Kanin

19
Hermelin hun unge

Hermelin hun unge

300 kr.

Nysgerrig og kælen brun/hvid hun, er klar til at rejse hjemmefra. Hun er født d. 28/5 De kan reserveres mod et gebyr på 50% af købsprisen, som ikke refunderes ved fortrydelse. Men fratrækkes ved afhentning. Følg evt. med på Instagram #priesskaniner eller Facebook gruppen PriessKaniner

6560 Sommersted
1. aug.
Kanin - hermelin unger

Kanin - hermelin unger

300 kr.

Vores skønne hun kanin fru Olesen (grå/blå) har fået 4 dejlige unger, sammen med vores han flammeskæl (sort) De er klar til at flytte hjemme fra den 26.7. Der vil komme flere billeder løbende jo ældre de bliver Hermelin kaniner bliver ikke så store omkring 1 kg. Jeg kan kontaktes på 60135846.

8840 Rødkærsbro
1. jul.
Hermelin kanin unger

Hermelin kanin unger

200 kr.

Små søde unger mor har stamtavle far er efter 2 forælder med stamtavle de er klar til at flytte hjemme fra

6000 Kolding
25. jun.
Hermelin, dværgkanin, unge

Hermelin, dværgkanin, unge

499 kr.

Dværgkaninunge hermelin sælges. Det er en pige. Hun er klar til at komme hjemmefra 22 August Afhentning kan aftales som det passer jer bedst. Voksenvægt mellem 0,8 og 1,5 kg. Man er altid velkommen på besøg, og møde kaninerne. Alle kaninerne er i daglig kontakt med mennesker, helt fra fødslen, så de er trygge og tamme når de skal ud i deres nye hjemme. Send SMS på 50248330, for at høre nærmere. Følg med fra start, om vores store passion indenfor kaniner, voksne som unger, og få gode råd og vejledning og en positiv start med et nyt medlem af familien. Hvis du/i har lyst, har vi en Facebook gruppe, hvor der løbende bliver opdateret med billeder frem til de er 8 uger og er flytteklar. (link til Facebook gruppe nedenfor) https://www.facebook.com/groups/3928681780480423/?ref=share Prisen er 499, og ved reservation betales et reservationsgebyr på 250kr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

9490 Pandrup
17. jul.
Kanin unge hun hermelin

Kanin unge hun hermelin

100 kr.

Udendørs Sød nysgerrig hermelin kanin 5 mdr. Sælges da vores kaniner ikke kan sammen.

2630 Taastrup
ons.

Hermelin

250 kr.

Søde små unger søger nyt hjem :)

6000 Kolding
27. jul.

Den skønneste hermelin.

500 kr.

Leder du efter den perfekte børne-kanin? Jeg er desværre nødsaget til at sælge min bedste ven gennem de sidste mange år, da jeg skal flytte og ikke har plads til dyr. Det er super ærgerligt, men jeg håber på at en sød familie gerne med børn, kunne tilbyde ham et trygt hjem. Sødeste Milo er den bedste kanin jeg nogensinde har ejet. Han hverken bider, spræller eller kradser. Han er en aktiv og glad kanin med et roligt sind. Han er født d. 7 juli 2017 og er en hermelin/Løvehoved blanding. Han er blevet brugt til et kuld af de smukkeste hermelin unger. Milo har gået til kaninhop og jeg har derfor en masse professionelle kaninspring jeg kan sælge billigt, hvis interessen skulle være der. For at sikre mig han får den bedste fremtid vil jeg gerne, efter aftale vise ham frem før køb. Hvis interessen skulle være der eller evt. flere billeder/spørgsmål, så kontakt mig på tlf. nr. 60730927. Eller i det nedenstående kommentarspor. På forhånd tak!

5250 Odense SV
28. jun.

Hvid hermelin

234 kr.

Sælges billigt til godt hjem Hun er vant til at være i hænder, har haft et flot kuld unger. Øremærket , bære Z&W gen

5750 Ringe
i dag

Hermelin kanin med stamtavle

300 kr.

Fine unger sælges til kæl ?? er efter højt bedømte forældre ?

6541 Bevtoft
14. jul.

Unger

500 kr.

Så er der ved at være en del at vælge i mellem, mange skønne hermelinunger er klar til nye hjem, og flere på vej

5750 Ringe
i dag

Japansk dværgvædder-hermelin blanding

150 kr.

Japansk dværgvædder-hermelin blanding kanin Moren er Japansk Faren er Hermelin allesammen pige/drenge men jeg ikke sikker, kom og tjek Ungerne født imellem 25/Marts - 30/Marts Kan leverer til Aalborg omegn for 175 kr inkl kanin. Hvis hentes kun 150 kr

9490 Pandrup
25. jul.

Kaninunge

300 kr.

Denne dejlige han kanin unge er til salg omkring den 21 august . Han er meget tam og kælen og slikker på en.

2740 Skovlunde
27. jul.

Kaniner

300 kr.

Unger efter højt bedømte dyr sælges til kæl og evt avl ring for nærmer inf 29439787

6541 Bevtoft
søn.

Kanin

200 kr.

