Avl

53
Bomuldshund

Bomuldshund

3.000 kr.

Bomuldshund, bichon frise tilbydes til parring . Allergivenlig og fælder ikke. Kan parres med Flere hunderacer , som så får allergivenlig Pels .inseminering tilbydes på både små Og store racer . Ekstrapris 500kr Buller er en erfaren herre Rolig sind og gemyt. Han er med stamtavle og er ikke overvægtig. Ingen sorte render under øjnene og rigtig fin Kropsbygning og ikke overvægtig. BULLER ER IKKE TIL SALG , KUN TIL PARRING. Der er en omparring med i prisen, hvis dette ikke lykkes første gang DKK Stamtavle . Er Tjekket ved dyrlæge. Ingen Patella . Røntgen resultat er som følger = AD status er 0 ( bedste resultat ) OCD resultat er godt , ikke påvist. HD status = C Middel resultat Kontakt Louise på tlf 50709080

9440 Aabybro
i dag
Højbogaard Bilsalg
Shih tzu

Shih tzu

3.000 kr.

Shih tzu, Super flotte almandi på 3 år,tilbyder parring, han har et fantastisk temperament , vil I høre mere om almandi så send os venligst en sms, vi parre både ude ved tæven og hjemme,

6950 Ringkøbing
i dag
Avl tilbydes

Avl tilbydes

Andet

Avl tilbydes, Vores dejlige Shih Tzu tilbyder parring.. Frode er ægte Shih Tzu dog uden stamtavle, han er 2,5 år gammel og vejer 7,5kg. Han har det mest skønne sind, og han elsker alt og alle, og at blive nusset og få alles fulde opmærksomhed.. :-) Han har lavet 3 fantatiske og sunde kuld hvalpe Kontakt os for nærmere info, pris og vilkår

5500 Middelfart
i dag
Doodler Goldendooler Dooodledoodle
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 2
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 3

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Doodler Goldendooler Dooodledoodle, Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v. Jeanette Larsen
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 2
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 3
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 4
  • Doodler Goldendooler Dooodledoodle - 5
Hunde-Avl-Engelsk cocker Spaniel

Hunde-Avl-Engelsk cocker Spaniel

3.000 kr.

Hunde-Avl-Engelsk cocker Spaniel, SMUK OG BLID COCKER SPANIEL TIL AVL Han er en slank model, smuk mørkerød og silkeblød pels. Han fælder nærmest ikke. Zimba vejer 16,5 kg. Han har erfaring i parring ! Der har været hvalpe efter alle parringer, ml 7-11 stk. pr. gang. Kun sunde og raske. Zima har et meget roligt og skønt sind, en rigtig familiehund, god til børn, store som små. Han elsker strand og skov, og han er en rigtig vandhund. Han kan med alle andre hunde. Han er hvalp fra vores egen tæve, de to sidste billeder er hans mor med på billederne. Hans mor er en dejlig rolig familiehund, som har det kærligste sind. Zimba`s far er helt sort, og en skøn rolig cocker, som mor. Begge rene Engelske Cocker spaniels. Han er sød og tålmodig overfor tæven, han tager det hele stille og roligt. Zimba er godkendt af dyrlægen til avl. Alle vaccinationer og de årlige sundhedstjek er tip top i orden, og han har ingen problemer med ryg, ører eller øjne. Jeg har en masse erfaring indenfor hundeparring, hvalpe, Cocker Spaniel-racen, så træk gerne på min erfaring, synes kun det er rart at hjælpe. Zimba har også gjort hunde drægtige ved inseminering hos dyrlægen, (vores tager 900 kr),Så det kan vi også tilbyde. Dyrlæge udfører det, så hundene knap nok opdager det. Zimbas sæd blev undersøgt og målt og rost til skyerne af dyrlægen. Tallene er super flotte, han har også parret en PUDDEL, medium,, så det? er også muligt. De kaldes cockapoo. Der er gratis omparring, ved næste løbetid, hvis tæven går tom. Er yderst fleksibel mht dage og tidspunkter. PS. Zimba`s sæd er tjekket hos dyrlægen i nov 2021,den er i super form, flotte høje tal! Det er Zimbas mor er også er på billeder.

