Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

284
Fransk bulldog blandings hvalpe

Fransk bulldog blandings hvalpe

8.000 kr.

ÅBENT HUS HELE UGE 30. 1 tæve tilbage Super lækker fransk-beagle blanding ( også kaldet frengle) Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 8000 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde..

6823 Ansager
i dag
Hanna Hansen
Labradoodle hvalpe.

Labradoodle hvalpe.

12.000 kr.

puddel og Labrador. Far Mellem puddel. Salgsklar den. 05.06 Klar til udland 24.07 Mod merpris på 2000 kr til pas og rabies vaccinen. Kan leveres i Stavanger og omegn. Uden mer pris. Samtidig er der mere puddel i den, hvilket gør pelsen bliver mere krøllet og sindet er roligere. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Hanna Hansen
Skønne HavaApso hvalpe
  • Skønne HavaApso hvalpe - 2
  • Skønne HavaApso hvalpe - 3

Skønne HavaApso hvalpe

13.000 kr.

Ud af kuldet på 3 er der 2 super dejlige HavaApso piger til salg. De er født 13.07.2022. De er vant til almindelig hverdags lyde, en del besøg, børn og andre hunde. De er super søde kontakt søgende og legesyge. De er delvis renlig. De er vokset op i trykke omgivelser med en masse leg, motorisk sanse stimulering, en tur i haven, køre i bil og alt hvad man kan forstille sig en lille hvalp kan nå at opleve. De har fået ormekur, bliver vacc og chip inden salg. Der følger en lille hvalpe pakke med. Det er den cremefarvede (SOLGT) og den brune der er til salg. Den sorte bliver her. Kom nu og vælg og følg den lille til den er klar til at flytte hjemmefra, tidligst i uge 36. Depositum 3000 kr gives ikke retur hvis man springer fra.

8670 Låsby
i dag
  • Skønne HavaApso hvalpe - 2
  • Skønne HavaApso hvalpe - 3
  • Skønne HavaApso hvalpe - 4
  • Skønne HavaApso hvalpe - 5
Hvalp

Hvalp

7.500 kr.

En hvalp på 6 uger er tilbage. Som gerne vil have et dejligt sted at bo. Kan det være dig. Så ring eller skriv til mig.

5466 Asperup
i dag
Bichon hvalp

Bichon hvalp

7.500 kr.

Skøn hvalp 8 uger. Toffi er den sidste tilbage i kuldet. Der mangler en ny familie. Han kommer kommer ca til at veje 6.5 kg og vil blive en rolig nem familie hund. Han er en hvalp med god selvtillid så vil også kunne passe ind i børnefamilie. Moren er en blanding med bomuldshund og foxterrier. Renlighedstrænet. Medfølger bamseklud. Line og mad. Og sundhedsbog

8850 Bjerringbro
i dag

Shih Tzu/ dansk svensk

7.000 kr.

født d. 16. Juli 2022. Jeg er klar til at møde vores nye familie d. 10 september. Jeg er hvalp af to børnevenlige forældre, og får ofte besøg af børnebørn. Jeg bor i stuen og på værelset om natten, og kommer også ud i haven. Jeg brun/ hvid, og er lidt langhåret efter min far der er Shih/ tzu /dansk svensk gårdhund. Min mor er dansk svensk gårdhund. Jeg er mild forsigtig og virkelig kærlig. Jeg vil selvfølgelig blive sundhedstjekket, chippet, vaccineret og fået en ormekur inden jeg flytter. I kan se min mor og far på billederne. Det er vigtigt for vores nuværende plejemor, at jeg kommer til en god familie, så fortæl gerne lidt om hvordan i er. Venlig hilsen

9440 Aabybro
i dag

Alaskan Malamute hvalpe 11 uger Sælges

9.500 kr.

7 Rene Alaskan Malamute hvalpe på 12 uger er klar til deres nye familier. En af disse vidunderlige hvalpe kan blive din. 3 tæver 4 hanner venter på deres kærlige og aktive nye mennesker. Alle hvalpene er glade, aktive, legesyge, og super sociale i deres adfærd overfor mennesker og børn, allerede. De er trænet i lyde af forskellige former, været på køreture i bil. Gåture i snor og mentalt og fysisk daglig træning via leg . De bor ude i overdækket hvalpegård, og har kæmpestort friareal hvor de dagligt er ude at løbe, træner lydighed og lære at komme. Sammen med deres fantastiske Hvalpemor Quba som standhaftig træner dem i kuldet, bliver de udfordret mentalt og fysisk, på en afbalanceret og instinktiv måde. D. 20 Juli er der udflugt til dyrelægen hvor hvalpene vil få deres 1 vaccine, chipmærke og registrering, sundhedstjek & sundhedsbog. Begge forældre hunde er udprægede Alaskan Malamutter med rolige sind og stærk mentalitet . Hvalpefar Simba er 3 år hvalpemor Quba er 7 år. Disse 2 forældre hunde er begge dejlige familiehund/ og arbejdshund. Hvis du/I er interesseret i at besøge hvalpene er I velkomne til at kontakte mig på mobil eller pr. Mail .

