Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Barn og baby

16
Børnestol/lift ( Safe Seat)

Børnestol/lift ( Safe Seat)

125 kr.

1 stk. blå Safe Seat børnestol / lift 0-6 mdr. Universal - 13 kg. Kan også fastspændes i bilen. Pris 125,- kr.

9610 Nørager
30. jul.
Bilbane med biler

Bilbane med biler

50 kr.

Bilbane med 4 biler.. Defekt lift.

9000 Aalborg
23. jul.
klapvogni 3 dele[lift-barnevogn-klapvogn[

klapvogni 3 dele[lift-barnevogn-klapvogn...

1.700 kr.

Chicco Banevogn/klapvogn i 3 dele sælges. God brugt barnevogn med flere praktiske anvendelses muligheder. nypris 4000 kr kontakt gerne tlf. 60559681 (Frank Møller) for fremvisning.kan klappes helt sammen -klapvogn - barneevogn--barnestol-meget velegnet til mindre bil.

5260 Odense S
søn.
Parkeringshus

Parkeringshus

30 kr.

Parkeringshus fuld funktionel. Elevator kan lifte biler op og ned ved at dreje på håndtaget. Kan afhentes ved 8765 Klovborg. Nogle dage i dagtimer: 7100 Vejle. Kun hverdage/dagtimer: Herning N (industrikvarter).

8765 Klovborg
4. jul.
Billig Stokke barnevogn med alt tilbehør

Billig Stokke barnevogn med alt tilbehør

1.800 kr.

Hej Derude. søger du en klapvogn fra mærket stokke, så se med her, alt hvad du kan se på billedet for du med for bare 1800 kr, vi gav 12000kr for 3 år siden og den taske der er på billedet kostede 2000 kr. Nu når der ikke er behov for den mere, sætter vi den til salg. Vi tænker prisen er 1800 kr for det hele da vores børn er vokset og der ikke er behov for den mere. Den er virkelig smart den kan klappes sammen og pakkes fint i bilen så den faktisk ikke fylder meget mere end en lille kuffert rigtig praktisk at have med at gøre Ring eller skriv på 91 77 49 69 priside 1800 kr byd gerne evt Befinder sig i Nordborg

6440 Augustenborg
8. jul.

Retro Silver Cross barnevogn

9.000 kr.

Velholdt mørkeblå Silver Cross barnevogn med tilhørende blå lift. Indvendige mål: Længde 86 cm. Bredde: 38/39 cm. Sidde støtte til at slå op. Barnevognen er meget velholdt og (kun lidt brugs spor), fra ca. 1995 - nypris ca. 20.000 kr. Der medfølger lift - sele og børnestol (Safe Seat) 0-6 mdr. Universal - 13 kg. ( kan også fast spændes i bilen). Alle delene sælges samlet : Pris 9000,-

9610 Nørager
30. jul.

EasyLift indsats/auto

599 kr.

Easylift restparti Nye i original emballage leveres med nyt betræk, ny madras, lagen og bærehåndtag. Godkendelse · Easylift er godkendt i henhold til de strengeste krav på markedet i gruppe 0 -ECE44/04. · Testet og godkendt hos VTI i Sverige. Funktion · Kan flyttes direkte fra bilen og over i alle barnevogne og klapvogne. Sikkerhed · Unik beskyttelse af barnet ved påkørsler fra alle vinkler. · Stødabsorberende skum der dækker hele indersiden af liften. · Regulerbar 5 punkts sele der beskytter barnet bedst muligt ved påkørsler. · Optimal beskyttelse og minimum stress på barnets ryg og nakke muskulatur ved påkørsler både bagfra og forfra. Betjening · Nem og hurtig montering på bilens bagsæde med trepunkts sele. · Let indstilleligt selesystem. · Easylift passer i stort set alle barnevogne og klapvogne på markedet.

6710 Esbjerg V
24. jun.

ODDER, BARNEVOGN ZIP, S51 med tilbehør.

4.300 kr.