Vi har får 7 skønne unger på de forældre på billederne, begge forældre er total kælen og skønne (haves) hermelin/løvhoved De er klar til nyt hjem d 15 aug Der er 2 hanner tilbage 1 hel hvid 1 hel grå 1 grå og hvid Så der er mulighed for at følge sit nye kæledyr ?

9800 Hjørring
i dag

Kaniner sælges

100 kr.

Kanin unger som er 11 uger søger nyt hjem. De er snak saglige og vil gerne nusses, de er nysgerrige for hvad man har med af foder til dem. De er en mindre race (hermelin) så de bliver ikke så store og kræver derfor ikke så meget plads. De 2 hvide er hanner. De er vant til mennesker og katte. Befinder sig i Givskud. 100 kr Stk.

7323 Give
søn.

Kaninunger sælges

100 kr.

Hermelin/dværgvædder unger Klar til familie fra 14/7. To søde snaksaglige unger En er sort med lidt brun i og den anden er helt sort

9293 Kongerslev
15. jul.

HERNELIN Sælges billigt !!!! Med tilbehø...

500 kr.

Den sødeste blå lille hermelin som blot er 8 mdr, sælges da vores søn har fået allergi desværre . Han er fri kanin så han sover kun i bur om natten ellers render han rundt og spreder hygge i hjemme og er livlig og glad :) han hopper gerne op i sofaen og siger hej, og når jeg åbner køleskabet står han pænt og venter på en bette godbid skulle falde ned til ham (som der jo så gør hver gang Hihi) så speciel en personlighed :) man kan sagtens tage ham op fra buret og kæle med ham, men når han læber frit foretrækker han at passe sig selv og selv komme og sige hej når han lyster. Han har et toilet i buret, dog kan der stadig ske uheld (pølser, men ikke tis) uden for buret, men er simpelhent så nemt lige at suge med en støvsuger da de er hårde bitte små kugler og det lugter ikke. Vi er meget kede af at måtte skulle af med ham da han giver så meget sjov i hjemmet. Han skal forblive fri kanin og ikke ende med at sidde i bur hele dagen! Han er jo stadig en unge og han har krudt i rumpetten og det er så sjovt :) helt små børn frabedes til vores lille nus , da han bliver skræmt og ikke kan lide voldsomme bevægelser og høje lyde (som andre kaniner) vores lille fyr hedder Herman :D der medfølger bur, toilet, hø, fodder, vandflaske, løbe gård (hvis man tager hjemme fra) og en lille bamse som er hans hygge ven i buret :) Herman er opdræt af forældre med stamtavle og farven blå .

7400 Herning
27. jun.

Løvehoved/dværgvædder kaninunger

200 kr.

NB. Vi er i øster Hurup (Nordjylland) i uge 29 og 30 så der er mulighed for at hente dem der. Hej, Vi fik et kuld på 6 kanin unger (2 solgt) den 4 maj som søger kærlig ejer som har tid til ham/hende. Kaninungerne sælges kun til hjem med stor bur med mulighed for at komme i løbegård hver dag, da det er i deres natur og drifter. Hvis du ønske at se lidt nærmer på en kaninunger så skriv enlig til mig og fortæl gerne hvordan han/hun kommer til at bor og send gerne et billede af bur. De bliver vandt til at blive holdt, og kælet med hver dag, så de bliver meget kælne. De ville komme i løbegård når de gamle nok og de ville også blive fodret med kvalitetsfoder fra Burgess. Deres mor Ella er en løvehoved/hermelin kanin som elsker at blive nusset, og kælet om og hendes største kærlighed er hendes kærlighed til mad. Og deres far Gucci er en dværgvædder kanin som kan springe op til 1 meter, og elsker også at blive nusset om. De er klar til at flytte hjemmefra fra den 30 juni af. Billedet 1: dreng Billedet 2: pige Billedet 3: Dreng Billedet 4: dreng Hvis man ville reservere en kanin unger koster det 100 kr. som ikke refunderes hvis man fortryder. (Ps i er altid velkommen til at komme og se dem og vælge den helt rigtigt til jer/dig)

3600 Frederikssund
26. jul.

Haste sag kaniner

900 kr.

Hej har 2 kaniner jeg skal af med, da vi ikke må have dem for udlejer. De er inde kaniner og super kælne, og elsker at blive snakket med. -Billede 1 Clyde (han) (far) hermelim (har ingen fortænder) (solgt) -Billede 2 Bunny (hun) (Mor) løvehoved Billede 3 4 og 5 Hunner fra 28/12-21 -Billede 3 Bella (Hun) løvehoved (solgt) Billede 4 snebold (hun) hermelin Billede 5 Diva (Hun) løvehoved (solgt) Mor og unger er vant til at gå sammen og far alene Vil helst have dem solgt sammen, men hver for sig er osse fint. 1 for 150 Samlet pris for alt 900 kr Inkluderet: 2 bure 15 kg hø 15 kg foder Negle saks, 2 børster Pipette med 3 hoveder Hjørne hule (solgt) Madskål 4 drikke flasker Transportkasse ( kan kun være plads til 2 kaniner) (solgt) Legetøj 2 toiletter 2 høkugler Kan osse kontaktes på 42656559

6510 Gram
9. jul.