Avl

45
Bichon Havanaise tilbydes til Avl
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 2
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 3

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Andet

Vores dejlige Aslan, som er en 3 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
i dag
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 2
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 3
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 4
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 5
Pomeranian.

Pomeranian.

Andet

Kato tilbydes til avl han har prøvet og blive far . han er en stille og rolig hund som lader tingene køre i hans tempo . han er sund og rask da han bliver tjekket ved dyrelægen 1 gang om året . . han er ægte pomeranian . paring forgår her og der betales inden paring og er hunden ikke gravid så er det en ny paring som er gratis . ring ang pris på paring.. ps vejer 3,5 kg.ps er ikke til salg.

6600 Vejen
i dag
Avls-hanner
 • Avls-hanner - 2
 • Avls-hanner - 3

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen
 • Avls-hanner - 2
 • Avls-hanner - 3
 • Avls-hanner - 4
 • Avls-hanner - 5
Parring
 • Parring - 2
 • Parring - 3

Parring

3.000 kr.

Flot ægte Jack Russel terrier, Korthåret, lavbenet med stambog i JRTD. Klar til at sprede sine gener.

6971 Spjald
i går
 • Parring - 2
 • Parring - 3
Border Collie, han, tricolor
 • Border Collie, han, tricolor - 2
 • Border Collie, han, tricolor - 3

Border Collie, han, tricolor

15.000 kr.

Tricolor, hanhund, født i et kuld på 6 hvalpe d.24/6-22. En meget socialiseret og velstimuleret hvalp med et skønt og roligt sind. Er chippet og vaccineret (1. gang). Behandlet mod orm to gange. Slutvægt omkring 22-23 kg. Har fået hvalpefoder siden han var 3 uger. Med i prisen følger 12 kg hvalpefoder fra HIKE, et halsbånd og en ormekur. Skriv for mere info/flere billeder/videoer. Vi søger den absolut bedste ejer til "Anker" - og gerne med kendskab til racen. Vi forbeholder os ligeledes ret til at vælge mellem evt. henvendelser. Intet køb uden forudgående besøg. Kan ikke reserveres.

9800 Hjørring
i går
 • Border Collie, han, tricolor - 2
 • Border Collie, han, tricolor - 3
 • Border Collie, han, tricolor - 4
 • Border Collie, han, tricolor - 5

Shih tzu parring

3.000 kr.

Annoncebeskrivelse til parring. SE LIGE MIG. Jeg hedder Zeus. Dyrlægen siger jeg er en sund, rask og livsglade han på 8,2 år. Jeg har Patella 00 på benene. Alle mine vacciner er overholdt. Jeg vejer ca. 6,4 kg og er gylden i mine farver. Jeg er uden stambog og har klaret mig fint indtil videre. Jeg elsker at lege, er altid klar til lidt sjov og ballade. Jeg vil meget gerne snakke og lege med andre hunde. Jeg er sød og meget omsorgsfuld under parring, her er jeg hunnens bedste ven. Jeg har også tjek på hvornår den rigtige tid er, så hun får den bedste tid sammen med mig. Ud over hygge tiden elsker jeg at lege med børn. Det er forhåbentlig et gen mine 7 hvalpe fra efteråret 2017 har taget med sig og de 4 hvalpe fra mit første klud. Alt i alt har jeg 22 hvalpe børn fra 4 kuld Det man siger om Shih tzu'er, at de RIGTIG godt kan lide at ligge i arm og blive nusset på maven, det holder 100 % Du/ I er meget velkommen til at ringe/skrive til min menneske mor Jette, hvis I har lyst til at høre meget mere om mig. Ses vi ? Vovse kram og slik bag øret Zeus P.S Flere billeder kan fremtrylles

2620 Albertslund
man.

chinese crested

4.500 kr.

7 stk allergi venlige chinese crested hvalpe på 9 uger. De er født d. 16 april 2021. Den 3 juni 2021 fik de chip, vaccination samt ormekur. Dyrlægen sagde at hvalpene er i rigtig fin stand og er sunde og raske. Der er 3 hunner powerpuff og 4 hanner, 3 hårløse hanner 1 powerpuff Info om mor og far : mor: kikki er ren chinese crested powerpuff sort/brun, dog uden stamtavle med med vacc bog. Far : sort langbenet hårdløs med stamtavle. Hvalper dejlige og søde og uden nogle skavanker eller sygdommer. Fulde af energi og klar på en ny familie. Stueopsrættet og socialiseret, børnevant og vant til andre hunde. Næsten renlig, har lært at aftræde i bestemte områder. I er meget velkommen til at kontakte mig for flere billeder og mere info

9560 Hadsund
man.

Parring tilbydes.

