Avl

60
Pomeranian.

Pomeranian.

Andet

Kato tilbydes til avl han har prøvet og blive far . han er en stille og rolig hund som lader tingene køre i hans tempo . han er sund og rask da han bliver tjekket ved dyrelægen 1 gang om året . . han er ægte pomeranian . paring forgår her og der betales inden paring og er hunden ikke gravid så er det en ny paring som er gratis . ring ang pris på paring.. ps vejer 3,5 kg.ps er ikke til salg.

6600 Vejen
i dag
Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever!
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 2
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 3

Parring med fuldstændig fejlfri Golden R...

Andet

Bugatti (Malthe) DK00774/2016 . (Hvalpe efter Malthe nederst i annoncen). Flot Golden retriever på 6 år, han måler ca 60 cm målt ved skulderen og vejer 39 kg. Malthe er en hund i balance, der fungerer godt socialt både ude og hjemme. Malthes sædkvalitet bliver tjekket 2 gange årligt. Han er nervefast (klarer nytårsaften uden problemer) og klarer sig derudover fint, i alle sociale sammenhænge. En rigtig familie hund som jeg har 100 % tillid til. Jeg vil med min skønne han hund gerne bidrage til, at vi får lavet sunde og raske familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk. Malthe har i år været udstillet med udenlandske dommere der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Samlet vurdering: Very good. Registrering på hundeveb. AD status O OCD status godkendt HD status A Øjenlysning FRI. PRA 1-Fri PRA 2- Fri PRCD /PRA - Fri ICHTHYOSIS- Fri Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Jeg tilbyder inseminering med frisk tappet sæd, hvor tæven bliver insemineret efterfølgende. Der bliver foretaget 2 gange inseminering med 48 timers mellemrum (inseminering hos dyrlæge. 1 gang 400 kr, 2 gang 300 kr.) Hver inseminering tager ca 30 min. Hvis tæveejeren selv har erfaring med inseminering, er det selvfølgelig gratis. En god og billig løsning hvor tæven ikke lider overlast. Malthe kan ses tæt ved Nibe. I er meget velkommen forbi og besøge Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Ring for pris og yderligere info på 23933040 da jeg sjældent får tjekket annoncen på gul og gratis På gensyn Hilsen Monica HVALPE U/PAPIRER FØDT DEN 11.06. Henvendelse til Heidi 28775552. (Haverslev).

9240 Nibe
i går
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 2
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 3
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 4
 • Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever! - 5
Tysk korthåret hønsehund
 • Tysk korthåret hønsehund - 2
 • Tysk korthåret hønsehund - 3

Tysk korthåret hønsehund

7.000 kr.

Super fine korthårs hvalpe med dkk stamtavle - sundhedsbog og efter de skønneste jagt/ familie hunde. Tre tæver og en han tilbage - salgsklare 10/07

9632 Møldrup
i går
 • Tysk korthåret hønsehund - 2
 • Tysk korthåret hønsehund - 3
 • Tysk korthåret hønsehund - 4
 • Tysk korthåret hønsehund - 5
Kongepuddel til avl
 • Kongepuddel til avl - 2
 • Kongepuddel til avl - 3

Kongepuddel til avl

Sælges

Super flot kongepuddel tilbydes til avl. Han er født juli 2021 og fuld af energi. Kærlig og opmærksom så helt igennem en helt fantastisk hund. Ring gerne for yderligere oplysninger. En snak om hvordan og hvorledes og aftale af pris.

8600 Silkeborg
søn.
 • Kongepuddel til avl - 2
 • Kongepuddel til avl - 3
 • Kongepuddel til avl - 4
 • Kongepuddel til avl - 5
Avls-hanner
 • Avls-hanner - 2
 • Avls-hanner - 3

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v Jeanette Larsen
 • Avls-hanner - 2
 • Avls-hanner - 3
 • Avls-hanner - 4
 • Avls-hanner - 5

chinese crested

10.000 kr.

