Portugal. Der er han til der er fundet en familie til ham. Han er en sød , glad og kærlig lille dreng på 8 kg han er ca 4. År

6715 Esbjerg N
fre.

Breton

7.000 kr.

Breton Mor og datter. Mor er 4 år og er trænet til jagt men også en dejlig familie hund. Datter er 1 år og er udelukkende en familiehund. Sælges helst samlet. Sælges kun pga tidsmangel

9760 Vrå
fre.

Labradoodles

11.000 kr.

Labradoodles født 4/6 - salgsklare lørdag den 30/7.Mor er sort labrador og far er en abrikos mellempuddel. Der er nu 2 hvalpe tilbage. Hvalpene vokser op i alrummet hos os sammen med børn, kat og anden hund. De vil blive velsocialiserede. Inden afrejse vil de være vaccinerede, chippet med registrering til dig samt sundhedstjekket + sundhedsbog. Depositum: 2000 kr - tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Billede 1 - 2: blå bånd, dreng Billede 3 - 4: rød bånd, pige - under forespørgsel Billede 5 - 6: grå bånd, tæve Billede 7: mor Billede 8: far

9200 Aalborg SV
fre.

Amerikaner Cocker udbydes til avl

5.000 kr.

Lækker amerikaner cocker udbydes til avl. Han er en hanhund i verdensklasse og er elsket af alle han møder. Han har et super godt temperament, men er en aktiv hund. Han vejer ca 13 kg, og er ca 38 cm over ryggen. Han bor nord for Skive, og en parring med ham koster 5000,- som betales ved første besøg. Går tæven tom, tilbyder vi omparring.

7870 Roslev
fre.

Tysk jagtterrier hvalpe

7.000 kr.

Vi er 2 hunner,og 2 hanner der søger nyt hjem fra den 28. Juni 2022. Vi er født den 3. Maj 2022, og er født inde. Vi kender dagligdagens lyde, børn og voksne. Vores forældre er rigtig gode jagt hunde, både over, og under jorden. Vi har begge forældre, som vist på billederne. Vi er meget sociale, og familie hunde. Så er der nye billeder af hver hvalp. De 6 første er pige 1 ,de næste 8 er dreng 1. Der en pige og en dreng tilbage

9480 Løkken
fre.

Labradoodle hvalpe.

16.000 kr.

puddel og Labrador. Far Mellem puddel. Salgsklar den. 05.06 Klar til udland 24.07 Mod merpris på 2000 kr til pas og rabies vaccinen. Kan leveres i Stavanger og omegn. Uden mer pris. Samtidig er der mere puddel i den, hvilket gør pelsen bliver mere krøllet og sindet er roligere. Pris. 18.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
fre.
Hanna Hansen

D/S gårdhund-Fransk hvalpe.

12.000 kr.

blandings hvalpe, til dem der elsker begge racer... Her får man en skøn lille familie hund, der vil elske og nyde livet med sin familie. Mor. D/S Gårdhund. Far. Fransk Bulldog. Født den. 30.04 Salgsklar den. 25.06 Pris. 12.000 kr. Reserverings gebyr er på 2000 kr. der modregnes prisen ved køb. Der er allerede mulighed for at se hvalpene og reservering. Hvalpene vil på salgstidspunktet, være chippet, vaccineret, gennemgået ormekur og de har fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde.

6823 Ansager
fre.
Hanna Hansen

Fransk bulldog blandings hvalpe

8.000 kr.

Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 8000 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde..

6823 Ansager
fre.
Hanna Hansen

Cane corso italiano VS boxer

12.995 kr.

Sælger 4 dejlige han hunde. De er en blanding af Cane Corso Italiano (mor freya) og en boxer (far). Indtil videre har de fået ormekur, men de vil blive chippet og vaccineret inden de flytter hjemmefra. For at reservere en af hvalpene, betaler du en pris af 3500kr, som du Ikke før tilbage hvis du springer fra. Halsbånd farve og navne: Pelle: Lysegrøn Anton: Lilla Frede: Sort Basse: Mørkegrøn

7451 Sunds
fre.

irsk vandspaniel 1 år - og meget godmodi...

12.000 kr.

