Andre kæledyr

247
Udendørs kaninbur stort 1 hus

Udendørs kaninbur stort 1 hus

956 kr.

Udendørs kaninbur stort 1 hus, Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til små kæledyr, især de søde kaniner. Det kan bruges til flere ting: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr trygge og glade. Dette kaninbur giver dine kæledyr masser af plads til motion, mens trådnettet hjælper med at forhindre ulykker. Trådnettet giver dig også mulighed for at holde øje med dine kæledyr. Kaninburet er bygget af fyrretræ i høj kvalitet og vil holde til mange års brug. Det hyggelige hus er det perfekte soveområde til dine kæledyr. En stige, som er let at gå på, fører op til øverste etage. Derudover gør en udtræksbakke rengøringen let. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Produktmål: 142 x 50 x 101 cm (L x B x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetGrønt, vejrbestandigt tagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Den udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 45 x 140 x 87 cm (B x D x H)

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk
2 marsvin og bur

2 marsvin og bur

350 kr.

2 marsvin og bur, Messi og Kartoffel søger nyt hjem. De er brødre og fra april 2020. De er tamme og nysgerrige, dog er Messi lidt mere forsigtig end Kartoffel. De har et super fedt bur, der er bygget af køkkenskabe og derfor har opbevaring nedenunder. Buret er åben i toppen, så det er let lige at sætte hånden ned og snakke med dem. Alt tilbehør i buret medfølger, og savsmuld til de næste par år ?

9640 Farsø
i går
Meget smuk dreng søger kærligt hjem

Meget smuk dreng søger kærligt hjem

150 kr.

Meget smuk dreng søger kærligt hjem, RESERVERET TIL MADELINE ONSDAG....... Emil søger et nyt hjem, med god plads, hvor han vil få det godt. ( han er vant til at gå i et bur der er 120 cm langt ) Emil er et rigtig sødt marsvin som er helt hvid (meget smuk ) abyssinier/hvirvlet og er født d 6/8-2021 og spiser gerne af hånden Han sælges kun til et liv med andre marsvin. Han er vant til at gå med andre han marsvin, så han ville nemt kunne sættes sammen med en lille han unge uden problemer. Jeg besvarer for det meste kun henvendelser frem til kl 18.00, men svarer snarrest muligt den efterfølgende morgen Jeg har desværre ikke mulighed for at levere, så han skal afhentes. PRISEN ER FAST/ DER ØNSKES INGEN BUD TAK ;-)

6200 Aabenraa
i går
Gnaver-Bur

Gnaver-Bur

800 kr.

Gnaver-Bur, Det er et supper lækket gnaver bur. Det kan bruges til mange dyr. Har selv haft to dværghamster i det. Der er få bidemærker, men ikke noget af betydning. Til buret er der to plader, som kan skabe etager til dyret. Den ene er firkantet og den anden er trekantet. De kan sættes hvor man vil. I buret er der bygget til at man kan sætte små hamster rør på. Hvis man skulle have lyst til det. Der er en lille trappe/gang bro plus et hamsterhjul med med i prisen.

8310 Tranbjerg J
i går
2 skinny pigs, hunner

2 skinny pigs, hunner

1.700 kr.

2 skinny pigs, hunner, Da min job situation desværre har ændret sig, ser jeg mig nødsaget til at sælge mine to søde små skinny pigs - hunner. De er ca 8 mdr gamle, med stamtavler. Kommer fra et rigtig godt opdræt - man kan igennem mig få kontakten til opdrætter, og herigennem købe alt man skal bruge til dem fremadrettet (mad, snacks osv) Med til dem følger deres bur, 140cm langt, alt indmad fra buret, herunder madskål, drikkedunk, hø holder, slikskål og deres pyramide de sover i. Der er en mørk og en gylden, de er super søde og nemme at håndtere - et perfekt nybegynder kæledyr da deres temperament er super godt og de er stille og rolige. Send mig endelig en besked ved spørgsmål til pasning og pleje. Det er vigtigt, at man er indforstået med følgende ; De må ikke stå i et rum under 18 grader, da de ingen pels har til at holde sig varme. De SKAL have solcreme på, hvis de skal udenfor om sommeren. De spiser og drikker generelt mere end normale marsvin, for at have energi til at holde deres kropstemperatur oppe. De skal bades og af til, hertil har jeg en shampoo. Udover bur, og dyr følger der også nogle snacks, rigeligt med mad - både berkel og lucerne. En hel balle hø, negleklipper og shampoo.

8660 Skanderborg
tor.

Marsvinbur bort gives

BYD!

Marsvinbur bort gives, Gives Væk !! Åben marsvin bur unden tilbehør gives væk :-) Jeg bor i Aalborg. Ved interesse så send SMS på 31445220

9000 Aalborg
tor.

Dværg Kanin

1.000 kr.

