Børnemøbler

1.742
Børge Mogensen børnestol - P9 - Bøg

Sponsoreret

Børge Mogensen børnestol - P9 - Bøg

999,00 kr.

Børnestol designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB’s tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB’s tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler. Børnenes domæne De små kan indtage spisebordet med testel, puslespil og alt det, det kræver at klippe klistre. Men ved børnemøblerne bliver det på deres egne præmisser. Der skal ikke ryddes op, fordi der skal dækkes bord og gøres plads til aftensmaden. Det gør heller ikke noget, hvis farveblyanten ryger uden for malebogen. Det er nemlig deres domæne.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Børge Mogensen børnebord - P10 - Natur

  Sponsoreret

  Børge Mogensen børnebord - P10 - Natur

  2.299,00 kr.

  Børnebord designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB's tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB's tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler. Børnenes domæne De små kan indtage spisebordet med testel, puslespil og alt det, det kræver at klippe klistre. Men ved børnemøblerne bliver det på deres egne præmisser. Der skal ikke ryddes op, fordi der skal dækkes bord og gøres plads til aftensmaden. Det gør heller ikke noget, hvis farveblyanten ryger uden for malebogen. Det er nemlig deres domæne.

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Børge Mogensen børnebord - P10 - Rød

   Sponsoreret

   Børge Mogensen børnebord - P10 - Rød

   2.299,00 kr.

   Børnebord designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB’s tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB’s tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler. Børnenes domæne De små kan indtage spisebordet med testel, puslespil og alt det, det kræver at klippe klistre. Men ved børnemøblerne bliver det på deres egne præmisser. Der skal ikke ryddes op, fordi der skal dækkes bord og gøres plads til aftensmaden. Det gør heller ikke noget, hvis farveblyanten ryger uden for malebogen. Det er nemlig deres domæne.

   Webshop
   Coop.dk

    Sponsoreret produkt

    Fyresdal sovesofa

    Fyresdal sovesofa

    1.200 kr.

    Fyresdal sovesofa med sort stel. Sælges pga flytning

    9490 Pandrup
    i dag
    Tremmeseng

    Tremmeseng

    150 kr.

    Tremmeseng ,hvidmalet.justerbar bund.150 kr.

    5464 Brenderup Fyn
    i dag
    Baby / barne / junior seng Leander Classic

    Baby / barne / junior seng Leander Class...

    2.200 kr.

    God stand, inkl 2 madrasser, sengetøj og dyne.

    8600 Silkeborg
    i dag
    Hus seng

    Hus seng

    850 kr.

    Hus seng . modellen er udgået kan ikke længer købes, Ny pris 2599 Mål 160*80 Madrassen medfølger ikke, Sengen er helt ny aldrig brugt kun været samlet og stået på et værelse , 1000kr

    8550 Ryomgård
    i dag
    Billed Disney Winnie & Pooh

    Billed Disney Winnie & Pooh

    30 kr.

    Sød billed til børneværelset. Fra røgfri hjem.

    6715 Esbjerg N
    i dag
    Gallery halvhøj seng

    Gallery halvhøj seng

    900 kr.

    Halvhøj seng fra IDEmøbler/Ilva inkl sengeskuffer, stige, lameller og madras. Kasser kan med medfølge. Mål: l:205 x b:96 cm Kan ses samlet frem til lørdag formiddag (hvis ikke solgt før :)) Skal skilles ad for at komme ud af værelset; samlevejledning medfølger). Afhentes i Vadum.

    9430 Vadum
    i dag
    Køjeseng

    Køjeseng

    Sælges

    Køjeseng fra Ilva. Den er solid, pæn og brugbar, men mangler delvis brædder i nederste køje. Nye kan påmonteres ret nemt.

    2720 Vanløse
    i går
    Stokke bøjle til Trip Trap stolen

    Stokke bøjle til Trip Trap stolen

    150 kr.

    Stokke bøjle til Trip Trap stolen Malingen skaller af flere steder. Den sælges for 150 kr Forsendelsen koster 42 kr sendt forsikret uden omdeling med Gls eller DAO

    4160 Herlufmagle
    i går
    Stokke bøjle til atrip Trap stolen

    Stokke bøjle til atrip Trap stolen

    200 kr.

