Dyr og tilbehør

16.944
Galleri annoncer
Ragdoll silke bløde skønheder

Ragdoll silke bløde skønheder

3.500 kr.

Ragdoll killinger efter renracet forælder, uden tavle. 3 kære uldtotter med blå øjne. De er mange gange daglig i hænder, de elsker kæl,leg, omsorg og opmærksomhed. Ikke egnet som udekat, bruger kattebakke. Opvokser på Royal Canin. De får 4x ormekur (har ikke lopper) De 2 rød maskede drenge er født d. 17-4/22. Og er 12 uger d. 10-7/22. Far er brun tabby masket Ragdoll - mor er blå creme masket Ragdoll. Den lyse bicolour dreng er født d. 4-4/22. Og er 12 uger d. 27-6/22. Far er mørk bicolour og hans mor er blå creme masket Ragdoll. Kan ses. De vil før afrejse være sundhedstjekket, have fået 1x vaccination og have en sundhedsbog med, fra dyrelægen. Der medfølger foder til de første dage, fra Royal Canin, plys mus og tæppe der dufter af mor og søskende. Ved reservation betales der et depositum på 1500 kr. som ikke returneres hvis køber evt. fortryder. Vi kan kontaktes på telefon 29365660 - vi besvare ikke sms - og ikke beskeder på siden.. Obs. Ved det rette hjem, gives der rabat ved køb af de 2 rød-masket så de fortsat kan have glæde af hinanden.

4171 Glumsø
i dag
Cavalier/Bichon Havanais hvalpe

Cavalier/Bichon Havanais hvalpe

9.000 kr.

Skønne rolige familiehunde, med den blødeste pels! 1 tæve og 3 hanner tilbage Født d. 30/5 og klar til at flytte hjemmefra d. 25/7. Mor er Cavalier og far er Bichon Havanais. De er begge kærlige og godmodige familiehunde. Voksenvægt omkring 8 kg. Vi har både mor, mormor og far til hvalpene, som kan ses og opleves. De vokser op i vores stue og vil være vandt til hverdagens lyde, børn, andre hunde og dyr. De er renlighedstrænet og vokser op på kvalitetsfoder. De vil være chippet, vaccineret, sundhedsundersøgt og have fået 3 x ormekur. Der følger en hvalpepakke med hver hvalp, med foder, halsbånd, tæppe, legetøj og sundhedsbog fra dyrlægen.

5620 Glamsbjerg
i dag
Glasfiber bassin 5×1 m

Glasfiber bassin 5×1 m

5.495 kr.

Runde kar. Et sæt tilbage. Prisen er pr sæt. Fint rundt kar som kan stå over jorden. Diameter 5 meter højde 1 meter. Det er et samlesæt. De skal fuges og spændes med små bolte. Et sæt tilbage.

6940 Lem St
i dag
Løbegård til kanin eller marsvin

Løbegård til kanin eller marsvin

1.000 kr.

Løbegård til kanin/marsvin eller lignende. Bygget i solide materialer samt volierenet. Hele låget kan åbnes i 2 dele.

5540 Ullerslev
i dag
Transportkasse til kat/hund

Transportkasse til kat/hund

250 kr.

Lille transportkasse brugt 3 gange til kat.

7100 Vejle
i dag

Ilder unger

1.600 kr.

Søde og kælne ilder unger sælges fra uge 28 hvor de er fravænnet Der er både piger og drenge. Der er et par i almindelig vildtfarve i forskellige nuancer, derudover har jeg et par stykker i pastelfarver samt i helt hvid De går med mor og søskende. Bliver kælet med og håndteret hver dag. Er vant til både børn og hunde. De bor ved os, udenfor. Skriv SMS for mere info eller hvis du vil komme og møde dem.

8300 Odder
i dag

Dværgvædder kaninunge sælges

300 kr.

1 dværgvædder hun kaninunge sælges. Den er tam, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i dag

Dværgvædder kaninunger sælges

300 kr.