Dværg Kanin, Anden type, Kanin, Dværg kanin , 0 år Olaf søger et nyt, kærligt hjem, hvor der er masser af tid til ham. Han er ca. 6 måneder gammel. Olaf er en inde kanin, og er toilettrænet. Jeg sælger ham ikke med min gode vilje, men har dsv ikke tiden der skal bruges på ham til ham. Olaf er en kærlig lille kanin der elsker at blive nusset om, han er tam og kan også håndfodres. Han er vandt til at få klippet negle, blivet børstet og man kan nemt komme til ham. Han er meget nysgerrig, og er ikke bange for nye ting. Han befinder sig i Aarhus Krav: - Han skal være indekanin, der må løbe rundt i huset/lejligheden - Der skal kunne sendes billeder af tingene til ham, så jeg kan fornemme hvordan han får det i det nye hjem. - Der skal være tid og overskud til ham - Han må ikke være fast i bur. Skriv gerne kun ved seriøse henvendelser:) Bur/toilet og hans andre ting følger med i prisen, hvis det ikke ønskes, så kan man godt købe uden:) Jeg kan kontaktes på 91195652

8000 Aarhus C
tor.

Hamsterbur m tilbehør

300 kr.

Hamsterbur m tilbehør, Stort hamsterbur incl alt nødvendigt tilbehør.... Udvendig rør på bur været løs,men er limet og holder perfekt . Se billede....

7451 Sunds
tor.

Udebur i rustfrit stål

150 kr.

Udebur i rustfrit stål, Udebur i rustfrit stål , der mangler et lille stykke som skal lukkes , hvis man vil bruge det uden at det hænger sammen med et andet bur .

9330 Dronninglund
tor.

Hamster (han) inkl. bur og indhold

350 kr.

Hamster (han) inkl. bur og indhold, Hamster (han) ca. 1 år. Inkl. Bur og indhold Der kan medfølge ny pose savsmuld. Sælges pga. manglende interesse.

6900 Skjern
tor.

Aftager kaniner

20 kr.

Aftager kaniner, Står du/i og ikke kan komme af med jeres kanin.. hva endten der er kommet allergi eller barnet er blevet træt af den. Så overtager jeg den gerne. Og stiller ingen spørgsmål Men i skal vide jeg selv avler slagte kaniner til mit eget hus behov og at jeres kanin/kaniner vil ende i min fryser så fremt at det heller ikke lykkedes mig at viderformidle den/dem Jeg er fra en familie a slagtere og har forstand på at aflive humant. Det vil være et krav at kaninen skal medbringe et bur da det ikke er altid at jeg selv har tomme bure og altid forsøger at finde de gode kaniner et godt hjem først. I skal bare være indforstået med hva der sker så fremt jeg ikke finder den et hjem inden for en rimelig tid. Og så betaler jeg heller intet for kaninen eller dens bur og det koster heller intet at indlevere den her hos mig. Send gerne en sms eller ring mig op. Det ikke altid gul og gratis fortæller hvis folk har skrevet på opslaget

8961 Allingåbro
ons.

Dværghamster med bur, foder og strøelse

450 kr.

Dværghamster med bur, foder og strøelse, Dværghamster, Sød og tam dværghamster på ca 5 mdr. med bur, foder og kvalitetsbur. Nypris over 1300 kr.

6100 Haderslev
ons.

Frikanin

BYD!

Frikanin, Dværgvædder, RESERVERET Verdens bedste frikanin sælges! Det er med meget stor sorg at vi desværre er nødtil at sælge vores elskede kanin Pelle. Han er sund og rask er tjekket ved dyrlægen i august. Han er kasteret og fortrækker at være alene kanin ude andre, det har han altid været. Han skal være frikanin dvs Han har en åben base uden bur og have mulighed for at komme udenfor mest om sommeren. Han løber selv ind og ud af terrassedøren dvs Ingen indhegning! Han er vant til børn og hund og støvsuger. Og er meget kælen! Han løber gerne rundt om ens ben og kommer tit hen for at vil snakke. Han fortrækker ikke at blive løftet kun i forbindelse med negle klip. Jeg søger nogle som vil give ham det bedste i verden og masser af kærlighed og mere plads. Skriv gerne for yderligere information

5884 Gudme
ons.

Sød og tam kanin

400 kr.

Sød og tam kanin, sød og tam kanin med masser legetøj bur løbegård sele med mere..

8700 Horsens
ons.

5 deguer og bur

BYD!

5 deguer og bur, Harmonisk degugruppe, 5 brødre, børnevante,håndtamme, 2 år gamle sælges med stort praktisk bur

5762 Vester Skerninge
ons.

Dværgkaninerne Kalle og Sirup søger nyt ...

BYD!

Dværgkaninerne Kalle og Sirup søger nyt hjem!, Løvehoved, Vi er to søde løvehoved dværgkaniner på snart 2 år. Kalle er en grå hunkanin og Sirup en hvid hankanin med blå øjne. Sirup er steriliseret. Vi er søskende og vant til at bo sammen. Vi kommer når du giver os mad og vil gerne nusses bag ørerne. Vi er vant til at få klippet negle og børstet pels. Der medfølger: bur, løbegård, madskåle, drikkedunk, spring-hop, foder, børste og negleklipper. Vi spiser blandingsfoder og elsker gulerødder, mælkebøtter, tørrede bananer. Vi har fødselsdag d. 13. April.

5683 Haarby
tir.

2 hamster med bur og tilbehør

500 kr.

2 hamster med bur og tilbehør, 2 mega søde hamster, forholdsvis tamme - de kan holdes i hånden og kæles i buret. De er 2 brødre det altid har boet sammen, der har aldrig været nogen problemer med at have dem sammen Købt i Styr på dyr for 6mdr siden Alt i udstyr medfølger

9240 Nibe
tir.

2 kaniner dværgvædder med bur(e) mm

500 kr.

