Speedbåd

119
Bayliner VR5 Cuddy OB, Mercury F115 EFI ELPT CT

Bayliner VR5 Cuddy OB, Mercury F115 EFI ELPT CT

451.560 kr.

Den nye og populære VR5 er her nu som lukket cuddy version. Den store kabine er særdeles rummelig grundet den specielle skrogform med bred front, samtidig med at den dybe v-form bibeholdes. Langsgående vinduer i begge sider give ekstraordinært godt lysindfald. Udstyr: - Kalechepakke, fuld til bimini, sider. - Hyndepakke. - Favoritpakke: Teak bord, rustfri stål pakke, Sisal gulvtæppe. - Håndbruser ved platform. - Vandlinje tape. - Vandski stang. - Levering.

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Monterey 214 FSC, MerCruiser 1.7 Diesel

Monterey 214 FSC, MerCruiser 1.7 Diesel

265.000 kr.

Monterey 214 FSC Diesel Yderst velholdt og passet kvalitetsbåd, som første gang er søsat i 2009. Motoren er en MerCruiser 1,7 Turbo Diesel med et fantastisk moment, som kun har gået 270 timer OG SÅ ER DEN FERSKVANDSKØLET... Den trækker nemt ud af vandet med 4 voksne og en på vandski! Topfarten er 33 knob og den bruger så lidt brændstof at det er svært at tro, men ikke desto mindre rigtigt. Forbrug over en hel sæson med blandet sejlads er 5 liter i timen. Båd og motor er passet med service og klargøring af autoriseret forhandler. Der er lavet stort eftersyn 2023 sæson med filtre, olie, vandpumpe, zink etc. Den er helt klar, poleret og bundsmurt. UDSTYR: - Skjulte pullerter - Trykvand - Dybdemåler - Havnekaleche - Stor høj kaleche - Cockpitbord - Ekstra hynder til sove/solplads i cockpit - Køleboks - Stævnprojektør - Justerbart rat - Radio - CD-Afspiller - Anker, fendere & tovværk

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Bayliner VR6 Cuddy, MerCruiser 6,2 MPI. DEMOBÅD.

Bayliner VR6 Cuddy, MerCruiser 6,2 MPI. DEMOBÅD.

775.000 kr.

BÅDEN KOSTER 772.000,- FRA NY. Bayliner VR6 Cuddy, MerCruiser 6,2 MPI Bayliner VR6 Cuddy sætter en helt ny linje for daycruisere. Alle oplevelser inklusiv weekend turen for familien er indenfor rækkevidde. Det store cockpit med L-sofa giver fint plads til at 5 personer kan sidde komfortabelt omkring bordet. Ryglænet til passagersædet kan vendes og konverteres til en lang solseng eller bagudvendt sofa. I kabinen finder du noget som ikke er set før. Den rummelige V-køje med fuld liggelængde kan kombineres med en køjeseng så kabinen i alt kan rumme 4 sovende. På fordækket er der indrettet to separate solsenge med indstilleligt ryglæn. VR6 Cuddy er en smuk og rummelig båd med masser af innovative løsninger. Har stadig fabriksgaranti!! Udstyr: - Favorit pakke - Fuld kalechepakke - Hyndepakke - Soveindsats - Desert sand interior - Bovpropel - Hydrauliske trimflaps - Vask - Trykvand - Simrad 9" Plotter uden kort - Søtoilet - Macerator - El-ankerspil

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Quicksilver ACTIV 675 CRUISER, Mercury F225 V6 DTS

Quicksilver ACTIV 675 CRUISER, Mercury F225 V6 DTS

570.830 kr.

