Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Anden race

292
Lækker lille hundehvalp

Lækker lille hundehvalp

10.000 kr.

En rigtig lille uldtot søger ny madmor. Tvebak er en lille dreng en rigtig lille nussetrold. Han er ud af et kuld på 2, hvoraf de desværre mistede deres mor blot 2 dage gammel, der er flasket op og er passet og plejet efter alle kunstens regler, de er opvokset i hjemmet hvor deres far er og han er super til at aktiverer dem. Deres mor var en blanding mellem en ruhåret gravhund/malteser og en meget lille pige på ca 5 kg, far er lille japanskspids/pomeranier på 7 kg. Lille tvebak ligner hans far fuldt ud, dog tror jeg han bliver noget mindre. Han er en lækker lille garnnøgle på meget små ben???

7900 Nykøbing M
i dag
Cavapoo tæve hvalp købes - cognacfarvet

Cavapoo tæve hvalp købes - cognacfarvet

1 kr.

Skal komme fra harmonisk opdræt

5600 Faaborg
i dag
Lukas

Lukas

3.500 kr.

Lukas er en skøn dreng på ca 5 mdr..hans mor blev fundet sammen højgravid af en rescuer jeg kender i Rumænien Ana Maria Max. hun tog hende ind på hendes internat ,hvor han er født og vokset op. Lukas og en del af hans søskende havde hjem der ventede i England, men pga at England har lavet et midlertidigt import forbud på hunde fra Østeuropa, så sprang hans nye fam fra. derfor mgl Lukas og en del af hans søskende nu deres hel egen hundekurv og deres helt egen fam. han er en skøn ung hund, der bliver middel str som voksen..mor Maddie er 21 kg (trænger til at tabe sig lidt) far er Ukendt. han er kærlig og legesyg, vant til at være i hænder, elsker mennesker, okay med børn, vant til andre hunde i alle str og aldre. man skal påregne snor træning og renlighedstræning,da de på internatet bor i kenneler. Lukas kan komme til Dk kolding, Odense ell København d 2 Sep. eller senere han er vacc, chippet, har pas, får ormekur ect og dyrlæge thek inden afrejse som Eu lovgivning kræver. adoptionsgebyret dækker dyrlæge, chip, vacc pas, transport osv. pga hans alder er han ikke kastreret. ku du tænke dig at høre mere, eller er int i at være Lukas´s nye fam så kontakt mig gerne..træffes bedst inden kl 14 da jeg arb eftermiddag.

7570 Vemb
i dag
Hund

Hund

2.500 kr.

Freja på 5 år søger et nyt hjem med masser af kærlighed. Freja er en blanding af rotweiler og cane corso hun er rigtig sød og kærlig og elsker at putte og vil rigtig gerne med ud at køre bil. Freja er lidt nervøs når der kommer fremmede hun gør men stopper når hun lige har sagt hej. Det rigtige hjem til Freja skal være roligt og der skal være masser af tid til hinde. Mener du at Freja ville passe til dig kan du ringe og høre mere om hinde.

9330 Dronninglund
i dag
Cane Corso  VS Boxer hvalpe

Cane Corso VS Boxer hvalpe

7.000 kr.

Cane Corso/Boxer. Se her. Her er jeres nye familiemedlem. Bestil snart er vi klar til vores nye hjem den 22/10 Vores dejlige og trofaste tæve har d 26/8 født 7 sunde og raske hvalpe. Der er nu 4 piger og 1 dreng. Køkkenopdræt de opvokset i køkkenet og er derfor vandt til hverdagens lyde støvsuger osv. De er meget sociale og er vandt til at blive nusset og kælet for. Ved afrejse får hvalpene en lille hvalpe pakke med samt et tæppe der dufter af mor samt sundhed bog, dyrlæge tjek 3 x ormekur og chip og vaccination. Billede nr 7 er deres tigerstribede far og billede 9 og 10 er af mor som er blå/grå. 1 tæve er reserveret. 2 drenge er reserveret. Så der er kun 3 piger tilbage. Kun seriøse henvendelser på tlf 42731439

8570 Trustrup
i dag

American Pocket Bully ABKC stamtavle

13.000 kr.

American bully pocket tæve på 2 år , passet med alt vac ormekur,pas stambog i ABKC.. hun er vant til andre hunde og katte og vant til at der er mange personer omkring hende hun er renlig og kan være alene hjemme De sidste billeder er Forældrene.

7150 Barrit
i går

Old English Bulldog

10.000 kr.

Old English Bulldog Bertha fødte 9 skønne hvalpe den 2 august, der er 6 drenge og 3 piger. Der er 1 dreng (billede 1) og 2 piger (billede 3,4) der stadig er ledige. De er klar til at flytte hjemmefra den 27 september. Forældrene er gået igennem røgten inden avl og har fået flotte resultater, som selvfølgelig kan vises. De har før lavet et fantastisk kuld sammen. Mor Bertha er af den atletiske type. Hun er en aktiv pige som elsker at træne og lære nye ting. Hun nyder lange ture i skoven, men kan også sagtens ligge og flade ud på sofaen en hel dag. Far Elvis er af den mere brede type, men han er også meget aktiv, elsker at lege med bold og gør det uden problemer. Han kan også sagtens være på lange ture i skoven, men vil nu hellere spille bold eller snorke på sofaen. Hvalpene vil vokse op inde i stuen og blive vant til hverdagens lyde. Der vil blive lagt vægt på socialisering og lydtræning. Inden afrejse vil hvalpene være chippet, vaccineret og fået ormekur, de får EU pas, EKC stamtavle og en hvalpepakke med. Hvalpene koster 10.000 kr. Har det vækket jeres interesse eller har i spørgsmål, så er i velkommen til at skrive eller ringe og hører mere.

8963 Auning
i dag

søger gratis lille hund

1 kr.

