Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
2500 Valby

Asparges - De bedste Opskrifter

60 kr.

Sabine Vonderstein. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater - ja sågar i forskellige desserter. Nu om dage kan du købe asparges hele året rundt, så se bare at komme i gang. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag.

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Steen.H.Jørgensen skal du logge ind.