2 dværgvædder kaninunger sælges. 1 han og 1 hun. De er tamme, rolige og velegnet til børn. De sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Pris pr. Stk. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i dag

Kanarier

100 kr.

Kanarier i mange forskellige farver. Orange, gule, orangerøde og gul lipokrom. Pris fra 100,-kr. pr. stk. alt efter hvad farve og køn de er. De fleste sælges kun parvis.

9690 Fjerritslev
i dag

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!

600 kr.

Fine ægte hermelin kaninunger kan reserveres/sælges. Nogle er klar nu og andre senere. Både hanner og hunner. De er tamme, nysgerrige, rolige og velegnede til børn. De sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Forældrene kan ses. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Pris pr. stk. 300-800kr Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i dag

1-par-ridestøvler-nr-47-i-gum-er-som-nye...

250 kr.

1-par-ridestøvler-nr-47-i-gum-er-som-nye-250kr

5464 Brenderup Fyn
i dag

Bur og undulatunge

250 kr.

Bur med undulatunge, sælges samlet eller hver for sig.

9690 Fjerritslev
i dag

Undulater og unger i flere forskellige f...

40 kr.

Undulater og unger i flere farver. Par fra 100,-kr. pr. par. Hanner fra 40,-kr. pr. stk. Unger fra 50,-kr. Har også snart engelske unger igen.

9690 Fjerritslev
i dag

Komplet fuglesæt

500 kr.

Fuglebur. Mål: 148 x 54 x 54 Der medfølger: - Fuglebur - Legetøj - Mad og vandskål - Rugekasse - Grene Der er en låge i bunden som mangler men der er sat trådnet for fuglene ikke kan komme ud. Buret passer til små og mellem størrelse fugle.

5000 Odense C
i dag

Cayuga ællinger 10 tilbage

70 kr.

Dejlige Cayuga ællinger sælges De ældste er fra 21 Maj og de andre er fra 28 maj, de bruger ikke længere varmelampe og er ude både dag og nat. Har tillagt billeder af forældre ænderne. Ællingerne ser lidt pjusket ud pt, da de skifter fra dun til fjer. Ænderne bliver ligsom forældrene en grøn/lilla,blå metallic farve. Nogle ællinger har en lys plet på brystet i deres dun, men denne forsvinder når de får deres fjerdragt. Spiser snegle og andet kryb, samt ande/hønse mad. Fantastisk and

8740 Brædstrup
i dag

Ruhåret Fox Terrier

8.000 kr.

Ruhåret Fox Terrier Glad, udadvendt, frygtløs, livlig og nysgerrig terrier, der er venlig og hengiven over for hele familien samt de fleste fremmede. Glad for børn, og velegnet som selskabshund hos aktive mennesker, der har nogen erfaring med hund. Fox Terrierens hukommelse glimrende: Har den én gang fået lov til at være i sofaen, så er det en selvfølge, at den altid må være i sofaen. Aktiv og robust. Behøver en del motion i form af gåture og anden beskæftigelse. Den er meget social og vil gerne være tæt på sin familie, hvor end de går. Man skal huske, at Fox Terrieren er en Terrier: Den kan hvad den vil. Du skal være velkommen til at ringe for at mere om denne skønne , sunde aktiv race. Du kan læse mere om racen på vores hjemmeside www. RedCorner .dk Hvalpen kommer med: DKK stambog DKK købsaftale Sundhedsbog Vaccineret Ormebehandlet Passningsvejledning Hvalpepakke m. foder. Livslang rådgivning

7620 Lemvig
i dag

Hundehvalpe F1 labrador - 8 uger d 11. J...

9.000 kr.