5.000 kr.

DETTE ER IKKE SALG !! Vores skønne Arco er en skøn og helt igennem vidunderlig hanhund på 2 år 21/7-2022, der tilbydes til parring. Han er ægte Cocker Spaniel uden stamtavle, men både mor og far er begge Cocker Spaniel. Han har hvid bryst, og den smukkeste hvide aftegn i panden, ellers er han smuk nøddebrun/rød. Arco har fulgt sundhedsbogen og vores dyrlæge roser ham både for hans sind og hans smukke farve. Arco er ud af en søskendeflok på 12, og han elsker børn. Jeg har trænet ham, og derfor kan han tegnsprog. Han kan være alene hjemme i op til 8 timer, og elsker at køre bil. Arco har sin egen lukket baghave at hygge og lege i, og derfor fortrækker vi også at Jeres hunhund kommer her. De sidste to billeder jeg har vedhæfter er Arcos far og mor. (Begge Cocker spaniel hunde). Der gives hvalpe garanti, hvis ikke der er gevinst første gang !! Arco er 44 cm høj og vejer 16 kg. En parring koster 5000 kr.

7330 Brande
man.

Schæfer han til parring

3.500 kr.

Vi tilbyder vores smukke Schæfer han til parring . Han er 1år og 2måneder gammel . Han har det dejligste sind og er den perfekte trofaste familie hund , som Schæfere er kendt for at være .Han er ægte Schæfer og har stamtavle . Han er passet med sundheds tjek og vaccinationer . Parring skal helst foregå her hos os , så han kan koncentrere sig , om det han skal i vante omgivelser . Prisen for en parring er 3500kr . Der betales ved vellykket . Ringe til det nummer 21964973.

8920 Randers NV
man.

Parring med fuldstændig fejlfri Golden R...

Andet

Bugatti (Malthe) DK00774/2016 . (Hvalpe efter Malthe nederst i annoncen). Flot Golden retriever på 6 år, han måler ca 60 cm målt ved skulderen og vejer 39 kg. Malthe er en erfaren herre med mange kuld hvalpe på sit cv og hans sædkvalitet bliver tjekket 3-4 gange årligt. Han er nervefast (klarer nytårsaften uden problemer) og klarer sig derudover fint, i alle sociale sammenhænge. En rigtig familie hund som jeg har 100 % tillid til. Jeg vil med min skønne han hund gerne bidrage til, at vi får lavet sunde og raske familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk. Malthe har i år været udstillet med udenlandske dommere der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Samlet vurdering: Very good. Registrering på hundeveb. AD status O OCD status godkendt HD status A Øjenlysning FRI. PRA 1-Fri PRA 2- Fri PRCD /PRA - Fri ICHTHYOSIS- Fri Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Jeg tilbyder inseminering med frisk tappet sæd, hvor tæven bliver insemineret efterfølgende. Det tager ca. 30 min. Der betales ikke yderlige for inseminering. Så ingen ekstra dyrlægeregning. En god og billig løsning hvor tæven ikke lider overlast. VIGTIGT: BUGATTI( MALTHE) TAGER IKKE TÆVER FRA HVALPEFABRIKKER OL. Malthe kan ses tæt ved Nibe. I er meget velkommen forbi og besøge Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Ring for pris og yderligere info på 23933040 da jeg sjældent får tjekket annoncen på gul og gratis På gensyn Hilsen Monica HVALPE FØDT DEN 11.06. Henvendelse til Heidi 28775552. (Haverslev). HVALPE FØDT DEN 04.07 Henvendelse til Asbjørn 30556171 (Ølgod) HVALPE FØDT DEN 14.07. Henvendelse til Gitte 28912062. (Skalborg v. aalborg)

9240 Nibe
man.

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
man.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Avls han West highland white

4.000 kr.

Udbydes til avl 9 årg gl han. Med stamtavl, DKK kennelklub, 2018 er den blevet avslgodkendt. Super dejlig og sjov familie hund, med et rolig sind.