3200 Helsinge
i dag

Pomchi Hvalpe

12.000 kr.

1 hvalp tilbage - sød mørk pige :) Pomchi hvalpe til salg - utrolig skøn blanding af pomeranian & chihuahua. Moren er pomchi (beige), og faren er ren pomeranian (sort - på de sidste billeder) 1 han og 2 tæver Klar til at flytte hjemmefra sidst i juli eller i aug ved match :) Vant til katte, store børn og andre hunde. Opvokset i privat kærligt hjem på landet. Kr. 12.000,- incl. udgifter til dyrlæge (ormekur, chip, vaccination, reg. i Dansk hunderegister og tjek mv.) Venligst kun seriøse henvendelser fra voksne købere :) Depositum kr. 2000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes betaling ved afhentning. Kontakt gerne via FB siden: https://www.facebook.com/pomchihunde Læs om racen her: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/pomchi

5672 Broby
i dag

Weimaraner hvalpe

15.000 kr.

7 Korthårede Weimaraner hvalpe født d 11-08-2022 i kennel Northsouth 5 tæver 2 hanner Salgs klar 01.10.2022 Hvalpene er efter australske og amerikanske linien. Begge forædler er højt præmieret på udstilling -de er Champions fra forskelige lande. Faren vandt titlen som verdensmester i 2021. Begge forældre bruges meget på praktisk jagt både på små og større jagter og har altid god kontakt, selv ved drev i stører såter og vilje til at arbejde i alt slags terræn. Er super gode familie hunde og har det helt rigtige sind. Fri fra dysplasia , begge er testet fri for genetiske sygdomme. Hvalpene er fra stueopdræt, bor i hjemmet hvor de lærer alle lyde og har kontakt med børn og alt fra hverdagen. De bliver påbegyndt trænet på fløjte, og bliver præsenteret for vildt og skudtrænet. Når de er klar til at flytte hjemmefra har de fået 3x ormekur, 1xvaccination + sundhedstjek. Der følger med hvalpen når den flytter hjemmefra: Sundhedsbog udfyldt af dyrelægen, registrering i dansk hunderegister, Stamtavle fra DKK, fin hvalpepakke. Ved reservation ligges et depositum på 3000 kr. Du/i er velkommen til at komme og besøge os og tage et kig på Highway,samt se hvalpene. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere 52652264

5220 Odense SØ
i dag

Labradoodle

12.500 kr.

Smukke sorte labradoodle hvalpe. Kærlige og tillidsfulde. En rigtig smuk og elegant hund, der næsten ikke fælder. Mor er brun labrador og far er lys mellem puddel. Kommer til at veje 15-20 kg og får en højde på 40-45 cm. Født 19.6. og rejseklar 14.8. Sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet og konstateret ormefri.

6650 Brørup
i dag

Frække ricky

5.000 kr.

Navn : Ricky Køn : Male Alder : 01/04/2020 Størrelse : (15,6 kg, 51 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Ricky blev fundet i nærheden af ??et firma og blev hentet af shelteret. Ricky er en meget munter og energisk hund. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Smukke carlota

5.000 kr.

Navn : Carlota Køn : Female Alder : 12/01/2017 Størrelse : (29,6 kg, 53 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Vi tog Carlota ud af det kommunale shelter med hendes hvalpe. Alle hendes hvalpe fandt et nyt hjem, og hun venter nu på at finde sit eget hjem. Carlota er en rolig og venlig hund. Hun er kan med alle andre hunde, hun går godt i snor. Og hun har meget søde øjne, der bare beder om en evig familie at bo hos. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Flotte bobby

5.000 kr.

Navn : Bobby Køn : Male Alder : 01/06/2019 Størrelse : (23,8 kg, 49 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Han blev afleveret på shelteret af sin tidligere ejer. Hans mor og hans bror har allerede fundet nye hjem, og han venter på et hjem hvor han kan få en varm seng, omsorg og en masse kærlighed. Han er lidt genert. Han blev ikke socialiseret som hvalp. Han kan lide mennesker, men er meget underdanig. Han lægger sig hver gang, der er noget nyt for ham. Men når han ser, at der ikke er nogen skade, er han en let hund. Han føler sig mere komfortabel omkring mennesker end omkring andre hunde. Han går ret godt i snor ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Søde mesquita

5.000 kr.

Navn : Mesquita Køn : Male Alder : 01/01/2013 Størrelse : (24 kg, 57 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Mesquita blev fundet på gaden nær en restaurant kaldet ?Mesquita?. Han haltede, som om han var blevet kørt over, men han havde det godt. Han er en rolig hund, men kan lide at lege og gå en tur. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Fine barbie

5.000 kr.

