Barn og baby

51
Barnevognssele

Barnevognssele

75 kr.

God,men brugt Blå Pris 75,-kr. Sender med Dao Køber betaler Porto Se mine andre annoncer med Barnevognsseler/ Bære seler.

6830 Nørre Nebel
15. jun.
Barnevognssele.

Barnevognssele.

400 kr.

Brugt til et barn.

5240 Odense NØ
18. jul.
Barnevognssele

Barnevognssele

400 kr.

Helt ny og ubrugt barnevognssele fra Stork.

5771 Stenstrup
19. jun.
Barnevognssele

Barnevognssele

49 kr.

Barnevognssele som ny. Sælges for 49kr Kan afhentes i Søborg eller sendes ?

2860 Søborg
18. jul.
Babytrold barnevognssele

Babytrold barnevognssele

75 kr.

Babytrold barnevognssele

6623 Vorbasse
13. jul.

Barnevognssele(sort)

125 kr.

Sort Barnevognssele som ny

9300 Sæby
19. jul.

Odder barnevognssele og håndmuffe

200 kr.

Odder barnevognssele og håndmuffe til at sætte fast på styret på barnevognen/klapvognen så man ikke fryser hænderne.

7000 Fredericia
lør.

Barnevognssele, BabyDan

300 kr.

Kun brugt til 1 barn.

6200 Aabenraa
tor.

Odder barnevognssele

300 kr.

Meget flot stand - som ny.

9240 Nibe
ons.

69) BabyDan barnevognssele

100 kr.

69) BabyDan barnevognssele Standen er god men brugt. Den har farvetab. Den sælges for 100 kr Forsendelsen koster 41 kr sendt forsikret uden omdeling med GLS eller DAO Annoncenr. 69 Se også vores andre annoncer. Ønsker du at købe eller spørge på flere af vores annoncer, må du meget gerne skrive annoncenummeret det drejer sig om.

4160 Herlufmagle
24. jun.

Baby Dan Barnevognsseler

65 kr.

Billede 1 Baby Dan God,men brugt Blå Pris 65,-kr. Sender med Dao Køber betaler Porto

6830 Nørre Nebel
21. jul.

barnevognsselen godkent brugt lidt

150 kr.

godkendt connie barnevogns sele brugt hos bedsteforældre se billede kan sendes med gls + porto

6040 Egtved
tor.

Trille barnevogn

2.500 kr.

Liggemål 96cm, ekstra madras både til barnevogn og lift, klapvogn, drejehjul, barnevognssele, regnslag, myggenet, solskærm, dyne, lagner osv.

8920 Randers NV
15. jun.

Barnevogn

2.000 kr.

Basson barnevogn fra 2015 i fin stand sælges. Den har punkterfri dæk, drejehjul. Der medfølger babylift, pusletaske, muffedise, barnevognssele, myggenet regnslag samt honeycomb madras fra aerosleep.

5250 Odense SV
19. jul.

Emmaljunga barnevogn

2.500 kr.

Fin barnevogn med lift. Regnslag og fluenet medfølger. Barnevognssele kan følge med.

5620 Glamsbjerg
lør.

Termopose

250 kr.

Termopose fra BabyNest sælges. 'Huller' til seler så den kan anvendes med barnevognsselen, eller i autostol. 90 cm lang.

5000 Odense C
31. jul.

Sikkerheds-sele Stokke Tripp Trapp stol

75 kr.

Sikkerhedssele til Stokke Tripp Trapp stol. Nypris 299. Kan også bruges som barnevognssele.

6200 Aabenraa
27. jul.

Barnevogn

500 kr.

Emmaljunga Big Star suprême Liggemål:97cm Super fin barnevogn - desværre med en flænge i skummet på håndtaget, men det er uden betydning for vognen. Har altid stået tørt Der medfølger: Luksus madras - barnevognssele - regnslag

8960 Randers SØ
7. jul.

Barnevogn

3.000 kr.

