Trælegetøj

14
SES Creative støbe- og malesæt - Heste

Sponsoreret

SES Creative støbe- og malesæt - Heste

139,95 kr.

Støbe- og malesæt fra SES Creative Vil du gerne lave nogle dekorative skulpturer? Så støb 3 forskellige heste i de medfølgende forme og dekorér og mal dem til sidst. De fine heste kan pynte på hylden i børneværelset eller gives væk til en du holder af. Kreativ og sjov leg Lav personlige gaver Mange timers underholdning Støb og mal heste Vælg hvilken hest du vil støbe: Et føl, en stejlende hest eller en stående hest? Når du har besluttet det, hælder du gipsen i den ønskede form. Gipsen tørrer hurtigt og så snart den er tør, kan du både male og dekorere hesten. Malesættet stimulerer kreativiteten hos de lidt større børn, som kan fordybe sig med både støbning og dekoration. SES Creative støbe- og malesættet indeholder: - 3 støbeforme: Føl, stående hest, stejlende hest - Gips - 6 farver maling - Pink glimmer - Pensel - 4 plastikbøtter - Instruktioner OBS! Både maling og gips kan nemt vaskes af både tøjet og huden.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  SES Creative støbe- og malesæt - Heste med glimmer

  Sponsoreret

  SES Creative støbe- og malesæt - Heste med glimmer

  129,95 kr.

  Støbe- og malesæt fra SES Creative Vil du gerne lave nogle dekorative figurer? Så støb heste og hesteudstyr i de medfølgende forme og dekorér og mal dem til sidst. De fine heste kan pynte på hylden i børneværelset eller gives væk til en du holder af. Afslut med glimmer, og hestene er ikke til at stå for! Kreativ og sjov leg Lav personlige gaver Mange timers underholdning Støb og mal heste Det er nemt at komme i gang! Hæld gipsen i den ønskede form, og vent på at den tørrer. Det går heldigvis hurtigt, og så snart den er tør, kan du både male og dekorere hesten. Malesættet stimulerer kreativiteten hos de lidt større børn, som kan fordybe sig med både støbning og dekoration. SES Creative støbe- og malesættet indeholder: - 1 støbeform med forskellige motiver - 1 glitterrør - Gips - 6 små bøtter maling - Pensel OBS! Både maling og gips kan nemt vaskes af både tøjet og huden.

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Beady Family+ Kit

   Sponsoreret

   Beady Family+ Kit

   399,95 kr.

   Kæmpe Beady perle kit Oplev magien og kombiner den analoge leg med de digitale muligheder, og gå på opdagelse i kreativitetens verden. Beady er en helt ny måde at lege med dine HAMA perler, hvor perlerne sidder bedre fast på perlepladen og du kan stryge pladen helt i bund uden at komme til at ødelægge motivet undervejs. Beady Family+ Kit indeholder: Beady app, som gør perlelægning sjovere og nemmere Via appen får du adgang til hundredevis af flotte perlemotiver 18.000 Hama perler 36 forskellige perlefarver 12 Beady perleplader 1 Beady perleskraber 350 Beady Coins Hent Beady appen, hvor du finder hundredevis af seje og flotte motiver og sæt i gang. Det er gjort nemt for børnene at lægge perlerne rigtigt, og du kan stryge perlepladen uden at komme til at ødelægge hverken perler eller plade. Sådan laver du Beady perleplader Find dit ønskede motiv i Beady appen. Placér perlepladerne på en tablet eller mobil, og piggene lyser op, hvor du skal lægge perlerne. Størrelsen på motivet bestemmer du alt efter hvor mange plader, du klikker sammen. Beady perlepladernes bagside er skridsikker, så de altid ligger helt perfekt på både mobil og tablet. Det gør det nemt for både små og store fingre at holde styr på pladerne. Perlerne sidder godt fast på Beady-pladen Perlerne sidder godt fast på Beady perlepladen. På den måde kommer I helt i mål uden alt for mange uheld, hvis pladen får et lille skub undervejs. Beady gør det nemt for selv de mindste at være med til at lave perler. Stryg perlerne helt i bund De specielle Beady perleplader gør det nemt at stryge perlerne helt i bund, uden at de brænder fast i pladen. Det giver perfekte færdige perlemotiver hver eneste gang, og uden du kommer til at ødelægge perlepladen. Når du er færdig med at stryge kan du undgå perleskader ved at skrabe det færdige motiv af pladen med den medfølgende Beady perleskraber. God fornøjelse!