2 kaniner dværgvædder med bur(e) mm, En grå han og en sort hun dværg vædder kanin sælges. I prisen er inkluderet 2 hjemmelavede bure (til 3 eller flere kaniner) mad og spåner som på billedet. Sælges samlet. Hannen er tam, og hunden lidt mere sky, men kan med det rette tag tages op hvorefter den er helt rolig.

9330 Dronninglund
tir.

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 ...

1.020 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 cm træ grå hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Begge sider er forsynet med en rampe, så dit kæledyr nemt kan komme ind i det forhøjede hus. Det er designet til nem vedligeholdelse og indeholder en aftagelig faldbakke for nem rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for let at tage dem ind og ud af buret. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og gråMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 204 x 45 x 85 cm (L x B x H)Indvendige mål: 189 x 37 x 82,5 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige på begge sider, som giver nem adgang til overetagenInkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringTilstrækkelig ventilation pga. vinduetLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Bur til dværghamster

BYD!

Bur til dværghamster, Dværghamster, Bur til dværghamster, løbehjul,vandskål,madskål,hus,træstub til leg, toilet bakke.

5550 Langeskov
tir.

Hønsehus 170x81x110 cm massivt fyrre- og...

1.180 kr.

Hønsehus 170x81x110 cm massivt fyrre- og grantræ, Dette bur i høj kvalitet giver et hyggeligt og behageligt sted til små dyr, især høns og kyllinger, hvor de kan slappe af. Konstruktionen i jerntrådnet sørger for, at du kan holde øje med dine kæledyr, og det giver dine kæledyr mulighed for at få nok frisk luft. Hønsehuset er bygget med et højkvalitets træstel, der holder i årevis. Mens det grønne tag holder regnen væk, så bliver det hyggelige hus det perfekte soveområde. En rampe, der er nem at gå på, fører fra nederste til øverste etage. En udtagelig bakke gør rengøringen let. Dørene kan nemt lukkes og låses. Dette hønsebur i træ er let at samle.Farve: Brun og grønProduktmål: 170 x 81 x 110 cm (L x D x H)Indvendige mål: 117 x 61 x 104 cm (L x B x H)Mål, redekasse: 52 x 38 x 34 cm (L x D x H)Materiale: Massivt stel i fyrre-/grantræ + trådnet i pulverlakeret jern, krydsfiner Tag beklædt med vandafvisende stof (100 % polyester)Med en skridsikker rampe, som giver nem adgang til overetagenDen udtagelige bakke gør det nemt at rengøreVejrbestandigEgnet til kyllinger

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur 152x128x108 cm massivt fyrre- o...

1.066 kr.

Kaninbur 152x128x108 cm massivt fyrre- og grantræ, Dette bur i høj kvalitet giver et hyggeligt og behageligt sted til små dyr såsom kaniner, høns og kyllinger, hvor de kan slappe af. Konstruktionen i jerntrådnet sørger for, at du kan holde øje med dine kæledyr, og det giver dine kæledyr mulighed for at få nok frisk luft. Kaninburet er bygget med et højkvalitets træstel, der holder i årevis. En rampe, der er nem at gå på, fører fra nederste til øverste etage. En udtagelig bakke gør rengøringen let. Dørene kan nemt lukkes og låses. Dette kaninbur i træ er let at samle. Farve: BrunMateriale: Massivt stel i fyrre-/grantræ, trådnet i pulverlakeret jern, krydsfiner Produktmål: 152 x 128 x 108 cm (L x B x H)Indvendige mål: 112 x 124 x 106 cm (L x B x H)Med en udtagelig bakke for nem vedligeholdelse VejrbestandigEgnet til kaniner

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 ...

854 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 cm træ brun hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Dit kæledyr kan nemt komme ind i det forhøjede hus ved hjælp af den medfølgende rampe. Buret kan nemt vedligeholdes, og det indeholder en udtagelig faldbakke for let rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for at tage dem ind og ud med lethed. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og brunMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 145 x 45 x 85 cm (L x B x H) Indvendige mål: 137 x 36 x 82 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Inkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 ...

854 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 cm træ rød hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Dit kæledyr kan nemt komme ind i det forhøjede hus ved hjælp af den medfølgende rampe. Buret kan nemt vedligeholdes, og det indeholder en udtagelig faldbakke for let rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for at tage dem ind og ud med lethed. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og rødMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 145 x 45 x 85 cm (L x B x H) Indvendige mål: 137 x 36 x 82 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Inkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Hønsehus 126x117x125 cm massivt fyrre- o...

1.258 kr.

Hønsehus 126x117x125 cm massivt fyrre- og grantræ, Dette bur i høj kvalitet giver et hyggeligt og behageligt sted til små dyr, især høns og kyllinger, hvor de kan slappe af. Hønsehuset er bygget med et træstel i høj kvalitet, der holder i årevis. Vinduets konstruktion af jerntrådnet sørger for, at du kan holde øje med dine høns og kyllinger, og giver dem mulighed for at få rigelig med frisk luft. Du kan tage de friske æg uden meget besvær ved blot at åbne det opadgående panel i siden af buret. Buret holder en afstand fra jorden, hvilket beskytter dyrene mod kulde og fugt. Mens det grønne tag holder regnen væk, tilbyder huset samtidig det perfekte soveområde. En rampe, der er nem at gå på, fører fra jorden til buret. Dette hønsebur i træ er let at samle.Farve: Brun og grønProduktmål: 126 x 117 x 125 cm (L x B x H)Indvendige mål: 92 x 92 x 90 cm (L x D x H)Mål, redekasse: 39,5 x 36 x 33 cm (L x D x H)Materiale: Massivt stel i fyrre-/grantræ, trådnet i pulverlakeret jern, krydsfiner Tag beklædt med vandafvisende stof (100 % polyester)Med 2 vinduer Med en rampe for lettere adgang VejrbestandigEgnet til kyllinger

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur træ grå

454 kr.

