Barn og baby

126
Pusletaske

Pusletaske

10 kr.

mærket New born baby

3650 Ølstykke
tir.
Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 10.700,-
 • Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 10.700,- - 2
 • Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 10.700,- - 3

Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 1...

3.750 kr.

Særdeles flot og velholdt barnevogn med stort liggemål (90 x 35) på trods af den store barnevognskasse, kan det hele skilles og foldes så meget, at det kan være i en Eygo. Sammen med vognen følger der endvidere lift, pusletaske, barnevognssele, pels luffer, myggenet, indbygget solafskærmning og 2 regnslag. Og der er selvfølgelig opbevaring under vognen. Foruden de madrasser der hører med til vogn og lift, medfølger der endnu en madras til vognen. Der er mulighed for udluftning i bunden af vognens bund og ligeså i kalechen. Det meste af stoffet på vogn og lift, kan demonteres og vaskes, og det er alt sammen lige blevet vasket, så det er fint og klar til baby.

7480 Vildbjerg
tir.
 • Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 10.700,- - 2
 • Basson Baby, Nordic Lux Værdi ca. kr. 10.700,- - 3
Barnevogn - Emmaljunga nxt90b

Barnevogn - Emmaljunga nxt90b

7.500 kr.

Emmaljunga barnevogn med letvægt stel - brugt til et barn og har altid holdt inde eller i opvarmet værksted. Farven Savannah. Fremstår rigtig fin og flot.. Og den er blevet passet på og fejler intet. Dog har den desværre fået to pletter på hver side af kassen. Har let prøvet at fjerne det dog ville jeg ikke forsætte med frygt for at lave skjolde. Kunstlæderet er revnet en anelse på håndtaget. Den har langt liggemål (98 cm). Der medfølger - pusletaske, lift, ekstra madrasser til henholdsvis lift og kasse. Regnslag og myggenet/solsejl i et, som man lyner på.. Kun brugt til et barn - købt i januar 2020. Ny pris for alt var 13.200 kr. Byd.

5000 Odense C
tir.
Basson Nordic barnevogn med lift

Basson Nordic barnevogn med lift

1.900 kr.

Fint barnevogn med drejhjul , har være brugt i kort tid derfor fremstår næsten som ny , stel er ned og kassen er oppe men det er som den på første billede . Der machende lift med madras i, og machende pusletaske plus vinter handsker . Der også fint madras i sleve barnevognen , godkendte sele og regnslag Pris for det hele 1900kr Læs mere om barnevognen her ned 👇 InformationBeskrivelse Nordic Lite er en barnevogn, der har alt det, som en god og rummelig basis banevogn skal have. Vognen har det populære Nordic stel med komfortable PU-hjul, og sammen med en barnevognskasse med langt liggemål danner denne vogn grobund for en god start på livet i barnevogn. Vognen har drejelige forhjul. Nordic Lite er udstyret med madras og aftageligt vaskbart inderfor. Barnevognskassen er sammenklappelig, har selebeslag og er understøttet med metalramme. Liggemål: 97 cm. Sammenfoldet mål: 98x60x48 cm Vognens vægt: 16,7 kg. Styrhøjde: 94-118 cm. Hjul: Punkterfrie

8600 Silkeborg
søn.
Emmaljunga NXT90B barnevogn

Emmaljunga NXT90B barnevogn

7.000 kr.

Emmaljunga barnevogn i farven Beige med indbygget insektnet og solafskærmning samt tilhørende original madras. Der medfølger klapvognssæde NXT Flat i farven Outdoor black, pusletaske, regnslag, barnevognssele samt kørepose af mærket Basson. Barnevognskasse og stel er fra 2020, og har kun været brugt i ca. 1/2 år. Klapvognssæde er fra 2021. Købskvittering haves, dog er der ikke lægenere garanti på vognen. Alle dele er velholdte, ser pæne ud og fungerer perfekt. Har altid stået inde og er fra et røgfrit hjem. Barnevogns- og klapvognsdel sælges kun samlet.

4640 Faxe
søn.
Scandia barnevogn

Scandia barnevogn

1.800 kr.

Meget velholdt sort Scandia barnevogn, med lift&madras. Regnslag & fluenet, Pusletaske. Stort liggemål 100 cm. Kun brugt et barn, Ingen fugt Eller brugtspor. Røgfrit hjem!