3050 Humlebæk
i går

Staffordshire Bull Terrier

10.000 kr.

Staffordshire Bull Terrier, Vi har nogle helt fantastisk smukke Staffordshire Bull Terrier hanner med Tavler i DKK, som vi gerne vil udbyde til parringer. Vores fantastisk smukke sort brindle Staffordshire Bull Terrier han Charly, han er sund og rask har aldrig været syg. Har et helt fantastisk sind og laver utroligt smukke og racetypiske hvalpe, som klarer sig godt udstillingsmæssigt. Han er oprindeligt fra Spanien, men registreret i DKK. Han er lav og kompakt ligesom racen skal være, med et bredt hoved og godt stop. Pris 10000 kr Smukke røde Yandex på de sidste billeder, laver skønne hvalpe der er meget racetypiske, med smukke korte næser og flot kompakt bygning og ikke mindst dejligt sind. Han er selv en dejlig velafbalanceret dreng, med et super sind. Han er selv et fantastisk eksemplar af racen (mor er worldwinner ved WDS) Pris 10000 kr Ring gerne for mere info. Ingen skrift tak.

5853 Ørbæk
i går

Boxer han

3.000 kr.

Boxer han, min Boxer han står til rådighed til parring han har ikke papirer men er en god hund

6360 Tinglev
i går

Avlsgodkendt Bomuldshan

1.800 kr.

Avlsgodkendt Bomuldshan, Smuk, kærlig og rolig avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
i går

Hun hund søges (labrador Formel 1)

Andet

Hun hund søges (labrador Formel 1), Ønsker at få en hvalp efter min hund Buster han er pt på vej mod de 8 år og har lavet flere kuld hvalpe. Dog er det først nu her jeg har muligheden for at få en hvalp efter ham. Buster har før lavet både gule og blå hvalpe så det ved jeg han bære generne for. Han er labrador formel 1 og derfor søger jeg sådan en hun hund. Hun må meget gerne være brun, gul eller blå. Prisen for denne her parring vil være første valg mellem de tæve hvalpe der kommer i kuldet.

6500 Vojens
lør.

Cavapoo-hanhund til avl

2.000 kr.

Cavapoo-hanhund til avl, Vores dejlige cavapoo på 2 år er klar til at blive far. Han er en meget rolig, social og børnevenlig hund. Han vejer 6,5 kg og er 35cm høj over skulderen. Han har den blødeste pels, der overhovedet ikke fælder. Han tager imod besøg i vores have, gerne flere dage i træk, og bliver der ingen hvalpe i første forsøg, er I velkomne når jeres hunhund kommer i løbetid næste gang, uden beregning. Pris 2000 kr, der betales ved første besøg.

9000 Aalborg
lør.

Eurasier hvalpe

15.000 kr.

Eurasier hvalpe, Vores Eurasier tæve Kenya fik 6 hvalpe 1.nov 2021. Besøg hendes hjemmeside www.eluc.dk. Alle er solgt! Forventer kuld igen i 2023.

7400 Herning
lør.

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins lånes ud til parring, Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 4 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
lør.

Avls han West highland white

4.500 kr.

Avls han West highland white, Udbydes til avl 7 årg gl han. Med stamtavl, DKK kennelklub, 2018 er den blevet avslgodkendt. Super dejlig og sjov familie hund, med et rolig sind.

6800 Varde
fre.
Nemvinduer

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Andet

Bichon Havanaise tilbydes til Avl, Vores dejlige Aslan, som er en 3 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
tor.

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Andet

Bichon Havanaise tilbydes til Avl, Vores dejlige Mik, som er en 4 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. Han er far til flere kuld i skønne farver Mik er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Ligeledes forefindes Kryptorcidattest fra dyrlæge som er ok. Tilbydes kun til sunde & raske tæver med stamtavle. Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. Billede 1,- 2,- 3 Mik Børn efter Mik Kontakt: 22592267 28901832

9370 Hals
tor.

Tæve søges - Golden retriever eller Bern...