Kaninbur træ grå, Dette luksus dyrebur i træ er velegnet til at holde kaniner og andre små dyr. Det har et kvalitetsdesign med et trådnet i jern, så du kan holde øje med dine kaniner, samt forhindre uforudsigelige ulykker. Buret er lavet af kvalitetsfyrretræ, som er malet til at modstå udendørs brug og slid. Dørene er nemme at åbne og lukke, så du nemt kan fodre dine kæledyr. Dette er et bur af høj kvalitet, som passer godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i din have. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Farve: Grå og hvidMateriale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Samlet mål: 98 x 50 x 41 cm (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 45,5 x 96 x 40 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs kaninbur til små kæledyr 3 nive...

1.204 kr.

Udendørs kaninbur til små kæledyr 3 niveauer træ, Dette kvalitetsbur i 3 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. To stiger, der er nemme at gå på, fører fra det nederste niveau op til det øverste. To udtræksbakker gør rengøring let. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Dette træbur i 3 niveauer er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningProduktmål: 80 x 71 x 160 cm (L x B x H)Trædør, mål: 25,5 x 34 cm (B x H)Trådnetsdør, mål: 42 x 34 cm (B x H), 34 x 34,5 cm (B x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed to skridsikre stiger, som giver nem adgang til de øverste etagerDe to udtagelige bakker gør rengøring let. VejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 68 x 78 x 157,5 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 ...

1.060 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 cm træ rød hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Begge sider er forsynet med en rampe, så dit kæledyr nemt kan komme ind i det forhøjede hus. Det er designet til nem vedligeholdelse og indeholder en aftagelig faldbakke for nem rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for let at tage dem ind og ud af buret. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og rødMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 204 x 45 x 85 cm (L x B x H)Indvendige mål: 189 x 37 x 82,5 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige på begge sider, som giver nem adgang til overetagenInkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringTilstrækkelig ventilation pga. vinduetLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur i 2 etager træ

1.130 kr.

Kaninbur i 2 etager træ, Dette kvalitetsbur i 2 etager giver dig masser af plads til at holde søde kaniner og kyllinger. Det har flere funktioner: leg, motion, træning. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig. Trådnettet sørger for, at du kan holde øje med dine kæledyr, og det lader samtidigt kæledyrene at holde øje med de omkringliggende omgivelser og få frisk luft. Dette dyrebur har en træramme af fyrretræ, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. Stigen fra den nedre etage til den øvre etage, er nem at klatre. Det er nemt at rengøre med den udtagelige bakke. Dørene er nemme at lukke. Dette kaninbur i træ er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Farve: Hvid og grønMateriale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Produktmål: 130 x 68 x 105 (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.VejrbestandigLet at samleADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyrEgnet til kaninerIndvendige mål: 57 x 115 x 92 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs dyrebur sammenfoldeligt

882 kr.

Udendørs dyrebur sammenfoldeligt, Dette foldbare luksusdyrebur i træ er velegnet til kyllinger, høns, ænder og andre små dyr. Det har et kvalitetsdesign med trådnet i metal, som giver dig mulighed for at holde øje med dine dyr. Buret er lavet af kvalitetsfyrretræ, som er malet for at holde til udendørs brug. Dørene er nemme at åbne og lukke, så du nemt kan fodre dine kæledyr. Dette er et bur af høj kvalitet, som passer godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i din have.Materiale: Massivt fyrretræ, krydsfinér Produktmål: 150 x 100 x 50 cm (L x B x H)Foldbart designLet at samleEgnet til kyllinger, ænder og husdyrIndvendige mål: 97 x 147 x 49 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs hønsehus med 1 redekasse træ rø...

1.400 kr.

Udendørs hønsehus med 1 redekasse træ rød, Dette hønsehus i træ giver dine dyr et stort og hyggeligt sted at bo. Dette hønsehus er lavet i fyrretræ i høj kvalitet og er robust og holdbart. Det grønne, vandtætte tag holder regnen ude og skaber et varmt, komfortabelt hvilested indenfor i hønsehuset. Takket være det tætvævede trådnet i jern vil din høns altid få tilstrækkeligt frisk luft. En rampe, der er nem at gå på, fører fra nederste til øverste etage. En udtræksbakke gør rengøring nem. Og døren kan let låses med en dørbolt. Derudover har det en udvendig redekasse for nem tilgang til æg. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer buret under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Farve: Rød og hvidProduktmål: 202 x 75 x 98 cm (B x D x H)Indvendige mål: 189 x 67 x 97 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt med grønt, vandtæt tagMed en skridsikker rampe, som giver nem adgang til overetagenDen udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kyllinger

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur træ brun

416 kr.