    Stokke bøjle til Trip Trap stolen Standen er næsten som ny. Den sælges for 200 kr Forsendelsen koster 42 kr sendt forsikret uden omdeling med Gls eller DAO

    4160 Herlufmagle
    i går
    Juniorseng

    Juniorseng

    50 kr.

    En fin justerbar juniorseng, som således kan anvendes i flere år, da længden nemt kan rettes til (150-202 cm). Madras medfølger i prisen. Kan også f.eks. også bruges i sommerhus eller lign.

    86000 Silkeborg
    i går
    Tremmeseng hvidmalet bøg 60 x 120

    Tremmeseng hvidmalet bøg 60 x 120

    500 kr.

    Mrk. Magnus med madras 9 cm tyk mrk. BabyDan. Tremmesengen fremstår i flot stand. Se billeder. Sengebunden kan justeres i 3 positioner og sidestykkerne i 2 positioner. Fra røg-/dyrefrit hjem. Sengen er skilt ad, så den er let at transportere.

    4690 Haslev
    i går
    Tremmeseng i bøg 60 x 120

    Tremmeseng i bøg 60 x 120

    500 kr.

    Flot tremmeseng i massiv bøg med fin madras BabyDan (betræk nyvasket i Neutral). Se billeder. Sengebunden kan justeres i 2 positioner. Fra røg-/dyrefrit hjem. Er skilt ad, så let at transportere.

    4690 Haslev
    i går
    Loftlampe / plafond til drengeværelset

    Loftlampe / plafond til drengeværelset

    300 kr.

    super flot - fremstår som ny. Skærmdiameter 43 cm. Max watt: 3 x 40 W. Tlf.: 22606971 Pris

    4690 Haslev
    i går
    Junior seng 70x160

    Junior seng 70x160

    725 kr.

    Fin træ seng fra IKEA, med lamelbund, madras, rullemadras der er vandafvisende og sengehest der kan flyttes og fjernes meget let. Selve sengen er 57,5 cm høj og 76x165. Madrassen måler 70x160, kan lynes op og betrækket vaskes. Rullemadrasen kan også vaskes. Det hele har brugsspor men kan bruges længe endnu. Der er plads nedenunder til bedrullers. Står samlet kan skilles ad med unbrako skruetrækker. Spørg gerne hvis der er noget du vil vide.

    5260 Odense S
    i går
    Trip trap stol (ny model)

    Trip trap stol (ny model)

    1.200 kr.

    Trip trap stol ny model med plastik babyset og new born set den er meget velholdt af en brugt stol at være

    9300 Sæby
    i går
    Veekendseng

    Veekendseng

    150 kr.

    Har været brugt en gang. Det er med tyk madras og musik

    6780 Skærbæk
    i går
    Højstol med sele

    Højstol med sele

    90 kr.

    Højstol. Én med sele 90,-

    5580 Nørre Aaby
    i går
    Flexaseng 90x200

    Flexaseng 90x200

    900 kr.

    Flot pigeseng fra Flexa på 90x200. Ingen riser og skrammer, næsten som ny.

    5210 Odense NV
    i går

    Få beskedNår der er nye resultater i Børnemøbler

    Lup med søgeord i
    Wegner Peters bord fra Carl Hansen
    • Wegner Peters bord fra Carl Hansen - 2
    • Wegner Peters bord fra Carl Hansen - 3

    Wegner Peters bord fra Carl Hansen

    5.300 kr.

    Flot design bord inkl. 2 stole fra Wegner. Meget velholdt og fremstår i meget fin stand - nypris ca. 9000 kr.

    5000 Odense C
    i går
    • Wegner Peters bord fra Carl Hansen - 2
    • Wegner Peters bord fra Carl Hansen - 3
    • Wegner Peters bord fra Carl Hansen - 4
    Babydan højstol

    Babydan højstol

    399 kr.