   Webshop
   Coop.dk

    Sponsoreret produkt

    Erzgebirge: Miniature postvogn med kusk og heste.

    Erzgebirge: Miniature postvogn med kusk ...

    95 kr.

    Miniature træ postvogn med kusk og 2 heste. Håndlavet i Erzgebirge egnen i Tyskland antagelig omkring 1940-50. I god stand med en smule malingsslid på træhjulene. Længde 9,5cm.

    9352 Dybvad
    13. mar.
    Gammel sjælden hest i træ og papmache.

    Gammel sjælden hest i træ og papmache.

    260 kr.

    Stor gammel sjælden hest på hjulbræt udført i træ og papmache. Antagelig fransk og fra starten af 1900 tallet. Fremstår i pæn stand taget i betragtning, hvor skrøbeligt materialet er. Standen ses bedst på fotos. Længde 22cm, højde ca. 26cm med hjulbræt. Vægt kun 200gr.

    9352 Dybvad
    9. mar.
    Fængselslegetøj: 3 dyr og stor stald fra 1930 erne

    Fængselslegetøj: 3 dyr og stor stald fra...

    825 kr.

    2 stk heste og ko samt høj stald. Såkaldt "fængselslegetøj" håndlavet af indsatte i danske fængsler i perioden 1905-1977 og solgt gennem Dansk Legetøjsfabrik. Stalden har nr. 11 i Dansk Legetøjfabriks katalog fra 1933(se foto). Denne er den største ud af en serie på 3. Alt fremstår med charmerende patina efter tidens tand og brug. Stalden er i sjælden god stand. Mål på bundplade: (39 x 14)cm og højde 31cm. Mål på største hest: L 10cm, H 11cm Mål på lille hest: L 7,5cm, H 9cm. Mål på ko: L 14,5cm, H 10cm. Har original læderhale og horn. Sælges kun samlet.

    9352 Dybvad
    15. feb.
    Fængselslegetøj: Meget stor træhest (26x26,5)cm

    Fængselslegetøj: Meget stor træhest (26x...

    435 kr.

    Meget stor træhest. Formentlig "fængselslegetøj" håndlavet af indsatte i danske fængsler i perioden 1905-1977 og solgt gennem Dansk Legetøjsfabrik (dem med Flagmærket). Med aldersrelateret patina/brugsspor. Stand fremgår af fotos. Mål for hest: (26 x 26,5)cm. Det ene bagben mangler en lille flig (se foto) Original bemaling samt hale.

    9352 Dybvad
    15. feb.
    Fængselslegetøj: Stor træhest (22,5x22)cm.

    Fængselslegetøj: Stor træhest (22,5x22)c...

    250 kr.

    Stor træhest. Formentlig "fængselslegetøj" håndlavet af indsatte i danske fængsler og solgt gennem Dansk Legetøjsfabrik i 1930´erne. Med aldersrelateret patina/brugsspor. Stand fremgår af fotos. Mål for hest: (22,5 x 22)cm. Original bemaling samt hale.

    9352 Dybvad
    8. feb.
    Vintage trækdyr i træ (ukendt oprindelse)

    Vintage trækdyr i træ (ukendt oprindelse...

    85 kr.

    Vintage trækdyr (hest) i træ. Med patina især på hjulene. Oprindelse ukendt. Har manke i skind og mangler halen. Mål L ca. 19cm, b 10cm, h 16,5cm. Fast pris.

    9352 Dybvad
    1. jan.
    Fængselslegetøj: 2 stk små heste på hjulbræt.

    Fængselslegetøj: 2 stk små heste på hjul...

    390 kr.

    2 stk træheste håndlavet af indsatte i danske fængsler i perioden 1905-77 og solgt gennem Dansk Legetøjsfabrik. Disse er antagelig fra 1930´erne. I god stand med charmerende patina. Længde på heste ca. 12cm. Højde med hjulbræt ca. 13cm. Sælges kun samlet.

    9352 Dybvad
    26. dec. 2022
    Vintage træk hest i træ.

    Vintage træk hest i træ.

    110 kr.

    Vintage træhest på hjul. Antagelig fra 1960´erne. I god stand med almindeligt forekommende patina. Hest mage til er på forsiden af "Legetøjssamleren" nr 70 (se foto) Længde 14cm, højde 15cm.

    9352 Dybvad
    21. dec. 2022
    Vintage Gecevo trækhest. Tyskland 1950´erne.

    Vintage Gecevo trækhest. Tyskland 1950´e...

    250 kr.

    Vintage Gecevo træk hest fra 1950´erne. Tysk produceret. I ualmindelig god stand. Længde 20,5cm, højde 16,5cm.