Super fin lyseblå Odder Zip barnevogn med X-dream stel i ALU og med 4xluft-dæk. Hjulene kan let klikkes af, så den fylder mindre i bilen, hvis det er nødvendigt. Nem at samle og altid passet godt på. * Indvendigt liggemål på 97 cm. så kan barnet sove til middag i vognen indtil det er 3 år. * Robust og let ALU stel der fylder meget lidt klappet sammen * Ventilation i kaleche * Justerbart læder styr Brugt til ét barn og fra røgfrit hjem. Stået indendørs altid. Der medfølger: Odder lift Odder regnslag Odder sele Regnslag Odder myggenet med reflekser To tyndere myggenet Madras til barnevogn + lagn Madras til lift + lagn Babydyne - vinter/sommer Babypude Diverse dyne/pudebetræk Solskærm/skygge Odder Vedligeholdelses kit Nypris samlet er ca. 16.000kr

6800 Varde
14. jul.

Odder Zip barnevogn med alt udstyr

4.200 kr.

Super fin grå Odder Zip barnevogn med X-dream stel i alu og med punkterfrie dæk. Hjulene kan tages af, så den fylder mindre i bilen, hvis det er nødvendigt. Nem at samle og altid passet godt på. * Indvendigt liggemål på 97 cm. så kan barnet sove til middag i vognen indtil det er 2,5-3 år. * Robust og let stel der fylder meget lidt klappet sammen * Ventilation i kaleche * Justerbart læder styr Brugt til ét barn og fra røgfrit hjem. Stået indendørs altid. Der medfølger: Odder lift Odder regnslag Odder myggenet med reflekser To tyndere myggenet Dunlopillo madras til lift + to lagener Dunlopillo madras til barnevogn + tre lagener Dunlopillo babydyne - vinter Sejs dyner babydyne - sommer Høie babypude Diverse dyne/pudebetræk fra Ferm Living, Sebra mm. Der er et hul i kurven under vognen, som nemt kan syes sammen igen. Nypris samlet er ca. 16.000kr

5220 Odense SØ
søn.

Stork barnevogn med masser af tilbehør

9.999 kr.

Stork barnevogn i nature-sort-sort farve. Farven fåes ikke mere. Barnevogn med faste hjul, brugt til ét barn i et år. Kun små ridser på stellet, ingen pletter eller skjolder i selve kassen. Købt den 22.5.2020 i Ønskebørn i Aalborg, der er 2 års garanti, og der kan laves gratis eftersyn i Ønskebørn efter 2 og 3 år (er set til 1-års eftersyn hvor hjulene blev smurt, ellers ingen anmærkninger) Stork vognen kan slåes så meget sammen, at den kan være i bagagerummet på selv de små biler - vi har selv en VW UP. Der medfølger: Barnevogn med langt liggemål inkl pyntemadras. Lift inkl pyntemadras i samme farve som barnevognen. Pusletaske i samme farve som barnevognen - denne passer til at kunne knappes fast på styrret. Träumeland madrasser til både lift og barnevogn. Lækre madrasser uden brugsspor. Rockit barnevognsrokker. Voksi Classic+ med både vinter-ulddyne (aldrig brugt) og sommer-silkedyne. Betrækket har lidt spor efter barnevognsselen, det er ikke forsøgt vasket. Ellers ingen brugsspor. Barnevognssele fra BabyDan. Barnevognspude fra Fillibabba. Regnslag, Myggenet, Solsejl og et vådliggerlagen der passer på den store madras. Nypris for det hele har været 17.000 Barnevognen har aldrig stået ude uden barn i. Kommer fra røgfrit hjem, hjem med hund, der ikke har været i barnevognen.

9510 Arden
i går

Kombivogn

1.100 kr.

ABC design kombivogn Kombivognen kan bruges som barnevogn klapvogn. Og der medfølger en autostol Autostolen kan sættes på vognen så du ikke behøver tage barnet ud af autostolen hvis du f.eks. Bare skal ind og handle Klapvognen kan vendes begge veje og det hele kan let klappes sammen. Håndtaget kan let justeres i højden Læggemål i barnevognen er 90cm Sammenklappet fylder den blot 90x55x55cm og kan let være bag i en lille bil uden at det hele skal skilles ad Autostolen kan monteres med isofix eller med sele Der medfølger også en helt ny pusletaske Byd

9574 Bælum
31. jul.

Stork barnevogn

5.000 kr.