Vi søger en legekammerat til vores tæve og gerne nogle der ikke har overskud mere til deres hund Hvor den er gratis vi tilbyder et godt hjem hernede i Nakskov vi begge to og førtidspensionister er 43 år og 54 år og går hjemme og har en kæmpe have og masser af plads Vi har masser af faciliteter til at komme ud og gå med den vi har hjemmeboende børn en på 22 og en på 21 og en på 19 og en på 14 og hvis det er langt væk skulle gerne ændre må komme og aflevere den til Nakskov for har ikke bil og kørekort. vi går ture hver dag og bor kun 2 km fra dyreklenikken selvfølgelig bruges haven også vi har døren åben altid så der er mulighed for at rende ud når det passer dem. Vi har rimeligt meget ro her for børnene er voksne selvfølgelig pjatter vi meget både med hund og børn, vores lille guldklump er også meget rolig.. Ingen råben og skrigene her som skrevet går vi hverdag gennemsnittet 3-4 km hver gang..

4900 Nakskov
i dag

Tea cup pomaranien

20.000 kr.

Skønneste lille chantell er nu tilsalg, smuk lille prinsesse. tea cup pomeranien på 3 måneder. Meget rolig hund, elsker og blive nusset og hygget omkring. Van til katte, børn og andre hunde. Bliver Max 1,5 kg der medføre sele, hundetaske, lejetøj, hundehus, varmtrøje. Billeder og videoer kan sendes. Kontakt for mer information på 42503374 kan besøges i fredercia.

7000 Fredericia
i dag

Skønne Hunde hvalpe

7.500 kr.

Vil du/i følge jeres hvalp fra fødslen til i kan hente den.Vi forventer hvalpe I begyndelsen af november moren er flatcoat retriever faren er formel 1 labrador begge er familie hunde med et fantastisk sind. Fra sidste kuld hvalpe har vi kun fået ros om sunde og raske hunde med dejlige sind. Hvalpene vokser op i vores stue og bliver vant til lyde, børn og andre hunde. Billeder er fra sidste kuld. Prisen er 7500,- 2500 den dag man reservere sin hvalp. De 2500 får man ikke retur ved fortrydelse. Resten den dag man henter hvalpen. Ring gerne og få en snak med os.

6960 Hvide Sande
i går

Goldendoodles

16.000 kr.

Lækre goldendoodles salgsklar i efterårsferien. 2 tæver tilbage. Mor er en smuk gylden golden retriever og far er en flot abrikosfarvet kongepuddel. Begge forældre er meget kælne familiehunde med top stamtavler. Hvalpene er et hyggeligt stueopdræt, og hvalpene er derfor vant til hjemmets mange lyde. De bliver gennemnusset af både voksne og børn hver dag. Vi har også en anden hund, kat og kælegrise, så hvalpene får en bred socialisering. Ved afrejse har de fået ormekur, vaccination, chip, sundhedstjek og sundhedsbog fra dyrelæge. Der medfølger et tæppe, som dufter af mor og søskende, samt foder til de første dage. I får en fantastisk kærlig familiehund, som er loyal, tålmodig og legesyg, og som ikke fælder meget. Der kræves 3000 kr. i depositum, som ikke refunderes ved afbestilling. Resterende beløb betales ved afhentning. Kontakt os meget gerne ved spørgsmål og interesse for de skønne hvalpe. Skal man på efterårsferie og ønsker afhentning senere, så finder vi ud af det.

4293 Dianalund
i går

SØGER nyt hjem ?

3.000 kr.

TEDDY SØGER NYT HJEM ? Teddy er en rigtig lækker, vamset, glad og frisk hund, der gerne vil have meget opmærksomhed. Det viser han ved at slikke på dine hænder. Han elsker at lege med andre hunde, er madglad og nysgerrig. Han øver sig i at gå i snor og kommer når man kalder hvis det er en lækker godbid man har. Han kan forstå simple kommandoer. Vores problem er at han gerne vil have al opmærksomheden og det er på bekostning af vores gamle hund. Han er blevet større end vi regnede med og er ikke faldet til ro ovenpå hvalpeårene. Det er ganske simpelt for meget hos os og den gamle hund gemmer sig. Han er skøn og dejlig så det er også hårdt at skulle tage denne beslutning. ...??? Derfor søger vi nu en dejlig og aktiv familie som ville elske at have en som Teddy i deres liv . Teddy skal til hus med have . Der må gerne være en anden hund og også gerne halvstore børn som kan hygge med ham?? Teddy bor i Jylland og kan hilses på i hans hjem. Send pb / ring da jeg ikke læser beskeder herinde . 91888989

2600 Glostrup
i går

Cavapoo

18.000 kr.

Cavapoo, blanding Cavalier King Charles Spaniel og Dværg Puddel. Vi har selv mor og far. De vokser opp i stuen med oss og børnene. De blev født lørdag 10.09.22 og vil være klare for besøg da de er 3-4 uger. De er leveringsklare 11-13. Nov Hvalpene vil have hvalpekontroll, 3 ormekure, vaccine og chip ved levering. Vi velger at der betales et depositum ved besøg på 2000 kr, dette refunderes ikke om i fortryder. Ved henting af hvalp betales således det resterende beløb på 16.000,- Den tæve der er hvid med brune prikker er reserveret. Der er 2 tæver og 1 han tilbage.

6100 Haderslev
i går

Hund søger nyt hjem

1.500 kr.

Vi søger et nyt og kærligt hjem til vores 2 år gl. hund. Hun er en blanding af bichon havanais og promeranian. Vi mangler tiden til den opmærksomhed hun fortjener. Hun er god til at være alene hjemme. Hun er passet med dyrelæge. Skriv gerne for mere info.

7400 Herning
i går

Alfred er havamaltipoo

12.000 kr.

Lille tillidsfulde glade Alfred her, havde fundet sin famile, men desværre er der opstået problemer i denne familie, så Alfred måtte vælges fra. Alfred bliver 7 uger på søndag, så der går ikke længe inden han er klar til sin egen nye familie. Alfreds mor er havapoo og Alfreds far er maltipoo, da Alfred mangler negle på sin bagpote ( men det er ikke noget man obsavere) . Prisen er 12.000 med depositum på 2000 kr. vil du høre mere om Alfred så skriv.