8660 Skanderborg
søn.
Emmaljunga Combivogn

Emmaljunga Combivogn

3.500 kr.

Emmaljunja super Nitro combivogn. Barnevogn og klapvogn i et. Forlæder, regnslag, bøjle, stor pusletaske samt lidt lamaze “legetøj” til baby medfølger. Myggenet indbygget. Drejebar forhjul som kan låses hvis man ønsker det. Punkterfri dæk, ingen rust, og meget lidt falmet, da vognen altid er opbevaret inde. Meget velholdt, pæn i farve og fra røg og dyrefrit hjem. Nypris ca. 6800kr OBS: Vi brugte voksipose, så derfor ingen “lift” til den nyfødte. BYD

6800 Varde
fre.
Kombivogn, Stokke Trailz

Kombivogn, Stokke Trailz

1.850 kr.

Rød (og rød med hvide prikker). Liggemål: 80 cm. Ud over klapvognsdel og barnevognsdel medfølger en velholdt autostol i mørkeblå (den kan både bruges i bilen og på kombivognen). Vognen er nem at styre og komme rundt med i fx butikker. Klapvognsdelen har været mest brugt - barnevognsdelen er nærmest som ny. Med til klapvognen følger ekstra siddeindsats til de helt små og bøjle (se foto). Klapvognen og autostolen kan både være fremadvendt og bagudvendt. Derudover vinterudstyr i gråt (se foto). Desuden medfølger rød pusletaske og parasol samt gennemsigtigt regnslag, som dog har nogle enkelte huller i kanten.

5250 Odense SV
11. mar.
Pusletaske

Pusletaske

75 kr.

Elegant pusletaske fra Mærket Lässig - som ny. Sælges billigt. Indeholder pusleunderlag, termoflaskeholder og lille pung. Kan hentes i Sønderborg eller Odense efter aftale.

5220 Odense SØ
5. mar.
Medela Freestyle Flex dobbelt brystpumpe

Medela Freestyle Flex dobbelt brystpumpe

1.300 kr.

Medela Freestyle Flex, dobbelt brystpumpe med app! Nyere model, dobbelt brystpumpe med tilhørende app så du kan styre via mobilen. Aldrig brugt, kun pakket ud. Stor pusletaske med pumpe/tragt, fjernbetjening, lader og brugsanvisning. Lille taske med 4 flasker og køleelementer til med på tur. Fra røgfrit hjem. Prisen er fast. Kan afhentes eller vi kan mødes. Ved interesse, skriv besked til mig.

6093 Sjølund
1. mar.
Cama Copenhagen Pusletaske

Cama Copenhagen Pusletaske

450 kr.

Super lækker og praktisk pusletaske fra CAMA copenhagen. Lavet i lækre materialer og med en masse detailer som f.eks. puslehynde så man kan skifte uden at være afhængig af hynde osv. Der er masser af lommer indbygget til f.eks. stofbleer, poser, vådservietter osv. De er i forskellige størrelse og man har virkelig mulighed for at organisere tasken praktisk. Ny pris 999kr. Brugt til 1 barn.

8464 Galten
28. feb.
Badekåbe (sæt)

Badekåbe (sæt)

120 kr.

1. Super blød badekåbe i str. 2, frotte (kan bruges fra omkr. 1 år og videre); 2. Taske (kan være en pusletaske), som også kan bæres på ryggen; 3. Hagesmæk; 4. søde Futter og 5. en Vaskebamse. Utrolig søde ting, brugte kun få gange, som nyt. Ikke ryger hjem. Neutral vaskepulver, ingen tørretumbler .

8250 Egå
28. feb.
Dukkevogn

Dukkevogn

250 kr.

Meget flot dukkevogn med pusletaske

5792 Årslev
21. feb.
Dukkelegetøj

Dukkelegetøj

50 kr.

2 dukketeater, badekar, babyborn pusletaske og rygsæk. 50 kr stk. Samlet 200.

5750 Ringe
16. feb.
Handysitt barnestol m taske og hynde

Handysitt barnestol m taske og hynde

200 kr.

Flot Handysitt i sort der medfølger hynde & opbevarings- / pusletaske.. Fremstår i rigtig pæn stand. Forsendelse 5okr. #babysitt #trille #handysitt #babystol #basson #wonderworld #stolpåstol #Handysitt #minui #barnestol #rejsestol #wonderworld #pusletaske #basson

2640 Hedehusene
15. feb.
Emmaljunga pusletaske

Emmaljunga pusletaske

150 kr.

