Avl

26
Avlstjeneste / Bichon Havanais
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3

Avlstjeneste / Bichon Havanais

7.500 kr.

Vores dejlige Goldie / Bichon Havanais i smuk rød farve tilbydes nu til avl. (Tilbydes til tæve med Stambog ) Stamtavle i Dansk Kennel Klub. Farve: Rød. Avlsgodkendt. Øjenlysning: Flot og ingen anmærkninger PL status 0/0 Vægt 6,5 kg. 25,5 cm høj. Far : Ja. Fantastisk Familie Hund. Goldie er den dejligste og blideste han med herlig personlighed. Hviler meget i sig selv-social med andre hunde ,og gøer meget lidt, ikke engang når fremmede kommer ind. Stille og rolig Hava dreng. Vi købt ham hos fantastisk opdrætter i Spanien, han har rigtig god stambog med smukke og sunde hunde bag sig, har foto stambog som du gerne må få kopi af hvis du køber parring hos ham. Hans mor også flot rød farve. Div foto af hans dejlige hvalpe. Der bliver lavet DKK-Parringsaftale ved parring. pris kr.7500. betales ved parring . 1 beløb uanset antal fødte hvalpe men du skal mindst ha 2 levende fødte hvalpe. Ellers fri om parring af din tæve næste gang du ønsker. Seriøs henv.på telefon.

8920 Randers NV
i dag
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 4
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 5
Parring

Parring

4.500 kr.

Parring tilbydes Bobbie er en Bichon Havanais med et fantastisk sind på 2 år og med stamtavle. Han er en glad, livlig, modig og nysgerrig hund med et mildt og kærligt sind. Han er meget tillidsfuld og bruges jævnligt til underholdning i dagcenter for ældre. Patella: 0 Vægt: 5 kg Farve: Sort med chokoladebrunt skær og hvid aftegn. ved brystet Udstillingshund med flotte udmærkelser, dansk champion og 1. præmie. Gratis omparring, hvis tæven går tom.

5300 Kerteminde
i dag
Hund til parring
 • Hund til parring - 2
 • Hund til parring - 3

Hund til parring

1.500 kr.

Bette er en bichon havanese på 4,5 kilo. Han er lille af sin størrelse men stor i sit sind. Han elsker alle mennesker vi møder og han er evigt glad.

9900 Frederikshavn
i går
 • Hund til parring - 2
 • Hund til parring - 3
 • Hund til parring - 4
 • Hund til parring - 5
Cane corso

Cane corso

Købes

Søger en Cane corso han til parring af vores Cane corso tæve . Han skal være ren i røngen og have stamtavle . Hun er i løbetid nu . Kan kontaktes på 20 20 00 62

6818 Årre
tor.
Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Flot Golden til parring

2.000 kr.

Jeg tilbyder en flot han hund til parring . Ludvig er en Golden Retriever 18 mdr gammel ca 40 kg med stambog HA og HD fri samt øjnlyst . Den har et fantastisk godt sind stille og rolig afbalanceret meget kærlig den skal simpelhen ses og opleves .

6400 Sønderborg
tir.

Shih Tzu til parring

2.000 kr.

Chico er en meget sød og ret erfaren Shih Tzu på 6 år og ca 8kg. Han er meget omgængelig og kærlig mod alle. Parringen foregår hos os i Viborg. Skulle der mod forventning ikke være gevinst, er der gratis omparring når din hund kommer i løbetid igen. Henvendelser helst ved sms 60627511. P.s Prisen er for en gang parring. Efterfølgende parringer koster 1000kr stk.

8800 Viborg
man.

Brun Labrador han til parring

1.234 kr.

Mangler i en flot brun Labrador han til parring med jeres tæve, så er Thor klar. Pris: En hvalps pris.