6800 Varde
man.
Nemvinduer

Bomuldshund

4.000 kr.

Bichon frise tilbydes til avl Allergivenlig og fælder ikke. Kan parres med Flere hunderacer , som så får allergivenlig Pels . Inseminering tilbydes på både små Og store racer . Ekstrapris 500kr Buller er en erfaren herre Rolig sind og gemyt af sind Ingen sorte render under øjnene rigtig fin bygning af racen BULLER ER IKKE TIL SALG , KUN TIL PARRING. Der er en omparring med i prisen, hvis dette ikke lykkes første gang DKK Stamtavle . Er Tjekket ved dyrlæge. Ingen Patella . Røntgen resultat er som følger = AD status er 0 ( bedste resultat ) OCD resultat er godt , ikke påvist. HD status = C Middel resultat Kontakt Louise på tlf 50709080

9440 Aabybro
man.
Højbogaard Biler

labrador hvalpe

7.500 kr.

sorte labrador hvalpe hvor moren er gul og faren er brun, der er 5 tæver og 4 hanner tilbage der var 10 i alt. de er føde der 2/8 tæver 7500 og hanner 7000 og der forligger et deposium de er tippet og vaccineret og ormkur billeder sendes på sms af hvalpene. ring og hør nærmere 6830 nr.nebel.

6830 Nørre Nebel
man.

Parring fransk bulldog

6.000 kr.

Jeg er en rigtig flot han hund i black / tan . Min vægt er mellem 14 og 14.5 kg . Jeg er sund og rask og ingen tegn på allergi . Jeg har også været ved dyrlægen og blevet tjekket for Alt mulig i røngten , ja selv mine luft veje, og dyelægen var super tilfreds . Parring foregår ved tæven kommer til mig i 2-3 dage så hygger vi os . Skulle den stik mod forventning gå tom ( jeg har lavet 3 kuld . 6 -6-7 ) Eller er der kun 1-2 hvalpe er der gratis omparring Er det til. Kenneler / opdrætter Betales der derudover et beløb på 800 pr levende født hvalp . ( eller en fastpris på 10.000 kr Jeg er avlskåret i DHL og har stamtavle i PKKR

7620 Lemvig
lør.

Sankt Bernhards hvalpe

12.000 kr.

Vores Sankt Bernhard tæve har fået hvalpe her den 16 Juni. I uge 32 må de flytte fra moren. Alle hvalpe får DKK stamtavle. Hvalpene er 100% ægte Sankt Bernhard og bliver vaccineret, chippet og får ormekur inden salg. De kommer til at vokse op på en fredelig gård på landet hvor der vil blive taget sig godt af dem af både voksne og børn. Her er et par billede af mor Olga da hun var hvalp, og som hun er nu. Her kan i også se et billede af far Junior. Vi har en gruppe på Facebook som i kan følge med i. Der opdaterer vi fødslen og hvordan de vokser op undervejs. her er linket https://www.facebook.com/groups/1428267834359056/ I er mere end velkomne til at følge med der, og selvfølgelig også til at give mig et kald på 60243160 hvis du har nogle spørgsmål.

4180 Sorø
lør.

Brun labrador

5.000 kr.

Stor lækker brun labrador, af gammel type udbydes til parring. Carlo på 1 år og 42 kg er en fantastisk rolig familie hund, han er rigtig go? til små børn og andre hunde, med hans stille og rolige sind, som virkelig får ros af alle folk der møder ham? Parring skal foregå på vores adresse, og prisen er 5000kr + 500kr pr. Hvalp der blir salgsklar? Og mod forventning at tæve skulle være tom er det uden beregning

6940 Lem St
lør.

Hunde-Avl-Engelsk cocker Spaniel

3.200 kr.