    Stolen er en ægte klassiker, stolen er stabil og sikker ved klatring takket være de lange støtte fodder. Stolen kan anvendes i mange situtioner, giver barnet mulighed for at være med ved bordet spise lege og alt det andet der sker omkring familiens spisebord. Stolen frem står som ny uden brugs skader. Farve: antrazitgrå. Mål Højde: 80cm Brede: 43 cm Dybde: 57 cm mulighed for 14 højde indstillinger.

    6100 Haderslev
    i går
    Billig trip trap højstol

    Billig trip trap højstol

    200 kr.

    Billig trip trap højstol Frit valg. Rød er solgt

    5500 Middelfart
    i går
    Højseng

    Højseng

    1.000 kr.

    Højseng i kraftig massiv fyrtræ, hvid eller klar lak. Mine højsenge i klar lak sælges til 1000 kr. pr.stk så længe lager haves. Den hvidlakeret højseng koster 1400 kr. Liggemål 70 x 190 cm, udvendig mål 79 x 199 cm, stolpe tykkelse 5,6 cm, total højde 110 cm. Inkl. lameller, madras i skum kan tilkøbes til 600 kr. farve. sort. Som noget nyt kan vi tilbyde samme seng i ekstra høj model total højde 179 cm, denne føres kun i hvid udgave. til 1600 kr. Bemærk der kan forekomme knastudtræk. 2.sortering

    9800 Hjørring
    i går
    Saga Møbler Hjørring A/S
    Køjeseng Model Jenni

    Køjeseng Model Jenni

    1.750 kr.

    Køjeseng model Jenni fås i hvid lakeret transperant massiv fyr til 1750.- Liggemål 90 x 190 cm - inkl. lamelbund og stige som er vendbar. Udvendige mål L:198 B: 99 H: 150 cm 2.sortering Køjesengen fås også i str. 70 x 190 cm til 1750.- 2.sortering Madras til denne størrelse 600.-

    9800 Hjørring
    i går
    Saga Møbler Hjørring A/S
    Baby Huskeboks Dreng

    Baby Huskeboks Dreng

    54 kr.

    Hvis du søger innovative babygaver, vil du blive vild med den nye InnovaGoods Gadget Kids baby huskeboks! Det er en elskelig lille boks, som er perfekt til at opbevare babyens mælketænder, navlestreng og lanugo. Det er en kreativ måde at gemme minder fra den tidlige barndom.  - Lavet af pinjetræ med metalspænde - Låg med plads til at skrive information ned omkring babyen - Indvendigt rum til at placere babyens tænder, navlestreng og lanugo - Ca. mål: 13 x 3 x 12 cm - Emballage på 24 sprog (engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk og lettisk)

    5750 Ringe
    i går
    Boligcenter.dk
    Højseng 70 x 190 cm

    Højseng 70 x 190 cm

    1.000 kr.

    Højseng i massivt fyrtræ. pris på hvidlakeret 1400 kr. Mine højsenge i klar lak sælges til kun 1000 kr. så længe lager haves. Liggemål 70 x 190 cm Udvendig mål 79 x 199 cm Stolpe str. 5,6 cm Total højde 110 cm Inkl. lameller - Madras i skum kan tilkøbes til 600 kr. Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde samme højseng i ekstra høj model i en total højde på 179 cm, under køjen 137 cm til 1600 kr. 2.sortering

    9800 Hjørring
    i går
    Saga Møbler Hjørring A/S
    BørneGarderobe

    BørneGarderobe

    1.500 kr.

    Flot og velholdt børne garderobe

    9300 Sæby
    man.
    Juniorseng HOPPEKIDS

    Juniorseng HOPPEKIDS

    750 kr.

    HOPPEKIDS NOAH DELUXE - nypris 4.800 kr + Ekstra topmadras - stort set ikke brugt - med udtræksseng - plads til 2 - og 2 store opbevaringsskuffer

    9500 Hobro
    man.
    Star Wars Væglampe

    Star Wars Væglampe

    150 kr.

    Star Wars Dødsstjernen med grønt lys.

    8382 Hinnerup
    man.
    Seng med skuffer

    Seng med skuffer

    500 kr.

    Fin seng med skuffer under sengen Længde 205 cm Bredde 98 cm

    5210 Odense NV
    man.
    Lamelbund

    Lamelbund

    80 kr.

    Lamelbund til 90x200 cm seng. Brugt ca et år.

