Anden race

254
Labradoodles

Labradoodles

11.000 kr.

Labradoodles født 4/6 - salgsklare lørdag den 30/7.Mor er sort labrador og far er en abrikos mellempuddel. Der er nu med sikkerhed 1 hvalp tilbage. Hvalpene vokser op i alrummet hos os sammen med børn, kat og anden hund. De vil blive velsocialiserede. Inden afrejse vil de være vaccinerede, chippet med registrering til dig samt sundhedstjekket + sundhedsbog. Depositum: 2000 kr - tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Billede 1 - 2: blå bånd, dreng - under forespørgsel Billede 3 - 4: rød bånd, pige - under forespørgsel Billede 5 - 6: grå bånd, tæve - under forespørgsel Billede 7: mor Billede 8: far

9200 Aalborg SV
i dag
American Bully

American Bully

19.700 kr.

Super skønne og fantastiske små bully nu får du chancen for at købe nogle af de mest fantastiske familie hunde der findes har 2 små han hvalpe tilbage som er 12 uger gamle da 2 købere er sprunget fra hundene er med EBKC STAMTAVLE. Sundhedsbog medfølger og de er selfølgelig vaccineret samt ormekur. De er dejlig legesyg og livlig hvalpe kan ikke ungås at man bliver forelsket i dem. Hvis man ønsker at reservere en hvalp skal man lægge 5.000kr i depositum.

4293 Dianalund
i dag
Staffordshire terrier / old English bulldog

Staffordshire terrier / old English bull...

5.000 kr.

Her ser i karma verdens bedste og sødeste hund som vi desværre ser os nødsaget til at gå af med da vores erfaring siger os at vores tæver ikke kan sammen så snart der er andre hunde i nærheden også selvom det måske bare er naboens hund der er i sin egen have... Karma er så god til børn hun elsker vores søn samt andre børn i alle aldre Hun går pænt i snor så længe man går med hende alene uden anden hund Karma kan godt virke lidt nervøs når hun ikke er i sine faste rammer (det skal trænes) Vi forventer du har haft hund før så du ved hvad det kræver at have hund.. Har du spørgsmål så du hjertelig velkommen til at ringe eller skrive en besked min telefon er dog på lydløs efter klokken 21 så ser jeg det gerne klokken 6 næste morgen

6200 Aabenraa
i dag
HavaTzu-drenge
 • HavaTzu-drenge - 2
 • HavaTzu-drenge - 3

HavaTzu-drenge

15.000 kr.

Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor (foto 2+3) er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far (foto 4) en Bichon Havanais på 5,7 kg. Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer, til gengæld er de lette at vænne til at være med de fleste steder. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg. Denne gang blev vi begavet med 4 dejlige drenge, som nu ligger i hvalpekassen ved siden af sengen og hygger sig under varmelampen med mor. To brun/hvide og 2 sort/hvide, men farverne kan ændre sig hen ad vejen efter Havanaisen. De små har allerede taget lidt på. Fra dag 3 til dag 16 vil jeg for første gang prøve systematisk at udføre biosensor programmet på de 4 kommende uldtotter, dette skulle medvirke til at de bliver bedre til stresshåndtering i fremtiden. Hvalpene vil være velprægede og -socialiserede. Vokser frit op i huset med alle dagligdagslyde, kender til børn, andre hunde (store som små) og katte. Have været med på besøg fremmede steder og vil være bilvante. De kan besøges, når de er ca. 6 uger. Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv, Hvalpene søger deres egne kærlige og ansvarlige familier fra den 16. august og kan reserveres når de er 14 dage gamle og har vist sig levedygtige. Hvalpene koster 15.000. Ved reservation betales 3.000 som ikke refunderes ved fortrydelse.

8300 Odder
i dag
 • HavaTzu-drenge - 2
 • HavaTzu-drenge - 3
 • HavaTzu-drenge - 4
 • HavaTzu-drenge - 5
Tysk Jagt terrier
 • Tysk Jagt terrier - 2
 • Tysk Jagt terrier - 3

Tysk Jagt terrier

6.000 kr.

Super lækker Tysk Jagt terrier tæve som er vaccineret færdig med DKK stambog. Jeg har selv en søster til hende. Hun vil passe godt i et hjem hvis hun blive bruge til jagt eller andet hunde sport. Hun er vand til børn og andre hunde.

6880 Tarm
i dag
 • Tysk Jagt terrier - 2
 • Tysk Jagt terrier - 3
 • Tysk Jagt terrier - 4

American Bully pocket

18.000 kr.

Overskrift: 8 lækre kvalitets bully hvalpe søger nyt kærligt hjem. Hanner pris 18000 kr. Tæver pris 23000 kr. Billed 1: han Billed 2: han reserveret Billed 3: han Billed 4: reklame Billed 5: han Billed 6: han Billed 7: tæve solgt Billed 8: tæve Billed 9: tæve Billed 10: far Billed 11: mor Billed 12: mor & far Far er toppen af poppen, fra den verdenskendte bully kennel "Big dogs Romania" og moren har blodlinier fra præcis samme sted. Faren har kostet 50000 kr Moren har kostet 42000 kr Så her er der altså virkelig snak om et hvalpe kuld, som kommer fra nogen rigtige gode forældre. Ved afhentning har hvalpene fået ormekur, chip, vaccination og en sundhedsbog samt en ABKC stamtavle vil medfølge. Hvalpene er ikke på vores adresse. De skal beses i Århus De er salgsklar d. 26 juni. Ved reservation påkræves en forudbetaling på 5000kr. Kun seriøse henvendelser. Se mere til hvalpene på vores instagram profil: Ameri_canbullypocket

8800 Viborg
i dag

Labrador / Golden Retriever han hvalpe

9.000 kr.