7 stk allergi venlige chinese crested hvalpe på 9 uger. De er født d. 16 april 2021. Den 3 juni 2021 fik de chip, vaccination samt ormekur. Dyrlægen sagde at hvalpene er i rigtig fin stand og er sunde og raske. Der er 3 hunner powerpuff og 4 hanner, 3 hårløse hanner 1 powerpuff Info om mor og far : mor: kikki er ren chinese crested powerpuff sort/brun, dog uden stamtavle med med vacc bog. Far : sort langbenet hårdløs med stamtavle. Hvalper dejlige og søde og uden nogle skavanker eller sygdommer. Fulde af energi og klar på en ny familie. Stueopsrættet og socialiseret, børnevant og vant til andre hunde. Næsten renlig, har lært at aftræde i bestemte områder. I er meget velkommen til at kontakte mig for flere billeder og mere info

9280 Storvorde
søn.

Alaskan malamute hvalpe

6.500 kr.

Alaskan malamute hvalpe født d 23 april og klar til at flytte. Har disse 5 tæver til salg. De er vant til katte og kaniner og allerede yderst lydige i forhold til deres ungdom. De har også mødt flere hunde på stranden så de kan lære at acceptere andre hunde i en tidlig alder. De kommer med på stranden og i skoven flere gange om ugen og de sover i huset om natten Legesyge og kærlige. De er være chippet og fået vaccination samt ormekur 2 gange. Der vil medfølge er par kg foder til at starte på (Eukanuba) som man kan blande op med det foder som man ønsker at bruge fremover for at undgå at de får dårlig mave De er yderst nysgerrige og legesyge og vant til at køre bil For yderligere billeder og information kontakt venligst på telefon 4114 8359

4983 Dannemare
lør.

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder ti...

2.000 kr.

Vores dejlige Skittels på snart 2 år er klar til at blive far til nogle skønne hvalpe? Skittels er ikke med stamtavle, men en dejlige familiehund, der er god til andre hunde, elsker at løbe og lege med børn. Skittels er sød, omgængelig og flot, glathåret, kortbennet, tricolore, meget sund og rask. Har aldrig været syg. Hvis nogen står og mangler en fantastisk hanhund, så har vi ham. Far til nogle dejlige hvalpe, derfor er vi ikke i tvivl om, at han ved hvad, hvordan og hvor ... :O Vi bor i Assens Skriv eller ring for mere info..

5610 Assens
i går

Irsk Terrier hvalp

14.000 kr.

En hanhund tilbage ud af et kuld på 5. Efter mor Juk Fianna og far Puck Fair Uranus Alfred. Begge af tysk afstamning . 12 uger gammel med stambog ,chipning, vaccinationer ,pas og dyrlægecheck. Den fineste lille hund med et super sind og utrolig charme.

8732 Hovedgård
fre.

Bichon Havanais til avl

1.234 kr.

Toni (Anthony) er ren bichon havanais med stamtavle; er sundhedstjekket og patella = ingen anmærkninger. Han er en flot og lækker fyr med et godt humør. Som en venlig familiehund er han legesyg, altid nysgerrig og meget kærlig. Han bor sammen med børn og andre hunde og de elsker alle hinanden. Gratis omparring, hvis tæven gør tom. Parringen kan foregå enten hos os eller vi kommer til jer.

6560 Sommersted
fre.

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Bomuldshund

4.000 kr.

Bichon frise tilbydes til avl Allergivenlig og fælder ikke. Kan parres med Flere hunderacer , som så får allergivenlig Pels . Inseminering tilbydes på både små Og store racer . Ekstrapris 500kr Buller er en erfaren herre Rolig sind og gemyt af sind Ingen sorte render under øjnene rigtig fin bygning af racen BULLER ER IKKE TIL SALG , KUN TIL PARRING. Der er en omparring med i prisen, hvis dette ikke lykkes første gang DKK Stamtavle . Er Tjekket ved dyrlæge. Ingen Patella . Røntgen resultat er som følger = AD status er 0 ( bedste resultat ) OCD resultat er godt , ikke påvist. HD status = C Middel resultat Kontakt Louise på tlf 50709080

9440 Aabybro
ons.
Højbogaard Bilsalg

Avls han West highland white

4.000 kr.

Udbydes til avl 9 årg gl han. Med stamtavl, DKK kennelklub, 2018 er den blevet avslgodkendt. Super dejlig og sjov familie hund, med et rolig sind.

6800 Varde
ons.
Nemvinduer

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan

1.800 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
ons.

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 5 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
21. jun.

avlstjeneste

5.000 kr.

super smuk Black and tan pomeranian tilbydes til avl. Super sind og super kærlig. Sund og rask og testet fri for Patelle luxation 0/0 (dvs han ikke har løse knæskaller som er arveligt) Han er far til et kuld hvalpe som ses på billederne :) pris: kr 5000

5792 Årslev
21. jun.

