Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Charade

1
daihatsu charate

daihatsu charate

5.800 kr.

bilen står adskilt og klar til lakering , enkelte småting skal laves før lakering , færdigslibning og tårne i bagende skal efterses for rustangreb kun lidt synlig rust , motoren er en turbomotor 3 cyl. og har kørt 101 tusinde km gearkassen automatik 36000 km og servostyringen er ok. alt er afmonteret sideruder og sæder frontrude skærme kofangere og lygter , alle dele klar til montering igen på nær forstolene , der skal findes andre , der er lavet bremser nye bremserør mekanisk klar til syn , bilen har stået inde hele tiden så derfor i god stand. På grund af flytning skal ske indenfor 30 dage , derfor prisændring.

5600 Faaborg
12. sep.
Daihatsu Charade er en supermini, der blev fremstillet af den japanske bilproducent Daihatsu fra 1977 til 2000 og fra 1986 til 2012 i Kina. Den blev markedsført som efterfølgeren til Daihatsu Consorte. Den første generation (G10) kunne fås som tre- eller femdørs hatchback, mens den anden generation (G20) kun kunne fås som tredørs hatchback. Tredje generation (G30) kunne fås som tre- eller femdørs hatchback og også som en firedørs sedan, kendt som Daihatsu Charade CX. Den fjerde og sidste generation (G40) kunne fås som tre-, fire- eller femdørs klapvogn samt som en firedørs sedan, kendt som Charade CX4. Daihatsu Charade blev solgt i Japan på "Toyota Corolla Store"-steder, og der blev tilbudt både japanske og eksportversioner. De første tre generationer blev også solgt under Toyota-navnet i Indonesien fra 1987 til 2005.