Kaninbur træ brun, Dette luksus dyrebur i træ er velegnet til at holde kaniner og andre små dyr. Det har et kvalitetsdesign med et trådnet i jern, så du kan holde øje med dine kaniner, samt forhindre uforudsigelige ulykker. Buret er lavet af kvalitetsfyrretræ, som er malet til at modstå udendørs brug og slid. Dørene er nemme at åbne og lukke, så du nemt kan fodre dine kæledyr. Dette er et bur af høj kvalitet, som passer godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i din have. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Farve: Brun og hvidMateriale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Samlet mål: 98 x 50 x 41 cm (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 45,5 x 96 x 40 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs bur til små kæledyr 3 døre træ

670 kr.

Udendørs bur til små kæledyr 3 døre træ, Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. En rampe, der er nem at gå på, fører fra det nederste niveau op til det øverste. Det er nemt at rengøre med den udtagelige skuffe. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Træburet er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningMål: 93 x 60 x 97 cm (L x B x H)Trædør, mål: 25 x 35 cm (B x H)Trådnetsdør, mål: 36,5 x 31 cm (B x H)Skuffens mål: 85 x 40 x 5 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed en skridsikker rampe, som giver nem adgang til overetagenDen udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 51 x 76,5 x 94 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs hønsehus med 1 redekasse træ

1.532 kr.

Udendørs hønsehus med 1 redekasse træ, Dette hønsehus i træ giver dine dyr et stort og hyggeligt sted at bo. Dette hønsehus er lavet i fyrretræ i høj kvalitet og er robust og holdbart. Det grønne, vandtætte tag holder regnen ude og skaber et varmt, komfortabelt hvilested indenfor i hønsehuset. Takket være det tætvævede trådnet i jern vil din høns altid få tilstrækkeligt frisk luft. En rampe, der er nem at gå på, fører fra nederste til øverste etage. En udtræksbakke gør rengøring nem. Og døren kan let låses med en dørbolt. Derudover har det en udvendig redekasse for nem tilgang til æg. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer buret under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Produktmål: 192 x 75 x 103 cm (B x D x H)Indvendige mål: 189 x 67 x 97 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt med grønt, vandtæt tagMed en skridsikker rampe, som giver nem adgang til overetagenDen udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kyllinger

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Fuglebur 65x63x165 cm træ

792 kr.

Fuglebur 65x63x165 cm træ, Dette fuglebur i træ tilbyder et stort, hyggeligt sted, hvor dine fugle sikkert kan flyve rundt og lege. Dette voliere i høj kvalitet giver dine fugle masser af plads til at få motion, mens det stramme jerntrådnet hele vejen rundt hjælper til at forhindre uheld og utilsigtede ulykker. Konstruktionen med jerntrådnet giver dig mulighed for at observere fuglene dagligt og garanterer dine fugle et bredt synsfelt og tilstrækkeligt med frisk luft. Dette udendørs voliere er med sin træramme i høj kvalitet stærkt og holdbart. Det grønne, vandtætte stof på taget holder regnen ude. En stige gør det muligt for fuglene nemt at komme op og ned. En udtrækkelig bakke i bunden af fugleburet gør rengøringen nem. Buret har to døre, den store til rengøring og den mindre til fodring. Begge døre kan låses med en hasp. Farve: BrunMål: 65 x 63 x 165 cm (L x B x H)Materiale: Massivt fyrretræ med en malet finish, pulverlakeret trådnet i jern, krydsfiner Taget er dækket af et grønt, vandtæt stofMed en skridsikker stige, som gør det nemt at klatre Med en belagt udtræksbakkeVejrbestandigLet at samle

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur træ

370 kr.

Kaninbur træ, Dette luksus dyrebur i træ er velegnet til at holde kaniner og andre små dyr. Det har et kvalitetsdesign med et trådnet i jern, så du kan holde øje med dine kaniner, samt forhindre uforudsigelige ulykker. Buret er lavet af kvalitetsfyrretræ, som er malet til at modstå udendørs brug og slid. Dørene er nemme at åbne og lukke, så du nemt kan fodre dine kæledyr. Dette er et bur af høj kvalitet, som passer godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i din have. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Materiale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Samlet mål: 98 x 50 x 41 cm (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 45,5 x 96 x 40 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til små kæledyr i træ

800 kr.

Stort udendørsbur til små kæledyr i træ, Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. En rampe, der er nem at gå på, fører fra det nederste niveau op til det øverste. Det er nemt at rengøre med den udtagelige bakke. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Dette rummelige kaninbur i træ er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningProduktmål: 140 x 46 x 85 cm (L x B x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Den udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 36 x 137 x 82 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Kaninbur træ rød

416 kr.

Kaninbur træ rød, Dette luksus dyrebur i træ er velegnet til at holde kaniner og andre små dyr. Det har et kvalitetsdesign med et trådnet i jern, så du kan holde øje med dine kaniner, samt forhindre uforudsigelige ulykker. Buret er lavet af kvalitetsfyrretræ, som er malet til at modstå udendørs brug og slid. Dørene er nemme at åbne og lukke, så du nemt kan fodre dine kæledyr. Dette er et bur af høj kvalitet, som passer godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i din have. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Farve: Rød og hvidMateriale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Samlet mål: 98 x 50 x 41 cm (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 45,5 x 96 x 40 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 ...

984 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 204x45x85 cm træ brun hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Begge sider er forsynet med en rampe, så dit kæledyr nemt kan komme ind i det forhøjede hus. Det er designet til nem vedligeholdelse og indeholder en aftagelig faldbakke for nem rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for let at tage dem ind og ud af buret. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og brunMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 204 x 45 x 85 cm (L x B x H)Indvendige mål: 189 x 37 x 82,5 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige på begge sider, som giver nem adgang til overetagenInkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringTilstrækkelig ventilation pga. vinduetLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs hønsehus

974 kr.