Activ 675 Cruiser kombinerer et elegant design med et sporty koncept og smart udnyttelse af pladsen. Det gør det svært at sige, hvem der mon vil få det sjovest: Du som kaptajn eller de venner og familiemedlemmer, du tager med. Der er plads til 7 personer, som vil elske at cruise og dase i solen. Der sker de fleste ting omkring cockpittet. Fra det dobbelte, bidirektionale passagersæde kan du se både fremad under sejladsen, og være social og hygge sammen med andre, f.eks. over aftensmaden. Og hvis du tilføjer et styrbords klapsæde, vil der være plads til endnu flere mennesker omkring cockpit-bordet. På få minutter kan cockpittet også forvandles til et soldæk – og når du skubber agtersædet ned, bliver soldækket endnu større. Udstyr: SMART EDITION - LED Belysning. - Cockpit bord, ægte teak. - Vandsktistang/øje. - Køleskab. - Cockpit bruser. - Fusion stereoanlæg m. 2 højtalere. - Simrad GPS Cruise 9 inkl. HDI transducer. - Solindsats hynder. EKSTRA - Bimini kaleche, med sider (helkaleche). - Solindsats for. - Køkken. - Aktivt trim. Klargøring & levering.

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Bayliner VR5 Cuddy, MerCruiser 4.5L MPI 250 HK

Bayliner VR5 Cuddy, MerCruiser 4.5L MPI 250 HK

545.570 kr.

Den nye og populære VR5 er her nu som lukket cuddy version. Den store kabine er særdeles rummelig grundet den specielle skrogform med bred front, samtidig med at den dybe v-form bibeholdes. Langsgående vinduer i begge sider give ekstraordinært godt lysindfald. Udstyr: - Kalechepakke, fuld til bimini, sider. - Hyndepakke. - Favoritpakke: Teak bord, rustfri stål pakke uden gulvtæppe. - Seadeck i cockpit. - Seadeck på badeplatform. - Vandlinje tape. - Vandski stang. - Håndbruser ved badeplatform. - Levering.

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Bayliner VR5 Bowrider OB, Mercury F150 EFI

Bayliner VR5 Bowrider OB, Mercury F150 EFI

403.805 kr.

Bayliner VR5 Bowrider med Mercury påhængsmotor. Det gør båden endnu længere og giver plads til et enormt stuverum under solplatformen. Som i indenbords versionen giver den brede stævn giver ekstraordinær god plads i front uden at gå på kompromis med de smukke linjer og rå sejlegenskaber. Udstyr: - Kalechepakke, fuld til bimini, sider. - Hyndepakke. - Favoritpakke: Teak bord, rustfri stål pakke uden gulvtæppe. - Seadeck i cockpit. - Seadeck på badeplatform. - Højtaler i bov. - Vandlinje tape. - Vandski stang. - Levering.

Svendborg·lør.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
HR 602 BR

HR 602 BR

170.660 kr.

En alsidig båd med et skrog, der med din kraftige V-form med 21 grader, gør sejladsen blød og behagelig i vandet. De to foldbar borde i bag, gør det muligt hurtigt at få plads til frokosten. Dernæst hurtig at folde ned igen og have plads i cockpittet. Båden er udstyret med en masse plads og mange lækre siddepladser. Båden er veludstyret: lænsepumpe, hydraulisk styrring, badestige, hyndesæt, vandskitræk, garmin kortpotter mm. Prisen er uden motor og trailer. Ring til os, så laver vi en samlet pris.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
NY NORSK IBIZA BOWRIDER 150HK

NY NORSK IBIZA BOWRIDER 150HK

479.800 kr.

En bowrider i særklasse fra norske IBIZA som klart skiller sig ud i markedet, den er baseret på det sublime skrog fra 640T med ekstra chine som giver meget lav planingstærskel og stor side stabilitet, du har ikke oplever hvad sejlegenskaber er førend du har prøvet en IBIZA som er mi en fornem byggekvalitet overalt, bygget 100% i Norge og kun ved brug af Norske underleverandører, produktion er rational og strømlinet, derfor er vi meget konkurence dygtige på andre "Norske" søstre bygget im Polen, ring og hør om leveringsterminer, udstyret omfatter bla. 2 delt kaleche, havne cover, bundmaling og mange andre finesser..