Emmaljunga sort pusletaske med brun skindhank. Med pusleunderlag, som kun har været brugt med håndklæde over. Et stort rum indeni. 2 mindre og 3 små netlommer. Foran udvendig et rum med lynlås. Bagpå udvendig en stor lomme med Velcro. Tasken måler 41 X 30 X 11 Cm. Underlaget måler 70 X 37 Cm. Fra røg- og dyrefrit hjem. Slid på håndtagene. Pris forslag kr. 150,-

5900 Rudkøbing
12. feb.
Barnevogn

Barnevogn

2.000 kr.

Emmaljunga Big star suprême barnevogn med lift og pusletaske. Har været brugt til 1 barn.

5000 Odense C
12. feb.
Pusletaske Cam Cam cph

Pusletaske Cam Cam cph

200 kr.

Pusletaske fra Cam Cam Copenhagen ses, som på billederne. Ingen tegn på huller. Brugt til et barn og fra røg- og dyrefrit hjem.

2650 Hvidovre
11. feb.

Få beskedNår der er nye resultater i Barn og baby

Lup med søgeord i
Odder barnevogn

Odder barnevogn

5.000 kr.

Odder barnevogn i meget fin stand. Jeg købte den brugt sidste år til 6000, og brugt til et barn. Min søn kan desværre ikke lide at ligge i barnevogn, så den er brugt meget begrænset hos os. Vognen har punkterfri dæk og har mange gode gåture i sig endnu. Den er vedligeholdt med servicetjek hos tidligere ejer. Vognen har altid stået inde og aldrig fået fugt. Den er fra ikke-ryger hjem. Vognen står rengjort og klar til afhentning. Der medfølger: - Lift - Madras til lift - Madras til barnevogn - Sele - Regnslag - Myggenet - Pusletaske - Rygstøtte Derudover har vognen mange andre gode fordele: - Ventilation i kalechen - Langt liggemål (98 cm) - Justerbart håndtag - Inderlomme til babyalarm - Lomme til nøgler eller andet - God plads til bleer og evt. sutteflasker Vognen befinder sig i Esbjerg og jeg kan kontaktes via sms på 31324493

6700 Esbjerg
9. feb.
Emmaljunga barnevogn

Emmaljunga barnevogn

1.790 kr.

Stilfuld Emmaljunga Supreme barnevogn i god stand sælges. Liggemål 98 cm. Nem af- og påmontering på stel med Emmaljungas klik-system. Justerbar håndtag. Inkl. lift i samme stil samt pusletaske.

6535 Branderup J
8. feb.
Ny Pusletaske

Ny Pusletaske

40 kr.

Ny Pusletaske i stof, tynde striber i beige farver, aftageligt pusleunderlag m frotté, stort rum m 2 lommer og elastikstroppe til at sætte ting fast i, kan spændes på barnevognen. sender ikke

9400 Nørresundby
5. feb.
Tilbehør til barnevogn og autostol m.m.

Tilbehør til barnevogn og autostol m.m.

75 kr.

De lyse felter på billederne er fra sollyset ved vinduet. * Solskygge til barnevogn, sort, kr. 50,- (kun brugt få gange) * Pusletaske, sort, “Trille” kr. 60,- * Solskærm til Maxi-Cosi autostol, sort, kun brugt få gange, kr. 50,- * Velholdt O'Ball aktivitets-/legetæppe med spejl og pude. Brugt af et barn. Fra hjem uden røg og husdyr. Pris kr. 75,- ** Alle dele er velholdt. Brugt til 1 barn. Fra hjem uden røg/husdyr. Befinder sig i Aalborg. Kan sendes med DAO mod betaling af porto, ca. kr. 40,-

9230 Svenstrup J
5. feb.
Emmaljunga barnevogn

Emmaljunga barnevogn

3.500 kr.

Super fin Emmaljunga barnevogn med punkterfri dæk og indbygget myggenet og regnslag. rigtig pæn og velholdt. Pusletaske som passer til følger med samt madres som er ny

5200 Odense V
4. feb.
Pusletaske Babybjørn

Pusletaske Babybjørn

500 kr.