Navn : Barbie Køn : Female Alder : 01/09/2020 Størrelse : medium (16 kg, 45 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Barbie er fundet på stranden og gik alene i et par dage. Hun havde en øjenbetændelse. En frivillig fangede hende og bragte hende ind på shelteret Barbie er meget venlig og loyal hund. Hun elsker at være tæt for nogen og elsker at gå en tur. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Gravhunde hvalpe

9.000 kr.

Vores tæve har lige fået 5 kære hvalpe som vi gerne vil have solgt. Faren er en rigtig fin jagthund fra Tyskland med gode jagtinstinkter samt en masse papirer m.m. Moren er en super dejlig familie hund med et fantastisk sind og gode jagtinstinkter. Faren og moren er begge naturfarvet, dog er hvalpene sorte, røde og naturfarvet. Det er parret nr 2 kuld, og fra sidste kuld kom også 5 super fine hvalpe, alle med et dejligt sind og sundhed. Hvalpene kan ses i Løkken, Nordjylland. Jeg kan kontaktes på 60229017, skriv/ring gerne for flere billedere eller spørgsmål.

9480 Løkken
i dag

Glade yuri

5.000 kr.

Navn : Yuri Køn : Male Alder : 01/03/2018 Størrelse : medium (18,3 kg, 53 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Hans ejer var i en depressiv tilstand, fordi hans far døde, og hans mor begik selvmord. Naboerne bad shelteret beholde hunden, fordi damen ikke tog sig af ham. Han er sød og legende, men han har en vis frygt, når folk henvender sig til ham for at forkæle ham. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Farusco

5.000 kr.

Farusco

6715 Esbjerg N
i dag

Marcellus

5.000 kr.

Navn : Marcellus Køn : Male Alder : 01/08/2019 Størrelse : (18,2 kg, 49 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Han blev fundet på gaden sammen med sin bror Joshua. Joshua blev adopteret, og Marcellus venter stadig på at finde sin egen familie. Marcellus er en af ??de hunde, som ingen lægger mærke til. Er rolig, ikke bange for andre eller mennesker. Går bare meget glad rundt om de andre 90 hunde, uden at komme i problemer eller forstyrre. Han kan lide at kæle med os, og han hopper ikke på folk. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Goldendoodle F1

18.000 kr.

Dejlig store Goldedoodle F1 hvalpe De bliver ca 27-37 kg og ca 57-70 cm i ryghøjde som voksen. Kærlige, tilpas legesyg og naturlig stabil hvalpe. Så søger i en skøn familiehund, så se meget mere på hjemmesiden https://www.specialdogs.dk/storys-store-goldendoodle-f1-foedt-den-11-9-2021/e

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen

Westie blandings hvalpe

5.000 kr.

Vores dejlige Westie hund Bailey har fået 4 skønne hvalpe 1tæve og 3 hanner. (Tæven og en han er solgt) Faren er en blanding af Stabyhoun og ??moren er en Westie dog uden stamtavle, moren er meget rolige og en god familie hund, han hunden kender jeg ikke så meget til. De er født den 28 juni og klar til et nyt og dejligt hjem fra uge 35. De er født inde i stuehuset og er vant til dagligdags lyde og at blive snakket og kælet med. Hvis i er intreseret og vil købe en vil vi have en depositum på 2000 kr som ikke returneres ved fortrydelse. Det er selvfølgeligt muligt at komme og se dem. De er selvfølgelig chippet, vaccineret og fået ormebehandling inden de forlader os

6800 Varde
i går

Cane Corso Italiano

5.000 kr.

Hvide aftegninger, fra 2. Februar 2022. Cane Corso Italiano Dejligt sind, kommandoer, renlig og er med et grædende hjerte, men personlige forhold gør jeg ikke kan holde hende.

7500 Holstebro
i går

Old english bulldog hvalpe

9.500 kr.

Vi har nogen smukke old English bulldog hvalpe. De koster 9.500kr De er 8 uger Mandag den 15/8. Og vil være klar til at flytte hjemme fra. De er vokset op i stuen sammen med os, så de er van til hverdagens lyde og dagligdag. De er van til andre hunde, katte og at komme med ud. Mor og far er vores og i kan møde dem når i kommer. Mor er black and tan og har stamtavle. Far er choko merle og uden stamtavle. De har fået ormekur Og vil være chippet og vaccineret når de afhentes. De er uden stamtavle. 1 blue merle tæve. (Solgt) 1 Black and tan tæve. 1 Black and tan han. (Solgt) 1 Brun tricolor han. (Solgt) Kontakt betaling. Depositum på 2500kr og betales ikke tilbage ved fortrydelse. I må gerne skrive eller ringe for at høre mere. 27627177

9500 Hobro
i går

Malteser/ powder puff

7.000 kr.

Den lille brune tæve hvalp er reserveret. 1 tæve ,4 han hvalpe vandt til alle lyde der er i et hus, de er opvokset i stuen.De kommer ud I haven mange gange om dagen og de er dygtige til at besørge ude.De. De er meget tillidsfulde og kærlige,.De er vænnet til at blive taget op .Voksen vægt 4-5 kg, de fælder ikke. 1billede mor, nr 2 far ,nr 3 han. nr 4 han ,nr 5 han ,nr 6 han,nr 7 tæve. nr 8 tæve. De er vac. Chippet, ormebehandlet,og i hunde register.

