Andet

6
STORK barnevogn

STORK barnevogn

4.500 kr.

STORK barnevogn sælges. Er købt i 2018. Helt nyvasket. Derudover er der købt luksus madrasser (både de alm og luksusmadrasser medfølger). Der er også tilkøbt regnslag og myggenet. +lux- sele. Ny prisen for det hele var 10597 kr Har overholdt alle service. OBS. Sygningen er gået op i Overdelen og skal enten syes eller tilkøbes en ny. Se sidste billede. Den er købt i ønskebørn og ved man kan tilkøbe en ny?

6200 Aabenraa
19. jun.
Stork barnevogn

Stork barnevogn

8.000 kr.

Stork barnevogn købt den 31.05.20 taget i brug den 26.06.20 farve midnight. Stadig 1 års garanti og 1 gratis service. Der medfølger Lift Pusletaske 4 lagner Sele til barnevogn Myggenet Regnslag Babydyne 2 sæt sengetøj Ekstra madras til lift og barnevogn Voksipose + silke sommer dyne Kant til barnevogn med motiv Sovepose

6200 Aabenraa
31. maj.
Stork barnevogn

Stork barnevogn

5.000 kr.

Stork barnevogn mm næsten som ny, kun stået i opvarmet garage og kun brugt til et barn. Har dog lynet den ene lynlås af. Vi har den stadig og kan man sætte 4/5 sting så kan den ikke lyne af igen.. Den er med helse madras, babydan sele, fluenet og regnslag som maks har været brugt en gang. Punkterfri jul og det dyre stel.. Skal ses.. Vi støver den af inden du kommer, men et kig værd!

6870 Ølgod
19. jun.
Stork barnevogn fra 2018

Stork barnevogn fra 2018

7.000 kr.

Stork barnevogn fra 2018 sælges, brugt til 1 barn. Fejler ingen ting. Betrækket er vasket inden den er pakket væk. Har ingen fejl eller mangler Har købsbevis og alt til den. En barnevogn der kan klappes sammen og være i stort set alle biler, da den ikke fylder ret meget Stel og hjulfarven er en udgået farve og fåes ikke mere. Er fra røgfrit hjem, vi har dog dyr, men ikke nogen der har været i den.

6230 Rødekro
man.
Stork barnevogn inkl.  tilbehørspakke

Stork barnevogn inkl. tilbehørspakke

5.500 kr.

Velholdt Stork barnevogn inkl. stor tilbehørspakke i farven antrasit. Der medfølger følgende: - Treümeland madras til barnevognvogn - Lift - Treümeland madras til lift - Regnslag - Myggenet - Sele - babydyne - 2 stk. lagen til lift - 1 stk. lagen til barnevogn - Sammenklappelig trekant til bag madras, så baby kan sidde

8320 Mårslet
9. jun.

Stork barnevogn med masser af tilbehør

9.999 kr.

Stork barnevogn i nature-sort-sort farve. Farven fåes ikke mere. Barnevogn med faste hjul, brugt til ét barn i et år. Kun små ridser på stellet, ingen pletter eller skjolder i selve kassen. Købt den 22.5.2020 i Ønskebørn i Aalborg, der er 2 års garanti, og der kan laves gratis eftersyn i Ønskebørn efter 2 og 3 år (er set til 1-års eftersyn hvor hjulene blev smurt, ellers ingen anmærkninger) Stork vognen kan slåes så meget sammen, at den kan være i bagagerummet på selv de små biler - vi har selv en VW UP. Der medfølger: Barnevogn med langt liggemål inkl pyntemadras. Lift inkl pyntemadras i samme farve som barnevognen. Pusletaske i samme farve som barnevognen - denne passer til at kunne knappes fast på styrret. Träumeland madrasser til både lift og barnevogn. Lækre madrasser uden brugsspor. Rockit barnevognsrokker. Voksi Classic+ med både vinter-ulddyne (aldrig brugt) og sommer-silkedyne. Betrækket har lidt spor efter barnevognsselen, det er ikke forsøgt vasket. Ellers ingen brugsspor. Barnevognssele fra BabyDan. Barnevognspude fra Fillibabba. Regnslag, Myggenet, Solsejl og et vådliggerlagen der passer på den store madras. Nypris for det hele har været 17.000 Barnevognen har aldrig stået ude uden barn i. Kommer fra røgfrit hjem, hjem med hund, der ikke har været i barnevognen.

9510 Arden
16. jun.