Beder·fre.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI

Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI

199.900 kr.

Monterey 218 LSC, MerCruiser 4.3 MPI Her er virkelig et pragt eksemplar der er passet meget på. Den har i år 2019 fået et nyt drev. Den har den helt rigtige motor nemlig en Mercuiser 4,3MPI m. 220 HK. Den er med fuld original kaleche i rigtig god stand, samt havne kaleche. Den har en Garmin søkortplotter inkl DK kort. Der er også.: Aftageligt gulvtæppe. Skjulte pullerter. Dybdemåler. Håndvask med trykvand. Hækbruser. Toilet. Kompas. etc. Trailer medfølger ikke.

Svendborg·fre.·Fynbo Marine A/S

Fremhævet
Sea Line 440 Sport med 60 hk Yamaha

Sea Line 440 Sport med 60 hk Yamaha

38.000 kr.

Sea Line 440 Sport med 60 hk Yamaha sælges. Fin lille fjordracer eller sommerhus båd. Massere af power med 60 hk 2-takt. Motoren er en Yamaha med Autolube, som selv blander 2-takt olie i benzinen. Den har powertrim og el-start. Båden er selvlænsende og nem at betjene med centerpult og fremført gas/gear skifte. Der medfølger en 500 kg. trailer, som er nysynet. Med i prisen medfølger nye nummerplader i købers navn. Den står på fjernlager, RING for fremvisning. Saildirect i Kolding. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Speedbåd

Lup med søgeord i
Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

Finnmaster T9 - 1 X XTO425 (425 HK)

1.922.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model har 2X300HK motorer & ekstra udstyr. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12" kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg, elektrisk anker spil og meget mere Videre ned i båden kahy, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Motorbåd, MIKI 430RX

Motorbåd, MIKI 430RX

87.375 kr.

MIKI 430 RX er en god allround-motorbåd, som har lille planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har samtidig god lasteevne pga. det høje fribord, og er let at håndtere som trailerbåd. Det er masser af stuerum under styrepulten, og i stævnen er der en ankerbrøn med ophalerrulle. Prisen er for båden som standard med bla. rustfri søgelænder, vindspejl, badestige, dæk og rat i teaktræ, lanternelys, hovedafbryder, elpanel. 65 liters indbygget tank med benzin og dæk påfyldning Billeder er vejledenede. Leveres incl. hynder. En heldækkende pressening + 4995,- Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 4,30 m x 1,78 m x 1,30 m Længde i fod: 15″ Vægt: Ca. 300 kg. Dybdegang u. last: 0,30 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 20 – 50 hk Max. personer: 4 personer Farver: Hvid / blå

Haderslev·tor.·MB Boats

Fremhævet
Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

Finnmaster ST T9 - 2 X F300 (600 HK)

2.343.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk at den annoncerede model er den ny lanceret ST version med Hardtop. Billeder bliver snarest. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12" kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, kan du sidde fin og komme af tøjet inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så kære venner - velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr i ST version.

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Campion Allante 160

Campion Allante 160

61.500 kr.

Sælger her med min fine speedbåd, der er tale om en Campion 160 Allante fra 1995. Motoren er en 50HK Yamaha fra 1999, som bare går rigtig godt, men det kende tegner jo også Yamaha. Den er altid blevet passet med service og kun originale dele/olie. Sidst serviceret i sommeren 2023, hvor den fik. - Olie + filter. - Impel + hus. - Gearolie. - Termostat. - Rensning og justering af karburatorer. - Fuel filter. Den har kun sejlet 1,5 time siden, så den er faktisk klar til at smide i vandet, og sætter afsted. Har haft båden i nogle år efterhånden, men må indse at tiden knap er til det mere, så nu tænker jeg det er på tide at den kommer videre til en som vil få glæde af den, lige som jeg selv har haft. Det er en rigtig god båd, som ligger godt på vandet og er utrolig nem og sejle. Båden har aldrig lagt fast og kun stået inde i garage når den ikke har været brugt. Forvent ikke en ny båd, men en båd som tiltros af dens alder stadig holder sig godt og ser godt ud, specielt når man knapper kalechen af. Båden er bl.a. udstyret med. - Styrecylinder på olie, hvilket betyder den er utrolig retnings stabil (man behøver ik holde ved rattet) - Garmin Fishfinder 140 (ekkolod) så man kan se dybe og eventuelle fisk. - Elektronisk lænsepumpe. - Ekstra stort fuel filter. - Bord som kan sættet op i midten. - Dobbelt sæder som kan slåes ned til 2 senge. Traileren er en Brenderup trailer fra 2020, alle kvitteringer medfølger bl.a.