Søde og dejlige Labrador / Golden Retriever hvalpe 2 stk hvide hanner. Menneskevenlige, inde og ude, kører gerne i bil. Født 11-5-2022 og klar til afhentning 6-7- 2022. Der er stadig en han til salg. Han er bare sådan en dejlig hvalp, med masser af krudt i og så sover han bagefter. Nu er hvalpene så 6½ uge. De er helt renlige nu. Det er altså bare dejligt. De er også begyndt at gå tur med mor-Anna og mig, når jeg går tur med mor-Anna. Så er de godt trætte bagefter og tager en ordentlig lur. Nu er hvalpene 5½ uge. De er næste ude hele dagen og nyder det. De er virkelig, dejlige og rolig, når jeg tager dem op. Men nu kan de også godt lege selv. Mor Anna passer dem godt. De er nu næsten helt renlige. Se de nye billeder. Endnu en uge er gået med dejlige og rolige hvalpe. Se det nye billede. Hvalpene kommer nu ud ca. 5 gange om dagen, de nyder det, og får besørget så flot. De spiser nu lidt hvalpefoder selv. Anna-mor passer godt på dem, når de er ude. Så er hvalpene blevet 2½ uge. Se de nye billeder. Nu har de fået øjne og kan vakle lidt rundt på deres ben og hæve maven fra jorden. De er bare så dejlige og vidunderlige. Mor - Anna - Labrador, far - Cody - Golden retriever. Begge uden stamtavle. Mor er en høj gylden labrador, som følger mig dagen lang. Hun er med i bilen, når jeg er nogen steder. Hun er også med, når jeg har kunder, hvor hun gør et godt stykke arbejde med at trøste og støtte. Hun bor på landet og er vant til at komme ud på markerne. Far bor også på landet og er vant til at være både inde og ude. Ved reservation betales depositum på ½ delen af prisen 4.500 kr. Resten betales ved afhentning. Hvalpene får ormekur, chip, vaccination, osv. dyrlægecheck inden afgang, som er inkl. i prisen.

5882 Vejstrup
i dag

Rhodesian Ridgeback

10.000 kr.

Vi sælger vores søde og glade hund Rocky. Rocky er en Rhodesian Ridgeback på 34 kg og er mellem 55-60 cm. over ryggen. Han er 8 måneder så han er stadig en meget ung hund. Han er selvfølgelig renlig også kan han de mest elementære tricks. Derudover medfølger der stamtavle, han er vaccineret og er ellers sund og rask. Rocky er født med navlebrok men det har ingen betydning for hans sundhed. To forskellige dyrelæger har bekræftet at det ser fredeligt ud og at den er ved at trække sig ind. Vi sælger desværre vores skønne kærlige hund da det er blevet lidt af en mundfuld samtidig med en nyfødt. Du er velkommen til at ringe eller at skrive for mere info.

2690 Karlslunde
i dag

Puddel blanding. Salgsklar nu.

8.000 kr.

Mor. Labradoodle. Far. Mellem Puddel. Super skøn og legesyg dreng, der er klar til nye oplevelser. Han er kærlig og rigtig god sammen med andre hunde. Blandingen er nem og opdrage/træne og mange bruger den også til brugshund. Både til jagt og agility, men den fungere også godt som helt normal familie hund. Som alle vores hvalpe er han, chippet, vaccineret, har fået sundhedsundersøgelse og gennemgået ormekur. Har også fået anden vaccine og er behandlet mod flåt og lopper, med 3 måneders kur. Pris 8000. kr. Der er som altid mulighed for at komme og besøge vores kennel og hundene. I langt de fleste tilfælde, er det også muligt og møde begge forældre.

6823 Ansager
i dag
Hanna Hansen

Labradoodle F1B hvalpe

11.800 kr.

D. 25 maj fødte Laisy 6 skønne hvalpe. 2 Brune tæver 2 Brune hanner. 1 sort tæve. 1 sort han. De vil være salgsklar d. 20 juli. Laisy er labradoodle (f1) faren er en smuk brun puddel med stamtavle. Hvalpene vil blive F1b, 75 %puddel, og ca. 54 cm. Over skulderen. Der medfølger et tæppe, nogle kødben, foder. Og en sundhedsbog. De vil være vaccineret, dyrlægechecket og chippet, samt fået ormekur (x2) inden afrejse til deres nye familier. Vi har efterhånden en del erfaring med hvalpe, da vi fik vores første kuld labradoodles i 2015. Vi arbejder meget på renlighed og socialisering, og de vil komme meget ud i haven og terrassen, som de bliver større. Samt med ud på gå ture langs markerne, vi bor på et nedlagt landbrug, hvor de har masse og plads til at udforske og lege med hinanden. De bor i vores stue, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde, som blandt andet TV, støvsuger, os der snakker osv. Vi tager 1800.- ved reservering, som ikke vil blive betalt tilbage ved fortrydelse. Men vil blive modregnet prisen, som betales ved afhentning. kontakt os gerne for mere info, eller se vores side mosegaardens labradoodle. Her kan i se billeder af forældre og tidligere hvalpe.

9280 Storvorde
i dag

Blandingshvalpe

5.000 kr.

Blandingshvalpe Sælges klar d 9/6 mor er en blanding, Far er en Golden Retriever. Dejlig sind Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info... De er født d.14/04-22 tæver

7200 Grindsted
i dag

Blandingshvalpe

5.000 kr.

Blandingshvalpe Sælges 3 tæver tilbage 5000kr sommer pris mor er en blanding, far er Golden Retriever Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem.. kom og se dem...Ring for mere info.. De er født d.14/04-22 klar d 9/6 22 til ny hjem.. tæver 6500

7200 Grindsted
i dag

Cavapoo

18.000 kr.

Smukke gyldne Cavapoo F2 er født den 23.5.2022. Begge forældre er Cavapoo F1, Yoga og Soul. De vejer begge ca 7 kg, så vi forventer at hvalpene bliver ca 6-9 kg. Så ønsker i en lille super imødekommende, kærlig, legesyg, aktiv hvalpe, så se gerne mere om os os hundene her https://www.specialdogs.dk/yogas-mini-cavapoo-f2-foedt-den-23-5-2022/

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen

Australian Shepherd / Springer Spaniel H...