    5500 Middelfart
    man.
    Børge Mogensen børnebord - P10 - Blå

    Sponsoreret

    Børge Mogensen børnebord - P10 - Blå

    2.299,00 kr.

    Børnebord designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB’s tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB’s tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler. Børnenes domæne De små kan indtage spisebordet med testel, puslespil og alt det, det kræver at klippe klistre. Men ved børnemøblerne bliver det på deres egne præmisser. Der skal ikke ryddes op, fordi der skal dækkes bord og gøres plads til aftensmaden. Det gør heller ikke noget, hvis farveblyanten ryger uden for malebogen. Det er nemlig deres domæne.

    Webshop
    Coop.dk

     Sponsoreret produkt

     Børge Mogensen børnestol - P9 - Blå

     Sponsoreret

     Børge Mogensen børnestol - P9 - Blå

     999,00 kr.

     Børnestol designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB’s tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB’s tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler. Børnenes domæne De små kan indtage spisebordet med testel, puslespil og alt det, det kræver at klippe klistre. Men ved børnemøblerne bliver det på deres egne præmisser. Der skal ikke ryddes op, fordi der skal dækkes bord og gøres plads til aftensmaden. Det gør heller ikke noget, hvis farveblyanten ryger uden for malebogen. Det er nemlig deres domæne.

     Webshop
     Coop.dk

      Sponsoreret produkt

      Børge Mogensen børnebænk - P11 - Natur, bøg

      Sponsoreret

      Børge Mogensen børnebænk - P11 - Natur, bøg

      1.699,00 kr.

      Børnebænk designet af Børge Mogensen Her dækkes op til teselskab med dukkerne. Her samles puslespil. Her klippes og klistres. Her kan børnene fordybe sig i alle former for leg. Ikonisk møbelserie af Børge Mogensen Klassisk design Enkelt og funktionelt FDB møbler til børneværelset Nu kan danskerne igen indrette børneværelset med Børge Mogensens børnemøbler, som blev designet på FDB’s tegnestue i 1946. FDB Møbler har nemlig relanceret hele den ikoniske møbelserie bestående af en stol, en bænk og et bord. Klassiske børnemøbler Børnemøblernes smukke, klassiske udseende uden overflødigheder passer perfekt til børneværelset i det moderne, skandinaviske hjem. Enkelhed og funktionalitet var netop det, der kendetegnede det unge designtalent Børge Mogensen, da han i 1942 indtrådte som den første leder af FDB’s tegnestue. Børnemøblerne er blandt de første designs, han tegnede i sin tid hos FDB Møbler.

      Webshop
      Coop.dk

       Sponsoreret produkt

       Stokke Tripp Trapp Højstol

       Stokke Tripp Trapp Højstol

       800 kr.

       Professionelt istandsat Stokke Trip Trap Højstol ✨ Den nye model hvor newborn & plastik indsats passer til ✨ ⭐ Professionelt arbejde ⭐ Professionelle materialer ⭐ Professionelle faciliteter Intet hjemmelavet amatør pjat 💪 Professionelt forbehandlet og sparlet op - står som ny, hvis ikke flottere 🤩🔥 Professionelt sprøjtemalet i en flot afdæmpet lyserød (NCS-S 1515R) med højkvalitets, profesionel møbellak 👌 Jernstivere sprøjtemalet sort med højkvalitets, professionel industrilak 👌 Afhentes i Græsted Nordsjælland 👉 Se også mine andre annoncer 👈

       3230 Græsted
       man.
       Stokke Tripp Trapp Højstol

       Stokke Tripp Trapp Højstol

       800 kr.

       Professionelt istandsat Stokke Trip Trap Højstol ✨ Den nye model hvor newborn & plastik indsats passer til ✨ ⭐ Professionelt arbejde ⭐ Professionelle materialer ⭐ Professionelle faciliteter Intet hjemmelavet amatør pjat 💪 Professionelt forbehandlet og sparlet op - står som ny, hvis ikke flottere 🤩🔥 Professionelt sprøjtemalet olivengrøn (RAL6003) med højkvalitets, profesionel møbellak 👌 Jernstivere sprøjtemalet sort med højkvalitets, professionel industrilak 👌 Afhentes i Græsted Nordsjælland 👉 Se også mine andre annoncer 👈

       3230 Græsted
       man.
       Babystol fra Ikea

       Babystol fra Ikea

       Sælges

       Babystol fra Ikea

       4520 Svinninge
       man.
       Ikea TUFFING højseng

       Ikea TUFFING højseng

       500 kr.

