Marsvin

7
Tre dejlige marsvin (piger)

Tre dejlige marsvin (piger)

Gives væk

Tre dejlige marsvin (piger), Tre dejlige piger gives væk, samlet,til et kærligt hjem. De er søstre,så de er vant til at gå sammen.

9460 Brovst
i går
Marsvin med Luksus bur

Marsvin med Luksus bur

1.400 kr.

Marsvin med Luksus bur, Marsvin unger med Luksus bur sælges. Det er 2 hunner og de er vant til at gå sammen, de er virkelig flotte og er ca. 5 mdr. gamle. Buret er importeret fra England. Mål 149 x 77 x 73. (l x b x h). Kan stå inde og det er i to etager så det fylder mindre på værelset og samtidig overholder de pladskrav som anbefales af dyrenes beskyttelse. Det er åben i toppen hvilket gør at det er nemmere at kæle med marsvinene. At tage dem op og ind og ud af buret samt det er meget nemmere at gøre rent selv for mindre børn. (Men Låg til buret kan købes). Buret kan bruges både af dem som ønsker at prøve at have unger eller dem som bare ønsker at have et par kæledyr. Der med følger forskellige ting til buret som f.eks. hø hæk og drikke dunk. Ønsker du at have marsvin i lang tid så giv dem de bedste betingelser. Dyrenes Beskyttelse: Marsvin er endvidere sociale dyr, der skal holdes mindst 2 sammen. Holdes de i bur, skal det være mindst 1,5 x 0,8 x 0,4 m (l x b x h), helst større, for to individer. Marsvin - https://www.dyrenesbeskyttelse.dk ? sit?

8960 Randers SØ
søn.
2 hun marsvin sælges

2 hun marsvin sælges

50 kr.

2 hun marsvin sælges, Sælger mine 2 hun Marsvin da jeg ikke har tid til dem, de er meget sky og magler et kærligt hjem hvor nogen har tid til at snakke med dem, jeg synes det er synd for dem at de skal bo her og være bange for mennesker, så derfor har jeg besluttet mig for at sælge dem og håber på at de får et rigtig godt hjem med massere af kærlighed så de kan lære at mennesker ikke er farlige. Kontakt mig på mit nummer 20656459 hvis du er interesseret i at give disse to skønne marsvin noget kærlighed.

7430 Ikast
15. maj.
Marsvine hotellet ??

Marsvine hotellet ??

20 kr.

Marsvine hotellet ??, Velkommen til Marsvine hotellet ? Pasning af marsvin tilbydes af erfarne marsvine elskere. Vi har haft marsvin i 7 år og har pt. 10 skønne grislinger. Vi passer ikke marsvin der går alene, da de er flok dyr. Men vi hjælper gerne med at finde en bur ven, og sørge for sammensætningen. Der kan vælges mellem 3 kategorier; Økonomi klasse: Der medbringes bur og foder. 20 kr pr gris pr døgn. Standard: Der medbringes bur og vi sørger for foder. 25 kr pr gris pr døgn VIP ophold: I vores bur på140x60 eller 160x60 alt efter antal grise, 30 kr pr gris pr døgn. Hø, frisk grønt og spåner er altid inklusiv. Ved pasning af 3+ og ved længere ophold giver vi mængderabat. Vores grise har deres helt eget værelse med halvdør centralt i huset. Jeg går hjemme og snakker og nusser med dem mange gange dagligt. Vi bor i hus på landet og de kommer i løbegård inde eller ude alt efter vejret. Jeg sender selvfølgelig billeder og updates flere gange i løbet af opholdet, I sommerhalvåret får de masser af natur grønt suppleret med vitaminrigt økologisk købe grønt. Om vinteren primært købe grønt og hjemmelavede tørrede økologiske urter og natur grønt. De får Agrobs hø ad libitum og vi fodrer med Burgess Excel og Cavia complete, der dækker deres behov for ekstra C vitamin. Se gerne vores Facebook side Marsvine hotellet med flere billeder, videoer og flotte anmeldelser. Vi har 5 stjerner. Vi er muligvis ikke den billigste pasnings mulighed, men til gengæld imellem de bedste. Vores søde kunder har alle følt sig trygge ved at overlade deres guldklumper hos os og ment, at det var pengene værd. Vi håber vi ses! Kærlig hilsen The crazy guineapig lovers (som en af vores kunder kaldte os i sin anmeldelse på vores facebook site ?) Pia & Ida.

8830 Tjele
13. maj.
Marsvin

Marsvin

50 kr.

Marsvin, Jeg er et lille marsvin på ca 2 år

5610 Assens
13. maj.

Skinny marsvin søges

1.000 kr.

Skinny marsvin søges, Har du et skinny (nøgent) marsvin der søger nyt hjem? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig! Jeg vil med glæde modtage den lille fyr/pige. Jeg er bosiddende i Nordjylland med stor have og derfor masser af plads til en marsvine-kravlegård. Marsvinet vil vil blive passet efter alle kunstens regler og af ikke uerfaren ejer da jeg har haft marsvin før. Jasper blev syv år og levede et herligt marsvine-liv! Hvis du har et skinny marsvin der savner et nyt hjem, så send endelig en SMS.

9381 Sulsted
22. apr.

Marsvin han med stamtavle fra DMF

450 kr.

Marsvin han med stamtavle fra DMF, Marsvin han ungen med stamtavle fra DMF Han vejer over 300g og er over 4 uger og er klar til nye udfordringer. Der medfølger 1 kg foder og 3 små poser guf. Husk marsvin må ikke gå alene de skal mindst gå 2 hunner ( man kan godt have flere gående sammen) eller 2 hanner ( kun 2 hanner ikke flere) Har du spørgsmål så skriv besvare gerne også hvad bur indretning og madskåle og vandflasker .

6800 Varde
8. apr.