8.500 kr.

De skønneste små hvalpe søger nye familier. Hvalpene er vokset op med masser af kærlighed, og med både indendørs og stor udendørs løbe-/legegård. De har levet starten af deres liv, sammen med deres mor og far og har siden fødsel været vant til kontakt og nærvær fra både børn og voksne. Hvalpene er født d. 01/06-2022 Hundemor Måne er en Australian Shepherd på 2 år. Hundefar Nougat er halvt Engelsk Springer Spaniel og halvt brun Labrador på 6 år, Både Hundemor og Hundefar er skønne familiehunde, som kan med børn og elsker leg, træning, og tricks i alverdens afskygninger. De har altid været meget lærenemme og meget legesyge, og man kan forvente en aktiv hvalp ? da både Aussie og Springer er meget aktive racer - som samtidig både er intelligent og arbejdsvillig. Både mor og far er meget kontaktsøgende, hvilket hvalpene også allerede begynder at være. Vi ser gerne at køber har erfaring med hund og har mod på at give hvalpen en kærlig familie, og et godt liv som de fortjener. Som sælger vil vi prioritere at køber bor på et landsted eller i hus med have frem for en lejlighed i byen. Både Hundemor og Hvalpe bliver fodret med hundefoder af høj kvalitet samt kosttilskud, for at hvalpene har den bedste mulighed, for at blive nogle sunde og raske hunde. De vil alle blive tilset af dyrlæge, blive behandlet imod orm, chippet, vaccineret og registreret i dansk hunderegister inden de fylder 8 uger. Vi anbefaler at fortsætte med samme fodertype imens hvalpene stadig er i fuld udvikling, og der vil af den grund medfølge informationer om forhandler samt foderprøver til at starte med. Det vil være muligt at følge hvalpene fra fødsel til flyttedag i vores facebook-gruppe, og forhåbentligt vil vi samtidig få mulighed for, at følge hvalpene fremadrettet.

7100 Vejle
i dag

Minibull hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne Jessie har fået 7 lækre mini Bulls. 1 dreng og 6 piger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August De er født den 25. Juni og de sidste billeder er først billeder af faren og de sidste 2 er billeder af moren.

7752 Snedsted
i dag

Meget smukke cockapoo

15.000 kr.

Meget smukke cockapoo hvalper i farven fawen/abrikos. Hvalperne er klar til nyt hjem den 5/7. Vires hvalper er født i stuen hvor de sover,spiser og leger sammen med mor og far. Der bliver lavet kontrakt på dem og der medfølger kvitteringen dem. Der følger et tæppe og mad med til den første tid. De har fået ormekur, chip, første vaccine og sundhedsbog ved afrejse. Mor er engelsk cocker spaniel far er puddel på 37 cm. Forældrene er sunde og raske hunde som bor inde ved os til hverdag hvor de sover på sofaen. Vi kan kontraktes på 91833201. Ved resavations ad en hvalp betales 2500kr der trækkes fra prisen ved afhentning. Der er både tæver og drenge tilbage

9740 Jerslev J
i går

Tysk jagtterrier hvalpe

7.000 kr.

Vi er 2 hunner,og 2 hanner der søger nyt hjem fra den 28. Juni 2022. Vi er født den 3. Maj 2022, og er født inde. Vi kender dagligdagens lyde, børn og voksne. Vores forældre er rigtig gode jagt hunde, både over, og under jorden. Vi har begge forældre, som vist på billederne. Vi er meget sociale, og familie hunde. Så er der nye billeder af hver hvalp. De 6 første er pige 1 ,de næste 8 er dreng 1. Der en pige og en dreng tilbage

9480 Løkken
i går

Cane corso/ dogo canario

8.800 kr.

Vi har 5 skønne cane corso/ dogo canario blandings hvalpe. de er født I vores hjem hvor de er vokset op med andre hunde og børn. De vil være sundhedstjekket,chippet, vaccineret og fået sundhedsbog af dyrelægen. Ormekur 3 gange. Der er 4 hanner og 1 tæver. Depotium 3000,- ved reservation

2670 Greve
i går

Blandingshvalpe

7.000 kr.

Disse 5 skønheder er født d.23/5-22 Og er salgsklar d.25/7-22. Uge 30. De vil være chippet, vaccineret, fået ormekur og sundhedsbog. Aya moren er en blanding af schæfer og boxer. Balder faren er gammeldags labrador. Begge forældre er sunde og raske og de har et dejligt sind. de er født og opvokset i kærligt hjem og derved også vant til alle dagligdags lyde. Er vant til børn, lyde fra biler, græsslåmaskine osv. De er allerede nu frække, sjove, meget nysgerrig og vil rigtig gerne lege og nusses. Der er 3 hanner og 2 tæver. Man er velkommen til at komme og hilse på dem. Sender gerne billeder hvis det ønskes. Der skal betales depositum ved reservation på 3500 kr.

7100 Vejle
i går

Cavapoo F1, han

15.000 kr.

