Avl

47
Avlstjeneste / Bichon Havanais
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3

Avlstjeneste / Bichon Havanais

7.500 kr.

Vores dejlige Goldie / Bichon Havanais i smuk rød farve tilbydes nu til avl. (Tilbydes til tæve med Stambog ) Stamtavle i Dansk Kennel Klub. Farve: Rød. Avlsgodkendt. Øjenlysning: Flot og ingen anmærkninger PL status 0/0 Vægt 6,5 kg. 25,5 cm høj. Far : Ja. Fantastisk Familie Hund. Goldie er den dejligste og blideste han med herlig personlighed. Hviler meget i sig selv-social med andre hunde ,og gøer meget lidt, ikke engang når fremmede kommer ind. Stille og rolig Hava dreng. Vi købt ham hos fantastisk opdrætter i Spanien, han har rigtig god stambog med smukke og sunde hunde bag sig, har foto stambog som du gerne må få kopi af hvis du køber parring hos ham. Hans mor også flot rød farve. Div foto af hans dejlige hvalpe. Der bliver lavet DKK-Parringsaftale ved parring. pris kr.7500. betales ved parring . 1 beløb uanset antal fødte hvalpe men du skal mindst ha 2 levende fødte hvalpe. Ellers fri om parring af din tæve næste gang du ønsker. Seriøs henv.på telefon.

8920 Randers NV
i dag
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 4
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 5
Parring

Parring

4.500 kr.

Parring tilbydes Bobbie er en Bichon Havanais med et fantastisk sind på 2 år og med stamtavle. Han er en glad, livlig, modig og nysgerrig hund med et mildt og kærligt sind. Han er meget tillidsfuld og bruges jævnligt til underholdning i dagcenter for ældre. Patella: 0 Vægt: 5 kg Farve: Sort med chokoladebrunt skær og hvid aftegn. ved brystet Udstillingshund med flotte udmærkelser, dansk champion og 1. præmie. Gratis omparring, hvis tæven går tom.

5300 Kerteminde
i dag
Staffortshire bull terrier hvalpe sælges
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 2
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 3

Staffortshire bull terrier hvalpe sælges...

12.000 kr.

Staffortshire bull terrier hvalpe sælges Det drejer sig om tre staffortshire bull terrier hvalpe som er født den 11/12~22 hvor der kom 2 han hunde og en enkelt tæve de har lige fået anden ormekur Prisen på de 12000 bliver delt Ved valg af hvalpen betales 2000. de resterende 10000 ved afhentning En staff hvalp er en meget aktiv legesyg og kærlig hvalp der har brug for opmærksomhed

9600 Aars
i går
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 2
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 3
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 4
 • Staffortshire bull terrier hvalpe sælges - 5
Chow chow hvalp
 • Chow chow hvalp - 2
 • Chow chow hvalp - 3

Chow chow hvalp

15.000 kr.

Hej Jeg har disse to små bamser tilbage . De er 4 måneder gammel som har fået lavet alle deres vacciner og da medfølger et pas til hver en af den. De er en pige og en dreng det er meget aktiv og mennesker glad . Det er ægte chow chow race . Ved spørgsmål i må meget gerne kontakt mig ved at ring eller skriv et sms.

8900 Randers C
i går
 • Chow chow hvalp - 2
 • Chow chow hvalp - 3
 • Chow chow hvalp - 4
 • Chow chow hvalp - 5
 Hundehvalpe Korthåret
 • Hundehvalpe Korthåret - 2
 • Hundehvalpe Korthåret - 3

Hundehvalpe Korthåret

7.500 kr.

4 hvalpe. 3 hanhunde og en tæve søger et nyt hjem fra d. 25.01.2023. De er født d 29.11.2022. Hvalpenes far og mor har Deby, Solm og VGP. HD fri og alt tip top. Hvalpene har fået chip, vaccine og ormekur. Hvalpene sælges kun til jæger. For nærmere oplysninger kontakt Uwe Petersen.