3 hanner og 1 tæve tilbage Sorte charmerende formel 1 labrador hvalpe sælges. Savner eller mangler du også en bedste ven, som - ALTID, uagtet afstand eller andre gøremål kender lyden af et køleskab, der åbnes? - ALTID vil gå en tur midt i nyhederne eller der hvor filmen er mest spændende? - Gladeligt udfordrer faste spisetider i forsøget på en ekstra godbid? - Bader i søer og vandløb med største fornøjelse? - Har de smukkeste og kærligste øjne - Logrende hale og (nogle gange) snavsede poter - Elsker at være midtpunkt, og er det? Så har VI generne til alt dette i en charmerende udgave af vores forældre Gaia og Cato. Vi er et kuld på 7 hvalpe ? 2 piger og 5 drenge. Vores forældre har de fineste snuder og de er jagt-ivrige og jagt-vante. De har de dejligste sind og så er de familiehunde 24/7/365. Vores mor er den smukkeste (synes vi!) sorte formel 1 labrador (med stambog) og vores far er naboens charmerende Cato af samme race (uden stambog). Bare rolig ? alt var planlagt! Og vi er født d. 16. maj ? måske knapt så planlagt? Vores to-benede forældre følger selvfølgelig dyrlægens anvisninger og derfor rejser vi hjemmefra med chip og registrering i hunderegisteret, samt de anbefalede ormekure og vaccinationer mm. Vores forældre har også taget 1 million billeder og lavet notater om vores første uger. Vi bor på landet. Og vi har rodet og larmet i stuen lige siden vi kom til verden. Vi er med andre ord i centrum hele tiden. Vi er klar til at flytte hjemmefra d. 11. juli 2022 - men hvis det kolliderer med ferie - så må vi gerne blive her ?? indtil I er hjemme igen. Vi kan kontaktes på tlf. 53639849 (Dorthe)

7830 Vinderup
i dag

zebra finker

Købes

zebra finker købes helst i bramming område

6740 Bramming
i dag

Hun huskat

500 kr.

Hunkatten Bella er en flot kat, hun er kælen dog lidt sky til at starte med. Hun er en inde/ude kat. Hun er 1 år gamle, hindes farve er brunstribet. Husk at tage en transportkasse med når hun skal hentes og i får to mad skåle med til hende

9440 Aabybro
i dag

Nymfeparakit

300 kr.

Da Charlie har mistet sin bofælle søger vi en ældre tam dame til ham igen farve lige meget Charlie er den flotte fyr på billedet

9830 Tårs
i dag

Automatisk døråbner

Sælges

Automatisk døråbner høns, nem opsætning, virker på lys/mørke som kan indstilles efter ønske.

7620 Lemvig
i dag

Rampe "Teleskop"

1.199 kr.

Rampe Til Bilen "Teleskop" i Aluminum Rampen sikrer at hunden kommer sikkert ind og ud af bilen, og så kan denne rampe foldes sammen og være i de fleste bilmodeller. Mål : 159 x 42 x 11,5 cm. Mål sammenfoldet : 71 x 42 x 11,5 cm. Vægt 5,8 kg. Maks belastning 100 kg. Fragten på denne vare er 110 kr. Se også vores ramper i plast på www.am-handel.dk

4130 Viby Sjælland
i dag
AM-Handel

Grøn Alexanderparakit

Købes

Jeg søger en grøn Alexanderparakit han helst på sydfyn.

5762 Vester Skerninge
i dag

Rock Peplar hun

Købes

Rock Peplar hun søges helst på Fyn

5762 Vester Skerninge
i dag

Får

600 kr.

Racen er Såne. 600 kr. stk.

5580 Nørre Aaby
i dag

Ridevest, Horze Verus

275 kr.

Næsten ny Horze Verus sikkerhedsvest. Str. Child Small. Se evt. vedhæftede foto af str. vejledning.

9000 Aalborg
i dag

Høns / Hønniker

125 kr.

