Skinny

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Sød skinny marsvin dreng
  Sød skinny marsvin dreng

  1 billede

  d. 22.06 400,-
  skinnypige
  skinnypige

  2 billeder

  d. 19.06 400,-
  Formidling af marsvin
  Formidling af marsvin

  6 billeder

  image_search_result
  Formidling af marsvin, Vi har en seriøs formidling/internat af marsvin. Vi har gennem årene oplevet flere marsvin i nød, under kummerlige forhold og generelt som manglede et sted at være indtil den rette familie kom forbi og ville have lige netop dem. Derfor valgte vi at oprette vores formidling/internat og blive godkendt af fødevarestyrelsen (som en af de få formidlinger i DK) Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at give nogle dejlige marsvin et godt hjem, eller hvis du står og skal af med dine marsvin. Vi hjælper gerne hvis vi kan. Når du køber et eller flere formidlingsmarsvin her medfølger der følgende: En opdrættermappe, som indeholder en masse info om marsvin (såsom pasningsvejledning, parasitfolder samt diverse nyttige infoark fra DMK) Er formidlingsmarsvinet/marsvinene Skinny eller Skinnybærer medfølger der desuden også en vejledning til disse racer. Derudover medfølger der en lille pose af deres vante foder og en kæledyrsstamtavle fra DMK. Dyrene er til det bedste af vores viden sunde og raske ved fraflytning. Vi formidler kun dyr ud som vi finder raske og iordentlig stand. Er dyrene tynde, afmagret, syge eller drægtige ved ankomst bliver disse hos os indtil de er fine, raske og gode til at få nyt hjem. Det mener vi er en selvfølge og det ansvarlige formidlere gør. Beløbet pr. formidlingsdyr vil være symbolsk og går udelukkende til foder, strøelse, dyrlæge og alt andet der vedrører de mange marsvin som kommer til os. Vi er godkendt af fødevarestyrelsen (som en formidling skal være) godkendelsen hænger offentligt tilgængelig der hvor marsvinene udleveres (som den skal i følge reglerne) og den er tilgængelig på vores hjemmeside. Du kan altid få tilladelsen at se hvis du ønsker dette (Reglerne siger vi skal fremvise den på forlangende) vores godkendelse er DIN sikkerhed for at vi er godkendt, og vi er et seriøst sted. Så tag et kig ind på: http://www.marsvineformidling.dk eller vores facebook side: https://www.facebook.com/formidlingferiepasning
  d. 19.06 100,-
  Unge skinnyhanner
  Unge skinnyhanner

  3 billeder

  d. 13.06 400,-
  Søde skinny marsvin
  Søde skinny marsvin

  1 billede

  d. 27.04 400,-

  Der er søde marsvin til salg på GulogGratis.dk – køb dit næste kæledyr online


  Søde, små marsvin sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et bur til dit kæledyr

  Skal dit næste kæledyr være et marsvin? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor de søde, små kæledyr er til salg. Du kan både få unger og voksne marsvin, hunner og hanner samt forskellige marsvinetyper som korthårede, ruhårede, langhårede og hårløse. Du kan også få billigt tilbehør til dit kæledyr online: Tjek annoncerne med billige bure, find foder på tilbud eller køb hø til en billig pris. På GulogGratis.dk bortgives små kæledyr helt gratis: Adopter en kanin som gives væk eller en hamster som gives bort online.

  Læs mere
  Salg af kæledyr på GulogGratis.dk: Marsvin, kaniner og hamstere kan købes online

  Find dit næste kæledyr på GulogGratis.dk, hvor søde, små skinny og teddy marsvin er til salg. Marsvin er fredelige og sociale dyr, som ofte lever i grupper. Deres rolige temperament gør dem til oplagte kæledyr for børn, som skal have et kæledyr, der er nemt at passe. Marsvinets gennemsnitlige levetid er 5-6- år, og det fås i forskellige varianter; ruhårede, korthårede, langhårede og hårløse.

  Vil du have et teddy marsvin eller et skinny marsvin? De sødeste marsvineunger er til salg på GulogGratis.dk

  På GulogGratis.dk kan du finde det ideelle kæledyr til dine børn: Her sælges charmerende marsvin, som er rolige og kælne. Du kan også købe et bur til marsvinet og det fiberrige grovfoder, som marsvinet spiser. Giv marsvinet masser af frisk hø af høj kvalitet og suppler med græs, mælkebøtter, marsvinepiller og c-vitamindråber. Marsvinet er et roligt og ikke-aggressivt dyr, men du skal alligevel være både forsigtig og bestemt, når du håndterer dit kæledyr.
  Læs mindre