Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Avl

3
Parring - Bichon Havanais til avl

Parring - Bichon Havanais til avl

1.500 kr.

Jeg vil gerne forstille vores lækker fyr Toni. Han er raceren bichon havanais med en flot stamtavle og dyrelægetjekket. Hans godt humør og kærlighed er vidunderlige. Han er en venlig familiehund, legesyg og altid nysgerrig. Han bor sammen med børn og andre hunde og de elsker alle hinanden. Gratis omparring, hvis tæven gør tom. Parringen kan foregå enten hos os eller vi kommer til jer.

6560 Sommersted
i går
Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl
  • Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl - 2
  • Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl - 3

Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl

12.345.678 kr.

Uthski (Zako) er en Formel 1 Labrador med stamtavle og avlsgodkendt. Desuden fri i øjentest og røntgen. En dejlig, rar og venlig familiehund og en særdeles dygtig jagthund. Har 1. præmie i udvidet apportering i 2017, 2018 og 2019. Schweissprøve 2018: 3t/400m, 1. præmie og 2019: 20t/400m, 1. præmie.

6900 Skjern
30. jul.
  • Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl - 2
  • Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl - 3
  • Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl - 4
Shih tzu parring

Shih tzu parring

3.000 kr.

Annoncebeskrivelse til parring. SE LIGE MIG. Jeg hedder Zeus. Dyrlægen siger jeg er en sund, rask og livsglade han på 8,2 år. Jeg har Patella 00 på benene. Alle mine vacciner er overholdt. Jeg vejer ca. 6,4 kg og er gylden i mine farver. Jeg er uden stambog og har klaret mig fint indtil videre. Jeg elsker at lege, er altid klar til lidt sjov og ballade. Jeg vil meget gerne snakke og lege med andre hunde. Jeg er sød og meget omsorgsfuld under parring, her er jeg hunnens bedste ven. Jeg har også tjek på hvornår den rigtige tid er, så hun får den bedste tid sammen med mig. Ud over hygge tiden elsker jeg at lege med børn. Det er forhåbentlig et gen mine 7 hvalpe fra efteråret 2017 har taget med sig og de 4 hvalpe fra mit første klud. Alt i alt har jeg 22 hvalpe børn fra 4 kuld Det man siger om Shih tzu'er, at de RIGTIG godt kan lide at ligge i arm og blive nusset på maven, det holder 100 % Du/ I er meget velkommen til at ringe/skrive til min menneske mor Jette, hvis I har lyst til at høre meget mere om mig. Ses vi ? Vovse kram og slik bag øret Zeus P.S Flere billeder kan fremtrylles

2620 Albertslund
8. aug.