Ft. Springer spaniel til avl

6.500 kr.

FT. Springer Spaniel, tilbydes til avl. Hans navn er Chino. Efter markprøve præmierede linjer. (Flot stamtavle) Ivrig jagthund, som går rigtig godt. Kontakt for mere info. Pris: 6500,-

6630 Rødding
20. jun.

Vores Cocker Spaniel han er klar til par...

7.000 kr.

Vores skønne, dejlige og helt igennem vidunderlige hund er klar til at blive brugt til parring. Han er ægte Cocker Spaniel uden stamtavle. Arco bliver 2 år den 21/7-2022. Arco er ud af et kuld på 12 hvalpe, både far og mor er Cocker Spaniel og derfor er prisen for en parring 7000 kr. Arco sind er ubeskrivelig skønt og jeg kan sige med sikkerhed, man skal lede længe efter sådan en skøn og vidunderlig hund. Han har sin egen lukkede have/område at hygge og lege i og derfor skal parringen forgå her, og jeg garanter, at jeres hunhund er i trygge hænder. For mere info send PB. Arco har fulgt hans sundshedsbog og diverse vaccination. Billede nummer tre er vores hunds far og billede nummer fire vores hunds mor - Begge Cocker Spaniel.

7330 Brande
20. jun.

Smukke Blue tilbydes til avl

3.000 kr.

Blue er en lækker fransk bulldog på 16 kg. Han er meget muskuløs og i rigtig god form. Han har det bedste sind og er en rigtig hygge/familie hund. Han er sund og rask og har en god snude. Han er utrolig smuk! Han laver kuld på 4-11 hvalpe. Han er hurtigt til at springe på, og en rigtig gentleman . Parringen foregår hos os i en stor lukket gårdhave. Blue har stor erfaring og jeg (ejer) har avlet i mange år. Så vi ved hvad der skal gøres, og Blue er fantastisk ! Jeg hjælper gerne med spørgsmål ang. løbetid, drægtighed, fødsels og opdræt samt salg af hvalpene. Når parringen Lykkes ( de har hængt sammen) falder betalingen og i er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og få en tur mere ( gratis) Vi parre både blandinger og ren fransk bulldog. Skulle vi være uheldige at tæven går Tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Vi kan også tilbyde tæven bliver her nogle dage under parringen. Send sms på 71707910 for at aftale nærmere Pris 3000kr

8740 Brædstrup
19. jun.

Parring tilbydes

2.500 kr.

Fransk bulldog. Smukke Charlie tilbydes til avl. Han er uden stamtavle. Han er utrolig smuk og har et fantastisk sind. Han er passet med vacciner og er sund og rask. Han har store næsebor og længere snude og dette har han givet videre. Han er født med halestump på 6 cm. Parring foregår her hos ham. Skulle tæven mod forventning gå Tom tilbydes omparring uden beregning, men mod fremvisning af attest fra dyrlæge. Der vil blive lavet papirer på det så begge parter er sikre. Charlie har lavet mange flotte og store kuld hvalpe. Charlie har lavet kuld på 5 stk til 9 stk. han vejer 15 kg og er 5 år. Han er meget erfaren. Prisen er 3000kr som betales ved parring

9293 Kongerslev
18. jun.

Dansk/Svensk Gårdhund til parring

3.000 kr.

Flot 3-farvet hanhund med stumphale til parring. Sød og kærlig familiehund og IVRIG/EFFEKTIV Rottejæger! Hvalpe salgsklare 4. juli (i sommerferien!) (Bemærk: Parringspris kr. 3000,-)

6392 Bolderslev
17. jun.

Chokoladebrun storpudel tilbydes til avl

1.234 kr.

Dejlig og kærlig storpuddel han på 2 år med stambog og hollandske aner, tilbydes til avl. Henvendelse 27213312

7400 Herning
17. jun.

Fantastik hanhund tilbydes til parring

10.000 kr.

Denne fantastiske dreng tilbydes til avl. Vi tager en hvalp pris Han hedder cody 3 år gammel Han er langhåret Gåpåmod, god til børn Dejlig sind

7173 Vonge
15. jun.

smukke Schæfer han til parring

3.500 kr.