12 uger gamle sunde høns / hønniker af store æg lægnings typer, De fleste er race rene dyr der er bla grøn lægger, lys sussex mv De er naturligt udruget og vandt til at omgås børn og dyr, Jeg har de fleste af moder dyrene så du kan se hvordan de vil udvikle sig. Du udpeger selv dem du vil have.

8800 Viborg
i dag

Bichon Havanais til avl

1.234 kr.

Jeg vil gerne forstille vores lækker fyr Toni. Han er raceren bichon havanais med en flot stamtavle og dyrelægetjekket. Hans godt humør og kærlighed er vidunderlige. Han er en venlig familiehund, legesyg og altid nysgerrig. Han bor sammen med børn og andre hunde og de elsker alle hinanden. Gratis omparring, hvis tæven gør tom. Parringen kan foregå enten hos os eller vi kommer til jer.

6560 Sommersted
i dag

bamse hvalpe powderpuff

8.000 kr.

Rejseklar 2 Hanhunde tilbage 8000 tæver er solgt charme selvtillid og lækker pels <3 chippet, dyrlæge tjekket meget fine ord fra dyrlæge, meget harmoniske, sociale hanhunde Murphy , Balou er søde, kærlige, sociale, harmoniske i sind, vant til børn og andre hunde. Racen er allergi venlig og fælder ikke. ( skal klippes hvis man ikke ønsker lang pels ). De er opvokset i vores stue, og følger med i hverdagens gøremål. De rigtig gode til renligheds træningen, og elsker at komme med ud :-). For yderligere info kontakt via sms eller opkald. De er ikke hårløse ,men powderpuff med meget pels , de kan klippes hvis ønskes

5672 Broby
i dag

Skånske blomsterhøns

150 kr.

Skånske blomsterhøns sælges. 150 pr. høne. Fra oktober 2021. Startede æglægning ca. 1/3-2022. Lægger god med fine lyse æg. Har i alt 5 høner og 1 hane. Samlet 800 kr. for alle 6.

9370 Hals
i dag

zebrafinker

Gives væk

zebrafinker bortgives .

6705 Esbjerg Ø
i dag

1111

300 kr.

1par til 600kr fuglen fra 2021,rød lipkorm og rød tysk factor supper kvalitet . Send sms eller ring

8000 Århus C
i dag

1111

300 kr.

1par rød kanari fugle supper kvalitet til 600 fuglen fra 2021 Send sms eller ring26253190

8000 Århus C
i dag

Kærlige luna

5.000 kr.

Lille smukke kærlige Luna leder efter en dejlig familie, hun befinder sig i Portugal på et shelter. Luna er en dejlig frisk pige på 7 år og 10 kg. Hun elsker alle voksne og børn og er glad for andre hunde. Luna blev reddet fra et liv på gaden hvor hun måtte kæmpe for at overleve.

6715 Esbjerg N
i dag

Alt til din kat - samlet pris!

300 kr.

Her er en all-around-pakke til en større kat! Det eneste, der mangler er . . . kattegrus! Kattetoilettet inkl. nyt ekstra kulfilter sælges også separat for kr. 50! * Flot & lukket kattetoilet - L 50 cm, Br. 36 cm, H. 36 cm. - rengjort med Rodalon! Kattelem 22 x 22 cm. Inkl. pakke med 2 nye kulfiltre. Kattetoilettet sælges også separat til kr. 50. Afhentes i Frederikshavn! * Nyt fleecetæppe * Ny neglesaks * Redekam * Anti-loppemiddel Bayer Advantage Vet - større end 4 kg! 2 stk. piller - udløbsdato 10-2021 (stadig OK iflg. ekspert!) Værdi kr. 105! * 2 madskåle i stativ - tørfoder & vådfoder. Rengjorte i Rodalon! * 1 vandskål. Rengjort i Rodalon! * Masser af kvalitetsmad: * 2 x VitaKraft Poesie Deluxe kalkun/okse i sovs * 5 x Vita Kraft Premium Kyllingefilet (indeholder hver 4 stk. enkeltvis indpakkede sous-vide kyllingefileter) * 1 x VitaKraft Cat Yums - bløde lækkerbiskner med leverpølse * 1 pk. VitaKraft Liquid Snack m/ høns + taurin) - 6 stk. lange, smalle 'poser' * 5 poser VitaKraft Liquid Snack m/ laks (+ Omega 3) * 1 stk. COSMA Pure Love - rør med snacks - frysetørret 100 % laks * BOZITA - svensk kvalietetskattemad pr. tetrapakke 190 gram - 93 % kød + sovs: 2 x Indoor Sterilised (grøn) - høns 4 x Large - (koralrød) - laks 1 x Sensitive Hair & Skin (pink) - laks 2 x Outdoor & Active - svensk elgkød * Complete CatFood: 5 x høns/okse i sovs 9 x høns i gelé * 10 x Excellent Pet - kornfri - torsk i gelé * 1 x Whiskas Dentabits * 2 små mus på hjul á kr. 20 - nye! * Masser af fint & helt OK legetøj, der ikke har været brugt! Sælges samlet. Afhentes i Frederikshavn.