Barnevogn. Velholdt sort barnevogn med tilhørende lift fra Odder. Der medfølger kvalitetsmadrasser til både barnevogn og lift i fin stand. Brugt til 1 barn og har altid stået inde. Der medfølger regnslag, myggenet og barnevognssele. Sælges samlet og kan afhentes i Engesvang / Ikast-Brande kommune.

7442 Engesvang
tor.

Odder barnevogn

3.400 kr.

Odder Zip Barnevogn med X-Dream stel, punkterfrie hjul, regnslag og myggenet. Barnevognssele og madras medfølger, hvis det ønskes. Den ene stang på varekurven er knækket (se billede), men kurven fungerer stadig helt som den skal.

5700 Svendborg
29. jul.

BRIO barnevogn model sport med læggemål ...

800 kr.

BRIO barnevogn, model sport i rigtig fin stand. Brugt til et barn. Betræk på barnevogn kan tages af og puttes i vaskemaskine. Diverse tilbehør følger med: barnevognssele, fluenet, regnslag og regngarage.

9500 Hobro
lør.

Odder zip barnevogn

3.000 kr.

Flot Odder zip barnevogn fra 2015 sælges. Den er opbevaret indenfor hele tiden, brugt til 2 børn og er fra røgfrit/dyrefrit hjem. Hjulene er med luft og fejler ingenting. Der er hverken fugt eller rust på vognen. Der medfølger barnevogn, lift, barnevognssele, regnslag og myggenet.

6800 Varde
26. jul.

Stork barnevogn

4.000 kr.

Velholdt stork barnevogn købt i 2016 og brugt til 2 børn. Der medfølger: Lift med träumeland madras Dyne og pude Barnevognssele Madras til barnevogn Myggenet Regnslag

9870 Sindal
søn.

Odder barnevogn - sindssyg flot

7.500 kr.

Odder barnevogn købt i Babysam i 2018 i farven brun melange. Nypris ca. 14.000kr. + myggenet, regnslag, madrasser og barnevognssele. Barnevognen er sparsom brugt og er i virkelig god stand. Der er misfarvninger på styret grundet håndsprit men ellers intakt. Vognen mangler en slange på er hjul, men der kan købes en hjulpakke i Babysam med 4 nye hjul for 900kr. Alternativt kan der sættes en ny slange på hjulet for ca. 200kr. hos en cykelsmed/cykelforhandler. Liften er kun sparsomt brugt i knap 2 måneder. Der medfølger barnevognssele, lift, myggenet, regnslag samt madras til liften. Der kan ligeledes medfølge en sprit ny (stadig i indpakning) madras til liften fra AeroSleep. Ingen mig, vognen har altid holdt inde. Fra røgfrit og nybygget hjem. Købsbevis haves. Afhentes i Langå efter aftale. Kan evt. leveres ved Bilka Randers.

8870 Langå
ons.

Flot og velholdt barnevogn

3.750 kr.

En rigtig fin barnevogn af mærket Odder zip. Liggemål er 97 cm Der medfølger: original regnslag og original myggenet. Ekstra regnslag og myggenet En anden og bedre madras. Og trekanten til at barnet kan sidde op. En sommerdyne. Plus et ekstra hjul. Og sidst men ikke mindst en barnevognssele.

9200 Aalborg SV
1. aug.

Velholdt barnevogn

3.000 kr.

Byd gerne. Så er tiden kommet til at denne fine Emmaljunga barnevogn skal have en ny ejer. Meget velholdt. Kommer fra røgfrit hjem. Termobasebund, så man undgår at madrassen får fugt. Indbygget myggenet. Langt liggemål. Punkterfrie dæk. Original madras + Träumeland Air Madras Babydan barnevognssele Justerbart styr.

5240 Odense NØ
26. jun.

Odder North barnevogn

6.000 kr.

Odder North barnevogn i farven sort melange. Har kun været brugt til ét barn. Har aldrig stået opbevaret ude, udover når hun har sovet ude i den. Der medfølger original myggenet, regnslag, barnevognssele, imprægnering/servicekit samt ryglæn som kan foldes i 3 positioner, integreret solsejl i kalechen, god madras og en lift.

