Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Dyr og tilbehør

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Dværgvædder kaninunger
  I dag 150,-
  Dværgvædder kaninunger
  I dag 150,-
  Billedsmuk vallak 13 år 143cm
  I dag 14.000,-
  Moskus andepar
  I dag 250,-
  Bommer hvalpe
  I dag 8.000,-
  Sankt bernardhvalpe
  I dag 4.000,-
  Langhåret dværggravhund
  I dag 5.000,-
  Læder gjord
  I dag 4,-
  BR læderstøvler sælges
  I dag 50,-
  Dækken m hals
  I dag 100,-
  Cavallo læderstøvler sælges
  I dag 70,-
  Indspændingstøjler
  I dag 50,-
  Transportgemacher
  I dag 50,-
  Gemacher
  I dag 70,-
  DKK-stambog
  DKK-stambog, Ægte Bomuldshund. Sommerhvalpe. Vi har to skønne tævehvalpe, der er 8 uger d.16.juni og klar til en lang sommerferie sammen med deres nye familier. De er begge hvide med aftegninger. Det er også muligt at reservere fra vores næste kuld, som forventes at bestå af helt hvide hvalpe og være klar til deres nye hjem ca. d.24.juli. Se desuden vores hjemmeside: houbo.dk for mere information om kommende kuld. Vores kennel hedder Kystvejens Coton og Xolo og er registreret i Dansk Kennel Klub (DKK). Jeg har både opdrætter-og hundeholderuddannelsen. Vores fokus er, at opdrætte sunde familiehunde med et godt temperament. Alle vores hvalpe vokser op som midtpunkt i en familie og bliver vant til alle dagligdags aktiviteter og lyde. De bliver stimuleret alderssvarende og har allerede oplevet en masse, når de er 8 uger. Vi vægter som før nævnt et godt helbred højt og vores avlshunde er alle undersøgt for Patella luxation, de er øjenlyst uden anmærkninger og er gentestet fri for alle de 6 sygdomme racen kan DNA testes for: CMR, Neonatal Ataxi, Willebrand type 2, Ph1, DM og HU. Medfølger: DKK Stambog DKK købsaftale og 2 års reklamationsret. Lovpligtig registrering i Dansk Hunderegister og chipning. Lovpligtig pasningsvejledning. Hvalpemad til de første uger og godbidder. Noget der lugter af mor og søskende. Vejledning i pelspleje. Sundhedsbog fra dyrlægen, hvoraf det fremgår, at hvalpene er helbredsundersøgt og vaccineret første gang. Hvalpene får også to gange ormekur før de flytter hjemmefra. Billederne på annoncen er en blanding af vores avlshunde og hvalpe fra vores opdræt. Hanner 11.000 kr Tæver 13.000 kr Depositum 2.500 kr Avlshanner Vi har to skønne avlshanner og kan tilbyde parring med jeres tæve, hvis den er registreret i DKK og avlsgodkendt og jeg ellers vurderer at hundene passer sammen. Jeg bidrager gerne med viden omkring reglerne for avlsgodkendelse.
  I dag 11.000,-
  fleecetæppe
  I dag 70,-
  Lemetex 16 tommer
  I dag 1.000,-
  fleecetæppe
  I dag 50,-
  svenske sorthøns
  I dag 300,-
  astrolups
  I dag 125,-
  svenske sorthøns
  I dag 300,-
  Kanon sød løvevædder søger nyt hjem
  I dag 250,-
  Lille Rex Hun
  I dag 350,-
  Lille Rex Slagsklar Hunner
  I dag 200,-
  Hermelin Han
  I dag 300,-
  Dressur sadel
  I dag 1.800,-
  Dejlige små skødehunde
  I dag 3.900,-
  Cavallo Junior dressurstøvler
  I dag 800,-
  Gouldsamadiner I dag Købes
  Gouldsamadine I dag Købes
  Turkis parakit I dag Sælges
  Kieffer dressur Wien, DL 17"
  I dag 1.700,-
  Vognhjul
  I dag 350,-
  Mini/Micro  Malteser hvalpe
  I dag 9.000,-
  Shih Tzu hvalp sælges , tæve
  I dag 6.500,-
  Bigård I dag 6.000,-
  norsk mål readan brugt 75 kr pr del
  I dag 75,-
  Staldinventar kombi
  I dag 4.900,-
  Dansk Svensk Gårdhund
  I dag 6.500,-
  3-i-1: både til ude, inde og transport
  I dag 500,-
  håndsving til 60 cm. cmf slynge I dag 1,-
  Købes
  Lækker 2 års