Hornsyld·ons.·

Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

Finnmaster T9 - 2 X F300 (600 HK)

2.041.000 kr.

Modellen kan ses i vores showroom, i Silkeborg! Bemærk udstillet model er bestilt hjem med en masse ekstra udstyr. Med Finnmaster T9 får daycruising en ny betydning. Ved at kombinere kræfter, plads og passion, tager det nye flagskib i T serien, Finnmaster T9 uopnåelige højder, når det kommer til sø-sikkerhed og intet mindre end usammenlignelig nydelse ved dét at sejle! Når du border denne lækre Finnmaster, er det første indtryk der rammer dig, det kæmpestore cockpit, hvor der er over 2,10 meter i højden under bådens bimini kaleche og meget plads til at kunne passere forbi hinanden. Fra bådens agterende, er der en kæmpe stor L-sofa med tilhørende bord, der kan slås ud i dobbelt størrelse, så middagen kan indtages for alle omkring! Bordet kan elektronisk nedfældes, så man ved hjælp af en ekstra pude, kan omdanne bordet til en del af cockpittets solseng, eller ekstra soveplads! Båden kan bestilles så der i styrbordside findes bådens pantry, hvor der bl.a. er håndvask, kogezone og ikke mindst et kæmpe køleskab, der kan åbnes fra begge sider. I modsat side kan du under co-pilot bænken bestille en ekstra udtræks køleskuffe, så I ikke kommer til at få ned på kolde drikke. Fra pilotstolen er der suverænt overblik over båden og alle instrumenterne, der blandt andet kunne være Garmin 12" kortplotter, autopilot, fusion musikanlæg og elektrisk anker spil. Hvis du bestiller denne båd med Joystick styring (HELM), vil det komme til at se ud som om, du aldrig har gjort andet end at dokke - med denne option kan du dreje om din egen akse og lave virtuel ankering, der sikre at båden bliver på den præcis samme koordinat, hvor der er blevet trykket på knappen og med stævnen i den retning du har måtte ønske - fantastisk teknologi og en fed option! Videre ned i båden kahyt, hvor du fint kan sidde og komme af tøjet, inden du ligger dig tilrette i én af bådens fire-fem sovepladser, hvad end det er i mastercabin eller i stikkøjen. Skal man for sig selv hen over natten, kan dette gøres på bådens store og lyse toilet, der findes i styrbord side - her er naturligvis kold -og varmt vand, når båden ligger for landstrøm. Så velkommen ombord på den ultimative daycruiser, hvor der er plads til både familie og venner. Bemærk at den viste båd er monteret med ekstraudstyr.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Monterey 214 FSC NY PRIS!

Monterey 214 FSC NY PRIS!

199.000 kr.