7870 Roslev
i går

Rhodesian Ridgeback / Malinois

2.000 kr.

Rhodesian Ridgeback / Malinois 16 Mdr. Gammel dreng. Dejlig, flot og klog hund med masser af energi, som vi desværre skal af med, da vi ikke har tid nok til at bruge på ham. han har gået med til hundetræning siden han har været lille, og han elsker og lege med pind. håber der er nogle derude der vil tage sig godt af ham og bruge noget tid sammen med ham. Herunder er der et link hvad racen består af: https://terry.dk/sammenlign/malinois-vs-rhodesian-ridgeback

6920 Videbæk
i går

American Akita

7.500 kr.

H A S T E R Smukke og store Aika søger et nyt forever home! Hun er snart et 1 år og elsker livet så meget. Dog går det ikke med andre hunde.. derfor vi har valgt at finde et nyt hjem til hende. Hun ELSKER og lege med andre hunde, men hun er alt for alpha female til at kunne bo med dem desværre. Så derfor skal hun være hos nogle uden hunde i forvejen. Aika er den mest elskede og fantastiske hund, hun elsker og putte og få opmærksomhed fra sine mennesker, der findes ikke noget bedre. Hun ELSKER legetøj og speciale steder i hjemmet, hun vil ikke dele de ting med andre hunde overhovedet. At gå rundt med et legetøj i munden er også en af de ting hun elsker mest. Der er meget mere og sige og Aika, så skriv endelig en SMS ved oprigtig interesse!!!! Hun er en amerikansk akita så et krav er at man ved noget om racen og sætter sig ind i hvad det siger om at passe en akita!!!!

3300 Frederiksværk
i går

Lille black

5.000 kr.

Lille Black blev fundet på gaden og bragt til shelter i Portugal hvor han vil være indtil der er fundet en familie til ham. Black leger med sine søskende og trives , han er en sød og kærlig lille hvalp med mod på livet . Black skal stadig lære de helt basale ting som en familie skal lære ham.

6715 Esbjerg N
i går

flotte basil

5.000 kr.

Navn: Basil Køn: Male Alder: Maj 2018 Størrelse: medium (11 kg, 45 cm) Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Basil blev reddet fra et området, hvor der var en brand, hans ejere efterlod ham. Han overlevede, det lykkedes ham at undslippe branden og så blev han fundet på gaden. Han blev ført til et kommunalt shelter, han havde en chip, hans ejer blev kontaktet MEN? hun ville ikke have ham mere. Har du min hund? Stadig i live? Behold ham da. Sådanne hundeejere møder vi næsten hver dag. Basilikum er en sød vovse, blid og venlig. Lidt genert over for fremmede, men han får selvtillid, og han stoler hurtigt. Simpelthen blid. Han er social med andre hunde, og han går godt i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

søde mona

5.000 kr.

Navn: Mona Køn: Female Alder: April 2022 Størrelse: Vil blive medium Andet: Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Mona blev fundet ved porten til shelteret bundet med en snor til hegnet. Hun blev bundet om aftenen eller om natten og blev først fundet om morgenen. Tænk bare, hvilken nat hun må have haft, hvor meget hun må have været bange. Især hvis hun altid sov hjemme et sikkert sted? stakkels hvalp. Mona er genert ved den første kontakt, men vi tror, ??det bare er sheltermiljøet, der er overvældende. Vi kan allerede se hende dekomprimere. Hun vil have tillid til, Hun må have haft et hjem, indtil hendes familie besluttede at forlade hende, og hun er vant til et roligt miljø. I et hjem ville hun uden tvivl blomstre, og denne frygt ville snart være væk. Hun er meget sød, meget blid og hun er social med andre hunde. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene beds

6715 Esbjerg N
i går

smukke sybil

5.000 kr.

Navn: Sybil Køn: Female Alder: August 2018 Størrelse: medium (14 kg, 40 cm) Andet: Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Sybil blev dumpet i shelteret af sin ejer af en eller anden grund, som folk altid har gjort. Ikke hundens skyld. Bare folk der ikke er modne nok til at forstå, at en hund betyder en forpligtelse, der skal vare hundens levetid. Sybil er sød, meget blid, rolig og venlig. Hun er dejlig med mennesker, opmærksom, lydig og hun går godt i snor. Hun er social med andre hunde. Hun er vant til at bo i et hjem ? hun boede i en lejlighed i byen. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

flotte dixon

5.000 kr.

Navn: Dixon Køn: Male Alder: Maj 2022 Størrelse: Vil blive medium Andet: Ormekur, vaccineret, Historie, personlighed, andre: Dixon blev fundet på gaden sammen med sin søster. Han er en meget venlig hvalp, ikke genert, men social og nysgerrig. Han kan godt lide opmærksomhed og kram. Han er venlig med andre hunde. Bare en ukompliceret hvalp, der godt kunne tilpasse sig et nyt hjem. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

smukke Dulce

5.000 kr.

Navn: Dulce Køn: Female Alder: Maj 2022 Størrelse: Vil blive medium Andet: Ormekur, vaccineret, Historie, personlighed, andre: Dulce blev fundet på gaden sammen med sin bror. Hun er en meget venlig hvalp, lidt genert ved det første møde, men hun varmer hurtigt op og så bliver hun social og nysgerrig. Hun kan godt lide opmærksomhed og kram. Hun er venlig med andre hunde. Bare en ukompliceret hvalp, der fint ville tilpasse sig et nyt hjem. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i går

Cavapoo

18.000 kr.

2 kuld Smukke gyldne Cavapoo er født den 23.5.2022 og 18.6.2022. Hvalpene kommer til at veje ca 6-9 kg. Så ønsker i en lille super imødekommende, kærlig, legesyg, aktiv hvalpe, så se gerne mere om os os hundene her https://www.specialdogs.dk/yogas-mini-cavapoo-f2-foedt-den-23-5-2022/ https://www.specialdogs.dk/jess-mini-cavapoo-f1-hvalpe-foedt-den-18-6-2022/

6870 Ølgod
i går
Specialdogs v Jeanette Larsen

Hund cane corso italiano

18.000 kr.