Udendørs hønsehus, Dette hønsehus i høj kvalitet er egnet til kyllinger, høns, ænder og mange andre små dyr. Det har et omfattende design med et hus, en redekasse og en stor løbegård med trådnet, som giver dig mulighed for at holde øje med dit fjerkræ. Huset er lavet af træ, som er malet for at kunne holde til at stå udenfor. Det grønne, vandtætte materiale på taget holder regnen ude, hvilket skaber et behageligt hvilested inde i huset. Huset kan åbnes for at lukke frisk luft ind, og det kan lukkes for at skabe et varmere, kontrolleret miljø. Dette er et bur af høj kvalitet, som vil passe godt til dine kæledyr og samtidigt ser godt ud i dine have.Materiale, hus: KrydsfinérProduktmål: 190 x 64 x 100 cm (L x B x H)Mål, hus: 64 x 64 x 100 cm (L x B x H)Mål, redekasse: 60 x 40 x 40 cm (L x B x H)Mål, løbegård: 95 x 55 x 63 cm (L x B x H)En redekasse medfølger Let at samleEgnet til kyllinger Indvendige mål: 52 x 188 x 90 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs bur til små kæledyr 1 dør træ

536 kr.

Udendørs bur til små kæledyr 1 dør træ, Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. Taget kan åbnes, så du kan få fat i dit kæledyr. En rampe, der er nem at gå på, fører fra det nederste niveau op til det øverste. Det er nemt at rengøre med den udtagelige skuffe. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Træburet er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningProduktmål: 90 x 45 x 80 cm (L x B x H)Dørens mål: 25 x 28 cm (B x H)Skuffens mål: 83 x 38 x 5 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed en skridsikker rampe, som giver nem adgang til overetagenDen udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 38 x 77 x 77,5 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Bur til kæledyr stort med tag træ

928 kr.

Bur til kæledyr stort med tag træ, Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. To stiger, der er nemme at gå på, fører fra det nederste niveau op til det øverste. En udtræksbakke gør rengøring let. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Dette rummelige kaninbur i træ er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningProduktmål: 190 x 46 x 85 cm (L x B x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed to skridsikkre stiger, som giver nem adgang til overetagen.Den udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 37 x 189 x 82,5 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs kaninbur med løbegård træ

1.002 kr.

Udendørs kaninbur med løbegård træ, Dette kvalitetsbur i 2 lag giver masser af plads til at holde søde kaniner og små dyr. Det kan bruges til forskellige funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr sikre. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan holde øje med dine kæledyr, og det tillader samtidigt kæledyrene at holde øje med de omkringliggende omgivelser og få frisk luft. Dyreburets rammer er bygget af grantræ, som gør det til en stærk og sikker indhegning, der vil holde i årevis. Det grønne tag afskærmer for regn, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soverum. Stigen som går fra nederste etage til etagen foroven, er nem at klatre. Dørene lukker nemt. Dette kaninbur i træ er perfekt til mindre kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Materiale: Fyrretræ med malet finish, krydsfiner Produktmål: 144 x 100 x 100 cm (L x B x H)Slidstærkt trådnet i jernBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Den udtagelige bakke gør det nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyrEgnet til kaninerIndvendige dimensioner: 130 x 85 x 88 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 ...

910 kr.

Stort udendørsbur til kæledyr 145x45x85 cm træ grå hvid, Giv dine lodne venner et behageligt opholdsrum med vores træbur i høj kvalitet! Dette bur i to etager vil være et stort og hyggeligt sted at holde små dyr, især kaniner. Det har flere anvendelsesformål: Leg, motion, træning og sikkerhed for dit kæledyr. Det er bygget med massivt og malet grantræ, der er langtidsholdbart og sikkert for dyr. Et asfalttag beskytter dine lodne venner mod barske vejrforhold. Forhøjningen holder dine små dyr beskyttede, tørre og varme, især på regnvejrsdage. Dit kæledyr kan nemt komme ind i det forhøjede hus ved hjælp af den medfølgende rampe. Buret kan nemt vedligeholdes, og det indeholder en udtagelig faldbakke for let rengøring. Udendørsområdet har er robust hegn, som sikrer tilstrækkelig ventilation og holder andre kæledyr og rovdyr ude. De låsbare døre beskytter dine kæledyr og giver dig mulighed for at tage dem ind og ud med lethed. Buret er let at samle med alle de nødvendige og medfølgende monteringsmaterialer. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler, at du placerer det udendørs kæledyrsbur et overdækket sted, da levetiden dermed forlænges.Farve: Hvid og gråMateriale: Massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Mål: 145 x 45 x 85 cm (L x B x H) Indvendige mål: 137 x 36 x 82 cm (L x B x H)Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetAnti-UV og vejrbestandigt asfalttagMed en skridsikker stige, som giver nem adgang til overetagen.Inkluderer en udtagelig bakke for nem rengøringLåsbar dør for øget sikkerhedIdeel til kaniner, marsvin og andre små dyr

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs bur til små kæledyr 1 niveau tr...

424 kr.