Vi tilbyder vores smukke Schæfer han til parring . Han er 1år og 2måneder gammel . Han har det dejligste sind og er den perfekte trofaste familie hund , som Schæfere er kendt for at være .Han er ægte Schæfer og har stamtavle . Han er passet med sundheds tjek og vaccinationer . Parring skal helst foregå her hos os , så han kan koncentrere sig , om det han skal i vante omgivelser . Prisen for en parring er 3500 kr. Der betales ved vellykket .

8920 Randers NV
13. jun.

Shih Tzu

1.800 kr.

Vi vil gerne tilbyder vores lækre hanhund Jason til avl. Han er 6 år gammel og er allerede far til de skønneste hvalpe. Han har et super temperament og er meget venlige. Har du flere spørgsmål så bare skriv på 29809289

6780 Skærbæk
13. jun.

Skønne hvalpe ventes

9.500 kr.

Skønne hvalpe ventes, af disse skønne familiehunde med dejligt sind. Mor: Bullmatiff/Dogue de Bordeaux Far: Dogue de Bordeaux Forventes født 28/6 og så rejseklar ca. 23/8 Stueopdræt på landet, vokser op med børn, katte og andre dyr. Vil selvfølgelig blive dyrlægestjekket, få ormekur, bliver vaccineret og chippet

9575 Terndrup
12. jun.

Gravhund søges til parring

Købes

Vores gravhund Berta på 2 1/2 år søger en korthåret han gravhund. Meget gerne rød/brun og på Fyn, så hundene kan nå at lære hinanden at kende. Hun har et dejligt temperament, er nysgerrig, sød og venlig. Det kunne vi godt tænke os at avle videre på. For mere information kontaktes jeg på tlf. 24285358.

5762 Vester Skerninge
11. jun.

Parring

3.000 kr.

Flot ægte Jack Russel terrier, Korthåret, lavbenet med stambog i JRTD. Klar til at sprede sine gener.

6971 Spjald
11. jun.

Rottweiler hvalpe med DKK stamtavle

12.000 kr.

Dejlige Rottweiler hvalpe af stueopdræt søger 5-stjernede hjem. Mor: Rold-Dorf?s Cita Far: Bax Begge forældre er gode, stabile familiehunde med et roligt sind og villige til at træne. Skønne små nysgerrige hvalpe, som er vokset op sammen med vores famile, dvs. de er socialiserede med børn i flere aldre, katte, høns og heste. De får dagligt masser af frisk luft, de bliver stimuleret både mentalt og fysisk, og så bliver de generelt trænet i almene færdigheder, så de er klar til at flytte hjemmefra. De bor sammen med børn, kat, høns og heste To hanhund og en tæve er tilbage salgsklar 16/6

8362 Hørning
10. jun.

Bichon Havanais tilbydes til avl

Sælges

Bichon Havanais tilbydes til avl Anton er den mest kærlige og nysgerrige hund man kunne ønske sig. Der skal altid uddeles kærlige kys, når man kommer hjem og puttes inden der siges godnat. Han er meget nysgerrig på andre hunde og vil meget gerne lege. Overfor børn er han meget forsigtig, nysgerrig og blid. Anton er meget lærenem og har fået tillært sig diverse tricks, som han ved ofte udløser godbidder. Han fik en rigtig god bedømmelse hos dommeren, som b.la. fortæller, at han er et pragteksemplar på alle parametre og yderst velegnet til avl. Han fik hermed bedømmelsen ?Excellent? Han blev vurderet til at have et mildt temperament. Parringen foregår hjemme hos os, hvor Anton er på hjemmebane. Lidt mere om Anton: Kaldenavn: Anton Stamtavlenavn: Anton Født 17.08.2019 Stamtavlenummer: Ja Titler: Excellent - med ros på alle parametre Farve: Zobel/hvid Saksebid PL: 0/0 Øjenlyst: Ingen anmærkninger Højde: 26cm Vægt: 7 kg Har parret før: Ja 9000 Aalborg Telefon: 29823366

9430 Vadum
9. jun.

Westi  han udlånes til avl

5.500 kr.

Oskar er en super dejlig han hund, han udlånes til avl, han er avlsgodkændt og har et super temperament,

6580 Vamdrup
9. jun.

Parring

123 kr.