Han hedder Rex og han er 4 måneder Efter jeg har fået arbejde ude i Danish crown har jeg ikke mere tid til ham og såden en hund kræver meget tid og stor opmærksomhed derfor skal jeg af med ham Han er chippet har alle vacciner som han skulle have Han har en EU pas så han kan rejse med dig hele europa Han er meget sød Og mega dygtig Sms. ?+45 71 47 53 74? Hvis du har flere spørgsmål Jeg sælger ikke til hvem som helst jeg tænker meget over nye ejere Helst en familie

8700 Horsens
i går

Shorty bull.

3.500 kr.

Så er det muligt at få Shorty bull race hund, med tavle, i det Sdr.Jyske. I slutningen af september 2022. Det er en skøn, sjov, adræt, bulldog, med sundere helbred, og kulde/varme selvregulerende. De er små og brede. Max højde 38 cm. Elsker at deltage i fam.livet. De er lydhøre, og aldrig kedelige. Du har hund i mange år i en shorty bull. 10 til 13 år, har du din bedste ven. Den kan gå med andre dyr og artsfæller, hvis den introduceres for det som hvalp. Den knytter sig utroligt meget til sin ejer/e. Ufattelig kærlighedsbombe. Den kan ejes af alle. Kræver ikke særlig hunde erfaring. En fast blid opdragelse og kærlighed. Vil du nå at eje en af disse hvalpe, og kan du tilbyde hvalpen et stabilt forever home, så kontakt os for nærmere. Der er meget få af dem i dk. Og vi laver kun stue hyggekuld engang imellem. Så vil du eje en hund ikke ret mange der har. Så er det med at slå til. Det er en 100 % lovlig hund. Og med ABKC tavle. Hvalpen er selvfølgelig service eftersynet hos dyrlægen, vac, chip, ormekur behandlet. Medfølger, stamtavle, start foder, halsbånd, snor, tæppe, legtøj, og gode råd. Der bet. et depositum på 3500,- som modregnes ved afhentning. Ved fortrydelse går pengene tabt. Yderst betalelig racehund hos os. Ved oprigtig interesse, kontakt os. På forhånd tak!

6372 Bylderup-Bov
i går

Lille hund søges

3.500 kr.

Lille hund søges

5200 Odense V
i går

Sødeste lille Lulu

6.500 kr.

Vores allersødeste og smukkeste lille LULU som nu er 2,5 år gammel er en lille hund på ca 3 kg , hun bliver mobbet af mine 3 andre hunde, det vil sige de bestemmer om hun må lege med da hun er den yngste, de bestemmer om hun må lægge i deres kurv ? Hun er en mix af en Pommeranier og malteeser/ Beawer yorkshire hund ! Da hun er en meget stille og kælen hund bliver hun ked af det hvis det ikke er hende der bliver vist opmærksom til, hun er ellers en glad lille hund men mine andre er alt for dominerende over for hende og derfor tror jeg at det vil være aller Best hvis hun fik hendes helt egen familie. Helst en lille familie eller en enlig dame/mand uden små børn så det er hende der får opmærksomheden ( hun gør små børn ikke noget )men hue er mere vant til store og forståelige børn som ikke er vilde og så videre! Hun er en meget kælen og kærlig lille hund, hun lytter til dig og går ude i skoven og på marker uden snor ( men ikke inde i byen) , da hun hurtigt bliver nervøs når der er mange mennesker ( da jeg altid mente en hund skal ha lov til at få sine gåture i naturen ?) og hun føler sig sikre når hun er i snor! Hun er usikre med andre hunde og går ikke hen til dem, måske små og unge hunde! Kom og besøg hende ?

6800 Varde
lør.

Cockapoo F1b

15.000 kr.

Cockapoo F1b Vores dejlige familiehund Nala, har fået 4 skønne hvalpe. Hun er F1 Cockapoo og vejer 9 kg. Hun er sød, lærenem og utrolig børnevenlig. Far er en brun puddel, der vejer 3,8 kg. 3 af hvalpene er reserverede og der er således en sort tæve, der mangler et kærligt hjem. Hvalpene vokser op i stuemiljø med 3 børn, en kat og bliver vant til hverdagsstøj. De bliver socialiseret til dagligdagens lyde og bevægelser og vil blive præcenteret for forskellige miljøer og udfordringer. Hvalpene får en lille donutkurv med fra hjemmet, der dufter af mor og søskende. De får en sele, som de er vænnet til og en pose af det foder, de har fået her. Depositum ved reservation er 4000, tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Hvalpen er klar til at flytte hjemmefra d. 20/11

8800 Viborg
fre.

Cavapoo

16.000 kr.

Vores skønne Cavalier King Charles Spaniel Naya har fået 3 smukke hvalpe sammen med Bobo som er dværgpuddel. Begge forældre er sunde og raske og med stambog. Naya er hjertescannet . Der er 1 brun tæve - er solgt .. 1 sort tæve 1 sort han ( med hvide aftegninger) Hvalpene bor i stuen, så de bliver vant til alle dagligdagens lyde. De er i hænder hver dag. De er klar til at flytte hjemmefra i uge 45. Her er de undersøgt af dyrlæge, vaccineret,chippet, fået ormekur og lavet sundhedsbog. Vi giver en pose foder med til det første stykke tid, et stykke legetøj/ putte klud der dufter af mor. Kopi af begge forældres stambøger, købs kontrakt og ark med råd og vejledning. Når man kommer og ser hvalpe/ hvalp og vi bliver enige om at du/ i skal købe en så betales der et depositum på 3500 kr ( som trækkes fra de 16000 ) men som ikke gives retur ved fortrydelse. Man er altid velkommen til at stille så mange spørgsmål som man har lyst til.

7540 Haderup
fre.

Eurasier hvalpe

10.000 kr.