Irsk vandspaniel han. Freddy er kommet tillbage til os som har opdrættet ham, for at hjælpe med at finde en ny familie til ham. I kan se en film inde på bloggen - lillebassumgaard.dk, hvor familien fortæller om ham. Han er opdraget, ( så godt som en 12 mdr hund nu kan være,) Han er lækker, børnevant, renlig, kan være alene hjemme. Han er god til at få ordnet pels, han kan med andre hunde... Han er lige til at knus elske. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne race - elskelig og fantastisk. Så vi søger en familie der er med på lidt pelspleje...( Om sommeren bliver pelsen orange når solen afbleger den - meget charmerende). I skal være ligeglade med at Freddy bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en kongepuddel. Men han er en ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. Han har pas, og sundhedsbog, vaccineret... Ja han mangler bare en familie han kan flytte til. Det gør ikke noget der er en anden hund, da han trives godt med andre hunde. Men kig evt ind på lillebassumgaard.dk, og se den film, hvor familie beskriver ham.

7400 Herning
fre.

Brune Flatdoodler

18.000 kr.

Vi har nogle store lækre Flatdoodle F1 til salg. Mor er en brun Flatcoated Retriever og far er en brun Konge Puddel. En Flatcoated Retriever er i familie med Golden Retriever og Labrador Retriever, de har samme skønne familiehunde væsen, de er måske den mest legesyge fætter i retriever familien. Flatdoodle hvalpene er nogle glæde, kærlige, imødekommende hvalpe, som elsker deres familier og alle andre. Hvalpen er glade for at samarbejde med deres mennesker, både i leg og træning. Pelsen er en "Klippepels" dvs de kan ikke selv fælde, men kræver en del pelspleje. Se mere på hjemmesiden om pelspleje. Se en masse skønne videoer med hvalpene på vores hjemmeside. Billde 1+ 2 + Billedkollagen er af hvalpenes søskende fra tidligere kuld. Vi avler Goldendoodle og Labradoodle og Flatdoodle og Cavapoo og Cockerpoo

6870 Ølgod
fre.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Cavapoo F1, han

15.000 kr.

Cavapoo F1 (50% Cavalier og 50% mellempuddel) Skøn kontaktsøgende og kærlig han søger nyt hjem. Han blev født den 7. Maj og er udflytningsklar den 2. Juli. Han er sort med hvide aftegninger og har klare mørkeblå øjne. En rigtig charmør med god ro over sig. Han elsker at blive nusset og lege med sine søskende. Han koster 15.000 kr inkl. depositum. Prisen inkluderer vaccination og chip, ormekur og dertil sundhedsbog, ?Hvalpebogen? af Gwen Bailey, stamtræ, tæppe og noget legetøj, der lugter af mor og resten af kuldet, hvalpe gå-sele, bilsele, hvalpefoder og godbidder til den første tid. De bliver solgt som familiehund ihh. Til købeloven uden særlige eller ekstra klausuler. Moren er ren Cavalier King Charles spaniel med stamtavle i farven tricolour og vejer 8,5kg. Faren er ren mellempuddel i farven abrikos og vejer 9 kg. Han er fra et kuld á 7 hvalpe. De er stueopdræt og vokser op inde i køkken-alrummet, og er i hænderne på både børn og voksne i deres første 8 uger. De bliver socialiseret af vores andre 3 voksne hunde, der også bor indenfor og følger derudover et hvalpeprogram, der sørger for at hvalpene bliver stimuleret og udviklet hensigtsmæssigt ift. alder. Når de er gamle nok, bliver de vænnet til at komme udenfor flere gange om dagen og efterhånden at forsørge udenfor. Han befinder sig i Nordjylland. Kontakt på 27 62 03 27 for mere info. OBS! Vores billeder og tekst er blevet misbrugt i en annonce på gipote.dk. Kontakt derfor ikke via annoncen på gipote og hjælp gerne med at anmelde den på gipote. Annoncen er kun offentliggjort på dba og guloggratis. Tak :-)

9800 Hjørring
tor.

Cavapoo F1, han

15.000 kr.