SMUK OG BLID COCKER SPANIEL TIL AVL Han er en slank model, smuk mørkerød og silkeblød pels. Han fælder nærmest ikke. Zimba vejer 15,8 kg. Han har erfaring i parring ! Der har været hvalpe efter alle parringer, ml 7-11 stk. pr. gang. Kun sunde og raske. Zimba har et meget roligt og skønt sind, en rigtig familiehund, god til børn, store som små. Han elsker strand og skov, og han er en rigtig vandhund. Han kan med alle andre hunde. Han er hvalp fra vores egen tæve, Hans mor er en dejlig rolig familiehund, som har det kærligste sind. Zimba`s far er helt sort, og en skøn rolig cocker, som mor. Begge rene Engelske Cocker spaniels. De sidste 3 billeder er hans mor med på billedet. Han er sød og tålmodig overfor tæven, han tager det hele stille og roligt. Zimba er godkendt af dyrlægen til avl. Alle vaccinationer og de årlige sundhedstjek er tip top i orden, og han har ingen problemer med ryg, ører eller øjne. Jeg har en masse erfaring indenfor hundeparring, hvalpe, Cocker Spaniel-racen, så træk gerne på min erfaring, synes kun det er rart at hjælpe. Zimba har også gjort hunde drægtige ved inseminering hos dyrlægen, (vores tager 900 kr),Så det kan vi også tilbyde. Dyrlæge udfører det, så hundene knap nok opdager det. Zimbas sæd blev undersøgt og målt og rost til skyerne af dyrlægen. Tallene er super flotte, han har også parret en PUDDEL, medium,, så det er også muligt. Der er gratis omparring, ved næste løbetid, hvis tæven går tom. Er yderst fleksibel mht dage og tidspunkter. Zimba`s sæd er tjekket hos dyrlægen i Juli 2022, den er i super form, flotte høje tal! HAR TO TÆVER I FARVEN CHOKOLADEBRUN OG HVID TIL NYT HJEM D. 30.8. , FØDT D. 5.7.

3050 Humlebæk
lør.

Parring Golden Retriver

5.500 kr.

Pluto tilbydes til parring Pluto er fra den 28/5-2021 Det er Plutos første gang. Vi ser gerne at hunhunden kommer ud til ham. Pluto er som de fleste Golden den dejlig rolig familie hund, han bor på landet med massere af plads. Pluto er en kælepot og så elsker han vand og massere af snacks. Skriv eller ring for interesse eller spørgsmål. 27491503

9620 Aalestrup
lør.

Gravhund søges til avl

1.500 kr.

har en lille gravhund som er i løbe tid nu og søger en gravhund eller gravhund blanding han til at få parret min hun hund

5463 Harndrup
lør.

Rottweiler avls han

Sælges

Han rottweiler udbydes til avl. Han er af serbiske og tyske linjer. Skriv på 42649996 for nærmere oplysninger.

9800 Hjørring
lør.

Storpudel hvalpe

9.800 kr.

Ulf Pilgaard Født 27/5 2022 kl. 6.49 som nummer 5. Vægt 323 gr. Ulf er en en selvstændig og kærlig basse. Han er opmærksom på hvor hans menneske er og kommer ofte for at snakke selv om der er meget anden underholdning omkring ham. Ulf har en hvid aftegning på brystet og tre hvide potespidser. Mads Æbelø Født 27/5 2022 kl. 7.16 som nummer 8. Vægt 287 gr. En charmetrold! Han hygger med sine søskende og ligger gerne i armen for at hygge eller sove. Mads elsker agility-tunnelen og mørke huler man kan sove i. Asger Reher Født 27/5 2022 kl. 6.12 som nummer 4. Vægt 280 gr. Asger er god som dagen er lang. Han har noget pudsighed over sig som går lige i hjertet. Han er den mindste dreng, han spiller ikke kort ? han er bare ikke højere! Arthur Jensen Født 27/5 2022 kl. 7.10 som nummer 7. Vægt 319 gr. Arthur er kuldets eksplorer, han skal fremad, verdenen skal lægges for mine fødder for HER er virkelig noget at opleve. Han er lidt fræk, alene som overfor de andre. Og så er han kælen. Ove Sprogøe Født 27/5 2022 kl. 5.34 som nummer 1. Vægt 312 gr. Ove er en hyggefis! Han er ofte den første på opdagelse på nye steder. Hvalpene kan rejse hjemmefra nu og får hvalpepakke og bamse med. Skuespillerhvalpene er storpudler, har stamtavle i DDH. De er chippet, registreret i Dansk Hunderegister, har fået ormekur, er vaccineret, og er blevet dyrlægetjekkket - indeholder visuel undersøgelse af øjne, øre, mundhule, lymfekirtler, hud og hår, ben og poter, hjerte. Deres mor er lys fawn, og far er harlekin og de er begge avlsgodkendte. Hvalpene har potentiale til at udvide avlen af flerfarvet storpuddel (Harlekin) i Danmark hvis de får hvalpe med en harlekin puddel. Hvalpene får diverse oplevelser: børstes med børste og strigle, bad, hårtørrer, klipning af kløer og ansigt, alle hjemmets forskellige rums lyde, fyrværkerilyde, lyden af håndværktøj og maskinværktøj, køre i bil, oplever andre voksne hunde end mor, katte, og børn i forskellige aldre. Bor i hundegård i stuen og har adgang til hav