6710 Esbjerg V
lør.

Emmaljunga barnevogn

1.800 kr.

Super flot og velholdt emmaljunga barnevogn med et liggemål på 90. Barnevognen er med thermo base, indbygget myggenet og så kan man sætte ryglænet op. Der medfølger: Myggenet 2x regnslag Barnevognssele Lift Pyntemadrasser (til lift og barnevogn) Madras til barnevogn (madrassen har vi selv klippet til så den passer, da den var købt for stor ved uheld, men fungerer som den skal.) Siddepude

5700 Svendborg
tor.

Kørepose i lammeskind

500 kr.

Super lækker og funktionel kørepose til den lille. Tykt lammeskind med mørkeblåt stof yderst. Kan åbnes eller overdelen kan lynes helt af, så der er et fint, blødt, varmt underlag at ligge på. Længde helt udfoldet: ca 80 cm. Længde som kørepose med indsnøret hætte, indre mål: ca 60 cm. Der er tre huller i underdelen som passer til f.eks. en barnevognssele - ses på billede 4. Den er i rigtig fin stand. Kan sendes som pakke uden omdeling for 50 kr

5800 Nyborg
2. aug.

Emmaljunga barnevogn

2.300 kr.

Emmaljunga barnevogn med tilbehør sælges. Vognen er fra '16 og brugt til 3 børn, dog med minimale brugsspor (se sidste billede). Der medfølger, madras til barnevogn, myggenet, regnslag, hjemmesyet solsejl, Emmaljunga pusletaske, barnevognssele. Derudover er der refleks striber der er klistret på stellet. Vognen er med indbygget myggenet og solsejl, og har derudover også drejehjul i fronten som kan låses, og har et liggemål på 98cm. Skriv for nærmere interesse eller bud.

7280 Sønder Felding
søn.

Emmaljunga big star s lounge

5.000 kr.

Flot barnevogn uden rust og pletter. Brugt meget lidt til 1 barn. Købt 10/10 2018. Altid stået inde. Købsbevis haves Madrasser til lift og vogn medfølger. Der medfølges desuden også solsejl/fluenet der kan lynes på vognen, og barnevognssele. En meget fin vogn som står MEGET flot og er brugt sparsomt. Punkterfri dæk, de forreste kan rotere men også låses.

6855 Outrup
tor.

Stork barnevogn med masser af tilbehør

9.999 kr.

Stork barnevogn i nature-sort-sort farve. Farven fåes ikke mere. Barnevogn med faste hjul, brugt til ét barn i et år. Kun små ridser på stellet, ingen pletter eller skjolder i selve kassen. Købt den 22.5.2020 i Ønskebørn i Aalborg, der er 2 års garanti, og der kan laves gratis eftersyn i Ønskebørn efter 2 og 3 år (er set til 1-års eftersyn hvor hjulene blev smurt, ellers ingen anmærkninger) Stork vognen kan slåes så meget sammen, at den kan være i bagagerummet på selv de små biler - vi har selv en VW UP. Der medfølger: Barnevogn med langt liggemål inkl pyntemadras. Lift inkl pyntemadras i samme farve som barnevognen. Pusletaske i samme farve som barnevognen - denne passer til at kunne knappes fast på styrret. Träumeland madrasser til både lift og barnevogn. Lækre madrasser uden brugsspor. Rockit barnevognsrokker. Voksi Classic+ med både vinter-ulddyne (aldrig brugt) og sommer-silkedyne. Betrækket har lidt spor efter barnevognsselen, det er ikke forsøgt vasket. Ellers ingen brugsspor. Barnevognssele fra BabyDan. Barnevognspude fra Fillibabba. Regnslag, Myggenet, Solsejl og et vådliggerlagen der passer på den store madras. Nypris for det hele har været 17.000 Barnevognen har aldrig stået ude uden barn i. Kommer fra røgfrit hjem, hjem med hund, der ikke har været i barnevognen.