4571 Grevinge
28. jan.

parring

Sælges

PARRING TILBYDES. Golden retriever. Aiko er 5 år gammel og en stille og rolig hund med et godt sind. Han er sund og rask og bliver tjekket en gang om året hos dyrelægen. Han er uden stamtavle. Han er testet for HD med A og Ad med 0. Dokumentation haves. Parringen forgår her. Der bliver lavet en parringsaftale,. Ved yderlig interesse kontakt mig på TLF. 23713223 for mere info, samt forløbet. Han er far til flere hvalpe. Kuld størrelse har ligget mellem 8 og 12 hvalpe MVH Mads Ørum

5683 Haarby
25. jan.

Fransk bulldog han til parring

5.000 kr.

Chichi er 3 år på 13,5 kg med DKK stamtavle. Han er erfaren har lavet to kulde før på 6 og 7 sunde og raske hvalpe. Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Chichi er glad for børn og elsker at leger med andre hunde. Han er sund og rask, fuld af energi, døjer ikke med allergi eller vejrtræknings problemer. Fik taget rtg af HD,AD,OCD, tjekket DNA og for patella luksation. Skriv en SMS/ring Pris 5000 kr.

6440 Augustenborg
24. jan.

Parring Golden Retriever.

Sælges

Inseminering ved fejlfri Golden Retriever. Bugatti ( Malthe) dk00774/2016. Flot golden Retriever han tilbydes til avl. Han er 7 år, måler ca 60 cm ved skulder og vejer 39 kg. Malthe er en erfaren herre med mange hvalpe på sit cv. Malthe er en rigtig familie hund som man kan have 100% tillid til og han fungerer socialt i alle sammenhænge. Jeg vil med min skønne hund bidrage til, vi får lavet gode sunde familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk og har været udstillet i marts 2022, med Britiske dommere, der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Samlet vurdering: Very good. Registrering på hundeveb. AD status 0 OCD status godkendt. HD status A Øjenlysning Fri sidst foretaget den 19.10 2022. PRA 1 Fri. PRA 2 Fri. PRCD/PRA Fri. ICHTHYOSIS Fri. Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Jeg tilbyder frisktappet sæd, hvor tæven bliver insemineret efterfølgende. Det tager ca 30 min. Der betales ikke yderlige for inseminering ( 2 gange inseminering med en dags mellemrum). Så ingen dyrlægeregninger. En god og billig løsning hvor tæven ikke lider overlast. Sædkvaliteten bliver løbende tjekket hos dyrlægen 2-3 gange årligt. Sæden sidst tjekket den 27.12.22 og kvaliteten er god. Kom og besøg Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Vi bor nær Nibe (Nordjylland) VIGTIGT. Hele maj 2023 er Malthe i England. Der er hvalpe efter Bugatti(Malthe) 5 hanner og 2 tæver født den 31december nær Ølgod henvendelse 30556171. På gensyn Hilsen Monica

9240 Nibe
24. jan.

Jack russel til avl,parring tilbydes

2.000 kr.

Han har ikke stamt. Han er en kanon flot,rar venlig dreng og god til børn. Vi ønsker en hvalp af ham, derfor pris en hvalp Kun seriøst henvendelser Han bor i Esbjerg og har erfaring

6700 Esbjerg
23. jan.

Brun labrador tilbydes til parring.

Sælges

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er 3 år gammel, vejer 28 kg og er i rigtig god form. Han er albue- og hoftelyst og er sund og rask. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
23. jan.

Brun labrador

5.000 kr.

Stor lækker brun labrador, af gammel type udbydes til parring. Carlo på 1,5 år og 40 kg er en fantastisk rolig familie hund, han er rigtig go? til små børn og andre hunde, med hans stille og rolige sind, som virkelig får ros af alle folk der møder ham? Han er rigtig go’ til andejagt, apportere både land og vand😀 AD, HD og OCD røntgen er tip top i orden, så han er helt klar👍 bevis kan sendes Parring skal foregå på vores adresse, og prisen er 5000kr + 500kr pr. Hvalp der blir salgsklar? Og mod forventning at tæve skulle være tom er det uden beregning

6940 Lem St
22. jan.

Parring tilbydes

4.000 kr.