Andet

Tæve søges - Golden retriever eller Berner Sennen, Golden retriever eller Berner sennen tæve søges! Charlie er 8 år og er en blanding af 1/2 Berner Sennen og 1/2 Golden Retriever. Gennem årenes løb har jeg fået mange komplimenter for hans fantastiske sind, i det han er frisk og legeglad men er samtidig også rolig og kærlig. Han har altid kommet fint ud af det med andre hunde og er vant til børn og andre dyr. Han har ikke prøvet at parre før men er Meget interesseret i tæver. Charlie vejer ca. 41 kg. Hans kropsbygning minder meget om en Golden bare en anelse mere robust. Han har et godt helbred og hans mobilitet fejler absolut intet. Og han har selvfølgelig fået dyrlægetjek og vacc. årligt. Charlie har selvfølgelig ikke stamtavle, men det begge ?forældre?. Det koster ikke andet end en hvalp(gerne en tæve):-) Skrive endelig ved spørgsmål eller flere billeder

3400 Hillerød
tor.

parring tilbydes

Andet

parring tilbydes, collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, -også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
tor.

Avl 1000 kr

Andet

Avl 1000 kr, AVL 1000 KR Min skønne skønne Batman, er ren chihuahua , han er stambogsført og avlsgodkendt i DDH. Hvor han har rigtig fine papir fra udstillingen, dommerne så ham gerne igen, men hos mig er han min hygge og kælehund, og ik en udstillingshund, for det syntes jeg er synd, selv om han sikkert vil vinde det hele.. ;) Han har simpelthen det mest rolige temperament og blideste sind, for ikke at tale om hans lækre tykke pels og bonus er at han ikke fælder. Han elsker virkelig alle omkring sig, selv min dyrlæge, og alle han møder på sin vej, bliver helt forelsket i ham. Han er nok jordens største kælepot. Han finder sig i ALT og så har han en skøn personlighed og super gener at avle videre på. De tæver han har parret er alle blevet drægtige og fået nogle rigtig små skønne lækre hvalpe.. Det ligger i hans gener at han laver små hvalpe, jeg blev opfordret af min dyrlæge til at bruge ham til avl, da han er helt perfekt, sund og rask og en meget tillidsfuld rolig chihuahua, så han har rigtig gode gener som han giver videre til næste generation. Han har 6/6 saksbid og 0-0 i Patella Lux. Han er født den 16/1-16. Han er fuld dækket i forhold til sine vacciner. Udover det er han RIGTIG god og MEGET erfaren i at parre og lave de dejligste kuld.. Jeg bliver tit spurgt indtil hans vægt, i forhold til avl, men det har nu ingen betydning, om han vejer lidt mere end tæven eller omvendt.. Størrelsen på hvalpene, afhænger mere af antallet af hvalpe i kuldet. Det gør mig så glad at modtage alle se skønne billeder af de kuld, han har lavet, hvor de takker for at deres hvalpe har Batman som far. Hvis din tæve imod forventning skulle gå tom efter fuldendt parring, er der selvfølgelig gratis omparring, i tævens næstkommende løb. Han glæder sig meget til at møde din hund :) Og det vil Du bestemt ikke fortryde :) Her kan du også se et udpluk af nogle af de hvalpe han er far til

7100 Vejle
ons.

Labrador tilbydes til parring

Andet

Labrador tilbydes til parring, Angus er en fantastisk familie og jagthund han er registreret schweisshund og super apotør stambogsført DJF, og far til tre kuld hvalpe

6100 Haderslev
ons.

Værtsfamilie søges

1 kr.

Værtsfamilie søges, Vi søger en familie der kunne tænke sig at blive værtsfamilie for en 8 ugers Coton de Tulear tævehvalp. Alle vores hunde er vokset op i centrum af en familie og har den bedste basis for at blive velfungerede familiehunde. Vi laver en DKK-udstationeringskontrakt, hvor I overtager hunden kvit og frit mod, at den indgår i avl. Når den er færdig med at indgå i avl er den 100% jeres hund. Vi har en registreret kennel i Dansk Kennel Klub (DKK) og DKK's standard udstationeringskontrakt og et tillæg hertil vil danne grundlag for samarbejdet. Hvis dette lyder som en mulighed for jer, så skriv et par ord om hvem I er og hvilket liv en hund vil få som en del af jeres familie. Se desuden mere om hvem vi er og mere om racen på vores hjemmeside: www.houbo.dk

9280 Storvorde
ons.
Lotte Houbo Christensen

Parring med fuldstændig fejlfri Golden R...