7620 Lemvig
i dag

Hundehvalpen Australian Shepherd Aussie

7.999 kr.

Den 08.06 fik vi renracede Australian Shepherd hvalpe vi har stadig 1 piger og 2 drenge de små er vaccineret chippet og afmasket flere gange og kan flytte ud med det samme de små kan køre bil og kender børn høns og andre hunde de små kender lyde som brandvæsenet nytårsstation socialiseringen er meget vigtig for os de små bor i huset og er også ofte udenfor. Forældrene bor begge hos os og kommer fra Tyskland du er velkommen til at møde hvalpene og forældrene hvis du har nogen spørgsmål så skriv til mig Du er velkommen til at reservere en hvalp og afhente den senere, hvis det passer dig . vi kan flytte ud

6682 Hovborg
i dag

Cockapoo, cocker doodle

15.000 kr.

Smukke cockapoo. 2 lækre sorte hanner tilbage (9 uger). billede nr. 3 er mor og billede nr. 4 er farmand Opvokser sammen med søskende, i hjertet af vores børnefamilie og vænnes til alle hverdagens lyde. Der medfølger pasningsvejledning, kvalitetsfoder til den første tid, tæppe med duft af mor og søskende m.m. Hvalpene får selvfølgelig ormekur, chipping, vaccination, sundhedsundersøgelse. Hvalpene sælges på kontrakt og med garanti. Ved interesse skriv eller ring gerne med lidt om jer, og hvad I søger hos en hund. Så kvitterer vi med info om os og vores hunde, samt flere billeder og video. Mindre afslag kan forhandles til den rette køber.

9800 Hjørring
i går

Russisk Toy Terrier

6.500 kr.

Hvalpe Russisk toy terrier Hvalpene er født den 4 maj. Hvalpene er født i vores stue og har mødt andre hunde og katte. De er super kontakt søgende og elsker et komme op på armen. Far er Black and tan og mor lilla. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde. Faren har stamtavle. Mor har ikke stamtavle, dog har begge morens forældre stamtavle. Hvalpene forventet vægt på ca. 3 kg Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Hvalpene får sundhedstjek, chip, vaccination og ormekur inden flytning. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke, med et tæppe, lidt mad, legetøj, snor og halsbånd. Kontakt mig på mobil 42155312

9382 Tylstrup
i går

hvalpe 9 uger Australian Shepherd Aussie...

7.999 kr.

Den 08.06 fik vi renracede Australian Shepherd hvalpe vi har stadig 1 piger og 2 drenge de små er vaccineret chippet og afmasket flere gange og kan flytte ud med det samme de små kan køre bil og kender børn høns og andre hunde de små kender lyde som brandvæsenet nytårsstation socialiseringen er meget vigtig for os de små bor i huset og er også ofte udenfor. Forældrene bor begge hos os og kommer fra Tyskland du er velkommen til at møde hvalpene og forældrene hvis du har nogen spørgsmål så skriv til mig Du er velkommen til at reservere en hvalp og afhente den senere, hvis det passer dig . vi kan flytte ud

6682 Hovborg
i dag

Cavapoo

12.500 kr.

Min forældre har nu planer om at finde nye hjem til mine små hvalpe , intet hjem er for godt til dem, de er nemlig tro kopier af mig, yderst kærlige og enhver families drøm, mine hvalpe er vant til alt ikke mindst til at blive forkælet, de er lige blevet 8 uger og er nu klar til at finde nye hjem. Så er i en famile, stor som lille gerne med børn, andre hunde el. kat, så er der her en mulighed. Der er blevet taget lidt billeder af mine hvalpe , så er i bare familien der brænder for et kopi af mig så skriv eller ring så i kan komme og se til os. Mor Cavalier far Toy Pudel Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie

6818 Årre
i går
hejlena

Alaskan Malamute Hvalpe sælges +45234736...

8.000 kr.

DER ER 2 DRENG,3 piger Han er nu 9 uger min ven sælger fra kommunen Tønder Hojer 6280 +4523473672 Karin

6535 Branderup J
i går

Tintin terrier/lab mix 7 år

2.000 kr.

Tintin er det sødeste ruhårede terrier lab mix med fin løvemanke og en vægt på ca. 12-14 kg. En stille og rolig hyggehund, som kan med alle andre hunde og hengiven over for mennesker. Ikke kastreret men reagerer ikke på tæver. SØGES: Et roligt og kærligt hjem med hund som fast familiemedlem i mange år, evt en tæve der kan gøre Tintin selskab, børn min 12 år samt hegnet have. Skriv et par ord om jer selv ved interesse. Tak

4600 Køge
i går

Amerikansk hårløse terrier

10.000 kr.