Så er Danmarks måske sødeste eurasier bamser klar til at finde deres nye hjem. Hvalpene er opvokset sammen deres mor og far, og er lige fra fødsel blevet socialiseret. Hvalpene har fået det store sundhedstjek ved dyrlægen uden anmærkninger, de er blevet vaccineret, chipmærket, registreret i danskhunderegister og fået 3 x ormekur. Der medfølger hvalpepakke med foder, tæppe mm. Mor og far er ægte eurasier og har stamtavle, hvalpene sælges uden stamtavle. Så hvis i skal have et ny familiemedlem her til efteråret, så er i meget velkommen til at ringe... 1 tæve og 2 hanner tilbage.

6630 Rødding
fre.

Spansk vandhund

10.000 kr.

1 spansk vandhundehvalpe Tæve Født d. 3 august. Godt socialiseret og bliver vandt til køretur tur til strand og skov og gågade. Hun bliver trænet i renlighed og snor og har omgang med børn. Der medfølger halsbånd og snor tæppe lidt legetøj og lidt foder. Her bliver de fodret med barff men får tørkost som godbidder. Hun må flytte hjemmefra d 28/9

7950 Erslev
fre.

Maltipoo

25.000 kr.

Maltipoo4love Priser fra 15000,- Danmarks mest kendte opdrætter Sanne Danmarks ældste maltipoo opdrætter. Her kommer maltipoo Baloo fra . sælger hvalpe i hele Europa , 40 Års erfaring og livslang support . vi har nogle rejseklar maltipoo hvalpe til salg , eller små hvalpe der kan rejse sep , alle vores hvalpe er fra fuld DNA testet forældre eller efter fuld DNA testet bedsteforældre , patellatestet Alle vores hvalpe er født og opvokset inde i vores private hjem og har mødt børn,voksne , handicappede og hunde i alle str Vi er en godkendt kennel med alt hvad det indebære Hvalpene har været ved skov og strand Kørt bil mm. Stor hvalpepakke medfølger Samt en gruppe på Facebook hvor man kan mødes med søskende Se mere på vores hjemmeside Www.Maltipoo4love.dk

7870 Roslev
fre.

Gordon Setter hvalpe født d. 15.07.2022

10.000 kr.

3 lækre hanhunde (Angus, Odie og Nevis) af racen Gordon Setter søger deres blivende familier. Hvalpene er opvokset i et hjem med små børn, i et hus under ombygning, og er derfor vant til både børn, larm og masser af aktivitet omkring dem. De har fulgt Irene Jarnveds biosensor-program som små, er højt socialiserede og er vant til både høns, kaniner, andre hunde og mange forskellige menneske-typer. De har endvidere prøvet kræfter med længere bilture, ture til stranden og skydebanen og tager alt, hvad livet kaster i deres retning med ophøjet ro. Gordon Setteren er oprindeligt avlet som stående jagthund, men fungerer hos os først og fremmest som en aktiv familiehund, som vil passe ind i enhver familie med en aktiv livsstil. Hvalpene er grundvaccinerede, har DKK stambog og er ormekursbehandlede. Læs mere om hvalpene på kuldets Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/770893257276049/

4540 Fårevejle
fre.

Ruglap hvalpe

7.000 kr.

Vores hund bella har fået 11 ruglap hvalpe 4 tæver og 7 hanner Fødet den 23/9-2022 Salgsklar den 20/11-2022 Ved interesse skriver eller ring til 42190226 eller 23484669 Ved reservation af en hvalp betales 2500 i forskud

6880 Tarm
i går

SBT /Stafford Bull Terrier - flytteklar...

14.000 kr.

Smukke sort/ brindel SBT hvalpe søger nye hjem:) fra uge 41 Denne race er kåret til årets familiehund, år efter år i England, og vores tæve kaldet Ronja, er en smuk og mild hund med skønt temperament. Vores han Agnar er en flot munter og meget kærlig hund, begge skønne familiehunde. Begge med flotte stamtavler. Kan du/I tilbyde et kærligt hjem til en af de her skønne tævehvalpe? Se også: https://koebhund.dk/hvalpeliste/kuld?kuldId=309800&raseId=0760 Følg os på Instagram: #stafffarrislund

6580 Vamdrup
fre.

De skønneste små basser.

6.500 kr.

Snehvide og de 7 små dværge søger deres nye hjem og helst med personale;0) Så kom tiden, hvor vi skal til at finde nye hjem til de mest fantastiske og nysgerrig små hvalpe. De vil meget gerne være med alt hvad man laver, og har man lige 2 min til at kæle/nusse lidt, lægger de meget gerne krop til. De r født og opvokset i stuen og bor nu i køkken/gang, så de vant til alle hverdagens lyde og strabadser samt andre hunde, men støvsugeren r de ikke videre begejstret for. Vi r så småt begyndt med renligheds træning med aviser og udebesøg når vejret tillader det, og det går rigtig godt, men det kniber dog stadig lidt med at ramme avisen med alle 4 poter:) Når de den 6/10-22 fylder 8 uger og kan flytte hjemmefra vil de have fået 3 x ormekur 1 vaccine Dyrelæge tjeck Sundhedsbog Blevet chippet Og self være reg I dansk hunderegister. Når de rejser vil hver hvalp få lidt af deres vanlige foder med, så man kan skifte over til ønsket mærke, lidt godbidder, samt et lille tæppe med søskendes og vores dufte på, så starten på det nye hjem bliver lidt nemmere. Mor Lulu r frengel, og far Jax r griffon. Skulle man have lyst til at komme og møde hvalpene r dørene altid åbne til et uforpligtende besøg:0) Ved reservation af en hvalp, vil der være et depositum på 1000,- som self modregnes den samlede købspris, ved afrejse. Der er 1 pige og 4 drenge tilbage:) Træffes på 91941095.

9760 Vrå
fre.

American pocket bully hvalpe

19.800 kr.

