Avl

7
Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen
Doodler Goldendooler Dooodledoodle

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
i går
Specialdogs v Jeanette Larsen
Labrador tilbydes til parring
 • Labrador tilbydes til parring - 2

Labrador tilbydes til parring

Andet

Angus er en fantastisk familie og jagthund han er registreret schweisshund og super apotør stambogsført DJF, og far til tre kuld hvalpe

6100 Haderslev
man.
 • Labrador tilbydes til parring - 2
Labrador tilbydes til avl
 • Labrador tilbydes til avl - 2
 • Labrador tilbydes til avl - 3

Labrador tilbydes til avl

3.500 kr.

Super flot Red FOX Labrador han tilbydes til avl. Ring for yderligere info på tlf: 23230145

7171 Uldum
21. nov.
 • Labrador tilbydes til avl - 2
 • Labrador tilbydes til avl - 3
 • Labrador tilbydes til avl - 4
 • Labrador tilbydes til avl - 5
Brun labrador tilbydes til parring.
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 2
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 3

Brun labrador tilbydes til parring.

Andet

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er 3 år gammel, vejer 28 kg og er i rigtig god form. Han er albue- og hoftelyst og er sund og rask. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
15. nov.
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 2
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 3
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 4
 • Brun labrador tilbydes til parring. - 5

Hanhund til avl

6.000 kr.

1 år han labrador Retriever. Rigtig god og rolig familie hund som er meget lydhør og lærenem. Han har fulgt vaccinations skemaet indtil nu. Han er uden stamtavle men begge forældre er rene labrador Retriever. Han vejer 27 kg Og er ca 59 i højde. Prisen er fast og betales ved parring.

5700 Svendborg
18. okt.

Labrador f1 han tilbydes til avl

Sælges

Viktor på 6 år tilbydes til avl. Han er af racen labrador f1 og med stamtavle. Sort pels med brune øjne. AD og HD i orden og for nyligt godkendt til avl af dyrlæge. Jeg synes det er ærgerligt hvis hans gode gener skal gå til spilde. Ønsker mig at få en hanhvalp i gengæld for tilbydelse til avl. For nærmere info kontakt mig venligst. Mvh Katrine og Viktor.

9610 Nørager
8. okt.