Rigtig fin Stork barnevogn sælges. Farven er Navy med hvidt stel. Barnevognen står rigtig flot. Den har kun været brugt til et barn. Barnevognen har et liggelængde på 97 cm, der medfølger pæne madrasser til barnevogn og lift. Der udover medfølger der en barnevognssele og regnslag. STORK vognen kan nemt og hurtigt klappes sammen, så den passer ned i bagagerummet på de fleste små biler på markedet. Stellet er designet let og intuitivt, og barnevognen er forsynet med et banebrydende låsesystem, som giver jeres barn den optimale sikkerhed. Vognen har desuden ergonomisk styr, som let kan tilpasses enhver højde samt let aftagelige og punkterfrie hjul med påmonteret aksler. Skriv for yderligere spørgsmål, den skal afhentes i Vils.

7980 Vils
24. jul.

Stokke Crusi kombivogn og klapvognsdel

3.500 kr.

Stokke Crusi kombivogn og klapvognsdel sælges. Inkl. madras, regnslag, kopholder og parasol. Barnevognsdelen kan tages af så den er som en lift og kan tages med ind i huset. Klapvognsdelen kan indstilles så det kan ligge helt ned. Styret kan indstilles. Meget nem at slå sammen og tage med i bilen.

7200 Grindsted
5. jul.

Stokke kombi-barnevogn

1.700 kr.

Kombivogn fra Stokke med barne- og klapvognsdel. Fordelen ved den her lille vogn er, at den er så nem at komme rundt med, hvis man bor i byen. Den er simpelthen lille og fiks! Og den kan nemt klappes sammen og være i små biler. Den er ikke tung og klodset - virkelig rart! Ulempen er så, at liften er kort, så store børn kan ikke sove i den. Men så kan man sætte klapvognen på - og den kanlægges næsten vandret. Regnslag, myggenet og kopholder følger med. Lufthjul. Nypris 10.000 kr.

5230 Odense M
5. jul.

Phil&Teds Sport Duovogn + Søskendepakke

2.900 kr.

Se Phil&Teds guide https://www.youtube.com/embed/1Ff4HEYZwFc?rel=0 Næsten ny søskendepakke fra Phil & Teds med et søskendesæde, så vognen kan bygges sammen til en søskendevogn. Phil & Teds Sport har et innovativt autostopsystem – håndbremse (bill.3,4), der gør at vognen stopper så snart du slipper håndtaget. Den er let og kan derfor nemt løftes over diverse fortovskanter, hvilket gør den perfekt til bylivet. Vognen kan også bruges som jogger. Klapvognen kan bruges fra børnene er 6 måneder og op til det er ca. 5 år. Hvis du ønsker at bruge vognen allerede fra fødslen, kan en liggedel og adaptere til autostole tilkøbes. Alternativt kan sædet lænes tilbage til vandret position, så det også passer til nyfødte børn hvis du bruger lift (bill.5,6). Vægt: 12,5 kg. Farve: rød og sort Anbefalet alder: 6 måneder – 5 år. Maks. belastning: 20 kg + 15 kg. Siddebøjle: kan tages af Hjultype: Lufthjul. Forhjul: Drejelige (Kan låses). Antal hjul: 3. Justerbart håndtag: Ja. Kompakt i sammenfoldet stand. Medfølgende tilbehør: Søskendesæde, regnslag, lift (65 cm), kaleche og solbeskyttelse til søskendesæde.

9210 Aalborg SØ
15. jul.

Safe Sleeper autostol udlejes

250 kr.

Udlejes Anbefales til babyen op til 6 mdr. (10 kg.). Barnet ligger komfortabelt fladt ned og fastgøres med indvendig 3-pkt sele. En praktisk transportløsning, som også kan anvendes i hjemmet eller ude. Monteres med 2 af bilens 3 seler. Testvinder hos FDM & TÆNK. Specielt velegnet til for tidligt fødte samt til lange køreture. Praktisk bærehåndtag samt solskærm. Mulighed for at barnet kan sidde op, dog ikke under kørslen. Depositum 600kr som ikke betales tilbage ved bortkommen, skadet eller beskidt safe sleeper. Pris for udlejning. 1 dag 100kr 1 uge 250kr 2 uger 400kr Ved brug for længere tid, aftales med udlejer. Udlejes kun til ikke-ryger hjem, og steder hvor dyr ikke har adgang til liften.

7400 Herning
8. jul.