2 hvalpe tilbage. Hej. Vores dejlige tæve Molly har født 22.05.2022 6 dejlige hvalpe: ægte, eksklusive Amerikansk hårløse terrier. Der er 2 tæve og 4 hanner. Far og mor har fuld stamtavle, stambogsertifikat fra Dansk Kennel klub. Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde og smart. De elsker børn. Også denne race har mange andre fordele, for eksempel hvis du har allergi overfor hund eller du elsker, når huset (dit toj,møbler...) er under hunderhår eller du vil have noget unikke andre ikke har. Hvalpene opvokser i vores stue med os, de får alt, hvad en hvalp kan ønske sig. De søger ny kærlige hjem og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem. De får vaccine, sundhedsbog fra dyrlægen, chip og ormekur, inden salg. Premium hvalpefoder, bamse, tæppe, toj medfolger. Ring hvisI har spørgsmål: 91651806. Kom besøg søde hvalpe. Billeder kan sendes også. Kh Vadym

6800 Varde
i går

lækre pinochio

5.000 kr.

Pinocchio blev bragt til os fra en situation med omsorgssvigt. En der havde mange hunde overladt til sig selv i sin baghave fuld af skrammel Pinocchio er meget sød og venlig, dejlig med mennesker og social med andre hunde. Han er lidt genert ved det første møde, men slapper hurtigt af og får selvtillid på ingen tid. Og han er meget sød med dette underbid. pinocchio er 1 1/2 år og er en lille hund på ca 10 kg. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

Søde bolinha

5.000 kr.

Navn : Bolinhas Køn : Male Alder : September 2018 Størrelse : Lille (5,5kg, 35cm) Andet : Ormekur, vaccineret Historie, personlighed, andre: Bolinhas blev efterladt i shelteret af sin ejer, hun siger, at hendes helbred ikke tillader hende at tage sig af ham længere. Stakkels Bolinhas, han blev engang godt behandlet? hans vaccinationer er opdateret, han har endda et pas, hans ejer tog ham med på ferie sammen med hende? og nu er han i shelteret, i en kennel, sover i en plasticseng og det forstår han ikke. Bolinhas er vant til at bo i et hjem, og for en hund som denne er det forvirrende og svært at komme på et shelter. Under alle omstændigheder er han en sød og blid hund, han er social med andre hunde og han går i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

Søde lusa

5.000 kr.

Søde lusa opholder sig på et shelter i Portugal hvor hun bliver til det er en familie til hende. Lusa er 4 år og 12 kg. Hun er en dejlig kærlig pige det elsker nus og opmærksomhed . Hun kan med andre hunde og går fint i snor

6715 Esbjerg N
i går

Flotte pirata

5.000 kr.

Navn: pirata Køn: han Alder: 2 år Størrelse:medium ( 13 kg ) Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, Søde pirata er en hanhund på 2 år han er en kærlig og venlig dreng der elsker at nusse og gøre sin familie glad . Han opholdet sig på shelter i Portugal til der er fundet en familie til ham Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

smukke scott

5.000 kr.

denne søde kære dreng søger sin egen familie scott er 1 1/2 år og ca 10-12 kg han er en stille og lidt forsigtig hund. han er meget blid og kærlig og vil så gerne nusses af mennesker han er forsigtig overfor nye hunde men vil gerne møde dem. scott er i portugal og kommer først til danamrk når der er fundet en familie til ham.

6715 Esbjerg N
i går

Lille yellow

5.000 kr.

Lille yellow er på shelter i Portugal han er 4 mdr og vejer 3 kg . Han elsker at lege med de andre hunde og er meget glad for de frivillige

6715 Esbjerg N
i går

Lille yago

5.000 kr.

Lille yago er på shelter i Portugal han er 4 mdr og vejer 3 kg . Han elsker at lege med de andre hunde og er meget glad for de frivillige

6715 Esbjerg N
i går

Lille piloto

5.000 kr.

Navn: piloto Køn: han Alder: 3 1/2 mdr Størrelse: small/medium Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, Søde piloto er en hanhund på 3 1/2 han er en kærlig og nysgerrig lille dreng der elsker at nusse og gøre sin familie glad . Han opholdet sig på shelter i Portugal til der er fundet en familie til ham Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

Zeca

5.000 kr.

Søde zeca blev efterladt med dine to søskende udenfor et shelter i Portugal . Zeca er 4 mdr og vejer ca 5,8 kg. Han er en kærlig , nysgerrig hvalp, med mod på livet. Han er glad for at lege med andre hunde og elsker menneskerne omkring ham.

6715 Esbjerg N
i går

Søde zelda

5.000 kr.

Søde zeldablev efterladt med sine to søskende udenfor et shelter i Portugal . Zelda er 4 mdr og vejer ca 5,8 kg. Hun er en kærlig , nysgerrig hvalp, med mod på livet. Hun er glad for at lege med andre hunde og elsker menneskerne omkring hende.

6715 Esbjerg N
i går

Søde zarobas

5.000 kr.