Pusletaske med holder der holder sutteflasken varm, Babybjørn købt i babySam for 2000 kr. Den har kun været brugt til 1 barn, den er købt for 15 år siden, men er stadigvæk lige som ny, så hvis man vil have en unik pusletaske så er chancen her.

5953 Tranekær
30. jan.
Pusletaske

Pusletaske

40 kr.

Pusletaske Farve: Sort Mål: 36 cm X 25 cm X 12 cm Brugt men god Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret

8260 Viby J
28. jan.
Kombivogne

Kombivogne

3.000 kr.

Kombivogn 3 - 1 er EU godkendt. Pakken indeholder. 1. Stel i let aluminium. 1. Barnevogn. 1. Klapvogn. 1. Baby autostol. 1.pusletask. 1. Regnslag. 1. Myggenet. 1. Antiallergisk kokos madras til barnevogn. 1. Indkøbskurv. Hel ny.

9900 Frederikshavn
25. jan.
Pusletaske Samsonite

Pusletaske Samsonite

185 kr.

Meget velholdt pusletaske i sort. Alle flader kan tørres af, så nem at holde pæn. God plads. Mange lommer inde- og udvendig. God bred rem der kan justeres i længden. Kan pakkes sammen så den ikke fylder ret meget. Længde 35 cm, bredde 17 cm, højde 25 cm.

6900 Skjern
23. jan.
Pusletaske fra Odder

Pusletaske fra Odder

1.200 kr.

Odder pusletaske, aldrig brugt. Det medfølger en puslemadras og skulderrem. Højde: 29 cm x længde 36 cm x bredde: 14 cm. Mulighed for fragt eller afhentning i Horsens.

8700 Horsens
22. jan.
Pusletaske Cam Cam Copenhagen

Pusletaske Cam Cam Copenhagen

295 kr.

Pæn og velholdt pusletaske fra Cam Cam Copenhagen, Nypris 699 kr.

6230 Rødekro
22. jan.
Pusletaske

Pusletaske

100 kr.

VOKSI pusletaske fra Ida Ising, grå. Veget velholdt og med org. liggeunderlag

6400 Sønderborg
20. jan.
Emmaljunga pusletaske

Emmaljunga pusletaske

125 kr.

Grå pusletaske fra Emmaljunga. Rigtig fin stand.

5500 Middelfart
20. jan.
Emmaljunga apple green barnevogn

Emmaljunga apple green barnevogn

1.850 kr.

Hej jeg sælger vores emmaljunga apple green barnevogn 76cm lang der følger en grøn blød babylift med, madras og barnevognsmadras Stellet er super nitro Den grønne kasse er emmaljunga city cross apple der medfølger myggenet solsejl og grøn pusletaske

2300 København S
19. jan.
Pusletaske Landuo

Pusletaske Landuo

99 kr.

Pusletaske i polyester med stor kapacitet og flere gode rum. Ergonomisk design. Kan bruges som rygsæk. Tasken har rum hvor der kan sættes 3 sutteflasker i de dertilhørende rum. De er isoleret med thermo så væsken kan holdes kølig i ret lang tid. Pusletasken har også en vandtæt lomme til vådt tøj, så du kan adskille rent og brugt tøj Tasken har også et stort rum med mange små lommer indvendig. Stor rummelig vandtæt taske med rigtig mange gode rum, så du kan have alt det med på tur som du skal bruge til din baby i løbet af dagen / aftenen. Materiale: polyester. Måler: 42 x 27 x 21 cm. Vejer kun 0,55 kg Normalpris 699,- kr.

8766 Nørre Snede
17. jan.
Pusletaske

Pusletaske

200 kr.

Pusletaske fra Emmaljunga. Så god som ny - den kan rumme meget. Kan sidde på styret på barnevognen. Medfølger liggeunderlag. Farven er mørkeblå.

5856 Ryslinge
15. jan.
Odder pusletaske/pude og dyne

Odder pusletaske/pude og dyne

325 kr.

Sort Odder pusletaske med skifteunderlag. Fin som ny ( kun lidt brugt) Pris: 150,- Baby Dan hovedpude 40+45 cm. ( Komfort Babypude Gåsedun). Kronborg Junior dundyne ( hvide gåsedun) Rent naturprodukt fremstillet i Danmark. Vaskbar ved 60 grader. Øko - Tex godkendelse på både vår og fyld : Str: 100 + 140 cm. Vægt 680 g. Bæreevne målt til over 8. Begge dele er fine og uden pletter, som ny. Pude + dyne pris . 175,- Vægt 680 g Bæreevne målt til over 8. Pude + dyne pris: 175,-

9610 Nørager
9. jan.
Dukke lift samt pusletaske

Dukke lift samt pusletaske

50 kr.