6270 Tønder
i går
 • Hundehvalpe Korthåret - 2
 • Hundehvalpe Korthåret - 3
 • Hundehvalpe Korthåret - 4
 • Hundehvalpe Korthåret - 5

Hund til parring

1.500 kr.

Bette er en bichon havanese på 4,5 kilo. Han er lille af sin størrelse men stor i sit sind. Han elsker alle mennesker vi møder og han er evigt glad.

9900 Frederikshavn
i går

Avls han West highland white

4.000 kr.

Udbydes til avl 9 årg gl han. Med stamtavl, DKK kennelklub, 2018 er den blevet avslgodkendt. Super dejlig og sjov familie hund, med et rolig sind.

6800 Varde
i går
Nemvinduer

Cane corso

Købes

Søger en Cane corso han til parring af vores Cane corso tæve . Han skal være ren i røngen og have stamtavle . Hun er i løbetid nu . Kan kontaktes på 20 20 00 62

6818 Årre
tor.

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Sælges

Vores dejlige Aslan, som er en 5 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
tor.

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Sorte Labradorhvalpe

8.500 kr.

Vores dejlige sorte Labrador Cookie har fået hvalpe. Den 10. januar blev gården beriget med 6 vidunderlige hvalpe ialt. 3 hunner og 3 hanner. Mor Cookie - en ren labrador på 2 1/2 år. Hun er utroligt social og har et vidunderligt sind. Hun er opvokset med 2 andre hunde og 3 børn. Hun elsker mad, er lydig og nem at træne - især med godbidder. Far Frede - ligeledes ren labrador på 6 år. Frede er en dygtig og meget veltrænet jagthund. Frede er godmodig og ligeledes meget social. Begge er meget nære familiehunde. Hvalpe oplysninger: 1. Han - fødselsvægt 514 g 2. Hun - fødselsvægt 468 g 3. Han - fødselsvægt 595 g 4. Han - fødselsvægt 461 g 5. Hun - fødselsvægt 519 g 6. Hun - fødselsvægt 495 g Hvalpene vejes dagligt så hermed opdatering på samme fra 14. januar: Hvalp 1 - 751 g Hvalp 2 - 746 g Hvalp 3 - 922 g Hvalp 4 - 747 g Hvalp 5 - 781 g Hvalp 6 - 740 g Billede tilføjet Opdatering på hvalpenes 3. uge: Hvalp 1 - 2146 g Hvalp 2 - 2138 g Hvalp 3 - 2463 g Hvalp 4 - 2234 g Hvalp 5 - 2278 g Hvalp 6 - 2332 g Bare rolig de har skam alle fået farvet halsbånd og kaldenavn 🤩 Der er liv i hundegården og masser af hundepersonlighed. Vi har 2 glade hunner tilbage til at underholde i Jeres hjem ❤️ Nye billeder tilføjet Hvalpene vil være klar til at forlade hjemmet d. 8. marts. Flere billeder og videoer kan fremsendes på forespørgsel. Fremvisning kan ske fra slut januar. Pris for en han - 8000 kr Pris for en hun - 9000 kr Hvalpe leveres vaccineret og chippet i ejers navn. Selvfølgelig også med kur mod orm. Vi sørger ligeledes for, at der er foder med for tilvænning. Endelig skriv eller ring ved interesse. Venlig hilsen alle på Krabbesbro

9370 Hals
tor.

Rottweiler Han søger til bedækning af Ca...

Andet

Jeg søgeren Flot og Stor Rottwieler han til og bedække min Cane Corso tæve hurtigst muligt. Jeg bor i Vendsyssel.

9800 Hjørring
tir.

Flot Golden til parring

2.000 kr.

Jeg tilbyder en flot han hund til parring . Ludvig er en Golden Retriever 18 mdr gammel ca 40 kg med stambog HA og HD fri samt øjnlyst . Den har et fantastisk godt sind stille og rolig afbalanceret meget kærlig den skal simpelhen ses og opleves .