7323 Give
1. aug.

Parring (avlshan)

Sælges

En dejlig og kærlig hanhund tilbydes til parring af egnede tæver (lokation 9362, Gandrup) Født d 28/5-2021 Navn: Vinur Coton Porsche Cayman Stambogs registreringsnummer: 15795/2021 Højde 26 cm Vægt 5,8 kg Farve: Hvid Korrekt saksebid Patella 0/0 Øjenlyst uden anmærkninger d. 03.06.2022 Avlsgodkendt af Annette Bystrup d. 14.06.2022 Begge Max? forældre er DNAtestet fri for adskillige sygdomme. Max? forældre er desuden begge internationale champions. Dyrlægen beskriver ham som en flot og sund hund, med et dejligt roligt sind. I daglig tale går han under navnet Max. Han er en dejlig og kærlig hund med et helt fantastisk sind. Han kan med alle om det er mennesker, børn eller hunde er ligegyldigt. Max har en dejlig stor og fyldigt pels og en rigtig flot sort pigmentering. Kan kontaktes på her eller på 60177641

9362 Gandrup
31. jul.

Parring - Bichon Havanais til avl

1.500 kr.

Jeg vil gerne forstille vores lækker fyr Toni. Han er raceren bichon havanais med en flot stamtavle og dyrelægetjekket. Hans godt humør og kærlighed er vidunderlige. Han er en venlig familiehund, legesyg og altid nysgerrig. Han bor sammen med børn og andre hunde og de elsker alle hinanden. Gratis omparring, hvis tæven gør tom. Parringen kan foregå enten hos os eller vi kommer til jer.

6560 Sommersted
31. jul.

Sort Labrador Formel 1 tilbydes til avl

12.345.678 kr.

Uthski (Zako) er en Formel 1 Labrador med stamtavle og avlsgodkendt. Desuden fri i øjentest og røntgen. En dejlig, rar og venlig familiehund og en særdeles dygtig jagthund. Har 1. præmie i udvidet apportering i 2017, 2018 og 2019. Schweissprøve 2018: 3t/400m, 1. præmie og 2019: 20t/400m, 1. præmie.

6900 Skjern
30. jul.

Hundehvalpe

9.500 kr.

DEJLIGE HUNDEHVALPE SÆLGES Vi er 6 dejlige hvalpe der kom til verden d. 23 juni. Vi søger nyt hjem, og er salgsklare i uge 33. Vi er en blanding af labrador og cockerspaniel - mor er en rød/brun lille hund (billede 7) og far er en pæn sort labrador?? Begge forældre kommer fra jagt-glade familier. Billede 1: Bjørk - brun hvalp, tæve Billede 2: Mini - sort hvalp, tæve Billede 3: Katja - sort hvalp, tæve Billede 4: Kaj - sort hvalp, han Billede 5: Guldberg - lys hvalp, han Billede 6: Selma - rød/brun hvalp, tæve (reserveret)

8830 Tjele
26. jul.

Mops Han Parring

3.000 kr.

Anton på 5år, tilbydes til parring. Anton er en alt i én hund. Han rummer en stor portion kærlighed, tålmodighed og et vaks sind. Han elsker en god lang lur på sofaen, men bestemt også en masse gå ture. Anton er en lidt sporty udgave af mops, grundet hans lange ben og kropsbygning. Prisen er til forhandling! Han er bevidst om hans evner og er en meget ihærdig, lille stædig fyr når det kommer til en tæve. Derfor ønsker jeg det også for ham og for at bringe hans gode gener videre.

6400 Sønderborg
27. jul.

Berner sennen

123 kr.

Vores skønne Berner sennen han Manfred på 2 år tilbydes til parring. Han er 100 % ægte Berner, dog uden stamtavle. Billeder af begge forældre haves. Pris efter aftale.