       IKEA TUFFING højseng 90x200 cm, andre mål står på sidste billede. Fejler som sådan ingenting, men har selvfølgelig brugsspor. Den er ca. 3,5 år gammel. Fra ikkeryger-hjem.

       8260 Viby J
       man.
       Trip trap stol

       Trip trap stol

       250 kr.

       Sælger denne fine trip trap stol.. uden tilbehør

       6270 Tønder
       man.
       Leander Højstol

       Leander Højstol

       800 kr.

       Professionelt istandsat Leander Højstol ⭐ Professionelt arbejde ⭐ Professionelle materialer ⭐ Professionelle faciliteter Intet hjemmelavet amatør pjat 💪 Professionelt sprøjtemalet Olivengrøn (RAL6003) med højkvalitets, profesionel møbellak 👌 Aluminiumsbeslag samt Leander logo er blevet glasblæst og herefter grundet med ALU-primer & sprøjtemalet sort med højkvalitets, professionel industrilak 👌 Afhentes i Græsted Nordsjælland 👉 Se også mine andre annoncer 👈

       3230 Græsted
       man.
       Højstol Urban

       Højstol Urban

       50 kr.

       Ikea Urban højstol, afhentes i Skørring ved Mørke. Fremstår pæn, dog lidt mærker på sædet.

       8544 Mørke
       man.
       Barne skrivebordstol

       Barne skrivebordstol

       100 kr.

       Barne skrivebordstol kan stilles i højden.

       5210 Odense NV
       man.
       TripTrap højstol

       TripTrap højstol

       250 kr.

       God stabil højstol uden bøjle Har lidt slid i lakken

       5400 Bogense
       man.
       Sengestel til køjeseng 140x200 cm/90x200 cm metal hvid

       Sengestel til køjeseng 140x200 cm/90x200...

       1.976 kr.

       Denne metalkøjeseng er elegant og funktionel, hvilket gør den perfekt til ethvert værelse med begrænset plads. Den vil være et glimrende valg til dine børns værelse, da den tilføjer ekstra sjov inden sengetid. Køjesengen er fremstillet af robust og pulverlakeret metal, så den garanterer fremragende stabilitet og holdbarhed. Den er designet med sikkerhed i tankerne, så den kommer med sideskinner samt en robust stige. Hele sengestellet har en robust konstruktion af metalrør, hvilket gør den langtidsholdbar og egnet til daglig brug. Sengen er nem at samle. Bemærk, at madrasser ikke er inkluderet i pakken. - Farve: Hvid - Materiale: Metal - Sengens højde: 152 cm - Mål, øvre køje: 97,5 x 210 cm (B x L) - Mål, nedre køje: 147,5 x 210 cm (B x L) - Egnet madrasstørrelse: 90 x 200/140 x 200 cm (B x L) (madras medfølger ikke) - Inkluderer sikkerhedsskinner og fastgjort stige - montering/samling påkrævet: Ja

       5750 Ringe
       man.
       Boligcenter.dk
       Baby seng

       Baby seng

       300 kr.

       Baby seng Liggemål 60 x 120 Bejdset

       9800 Hjørring
       man.
       Saga Møbler Hjørring A/S
       Daybed med udtræk 2x(90x200) cm massivt fyrretræ

       Daybed med udtræk 2x(90x200) cm massivt ...

       1.232 kr.