6400 Sønderborg
tir.

Shih Tzu til parring

2.000 kr.

Chico er en meget sød og ret erfaren Shih Tzu på 6 år og ca 8kg. Han er meget omgængelig og kærlig mod alle. Parringen foregår hos os i Viborg. Skulle der mod forventning ikke være gevinst, er der gratis omparring når din hund kommer i løbetid igen. Henvendelser helst ved sms 60627511. P.s Prisen er for en gang parring. Efterfølgende parringer koster 1000kr stk.

8800 Viborg
man.

Rottweiler hvalpe

10.000 kr.

De her 2 lækre Rottweilere skal være forældre, deres kuld bliver født ca d. 4. marts, hvilket vi glæder os meget til. Begge forældre er HD tjekket og har begge fået karakteren B og AD, deres sind er tjekket og er godkendt begge 2, de er 2 dejlige kærlige forældre og jeg har fået æren af at passe deres hvalpe og få dem solgt, tæven er min søns og han hunden er min. Skriv eller ring allerede nu og bliv skrevet op, man skal lægge depositum for at være skrevet op, depositum er 2500 kr, de bliver kun sendt tilbage, hvis der ikke er en hvalp eller en hvalp dør fra os, når først man har betalt depositum, er det tabt hvis man vil springe fra. Hvalpene vil bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, hvalpene får en bog med billeder i med, hvor man kan læse om forældrene samt om hvalp fra fødsel til afhentning, de bliver chippet får sundhedstjek og vaccine alt er med i prisen, de får også legetøj og et lille tæppe med fra sælger. Der bliver lavet en side på facebook, hvor i kan følge dem fra fødslen til afhentning men som også kan benyttes til opslag senere i deres tilværelse, på siden vil der også komme små konkurrencer samt råd og vejledning til jer der har behov, det er et must, at alle vil være med i gruppen, hvor i kan komme til at se og snakke med hinanden efter salg. Skynd jer at melde ud om I vil have en reserveret. Mvh Charlotte og Christoffer Larsen

7361 Ejstrupholm
søn.

Rottweiler Avls han

5.000 kr.

Flot stor han til avl. Han er dyrelæge tjekket fået b og fri for dysplasi i hofter, albuer og skuldre. Han har et godt sind, og en god avls han. Han er børne venlig, og dygtig til at lære, han er en meget kærlig hund. Elsker nusse, kramme og putte. Og vild med tævehunde. Er det noget for jer så skriv til mit nummer. 71725648

7361 Ejstrupholm
søn.

salg/sundhed i top

5.000 kr.

Border Collie han 3 år: DKK-stamtavle. Aston Martin Of Dynamic Pleasure, stammer fra Ungarn, opdrætter Jucus Paar. Han er sindsygt flot, god bygning, dejligt temperement, er lilla Merle, avler fantastiske hvalpe. Selv har han A-hofter, fri og 0 i skulder og albuer, Han er fri for CEA-DNA, MDR1 fri Han har Border Collie pakken fra Laboklin og fri i alt. Han er venlig og kærlig, lystrer godt. Glad for alle menneskere, også børn. Her er han vant til at må gå i sofaen, han er passet med vacciner, han har EU pas m. Rabbies vaccine. Han er altid glad og klar til en løbetur. Må stadigvæk bruges i avlen. Se ham her, som Silas: www.border-collie.dk og på facebook. søg: Border collie Stihøj KAN IKKE MED ANDRE HANNE åbent for udstationering, i så fald: kun vestfyn, Frederecia området

5620 Glamsbjerg
søn.

Brun Labrador han til parring

1.234 kr.

Mangler i en flot brun Labrador han til parring med jeres tæve, så er Thor klar. Pris: En hvalps pris.