Skal du være Charlies nye familie? Skønne Charlie er den sidste i kuldet på 7 hvalpe, der mangler at finde sit fremtidige hjem. Han er en cavapoo F1 (50% Cavalier og 50% mellempuddel) Han er en meget kontaktsøgende, mild og rolig hvalp. Han elsker at blive nusset og lege med sine søskende. Han er sort med hvide aftegninger. Han blev født den 7. Maj og er udflytningsklar den 2. Juli. Er der behov for senere afhentning eller feriepasning i løbet af sommeren finder vi ud af det. :-) Han koster 15.000 kr inkl. depositum. Prisen inkluderer vaccination og chip, ormekur og dertil sundhedsbog, Hvalpebogen af Gwen Bailey, stamtræ, tæppe og noget legetøj, der lugter af mor og resten af kuldet, hvalpe gå-sele, bilsele, hvalpefoder og godbidder til den første tid. De bliver solgt som familiehund ihh. Til købeloven uden særlige eller ekstra klausuler. Moren (billede 7) er ren Cavalier King Charles spaniel med stamtavle i farven tricolour og vejer 8,5kg. Faren (billede 8) er ren mellempuddel i farven abrikos og vejer 9 kg. Hvalpene er stueopdræt og vokser op inde i køkken-alrummet, og er i hænderne på både børn og voksne i deres første 8 uger. De bliver socialiseret af vores andre 3 voksne hunde, der også bor indenfor og følger derudover et hvalpeprogram, der sørger for at hvalpene bliver stimuleret og udviklet hensigtsmæssigt ift. alder. Når de er gamle nok, bliver de vænnet til at komme udenfor flere gange om dagen og efterhånden at forsørge udenfor. Han befinder sig i Nordjylland. Kontakt på 27 62 03 27 for mere info. OBS! Vores billeder og tekst er blevet misbrugt i en annonce på gipote.dk. Kontakt derfor ikke via annoncen på gipote og hjælp gerne med at anmelde den på gipote. Annoncen er kun offentliggjort på dba og guloggratis. Tak :-)

9800 Hjørring
i går

Skøn maltipoo søger sin nye madslave

16.000 kr.

Allergivenlig Maltipoo F2 sælges. Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder. 1 hanhund tilbage. Vi opdrætter smukke Maltipoo i meget specielle farve. Fantastisk smukke hvalpe, Søger dejlige familier. Når i vælge jeres hvalp, vil vi hvalpe spamme med foto og små film til i er klar til at hente dem. Ca voksen vægt vil blive 3-5 kg højde 17-26 cm. Så små taskehunde, der kan tages med alle steder. Passer perfekt til cykelkurven til dig der ønsker en lille selskabshund. De er opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdagens lyde ? Maltipoo er et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. Alt i alt, en rigtig god familiehund. De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i ikke ryger hjem, kom og mød de små skønheder fra de er 5 uger gamle :-) STOR hvalpe pakke medfølger hvalpen ved afrejse. Halsbånd , trøste bamse, tæppe, foder mm.

7870 Roslev
i går

Chihuahua blandinger

13.000 kr.

4 skønne Chihuahua blandinger er kommet til verden :) 3 tæver og en han. Handen er lys med lidt cremefarvede pletter på hovedet. Den sorte og hvide pige og den næsten hvide pige er født med bobtail efter far som også er bobtail. (Dvs meget kort hale) De er egen avl og vi har både mor og far hund. De er salgsklar omkring midt August. Mor er hvid og rødlig og vejer ca. 3,8 kg og far er hvid og sort og vejer ca.5 kg. De er højt elskede herhjemme, og vi går meget op i at finde de helt rigtige hjem til dem. De bor i stuen og er i menneskehænder hver dag, jeg holder fri mens vi har dem for at i kan få den bedste hvalp. De bor sammen med andre hunde, så de er meget sociale. Børn har de også været vant til fra dag 1. Skriv hvis i vil høre mere. Mvh.Christina

6040 Egtved
i dag

Labradoodle

16.000 kr.

3 skønne labradoodle hvalpe Skal en af dem være din? Hvalpene er klar til deres nye hjem fra 11. juli. Hos os er de vokset som en del af vores familie og hverdag. De er blevet socialiseret af børn og voksne i alle aldre og er allerede nu meget tillidsfulde. Vi har haft dem med på køreturer og fået vores jagtvenner til at skyde for dem, så de er vant til høje lyde. De vil selvfølgelig blive sundhedstjekket, chippet, vaccineret og få ormekur hos dyrelægen. De får også en startpakke (tæppe, legetøj og hundemad) med på rejsen. Kom endelig forbi og lær dem at kende. Ved reservation betales depositum på 3.000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Mor: Labradoodle F1 Carlo 3 år, 53cm og 24kg. Datter af en Labrador (mor) og Kongepuddel (far) Carlo (Ja hun hedder Carlo) er en virkelig dejlig og nem familiehund, som altid har været vant til børn og mange mennesker, da hun ofte er med på arbejde. Hun fælder en smule, hun er en trimmehund. Far: Labradoodle F1B Skipper 2 år, 55cm og 26kg. Søn af Labradoodle mor og Kongepuddel far. Skipper er glad og legesyg hund, som er opvokset i en familie med 3 børn. Han fælder ikke, han klippehund.

8230 Åbyhøj
i går

Vizsla hvalpe

8.000 kr.

Skønne Aya, søger et kærligt hjem. Hun er af kuld på 6. Hun jagt glade forældre som også er familie hunde. Hun har ingen stambog, hvilket slet ikke påvirker hende. Da hun er familie hund er hun vandt til at være inde, men er ude og snuse rundt flere timer dagligt, så kender dagligdagens lyde, og er vandt til både andre hunde, og børn. Hun er utrolig nysgerrig, og kærlig og meget aktiv. Vi forbeholder os retten til at vælge den rigtige familie til hende. Hendes kommende hjem skal være med en aktiv hverdag og en masse kærlighed. Gerne med kendeskab til racen. Ved reservation betales depositum på 3000kr. Hunden har fået chip og vaccine når de er klar til afhentning, samt ormekur.

5900 Rudkøbing
i går

Breton

Sælges

Breton Mor og datter. Mor er 4 år og er trænet til jagt men også en dejlig familie hund. Datter er 1 år og er udelukkende en familiehund. Håber vi hurtigt kan finde et godt hjem til dem begge. Sælges pga tidsmangel og helbred Prisen snakker vi om Skriv gerne for spørgsmål på 22999613

9760 Vrå
i går

Patterdale hvalp

7.000 kr.

Patterdale terrier hvalp (tæve) Grundet frafald fra køber, sælges denne hvalp. Dejlig lille race ca. 8 kg, og ca. 40 cm høj. Kontaktsøgende og let adresserbar. Meget børnevenlig og nem i omgang med andre hunde.

