HiAce

4
ALT Toyota købes !!

ALT Toyota købes !!

Byttes

Toyota biler KØBES !! Alt har interesse .. både personbiler og erhvervsbiler .. Årgange 1980 - 2017 Vi opkøber gerne biler uden syn, plader og med defekter, og højt km. Afhentning i hele DK Avensis , Hiace , Hilux , Corolla , Carina E , Aygo , Yaris , Picnic , Avensis Verso , Sportsvan , Rav4 , Landcruiser , Dyna , Avensis Verso Ring for en seriøs handel på +45 50 70 95 85

8000 Aarhus C
i går
DK-Export
Søger alle Defekt biler

Søger alle Defekt biler

1.234 kr.

Vi opkøber GERNE biler med defekter, skader, høj km tal, uden syn, uden plader og uden afgift. ALT har interesse... afhentning i hele dk Send gerne PB med hvad du har Søger Toyota biler til eksport og andre biler kan måske bruges Vi opkøber GERNE biler med defekter, skader, høj km tal, uden syn, uden plader og uden afgift.

8340 Malling
tir.
AS engross biler
Amerikaner Veteranbil AMC Rambler 660

Amerikaner Veteranbil AMC Rambler 660

90.000 kr.

Hej har denne rigtig fine Amerikaner som jeg gerne vil havde solgt den blev ikke solgt på karavik så prøver her på Gul og gratis Link til film https://youtu.be/Nz3Z3XZuPQA Det er en AMC rambler den eneste der er register i Danmark med 5 døre har en bog som indeholder rigtig mange ting og regninger igemmen bilens leve tid, og har en første registreringsattest på den det er en V8 lyder virkelig godt! omkring 200 HK den er med 3 manuel gear skriv eller ring på 20 33 71 53 hvis den værker din interesse Defekter: Udstødningspakning - 1stk. Højre for bremse hænger. Tankmåleren virker ikke. Sælger oplyser at koblingen er slidt, og bør skiftes snarest - nuværende slukker han bilen når den skal i bak gear. Hejs til venstre siderude i bag virker ikke, men medfølger.

6510 Gram
man.
Toyota biler købes
  • Toyota biler købes - 2
  • Toyota biler købes - 3

Toyota biler købes

Købes

Davids biler En eksport virksomhed som er etableret i 2011, vi opkøber næsten alle slags biler med henblik på af videresalg til udlandet. Defekte biler og højt km tal har også interesse! Varebiler,personbiler,busser Ring eller send SMS til 53899210 eller 20839210 og få et uforpligtende bud på din bil. Send gerne billeder og registreringsnr med i SMS så hjælper det til en bedre pris for jeres bil. Mulighed for drive ind bud på: Mandag-Fredag Lørdag-Søndag ved aftale Tidpunkt 8.00-17.00 Adresse: Svendborgvej 10 D 9220 Aalborg Øst Biler kan afhentes inden for 24 timer. Vores team ser frem til at hjælpe jer! Mvh Davids biler

9220 Aalborg Øst
man.
davidsbiler
  • Toyota biler købes - 2
  • Toyota biler købes - 3
  • Toyota biler købes - 4
  • Toyota biler købes - 5
Toyota Hiace er et let erhvervskøretøj, der er produceret af den japanske bilproducent Toyota siden oktober 1967. Den fås i en lang række forskellige karrosseriformer, herunder pickup truck, varevogn og minibus. Hiace er blevet bygget i en række forskellige platforme i løbet af sin produktionshistorie, hvoraf den seneste er H-serien. H-serien blev introduceret i 1998 og er den eneste Hiace, der sælges i Japan. Toyota HiAce blev fremstillet af Kanto Auto Works Co. , Ltd i Tokyo, som blev en afdeling af Toyota Motor Corporation den 1. september 1966.