Kanin

14
Dværgkanin unger

Dværgkanin unger

499 kr.

Dværgkanin unger, Hermelin, Vi har søde små dværgkanin unger. De er klar til flytte hjemmefra 1 januar. Afhentning kan aftales som det passer jer bedst. En blanding af hanner og hunner. Voksenvægt mellem 0,8 og 1,5 kg. Man er altid velkommen på besøg, og møde kaninerne. Alle kaninerne er i daglig kontakt med mennesker, helt fra fødslen, så de er trygge og tamme når de skal ud i deres nye hjemme. Send SMS på 50248330, for at høre nærmere. Følg med fra start, om vores store passion indenfor kaniner, voksne som unger, og få gode råd og vejledning og en positiv start med et nyt medlem af familien. Hvis du/i har lyst, har vi en Facebook gruppe, hvor der løbende bliver opdateret med billeder frem til de er 8 uger og er flytteklar. (link til Facebook gruppe nedenfor) https://www.facebook.com/groups/3928681780480423/?ref=share Prisen er 499, og ved reservation betales et reservationsgebyr på 250kr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

9490 Pandrup
tir.
Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare
  • Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare - 2
  • Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare - 3

Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare

100 kr.

Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare, Hermelin, De sødeste kaninunger søger nyt hjem fra Søndag den 15 maj ??? Blanding af hermelin/dværgvædder. 2 hanner tilbage klar til et nyt og kærligt hjem. De er godt håndtamme, vant til at blive håndfodret og båret på, de bliver snakket med hver dag, samt er ude af buret et par timer hver dag, så de kan komme ud og løbe, springe, undersøge og lave glædes kaninhop ??? De befinder sig i Esbjerg. Du får lidt mad med til de første par dage, samt rådgivning hvis nødvendigt ? Kontakt gerne på sms 42794796

6705 Esbjerg Ø
man.
  • Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare - 2
  • Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare - 3
Hermelin kanin
  • Hermelin kanin - 2
  • Hermelin kanin - 3

Hermelin kanin

500 kr.

Hermelin kanin, Hermelin, 2 unger (af de mørke) søger stadig nye, blivende hjem .. Der medfølger mad til den første tid, og de er med afkomstattest ?

7470 Karup J
søn.
  • Hermelin kanin - 2
  • Hermelin kanin - 3
  • Hermelin kanin - 4
  • Hermelin kanin - 5
Haste sag kaniner

Haste sag kaniner

1.000 kr.

Haste sag kaniner, Løvehoved, Hej har 4 kaniner jeg skal af med, da vi ikke må have dem for udlejer. De er inde kaniner og super kælne, og elsker at blive snakket med. -Billede 1 Clyde (han) (far) hermelim (har ingen fortænder) -Billede 2 Bunny (hun) (Mor) løvehoved Billede 3 4 og 5 Hunner fra 28/12-21 -Billede 3 Bella (Hun) løvehoved (solgt) Billede 4 snebold (hun) hermelin Billede 5 Diva (Hun) løvehoved Mor og unger er vant til at gå sammen og far alene Vil helst have dem solgt sammen, men hver for sig er osse fint. 1 for 150 Samlet pris for alt 1500 kr Inkluderet: 2 bure 15 kg hø Halv pose foder Negle saks, 2 børster Pipette med 3 hoveder Hjørne hule Madskål 5 drikke flasker Transportkasse ( kan kun være plads til 2 kaniner) (solgt) Legetøj 2 toiletter 2 høkugler Kan osse kontaktes på 42656559

6510 Gram
søn.
Hermelin

Hermelin

200 kr.

Hermelin, Hermelin, Chincillafarvet dværg hermelin unger, 200 kr. stk. Meget kælne Ingen sms .... ring venligst

9640 Farsø
søn.

Kanin - hermelin unger

300 kr.

Kanin - hermelin unger, Hermelin, Vores skønne hun kanin fru Olesen (grå/blå) har fået 4 dejlige unger, sammen med vores han flammeskæl (sort) De er klar til at flytte hjemme fra den 26.7. Der vil komme flere billeder løbende jo ældre de bliver Hermelin kaniner bliver ikke så store omkring 1 kg. Jeg kan kontaktes på 60135846.

8840 Rødkærsbro
lør.

Den skønneste hermelin.

500 kr.

Den skønneste hermelin., Hermelin, Leder du efter den perfekte børne-kanin? Jeg er desværre nødsaget til at sælge min bedste ven gennem de sidste mange år, da jeg skal flytte og ikke har plads til dyr. Det er super ærgerligt, men jeg håber på at en sød familie gerne med børn, kunne tilbyde ham et trygt hjem. Sødeste Milo er den bedste kanin jeg nogensinde har ejet. Han hverken bider, spræller eller kradser. Han er en aktiv og glad kanin med et roligt sind. Han er født d. 7 juli 2017 og er en hermelin/Løvehoved blanding. Han er blevet brugt til et kuld af de smukkeste hermelin unger. Milo har gået til kaninhop og jeg har derfor en masse professionelle kaninspring jeg kan sælge billigt, hvis interessen skulle være der. For at sikre mig han får den bedste fremtid vil jeg gerne, efter aftale vise ham frem før køb. Hvis interessen skulle være der eller evt. flere billeder/spørgsmål, så kontakt mig på tlf. nr. 60730927. Eller i det nedenstående kommentarspor. På forhånd tak!