Jeg har denne flotte Old English Bulldog, han hedder dash og 3 og et halvt år, han har verdens bedste sind. Min dyrlæge fortæller mig at det er den bedste sædkvalitet bland hunde, som hun har set i hendes karrierer så jeg kan næsten garantere hvalpe ;) jeg har selflølgelig stamtavle på ham, men det er ikke et most for mig at du har stamtavle på din hund. indtil videre har dash lavet 7 kuld hvalpe og der har været over 9 hvalpe hver gang. Normalt tager jeg 16000 for at leje ham ud til en anden af samme art og med stamtavle, men jeg er også frisk på at lave en anden aftale, hvis du ikke har stamtavle på din hund. Så hvis nogen kunne være frisk på at lave nogle hvalpe så er jeg klar på at lave en god aftale, det skal lige siges at dash er ret stor, lige nu vejer ham 39,2 kg, og de hun-hunde han har forsøgt at parre på den naturlige måde, ikke har kunnet bære ham, og derfor vil jeg til hver en tid anbefale inseminering, hvis du mener din hund godt kan bære ham så kan vi selvfølgelig godt give det et skud. venlige hilsener louis. Mit telefon nummer er 81 900 666

6920 Videbæk
8. jun.

Skønneste Goldendoodle tilbydes til parr...

7.000 kr.

Goldendoodle tilbydes til parring Benji er en blanding af en Golden Retriever og Dværg Puddel. Benji er g lad, energisk, rolig, kælen, dygtig samarbejdspartner, kan med andre hunde/dyr og elsker børn og mennesker. Han er en lydig hund der har et fantastisk sind. Han er en mellem størrelse omkring 14-15 kg. Han er 1 år gammel. Følger anbefalet vacciner og sundhedstjek.

5230 Odense M
7. jun.

Avl

6.000 kr.

Siberien husky til avl det er en han på ca 4 år med blå øjne ren rase rene sundheds bog

5200 Odense V
7. jun.

Parring tilbydes

8.500 kr.

Parring tilbydes. Diesel er en sporty & muskuløs fyr på 14 kg. Han har en fantastisk godt sind. Diesel er avlskåret og har stamtavle ved DHL. Han har de fineste udtagelser fra tyske dommere. Diesel er blue/tan. Patella 0/0 Parringen foregår hos os i en lukket gårdhave. I er velkommen til, at komme igen, dagen efter til en ny parring. Skulle tæven gå tom, tilbydes omparring af samme tæve i næste løbetid, mod fremvisning af attest fra dyrlægen. Betaling sker efter de har hængt sammen. Diesel bor i Nibe, 20 km fra Aalborg. Ved interesse, ser vi gerne at i giver et ring.

9240 Nibe
6. jun.

Golden retriever tilbydes til parring

123.456 kr.

Golden Retriever tilbydes til parring. Simba er 4 år gammel og har det skønneste sind. Han kan med alle hunde, og elsker børn. Simba har stamtavle men det er ikke et must for os at tæven har stamtavle Simba er far til flere store kuld hvalpe. Han er besøgshund gennem Trygfonden og stortrives med det. Parringen foregår hos os (nær Randers). Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på: 24622585

8930 Randers NØ
3. jun.

Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl

Sælges

Uthski (Zako) er en Formel 1 Labrador med stamtavle og avlsgodkendt. Desuden fri i øjentest og røntgen. En dejlig, rar og venlig familiehund og en særdeles dygtig jagthund. Har 1. præmie i udvidet apportering i 2017, 2018 og 2019. Schweissprøve 2018: 3t/400m, 1. præmie og 2019: 20t/400m, 1. præmie.

6900 Skjern
3. jun.

Hanhund til parring

Andet

Hej Jeg har Rico her på 1 pg 5 måneder ... Han er en blanding af grandannoir/case corso og irsk ulvehund... Han er ud a et forældre par der er stille og rolige og kærlige... Rico er selv sød og rar og kærlig.. han er god til børn og andre dyr.. Lidt forsinket ved nye ting men det ligger i hans hundefamilie... Hvis der er interesser velkommen til at ringe eller skrive 60 75 69 92 Mange hilsner Rico og hans ejer