Udendørs bur til små kæledyr 1 niveau træ, Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr og gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. Taget kan åbnes, så du kan få fat i dit kæledyr. Det er nemt at rengøre med den udtagelige skuffe. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Træburet er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningMål: 90 x 45 x 65,5 cm (L x B x H)Dørens mål: 25 x 28 cm (B x H)Skuffens mål: 85 x 40,5 x 4 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetTagets grønne tjærepapir beskytter mod fugtDen udtagelige bakke gør buret nemt at rengøreVejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 38 x 77 x 41 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Udendørs bur til små kæledyr 4 døre træ

580 kr.

Udendørs bur til små kæledyr 4 døre træ, Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker. Trådnettet sørger for, at du kan se dine kæledyr, og det gør det samtidigt muligt for dine kæledyr at kigge ud på omgivelserne og få frisk luft. Dette dyrebur er bygget af træ i høj kvalitet, hvilket gør det til en stærk og sikker indhegning, som holder i årevis. Det grønne tag holder regnen ude, mens det hyggelige rum fungerer perfekt som soveområde. Det er nemt at rengøre med de to udtagelige skuffe. Dørene er nemme at lukke og kan låses. Træburet er perfekt til små kæledyr. Bemærk: Vi anbefaler, at du placerer kaninburet under et halvtag eller lignende. Dette vil også forlænge dets levetid. Rummelig indretningMål: 90 x 45 x 89 cm (L x B x H)Trædør, mål: 25 x 27 cm (B x H)Trådnetsdør, mål: 48 x 27 cm (B x H)Skuffens mål (hver skuffe): 85 x 40 x 4 cm (B x D x H)Stel i massivt fyrretræ med malet finish, krydsfiner Slidstærkt, pulverlakeret jerntrådnetBeskyttelse mod fugt gennem grønt, vandtæt tagDe to udtagelige bakker gør rengøring let. VejrbestandigLet at samleEgnet til kaninerIndvendige mål: 38 x 77 x 79,5 cm (B x D x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Afrikansk pygmæ pindsvin

500 kr.

Afrikansk pygmæ pindsvin, Sælger da det ikke går mere da hun ikke får nok opmærksom. Bur, mad og tilbehør medfølger

9800 Hjørring
man.

Hermelin unge

150 kr.

Hermelin unge, Hermelin, Hermelin fra den 29/10 2021 Hun kanin ved navn Ella ? Den sødeste kanin der gerne vil snakke og gerne løbe frit i huset, er renlig og vil gerne hygge. Hendes forældre har rigtig gode point og har afkomst attest på hende. Hun er i 2 etagers bur når vi ikke er hjemme. (medfølger ikke) ellers render hun frit rundt. Kan både med børn og hund. Søger et godt og blivende hjem.

6240 Løgumkloster
man.

Kaniner

Sælges

Kaniner, 2 søde han kaniner gives væk til nyt hjem. De er tamme. Den lyse er kastreret og de er vant til at gå sammen, de er 1.5 år gamle. Løbegård/ bur kan medfølge.

5620 Glamsbjerg
man.

Han kanin sælges

150 kr.

Han kanin sælges, Anden type, Hej. Jeg har en veninde der meget grene ville sælges hendes elskede kanin Ninus. PGA personlig årsager.. Ninus er vandt til at gå på gulvet sammen med fugle, kat og hund, hvor de andre dyr ikke gøre ham noget. Han er omkring 1 år, og ved ikke om han er neutraliseretalt eller hvad race det er. medfølger til ham, som bur, madskål, drikkeflaske og mm. Han befinder sig i 7100 Vejle Tænker pris mellem 150-200 kr.

7323 Give
man.

Fedthalemus unger

200 kr.

Fedthalemus unger, Anden gnaver, Fedthalemus, 0 år 6 stk fedthalemusse unger, søger nyt hjem. De er fra d. 04/7-21 og er klar til at flytte ca. d. 22/08-21. Der er 4 hanner og 2 hunner. Fedthalemus lugter ikke at have, som andre mus. De kræver ca. det samme som en dværghamster. Dog kræver de et større bur og skal gå to sammen. 2 hanner kan sagtens gå sammen. Jeg henviser til pasningsvejledningen fra dyrenes beskyttelse; https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/sites/dyrenesbeskyttelse.dk/files/Pasningsvejledninger/Dyrenes_Beskyttelse_-_Fedthalemus_-_2013-12-18.pdf ellers så spørg gerne

3330 Gørløse
man.

Stort bur med aftagelig bund

950 kr.

Stort bur med aftagelig bund, Jeg har desværre måtte sige farvel til mine rotter. ? Stort bur Der er nemt at rengøre og kun brugt i knap 1 år. Ingen fejl og mangler Bunden kan klikkes af for nem rengøring. Højde 69 cm. Længde 78 cm Bredde 48 cm Der er en masse tilbehør Foder og godbidder ( altromin - solsikke frø m.m Hamp strøelsen / 13 kg. + en pose hø Kattegrus / ny uåbnet pose Hængekøjer i plastik / 3 stk. Tunnel / 1 stk. Toiletbakker / 2 stk Sorte klatrebakker / 12 stk Hvide hængebakker / 2 stk. 2 vandflasker Alt er selvfølgelig desinficeret Sælges samlet. Her er alt hvad du behøver til dine rotter. Flere billeder kan sendes

5600 Faaborg
man.

2 marsvin drenge

150 kr.