9900 Frederikshavn
i dag

Kanin Løvehovedet

12 kr.

To små kaniner sælger nyt hjem 12 uger gamle og kan hentes fra nu. (Gratis)

5240 Odense NØ
i dag

Hunde hule (Wigwam)

300 kr.

Hunde - wigwam af filt. Mål: L 71 cm. B 54 cm. H 57 cm. Den er forsynet med en rigtig lækker ulden madras. (Hulen kan klappes sammen)

6100 Haderslev
i dag

Labrador f1 hvalp

8.500 kr.

En skøn lille flok F1 . Mor og far er ren F1.?De er født opvokset i vores stue. De er vant til små og store børn. De frække og, nysgerrig, meget kælen og legesyge. De holder også af at være ude i haven og lege. En dejlig familiehund som hurtigt bliver tæt knyttet til sin ejer/ejere. De er klar til sit nye hjem den 22 juli. De er selvfølgelig chippet, vaccineret, 2 x ormekur, registreret i dansk hunderegister, fået sundhedstjek med sundhedsbog. Der medfølger en lille pose foder og et hundetæppe som dufter af deres mor.? Depositum på 1500 betales ved beslutning om at købe en hvalp.

8450 Hammel
i dag

Kanariefugle

75 kr.

Har 15 stk kanariefugle unger ca 8 uger spiser selv gå i ude voliaer,køn kendes ikke, nogle er blandet med gloster kanarie, gule og broget farver der er enkelt der har top 75 stk

9900 Frederikshavn
i dag

Agility Trappe

1.050 kr.

Smart stabil agility trappe som kan anrettes på flere måder, alt er lavet i trykimprægneret træ. Total længde 5 m. bredde o.42 m. Højde 0.47 m.

6100 Haderslev
i dag

Vinterbyg

800 kr.

6 sække af 500 kg vinterbyg sælges til at fyre med, da sækkene er fra 2016 Mindste pris: 800 kr. pr. sæk eller skriv ved bud Nr: 24 65 85 04

8600 Silkeborg
i dag

Malteser

13.000 kr.

De smukkeste malteserhvalpe er klar til deres nye familie Hvalpe er med - sundhedstjek (sundhedskort), 3x ormekur, chippet og vaccineret Registreret i dansk hunderegister Sasha fødte den 21. april til. 12:30, 6 flotte drenge. Vi har også mor og far, der bor hos os hele tiden Hvalpe vil komme til dig: Chippet Vaccineret 3 x Omekur Sundhedtjek ved dyrelægen Registret i Dansk Hunderegister Gave til hvalp : Soveseng med duft af mor Et legetøj Hvalpefoder til de første dage For flere billeder med hvalpe og forældre, kontakt mig

2665 Vallensbæk Strand
i dag

Blå Rejer

5 kr.