Andet

Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever!, Bugatti (Malthe) DK00774/2016 (Hvalpe efter Bugatti se nederst i annoncen) Flot Golden retriever på 5 år, han måler ca 60 cm målt ved skulderen og vejer 39 kg. Malthe er en hund i balance, der fungerer godt socialt både ude og hjemme. Malthe har erfaring men tapning og parring og det har aldrig været et problem at få tæven befrugtet. 8-10 hvalpe i hvert kuld. Malthes sæd kvalitet bliver tjekket 2 gange årligt. Han er nervefast (klarer nytårsaften uden problemer) og klarer sig derudover fint, i alle sociale sammenhænge. En rigtig familie hund som jeg har 100 % tillid til. Jeg vil med min skønne han hund gerne bidrage til, at vi får lavet sunde og raske familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk. Registrering på hundeveb. AD status O OCD status godkendt HD status A Øjenlysning FRI. PRA 1-Fri PRA 2- Fri PRCD /PRA - Fri ICHTHYOSIS- Fri Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Pris efter aftale. Ring så finder vi en pris der er rimelig for begge parter. Malthe kan ses i Klitgård ved Nibe, i er meget velkommen forbi og besøge Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Derudover har jeg mange henvendelser ift. om der er hvalpe efter Malthe med papirer og hvor tæven er godkendt til avl. SE HER HVALPE EFTER BUGATTI ( MALTHE) Fire hanner og fire tæver u/papirer født den 25.10.21 Ring og hør nærmere på 23284523 /61741104. Giver ved Års. Send en sms eller ring for yderlige info på 23933040 da jeg sjældent får tjekket annoncen på gul og gratis På gensyn Hilsen Monica

9240 Nibe
tir.

Langhårede gravhundehvalpe Nye billeder

10.000 kr.

Langhårede gravhundehvalpe Nye billeder, Hej store verden Vi er 2 Black and Tan farvede langhårede dværg størrelses gravhundehvalpe som søger nye hjem. Vi er et kuld på 4 men to af os er reserveret. Vi er født d.2/10-2021 og er rejseklar d. 28/12-2021. Inden vi flytter hjemmefra har vi fået 3x ormekur er blevet chippet, vaccineret og har sundhedsbog med fra dyrlægen. Mor er langhåret dværg og far, som har stamtavle, er også langhåret dværg. Begge vores forældre bor sammen med os og kan ses ved hvalpevisit. Vi er opdrættet i stuen, altså er vi vant til andre hunde, fjernsyn, støvsugning og børn på 9 og 12. Der skal betales 3000,- i reservationsgebyr ved reservation og de resterende 7000,- skal senest betales den 28/12-2021.

4941 Bandholm
tir.

Cairn terrier

1 kr.

Cairn terrier, Han hund til parring. Johan er 4 år og passet med alt. Alm familie hund. Yderligere info på tlf

5672 Broby
tir.

Avls-hanner

Andet

Avls-hanner, Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
tir.
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder ti...

2.000 kr.

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring., Vores dejlige Skittels på snart 2 år er klar til at blive far til nogle skønne hvalpe? Skittels er ikke med stamtavle, men en dejlige familiehund, der er god til andre hunde, elsker at løbe og lege med børn. Skittels er sød, omgængelig og flot, glathåret, kortbennet, tricolore, meget sund og rask. Har aldrig været syg. Hvis nogen står og mangler en fantastisk hanhund, så har vi ham. Far til nogle dejlige hvalpe, derfor er vi ikke i tvivl om, at han ved hvad, hvordan og hvor ... :O Vi bor i Assens Skriv eller ring for mere info..

5610 Assens
29. nov.

Cocker spaniel tilbydes til avl

3.000 kr.