4571 Grevinge
28. jan.

parring

Sælges

PARRING TILBYDES. Golden retriever. Aiko er 5 år gammel og en stille og rolig hund med et godt sind. Han er sund og rask og bliver tjekket en gang om året hos dyrelægen. Han er uden stamtavle. Han er testet for HD med A og Ad med 0. Dokumentation haves. Parringen forgår her. Der bliver lavet en parringsaftale,. Ved yderlig interesse kontakt mig på TLF. 23713223 for mere info, samt forløbet. Han er far til flere hvalpe. Kuld størrelse har ligget mellem 8 og 12 hvalpe MVH Mads Ørum

5683 Haarby
25. jan.

Fransk bulldog han til parring

5.000 kr.

Chichi er 3 år på 13,5 kg med DKK stamtavle. Han er erfaren har lavet to kulde før på 6 og 7 sunde og raske hvalpe. Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Chichi er glad for børn og elsker at leger med andre hunde. Han er sund og rask, fuld af energi, døjer ikke med allergi eller vejrtræknings problemer. Fik taget rtg af HD,AD,OCD, tjekket DNA og for patella luksation. Skriv en SMS/ring Pris 5000 kr.

6440 Augustenborg
24. jan.

Parring Golden Retriever.

Sælges

Inseminering ved fejlfri Golden Retriever. Bugatti ( Malthe) dk00774/2016. Flot golden Retriever han tilbydes til avl. Han er 7 år, måler ca 60 cm ved skulder og vejer 39 kg. Malthe er en erfaren herre med mange hvalpe på sit cv. Malthe er en rigtig familie hund som man kan have 100% tillid til og han fungerer socialt i alle sammenhænge. Jeg vil med min skønne hund bidrage til, vi får lavet gode sunde familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk og har været udstillet i marts 2022, med Britiske dommere, der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Samlet vurdering: Very good. Registrering på hundeveb. AD status 0 OCD status godkendt. HD status A Øjenlysning Fri sidst foretaget den 19.10 2022. PRA 1 Fri. PRA 2 Fri. PRCD/PRA Fri. ICHTHYOSIS Fri. Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Jeg tilbyder frisktappet sæd, hvor tæven bliver insemineret efterfølgende. Det tager ca 30 min. Der betales ikke yderlige for inseminering ( 2 gange inseminering med en dags mellemrum). Så ingen dyrlægeregninger. En god og billig løsning hvor tæven ikke lider overlast. Sædkvaliteten bliver løbende tjekket hos dyrlægen 2-3 gange årligt. Sæden sidst tjekket den 27.12.22 og kvaliteten er god. Kom og besøg Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Vi bor nær Nibe (Nordjylland) VIGTIGT. Hele maj 2023 er Malthe i England. Der er hvalpe efter Bugatti(Malthe) 5 hanner og 2 tæver født den 31december nær Ølgod henvendelse 30556171. På gensyn Hilsen Monica

9240 Nibe
24. jan.

Jack russel til avl,parring tilbydes

2.000 kr.

Han har ikke stamt. Han er en kanon flot,rar venlig dreng og god til børn. Vi ønsker en hvalp af ham, derfor pris en hvalp Kun seriøst henvendelser Han bor i Esbjerg og har erfaring

6700 Esbjerg
23. jan.

Brun labrador tilbydes til parring.

Sælges

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er 3 år gammel, vejer 28 kg og er i rigtig god form. Han er albue- og hoftelyst og er sund og rask. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
23. jan.

Brun labrador

5.000 kr.

Stor lækker brun labrador, af gammel type udbydes til parring. Carlo på 1,5 år og 40 kg er en fantastisk rolig familie hund, han er rigtig go? til små børn og andre hunde, med hans stille og rolige sind, som virkelig får ros af alle folk der møder ham? Han er rigtig go’ til andejagt, apportere både land og vand😀 AD, HD og OCD røntgen er tip top i orden, så han er helt klar👍 bevis kan sendes Parring skal foregå på vores adresse, og prisen er 5000kr + 500kr pr. Hvalp der blir salgsklar? Og mod forventning at tæve skulle være tom er det uden beregning

6940 Lem St
22. jan.

Parring tilbydes

4.000 kr.