Monterey 214 FSC Fin og velholdt båd som altid er blevet professionelt vedligeholdt. Opbevaret indendørs om vinteren. Klar til nye ejere. Der medfølger: anker, fendere, og fortøjninger. Se flere billeder og specifikationer på vores hjemmeside. Kontakt Jesper på tlf. 20772911. Båden sælges som anvisningssalg. Søgeord: Protek Marineservice ApS, monterey, speedbåd, båd, Quicksilver, motorbåd, kabinebåd, ny båd, mercruiser, Mercury, påhængsmotor, motor, Nyborg, udstyr til både, marinebutik, indenbordsmotor, gummibåd, Quicksilver, jolle, 6hk, 6 hk, redningsvest, svømmevest, tube, bundmaling, Hempel, Jotun, vandsport, båd, både, bådmotor, motor, Volvo Penta, Nanni, Nannidiesel, Raymarine, Mercruiser, bådtrailer, drev, transom, propeller, Side-power, anker, Palby Marine, Columbus Marine, Marineworld, batteri, benzinfilter, bådværksted, el-motor, thruster, bovpropel, bådudstyr, Fusion, musikanlæg, trailer, spil, trailerspil, elspil, vandsport, udstyr til vandsport, SUP, SUPboard, SUP board, tube, tuber, Protek Marineservice ApS, svømmesko, aqua shoes, våddragter, pumpe, vandpumpe, water pump, pumpe.

Nyborg·19. feb.·ProtekMarineservice

Fremhævet
HR 602 BR

HR 602 BR

170.660 kr.

HR 602 BR er alsidig BOW RIDER med et skrog, der har en kraftige V-form med 21 grader, som gør sejladsen blød og behagelig. Båden er med to foldbar borde i bag, som gør det muligt at få plads til frokosten. Båden er udstyret med en masse plads og mange lækre siddepladser. Der er i midten af båden god gennemgang til fronten med dør. I bag er der på begge sider af motoren platforme, man kan stå/gå på. Under dæk er der et stort rum til opbevaring. Båden er udstyret med: - Hydraulisk styrring - Bluetooth Højtalere - Hovedafbryder - Badestige - Selv-læns - Rustfri søgelænder - 12 v. udtag - Vandski træk - komplet hyndesæt - Pulverslukker - 170 Liters fast tank - Pilotsæder med drejefunktion. - Cockpittelt mm. Mulighed for ekstra udstyr: - Teak lamiant 8.680 kr. - Softfloor 8.540 kr. - Havnekaleche: Cockpit: 3.780 kr. Front/bow: 2.345 kr. - Soldæk inkl. hynde 2.730 kr. - 9 tommer Garmin kortplotter mm. Pris for ren båd uden motor og trailer: 170.666 kr. kr. Vi hjælper gerne med at lave en pris på et samlet sæt. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·19. feb.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 480 BR sejlklar inkl. motor

HR 480 BR sejlklar inkl. motor

158.800 kr.

HR 480 BR giver dig en god komfort og sikkerhed. Vi tilbyder en båd, der er svensk og fremstillet med den højeste kvalitet. HR 480 BR er designet i en form der gør den kommer hurtigt op og plane og utrolig stabil at sejle i. Den sejler fint med alt fra 40 hk til 80 hk og med de mange detaljer kan den sammenliges med både der ligger i en dyrere klasse. Perfekt størrelse båd, hvor det er muligt at komme i læ, samtidig med en åben front. Båden opfører sig roligt og stabilt under langt de fleste vejrforhold. Standard udstyr: - Hynder i cocpit - Hovedafbryder - Badestige - Selv-læns - Rustfri håndliste - Vindspejl med dør - Vandski træk - 12 v. udtag - LED lanterner Muligt Ekstraudstyr: - Cockpittelt 8.190 kr. - Bord inkl. stativ 1.680 kr. - Havnecover cockpit 3.935 kr. - Havnecover front 2.745 kr. - Softfloor 5.000 kr. - Kortplotter fra 3.999 kr. - Hynder til front 2.380 kr. Sættet indeholder: - HR 480 BR - Yamaha F50 - 62 amp. start batteri - Montering og opstart PRIS: 158.800 kr. + lev. omkostninger 2.999 kr. Se mere om HR 480 BR i videoen herunder: https://youtu.be/r21RXae9nrk FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·19. feb.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 555 BR

HR 555 BR

159.900 kr.