Cocker spaniel tilbydes til avl, Meget flot og mild rød cockerspaniel han - dog uden stambogspapirer så derfor kan vi ikke sige hvad der er i hans gener bagudrettet., tilbydes til avl. Han er ikke til salg... kun hans gener !. Han er sundhedsundersøgt og har fået foretaget røntgen af hofter, med A som resultat. Han har lavet store kuld. Man må gerne komme flere gange for at få sin tæve parret, men der er ikke mulighed for at tæven kan blive og overnatte. Han er også god til førstegangs tæver, da der bla. også er mulighed for inseminering, hvis det foretrækkes. Så det skal nok lykkes, enten på den ene eller anden måde. ! Han vejer ca 17 kg, og er ligeglad med hvilken race tæven det er ... bare hun er i løbetid!

7400 Herning
26. nov.

Tysk Jagtterrier

8.000 kr.

Tysk Jagtterrier, Tysk Jagtterrier ægte men uden stammtavle, født 04/ 15, chippet, vacc., hunderegister. Pga at vi desværre måtte sælges vores 80 ha skov med både kron-då og råvildt og vi tænker på vor meget han elsker jagt vil vi sælge ham. Vi har brugt ham mest til trykjagt, men selvfølgelig har han også været i grav, men fordi vi havde mange grævlinge skulde han altså ikke prøver kræfter med ham i store naturgravekomplexer. Dertil må der også siges at vi har 3 tyske ruhår, hvor vi forventer hvalpe engang i 22. ring gerne for mere info på 22 40 86 05, han star også til avlstjeneste for eks. med en Jack Russel. Han går indendørs om aften og hundegård om dagen. Han er den kærligste hund når han ikke er på jagt, er han på jagt står der mord i øjnene af ham, har flere gange aflivet både då og råvildt, han går lige efter halsen og bliver ved indtil de ikke rører sig mere.

8800 Viborg
26. nov.

Avl puddel

3.500 kr.

Avl puddel, Bob er 6 år med erfaring og vejer 7 kg han er rolig klog lærenem vagtsom aktiv glad og nem.

6094 Hejls
25. nov.

Bordercollie hvalpe uden stamtavle

9.500 kr.

Bordercollie hvalpe uden stamtavle, Border collie hvalpe efter gode familiehunde. Faren har stamtavle og det har moren ikke. Begge forældre bruges til agility, hvor de pt er i klasse 1. Far og mor er tricolor. Begge forældre har gennemgået de test de skal for at blive forældre. Alle hvalpe får ormekur, mens de er her, de bliver øjenlyst for CEA og får selvfølgelig et sundhedstjek inden de er klar til at komme hjemmefra. Dvs. at begge forældre har fået lavet de test de skal, som hvis de havde stamtavle. Hvalpene får ligeledes foretaget de test de skal som hvis de havde stamtavle. Moren HD A/B OCD ikke påvist Albuer 0 Faren HD B OCD ikke påvist Albuer 0 Faren er efter rene hyrdelinjer og er virkelig god til børn, han har et helt fantastisk sind og er meget godmodig. Moren er den sporty type og har ligesom faren et rigtig godt sind og er god lydighedsmæssigt. Begge forældre har en god/tænd sluk knap, hvilket betyder at de er max klar til at samarbejde med en, men samtidig har de ikke noget imod en dag, hvor man kun ligger hjemme i sofaen. I kuldet er der 6 hvalpe, hvoraf 4 stadig mangler et nyt hjem. Det er 3 hanner og 1 tæve der stadig mangler et nyt kærligt hjem. De er klar til at komme hjemmefra den 1 december og kan også godt blive hen og julen, hvis det passer bedre ind for deres nye familie. De tre første billeder er billeder af de tre hanner og det fjerde billede er af tæven. Der medfølger en hvalpepakke, hvor der vil være noget foder til at starte dem op på, sele, snor og lidt duft fra mor og søskende. Kontakt mig gerne for flere informationer eller flere billeder af hvalpene.