Cavapoo F1 (50% Cavalier og 50% mellempuddel) Skøn kontaktsøgende og kærlig han søger nyt hjem. Han blev født den 7. Maj og er udflytningsklar den 2. Juli. Han er sort med chokoladebrune undertoner i pelsen og hvide aftegninger. Han er meget mild af sind og tilstedeværende med god øjenkontakt. Han koster 15.000 kr inkl. depositum. Prisen inkluderer vaccination og chip, ormekur og dertil sundhedsbog, ?Hvalpebogen? af Gwen Bailey, stamtræ, tæppe og noget legetøj, der lugter af mor og resten af kuldet, hvalpe gå-sele, bilsele, hvalpefoder og godbidder til den første tid. De bliver solgt som familiehund ihh. Til købeloven uden særlige eller ekstra klausuler. Moren er ren Cavalier King Charles spaniel med stamtavle i farven tricolour og vejer 8,5kg. Faren er ren mellempuddel i farven abrikos og vejer 9 kg. Han er fra et kuld á 7 hvalpe. De er stueopdræt og vokser op inde i køkken-alrummet, og er i hænderne på både børn og voksne i deres første 8 uger. De bliver socialiseret af vores andre 3 voksne hunde, der også bor indenfor og følger derudover et hvalpeprogram, der sørger for at hvalpene bliver stimuleret og udviklet hensigtsmæssigt ift. alder. Når de er gamle nok, bliver de vænnet til at komme udenfor flere gange om dagen og efterhånden at forsørge udenfor. Han befinder sig i Nordjylland. Kontakt på 27 62 03 27 for mere info. OBS! Vores billeder og tekst er blevet misbrugt i en annonce på gipote.dk. Kontakt derfor ikke via annoncen på gipote og hjælp gerne med at anmelde den på gipote. Annoncen er kun offentliggjort på dba og guloggratis. Tak :-)

9800 Hjørring
fre.

Cane Corso - to tæver tilbage.

7.500 kr.

Skønne Cane corso italiano hvalpe er nu klar til deres kommende og blivende hjem. Hvis du skal have en ven for livet, så er det disse super søde Cane corso hvalpe du skal møde :) Der er 2 tæver tilbage. De er alle sunde og raske, legesyge, utroligt glade for børn. alle hvalpe er trænet i renlighed, køre bil og være sammen med små børn, de kan også med katte og har god øjenkontakt med os. Begge forældre har Stamtavle, men der valgt at ikke lave til disse hvalpe. Alle hvalpe har fået deres hvalpe vaccine, 3 x ormekur, har sundhedsbog, rejse pas, og er chippet, samt sundhedstjekket hos dyrlægen og fået rabies vaccine. PS: det betyder meget for os hvem de kommende ejer er for vores hvalpe, derfor ser vi frem til at høre lidt om jer. i er velkommen til at komme og se dem.

8000 Aarhus C
tor.

Frække caramelo

5.000 kr.

Caramelo blev fundet på gaden trist og forladt. Han blev reddet ind på shelteret i Portugal nu han trives og leger med de andre hunde dernede, han er meget glad for de frivillige og elsker at blive nusset . Han er ca 2 år

6715 Esbjerg N
tor.

Old English Bulldogs hvalpe

18.000 kr.

Old english bulldog, hanhund, hvalp, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 21 juni 2022 Skønne typefulle Old English Bulldog hvalpe er klar til at indtage verden med deres nye familier. 8 Hvalpe kom til verden d. 26 april 2022. Hvalpene er velsocialiserede, og har indgået omfattende miljø trænings program. Far er Duchess Helmut fra Tyskland. Mor er TrueLove Bulldogs She Loves You (Jytte). TrueLove Bulldogs Hardwell (blå w. hvid) TrueLove Bulldogs Brennan Heart (blå fawn w. hvid) TrueLove Bulldogs Dr. Peacock (blå w. hvid) TrueLove Bulldogs Tiesto (blå fawn w. hvid) TrueLove Bulldogs Laidback Luke (RESERVERET) Hvalpene bliver solgt med stor hvalpepakke, samt EKC stamtavle. Mere info omkring os og vores hunde kan ses på vores facebook side, instagram eller på www.truelovebulldogs.com Kontakt Vickie på telefon 24792874

6690 Gørding
fre.

Labradoodle

16.000 kr.