    9352 Dybvad
    21. dec. 2022
    Erzgebirge: Miniature stationsby med tilbehør.

    Erzgebirge: Miniature stationsby med til...

    360 kr.

    Lille tysk miniature stationsby fra 1. halvdel af 1900 tallet med tilbehør. Tilbehøret er fra Erzgebirge egnen og er håndlavet og håndmalet. Jeg formoder, at bygningerne også er fra Erzgebirge, men ikke sikker. Varen består af følgende: 4 stk bygninger. Kirke og de to huse er udført af pap på træplade og stationshuset "Günzburg" er udelukkende træ. Mål på kirkens bundplade: (15,5 x 8,5)cm og højde ca. 12,8cm. Højde på 2 stk huse ca. 6,5cm. Strukturmaling er anvendt til blomsterudsmykninger. Tankvogn med kusk og 2 heste er 10cm lang. Hund er 2,3cm lang. 5 stk figurer på ml. 3 og 4cm i højden. 2 lygtepæle, plakatsøjle, vejskilt samt træ med fuglehus og fugl. Ialt 16 dele. Jeg kan ikke garantere, at alt fremstår i fuldstændig originalitet. Tingene har alderrelaterede brugsspor. Sælges kun samlet.

    9352 Dybvad
    10. dec. 2022
    Gammel håndlavet træhest med vogn. År 1920-30

    Gammel håndlavet træhest med vogn. År 19...

    465 kr.

    Gammel håndlavet træhest (antagelig tysk fra omkring 1920-30) og med seletøj i skind samt vogn med passagersæde/kuskesæde. I virkelig fin stand og med den helt rigtige patina. Længde ca. 38cm. Hesten kan nemt spændes fra vognen.

    9352 Dybvad
    9. dec. 2022
    Fængselslegetøj: Vogn med hest. Kat.nr 48. Ca 1930

    Fængselslegetøj: Vogn med hest. Kat.nr 4...

    435 kr.

    Vogn med passagersæde trukket af brun hest. Fremstillet af indsatte i danske fængsler i perioden 1905-1977 og solgt gennem Dansk Legetøjsfabrik. Denne er en tidlig produktion fra omkring 1930. Bemalingen på hjulene er typisk for "fængselslegetøj" Forakslen kan dreje. Fremstår i pæn stand med charmerende patina. Har nr 48 i Dansk Legetøjsfabriks priskatalog fra 1933. Længde ca. 45cm. Der er knækket nogle centimeter af de to trækstænger (se fotos), som let kan restaureres af den fingernemme.

    9352 Dybvad
    6. dec. 2022
    Erzgebirge: 2 miniature huse, 2 vogne, 7 dyr mm.

    Erzgebirge: 2 miniature huse, 2 vogne, 7...

    350 kr.

    Miniature husmandssted og skipperhus samt dyr og vogne mm. Ialt 26 dele. Fra 1. halvdel af 1900 tallet. Figurer, dyr, vogne og træer er fra Erzgebirge egnen i Tyskland og håndlavet, såkaldt bondesløjd. Vedr. husene er jeg usikker på oprindelsen. Varen består af følgende: Skipperhus i kraftig karton (såkaldt cardboard house) monteret på træplade og mærket "Bruno V. Sørensen" i bunden samt "Skipperhus fra Fanø" plademål (10 x 5,5)cm Husmandssted (cardboard house) Plademål (13 x 5)cm træ med 3 fugle (2 fugle har mangler) 3 figurer (højde ca. 3,5)cm. Den ene mangler lidt af en arm. 2 trært. Højde 6cm. 7 stk dyr. Længder 2,2cm - 3,0cm. 7 hegnselementer. Vandtrug og trillebørre med metalhjul. Hestevogn med 2 heste og kusk. Har blikhjul. Længde 9cm Lastbil med chauffør. Har blikhjul. Længde 7cm Alt fremstår med aldersrelateret patina/slitage og jeg kan ikke garantere for den fuldstændige originalitet på alle dele. Sælges kun samlet

    9352 Dybvad
    23. nov. 2022
    Vintage hestevogn i træ med bevægelige heste.

    Vintage hestevogn i træ med bevægelige h...

    200 kr.

    Sjov og charmerende fransk vintage hestevogn med to heste som bevæger sig når vognen trækkes. Antagelig fra 1940-50 og i rigtig god stand. Længde 30cm, bredde 11cm og højde ca. 12cm.

    9352 Dybvad
    17. nov. 2022