6500 Vojens
24. nov.

hunde hvalpe

BYD!

hunde hvalpe, Hejsa alle sammen D. 13-11/2021 fødte vores dejlige hund Freja 8 skønne hvalpe? Hun var i gang i 6 timer og 15 min så nu er der kommet ro på her hjemme? Freja og hvalpene har det rigtig godt?? Der er kommet 5 tæver og 3 hanner? De er salgsklar d. 8-1-2022 For mere info skriv gerne med de spørsmål i har? Mor: labrador f1 Far: Alaska husky

4500 Nykøbing Sj
23. nov.

Kleiner Münsterländer til avl

Andet

Kleiner Münsterländer til avl, Kleiner Münsterländer tilbydes til avl. Flot 100% ægte Kleiner Münsterländer med flot stamtavle tilbydes til parring. Balder har HD-status A med et indeks på 102 Balder er blevet scannet og fundet fri for Ektopiske ureter (Nye krav fra d 1 jan 2019) Balder er 8 år gammel. Han har fine aftegninger og et venligt sind og temperament. Han er samarbejdsvillig og jagt lysten, tager flot stand og apporteringslysten. Han er en rigtig dejlig familiehund og kærlig og vant til børn og andre dyr. Ring hvis dette falder i jeres interesse samt nærmere oplysninger. Henvendelse kun på mobil nr. 60192301

9700 Brønderslev
17. nov.

Jack Russel Terrier

3.000 kr.

Jack Russel Terrier, Parson Jack Russel Terrier. Denne charmetrold tilbydes til parring. Loke er en stille og rolig familiehund, men stadig aktiv. Han er utrolig kontaktsøgende, lydig og har Parson typens afdæmpet temperament, hvilket bla. betyder at han nemt kan omgåes andre hunde. Loke har fået flere kuld meget kønne hvalpe, alle i første forsøg. Kuldene har været glathåret. Loke er uden stamtavle og hverken Loke eller hans forældre har gået på jagt. Loke er 38 cm. høj og glathåret. Pris: 3000 kr. Omparring tilbydes UB, hvis tæven ikke er drægtig.

8632 Lemming
16. nov.

Formel 1 hvalpe

8.000 kr.

Formel 1 hvalpe, formel 1 Hvalpe af gode jagt forældre, Salgsklare 31 december. Uden stamtavle. med Ormekur, chippet, vaccineret. 6 tæver (2 af dem brune) 3 hanner (1 er brun) Tæverne, 8000 kr. Hannerne 7000 kr. Prisen er fast. Tlf 53940802

4230 Skælskør
16. nov.

Golden retriever tilbydes til parring

123.456 kr.

Golden retriever tilbydes til parring, Golden Retriever tilbydes til parring. Simba er 3 år gammel og har det skønneste sind. Han kan med alle hunde, og elsker børn. Simba har stamtavle men det er ikke et must for os at tæven har stamtavle Simba er far til 4 kuld hvalpe. Parringen foregår hos os (nær Randers). Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på: 24622585

8930 Randers NØ
14. nov.

Mellempuddel til avl

Andet

Mellempuddel til avl, Vi tilbyder dejlige Ozzy til avl. Ozzy er næsten 4 år gammel, er 44 cm høj og vejer 12 kg. Han er far til flere kuld skønne doodles. Han er den dejligste, gladeste, mest kælne og godmodige mellempuddel af farven abrikos. Han har stamtavle fra dda (danish dog association) og har aldrig fejlet noget. Prisen er værdien af en hvalp. Skriv gerne sms for flere oplysninger.

5690 Tommerup
13. nov.

flot Collie til avl

BYD!

flot Collie til avl, Stor flot Collie, med stamtavle og godkendt til avl.

5250 Odense SV
12. nov.

GoldenDoodle Hvalpe

12.345 kr.

GoldenDoodle Hvalpe, Vi har et kuld GoldenDoodle´s på vej! Marley og Ziva´s hvalpe forventes født sidst i november 21. Marley (liggende på trappe) er af privat opdræt her i Danmark, han er hvid, og er en GoldenDoodle. Ziva er af privat opdræt fra Berlin, Tyskland, hun er golden eller beige farvet, og er ligeledes en GoldenDoodle. Hvalpene forventes at blive ca. 45 cm. ( mellem størrelse ). Reserver allerede nu en plads på hvalpelisten!!!.

9400 Nørresundby
9. nov.

Lille hanhund søges til parring

Andet

Lille hanhund søges til parring, Lille Bichon Frisé eller stor Yorkshire terrier søges til parring. Vi har to Yochon hunhunde (blanding af Bichon Frisé og Yorkshire terrier) som er kommet løbetid. De skal parres omkring den 18/19 november. Vi betaler udgifter til transport og tilbyder et par flasker vin og forplejning i forbindelse med seancen.