Marley tilbydes til avl. Han er 3/4 Pomeranier og 1/4 Japansk Spids. Han vejer ca. 6 kg. Han elsker børn, og elsker at lege. Han bliver 2 år til sommer 2023. Vi bor i 9600 Aars, Nordjylland.

9600 Aars
19. jan.

Labrador hanhund søger kæreste

Sælges

Ejner søger en tæve til parring. Han bliver 2 år i foråret, han er af den gamle race og med stamtavle, men det går vi ikke så meget op i. Han er verdens skønneste hund med sit glade sind, han elsker børn og andre hunde, han går også på jagt med sin far. Ejners far er brun labrador og moderen er sort.

6280 Højer
16. jan.

Bichon Havanis

6.500 kr.

Bichon havanais 12 uge hvalp, Vaccineret og chippet,med sundhedsbog. Jeg har 2 han hunde og De er maget sød klar til ny hjem Ring til mig .

5270 Odense N
16. jan.

FT Springer hvalpe

12.000 kr.

Skønne FT Springerspaniels hvalpe sælges. Familie og jagthunde, stueopdræt. Med stamtavle. Vaccineret og chippet samt fået ormekur.

4230 Skælskør
15. jan.

Bichon Havanais han tilbydes til avl...

Sælges

Ung hanhund tilbydes til parring. Har prøvet det mange gange før og er rolig, fattet og helt igennem en 'gentleman' under hele forløbet. Herman er i det daglige verdens nemmeste hund og alle børns bedste ven. En finurlig lille hund, med et kærligt sind. Herman er nysgerrig, opmærksom og har 'sin næse i alt'. Herman tilpasser sig familiens tempo mht. lufteture, være alene hjemme mm. Herman laver sunde hvalpe i flotte farver, der alle ligner ham af sind. Farve: Meleret fawn (Mor: Mokkafarvet - Far: Fawn). Vægt: 8 kg Parring behøver ikke nødvendigvis, at foregå i Herman's hjem. Vi kører gerne ud... Besøg ham på instagram: herman.hund9 Ring el. sms gerne for flere oplysninger og pris.

8680 Ry
10. jan.

Formel 1 labrador

2.000 kr.

Flot labrador med stamtavle tilbydes til avl , Benny er en meget rolig hund og elsker børn, har lavet flere kuld , er tjekket af dyrlæge og han er en rigtig fin hund både fysisk og psykisk

9320 Hjallerup
10. jan.

Avls han

4.000 kr.

Super flot kortbenet Jack Russel tilbydes til avl. Tricolore. Har stambog, men dette er ikke et krav til Tæven.

6270 Tønder
9. jan.

parring tilbydes

Andet

collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
9. jan.

Avl old english bulldog

1.500 kr.

Avl!!!! Smukke Manfred er en erfaren og sund herre som laver store kuld hvalpe i alle farver. Vi bor i Esbjerg Prisen for parring er 1500 herefter 1000 kr pr levende født hvalp. For spørgsmål 42757566

6705 Esbjerg Ø
3. jan.

Parring tilbydes af gul labrador han

4.000 kr.

Flot muskuløs gul labrador han tilbyder parring. Han er en aktiv jagt hund og den sødeste familie hund. Han er ikke frembrusende i sin adfærd overfor mennesker, og yderst let at træne. Selv børnene i familien elsker ham fordi han er så rolig. Han har fået kuld før. Han har stambog i DJR

5560 Aarup
2. jan.

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 6 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Han har Dru stamtavle. Hans patella er 00. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
1. jan.

Bjørn står til rådighed

4.000 kr.

Bjørn er 4 år og til byder parring Han er golden retriever u tavle han er rar og mild og en god familehund er nu en erfaren herre har lavet en del kuld nu ml 8-10 hvalpe tæven skal være her nogle dage hvis det ikke lykkedes er der gratis omparring 4000 kr bor 9740 jerslev

9740 Jerslev J
31. dec. 2022

Avl rottweiler

1.500 kr.