9620 Aalestrup
i går

Mini Bulls hvalpe

12.500 kr.

Vores skønne Jessie har fået 7 lækre mini Bulls. 1 dreng og 6 piger. Moren er en ren Old english bulldog og faren er en ren fransk bulldog. Begge har en dejlig sind. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får 3 gange ormekur og vaccineret inden de flytter hjemmefra . De er vant til børn fra dag 1 da vi har 3 børn som allerede ELSKER dem.! Så de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Prisen er 12.500 kr. pr hvalp, og ved reservation skal der betales 2500kr. Hvis man fortryder får man ikke de 2500 kr tilbage igen. Når man har reserveret en hvalp får man løbende billeder så man kan følge med i udviklingen. Hvalperne er klar til at flytte hjemmefra 20. August De er født den 25. Juni og de sidste billeder er først billeder af faren og de sidste 2 er billeder af moren.

7752 Snedsted
søn.

bamse hvalpe powderpuff

8.000 kr.

Rejseklar 2 Hanhunde tilbage 8000 tæver er solgt charme selvtillid og lækker pels <3 chippet, dyrlæge tjekket meget fine ord fra dyrlæge, meget harmoniske, sociale hanhunde Murphy , Balou er søde, kærlige, sociale, harmoniske i sind, vant til børn og andre hunde. Racen er allergi venlig og fælder ikke. ( skal klippes hvis man ikke ønsker lang pels ). De er opvokset i vores stue, og følger med i hverdagens gøremål. De rigtig gode til renligheds træningen, og elsker at komme med ud :-). For yderligere info kontakt via sms eller opkald. De er ikke hårløse ,men powderpuff med meget pels , de kan klippes hvis ønskes

5672 Broby
i går

Austrailian Shepherd

10.000 kr.

Klar til nye hjem 12/7 2 tæver - 2 hanner - uden papirer. Sunde, kvikke hvalpe. En aktiv og klog race, som egner sig godt til særligt agility, lydighed, tricks og hyrde træning. Knytter tæt bånd til ejer/familie. Er vaccineret, chippet og ormebehandlet ved afrejse.

8832 Skals
i går

Skønneste Aquadoodler

15.000 kr.

Vi er så heldige, at vi har fået Aquadoodler hvalpe med klippepels. 5 piger & 3 drenge De søger alle nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske. Mor : Multigeneration Labradoodle med et fantastisk sind efter fuld DNA testet forældre hun vejer ca 16 kg og bor her ved os. Far: Brun/ Hvid Spansk Vandhund fra Tyskland hans forældre er også fuld DNA testet for arvelig sygdomme, han vejer ca 13 kg De elsker begge børn og andre hunde. Hvalpene vil komme til og ligne små brune / brogede bjørne. ? Deres forventet vægt er på omkring ca 13-16 kg og ca 40-50 cm. Hvalpene vil blive socialiseret med andre hunde store som små, børn, voksne og vil komme ud og køre i bil til skov og strand. Hvalpene er født og vil opvokse i vores private hjem, og vil ligeledes være en del af vores hverdag. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse samt har fået 3 ormekur. Når de rejser hjemmefra vil de have en stor hvalpepakke med sig til den nye start, bl.a. * En guide til doodler * Foder fra Royal Canin * Tæppe fra mor med broderet navn på * Legetøj der dufter af nuværende hjem * Lidt hundeslik og * Sundhedsbog Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så tøv ikke med og kontakte os. Depositum vil være 3000 kr. Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges, denne gruppe er kun for hvalpekøber. Brune hvalpe - 10.000,- Brogede hvalpe - 15.000,-

7870 Roslev
søn.

Pug-puggle/ mops-beagle blanding, hvalpe

11.500 kr.

Pug-puggle/ mops-beagle blanding, hvalpe, salgsklar 5. juli 2022 6 søde hvalpe, som søger nyt hjem fra den 5. juli 2022. Hvalpene er en blanding som kaldes Pug-puggle det vil sige en blanding mellem en mops og en beagle Der er 4 hvalpe tilbage nu mor: er en mops/beagle far: ren mops Med en pug-puggle får man en stærk og robust hund som elsker sin familie store som små. Det er en utrolig børnevenlig hund og hvalpene er allerede vant til børn og til at være i hånd. Hvalpene vil være vaccineret, chippet, have ormekurv og vil have gennem gået et sundhedstjek hos dyrlægen. der vil medfølge en sundheds bog. Blå halsbånd (Egon) billede 1 og 2 Sort halsbånd (Hilmer) billede 3 og 4 Orange halsbånd (Benny) billede 5 og 6 Grøn halsbånd (Henry) billede 7 og 8 Billede 9 (Hugo) faren Billede 10 (Ella) moren

9640 Farsø
søn.

FT Springer Spaniel hvalpe

10.000 kr.

FT Springer Spaniel hvalpe. Super Spændende kombination. Vores tæve Acragar Mint af Dala Gundogs er parret med tidligere mesterskabsvinder FTCH Helmsway Hero af Blackmoor. Acragar Mint er efter FTCH Hollydrive Theo x FTCH Bess So Smart. Mint, som i daglig tale hedder Molly, er importeret fra England. Hun er en super jagt- og familie hund. Molly er meget ærlig, energisk og har altid et godt drive. Hun er en fornøjelse at drive med og være i selskab med. Molly bruges flittigt i større professionelle jagtselskaber. FTCH Helmsway Hero er efter FTCH Wyndhill Brett of Stagsden x FTCH Helmsway Hope. Hero har tidligere vundet det Danske mesterskab og fik en tredje plads i det Svenske mesterskab samme år. I England har Hero vundet en vinderklasse og deltaget i det Engelske mesterskab. Foruden en fantastisk markprøvekarriere er Hero en fremragende jagthund, der bruges flittigt i sæsonen. Hans sind gør desuden, at han er en fornøjelse at være sammen med, både i kennel, men også hjemme i stuen. Torsdag d. 05.05.2022 nedkom Molly med 6 hvalpe, 4 tæver og 2 hanner. Hvalpene er født i stueopdræt og har daglig kontakt med børn og andre hunde i huset. Hvalpene er stambogsregistreret med DJR stambog og har fået chip, vaccination, ormekur, sundhedstjek og sundhedsbog. Kontakt os endelig for en uforpligtende hvalpesnak.