5250 Odense SV
3. maj.

HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehø...

500 kr.

HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehør, Hermelin, Den sødeste blå lille hermelin som blot er 8 mdr, sælges da vores søn har fået allergi desværre . Han er fri kanin så han sover kun i bur om natten ellers render han rundt og spreder hygge i hjemme og er livlig og glad :) han hopper gerne op i sofaen og siger hej, og når jeg åbner køleskabet står han pænt og venter på en bette godbid skulle falde ned til ham (som der jo så gør hver gang Hihi) så speciel en personlighed :) man kan sagtens tage ham op fra buret og kæle med ham, men når han læber frit foretrækker han at passe sig selv og selv komme og sige hej når han lyster. Han har et toilet i buret, dog kan der stadig ske uheld (pølser, men ikke tis) uden for buret, men er simpelhent så nemt lige at suge med en støvsuger da de er hårde bitte små kugler og det lugter ikke. Vi er meget kede af at måtte skulle af med ham da han giver så meget sjov i hjemmet. Han skal forblive fri kanin og ikke ende med at sidde i bur hele dagen! Han er jo stadig en unge og han har krudt i rumpetten og det er så sjovt :) helt små børn frabedes til vores lille nus , da han bliver skræmt og ikke kan lide voldsomme bevægelser og høje lyde (som andre kaniner) vores lille fyr hedder Herman :D der medfølger bur, toilet, hø, fodder, vandflaske, løbe gård (hvis man tager hjemme fra) og en lille bamse som er hans hygge ven i buret :) Herman er opdræt af forældre med stamtavle og farven blå .

7400 Herning
2. maj.

Vildt søde kaninunger til salg

250 kr.

Vildt søde kaninunger til salg, Hermelin, 5 små søde kaninunger søger nye og kærlige hjem . De er klar fra d. 1. juni. De sælges kun som fri kaniner eller med stort udemiljø, da de er godt vant. Sælges ikke til mindre børn. Ønsker kun det bedste for mine små. Der er 3 hvide med grå pletter (de ligner små pandaer), hvoraf en af dem er en han og 2 grå med hvide ører og aftegninger. Så vidt jeg kan se, er der 4 hunner og en han...? De har været i hænder og sammen med børn og har haft masser af kontakt. De er nysgerrige og vil meget gerne snakkes med og håndfodres. Moren er hermelin(det er moren, der er på et af billederne med ungerne, faren er en stor race, helt hvid med et dejligt sind. Prisen er fast.

5700 Svendborg
1. maj.

Hermelin/Løvehoved hun kanin

75 kr.

Hermelin/Løvehoved hun kanin, Sød lille dværgkanin blanding af Hermelin og Løvehoved. Er ikke ret stor 2 år gammel Sælges da datteren ikke har den fornødne tid til flere kaniner!

9240 Nibe
27. apr.

Kanin Unge, dværg blanding

Sælges

Kanin Unge, dværg blanding, Anden type, Kanin han unge14uger gammel ca. Moren er en dværg væder ikke så stor. Faren er en blanding endnu minder blander med noget løvehoved hermeliner.

9800 Hjørring
18. apr.

Kaniner

250 kr.

Kaniner, Hermelin, Unger efter højt bedømte dyr sælges til kæl og evt avl ring for nærmer inf 29439787

6541 Bevtoft
17. apr.

Løvehoved/dværgvædder kaninunger

200 kr.

Løvehoved/dværgvædder kaninunger, NB. Vi er i øster Hurup (Nordjylland) i uge 29 og 30 så der er mulighed for at hente dem der. Hej, Vi fik et kuld på 6 kanin unger (2 solgt) den 4 maj som søger kærlig ejer som har tid til ham/hende. Kaninungerne sælges kun til hjem med stor bur med mulighed for at komme i løbegård hver dag, da det er i deres natur og drifter. Hvis du ønske at se lidt nærmer på en kaninunger så skriv enlig til mig og fortæl gerne hvordan han/hun kommer til at bor og send gerne et billede af bur. De bliver vandt til at blive holdt, og kælet med hver dag, så de bliver meget kælne. De ville komme i løbegård når de gamle nok og de ville også blive fodret med kvalitetsfoder fra Burgess. Deres mor Ella er en løvehoved/hermelin kanin som elsker at blive nusset, og kælet om og hendes største kærlighed er hendes kærlighed til mad. Og deres far Gucci er en dværgvædder kanin som kan springe op til 1 meter, og elsker også at blive nusset om. De er klar til at flytte hjemmefra fra den 30 juni af. Billedet 1: dreng Billedet 2: pige Billedet 3: Dreng Billedet 4: dreng Hvis man ville reservere en kanin unger koster det 100 kr. som ikke refunderes hvis man fortryder. (Ps i er altid velkommen til at komme og se dem og vælge den helt rigtigt til jer/dig)

3600 Frederikssund
5. apr.

Japansk dværgvædder-hermelin blanding

150 kr.

Japansk dværgvædder-hermelin blanding, Japansk dværgvædder-hermelin blanding kanin Moren er Japansk Faren er Hermelin allesammen pige/drenge men jeg ikke sikker, kom og tjek Ungerne født imellem 25/Marts - 30/Marts Kan leverer til Aalborg omegn for 175 kr inkl kanin. Hvis hentes kun 150 kr

9490 Pandrup
4. apr.