American pocket bully hvalpe med ABKC stambog. Mor: Gundabar Lica, Blue White, ABKC Far: Bro Bully Joy, Lilac Tri, ABKC Begge forældre er dejlige familiehunde med fantastisk sind. Hvalpene er alle legesyge, nysgerrige og kontaktsøgende. Hvalpe: Tæve - Clements Miss Enya, Lilac m. hvid SOLGT Han - Clements Mozart, Blue Han - Clements Beethoven, Lilac Født 1. August Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 26 september. De er her: chippet vaccineret ormebehandlet sundhedstjekket hos dyrlæge Her medfølger: Stambog fra ABKC tæppe der dufter af mor lidt legetøj 12 kg hvalpefoder halsbånd og snor

9430 Vadum
fre.

Skønne old engelsh bulldog hvalpe

15.900 kr.

Vi har fået det skønneste kuld hvalpe.. 2 tæver og 2 hanner.. de er født den 16 august og er klar til at komme ud i deres nye hjem den 11 oktober..de er opvokset inde i vores stue sammen med vores børn og andre hunde.. de er nogen rigtig små guldklumper som elsker at give mysser og at putte.. for mere info skriv på 31392088

5250 Odense SV
fre.

Spansk vandhund hvalpe

16.000 kr.

Spansk vandhunde hvalpe med DKK - Dansk Kennel Klub stamtavle. Født d. 9/9-2022 Klar til at flytte hjemmefra d. 4/11-2022. Forældrene er raske, sundhedstestet og med fantastiske gode temperamenter. De er røntgenfotograferet for HD og AD med super resultater. Far er sort/hvid og mor er lysebrun. Hvalpene vokser op i hjemmet med alle hverdagens lyde, gæster, oplevelser og alt andet der indgår i et hjem. De kommer i haven, gåture udover marken og med på køreture i bilen. Hvalpene bliver renlighedstrænet og får øvet det basale som indkald, kontakt, miljøtræning osv. Den spanske vandhund er en hund med hovedet skruet helt rigtigt på. Den er ekstrem lærenem og elsker alt hvad der hedder samarbejde med dens ejer. Det er en hund der knytter sig meget til dens familie og er meget loyal. Racen er en all around hund, den kan trænes til det meste. Den bliver brugt som hyrdehund i Spanien og andejagt herhjemme. Den bliver også brugt som politihund, narkohund, pengehund, Securityhund mm. Den egner sig også perfekt til familie hund. Det er en race der er meget nem at modellere og smelter hurtigt ind i sin families aktivitetsniveau. Den spanske vandhund fælder ikke og kræver minimal pelspleje. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, sundhedstjekket, færdig behandlet med ormekur og registreret i dansk hunde register. Der medfølger DKK stamtavle og sundshedsbog mm. Hvalpene får hver især en hvalpe pakke med bla foder til den første tid, halsbånd + line, legetøj mm. Man er meget velkommen til kontakte mig for mere information omkring kuldet og racen. Der er aktuelt 2 ledige tæver.

5700 Svendborg
fre.

Hund

10.000 kr.

Et år gammel pige søger nye hjem vi ønsker ikke hjem til hende var der ikke andre dyr da hun ikke kan med andre hunde eller andre dyr hun elsker børn og elsker alle mennesker kun seriøse henvendelser tak

4293 Dianalund
fre.

Hund

10.000 kr.

Smuk dejlig hundehvalp på seks måneder som søger en ny hjemme ønsker kun seriøse henvendelser så hvis du er interesseret er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig grøn til at han skal finde en ny og mere og han ikke kan med vores Ældre hund

4293 Dianalund
fre.

flotte ludo

5.000 kr.

Navn: Lulo Køn: Male Alder: Maj 2022 Størrelse: Vil blive medium Andet: Ormekur, vaccineret Historie, personlighed, andre: En nat blev 3 hvalpe efterladt ved porten til krisecentret i et lille metalbur. De blev først fundet om morgenen, forestil dig hvor bange de må have været. Hvalpene er meget søde. To er blevet adopteret, men vi har stadig Lulo. Lulo er en meget venlig og social hvalp, dejlig med mennesker og venlig med andre hvalpe. Smuk, blid og meget sød. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
fre.

Tri Merle American Bully Pocket / Micro ...

21.999 kr.

Han Hvalp Sælges Barnebarn Af OKALANI HAWAII HAKA. - ABKC stamtavle?- Sundhedsbog (vacciner & ormekurer)?- Mikrochip - Indregistreret i DKK

1370 København K
fre.

smukke boy

5.000 kr.

Navn: Boy Køn: Male Alder: Januar 2022 Størrelse: medium (17 kg, 50 cm) ? Race: x Labrador Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Boy blev fundet på gaden. Han havde et halsbånd på, så måske var han tabt eller forladt, men ingen leder efter ham, og tiden er gået. Boy er meget venlig. Han er rigtig sød med mennesker, han elsker opmærksomhed, men han er også super venlig med andre hunde, og han kan lide at lege. Han har tilpasset sig det nye miljø inden for 15 minutter, så han vil uden tvivl nemt tilpasse sig et nyt hjem. Han går godt i snor. Bare en happy go lucky, fuldstændig uproblematisk unghund. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
fre.

Australsk hyrdehund/border Collie hvalpe...

10.000 kr.

Klar til nyt hjem 16. Oktober 2x hanner 3x tæver Skriv sms eller ring på 26293110

6200 Aabenraa
fre.

cockerpoo/ cockerdoodler

18.000 kr.