Neocaridina blue dream / blue jelly pr. stk.10 kr. 20 stk. 100 kr.

6440 Augustenborg
i dag

Belgisk kæmpe

300 kr.

Belgisk kæmpe unger. Klar til at flytte hjemme fra. 3 hunner og 4 hanner. 300kr stk. skriv på 28150166. Da jeg ikke altid er ved telefonen.

5450 Otterup
i dag

Irish Cob Hoppe med føl

60.000 kr.

Irish Cob Hoppe med føl. Super flot par hoppe med hingste føl ren race Irish Cob en uge gamle(forvente ca høje imellem 143 til 153 cm))Hoppe 7 år 143 cm blev til redet sidste år og gik stabil i ridehal. Har været redet lidt i skoven, siger ikke noget til tung trafik. Er nem i hænder og kan stå i flere måneder hvor på du så sadler op og rider. Hun går nem i trailer og står pænt. Hun har stået stille i et års tid grundt i fol. Hun er reg i Holland med stambog. Hun er fødet pssm1 fri. Begge forældre til føllet er reg i Holland med stambog. Faren til føllet er testet fri for pssm1. De kloge hoveder siger at føllet ville kunne få stambog selv om at forældre ikke er kåret, hvor man sender papir ind med DNA på føllet. Man kan også kåre den så den vej bliver reg ind. Ellers er det seges grøn pas. Men det må være op til køber selv. Bytte kan evt komme på tale for anden race som fjordhest /haflinger til redet og skal kunne rides af nervøs rytter Kontaktes kun via SMS 60765386 Obs prisen vil stige hvis hun bliver redet op igen

8990 Fårup
i dag

Labradorhvalpe med stamtavle

12.000 kr.

Vores elskede Zenta har fået 9 dejlige hvalpe. Mor er dygtig til at apportere både i mark og vand. Hun er også glad for løbe- og cykelture. Hun er en sød og kærlig familiehund, og hun er dygtig til at gå løs her på landet, hvor vi bor med vores fire børn. Far er både jagthund og familiehund. Mor er gul og far er rød. Begge forældre er røntgenfotograferet med status A/B i hofter og 0 i albuer. Hvalpene sælges med DKK stamtavle, chipmærkning, vaccineret og ormekur. Hvalpene er klar til nyt hjem den 1/8-22. 5 tæver og 4 hanner. Pris: 12.000 kr. Depositum: 3000 kr. Ring til Nina på telefon 21668114.

8500 Grenaa
i dag

Bichon Havanaise hvalpe

15.300 kr.

Skønne stueopdrættede Bichon Havanaise hvalpe til salg. 11 uger gamle. Hvalpene er med fuld DKK stamtavle, chippet, dyrlægetjekket og har fået 3 x ormekur. Der medfølger selvfølgelig en hvalpepakke til hver.

6070 Christiansfeld
i dag

Småballer (Morten Koch)

18 kr.

Kun telefonisk henvendelse

9280 Storvorde
i dag

Dværgpapegøjer

100 kr.

Dværgpapegøjer 40755922

9530 Støvring
i dag

Primahø i mål 80x90x180

250 kr.

Kun telefonisk henvendelse

9280 Storvorde
i dag

Hundehvalp

10.000 kr.

Mellem ægte pudel hundehvalp til salg der er 6 piger der er billeder af mor og far

8210 Aarhus V
i dag

Dyrefoder - halm, vårbyg i mini big

130 kr.

Kun telefonisk henvendelse

9280 Storvorde
i dag

Tam kanin

350 kr.

Han kanin som er tam incl. 2 stk bure, løbegård, kurv, gå tur seletøj med rem, trimnings udstyr til pelsen,legetøj,samt div. vand flasker, madskåle samt en hel sæk foder. Kan afhentes i Odense N

5270 Odense N
i dag

Soldevæv

600 kr.