7442 Engesvang
8. nov.

Mopsedreng til parring

4.000 kr.

Mopsedreng til parring, Mopse klar til parring. Han er 5 år. Familie hund. Farve: stone

7400 Herning
2. nov.

Bichon Havanais han tilbydes til avl...

Sælges

Bichon Havanais han tilbydes til avl..., Ung hanhund tilbydes til parring. Har prøvet det før og er rolig, fattet og helt igennem en 'gentleman' under hele forløbet. Herman er i det daglige verdens nemmeste hund og alle børns bedste ven. En finurlig lille hund, med et kærligt sind. Herman er nysgerrig, opmærksom og har 'sin næse i alt'. Herman tilpasser sig familiens tempo mht. lufteture, være alene hjemme mm. Farve: Meleret fawn (Mor: Mokkafarvet - Far: Fawn). Vægt: 8 kg Parring behøver ikke nødvendigvis, at foregå i Herman's hjem. Vi kører gerne ud... Besøg ham på instagram: herman.hund9 Ring el. sms gerne for flere oplysninger og pris.

8680 Ry
28. okt.

Shih Tzu til parring

2.000 kr.

Shih Tzu til parring, Chico er en meget sød og ret erfaren Shih Tzu på 6 år og ca 8kg. Han er meget omgængelig og kærlig mod alle. Parringen foregår hos os i Viborg. Skulle der mod forventning ikke være gevinst, er der gratis omparring når din hund kommer i løbetid igen. Henvendelser helst ved sms 60627511. P.s Prisen er for en gang parring. Efterfølgende parringer koster 1000kr stk.

8800 Viborg
28. okt.

pomeranian hanner til avl

1.500 kr.

pomeranian hanner til avl, Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
28. okt.

Avl Golden

4.000 kr.

Avl Golden, Lækker erfaren og godmodig han til avl. Far til flere kuld. Vægt ca. 35 kg alder 5 år. kontrakt tilbydes med gratis omparring ved 0-1 hvalp og kan benyttes på samme eller anden tæve. Ingen ophold. Parring hos os. Pris 4.000,00kr uden kontrakt Pris 6.000,00kr med kontakt.

6500 Vojens
27. okt.

Smukke Blue tilbydes til avl

3.000 kr.

Smukke Blue tilbydes til avl, Blue er en lækker fransk bulldog på 16 kg. Han er meget muskuløs og i rigtig god form. Han har det bedste sind og er en rigtig hygge/familie hund. Han er sund og rask og har en god snude. Parringen foregår hos os i en stor lukket gårdhave. Blue har stor erfaring og jeg (ejer) har avlet i mange år. Så vi ved hvad der skal gøres, og Blue er fantastisk ! Jeg hjælper gerne med spørgsmål ang. løbetid, drægtighed, fødsels og opdræt samt salg af hvalpene. Når parringen Lykkes ( de har hængt sammen) falder betalingen og i er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og få en tur mere ( gratis) Vi parre både blandinger og ren fransk bulldog. Skulle vi være uheldige at tæven går Tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Vi kan også tilbyde tæven bliver her nogle dage under parringen, dette koster dog 500kr ekstra Send sms på 71707910 for at aftale nærmere Pris 3000kr

8740 Brædstrup
27. okt.

Bomuldshund

123.456 kr.

Bomuldshund, Hanhund , Coton de Tulear eller Havaneser søges til parring , helst i Rødding - Gram området og helst erfaren han . Kun henvendelse på 21906599

6510 Gram
26. okt.

Labrador med stambog tilbydes til avl

Andet

Labrador med stambog tilbydes til avl, Gul Labrador Retriever Gajo tilbydes til avl han er med stambog i dansk kennel klub Han er født 28.11.2016 og far til flere kuld hvalpe alle med meget positive tilbagemeldinger Gajo er udtalt frygtløs, aldrig aggressiv over for andre hanhunde. En dommer har beskrevet Gajo som særdeles rolig hund og en god racerepræsentant for labrador hunden Han er yderst smuk med et særligt kønt hoved og slank krop Vi bor tæt ved Roskilde

4320 Lejre
23. okt.

Shih tzu han tilbydes til parring

2.000 kr.