Dejlig familie hund, med fin stamtavle . Ditlev er en go rottweiler , til børn og andre hunde, nysgerrig på hvad der sker rundt om ham og lydig

6780 Skærbæk
29. dec. 2022

Avlsgodkendt Bomuldshan

2.000 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
28. dec. 2022

Hundehvalp til salg

6.000 kr.

En schæferhund (19 uger gammel). Den har stamtavle. Den er mentalt testet, vaccineret og har fået ormekur. Den er sund og rask.

7100 Vejle
27. dec. 2022

Old english bulldog

1.500 kr.

Avl udbydes!!! Morgan er hentet i Italien og lånes kun til tæver med tavle og som er sunhedes testet. Han bor i Esbjerg Pris 1500 ved parring og 1000 kr pr levende født hvalp. Tlf 42757566

6705 Esbjerg Ø
3. jan.

Avlshund

Andet

Super flot kongepuddel tilbydes til avl. Han er født juli 2021 og af farven fawn. Ca 62 cm over ryggen og 22 kg. Sund og rask. Meget kærlig og elsker mennesker og dyr. Ring eller skriv gerne for nærmere snak

8600 Silkeborg
22. dec. 2022

Fransk bulldog

Andet

Flot blå han tilbydes til avl Send sms og aftal nærmere

8740 Brædstrup
21. dec. 2022

Sødeste Shih Tzu blanding udbydes til av...

Andet

Shih Tzu/Russel blanding tilbydes til avl. Mads er en blanding mellem Shih Tzu/Russel. Det er dog primært Shih Tzu racen som ses hos Mads, både af udseende og sind. -Primært er racen en selskabshund, ment på den måde at familien betyder alt for hunden. Det er en hund man let tager med sig og den har en utrolig evne til at tilpasse sig forskellige omgivelser. Da Shih Tzu er venlig og selvstændig trives den fint i familier med andre dyr som fx katte, kaniner eller andre hunde. Shih Tzu er en lille kraftig bygget hund med en overdådig pels. Et af racens kendetegn er at dens ansigt minder om en crysantemum :-) Håret vokser fra næsen og ud. Som voksen når pelsen jorden. Den er lidt længere i kroppen end den er høj. Shih Tzu er en lille race med en vægt fra 4,5 ?? 8,1 kg. Mads er erfaren i avlstjenesten - på billede 2 og 3 kan man se hvalpe han er far til. Billede nr. 1 er af Mads selv. På billedet er Mads klippet - Hundene bliver meget langhåret. Racen er allergivenlig og fælder ikke.

5000 Odense C
3. jan.

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
16. dec. 2022

Jack Russel til parring

500 kr.

Hanhund søges til parring af to Jack Russel tæver. Vi søger først og fremmest en hanhund med et godt og roligt sind. Vi ønsker en broken eller ruhåret hanhund, som er lavbenet. Gerne inden for en radius af 30 km fra Aalborg. Forventet parring jan. eller feb. 2023.

9280 Storvorde
15. dec. 2022

Airedale Terrier hvalp

9.000 kr.

Airedale terrier, tæve, hvalp, født 12.10.2022, Har DKK stamtavle, salgsklar nu, Jossi søger nyt og blivende hjem. Hun er stambogsført i DKK, er chippet og registreret i Dansk Hunderegister, har sundhedsbog, er vaccineret, 3 x ormekur og fodret med foder fra dyrlægen (Hills). Sælges med DKK`s købsaftale. Hun har et dejligt temperament. Har lært at køre bil. følger med os udenfor. Er fint på vej til at blive renlig, dog kan en pyt forekomme indendørs hvis luftetider ikke overholdes. Jossi har pt. et minimalt overbid (ca. 2 mm) som er uden betydning for hende. Erfaring er at det normalt retter sig på en AT, men det kan ikke anbefales at hun bruges i avl, da det ikke vides om det er arveligt. (Det vil blive påført DKK`s købsaftale). Jossi må gerne besøges efter forudgående aftale.

9493 Saltum
13. dec. 2022