9510 Arden
16. jun.

Barnevogn og lift

4.500 kr.

Meget velholdt barnevogn fra 2016. Fra røgfrit hjem. Brugt til ét barn og har altid stået inde, når den ikke blev brugt. Stået i tørvejr ved brug. Der er ingen huller eller pletter på stoffet og alt betræk mm er nyvasket i neutral. Alle lynlåse/velcro fungerer som de skal. X-Dream stel med punkterfrie hjul. Der er solsejl i kalechen. Der medfølger originalt udstyr fra Odder: - lift - regnslag - myggenet - barnevognssele - rygstøtte - vedligeholdelseskit Oddermadrasser kan medfølge hvis man ønsker det.

5750 Ringe
26. jul.

Emmaljunga Big Star Supreme Leatherette

4.500 kr.

Big star supreme leatherette barnevogn incl lift m. punkterfri dæk. Lift er ny model m. håndtag i kaleche. Den er fra 2016 og brugt til et barn. Den er I rigtig fin stand og altid opbevaret inde. Der er integreret myggenet og solskærm, thermobase bund der kan reguleres og rygstøtte. Der medfølger originale madrasser, som ikke brugt, til både barnevogn og lift, derudover også madrasser fra Traumeland. Der medfølger også blåt regnslag med stjerner, ubrugte cover til hjul, kopholder og godkendt barnevognssele fra Babydan. Købsbevis haves. Der kan evt. medfølge dyner, puder, lagen og sengetøj.

6100 Haderslev
24. jul.

Odder barnevogns pakke

4.800 kr.

Super fin Odder zip sport barnevogn med stort ligge mål på 98, og på x-Dream 2 letvægtstel, der nemt kan klappes sammen. Hjulene er lufthul. Farven er brun med mokkafarvet kant, i forlæderet er der lynlås. Der med følger godtkendt barnevognssele, madras incl 3 lagner, babydyne, en extra lille babydyne, 6 forskellige sæt sengetøj til Alm babydyne, Gaia&ko regnslag og myggenet, pusletaske fra Babybjörn. Sælges samlet.

8643 Ans By
24. jul.

Emmaljunga barnevogn, med al tilbehør

3.500 kr.

Pæn og meget velholdt Emmaljunga barnevogn. Brugt til 2 børn. Altid stået inde og tørt. Med Thermo bund, justerbar ventilation. Indbygget skygge- og myggenet. Rygstøtte. Aftagelige og punkterfri hjul. Nyvasket og klar til brug. Der medfølger: -Lift med original madras -Träumeland AirSafe madras til lift -Original madras til barnevogn, samt BeKids Delux madras til barnevogn. -BabyDan Barnevognssele -Dana regnslag -Dana myggenet

9750 Østervrå
22. jul.

Barnevogn, Odder Zip, liggemål 97 cm

2.400 kr.

Barnevogn i god kvalitet og stand fra dyre-og røgfrit hjem. Har altid været opbevaret indendørs. Den har letvægts aluminiumstel, der let foldes sammen, og gummihjul med punkteringsbeskyttelse. Barnevognskassen har nogle ubetydelige pletter indvendigt, derfor den favorable pris. Medfølger: Madras Lift med madras i rigtig fin stand Odder Luksus regnslag, som næsten er nyt og kun brugt i en kort periode Odder barnevognssele

8800 Viborg
18. jun.

Emmaljunga Big Star Supreme, med sort s-...

4.000 kr.

Rigtig fin vogn fra 2018 i en smuk mørkegrå farve med cognacfarvet håndtag. Har drejbare forhjul, men de kan også låses fast til kun at køre ligeud. Der er udluftning i kalechen. Har lidt brugsspor, men ganske flot i stand. Liggemål er 98 cm. Har thermobase, så barnevognskassen både kan holde varme inde om vinteren og luften kan cirkulere yderligere rundt om sommeren. Der medfølger: - Kvittering - Indbygget myggenet med indbygget solsejl. - Ekstra myggenet. - Kraftigt regnslag. - Solskærm. - Madras. - Odder barnevognssele

9560 Hadsund
9. jul.

Emmaljunga Big Star Supreme barnevogn

5.500 kr.