Søde zarobas blev efterladt med sine to søskende udenfor et shelter i Portugal . Zarobas er 4 mdr og vejer ca 6 kg. Han er en kærlig , nysgerrig hvalp, med mod på livet. Han er glad for at lege med andre hunde og elsker menneskerne omkring ham.

6715 Esbjerg N
i går

Søde macau

5.000 kr.

Navn: macau Køn: han Alder: 1 år Størrelse:medium (10,6 kg) Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, Søde macau er en hanhund på 1 år han er en kærlig og nysgerrig og rigtig glad dreng der elsker at nusse og gøre sin familie glad . Han opholdet sig på shelter i Portugal til der er fundet en familie til ham Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

Labrador hvalpe

6.000 kr.

Hvalpene er klar til afhentning med det samme (9uger) Mor er ren labrador. Far er halv labrador halv schæfer 2 hunner og 1 han tilbage. Afhentning hurtigst muligt

7323 Give
i går

Powder puff/Malteser

7.000 kr.

Den lille brune tæve hvalp er reserveret. 5 dejlige hvalpe, 1tæve 4 hanner, det er stueopdræt,så de er vant til alt muligt støj.De kommer ud i haven mange gange om dagen, og de er ret dygtige til at besørge ude.De er opvokset på prima hvalpe foder og tykmælk. Voksen vægt 4-5 kg, og de fælder ikke. Di 2 første billeder er mor og far,3 -4er tæver, resten er han hvalpe. De er vac.chippet,i hundereg, og ormebehandlet.

7620 Lemvig
i går

Cane corso italiano

7.500 kr.

Hej Gode hundefolk... Jeg står i den utrolig sørgelige situation, at Vores skønne Ella ska finde et nyt hjem.? Hun er 14 mdr. (Ren uden papirer) dog fin lille Dame på 33kg. Hun er en dominant tæve! Hun har boet sammen med en flok på 3 andre, og er desværre begyndt at få store aggressioner overfor vores anden tæve, som udvikler sig til alvor. Så hun egner sig ikke til flokhund. Efter hendes 1. løbetid virker Hun frustreret, usikker og stresset, og virker også usikker på fremmede mennesker, til at starte med... Og det fortjener Hun bare slet ikke! Hun er utrolig kærlig overfor sin familie...? Hun er måske ikke god til helt små børn - Hun gø'er af dem! Og Hun jagter fugle og andre dyr i haven, så ved ikke om katte også er på hendes menukort. Hun fortjener en familie med hende i fokus. Jeg forbeholder mig retten til, at komme på besøg sammen med hende, i evt. Nyt hjem... Jeg vil bare gerne sikre mig, det bedst tænkelige match, da hun kun fortjener det bedste i fremtiden.

8410 Rønde
i går

Rejseklar Mini Doodle

15.000 kr.

Doodledoodle pige 11 uger jeg mangler også en familie som mine søskende ! Vi er så heldige, at vi har fået Doodledoodle ,hvalpe med klippepels. 1pige Tilbage De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Doodledoodler 11 kg fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre bor her ved os. Far: Mørk Mahogni Dv.Puddel 8,5 kg fra Tyskeland efter fuld DNA testet forældre, forventet str. 8-12 kg 35-40 cm De elsker børn og andre hunde. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Puppy Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. vær sød at ringe eller sms da jeg ikke er her på daglig # TAK # www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
i går

Cavapoo/Cavaoodle hvalp søges!

Købes

Hej vi er en familie på 4, som enormt gerne kunne tænkte sig et ekstra familiemedlem. Vi søger racen Cavapoo/Cavaoodle i en rødlig farve, som bla. kan ses på de forskellige billeder, og gerne en tæve. Vi har før erfaring med hunde, hvor både borderterrier og malteser har været en del af familien. I de sidste 6 mdr. har hjemmet været tomt, eftersom vores malteser på 3 år flyttede med den ældste i søskende flokken. Vi har derudover lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. Kontakt os endelig hvis i sælger sådan en hvalp! -Vi er dog ikke villige til at give det halve ud af øjne for sådan en hvalp. Prisen for os må MAKSIMUM ligge på de 15.000kr., og må ikke bo i jylland, da det er en dags kørsel for os.

4800 Nykøbing F
i går

American Akita hvalp med DKK stambog

13.500 kr.