Labradoodle hvalpe - klar fra uge 28 eller når det passer ind i jeres ferie Vores dejlige Labradoodle har fået de sødeste hvalpe. Hvalpene er klar til deres nye hjem fra uge 28, eller når det passer ind i jeres ferie for sommeren. De vil vokse op i huset som en del af vores familie og hverdag. Her vil de vil blive socialiseret med børn og voksne i alle aldre og andre hunde. Køreturer og skudtræning vil også blive en del af deres opvækst hos os. De vil selvfølgelig blive sundhedstjekket, chippet, vaccineret og få ormekur hos dyrelægen. De får også en startpakke (tæppe, legetøj og hundemad) med på rejsen. Mor: Labradoodle F1 Carlo 3 år, 53cm og 24kg. Datter af en Labrador (mor) og Kongepuddel (far) Carlo (Ja hun hedder Carlo) er en virkelig dejlig og nem familiehund, som altid har været vant til børn og mange mennesker, da hun ofte er med på arbejde. Hun fælder en smule, hun er en trimmehund. Far: Labradoodle F1B Skipper 2 år, 55cm og 26kg. Søn af Labradoodle mor og Kongepuddel far. Skipper er glad og legesyg hund, som er opvokset i en familie med 3 børn. Han fælder ikke, han klippehund. Ved reservation betales depositum på 3.000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

8230 Åbyhøj
tor.

American akita hvalpe

6.000 kr.

Obs. Der er 2 drengene og 2 piger tilbage? Vi forbeholder os ret til at vælge det bedste hjem til vores hvalpe. Vi har 4 smukke American akita hvalpe tilbage som er født d.4 februar . Begge forældre haves og er ren race American akita med stambog. Begge forældre er røntgen fotograferet for hofter og albuer og undersøgt for øjen katarakter. Hvalpene er født og opvokset i vores stue hvor de har vænnet sig til alle mulig lyd, børn i forskellig alder og andre hunde, de er glad for mennesker og vel socialiseret. Flere sidste billeder er forældre. Hvalpene er vaccineret , chippet og ormekuret. Vi forbeholder os ret til at vælge det bedste hjem til vores babyer. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 1 april 2022

9320 Hjallerup
tor.

Hund søges

1 kr.

Hej. vi søger en hund da vores gået bort pga alderdom Pga vores store kærlighed til hunde søger en ny hund. Bor på et nedlagt landbrug 1 km fra skov og strand Så der er gode forhold og masser af plads. Står du i en situation hvor du ikke længere har tiden til din hund måske pga flytning eller sygdom osv så vil vi meget gerne overtage hunden, vi arbejder hjemme er selvstændig så vi har masser af tid og kærlighed til at tage os af hunden. Min mand stor erfaring med hunde, han har haft hund i over 40 år I stedet for at tilbyde penge for hunden vil vi heller tilbyde at den får et rigtig godt hjem med masser af kærlighed. Pris 0 kr.

9670 Løgstør
tor.

American Akita

10.000 kr.

Disse skønne American Akita hvalpe søger nyt og kærligt hjem. De er friske og tillidsfulde. Samt meget legesyge. De er nysgerrig på livet, og de er ved at træne renlighed, samt gå i snor. Hvalpene er van til andre hunde, katte og børn. De er sover inde hos os. De har sundhedsbog, chippet og fået 2 gange ormekur, samt vaccine. De er klar til deres nye familie 1/6. Mor og far kan ses. Der er 3 tæver tilbage. Ring eller skriv ved spørgsmål på 93407140.

7470 Karup J
ons.

Dejlige Cane Corso hvalpe søger hjem<3

7.500 kr.

Skønne Cane corso italiano hvalpe er nu klar til deres kommende og blivende hjem. Hvis du skal have en ven for livet, så er det disse super søde Cane corso hvalpe du skal møde :) Der er 2 tæver tilbage. De er alle sunde og raske, legesyge, utroligt glade for børn. alle hvalpe er trænet i renlighed, køre bil og være sammen med små børn, de kan også med katte og har god øjenkontakt med os. Begge forældre har Stamtavle, men der valgt at ikke lave til disse hvalpe. Alle hvalpe har fået deres hvalpe vaccine, 3 x ormekur, har sundhedsbog, rejse pas, og er chippet, samt sundhedstjekket hos dyrlægen og fået rabies vaccine. PS: det betyder meget for os hvem de kommende ejer er for vores hvalpe, derfor ser vi frem til at høre lidt om jer. i er velkommen til at komme og se dem. mvh

8000 Aarhus C
ons.

FT springer spaniel

Sælges

4 stk Ft spaniel hanhvalpe af den bedste afstamning . Tæven Odbjerg Tess har en af DKs bedste tævelinjer bag sig, hun bliver brugt til store og små jagter på fasaner og ænder. Faren Blackmoor Luke vandt det svenske mesterskab og blev nr 3 til det danske. Klar til nye hjem d. 24/7.

5683 Haarby
ons.
Side:af 5