Super fin barnevogn fra juli 19, brugt til 1 barn - dog kun til lur de sidste knap 2 år. Der medfølger en lift (Brio), ekstra madras (Dunlopillo), barnevognssele (BabyDan), regnslag med myggenet (Emmaljunga), myggenet med påsyet hjemmehæklede hjerter (der er også indbygget myggenet i kalechen). Vognen er med faste hjul, liggemål 97 cm, rustfrit stel og indkøbskurv. Har altid stået opbevaret inde. Stoffet kan afmonteres og vaskes - dog ikke kalechen. En virkelig flot vogn, der er lige klar til brug. Mener farven hedder lounge Black?..liften er dog sort. Er altid opbevaret inde. Der er ekstra udstyr for ca. 3.000 kr. i nypris.

5550 Langeskov
3. jul.

Odder North barnevogn

4.700 kr.

Fin Odder North barnevogn. Liggemål 97 cm. Har forlæder med lynlås og magnet luk. Der medfølger (alt originalt fra Odder): Sort lift med håndtag Madras til barnevognen Madras til liften Regnslag Myggenet Barnevognssele Siddekile Servicekit fra Odder til vognen Sort pusletaske fra Odder. Stellet er et X-Dream i sort. Varekurven er i stykker under vognen, men babysam oplyser at en ny koster 250 kr. men den er brugbar. Befinder sig i 9990 Skagen. Spørg gerne for flere billeder. Er du utilfreds med prisen, så er jeg også lydhør for rimelige bud :)

9990 Skagen
20. jul.

130) Thorn sovepose

250 kr.

130) Thorn sovepose Thorn soveposen er lavet i dejligt quiltet stof, som føles dejligt for barnet. Den er perfekt til barnevognen eller krybbe. Når det er rigtig koldt lægges der bare en dyne over. Soveposen vil nu sikre, at barnet ikke sparker dynen af. Der er lynlås i bunden så barnet selv kan gå hen til barnevognen/krybben. Der er åbning til barnevognssele både foran og på bagsiden. Man kan selv vælge om hænderne skal være fremme eller lukket inde. Posen måler 120 cm i fuldlængde og 100 cm fra bund til skulder. Standen er god men brugt. Den er uden huller, pletter eller slid. Den sælges for 250 kr Forsendelsen koster 48 krsendt forsikret uden omdeling med GLS eller DAO Annoncenr. 130 Se også vores andre annoncer. Ønsker du at købe eller spørge på flere af vores annoncer, må du meget gerne skrive annoncenummeret det drejer sig om.

4160 Herlufmagle
søn.

Odder barnevogn

2.400 kr.

Rigtig god og velholdt Odder zip barnevogn. Der medfølger lift, som er lige så velholdt som selve barnevognen, madrasser til både lift og vogn, myggenet af mærket Gaia og ko, regnslag fra Sebra og UV 50+ solskærm fra Babytrold. Vognen har lidt rust på stellet, spørg gerne efter flere billeder. I kalechen på barnevognen, er der en lynlås, hvorunder der er et lille myggenet, og det stykke der er lynet op, sættes op med en trykknap, således der kommer lidt luft ind gennem myggenettet. Hvis det ønskes, kan der medfølge en barnevognssele af mærket babydan. Selen virker som den skal, har dog noget fnuller fra Uldtøj, som sidder i velcroen. Vognen stor inde

9000 Aalborg
28. jul.

Velholdt flot Odder Barnevogn

4.500 kr.

4500kr. SE HER!! Meget velholdt kvalitetsbarnevogn af mærket Odder Zip (sort). Nypris 10.199kr hos Babysam. Indvendigt liggemål 98 cm. Barnevognen kommer fra et ikke-ryger og dyrfrit hjem. Bemærk prisen er INCL. Dunlopillo madras (ny 600), intakt luksus Odder Myggenet (ny 400) og luksus Odder regnslag (ny 600), solparaply, ekstra solskærm, barnevognssele samt kopholder. Indvendigt betræk er vaskbart og er alene vasket med neutral vaskemiddel. Se billeder. Tag endelig kontakt, hvis spørgsmål.