Haya er en skøn pige (ud af kuld på 9), født 17. marts 2022 Hun er klar til sit nye hjem, når det rette match byder sig. Hun sælges udelukkende som familiehund, men kan blive en fantastisk en af slagsen, i det rette hjem. Haya ønsker sig en familie uden, eller med større børn, uden andre hunhunde i hjemmet. Hun er meget egenrådig, men viser høj trænbarhed for racen. Racekendskab er en fordel. Erfaring med større, egenrådige racer er et krav. For at komme i betragtning til hende, skal man have besøgt os til en snak om racen, og have mødt mor, hvalpe(n) og vores andre hunde. Ved et besøg kan I udover at møde mor (Kenta) og Haya, også hilse på hvalpenes mormor og Kentas datter på halvandet år, fra et tidligere kuld. Vi er registreret opdrættere i Dansk Kennel Klub (DKK), og alle vores hvalpe sælges med DKK stambog. Begge forældre lever op til racens avlskrav, samt til de fastsatte anbefalinger for avl, bestemt af Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubben (racens specialklub), da de er undersøgt og fundet fri for hofteledsdysplasi (HD: A) albueledsdysplasi (AD: 0) og øjenlyst med status: Fri Med en hvalp fra os, medfølger der altid minimum: - Dansk Kennel Klub stambog - Microchip - Registrering i Dansk Hunderegister - EU-kæledyrspas. - Et stykke legetøj og/eller tæppe med duft af mor og søskende - Foder til den første tid i det nye hjem. - Medlemskab af Spidshundeklubben for indeværende kalenderår - Livslang rådgivning og vejledning efter bedste evne, om ethvert emne, lille som stort. - Et håb om at kunne holde kontakten og følge hvalpen, resten af dens liv. Herudover vil hvalpen selvfølgelig blive vaccineret og få ormekur i overensstemmelse med vores dyrlæges anbefalinger. Se vores hjemmeside (kithogi.dk) for yderligere informationer, om os og vores hunde. Eller se billeder af kuldet fra dag 1 på facebook (Kiki Giesmann). Billeder: nr. 1-3: Haya, 8-14 uger på billedet nr. 4: Haya's far: Cash, bosat i Frankrig nr. 5: Haya's mor: Kenta, født og bosat hos os

5250 Odense SV
i går

Cane corso italiano VS boxer

10.999 kr.

KUN 2 LÆKRE HVALPE TILBAGE NEMLIG MOLLY OG PELLE ?Sælger 4 dejlige han hunde. De er en blanding af Cane Corso Italiano (mor freya) og en boxer (far). Indtil videre har de fået ormekur, men de vil blive chippet og vaccineret inden de flytter hjemmefra. For at reservere en af hvalpene, betaler du en pris af 3500kr, som du Ikke før tilbage hvis du springer fra. Halsbånd farve og navne: Pelle: Lysegrøn Anton: Lilla Frede: Sort Basse: Mørkegrøn

7451 Sunds
i går

Lille race hund

12.345 kr.

Jeg søger en lille hund der ikke kommer til at veje meget, jeg har i forvejen en stor hund men den er ved at være gammel. Jeg kan tilbyde et hjem med have grønne områder lukket hundeskov alm skov og søer. Jeg går hjemme og der vil være muglighed for at den også kan komme med ud til hesten når jeg er der. Jeg har ikke sindsygt mange tusind kroner men til gengæld et hjem fyldt med kærlighed og hvor der er råd til dyrene og dyrlæge besøg når der er behov for det. Send gerne en sms så fortæller jeg gerne meget mere og sender også gerne billeder a dyrene så i kan få et indblik. Ja jeg har marsvin hund og to katte samt en hest. 91250627 skriv gerne.

5230 Odense M
i går

Rhodesian Ridgeback hvalpe

17.000 kr.

Hvalpene er med DKK stamtavle og begge forældre er hhv. international og dansk champion. Hvalpene ( 1 tæve/2 hanner) er meget lovende og har et godt temperament. Opdrættet af DKK opdrætter under gældende regler. De er klar til at rejse hjemmefra med en god hvalpepakke. Kun seriøse henvendelser.

8653 Them
i går

HavaTzu, hvalpe (drenge) m/hvalpetest, 2...

11.000 kr.

Da tiden nærmer sig for afrejse er hvalpene sat ned i pris, da jeg mener, det er vigtigt, at de små uldtotter kommer hjemmefra i en god alder, så de kan falde til i nye hjem og enkeltvis bliver introduceret for livets mangfoldighed. Hvalpene er blevet testet, og som forventet var alle C-hunde (familiehunde) med kun små differencer mellem dem. Hver hvalp får naturligvis sin rapport med sig. I vante omgivelser er de alle glade, livlige, tillidsfulde og store spilopmagere, der både gerne vil nusses og gå på opdagelse i omgivelserne. Fra dag 3 til 16 er Biosensor programmet gennemført på hver hvalp, hvilket skulle gøre dem bedre til bl.a. stresshåndtering i fremtiden. Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far Bichon Havanais på 5,7 kg. Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer, til gengæld er de lette at vænne til at være med de fleste steder. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv. Ved interesse er man altid velkommen til at ringe for yderligere information. Depositum er 3.000, som ikke refunderes ved fortrydelse.

8300 Odder
søn.

Cocker doodle/cockapoo hvalpe

17.500 kr.