Dukkelift samt pusletaske...... Klapvogn kan medfølge.... Den er knækket i kaleche...

7950 Erslev
9. jan.
Samlet pakke

Samlet pakke

325 kr.

billede 1: chou chou dukke 42 cm, virker, nsn. ikke leget ret meget med.,, den kan græde, kravle selv og gå tur med mor, når hun holder den i hænderne. på billedet sidder hun i babyborn autostol med bæresele til lillepigen selv bagpå. Billede 2: potte til baby born, pude, dyne og pude, 9 sæt tøj i blandede mærker, stol til bordet fra DukkeLise, så baby kan sidde med ved bordet i byen, bleer til nyfødt. babyborn bæresele med pletter ikke forsøgt fjernet, pusletaske fra babyborn med lidt indhold. billede 3: højstol fra babyborn og puslebord med badekar fra babyborn og et håndklæde til baby chou chou.

7800 Skive
9. jan.
Pusletaske

Pusletaske

75 kr.

Velholdt sort Gaia & Ko pusletaske sælges billigt. Ny pris 550kr.

6340 Kruså
8. jan.
Suttebokse

Suttebokse

15 kr.

Suttebokse. Den i midten er solgt!! Prisen er pr boks. Super praktisk sutteboks, som kan hænge på klap-, barnevognen, pusletasken eller autostolen. Jeg har også en annonce med nye suttebokse, både i drenge og pige farver. Kommer fra røgfrit hjem uden husdyr. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 419

5471 Søndersø
8. jan.
Odder barnevogns pakke

Odder barnevogns pakke

4.800 kr.

Super fin Odder zip sport barnevogn med stort ligge mål på 98, og på x-Dream 2 letvægtstel, der nemt kan klappes sammen. Hjulene er lufthul. Farven er brun med mokkafarvet kant, i forlæderet er der lynlås. Der med følger godtkendt barnevognssele, madras incl 3 lagner, babydyne, en extra lille babydyne, 6 forskellige sæt sengetøj til Alm babydyne, Gaia&ko regnslag og myggenet, pusletaske fra Babybjörn. Sælges samlet.

8643 Ans By
8. jan.
Mikado color 208 kombivogn

Mikado color 208 kombivogn

2.500 kr.

Mikado color 208 kombivogn Det meste er NYT 2 X Lift hvor den ene er ny og anden brugt 29*72 cm. Barnevogn (kassen) brugt. 31*87 cm Stel (brugt) lidt rust der hvor kassen sættes på og bremsen. Klapvogn (sæde. Paraply) Autostol Pusletaske. Regnslag. Myggenet. Lagen

9310 Vodskov
8. jan.
Pusletaske i lædder

Pusletaske i lædder

250 kr.

Flot sort læder pusletaske. Med skulder og hånd rem. Kun brugt få gange.

8920 Randers NV
7. jan.
Læder pusletaske rummelig

Læder pusletaske rummelig

150 kr.

Rummelig læder pusletaske. Den fremstår slidt og lynlåsen kan drille i den ene side.

6818 Årre
5. jan.
pusletaske

pusletaske

48 kr.

pusletaske

8270 Højbjerg
4. jan.
Pusletaske MIKADO

Pusletaske MIKADO

175 kr.

Pusletaske MIKADO længde 40cm højde 30cm tykkelse 15cm som ny aldrig brugt fra røgfrit hjem absolut fast pris kan ikke forhandles kr175. Gfkttrs

8260 Viby J
3. jan.
Basson baby dou twin tvillinge vogn

Basson baby dou twin tvillinge vogn

4.500 kr.

Basson baby duo twin tvillingevogn med både lift og klapvognsdel samt myggenet og regnslag. Plus pusletaske ? punkterfri hjul ? aftagelige hjul ? fodposer til begge klapvognsdele ? styrhøjde kan indstilles fra 88 - 110 cm ? 5 punktsele i klapvognsdelene ? liggemål i liftene er 79 cm ? liggemål i klapvognsdelene er 92 cm

5690 Tommerup
3. jan.
Day pusletaske

Day pusletaske

175 kr.

