Andre kæledyr

10
Hus- og hjerterum søges

Hus- og hjerterum søges

100 kr.

Hus- og hjerterum søges, Hvis du har hus- og hjerterum, har vi flere søde og friske kaniner, der gerne må flytte hjemmefra. Vores datter, der hjalp med pasning af vores kaniner, er flyttet hjemmefra, så vi vil derfor gerne finde gode hjem til nogle af vores dejlige kaniner. Kaninerne bor i stalden om vinteren og løber frit nogle timer dagligt. Om sommeren bor de ude med hus og løbegård til hver kanin. Kaniner er sociale dyr, og de skal ikke holdes alene. Bure kan købes med, dog ikke løbegårde.

7140 Stouby
i går
Fritte bur

Fritte bur

100 kr.

Fritte bur, Hej Jeg har dette fritte bur til salg, det måler H: 85 cm. B: 53 cm L: 99 cm. Det er fint og kun lidt brugt, han også bruges til andre dyr. Med venlig hilsen Jette Christensen

6854 Henne
10. maj.
Kanin

Kanin

400 kr.

Kanin, Dværgvædder, Det er med en blødende hjerte at vi søger et nyt hjem til den. Den elsker at blive nusset og den elsker at blive båret på. Den har en stort hjerte, ja en rigtig kælepot. Den løber frit rundt herhjemme og alt hvad der hedder ledninger osv har det absolut ingen interesse i. Der medfølger en transportkasse med til den, samt sele. Vi har haft den på græs udenfor uden sele og den løber ikke væk eller noget. Den søger nyt hjem hurtigt, da jeg har udviklet allergi? Den hedder Luie og den er 1 år. Den medfølger bur, sele og transportkasse med.

2860 Søborg
9. maj.
Kanin

Kanin

800 kr.

Kanin, Anden type, Kanin, 2 år Han kanin sælges grundet allergi. Vi ved ikke så meget om ham, da vi tog ham til os - efter at have været et sted med mishandling. Han er nysgerrig, kærlig og leder efter et sted hvor han kan få lov til at gå frit rundt - som han har gjort hos os. Han er ikke kastreret. Der medfølger: Udendørs bur, som har mange skavanker - men alligevel fungerer. Indendørs bur Transport kasse Madskål og drikkeflaske Hø og mad. Negleklipper, børste og sele. Bud modtages - det vigtigste er han får et dejligt hjem

2770 Kastrup
9. maj.
HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehør

HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehø...

500 kr.

HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehør, Hermelin, Den sødeste blå lille hermelin som blot er 8 mdr, sælges da vores søn har fået allergi desværre . Han er fri kanin så han sover kun i bur om natten ellers render han rundt og spreder hygge i hjemme og er livlig og glad :) han hopper gerne op i sofaen og siger hej, og når jeg åbner køleskabet står han pænt og venter på en bette godbid skulle falde ned til ham (som der jo så gør hver gang Hihi) så speciel en personlighed :) man kan sagtens tage ham op fra buret og kæle med ham, men når han læber frit foretrækker han at passe sig selv og selv komme og sige hej når han lyster. Han har et toilet i buret, dog kan der stadig ske uheld (pølser, men ikke tis) uden for buret, men er simpelhent så nemt lige at suge med en støvsuger da de er hårde bitte små kugler og det lugter ikke. Vi er meget kede af at måtte skulle af med ham da han giver så meget sjov i hjemmet. Han skal forblive fri kanin og ikke ende med at sidde i bur hele dagen! Han er jo stadig en unge og han har krudt i rumpetten og det er så sjovt :) helt små børn frabedes til vores lille nus , da han bliver skræmt og ikke kan lide voldsomme bevægelser og høje lyde (som andre kaniner) vores lille fyr hedder Herman :D der medfølger bur, toilet, hø, fodder, vandflaske, løbe gård (hvis man tager hjemme fra) og en lille bamse som er hans hygge ven i buret :) Herman er opdræt af forældre med stamtavle og farven blå .

7400 Herning
2. maj.

Fransk vædder unge

1.700 kr.

Fransk vædder unge, Fransk vædder, HASTER! HVEM ER HUBERT En meget nysgerrig og kælen fransk vædder unge sælges. Han hedder Hubert og er født den 25 januar 2022 og vil elske at blive en del af en familie, hvor han er fritgående i hjemmet og også har adgang til en løbegård i haven eller en gåtur med snor. Han vil elske at bo i et hundehus i jeres hjem, hvor han frit kan bevæge sig rundt i hjemmet sammen med familien. En kanin er intelligent, kan lære et komme når man kalder, bruge toiletbakke, elsker at blive kælet med, spise græs og blive udfordret. En kanin får et langt og godt liv, når den ikke er alene og er fanget i et lille bur, der står i baghaven. Han vil også elske en anden kanin, så han ikke bliver ensom, og hvis I har papkasser og klipper dem om til små gange og huler, så er det et kæmpe hit. Hubert er selskabssyg, bliver hurtigt tam og bider ikke. Han har boet med hans mor, far og søskende, så han skal lige tilvende sig et nyt hjem, og det kræver tålmodighed og omsorg. Han er ikke kastreret, men det anbefaler mange. Det lugter ikke i hjemmet at have ham boende. Jeg sælger kun, fordi min livssituation er blevet ændret fra den ene dag til den anden, ellers havde jeg beholdt ham til hver en tid, for han er virkelig et catch! HVAD FÅR JEG MED: Med i prisen får I en stor pose hø, stor pose halm, stor pose træpiller, stor pose hemp, to forskellige slags mad (en mod stress fyldt med b-vitaminer pga skifte af hjemmet - mad til nogle uger), godbidder, transporttaske med ?løbegård?, en spray til at fjerne duft, neglesaks, mad og drikkeskål i træ og keramik, 2 store tæpper og to små hørtæpper, toiletbakke, legetøj, aktivitetsspil, en lille start løbegård til haven, sele til gåtur. Se fotos.