       Denne multifunktionelle daybed i træ kan bruges som en sofa om dagen eller som en seng om natten, så den tilbyder en hurtig løsning til overnattende gæster. Denne praktiske sovesofa er uden tvivl et blikfang, uanset hvor den placeres. Sovesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Møblet med udtræk kan nemt omdannes til en sofa om dagen og en komfortabel seng om natten. Denne daybed maksimerer den tilgængelige gulvplads, mens den giver et soveområde til to personer, så den er et ideelt valg til dem med begrænset plads. Sengen med udtræk er desuden forsynet med en sengehest, som forhindrer, at man falder ud af sengen, mens man sover. Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et stel til daybed; en madras er ikke inkluderet. Du kan finde passende madrasser i vores webshop. - Materiale: Massivt fyrretræ - Produktmål (udslået): 203,5 x 183 x 66 cm (L x B x H) - Produktmål (ikke udslået): 203,5 x 98 x 66 cm (L x B x H) - Liggehøjde fra gulvet: 21 cm - Kan fungere både som en gæsteseng og en sofa - Egnet madrasstørrelse: 90 x 200 cm (B x L) (madras medfølger ikke) - Der skal bruges 2 madrasser - montering/samling påkrævet: Ja

       5750 Ringe
       man.
       Boligcenter.dk
       Mellemhøj seng 90x200 cm massivt fyrretræ hvid

       Mellemhøj seng 90x200 cm massivt fyrretr...

       1.344 kr.

       Denne multifunktionelle, mellemhøje seng i træ giver ekstra plads til teenagere eller et komfortabelt sted til overnattende voksende. Denne praktiske seng bliver et sandt blikfang, hvor end den placeres! Sengerammen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Det mellemhøje design giver nem adgang og større sikkerhed. Pladsen nedenunder kan bruges som opbevaringsplads eller som et legeområde. Bemærk venligst: Pakken indeholder kun en sengeramme. Madrassen medfølger ikke. Du kan se vores webbutik for matchende madrasser. Advarsel: Dette produkt er ikke beregnet til børn. - Hvid - Materiale: Massivt fyrretræ - Produktmål: 203,5 x 98 x 80,5 cm (L x B x H) - Passer til madrasstørrelse: 90 x 200 cm (B x L) (madras medfølger ikke) - Maksimal madrastykkelse til dette produkt: 10 cm - montering/samling påkrævet: Ja

       5750 Ringe
       man.
       Boligcenter.dk
       Sengestel til børn med skuffer 90x200 cm massivt fyrretræ hvid

       Sengestel til børn med skuffer 90x200 cm...

       1.510 kr.

       Dette træsengestel med skuffer til børn er et praktisk og dekorativt supplement til enhver soveværelsesindretning. Sengen er smart designet med et stel i træhusstil, hvor du kan ophænge sengegardiner for at give dit barn privatliv. Den kan også bruges som et læsehjørne eller et legehus til dit barn. Dette sengestel er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør det yderst robust og holdbart. De stærke lameller tilbyder den nødvendige støtte og er yderst komfortable. De medfølgende sengeskuffer giver rigelig med opbevaringsplads til tøj, legetøj, mv., så værelset holdes rent og pænt. Hjulene glider nemt på gulvtæpper og trægulve. Sengestellet er egnet til en madras, der måler 90 x 200 cm. Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et sengestel; en madras og gardiner er ikke inkluderet. Sengen er nem at samle. Se vores butik for en matchende madras. - Farve: Hvid - Materiale: Massivt fyrretræ - Produktmål: 200 x 90 x 140 cm (L x B x H) - Egnet madrasstørrelse: 90 x 200 cm (B x L) (madras medfølger ikke) - ADVARSEL:Ikke egnet til børn under 4 år

       5750 Ringe
       man.
       Boligcenter.dk
       Weekendseng / rejseseng

       Weekendseng / rejseseng

       350 kr.

       Hauck rejseseng Sleep’n Play Center, incl. foldemadras. Den øverste del er beregnet til den helt lille baby, og der er puslemuligheder på den medfølgende pusleplade. Når barnet begynder at kunne sidde eller trække sig op, skal den nederste del anvendes. Sengen kan også bruges som Kravlegård.

       9460 Brovst
       søn.
       Stokke steps højstol

       Stokke steps højstol

       1.250 kr.

       Med baby insates.

       6400 Sønderborg
       søn.
       Nordli seng

       Nordli seng

       600 kr.

       Nordli seng sælges Uden madras

       9280 Storvorde
       søn.
       Seng

       Seng

       900 kr.