Super fin pusletaske fra Day. Mange funktioner og lommer (se billeder)

7130 Juelsminde
3. jan.
Super flot Limited edition

Super flot Limited edition

2.400 kr.

Big Star Supreme, punkterfri dæk, ny kurv under vognen, komplet med matchende lift og pusletaske, regnslag, luksus sele, babypude, to luksus madrasser og hjertepude medgives gratis.

6000 Kolding
3. jan.
Pusletaske

Pusletaske

200 kr.

Pusletaske med 8 rum. Syet af genbrugsstof. Liggeunderlag 40 x 55 Foldet måler tasken 37 x 20 x 8

9500 Hobro
2. jan.
L) Landuo pusletaske

L) Landuo pusletaske

39 kr.

Pusletaske

9500 Hobro
2. jan.
L) Pusletaske

L) Pusletaske

70 kr.

Baby Stroom

9500 Hobro
2. jan.
Pusletaske Smallstuff

Pusletaske Smallstuff

150 kr.

God og rummelig pusletaske fra Smallstuff i sort læder. To store rum, et stort rum og et lille rum med lynlås indvendig samt to små rum med magnetknapper udvinding på forsiden. Lynlåsen til den lille lomme indvendig er i stykker. Skulderrem kan justeres. Læderet trænger til pleje. Nypris: 1500 kr.

5260 Odense S
2. jan.
Flot læder pusletaske

Flot læder pusletaske

300 kr.

flot pusletaske sælges

5450 Otterup
1. jan.
Cam cam pusletaske

Cam cam pusletaske

175 kr.

Fine grå Cam Cam coated pusletaske. 2 lommer indeni med lynlås. Pæn stand. Sender gerne :-)

9800 Hjørring
1. jan.
Barnevogn

Barnevogn

4.500 kr.

Model: Big Star Supreme Lounge Grey, 2016 Inkl.: - drejehjul og punkterfrie dæk - indbygget solsejl og myggenet Medfølger: - babylift med madras + lagener - pusletaske mood lounge grey - madras + lagener - regnslag Defekter/slid (se billeder) - knappe ikke funktionen ved kaleche - krog i stykker på solsejl - enkelte ridser på stel - misfarve af inderstof

7100 Vejle
31. dec. 2022
L) Gaia og ko pusletaske

L) Gaia og ko pusletaske

75 kr.

lyserød

9500 Hobro
30. dec. 2022
Sack´n Seat baby stol på stol

Sack´n Seat baby stol på stol

125 kr.

Sack´n Seat barnestol. Med Sack´n Seat stolen har du altid en barnestol med dig. Den er nem at montere på alle almindelige stole med ryg og kan selvfølgelig vaskes på 40 grader, hvis der sker uheld. Den fylder ingenting og vejer kun 275 g. Lige til at tage med i hånd- eller pusletasken. Fremstillet af bomuld og polyester. Kan anvendes fra at barnet selv kan sidde til ca. 2 år. Nypris 225,-

7400 Herning
29. dec. 2022
Grøn retro pusletaske

Grøn retro pusletaske

50 kr.

Fin pusletaske i retro design. Har masser af lommer til opbevaring

6623 Vorbasse
28. dec. 2022
Emmaljunga Kombivogn

Emmaljunga Kombivogn

2.800 kr.

Kombi barnevogn/klapvogn fra Emmaljunga. Tror den hedder Big Star Limited Edition, eller noget i den stil. Det er enormt nemt at skifte mellem barnevogns og klapvognsdelen. Derudover er der drejehjul på, så det er nemt at komme omkring. Der er indbygget myggenet og solskærm i. Der er også en pusletaske med i købet. Liggemål er på 78 cm. For 100 kroner ekstra er det også muligt at få en Emmaljunga lift med i købet. Der er diverse brugstegn, men ikke noget af betydning.

6771 Gredstedbro
27. dec. 2022
UPPAbaby Vista - Ny - Komplet pakke

UPPAbaby Vista - Ny - Komplet pakke

6.690 kr.

Nyt produkt, forseglet i en kasse. 2 års garanti. Leveres med alt tilbehør, herunder carrycot, autostol, indkøbspose, pusletaske, regnslag, myggenet og mange flere. Kontakt mig for flere detaljer. ww­w.ne­rub­eb­e.c­om

8800 Viborg
26. dec. 2022
Side:af 3