Rotte

3
Rotter med bur ??

Rotter med bur ??

899 kr.

Rotter med bur ??, Jeg sælger mine tre rotte drenge, da min kæreste desværre er allergisk. De er kun 3 måneder gamle. De er rigtig søde og meget kælne. Der følger et zeno 3 bur med. Skriv endelig en besked til mig hvis du er interesseret ?

9220 Aalborg Øst
25. apr.
Kæle rotte unger

Kæle rotte unger

50 kr.

Kæle rotte unger, Så er der nye søde kæle rotter til salg.De er lige blevet 4 uger.Og har i forskellige farver.Den ene ser ud til at være gul eller beige.Super som kæledyr.sælges for kun 50 kr.Og befinder sig i Svendborg. for info og billeder kan jeg kontaktes på telefon nummer. 52117874.for hurtigt svar så ring eller skriv.Mvh.Martin

5700 Svendborg
13. apr.
Rotter

Rotter

600 kr.

Rotter, Signe, mini og brownie søger nyt hjem. Mini og brownie er 10-11 måneder og Signe er omkring halvandet år. Rotterne blev købt for en uge siden men da min kæreste har udviklet allergi kan vi dsv ikke have dem:( Mini og brownie er super energifyldte og elsker at gå på opdagelse, hvor Signe er lidt mere tilbageholden. Igen af dem har agressiv adfærd eller har bidt værken hos mig eller deres tidligere ejer. De er vant til børn hunde og katte. Bur, lidt mad, strøgelse osv følger med;) Er villig til at lave afslag i prisen hvis de kommer til det rette hjem.

3200 Helsinge
8. apr.