8600 Silkeborg
2. jun.

Chihuahua hanhund parringen tilbydes

Sælges

Fantastiske Bailey tilbyder sine gener til at skabe et meget attraktivt kuld. Bailey er med stamtavle, og kommer fra en prisbellønet stamtavle fra øst Europa, familien har vundet store udstillinger og attraktive titler såsom international champion, britisk champion med mange flere. Bailey er det venligste væsen, han gør ikke, er ikke aggressiv eller bliver intimideret af andre hunde. Han er en afbalanceret familiehund, der fra naturens side har et fantastisk roligt temperament og en kærlig natur. Kommer der fremmede i vores hjem, anser han dem som hans nye bedste venner, slet ikke som så mange andre hunde af denne race der bliver bange og går i forsvars position. Vil du forhøje chancerne for at, tilføre dine hvalpe et smuk udseende og fantastisk sind. bør i satse på vores skønne Bailey.

6933 Kibæk
31. maj.

parring

1 kr.

Parring tilbydes. Golden retriever. Aiko er 4 1/2år gammel og en stille og rolig hund med et godt sind. Han er sund og rask og bliver tjekket en gang om året hos dyrelægen. Han er uden stamtavle. Han er testet for HD med A og Ad med 00. Dokumentation haves. Parringen forgår her. Der bliver lavet en parringsaftale,. Ved yderlig interesse kontakt mig på TLF. 23713223 for mere info, samt forløbet. Han er far til flere hvalpe. Kuld størrelse har ligget mellem 8 og 12 hvalpe MVH Mads Ørum

5683 Haarby
29. maj.

Blandingshvalpe sælges

14.000 kr.

Disse 3 smukke damer som er født hjemme i stuen d 13/4-22 søger nye hjem medio juni. De er meget legesyge, sociale og har et dejligt sind. Når de skal hjemmefra er de chippet, vaccineret, har fået ormekur samt sundhedsbog. Hvalpepakke medfølger:-) Mor er Fransk bulldog Far er Staffordshire ( Engelsk) Har du/i lyst til at en af disse skønheder skal blive jeres, er i velkomne til at ringe/skrive for at aftale besøg.

2670 Greve
29. maj.

Parring  drvægpuddel han

5.000 kr.

Tilbyder parring med erfaren dværgpuddel 5 årig han. 35 cm høj. Glad, vagtsom, energisk, rolig, kælen, dygtig samarbejdspartner, kærlig, kan med andre hunde/dyr og elsker børn. Følger anbefalet vac. og sundhedstjek. Parring vil foregå på vores adresse i indhegnet have.

6880 Tarm
29. maj.

Rottweiler han tilbydes til avl

5.000 kr.

Rottweiler han på 6 år tilbydes til avl. Han er med fin stamtavle, men har ikke været udstillet, ved at det er uden for min interesse Prisen er en hvalps pris, dog minimum 5000 kr

7330 Brande
8. jun.

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
26. maj.

Hanhund til parring

123.456 kr.

Flot han labrador til avl/parring tilbydes. Balder bliver snart 5 år, sund og rask. Meget familievenlig hund. God ved børn. Balder bliver også brugt som jagt hund. Far og mor er ren gammeldags brun labrador. Uden papir. Første parring resulterede i 11 sunde og raske hvalpe. Ring 26792554. Pris en hvalps pris ved vellykket parring.

7200 Grindsted
24. maj.

Labrador tilbydes til avl

5.000 kr.

Cody tilbydes til avl. Race: Labrador Farve: Silver Vægt: 38 kg Højde: 58 cm Cody er, trods hans unge alder, allerede far til 7 dejlige og smukke hvalpe. Han er af fin tysk afstamning, og er røntgenfotograferet og øjenlyst, med fine resultater. Vi bor i 6800 Varde. Pris for en parring er kr. 5000,- Ved yderligere info. 22576474

6800 Varde
24. maj.

Labrador tilbydes til avl

3.500 kr.

Super flot Red FOX Labrador han tilbydes til avl. Ring for yderligere info på tlf: 23230145

7171 Uldum
22. maj.

parring tilbydes

Andet

collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, -også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
22. maj.

Dansk Svensk Gårdhund tilbydes til parri...

3.000 kr.

Dansk Svensk Gårdhund tilbydes til parring. Speedy er en ægte 3 farvet Dansk Svensk Gårdhund på 5år uden stamtavle Han vejer ca 10kg er en god og kærlig familiehund med et godt sind og kan lide andre dyr. Har erfaring mht parring. Ring eller skriv for nærmere info

9440 Aabybro
21. maj.

Golden han udlånes

1.300 kr.