Helt ny 2023 model fra HR. HR 555 BR er det nyeste skud på stammen fra HR. Båden er Bow rider model, med åben front.  Båden er perfekt til vandsport på fjorden, hyggeturer mm. I bag kan man side i læ, bag det store vindspejl, som går på tværs af båden. Bagerste række, har et ryglæns, som kan vippes frem, så man kan sidde bagud vendt. Der er fri passage til at gå på begge sider af motoren, med den åbne bagende. Båden er veludstyret med: - Pilotsæder affjedring med drejefunktion - Radio med højtalere og bluetooth - Vandski træk - Hyndesæt - LED lanterner - Lænse pumpe - Hydraulisk styrring - Badestige - Sportsrat - HR bord - 12 v. udtag - Brandslukker - Fast indbygget 150 liters tank - Cockpit telt  - Selvlænsende cockpit - Fender holdere mm. Mulighed for ekstraudstyr: Kortplotter fra 3.999 kr. Havnekaleche (Hele båden) 8.315 kr. Softfloor 11.550 kr. Soldæk 4.115 kr. Brændstoffilter filter 1.200 kr. mm. Godkendt til 6 personer Max antal hk: 150 Vi hjælper gerne med et tilbud med motor og trailer. Se mere information om båden her: https://youtu.be/tqdApYQz0_E?si=J8CHFS2vco3zLbZb FINANSIERING TILBYDES.       

Kolding·19. feb.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
HR 480 BR

HR 480 BR

90.948 kr.

HR 480 BR giver dig en god komfort og sikkerhed. Vi tilbyder en båd, der er svensk og fremstillet med den højeste kvalitet. HR 480 BR er designet i en form der gør den kommer hurtigt op og plane og utrolig stabil at sejle i. Den sejler fint med alt fra 40 hk til 80 hk og med de mange detaljer kan den sammenliges med både der ligger i en dyrere klasse. Perfekt størrelse båd, hvor det er muligt at komme i læ, samtidig med en åben front. Båden opfører sig roligt og stabilt under langt de fleste vejrforhold. Standard udstyr: - Hynder i cocpit - Hovedafbryder - Badestige - Selv-læns - Rustfri håndliste - Vindspejl med dør - Vandski træk - 12 v. udtag - LED lanterner Muligt Ekstraudstyr: - Cockpittelt 8.190 kr. - Bord inkl. stativ 1.680 kr. - Havnecover cockpit 3.935 kr. - Havnecover front 2.745 kr. - Softfloor 5.000 kr. - Kortplotter fra 3.999 kr. - Hynder til front 2.380 kr. Prisen er for ren båd uden motor. Vi hjælper gerne med en pris inkl. motor og trailer. Se mere om HR 480 BR i videoen herunder: https://youtu.be/r21RXae9nrk   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·19. feb.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Speedbåd

Speedbåd

23.500 kr.

Jeg har denne fine 16 fods speedbåd med en 30hk motor på som jeg desværre må sælge da anden sport tager mere tid og den ikke vil blive brugt nok til sommer desværre. Selve båden hedder en ockelbo T16U hvor der sidder en 30hk mercury pro sea motor med træk start som starter, går og sejler rigtig godt. Der er monteret en bade stige bagpå også. Der er monteret: anlæg med gode vandtætte højtaler som kan tage radio og aux. Lænse pumpe Instrumentering med knop måler, volt måler og benzin måler alt sammen virker. Og lys både inde og ude. Alle tingene virker. Da det er en 16 fods og med 30hk må denne båd faktisk sejles uden speedbåd certifikat. Alt i alt en rigtig dejlig og hygge båd Trailer medfølger også, har ikke plader på men registrerings papiret har jeg på den så der kan komme plader på hvis dette ønskes.

Augustenborg·15. feb.

Bayliner 2052 Capri

Bayliner 2052 Capri

135.000 kr.