  Lækker 2 års, Kan afdrages. Nytoftgaards Cæsar er et super fint hingste plag fra 2015 Han er ud af 1. klasses forældre/bedsteforældre, og med forældre der har et super godt sind. han er meget nysgerrig og elsker at blive kløet og nusset. Nytoftgaards Cæsar er efter: Mor: Santini Vejleby Morfar: Tasano Toftedal Mormor: Sarpoline Vejleby Far: Nando Fjord. Farfar: Hyldekærs Calvano Farmor : Amanda Fjord. En stor del af Cæsar´s familie har været udstillet adskellige gange på dyrskue og opnået både 23 og 24 point + ærespræmie flere gange. Hans far fik ved materialeprøven topkarakter for Temperamentskarakter:10 Træningskarakter: 9 Opførsel i stald: 10 og udtalelse om konkurrenceegenskaber er gode både i spring og dressur. Ligeledes har hans far deltaget ved landsskuet 2016, hvor han opnåede 24 point og ærespræmie, 3 bedste hingst på tværs af racer. Samtidig deltog han i en procentklasse i dressur hvor han gik til 70,68% Samtidig var Cæsar´s Morfar Tasano Toftedal A hest i dressur, hvor han både gik landsstævner og Nordisk mesterskaber. Han er halvbror til vores anden Færdigkåret hingst "Nytoftgaards Maximus" . Så der burde være mulighed for at få en dejlig alsidig ridehest, ville både egne sig til klassisk ridning, dressur, spring eller om man kunne tænke sig at fremstille ham til hingstekåring som hingsteemne, hvilket var vores egen plan. Cæsar er passet med vitaminer/mineraler, smed, ormekur, vaccine, og har rødt hestepas Skriv herinde el. ring og hør mere på 31195271 Der foreligger video af ham på vores Facebook side "Stutteri Nytoftgaard avl af Frederiksborg" Der kan evt. Laves en afbetalingsordning på kontrakt.
  I dag 25.000,-
  Lækker hingst
  Lækker hingst, Kan afdrages. Nytoftgaards Cæsar er et super fint hingste plag fra 2015 Han er ud af 1. klasses forældre/bedsteforældre, og med forældre der har et super godt sind. han er meget nysgerrig og elsker at blive kløet og nusset. Nytoftgaards Cæsar er efter: Mor: Santini Vejleby Morfar: Tasano Toftedal Mormor: Sarpoline Vejleby Far: Nando Fjord. Farfar: Hyldekærs Calvano Farmor : Amanda Fjord. En stor del af Cæsar´s familie har været udstillet adskellige gange på dyrskue og opnået både 23 og 24 point + ærespræmie flere gange. Hans far fik ved materialeprøven topkarakter for Temperamentskarakter:10 Træningskarakter: 9 Opførsel i stald: 10 og udtalelse om konkurrenceegenskaber er gode både i spring og dressur. Ligeledes har hans far deltaget ved landsskuet 2016, hvor han opnåede 24 point og ærespræmie, 3 bedste hingst på tværs af racer. Samtidig deltog han i en procentklasse i dressur hvor han gik til 70,68% Samtidig var Cæsar´s Morfar Tasano Toftedal A hest i dressur, hvor han både gik landsstævner og Nordisk mesterskaber. Han er halvbror til vores anden Færdigkåret hingst "Nytoftgaards Maximus" . Så der burde være mulighed for at få en dejlig alsidig ridehest, ville både egne sig til klassisk ridning, dressur, spring eller om man kunne tænke sig at fremstille ham til hingstekååring som hingsteemne, hvilket var vores egen plan. Cæsar er passet med vitaminer/mineraler, smed, ormekur, vaccine, og har rødt hestepas Skriv herinde el. ring og hør mere på 31195271 Der foreligger video af ham på vores Facebook side "Stutteri Nytoftgaard avl af Frederiksborg" Der kan evt. Laves en afbetalingsordning på kontrakt.
  I dag 25.000,-
  Goldendoodle
  I dag 10.000,-
  grønlægger rugeæg I dag 8,-
  Jodhpurs
  I dag 80,-
  marsvinunger og marsvin
  I dag 100,-
  foder true
  I dag 50,-
  Bifamilier I dag 1.100,-
  Købes
  frandske vædderkaniner
  I dag 250,-
  smukkeste og dejligste babyer
  I dag 400,-
  frandskevædderkaniner
  I dag 250,-
  Yellow Fire
  I dag 12,-
  Er solgt
  I dag 500,-
  grissehytte sælges
  I dag 400,-
  Rødhovedet dværgpapegøjer sælges.
  I dag 100,-
  Tamme undulatunger
  I dag 350,-
  Islændersadel Tølthester Q
  I dag 8.000,-
  Aristochromis christyi
  I dag 10,-
  dværg vædder satin unger
  I dag 250,-