8983 Gjerlev J
søn.

Australian shepherd hvalpe

12.000 kr.

Vi fik et super kuld på 6 smukke, store og sunde, racerene Aussie hvalpe d. 17-06-2022 ... ? ? Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra d. 12-08-2022 Kuldet består af , og salgsstatus: Han - Red tricolore - Fri Han - Black tricolore - Fri Han - Black tricolore - Fri. Han - Blue merle - Fri. Han - Blue merle - Fri. Hun - Blue merle - Fri. Hvalpene bor i vores stue, med adgang til haven, under hele opvæksten til de skal hjemmefra.. De vil blive godt socialiseret med alm hjemlige rutiner, men også præsenteret for diverse lyd og oplevelses stimuli, så de er klar til trygt at indtage deres nye verden. Jeg har både hvalpenes far, mor, farmor, og onkel, så man kan få et godt indblik i deres ophav. Hvalpene vil ved afrejse være vaccineret, chippet, og have fået 2 x ormekur. Man er meget velkommen til at komme og hilse på hvalpe og mor og far mfl.. Jeg har også en Facebook gruppe, hvor jeg sætter videoer og billeder ind.. Send gerne en besked, så sender jeg link hvis du er interesseret ... :D Sidste billede er af mor og far ? ?

8961 Allingåbro
søn.

Cavalier/Cocker Blanding

10.500 kr.

Kun 2 tæver tilbage! Freya og Ursula mangler at finde deres forever hjem. Freya har en lidt længere snude og vil nok minde mest om en Cocker som fuldvoksen. Freya er en dejlig lille pige, som elsker at lege med sine søskende og så er der fart på hende. Ursula har kortere snude og vil minde mest om Cavalier som fuldvoksen. Ursula er en lidt mere rolig hvalp, hun tager tingene som de kommer, men elsker også at lege. Ursula er større end Freya og forventes også at blive større som fuldvoksen. Begge navne kan ændres hvis det ønskes :) Vores 2 fantastiske familiehunde har fået hvalpe. Vi har haft denne blanding før og det er nogle meget sociale og tillidsfulde hvalpe. Vi tisse træner dagligt, så hvalpene derved lærer at de skal besørge udenfor. Vi har en han og en tæve tilbage. Hvalpene er vokset op med alle hverdagens lyde, så de er godt rustet inden afrejse. Med hvalpene følger der et tæppe som dufter af mor, en pose godbidder og selvfølglig foder til den første tid. Hvalpene er vant til børn og andre hunde end hunde-mor. Hvalpene bliver vaccineret og chippet inden afrejse og der medfølger selvfølgelig også sundhedsbog. Mor er 70% Cavalier King Charles og 30% Cocker Spaniel og vejer 12 kilo. Far er 50% Cavalier King Charles og 50% Cocker Spaniel og vejer 15 kilo. Ved reservation betales et reservationsgebyr på 3.000 kr, som selvfølgelig bliver fratrukket købsprisen, men som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. De er rejseklar d. 3 Juli 2022. Hvis dette lyder som en hvalp for dig, så skriv eller ring endelig for besøg :)

4440 Mørkøv
søn.

Malteser hvalpe

6.000 kr.

2 drenge Mor mini malteser far ren malteser Klar til at komme hjemmefra den 20 maj Begge forældre har jeg her ..

7200 Grindsted
søn.

Rejseklar Goldendoodle

14.000 kr.

Goldendoodler, hvalpe, 12uger Goldendoodler hvalpe, 13 uger kom og mød os mor og far de er så trætte af os at de ønsker vi snart flytter, mulig at vi passe i jeres sommerferie. Vi er så heldige, at vi har fået Goldendoodler F1bb ,hvalpe med klippepels. 1 pige Tilbage De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Goldendoodler F1b fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 20 kg bor her ved os. Far: Mørk brun Kongepuddel fra Holland 30 kg fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 20-25 kg 45-60 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. nogle foto fra tidliger kuld. P.S. Hun er færdigvaccineret. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
søn.

Eurasier/samojede hvalpe

8.500 kr.

Dejlige hvalpe efter eurasier og samojede sælges begge forældre er undersøgt og skønne familie hunde Kom og følg jeres hvalp til den er klar til at rejse hjemmefra d. 4 juli Hvalpene er vant til børn og andre dyr Har prøvet at være med ude at køre og gået et par ture Der medfølger en stor hvalpepakke Ring for mere info

6800 Varde
søn.

American bully pocket

15.000 kr.

Til salg en tæve American bully pocket, blue farve. Hun er 6 måneder gammel. Ved aflevering de vil have pass og certifikatet Abkc på køberens navn, chippet, ormkur og anti-rabies vaccine. Hunden vokser ved avl i Rumænien. Kan sendes video eller video call ved interesse. Kun seriøs henvendelse. I den pris er dokumenter og transport fra Rumænien til køberens adresse. Mobil nr. 31139976 Flere detaljer

6700 Esbjerg
søn.

Mini Labradoodle F1B

18.000 kr.

Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Dette er brune mini Labradoodle F1B. Hvalpene vil som voksen blive ca 8-13 kg og ca 38-43 cm i ryghøjde. De fleste bliver dog ca 8-9 kg og 38-40 cm. Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden... https://www.specialdogs.dk/balis-mini-labradooodle-f1b-foedt-den-17-2-2022/

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Bulldog

18.000 kr.

Skal finde ny familie til min elskede buller. Skriv sms for mere info og kontakt mig kun hvis prisen matcher jer tak.