2 marsvin drenge, 2 søde marsvin drenge, søger et nyt hjem. De er brødre og skal følges ad til nyt hjem. De er fra i sommers - søde, kælne, nysgerrige og "snakker" meget, især når de kan høre køleskabet. Der er bur, drikkeflaske, madskål,huse og en løbegård der følger med.

8970 Havndal
man.

Blå Inde kanin på 4 år

BYD!

Blå Inde kanin på 4 år, Hollandsk dværgkanin, Hun kanin på 4 år sælges da jeg ikke længere har tiden til hende. Hun er vant til at gå på toilet i en kattebakke og ellers gå frit rundt. Hun kan godt være i bur, hvis hun har massere af plads. Hun er tam, og kælen, men har sine forbehold til hun kender en. Hun kan også godt med andre dyr som fx hund og kat. Hun hedder Maya og reagere en smule på sit navn. Jeg sælger hende ikke bare til hvem som helst, da jeg skal være sikker på hun kommer til et godt hjem, så skriv til mig, hvorfor du ville være det rigtige hjem for hende.

9490 Pandrup
man.

Dværgkanin

300 kr.

Dværgkanin, Buller er 2 år. Dværg kanin. Børne vant. Vant til at blive løftet. Vant til at rende frit i huset. Ejer kunne ikke ha ham mere og det er synd at han kun sidder i et bur. Han vil rigtigt gerne ligge på sengen. Bur følger med,hvor han har hans lille seng. Det er ikke det pæneste. Prisen er ikke vigtig, bare han får noget mere plads.

9870 Sindal
man.

Kaninunger født d. 10/2-21 sælges

250 kr.

Kaninunger født d. 10/2-21 sælges, Anden type, Kaninunger født d. 10/2-21 De er en blanding af fransk vædder og tysk kæmpe schenke. Der er 1 han kanin og 4 hunkaniner De har et ualmindeligt godt sind og er meget tamme og kælne. De sælges enten som kælekaniner til gode hjem med mulighed for at være frikanin eller bur med stor integreret løbegård, eller som avlsdyr i forbindelse med opdræt til kæl eller slagt, og også her skal de have mulighed for integreret løbegård. De sælges ikke til brug som levende slangeføde eller til hjem, der ikke kan tilbyde dem overstående boligforhold.

7100 Vejle
man.

3 Sugar Gliders

2.500 kr.

3 Sugar Gliders, Da vi er flyttet og jeg er blevet nødt til at arbejde fuld tid, har vi desværre ikke nok tid til/plads til vores Sugar Gliders. De er alle håndtamme og kommer drønende, når vi kommer hen til deres voliere. De hopper rundt på os og man kan ae dem, hvis man giver dem en godbid. Det er en flok på 3 brødre, de må ikke komme sammen med andre Sugar Gliders medmindre de bliver neutraliseret. De kan kun med hinanden nu, fordi de er brødre og de ingen hunner har omkring dem. Sugar Gliders skal have rigelig af plads, lige nu har de 3x1 meter, der går helt op til loftet. De bliver ikke solgt til et lille bur og det skaber også kun problemer imellem dem, hvis de ikke har nok plads til at kunne være selv i løbet af natten. Volieret de har nu kan sælges med, til en merpris. Sugar Gliders er eksotiske kæledyr, der kræver en specialiseret diæt, man selv skal forberede til dem. Desuden er de udelukkende natteaktive. Mine gliders står op ved 20 tiden i vinterhalvåret og 21-22 tiden i sommerhalvåret. Prisen er for dem alle + løbehjul.

6240 Løgumkloster
søn.

BYD! Ægte hermelin unge

300 kr.

BYD! Ægte hermelin unge, Hermelin, Hej Jeg sælger denne søde og nysgerrige hermelin unge. Hun er fra d. 15 april. Hun lever i gode forhold med meget stort bur og stor indhegning på græs. Prisen er 350 eller byd. Seriøse bud. Hvis der er spørgsmål er i meget velkommen til at skrive.

8870 Langå
søn.

Kælerotte inkl. bur.

300 kr.

Kælerotte inkl. bur., Ferdinand søger nyt hjem. Han er en håndtam kælerotte på ca. 3 måneder. Sælges incl. bur og tilbehør. Størrelse på bur: 75 cm lang, 33 cm. høj, og ca. 40 cm. dyb. Bur og tilbehør er også ca. 3 måneder gammel. Sælges alternativt uden bur for 40 kr.

6000 Kolding
søn.

To sugar gliders

3.000 kr.

To sugar gliders, Jeg sælger mine to dejlige sugar gliders, Hugo og Julian, som er omkring halvandet år gamle, da jeg ikke føler jeg har tiden og overskuddet lige nu til at give dem et rigtig godt liv. De kan godt lide mennesker, og er meget trykke ved dem - altså de elsker at kravle rundt på dig, og er absolut ikke bange for noget. De har boet frit på mit værelse alt den tid, jeg har haft dem, så de er vandt til rigtig meget plads og helt frie tøjler. Jeg er naturligvis godt klar over, at ikke alle har den mulighed, og jeg kan også sagtens se dem bo i et bur igen, selvom det måske ville kræve lidt tilvænning for dem. Bare de kommer ud i lidt tid, når de vågner, så ville jeg være tilfreds. Det er super vigtigt for mig, at de får nogle ejere, der vil dem, og ikke kun har dem ?til pynt,? så hvis det er dig/jer, så skriv endelig til mig eller ring på mit nummer Tlf. nr. 30703569

8882 Fårvang
søn.
Side:af 5