Shih tzu han tilbydes til parring, Vi tilbyder vores shih tzu han til parring med egnede tæver. Eigil er 5 år, og far til flere kuld (et kuld fremgår på billederne). Han er en glad hund på 7 kg., meget rolig af sind og utrolig kælen. Han har et godt helbred, og har aldrig døjet med sygdom. Prisen for parring er 2.000 kr., og foregår hos os. Kontakt os venligst på: 2992 2953.

6000 Kolding
21. okt.

Grand danois / avl

123.456 kr.

Grand danois / avl, Vi søger en blå eller sort hanhund Grand danois til parring af vores skønne hunhund. Hun kommer i løbetid sidst på året 2021. Hun har ingen papirer, og er hentet i Tyskland. Ring hvis du har hanhunden.

8581 Nimtofte
18. okt.

Fransk bulldog tilbydes til alv

3.000 kr.

Fransk bulldog tilbydes til alv, Fransk bulldog tilbydes til alv. Han hedder Alfred, er farven ?red fawn?, med sorte aftegninger og Hvidt bryst. Han er 4 år gammel og har aldrig fejlet det mindste. Hans far er med stamtavle og hans mor er uden. Derfor uden stamtavle. Han er ud af et kuld på 10 hvalpe alle i farverne ?lys fawn? og ?red fawn?. De er født naturligt. Han vejer 15 kg og er høj og lang af bygning. Tjek er lavet uden anmærkninger. Han har et fantastisk sind og er meget rolig og opdraget. Han har endnu ikke haft en parring, hvor han ikke har hængt sammen med tæven. Han har gjort alle "sine tæver" gravide. Han har lavet mange flotte kuld. Der er udover dette flere der venter på om de er blevet gravide. Han har ind til videre primært lavet røde hvalpe. Skriv gerne hvis i ønsker mere info. Prisen er 3000 kr for parring.

9500 Hobro
17. okt.

Kongepuddel/Storpuddel

Andet

Kongepuddel/Storpuddel, Stor og super flink han stilles til avlsrådighed. Carlos er en flot fyr på 11/2 år. Han er rolig og mild, flink over for fremmede hunde og mennesker. Carlos arbejder på et plejehjem hvor beboerne nyder hans milde sind og bløde krøller. Han er 64 cm. Har stamtavle, ren i røntgen af måde skulder og hofter. Pris er en hvalp. skriv for mere info.

7800 Skive
16. okt.

Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl

42.949.672,95 kr.

Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl, Uthski (Zako) er en Formel 1 Labrador med stamtavle og avlsgodkendt. Desuden fri i øjentest og røntgen. En dejlig, rar og venlig familiehund og en særdeles dygtig jagthund. Har 1. præmie i udvidet apportering i 2017, 2018 og 2019. Schweissprøve 2018: 3t/400m, 1. præmie og 2019: 20t/400m, 1. præmie.

6900 Skjern
15. okt.

Parring

2.500 kr.

Parring, Smukke SIMBA tilbydes til parring af din tæve. Ikke til salg- kun parring. Simba vejer 2,5kg, Han er 1 år gammel. Fejler ingen ting. Paella 0/0 Han er meget kærlig, god sind, meget glad og er ikke bange for nogen, bare glad ung fyr. Parring skal finde sted på vores adresse i Skamby / Fyn Efter aftale kan jeres pige blive et par dage, for at være sikker på parring bliver et succes.

5250 Odense SV
14. okt.

Han Yorkshire terrier til parring

2.500 kr.

Han Yorkshire terrier til parring, Min elsket, dygtig og intelligent Yorkshire terrier stilles til rådighed for tæver. Han er erfaren og har parret før (se billeder). Er med udenlandske tavle, passet med vacciner inkl. rabies, har opdateret sundhedsbog. Han knytter sig tæt til sin familie, er udadvendt, vant til børn og er en del af vores familie. Han er 6 år gammel, 2,9 kg. Parringen koster 2500 og der tilbydes selvfølgelig omparring. Der er kun to krav til tæve: Skal være passet med vacciner, skal være sund og rask Vi bor i Esbjerg. Skriv eller ring for mere info.

6700 Esbjerg
12. okt.