9000 Aalborg
søn.

galde venlige rocco

5.000 kr.

Den venlige Rocco blev sendt til os fra et lokalt shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en super venlig hund, han elsker menneskelig opmærksomhed og han er altid tæt på os ? en rigtig ven. Du finder ikke en gladere hund! Altid smilende, logrende altid med halen. Alt gør ham glad. Han er også meget venlig med andre hunde, hanner og hunner. Han går godt i snor. er fra 2018 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Sele og rem

100 kr.

Sprit ny sele og lang snor /rem i pink og lilla. Passer 40-60 cm bryst omfang.

8900 Randers C
søn.

Unik Mynde søger blivende hjem

Sælges

Longdog (Greyhound/Irsk Ulvehund), hund, 2 år , salgklar 1/3-2022 Stor dreng søger ny sofa Pris: 12.000,- Kræves: Erfaren ejer Have sikkert indhegnet Han er ikke ret god til at være alene hjemme, men dette kan trænes med tålmodighed. Elsker at være ude, men har et højt jagtindstinkt så sikker have er et must. Er kastereret. Super kærlig og kælen, elsker at putte på sofa og i sengen. Kun seriøse henvendelser Pris er ikke til forhandling SMS for spørgsmål og billeder

5900 Rudkøbing
søn.

Furminator

25 kr.

Stort set ubrugt furminator ,til fjernelse af løs pels og uld.

8900 Randers C
søn.

Hunde sele og rem

100 kr.

HUNTER dressur line og sele, sprit ny. Passer 50-70 cm i bryst omfang (gravhund ,puddel , bomulds blandinger og lignende størrelser )

8900 Randers C
søn.

fine cajo

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Cajo blev sendt til os fra et shelter. Før han blev fundet på gaden. Han er en meget venlig hund, meget menneske orienteret. Han kommer, når han kaldes, og han følger os som en skygge. Han er også super venlig med andre hunde, i shelteret deler han kennel med hanner og hunner. Meget legende! Han går meget godt i snor, meget lydig, trækker slet ikke. fra januar 2021 ca 20 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Altdeutsche Schæfer hvalpe

11.000 kr.

6 Altdeutsche schæfer hvalpe født d. 7. juni. 1 sort-brun tæve (reserveret); 2 sorte drenge og 3 sort-brune drenge. Begge forældre er sunde og skønne familiehunde, der er vant til børn og andre dyr. Mor - Saga: HD: AA AD: 00 MDR1: Clear DM: Clear DNA test Far - Dex vom Jakobsberg: HD: AA AD: 00 Disse små sorte uldtotter er klar til, at flytte hjem til deres nye familie d. 2/8-2022 Altdeutsche Schæferhunden er kendt for, at være en sund hund (lige ryg), med et loyalt, godmodigt og roligt sind. Den er arbejdsom, lydig og kan også være vagtsom, når det gælder. Hvalpene bliver godt socialiseret, med oplevelser både ude og inde samt med børn og andre dyr. Se evt. mere om os, på vores hjemmeside www.askjaheim.dk Både tæve og hvalpe får kvalitets foder af mærket Eukanuba puppy large breed. Med hvalpene følger stamtavle - DHL stambog. De vil være ormebehandlet, vaccineret, chippet samt med sundhedsbog. Depositum er på kr. 3000,-. Depositum returneres IKKE ved fortrydelse.

9400 Nørresundby
lør.

Griffonhvalpe, med 1/4 Fransk Bulldog

10.000 kr.

Lækre Griffonhvalpe med en snert af Fransk nu klar til til egen familie. Skønne hvalpe som er opvokset i stuen sammen med resten af familien. De er vant til børn, andre hunde samt alle slags hverdagslyde. Kom og oplev deres skønne personligheder, og måske find jer et nyt familiemedlem. Der er 1 skøn tæve tilbage, det er hende der er rødbrun med mørk maske. De 2 andre er hanner, en næsten helt sort (har 10 hvide hår på brystet), samt en ruhåret med den skønneste farvesammensætning. Dyrlægen har givet dem all clear, de er vaccineret og chippet, ormekur har de også fået. De er derfor nu, mere end klar til at flytte hjemmefra og stå på egne ben. Mor haves, hun er 50% griffon petit brabancon, 50% Fransk, hun er sort med hvid på brystet. Far er ren griffon petit brabancon, i farven Black and Tan Kontakt: 2232 8785, skriv eller ring gerne for mere information eller billeder.

8963 Auning
lør.

Fransk bulldog/ Engelsk Staffordshire

6.000 kr.

Det er med sorg i hjertet at vi desværre må sælge skønne, dejlige Freja. Freja er 8 måneder. Hun er en lille krudtugle fuld med energi og nysgerrighed. Grunden til at vi desværre må sælge hende er at vores gammel hund på 11 år ikke vil acceptere hende og er ude efter hinanden hele tiden. Hun skal arbejdes med komandorer og lidt renlighed endnu, da hun lige skal falde til hos de nye ejer.

3200 Helsinge
lør.

kære Peggy

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Peggy blev fundet på gaden med sine søskende. De fleste af søskende blev adopteret, men Peggy og Polly blev tilbage. Men der er ingen grund til, at Peggy ikke skulle have et hjem! Hun er en meget venlig hvalp, nysgerrig efter alt det nye og hum nyder og elsker mennesker. Og mest af alt elsker hun andre hunde ? hun leger hele tiden. Et hjem med en anden hund ville være det bedste for hende. er fra 20 december 2021 ca 15 kg

6715 Esbjerg N
søn.

søde alegria

5.000 kr.