9352 Dybvad
26. jul.

japansk spids / Samojede hvalpe

9.500 kr.

Vores hunde har fået 4 dejlige hvalpe, 3 tæver og 1 han. Moren er en japansk spids og faren er en samojede. Hvalpene vil/er vandt til mennesker, lyde, køre i bil, forskellige omgivelser inde som ude, støvsuger og de normale gøre mål der hjemme. Renlighed vil blive påbegyndt og alene hjemme træning. Hvalpene vil få chip, sundhedsbog, første vaccine og ormekur inden de skal ud i deres nye hjem samt en start pakke med et tæppe, legetøj og mad til det første stykke tid. Hvalpene er klar til deres nye hjem d 12.08.2022. På billederne kan man se forældrene, lidt af hvalpene. Der vil komme flere billeder når hvalpene bliver ældrer. Ved interesse er man mere end velkommen til at kontakte mig. Depositum 3.000kr

5000 Odense C
25. jul.

parring

Sælges

Parring tilbydes. Golden retriever. Aiko er 5 år gammel og en stille og rolig hund med et godt sind. Han er sund og rask og bliver tjekket en gang om året hos dyrelægen. Han er uden stamtavle. Han er testet for HD med A og Ad med 00. Dokumentation haves. Parringen forgår her. Der bliver lavet en parringsaftale,. Ved yderlig interesse kontakt mig på TLF. 23713223 for mere info, samt forløbet. Han er far til flere hvalpe. Kuld størrelse har ligget mellem 8 og 12 hvalpe MVH Mads Ørum

5683 Haarby
25. jul.

Parring - Jack Russell terrier

4.500 kr.

Hugo er en ægte Jack Russell terrier med stambog fra JRTC. Hugo er en fuldkommen fantastisk 2 årig, kortbenet, broken White/tan Jack Russell, som følger de anbefalet vac. og sundhedstjek. Hugo er en legesyg, glad og tillidsfuld hund. Han har et dejligt sind og er den perfekte familiehund, som tilpasser sig familiens aktivitetsniveau. Hvilket betyder, at han både kan være energifyldt, men også afslappet og rolig. Han er vant til børn og andre hunde, sågår katte og kaniner. Og van til at komme med alle steder. Så hvis du står og mangler en virkelig dejlig og skøn hanhund, så ring til mig.

5270 Odense N
22. jul.

Brun labrador tilbydes til parring.

Andet

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt. Sako vejer 28 kg, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
20. jul.

Border collie han tilbydes til avl

1.500 kr.

Robin tilbydes til avl, da jeg mener at hans gode sind bør gives videre. Robin bruges til agility og service hund. Han lytter godt efter og elsker at arbejde. Han er ikke interesseret i at hyrde, dog bliver alle hans bedsteforældre brugt som hyrdehunde. Han er en stabil hund. Han stresser ikke op og gør kun hvis der kommer nogle. Han elsker alle mennesker og dyr. Han er meget forsigtig med børn og passer på dem. Han elsker min mors kat og respektere katten. Han er rolig når der ikke skal laves noget eller når han kan mærke at der er brug for det. Han har parret 2 gange med succes. Robin er med alle steder og tager det med ophøjet ro. Han er en fantastisk hund. Robin har taget sin servicehunde træning rigtig godt og er kommet igennem hurtigere end de fleste. Han overrasker mange med sin dejlige energi og hans fokus på hans menneske. Kan med alle mennesker og dyr. Bruges til agility og servicehunde arbejde. Elsker træning. Holder altid øje med sit menneske. Ville elske at være familie hund. Elsker at være midtpunkt. Ønsker i at se flere billeder, så har han en instagram kaldet robinsons_adventure Navn: Robin Alder: 14.01.2021 Race: border collie uden stamtavle. Fødeby: Løgstør Postnummer og by: 4000 Roskilde Højde: 54 cm over skuldren Vægt: 19,5 kg Prisen er 1500 kr og 500 kr pr levedygtige hvalp efter 3 uger. Skriv også gerne ved spørgsmål! Alle billeder er af Robin. Næstsidste er af ham som hvalp og det helt sidste er Robins forældre der er i midten.

4000 Roskilde
20. jul.

parring tilbydes

Andet

collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, -også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
19. jul.

OEB / Staff Han hund

1.234 kr.