       Super smart seng der enten kan laves til halvhøj eller lav. Kommer fra et ikkeryger hjem. Der er brugsspor.

       9260 Gistrup
       søn.
       POÄNG Stel til børnestol

       POÄNG Stel til børnestol

       50 kr.

       Børn føler sig vigtige og specielle, når de kan det samme som de voksne. Med POÄNG lænestol i barnestørrelse kan I sidde sammen og læse og slappe af – side om side. Produktmål: bredde: 47 cm, dybde: 56 cm, højde: 68 cm, siddebredde: 38 cm, siddedybde: 29 cm, siddehøjde: 24 cm.

       5230 Odense M
       søn.
       Luksus køjeseng med plads til 3
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 2
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 3

       Luksus køjeseng med plads til 3

       5.000 kr.

       Luksus og stor køjeseng lavet på bestilling (nypris: 13.000 kr). Næsten ikke brugt. Den nederste køje er 120 cm bred, og kan fungere som dobbeltseng, hvis man har en overnattende ven/veninde. Den øverste køje er 90 cm med en solid sengehest. Hvid lakeret med et stilfuldt design. En skrå stige og lamelbund. Sengene kan købes separat - kontakt mig ang. prisen.

       5000 Odense C
       søn.
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 2
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 3
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 4
       • Luksus køjeseng med plads til 3 - 5
       Harry Potter   10 kr pr stk 3 for 20 kr

       Harry Potter 10 kr pr stk 3 for 20 k...

       10 kr.

       Harry Potter and The Champer of secret Plakat 61 x 86 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Spiderman  10 kr. pr stk eller 3 for 20 kr

       Spiderman 10 kr. pr stk eller 3 for 20...

       10 kr.

       Spiderman Plakat 40 x 50 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Panther 10 kr pr stk eller 3 for 20 kr

       Panther 10 kr pr stk eller 3 for 20 kr

       10 kr.

       Panther - Kun få stk. Plakat 40 x 50 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Hvid hest med rose 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       Hvid hest med rose 10 kr pr stk 3 for 20...

       10 kr.

       Hvid hest med rose - Kun få stk. Plakat 61 x 91,5 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Siddende kat 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       Siddende kat 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       10 kr.

       Siddende kat - Kun få stk. Plakat 40 x 50 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Kat med glas 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       Kat med glas 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       10 kr.

       Kat med glas - Kun få stk. Plakat 40 x 50 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Pige med hest 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       Pige med hest 10 kr pr stk 3 for 20 kr

       10 kr.

       Pige med hest - kun få stk. Plakat 40 x 50 cm Plakaten er ikke pakket ud. 10 kr. pr. stk. eller 3 for 20 kr. 5 for 25 kr. Kan kombineres med andre plakat annoncer. Det behøver ikke at være 5 ens plakater. Kan afhentes i Holbæk eller sendes.

       4300 Holbæk
       søn.
       Børnemøbelsæt. NYT.

       Børnemøbelsæt. NYT.

       375 kr.

       NYT. Solidt træ børnemøbelsæt i massivt fyrretræ med hvid rengøringsvenlig bordplade. Sættet har praktiske og fleksible anvendelsesmuligheder. Sættet består af 4 stole og et lang bord. Mål på stole: Længde 31,5 x Dybde 31,5 x Højde 46 cm. Mål på bordet: Længe 64 x Dybde 43 x Højde 42 cm. Møbelsættet er nyt. Prisen er for hele sættet. Der er mulighed for levering efter nærmere tlf. aftale.

       9982 Ålbæk
       søn.
       Plastikbænk

       Plastikbænk

       100 kr.

       Plastikbænk Til børn

       6500 Vojens
       søn.
       Flexa køjeseng, hvid

       Flexa køjeseng, hvid

       2.000 kr.

       Flexa hvidpigmenteret køjeseng Der er dele med så sengene kan bruges hver for sig eller som 1 enkletseng og en halvhøj seng med hule under. Til det sidste hører også en skrå stige med så mindre børn lettere kan komme op og ned. Røgfri hjem Med brugsspor hist og pist men ellers pæn stand og forsat meget robust

       8670 Låsby
       søn.
       Side:af 30