Så er der skønne cockerpoo/ cockerdoodler Vores dejlige tæve Muddi har fået 9 skønne hvalpe. Hvor af der er 2 sorte hanner og 1 sort tæve tilbage. De er salgsklar den 19/9. Muddi er en grå/sort cockerpoo af egen opdræt. Muddis mor var cockerspaniel og far kongepuddel. Muddi er parret med Vatel som er en lidt mindre abrikosfarvet cockerpoo. Som er vist på billede Det er anden gang Muddi skal have hvalpe sammen med Vatel. Forventet størrelse på omkring 13-15 kg. Det bliver nogen fantastiske hunde både som familiehund men er også som arbejdeshund. De er lette at omgås og lærenemme. Vi har dem som stue opdræt og de kommer i mange hænder af både børn og voksne. De vil blive miljøtrænet, renligheds trenet og vænnet til at gå med sele mm. Jeg udbyder dem allerede nu til salg. så det kan være muligt at følge hvalpene fra start. Hvalpene får ormekur, bliver sundheds tjekke, chippet og Vaccineret før de flytter hjemme fra. Ved købs aftale betales et depositum på 4500 kr. som ikke refunderes hvis man af en eller anden årsag skulle fortryde. Og det resterende beløb ved afhentning af hvalpen. Ved interesse skriv gerne en besked hvad i kan tilbyde- og søger en hund til, så ringer jeg tilbage hvis i ønsker at blive ringet op. Eller ring efter kl. 17

8600 Silkeborg
fre.

Lækre hvalpe

10.000 kr.

Lækre beyeriske bjerg sporhund hvalpe er nu 6 uger og snart klar til nye hjem. Vi har 1 han hvalp og 4 hunner..som søger nye kærlige og aktive hjem. Om racen kan jeg sige at det er en dygtig jagt/ spor hund og ligeledes en fantastisk familie hund. Faderen til hvalpene har stamtavle mor er uden. Hunnerne koster 12.000 og hannen 10000.

6100 Haderslev
fre.

Hvalpe

24.500 kr.

så fik min franske bulldog pige, sine hvalpe og nu er de blevet 8 uger---> 1 smuk blå pige og 1 lækker blå dreng.. De er opvokset i stueopdræt og er vant til alle hverdagslyde. De har mødt børn i forskellige aldre.. De er super søde og nysgerrige. De er klar til nye familier og de har lige været ved dyrlægen og få deres chip og vaccine samt sundhedstjek. de har løbende i deres opvækst fået ormekur 3x I får sundhedsbog og foder med til de første par dage... de er uden stamtavle og prisen er fast. Skriv en besked her ved seriøs interesse så kan vi aftale nærmere..

5884 Gudme
fre.

Allergivenlige hvalpe - Japapoodles

13.000 kr.

- 2 tæver og en han tilbage. Fantastiske fældefri og allergi venlige familie hunde. Japapoodle hvalpe - Japansk Spids/Toy puddel. Efter ekstremt gode familie hunde. Dette er en blanding vi har haft stor succes med flere gange. Vi kan derfor stå inde for hvordan de bliver i sind og temperament. Hvalpene bliver omkring 5 kg i størrelsen, lidt mere kan ske for hanner. Hvalpe ejere beskriver hvalpene som charmerende hunde fuld af personlighed. Kærlige, hengivne og yderst inteligente. Let at træne, og nemme i opdragelse. Salgsklare i uge 34. Chippet, vaccineret og fået ormekurer ved afhentning. Der medfølger start foder til den første tid. Kom og vær med fra starten og følg jeres kommende familie medlem - vi har dørene åbne så vi finder de helt rigtige familier. Hvalpene opvokser på Egely som danner rammen for en skøn gård i Jelling med heste, andre hunde, børn, og i det hele taget et liv hvor der altid er fart på. Dette afspejler også jeres kommende familie medlem, som er en dannet lille hvalp der er klar på verden. Masser af billeder af tidligere hvalpe kan sendes, og ligeledes af mor og far hunde. Depositum: 2.000,- kr. (returneres ikke hvis man fravælger og købe). Der oprettes en Facebook gruppe hvor man kan følge sin hvalp uge til uge og være med på sidelinjen med sjove ting vi laver med hvalpene. Derudover holder vi dage hvor man kan komme og besøge sin hvalp.

7300 Jelling
fre.

Old english bulldog

8.000 kr.

Vi har nogle dejligt OEB til salg forældre er rask og mega god sind. 8 uger 20 okt kuld på 11 hvælpe

9460 Brovst
tor.

hund

250 kr.

DKK-godkendt opdrætter. Medlem af Dansk kennelklub. Vores 2 schipperker Pippi og Brimo bor med os i Gl. Egå nord for Aarhus, hvor vi har et lille opdræt af schipperker. Den 2. september fødte Pippi sit hvalpekuld, heraf er der fortsat 2 tæver til salg. Hvalpene er klar til at flytte til nye hjem den 5. november. Den sociale træning og prægningen af hvalpene i deres tidlige leveuger, tager vi meget seriøst. Hvalpene håndteres mange gange dagligt, hvor de bliver taget op og kælet for osv. De bor i vores køkkenalrum og er en del af livet der, lyde, lugte, støvsugning, døre der åbnes, pludselige lyde osv. Inden hvalpene flytter fra os, er de blevet sundhedstjekket af vores dyrlæge. De har fået hundepas, er blevet chippet, vaccineret, og har fået ormebehandling, samt registreret i Dansk Hunderegister. Pris: Ring for at høre nærmere. Depositum 3000,- Ring eller SMS til Per Jensen 27900532

8250 Egå
fre.

Blandingshvalpe - vil i være med fra sta...

8.000 kr.

9 okt venter vi et skønt kuld hvalpe. Efter Fifi og grævlingen. Fifi er labrador/sharpei og grævlingen er renracet rottweiler m.papir Hvalpene, vil opvokse i stueopdræt. Og vænnes til dagligdagens lyde. Det er fifi,s andet kuld. Både mor og far er familiehunde, og har begge super gode hoveder, og lydige. Vi har valgt folk skal have mulighed for at følge med helt fra start. Der vil være mulighed for at vælge hvalpe alt efter reservation.. Hvalpene bliver naturligvis sundhedschekket, får chip, vaccine, loppe og ormekur..og med hver hvalp medfølger en flot hvalpepakke. Den søde ventetid er svær. Men selvf kan i besøge jeres hvalp..og vi laver en facebook gruppe. Hvor i kan følge dem tæt. Små som store. ? 1 kuld, er alle super skønne og rare familiehunde, med gode hoveder. Prisen er 8000kr pr hvalp. Hvoraf de 2000 skal ligges i depositum ved reservation.. (bekræftes naturligvis via mail at pengene er modtaget, og man har reserveret en hvalp)

7752 Snedsted
tor.

Hund købes

2.000 kr.