Skønneste Hugo kan nu blive jeres. Kærlige Hugo er stueopdrættet og er en del af vor familie. Han møder andre mennesker, dyr og de får en bred socialisering. Vi træner rolig adfærd, indkald, sit, dæk, kom, lyd, renlighed, køretræning, hjemme alene, gå pænt i snor, han kommer med os på camping, strand m.m. Han er utrolig opmærksom, nysgerrig og responderer virkelig godt på træningen. Vores 3 børn sørger for at Hugo bliver vant til at blive nusset og holdt af børnehænder. Han elsker at putte, hygge og være sammen med sin familie. Han er også utrolig dygtig i mødet med andre mennesker og hunde. Mor er den kærligste familiehund, engelsk cockerspaniel, far er en utrolig sød mellem/dværg puddel (Siku fra unique-dogs.com). Begge forældre har gennemgået sundhedsundersøgelser, og er meget dejlige og kærlige familiehunde med et godt sind. De bliver en god mellemstørrelse på ca 10-15 kg og omkring 40-43 cm. Der er tale om en fantastisk familiehund, i en meget børnevenlig størrelse. Hugo har fået ormekure, og er blevet undersøgt hos dyrelægen (sundhedsbog medfølger), 8 og 12 ugers vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Der medfølger et tæppe der dufter af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor, halsbånd og EU-pas. Skønne Hugo er 13 uger og klar til at komme hjemmefra. Kuldet er på 9 hvalpe, og vi har kun dejlige Hugo tilbage. Han har fået en masse ekstra træning, og er enormt dygtig og kærlig. Kontakt Inger Marie på tlf. 20651631 ved interesse for at komme og møde ham. Pris 17.500 kr Bil 1-9: skønne Hugo Bil 10: søde mor Lucia Bil 11: kærlige far Siku Vi har lavet blog fra hvalpenes hverdag, fra fødsel til nu. Se mere på vor blog, seneste blog fra træning og hygge med Hugo: http://luciasdejligecockerdoodlehvalpe.blogspot.com/2022/08/trning-og-hygge-med-sknne-hugo.html Se mere om os på www.skovlund-gaard.dk

7490 Aulum
søn.

Broholmer/Mastiff hvalpe

9.500 kr.

Noël har 8 skønne hvalpe fra den 7-6-22,men vi kan desværre ikke beholde dem alle sammen, så de søger et godt og blivende hjem. Og kan flytte nu. Hvalpene er de sødeste, mest nysgerrige og legesyge man kan tænke sig. Der er 6 drenge og 2 piger. De bor inde i stuen, så de er vant til hverdagens lyde. De bor i trygge rammer, hvor vi på bedste vis, sørger for at socialiserer dem. Vi gør vores bedste for, at de får den bedste start på livet. De er ude flere gange i løbet af dagen, hvor de aktiveres samt de er begyndt at søge mod døren, når de skal lave stor og småt. De er vokset op med katte, andre hunde og har mødt børn gennem tiden. De har prøvet og køre i bil samt gået i snor. Det er meget vigtigt for os, at de finder det rigtig hjem. Begge forældre er gode familie hunde, og der er mulighed for at møde moren. Moren er Doubull Mastiff Faren er Broholmer De er chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedsbog og bliver registreret i dansk hunderegister, i jeres navn ved køb. Der medfølger hvalpepakke med 10 kg hvalpefoder, en snor, et halsbånd og legetøj. Så kom og mød jeres nye familiemedlem. Og få en lækker familiehund, som sætter familien over alt andet. Billede 1: Dreng (Solgt) Billede 2: Dreng Billede 3: Pige Billede 4: Dreng Billede 5: Dreng (Solgt) Billede 6: Dreng Billede 7: Dreng (Solgt) Billede 8: Pige (Reserveret) De sidste 2 billeder er Mor og Far.

8981 Spentrup
søn.

Hanhund

8.000 kr.

Flot hanhund Chihuahua/pekingeser blanding i beige/lysbrun med hvid søger nyt hjem. Navngivet Lui, født 14 januar 2022. Han er født og opvokset ved os (vi har forældre som kan ses) Meget lydhør, kender kommando sit, læg, bur, tis, pote osv.osv. Går pænt i snor. Utroligt kælen og snakker meget. Er i bur om natten og når vi er på arbejde, hvilket han er tryg ved. Kan med børn i alle aldre og andre dyr. Med ham følger sundhedsbog, tæppe og lidt legetøj + 2 skåle til mad og vand.

5892 Gudbjerg Sydfyn
i går

Pomchipoo

10.500 kr.

En tæve og en han er rejseklar d-5/8-22. Der gives 2 års reklamationsret. Ved købeloven. Kopi af stambøger med følger på deres far og deres mors forældre. Ring på 51261181. Husk mail besvares ikke.

6933 Kibæk
søn.
Vagner Nielsen

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalpe pakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Marley som er på billedet har de flotteste farver. Hun har arvet lidt fra både moren og faren. Hun er sort/hvid/tigerstriber Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
i går

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne tæve har fået 7 smukke mini Bulls. Der er dog kun 1 tilbage. Lige nu er de 7 uger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . Desuden vil der medfølge en hvalppakke med diverse ting i. De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August

7752 Snedsted
søn.
Side:af 5