Golden tæver med Dkk stamtavle og papirerne i orden. Joyce en meget lys og teaneager på 2 år. Er godkendt til avl Kan med andre hunde og børn Hans id nr udleveres ved kontakt

9800 Hjørring
tor.

Brun labrador tilbydes til parring.

Andet

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt. Sako vejer 28 kg, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
16. maj.

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Andet

Vores dejlige Aslan, som er en 3 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
15. maj.

Cavalier King Charles til avl

Andet

En Cavalier King Charles (black and tan) - Korso som er 2,7 år og veier 10 kg vil bli pappa først gang. Han har helseattest fra norsk dyrelege. Vi bor i Norge men vi kan komme i Danmark til å treffe en Kjærlihet. Hunden din rase spiller ingen rolle.

3210 Vejby
11. maj.

Dansk svensk gårdhund

7.000 kr.

Skønne Dansk Svensk gårdhunde sælges Vor dejlige Dansk Svenske Gårdhund, Kvik, har fået hvalpe. Der er 4 tilbage, som kan flytte hjemmefra om 2 uger. Pris 7000 kr/stk henv. tlf 22152581

8450 Hammel
9. maj.

Lækker kærlig raceren Shihtzu

1.234.567 kr.

Teddy er en fantastisk glad og kærlig hund. Betaling for parring aftales privat. Kontakt Amilia på tlf 50429829 Hels formiddag.

5250 Odense SV
9. maj.

Golden retriever

5.000 kr.

Skyfalls Golden After Eight DKK stamtavle HD =A ED = 0 Er testet fri for DNA mm. Har alt hvad en Golden retriver skal tjekkes for, uden fejl. En hund der er fysisk om mentalt sund Han står klar til parring ved Vojens. Ønsker du en parring, kan jeg kontaktes på 5152 9934

6500 Vojens
8. maj.

Blå Fransk Buldog til avl

2.700 kr.

Fransk Bulldog tilbydes til avl, Sund og aktiv fransk bulldog på 6 år tilbydes til avl. Han er meget glad og venlig. Han vokser op sammen med vores familie og børn. Fantastisk familie hund med godt temperament.Han er far til mange hvalpe. Pris 2700 kr. Hvis tæven mod forventning går tom, gives en ny parring gratis,mod fremvisning af dyrlæge attest på, at parringen ikke lykkedes.

6800 Varde
8. maj.

Kongepuddel

5.000 kr.

Kongepuddel på 4 år tilbydes til avl. Pepsi er 57 cm høj og vejer 22 kg ca . Han er umiddelbart verdens bedste hund :) Vi har haft besøg af flere forskellige racer, fra Labrador, Golden Retriver, Schæfer til Berner Sennen og selvfølgelig Pudler . Vi klarer dem alle :) Parringen sker hos os, uden undtagelse . Vi tager imod når tæven er klar og forventelig er seancen klaret efter en halv time ellers prøver vi igen . vi bruger ikke inseminering eller andet hokus pokus . Alt er på hundenes premisser . Angående betaling . Ring og vi tager en snak om det . Pepsis krøller har stærke gener og der er gode resultater på de fleste hvalpe efter ham, som fældefri og krøllede

7980 Vils
8. maj.

Rottweiler han tilbydes til avl/parring

1.234 kr.

Tyson er en Super flot Rottweiler hanhund med DKK Stamtavle. Godt sind, og 63 kg. Røntgen resultater er flg. HD:AA AD:00 Han ved hvad det drejer sig om, og første kuld han er blevet far til er på 14 hvalpe, fordelt på 6 hanner og 8 tæver Her får man rigtig gode linier med robusthed og harmoni, samt det lidt bredere hoved. jeg forventer at man har godt styr på sin tæve, både af oprindelse, og at sundheden er iorden. Ps!! Alle tre billeder er af Tyson, selvfølgelig på tre forskellige tidspunkter i hans opvækst 1. Billede er han 3 måneder, 2. Billede er han 1 år, 3. Billede er han godt 2,5 år gammel, og vejer 63 kg.

8860 Ulstrup
5. maj.

Dværggravhund til parring

1 kr.

Anton er en 3 år gammel dværggravhund. God hund med Godmodigt sind. Har været brugt til avl flere gange.

5683 Haarby
4. maj.
Side:af 1