Bayliner 2052 Capri daycruiser. En fin båd til hygge, dagsture og leg på vandet. Løbende vedligeholdt og har hvert år fået lavet service. Båden ligger super godt i vandet og trækker nemt vandski og tube. Båden er fra 2000, men har fået ny motor i 2016. En Mercruiser 4.3 TKS. 190 hk fra Thisted Marinecenter. I 2020 er der sat et godt Bluetooth anlæg med kontrolpanel og 4 gode højtalere. I 2021 er der lavet ny kaleche med god ståhøjde og godt udsyn. Der medfølger havnekaleche. Bordet i båden kan nemt fjernes og de bagerste sæder kan nemt klappes op så man får en rigtig fin solseng. Der medfølger en 1600 kg trailer som sidst er synes i 2020. Der medfølger flg.: Garmin kortplotter Vandski Redningsveste til både børn og voksne Fortøjninger og fendere

Haderslev·14. feb.

Regal 2650

Regal 2650

239.000 kr.

Regal 2650 Kr. 239.000,- Stor og velholdt daycruiser med indbydende og velindrettet cockpit med nyere interiør. Båden har ligeledes en stor og rummelig kahyt med stikkøjer og soveplads til 4 personer. Båden er særdeles velegnet til vandsport og hygge på vandet. Her får du en utrolig velsejlende båd med fasTrac-skrog som gør den mere økonomisk at sejle i. Båden har desuden: - nyere manifolder - nye bælge på drev - drev samt transum er nyserviceret - Garmin kortplotter - camperkaleche med fuld ståhøjde og en - havnekaleche Kontakt Jesper på tlf. 20772911 for en fremvisning eller ved spørgsmål.

Nyborg·12. feb.·ProtekMarineservice

Fremhævet
DORAL SUNQUEST 170

DORAL SUNQUEST 170

115.000 kr.

DORAL 170 Sunquest Bowrider🚤 Flot 17 fods speedbåd med 115 HK Mercury 2 takt motor, Sejlet ca. 210 timer. Båd fra 2006 og motor fra 2005 men købt sammen med båd som ny. Har alle originale papirer på båd og motor. Flere billeder kan sendes hvis det ønskes😊 Der medfølger 1.000 kg. Bådtrailer som er købt sammen med båd i 2006, sidst synet d. 13. Aug. 2019. Traileren har lige fået nye bremser og bremsekabler, samt nye stålfælge og dæk, her i maj 2023. Båden er en trailerbåd, så den er taget op og gennemskyllet efter hver sejltur. Har stået inde hver vinter. Båden er serviceret med nye impeller, filtre, gearolie og tændrør ved Dansk Marineudstyr i Kolding - kun sejlet 5-6 timer siden. Ny Garmin Striker GPS/ekkolod monteret til sæsonen 2021 inkl. ny transducer. Helt ny specialsyet kaleche fra 2020. Besigtigelse kan ske i enten Brande eller Kolding. Se mindre

Brande·29. jan.

Flipper 700, 225 HK Volvo Penta

Flipper 700, 225 HK Volvo Penta

98.000 kr.

Velsejlende, letplanende, hurtig weekendcruiser med praktisk indretning. Ny drivlinje med 4.3 GXi-EF V6 225 HK og duo-prop installeret i 2006. Badeplatform. Trimflaps. Startbatteri og forbrugsbatteri med skillerelæ. Stuverum/skab med plads til toilet. Pantry. Vandtank m. manuel pumpe. 2 køjepladser under dæk og 1 (2) pladser i cockpit. Ny kaleche i 2019. Furuno GP7000F kortplotter og echolod - kort opdateret 2020. RO VHF. Står i hal i Rudkøbing. Bådstativ kan evt. medfølge.

Svendborg·28. jan.·

Sea Ray 197 Monaco 1988

Sea Ray 197 Monaco 1988

38.000 kr.