2730 Herlev
søn.

Odder barnevogn

4.500 kr.

Fantastisk Odder Zip Lux fra 2016. Den er brugt til vores 2 børn. Den har Dream x stel i sølv og faste punkterfri hjul. Justerbart styr af ægte læder, Styrhøjde: 98 - 112 cm. Liggemål 97 cm. Der medfølger Odder madras (liggemål 97 cm), Odder luksus regnslag, Odder myggenet og Odder servicekit i poser. Derudover medfølger der en varm Trille pose ink. bæreplade, 2 stk lækre Diamant babydyner med moskusdun og 3 stk lagener. Babytrold ryg indsats, kopholder, poseholder og ældre barnevognssele. Aftageligt inderfoer i barnevognsoverdel som kan maskinvaskes. Lommer indvendig i kaleche til fx babyalarm. Forlæder med lynlås og med udvendig lomme. Den står totalt vasket og ny imprægneret. Oliepletter fra bil kan desværre ikke gå af. Nettet i kurven under kassen er lidt hullet efter mange gode shoppeture ?

9320 Hjallerup
søn.

Stork barnevogn

5.000 kr.

Rigtig fin Stork barnevogn sælges. Farven er Navy med hvidt stel. Barnevognen står rigtig flot. Den har kun været brugt til et barn. Barnevognen har et liggelængde på 97 cm, der medfølger pæne madrasser til barnevogn og lift. Der udover medfølger der en barnevognssele og regnslag. STORK vognen kan nemt og hurtigt klappes sammen, så den passer ned i bagagerummet på de fleste små biler på markedet. Stellet er designet let og intuitivt, og barnevognen er forsynet med et banebrydende låsesystem, som giver jeres barn den optimale sikkerhed. Vognen har desuden ergonomisk styr, som let kan tilpasses enhver højde samt let aftagelige og punkterfrie hjul med påmonteret aksler. Skriv for yderligere spørgsmål, den skal afhentes i Vils.

7980 Vils
24. jul.

Baby udstyr

1.500 kr.

Til Babypige udstyr til barnevogn : sort barnevognssele gmb, 1 lyserød fleece babysvøb Gmb og 1 babytæppe i lyserød/lyseblå til barnevogn nsn, 1 hvid baby stræklagen til lift nsn, pige baby sækkestol i lyserød / hvide tern, 1 lyserød ammepude, 2 insektnet til barnevogn, 1 indkøbsnet til barnevogn. lyseblåt aktivitetstæppe med eksempelvis knitre lyde, kan bruges efterfølgende som vægtæppe, da der er stropper på bagsiden. Mål 130 cm b og 108 cm h. Bæresele i grønt print fra baby Bjørn 4 natursvampe nye, bidering med køleelement ny, næsesuger ny, små sløjfer med Velcro til baby pige, blød børste . IKEA sniglar tremmeseng i natur - 2 indstillige højder inkl springmadras, kun brugt til et barn sengetøj til juniordyne : 2 sæt med de 3 disney prinsesser i lyserød inkl pudebetræk 2 sæt juniorsengetøj i rød med hello kitty inkl pudebetræk 1 sæt sengelinned til juniordyne inkl pudebetræk i hvid og lyserød/hvid stribet 1 sæt retro juniordynebetræk og pudebetræk til i lyselila med fuglemotiv. Fiberdyne og dunpude, sengerande og vådliggerlagen. baby legetøj: 2 spejle, frø til ophæng i barnevogn knitrer skønt ved berøring, billedbog i stof, gul "musikuro" "spilledåse" trækkes op og spiller musik, håndledsrangle, strømpe rangler fra lamaze, rangler i plast, og hund, der gøer fra playgro. 2 sutteholder i plast. 1 sort babyindsats til autostol 2 tupperware tudekop gul og grøn, lilla og gul. 2 tudekopper i mørkblå og lysegrøn. 2 tommee tippee drikkedunk i lilla med låg, 2 pampers tudekop uden låg. Grøn autostol / Babyautostol 0 - 13 kg fra Römer ece 44 03 godkendt, aldrig været i ulykker. Tjek min annonce ud med hvad jeg søger, måske vi kan bytte?