Dexter. Den skøndeste familie dreng .. han er en super dejlig dreng med det helt rigtige sind. Han et meget kærlig og omsorgsfuld.. elsker børn og nye udfordringer.Dexter er blanding af OEB og STAFF... vi kunner derfor godt tænke os at dele hans dejlige personlighed med ander.. og måske selv få en dex junior..??

7000 Fredericia
17. jul.

Lækker Bulldog Han AVL

123.456 kr.

Bramsas lækker fransk bulldog på 16 kg. Han er meget muskuløs og i rigtig god form. Han har det bedste sind og er en rigtig hygge/familie hund. Han er sund og rask og har en god snude. Bramsas har tavle i NEBKC samt i F.C.M Han er røgten fotograferet Uden anmærkninger Parringen foregår hos os . Bramsas har stor erfaring så han/vi ved hvad der skal gøres, Når parringen Lykkes her mene de har hængt sammen falder betalingen og i er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og få en parring mere. Vi tilbyder 1-2 drægtidsheds scanninger af tæven fra dag 29 som er med i prisen. Skulle i være uheldige at tæven går tom, tilbyder vi gratis om parring af samme tæve i næste kommende løbetid. Vi kan også tilbyde tæven bliver her nogle dage under parringen. Ring eller skriv på 23868000 for at aftale nærmere Pris. En hvalps pris. Vi har også hanner i Red Fawn, Blue Fawn, Red Sable, Fawn samt Blue & tan

7900 Nykøbing M
17. jul.

Staffordshire bull terrier

6.000 kr.

Eddie tilbydes til avl for første gang. Han har DKK stamtavle. 2 år gammel. Ring og hør nærmere.

9340 Asaa
14. jul.

Labrador han tilbyder parring

6.000 kr.

Unik chance - Super lækker Labrador han tilbyder parring. Coco er en super dejlig og rolig Labrador han hund, som er utrolig lærenem, og nem at have med i "byen". Coco er både familehund og jagthund, begge dele klare han til UG. Coco har samtavle, og er registreret i Dansk jagthunderegister. Der vil være tale om max 3 parringer, da vi ønsker at se resultaterne af hvalpene inden han får love til at lave flere parringer.

8870 Langå
14. jul.

Avl tilbydes

Andet

Vores dejlige Shih Tzu tilbyder parring.. Frode er ægte Shih Tzu dog uden stamtavle, han er 3,5 år gammel og vejer 7,5kg. Han har det mest skønne sind, og han elsker alt og alle, og at blive nusset og få alles fulde opmærksomhed.. :-) Han har lavet 4 fantatiske og sunde kuld hvalpe Kontakt os for nærmere info, pris og vilkår

5500 Middelfart
3. jul.

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder ti...

2.000 kr.

Vores dejlige Skittels på snart 2 år er klar til at blive far til nogle skønne hvalpe? Skittels er ikke med stamtavle, men en dejlige familiehund, der er god til andre hunde, elsker at løbe og lege med børn. Skittels er sød, omgængelig og flot, glathåret, kortbennet, tricolore, meget sund og rask. Har aldrig været syg. Hvis nogen står og mangler en fantastisk hanhund, så har vi ham. Far til nogle dejlige hvalpe, derfor er vi ikke i tvivl om, at han ved hvad, hvordan og hvor ... :O Vi bor i Assens Skriv eller ring for mere info..

5610 Assens
2. jul.

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 5 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
1. jul.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan

2.400 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
1. jul.

Kongepuddel til avl

Sælges

Super flot kongepuddel tilbydes til avl. Han er født juli 2021 og fuld af energi. Kærlig og opmærksom så helt igennem en helt fantastisk hund. Ring gerne for yderligere oplysninger. En snak om hvordan og hvorledes og aftale af pris.

8600 Silkeborg
26. jun.

Ft. Springer spaniel til avl

6.500 kr.

FT. Springer Spaniel, tilbydes til avl. Hans navn er Chino. Efter markprøve præmierede linjer. (Flot stamtavle) Ivrig jagthund, som går rigtig godt. Kontakt for mere info. Pris: 6500,-

6630 Rødding
20. jun.

Chokoladebrun storpudel tilbydes til avl

1.234 kr.

Dejlig og kærlig storpuddel han på 2 år med stambog og hollandske aner, tilbydes til avl. Henvendelse 27213312

7400 Herning
17. jun.