Sea Ray 197 Monaco 1988 Godkendt til 8 personer, med en mercruiser 4,3 LX 205 hk V6 motor. Ting der er blevet lavet inden for de sidste 10 timer Motoren har fået nye udstødnings manifolder mm. topstykkerne er renoveret. Motoren er serviceret med motorolie, filtre og tændrør, drev er serviceret med olie og ny empeller. Den har lige fået ny bundmaling. Nyt batteri Nyt håndtag med nye kabler Nye kileremme Båden har kun 630 timer på tælleren. Lige klar til at sejle. Båden trækker meget fint vandski og andet sjov. Trailer kan følge med for mere pris BYD

Hobro·26. jan.

UNIK OG SJÆLDEN FLETCHER

UNIK OG SJÆLDEN FLETCHER

25.000 kr.

Unik og meget sjælen Fletcher Arrowsport 150 sælges med indenbords mercruiser motor Påbegyndt projekt jeg desværre sælger da jeg for mere og mere arbejde og dermed mindre tid og overskud! Båden er blevet strippet og derefter fået en slibning så den er klar til ny maling/topcoat. Der skal laves et par hakker og lidt glasfiber hvis den skal stå helt 100. Sæderne er påbegyndt at blive ombetrukket. Alt medfølger til dette. Kunstlæder, skum og træ. Alt medfølger til båden. Motor, drev, trim og transom virker perfekt. Der medfølger ikke trailer men levering kan godt komme på tale ved seriøs interesse. Kom gerne med bud da jeg ønsker hurtig handel så jeg kan få pladsen fri!!! Billeder kan sendes fra før og under adskillelse Kontakt 25 11 19 96

Svendborg·22. jan.

Fremhævet
Speedbåd

Speedbåd

25.000 kr.

Hej 😁 Jeg vil gerne sælge min speedbåd den er med en 40hk 2takt 4 cylinder og 2 karbu . Men der skal laves lidt små ting på den og har ikke så meget forstand på det . Den er med båd trailer med papir med der skal kigges på et leje og lys på trailer men den kan nemt køre. Den mangler batteri og der skal kigges på lidt strøm . Men starter og sejler fint . De bagerste sæder kunne godt bruge noget nyt stof . Bytter os gerne med andet sjov 😁

Harboøre·6. jan.

Speedbåd

Speedbåd

37.000 kr.

Fletcher arowsprint 13 med powertrim, lige klar til at smide i vandet og sejle, trækker vandski. En rigtig fin lille speedbåd med plads til 4 personer. Ny serviceret i motor, har fået skiftet stator og empeller, Sidste år. Sejlet en tur efter det. Så motoren spinder som en mis. Trækker vandski Der følger garmin ekkolod og fishfinder med i prisen med kort over Danmark. 3 styks redningsveste, og selvfølgelig bådtrailer. Båden er altid blevet trukket op og sat indendørs, og den vasket grundigt igennem hver gang efter brug. Motor ligeledes. Kan sagtens sælge den billigere, men så afmontere jeg garmin Bytter ikke, sælges pga. Huskøb Og båden står ikke på adressen

Pandrup·4. nov. 2023

Speedbåd

Speedbåd

9.800 kr.

Super flot meget kraftig, ukendt speedbåd 16 fod inklusiv bådtrailer, kan dog ikke køre på vejen, og der følger kraftig pressening med. Båden er nymalet, båden har ingen skader, og der er 2 stk helt nye bådstole med. Bådstolene kan dreje. Der er lige blevet lavet 2 kasser /opbevaring i båden. Der følger kaleche med, og den har fået nye knapper /vinduer sat i og følge også bådrat med. Speedbåd er klar til at sejle. Båden er 100% i orden, og meget stabil, den sejler perfekt. Bådens farve er sort og hvid. Denne retro/model er den eneste i DK. Kom og kig, båden står i århus c. Sælges for kr 9800 uden motor for hurtig handel Eventuelt bytte med 14-15-16 fods jolle i god stand

Aarhus C·21. okt. 2023

Side:af 2