7800 Skive
23. jul.

Emmaljunga Big Star Supreme barnevogn

4.500 kr.

Emmaljunga Big Star Supreme barnevogn Super flot og velholdt kvalitetsbarnevogn, som kan følge barnet indtil 3 år, da den har et liggemål på 97 cm. Den er kun brugt til et barn og har altid været opbevaret indendørs. Derfor fremstår barnevognen kun med få brugstegn, og stellet er uden rust. Vognen har bl.a. følgende fordele: - Praktiske punkterfri drejehjul, der gør den nem at navigere rundt med. Ved behov kan forhjulene låses. - Kassen har thermobase, dvs. at den er ekstra isoleret. Om sommeren kan man åbne for ventilation. - I kalechen er der indbygget myggenet samt solsejl. - Styret er justerbart. Desuden medfølger: - Kvalitetsmadras fra BabyDan samt lagen. - Lux barnevognssele fra BabyDan - Regnslag fra BabyDan (dog med brugstegn)

6710 Esbjerg V
23. jul.

Meget pæn og velholdt Barnevogn, Odder Z...

4.900 kr.

Meget pæn og velholdt Odder Zip barnevogn med hvidt x Dream stel - letvægtsstel og punkterfri hjul uden rust. Medfølger original Odder: - Ryglæn - Odder Barnevognssele - Odder Regnslag - NB! Ekstra Odder stel i alu medfølger som kan stå ved bedsteforældrene eller dagplejen, så skal du kun skal fragte kalechen ?? Den er kun brugt i 1,5 år til 1 barn. Og ellers har altid stået inde, når den ikke har været i brug og er ikke falmet. Står flot i farven alle steder. Står meget pæn både udvendigt og indvendigt og ingen skader. Få brugsspor, som ses på billederne. Yderligere detaljer: - Astma og allergivenlig helse madras og lagener - solsejl og pusletaske medfølger - Indvendigt liggemål på 92cm. - Robust og let stel der fylder meget lidt når den er klappet sammen. - Reflekspiping, som gør kantbåndet til reflekser, når det er mørkt. - Alt er vasket og renset inden salg. - Den har altid stået inde og meget velholdt. - Kommer fra røgfrit hjem. - Den er købt ny.

5792 Årslev
15. jun.

Trille X-trem barnevogn med tilbehør

2.500 kr.

Velholdt Trille X-TREM barnevogn med lufthjul. Brugt til 1 barn. Fra hjem uden røg og husdyr. Har stået inde om natten/når den ikke har været i brug. Sort barnevognskasse, sort stel. Liggemål på 97 x 36 cm. Lufthjul, som er lette at tage af. Letvægtsstel, med dobbelt støttende bremse. Styret er højderegulerbart og betrukket med blødt læder (85-112 cm) Polstret kaleche med ventilation/integreret insektnet. Inderbetrækket er aftageligt og vaskbart, og bunden har god ventilation. Både stel og barnevognskasse kan klappes helt sammen. Med i prisen er: Lift med madras og dækken, magen til barnevognskassen (se billederne) Rygstøtte, sort Myggenet, sort Solskygge, sort Pusletaske, sort Odder barnevognssele, sort Odder luksus regnslag, sort Helsemadras til barnevogn + 1 enkelt hvidt lagen Helsemadras til lift (denne er udover den originale madras, som ligger i liften) Alt er nyvasket. NB! På dækkenet til barnevognen mangler den ene trykknap (på det lille lodrette stykke). Der er nogle få pletter på inderbetrækket inderst i barnevognskassen, som formentlig kan fjernes. ** Befinder sig i Aalborg.