2900 Hellerup
17. apr.

Fransk vædder

1.700 kr.

Fransk vædder, Fransk vædder, HASTER! HVEM ER HUBERT En meget nysgerrig og kælen fransk vædder unge sælges. Han hedder Hubert og er født den 25 januar 2022 og vil elske at blive en del af en familie, hvor han er fritgående i hjemmet og også har adgang til en løbegård i haven eller en gåtur med snor. Han vil elske at bo i et hundehus i jeres hjem, hvor han frit kan bevæge sig rundt i hjemmet sammen med familien. En kanin er intelligent, kan lære et komme når man kalder, bruge toiletbakke, elsker at blive kælet med, spise græs og blive udfordret. En kanin får et langt og godt liv, når den ikke er alene og er fanget i et lille bur, der står i baghaven. Han vil også elske en anden kanin, så han ikke bliver ensom, og hvis I har papkasser og klipper dem om til små gange og huler, så er det et kæmpe hit. Hubert er selskabssyg, bliver hurtigt tam og bider ikke. Han har boet med hans mor, far og søskende, så han skal lige tilvende sig et nyt hjem, og det kræver tålmodighed og omsorg. Han er ikke kastreret, men det anbefaler mange. Det lugter ikke i hjemmet at have ham boende. Jeg sælger kun, fordi min livssituation er blevet ændret fra den ene dag til den anden, ellers havde jeg beholdt ham til hver en tid, for han er virkelig et catch! HVAD FÅR JEG MED: Med i prisen får I en stor pose hø, stor pose halm, stor pose træpiller, stor pose hemp, to forskellige slags mad (en mod stress fyldt med b-vitaminer pga skifte af hjemmet - mad til nogle uger), godbidder, transporttaske med ?løbegård?, en spray til at fjerne duft, neglesaks, mad og drikkeskål i træ og keramik, 2 store tæpper og to små hørtæpper, toiletbakke, legetøj, aktivitetsspil, en lille start løbegård til haven, sele til gåtur. Se fotos.

2900 Hellerup
17. apr.

Kanin

Gives væk

Kanin, Anden type, Dværg kanin på 3 år gives væk med alt tilbehør. Den hr tidligere været fri kanin (gået frit i huset) men efter flytning er den blevet vant til sit Bur. Relativ tam, dvs den ikke bider og vil gerne nusses kort. Dog vil den helst rundt og undersøge huset og haven. Gives væk da barnet ikke snakker nok med den mere.

5220 Odense SØ
14. apr.

Pasning af kanin / marsvin

40 kr.

Pasning af kanin / marsvin, Anden type, Hej Vi vil gerne passe din kanin / marsvin. Vi har store fine bure indenfor / udenfor. Vi har selv ca 40 kaniner flest Franske Væddere. Og de løber frit udenfor lidt på skift og inde i huset, og i ude-løbegård, men det tør jeg ikke love, at din vil komme. Men vi skal nok snakke og nusse med den flere gange om dagen. Prisliste Pris pr. kanin/marsvin pr. døgn 40 kr. Pris for 2 dyr i samme bur 56 kr. 1 kanin/marsvin 1 uge 210 kr. 2 i samme bur 1 uge 294 kr. 1 kanin/marsvin 2 uger 364 kr. 2 i samme bur 2 uger 510 kr. Prisen inkluderer tørkost, hø og årstidens grønt. Hilsen Amalie - The International Vedsø Idrætsefterskole 21/22 Signe - 1.g HTX Holstebro Hjemmeside: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: Staldsteenkjaer

7830 Vinderup
10. apr.

Kanin til salg

500 kr.

Kanin til salg, Dværgvædder, Hej, jeg sælger desværre min kanin Pepsi, da min roomie er allergisk over for ham? Navn: Pepsi Alder: 7 mdr. til d. 31 oktober Race: Dværgvædder Neutraliseret: Nej Vaccineret: Nej Postnummer og by: 5000 Odense C Beskrivelse: Han er en super fantastisk kanin. Han går frit ude på vores altan nu, men har også gået inden for. Dette er dog ikke en holdbar løsning, da min roomie jo også skal kunne bruge altanen.. Han er renlig, og har sjældent uheld uden for buret. Han opsøger selv en når man er i nærheden, og vil meget gerne nusses altid! Dog er han ikke glad for at blive båret på, men det er der heller ikke så mange kaniner der er. Alt i alt, er han en super dejlig og rolig kanin, som bare elsker at slappe af. Og en bonus er at han er vant til hunde, og kan let omgås med dem. Alt medfølger, fra bur, til legetøj, til foder osv. BYD

5000 Odense C
5. apr.