En lille hund da jeg bor i lejlighed. Jeg er pensionist og går rigtig meget og kommer en del på et plejehjem så den skal kunne lide at blive klappet og gå meget tur. Den vil aldrig komme til at være alene hjemme.

6100 Haderslev
tor.

De bedste familiehunde

12.000 kr.

Disse tre aussie-drenge er kuldets puttegrise. De vil alle tre rigtig gerne kæles og nusses, og bliver ganske enkelt suveræne familiehunde. De søger alle god øjenkontakt, og smelter bare ens hjerte. De skal opleves. James, sort tri er den lækreste bamse, der smelter i ens favn. Han er simpelthen så skøn. Han er fræk som en hvalp nu er, men er bare så kærlig og uimodståelig. Junior, red merle med de smukkeste blå øjne, er en forsigtig kæmpe. Han er ikke den der starter en slåskamp med sine søskende, vil bare gerne kæles. Han kan ligge i timevis og putte på sofaen sammen med os. Ejnar brun tri, er en super god hundeven. Han behøver ikke sin flok, og vælger ofte at lege eller gå på opdagelse alene, han hviler big time i sig selv.. Han har en rigtig god øjenkontakt, og sidder pænt og venter på at blive nusset og kælet. Han er nysgerrig på verden og vil sagtens kunne blive en træningsmakker, en "sofahund" eller lige det du ønsker af en hundeven. Han vil bare være tæt på dig. Hvalpene, renrecede men uden tavle, bor i vores stue og vi har både mor og far, som er de bedste og mest kærlige hunde. Vi træner ikke, går ikke i timevis hver dag, vores hunde er med i familien og vi synes ikke at racen er "så svært og aktiv", som det siges. Men det kommer naturligvis an på hvilken linjer hundene kommer fra. Vores hunde (Vi har 3 aussier) må komme fra "hyggeonkek-linjen".... De små uldtotter blev født d. 24/8 kan flytte hjemmefra d. 19/10 og de vil have fået ormekur, vaccine, chip og have sundhedsbog samt diverse. Kom og klap din nye bedste hundeven. Vi glæder os til at møde dig/jer. Fb-gruppe: Stødbækhusets aussie-uldtotter

4180 Sorø
tor.

Klippekursus - lær at klippe din egen hu...

2.500 kr.

Klippekursus hvor du lærer at klippe din egen hund. Store som små racer. Se mere på Www.Aarhushundesalon.dk/klippekurser

8520 Lystrup
tor.

Hund søges

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er der i familien? 5 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Hus eller lejlighed? Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven.

5750 Ringe
tor.

Hvalpe

9.000 kr.

Har Disse 5 helt unikke hvalpe til salg. Mor er Stabyhoun far er F1 Labrador. Dem er der IKKE mange af. Så ønsker du og din familie en ny medlem så kontakt vores mad far. Dette er hvalpe som vil være aktive, nysgerrige og lærenemme. i vil få em familie medlem som vil følge jer i tykt og tyndt. I vil kunne brugen hunden til alle former for jagt, træning og aktivering som i nu ønsker jer. Den vil være aktiv når der er brug for det og slappe af i hjemmet. Jeg har en gang lavet denne parring før og har kun positive tilbage meldinger. Jeg her en Facebook gruppe med ejerne af disse smukke hunde som i ved interesse kan få lov at se. Spørg endelig løs, men ring eller skriv helst på mit nr. Jeg vil gerne have en god snak med fremtidige hvalpe køber. Der er 3 hanner og to tæver. En tæve tilbage.

8831 Løgstrup
tor.

Labradoodle hvalpe

12.000 kr.

Labradoodle hvalpe sælges Søde, kærlige familie hunde.

4500 Nykøbing Sj
tor.

Borsky

12.500 kr.

Sidste udkald. der er 2 Dejlige hanner tilbage som ses på billederne Ønsker du en aktiv, unik og smuk familie hund? Så kan en borsky(husky/border collie være lige det du leder efter. Sibirian husky og border collie kendt for at være aktive og udadvendte, som familie hunde er de venlige og meget sociale, de er super kærlige og gode med børn. Både moder og faderen har et fantastisk sind og utrolige smukke. Moderen er border collie og faren er siberian husky Mor border collie, Far sibirisk husky med stamtavle Moren (Shiva, Border collie). kærlig, beskyttende observerende og utrolig lydig og lærenem. meget loyal over for sin ejer og følger i hælene hele tiden Kærlig overfor børn, kan med heste, hunde, katte. Faren (Balder, Sibirien Husky) Kærlig, er meget rolig af sind og ikke helt som den typiske husky, lydig til tider. En utrolig dejlig personlighed. han kan med børn, heste, hunde og katte Som skrevet er begge hunde fantastiske familie hunde der kan tolerere alt. Lige fra baby der skriger og river dem i pelsen til katte der løber omkring begge hunde er legesyge kuldet er på 6 hvalpe bestående af 3 hanner og 3 tæver Hvalpene vil få Sundhedsbog Vaccination Orme/loppe kur Chip. De vil blive introduceret til følgende. socialiseret med andre dyr, katte, hunde og heste. Tisse trænet Ud at køre i bil Gå i snor I kontakt med børn. lyd træning (fyrværkeri, høje lyde) miljø træning i huset bade træning påbegyndt træning af gængse kommandoer(sit, dæk, kom) vha. positiv feedback træning(kliker) Så hvis det er det du leder efter i din nye lille hvalp eller kommende familie hund så kontakt os. Der vil komme flere billeder af selve hvalpene med tiden, men man er altid velkommen til at skrive for flere billeder. vi forbeholder os retten til at vælge mellem købere depositum er 5000kr og betales ikke tilbage hvis man hopper fra.

7900 Nykøbing M
tor.
Side:af 5