Velegnet til hønsebure, voliere eller sigtning, bredde 62 cm, mastestr. ca. 0,6 x 0,6 1 rulle af 7,5 meter 400 kr SOLGT 2 ruller af 10 meter 600 kr/rulle. Afhentes Odense eller Vejle

5270 Odense N
i dag

Han

13.000 kr.

Shih tzu på 8 mdr sælges Han

8600 Silkeborg
i dag

Sang raket 100 kr per styk

100 kr.

Sang parakit 100kr stk

9670 Løgstør
i dag

4Pets Hundebur

1.200 kr.

4Pets Hundebur Brugt Buret er brugt men fremstår super pænt og velholdt. Leveres incl. nøgle til aflåsning af buret. Måler : 65 x 70 x 68 cm. (BxDxH) Nyprisen for dette bur var cirka 3800 kr. Bemærk ! Buret kan ses / afhentes på vores lager, sendes ikke ! Alle brugte bure sælges efter ?Først Til Mølle? Se også vores andre brugte og nye hundebure på www.am-handel.dk

4130 Viby Sjælland
i dag
AM-Handel

Skønneste Aquadoodler

15.000 kr.

Vi er så heldige, at vi har fået Aquadoodler hvalpe med klippepels. 5 piger & 3 drenge. 1 har fået hjem og nu søger resten af hendes søskende også nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske. Mor : Multigeneration Labradoodle med et fantastisk sind efter fuld DNA testet forældre hun vejer ca 16 kg og bor her ved os. Far: Brun/ Hvid Spansk Vandhund fra Tyskland hans forældre er også fuld DNA testet for arvelig sygdomme, han vejer ca 13 kg De elsker begge børn og andre hunde. Hvalpene vil komme til og ligne små brune / brogede bjørne. Deres forventet vægt er på omkring ca 13-16 kg og ca 40-50 cm. Hvalpene vil blive socialiseret med andre hunde store som små, børn, voksne og vil komme ud og køre i bil til skov og strand. Hvalpene er født og vil opvokse i vores private hjem, og vil ligeledes være en del af vores hverdag. Hvalpene har fået 3xormekur og er blevet sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. Når de rejser hjemmefra vil de have en stor hvalpepakke med sig til den nye start, bl.a. * En guide til doodler * Foder fra Royal Canin * Tæppe fra mor med broderet navn på * Legetøj der dufter af nuværende hjem * Lidt hundeslik og * Sundhedsbog Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så tøv ikke med og kontakte os. Depositum vil være 3000 kr. Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges, denne gruppe er kun for hvalpekøber. Brune hvalpe - 10.000,- Brogede hvalpe - 15.000,-

7870 Roslev
i dag

Skøn maltipoo søger sin nye madslave

16.000 kr.

Allergivenlig Maltipoo F2 sælges. Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder. 1 hanhund tilbage. Vi opdrætter smukke Maltipoo i meget specielle farve. Fantastisk smukke hvalpe, Søger dejlige familier. Når i vælge jeres hvalp, vil vi hvalpe spamme med foto og små film til i er klar til at hente dem. Ca voksen vægt vil blive 3-5 kg højde 17-26 cm. Så små taskehunde, der kan tages med alle steder. Passer perfekt til cykelkurven til dig der ønsker en lille selskabshund. De er opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdagens lyde ? Maltipoo er et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. Alt i alt, en rigtig god familiehund. De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i ikke ryger hjem, kom og mød de små skønheder fra de er 5 uger gamle :-) STOR hvalpe pakke medfølger hvalpen ved afrejse. Halsbånd , trøste bamse, tæppe, foder mm.

7870 Roslev
i dag

Porcelæn brahma haner sælges

200 kr.

2 rigtig smukke porcelæns brahma haner sælges Den ene er fra Marts og den anden er fra April Prisen er 200kr for ham fra marts og 100kr for ham fra April(han har forkert kam)

7173 Vonge
i dag
Side:af 100