Marley tilbydes til avl. Han er 3/4 Pomeranier og 1/4 Japansk Spids. Han vejer ca. 6 kg. Han elsker børn, og elsker at lege. Han bliver 2 år til sommer 2023. Vi bor i 9600 Aars, Nordjylland.

9600 Aars
19. jan.

Labrador hanhund søger kæreste

Sælges

Ejner søger en tæve til parring. Han bliver 2 år i foråret, han er af den gamle race og med stamtavle, men det går vi ikke så meget op i. Han er verdens skønneste hund med sit glade sind, han elsker børn og andre hunde, han går også på jagt med sin far. Ejners far er brun labrador og moderen er sort.

6280 Højer
16. jan.

Bichon Havanais han tilbydes til avl...

Sælges

Ung hanhund tilbydes til parring. Har prøvet det mange gange før og er rolig, fattet og helt igennem en 'gentleman' under hele forløbet. Herman er i det daglige verdens nemmeste hund og alle børns bedste ven. En finurlig lille hund, med et kærligt sind. Herman er nysgerrig, opmærksom og har 'sin næse i alt'. Herman tilpasser sig familiens tempo mht. lufteture, være alene hjemme mm. Herman laver sunde hvalpe i flotte farver, der alle ligner ham af sind. Farve: Meleret fawn (Mor: Mokkafarvet - Far: Fawn). Vægt: 8 kg Parring behøver ikke nødvendigvis, at foregå i Herman's hjem. Vi kører gerne ud... Besøg ham på instagram: herman.hund9 Ring el. sms gerne for flere oplysninger og pris.

8680 Ry
10. jan.

parring tilbydes

Andet

collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
9. jan.

Avl old english bulldog

1.500 kr.

Avl!!!! Smukke Manfred er en erfaren og sund herre som laver store kuld hvalpe i alle farver. Vi bor i Esbjerg Prisen for parring er 1500 herefter 1000 kr pr levende født hvalp. For spørgsmål 42757566

6705 Esbjerg Ø
3. jan.

Parring tilbydes af gul labrador han

4.000 kr.

Flot muskuløs gul labrador han tilbyder parring. Han er en aktiv jagt hund og den sødeste familie hund. Han er ikke frembrusende i sin adfærd overfor mennesker, og yderst let at træne. Selv børnene i familien elsker ham fordi han er så rolig. Han har fået kuld før. Han har stambog i DJR

5560 Aarup
2. jan.

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 6 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Han har Dru stamtavle. Hans patella er 00. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
1. jan.

Bjørn står til rådighed

4.000 kr.

Bjørn er 4 år og til byder parring Han er golden retriever u tavle han er rar og mild og en god familehund er nu en erfaren herre har lavet en del kuld nu ml 8-10 hvalpe tæven skal være her nogle dage hvis det ikke lykkedes er der gratis omparring 4000 kr bor 9740 jerslev

9740 Jerslev J
31. dec. 2022

Avlsgodkendt Bomuldshan

2.000 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
28. dec. 2022

Old english bulldog

1.500 kr.

Avl udbydes!!! Morgan er hentet i Italien og lånes kun til tæver med tavle og som er sunhedes testet. Han bor i Esbjerg Pris 1500 ved parring og 1000 kr pr levende født hvalp. Tlf 42757566

6705 Esbjerg Ø
3. jan.

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
16. dec. 2022

Jack Russel til parring

500 kr.

Hanhund søges til parring af to Jack Russel tæver. Vi søger først og fremmest en hanhund med et godt og roligt sind. Vi ønsker en broken eller ruhåret hanhund, som er lavbenet. Gerne inden for en radius af 30 km fra Aalborg. Forventet parring jan. eller feb. 2023.

9280 Storvorde
15. dec. 2022