9230 Svenstrup J
11. jul.

Flot og velholdt Odder zip barnevogn

6.200 kr.

Odder Zip barnevogn, med stort liggemål, sort kaleche og hvide kanter og hvidt stel. Kun brugt som reserve barnevogn. Altid opbevaret inde, når den ikke har været i brug. Kalechen fremstår flot i farven både udvendig og indvendig, er ikke falmet! Stellet er fuldstændig intakt og med ganske få brugsspor. Der medfølger følgende: - Original Odder astma og allergivenlig åndbar helsemadras - Original Odder barnevognssele- sort - Original Odder mygge/insektnet -sort med refleks - Original Odder Regnslag -sort med refleks - Original Odder Ryglæn - Original Odder vedligeholdelseskit Derudover har barnevognen: - XD stel (X -dream stel) letvægtstel - Let sammenklappeligt og fylder ganske lidt - 4 punkterfrie aftagelige hjul med let affjedring, som er velegnet til både asfalt og i skovterræn - Reflekspiping der gør kanterne til reflekser, når det er mørkt - Et stort indvendigt liggemål på 95 cm. - Justerbart læderstyr - Indbygget solsejl i kalechen. - Ventilation bagerst i kalechen - Aftagelige vaskbart inderfoer - Aftagelig Indkøbskurv i sort Barnevognen er købt som ny og kommer fra røg og dyrefrit hjem. Er pudset,vasket og vedligeholdt løbende. Alt er blevet renset og vasket i Neutral vaskemiddel inden salg. Læderstyr er plejet med læderbalsam. Barnevognen fremstår virkelig flot både indvendig og udvendig og med ganske få brugsspor. Pris 6.500 kr Nypris 14.0000 kr

5250 Odense SV
2. aug.

DuniiDuo

300 kr.

Put dit barn varmt og blødt i en lækker kombipose. Med i prisen.!! Bund m/madras og betræk og aftagelige hanke,samt 2 dyner som er tilpasset de 4 årstider. Det praktiske: Passer til kombivogne, klapvogne, joggere og barnevogne med liggemål på ca. 90 cm. Elegant kombipose lavet i flot bomulds stof. Stoffet er et blødt og lækkert materiale til foret i 100 % bomuld. Yderstoffet er også bomuld, som er vævet i polyester og bomuld. Dette giver en stærk yderstof, som er nemt at holde pænt og rent. Betrækket kan vaskes ved 60 grader. Med Handy får man en kombipose, hvor der er dyner til de 4 årstider. Sommerdyne (rayon) bruges fra + 15 grader. Forårs/- efterårsdynen (100 % ren ny uld) bruges fra 0 grader til + 15 grader. Vinterdynen er en kombination af de 2 dyner og bruges fra 0 grader til - 10 grader. De nævnte temperaturer er vejl. Handy har flere funktioner, fælles for dem alle er at de er nemme at bruge og at der ikke skal tilkøbes yderligere, idet alt er med!! 1. Handy som blød bærelift og bundpladen kan belastes med mindst 9 kg. 2. Handy som tumletæppe. Udformningen giver udslået et stort tumleareal. Tæppet beskytter barnet mod kulde fra gulvet, og bliver barnet træt lægger man bare den nederste del over barnet, så ligger det trygt og godt. 3. Handy som kørepose. Posen er med 7 selehuller, hvoraf de 3 er opsprættet. Når posen bruges som kørepose tages bunden nemt ud.! 4. Handy som sovepose. Nem at bruge i barnevognen og man kan stadig fastspænde barnet med alm. barnevognssele. Har man fået tvillinger kan der være 2 poser i vognen. 5. Som dyne. Læs mere i bruger vejledningen. Vask og rengøring. . Ulddynen kan ikke tørretumbles. Læs mere i brugervejledningen. Rayon dynen vaskes ved max 60 grader og kan tørretumbles.

5856 Ryslinge
29. jun.