Hun har været hos os i nogle år, hun kom med sin hvalpe og blev her. Alle hendes babyer blev straks adopteret, og desværre blev hun. Hun har en meget glad personlighed, hendes navn er perfekt til hende (Alegria betyder lykke på portugisisk); hendes eneste problem er, at hun kan lide at klatre på væggene, så hendes familie bliver nødt til at holde øje med hende og have et hus med nogle sikkerhedsforhold. Hun elsker at gå en tur, hun er god til det, og hun er god med andre hunde. Hun er mellemstor og allerede steriliseret. Vil livet endelig give denne pige en mulighed? Det håber vi. fra april 2018 ca 13 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
lør.

kære beccy

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Denne lille pige blev bragt til os fra et lokalt kommunalt shelter, hvor hun var blevet fundet vandrende på gaden. Hun er meget sød og blid, hun kan lide kram og opmærksomhed. Hun er lige så sød ved andre hunde, hun kan lide hundeselskab. Hun går godt i snor. fra marts 2018 ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

søde Annika

5.000 kr.

historie, personlighed, andre: Søde Annika blev fundet på gaden med sine 3 hvalpe. Hun er meget sød og blid. Rigtig god mor til sine hvalpe, men hun deler også gerne med os. Hun er blid og kælen. Hun går godt i snor. Hun er social med andre hunde og ret legesyg. fra juni 2020 ca 23 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Din nye bedste ven

10.000 kr.

1 bedårende tæve tilbage af et kuld på 7 hvalpe, - med to fantastiske forældre. Mor er puddel, cain terrie, cocker spaniel og gravhund. Far er ren puddel. Skønne små størrelser, som vokser op i kærligt hjem med andre dyr og børn. Født den 1. Juni 2022. Har lige fået øjne. Kom og mød dem. Næsten garanti for krøller ? Bliver vaccineret, chippet og får ormekur og sundhedsbog inden de flytter hjemmefra. Voksenvægt forventes ca. 6-8 kg.

8544 Mørke
lør.

Drengerøv sælges

5.000 kr.

Pga navlebrok er der et nedslag i prisen, så hans pris er 5000.kr En rigtig sød drengerøv søger sit forever hjem. Han er en skøn og kærlig hvalp på 12 uger. Han har en navlebrok som måske skal fjernes operativ på et tidspunkt. Men nu genere den ham ikke. Theo er vant til andre hunde og en kat ( katten er ikke så vild med ham ;) Theo er et mix af mops og dansk/svensk gårdhund. Men kom og hils på ham og få en snak.

7200 Grindsted
lør.

Old English bulldog

7.500 kr.

Han er født d. 5/2 22 og er nu klar til at flytte hjemmefra. Han er født og opvokset i vores stue og han er socialiseret med andre hunde i forskellige størrelser. Han er kontaktsøgende og elsker at komme med ud i haven. Begge forældre er glade og venlige familie hunde. Han har fået sundhedstjek, chip, 2 x vaccination og ormekure. Han er uden stamtavle, da mor også er uden, hun er new English Bulldog, med lidt længere snude (bedre luftveje) begge forældre er sporty i modellen. Far vejer 24 kg og mor 20 kg. Far har været udstillet, sundhedsundersøgt og er røntgenfotograferet. HD -A/B og AD - 0/0 Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke med; Tæppe, med duft hjemme fra. Lidt mad til den første tid eller fodreskift 100% kylling godbidder. Lidt legetøj. Sundhedsbog. Halsbånd og snor.

9370 Hals
lør.

Labradoodle hvalpe

8.000 kr.

De skønneste labradoodles hvalpe. 2 tilbage Hanner tilbage Lilli fik hvalpe d. 22.marts 2022, så er de klar til at flytte hjemmefra. hvalpene er født i vores køkken, og der bor de også nu. Vi bor i livligt hus med mange gæster, naboer, legekammerater og en stor familie, som er en del af vores hverdag. Det betyder, at hvalpene bliver socialiserede og får masser af kærlighed fra store og små, er vant til al verdens lyde og lugte. Lilli( mor) og Sofus (far) er testet for div. genetiske sygdomme og er begge labradoodle i mellem størrelse De er chippet, vaccineret første og anden gang, fået ormekure, sundhedstjekket osv. Når de rejser herfra vil de have sundhedsbogen med, et tæppe, som lugter af Lilli og en lille pose med mad m.m. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål.

9800 Hjørring
lør.

søde jennah

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Jennah blev bragt til os fra et kommunalt shelter. Hun er en super dejlig hund. Meget venlig, blid og social. Hun elsker mennesker, hun logrer altid med halen. Altid klar til kram. Hun er social med alle andre hunde. Meget godt temperament. Ikke en dårlig knogle i hendes krop. Bare meget meget sød. Jennah går fint i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra 2014, hunhund,19 kg.

6715 Esbjerg N
lør.

smukke kalinka

5.000 kr.

Historie, personlighed, andre: Kalinka blev bragt til os i november 2021 fra et shelter i et kuld hvalpe. Vi vidste, at moderen var en tysk korthåret pointer. Alle hvalpe blev adopteret. En familie adopterede Kalinka og hendes bror. De ville have søde hvalpe, men de troede ikke, at de søde hvalpe ikke forbliver hvalpe. Fire måneder senere, da hvalpene blev teenagere, returnerede de dem. Fordi naboerne klagede. Hvalpene gøede og hoppede over hegnet. Hvis du anskaffer dig en pointerhvalp, er løsningen ikke at holde hvalpen i en gård hele dagen uden interaktion. Pointers er aktive hunde og skal have ordentlig motion. Især når de er unge. Folk får hvalpe uden at tænke på, om de har liv til dem, så indser de, at de ikke gør det, og så dumper hundene i krisecentret. De eneste ofre for menneskelig dumhed og egoisme er hundene. Kalinka er en meget dejlig hund. Hun er super venlig, blid, nuttet og altid glad. Hun er vant til mennesker. Familien havde børn. Hun er meget venlig med andre hunde. Hun går i snor. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst? fra september 2021 ca 18 kg

6715 Esbjerg N
lør.

Søger sød hund

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er vi 5 stk 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed  Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven. Vi bor på en rideskole så skal ikke være bange for andre dyr.

5750 Ringe
lør.
Side:af 5