Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Både

18
Galleri annoncer
Celestron stjernekikkert - Powerseeker 50 AZ

Sponsoreret

Celestron stjernekikkert - Powerseeker 50 AZ

499,00 kr.

Stjernekikkert fra Celestron Refraktorteleskopet PowerSeeker 50 er perfekt til observation af objekter på jorden og på himlen, når du er på farten. Teleskopet giver mulighed for observation om natten af planeter, måne, stjerneklynger og mere lysstærke objekter i det ydre rum, som fx Oriontågen og Andromeda-galaksen. Teleskop med manuel alt-azimuth-montering Antirefleksbehandlet glasoptik og let konstruktion Hurtig og nem opsætning uden brug af værktøj Stjernediagonalen til opretstående billede gør det optiske rør ideelt til brug som udsigtskikkert om dagen. Det er nemt at sætte et teleskop op, og du kan komme i gang med at observere himmellegemer i løbet af ingen tid. Det tager blot et par minutter at samle teleskopet og tilbehøret, selv når du ikke har prøvet det før. De indstillelige ben på det trebenede stativ giver dig mulighed for at indstille højden på teleskopet eller anbringe det på en hævet overflade som fx et picnicbord. Navigér hen over himlen ved at bevæge teleskopet op/ned eller til venstre/højre for at følge objektet i okularet. Medfølgende tilbehør: 4 okularer: 20 mm, 12 mm, 4 mm og ét med 1,5x forstørrelse til opretstående billede Stjernediagonal Stjernesøger Barlow-objektiv med 3x forstørrelse Trebenet stativ med indstillelig højde og bakke til tilbehør Okularerne forstørrer i forskellig grad visningen af objektet, som du observerer. Barlow-objektivet 3x øger forstørrelsen på hvert okular tre gange. Stjernediagonalen giver mulighed for visning med den rigtige side opad, der er ideel til objekter på jorden, men som også kan bruges til objekter på himlen. Du bruger stjernesøgeren til hurtigt at centrere et objekt i okularet, hvilket gør det nemmere at observere. Softwaren Starry Night Download Celestrons software Starry Night, og lær om nattehimlen, objekter på himlen, og hvordan du planlægger din næste observation. Programmet indeholder en database med 36.000 objekter, udskriftsklare stjernekort og forbedrede billeder, herunder 3D-gengivelse af stjerner, exoplaneter og galakser.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Celestron stjernekikkert - Powerseeker 60 AZ - 35x + 175x

  Sponsoreret

  Celestron stjernekikkert - Powerseeker 60 AZ - 35x + 175x

  899,00 kr.

  Stjernekikkert fra Celestron PowerSeeker 60 kan vise planeter, månen, stjerneklynger og lyse himmellegemer som Orion-tågen og Andromeda-galaksen op. Konstruktionen gør det desuden velegnet til observationer på jordniveau som eksempelvis af fugle. Inkl. stativ med justerbar højde og bakke til tilbehør Jævn og præcis styring af teleskopets bevægelser Hurtig installation - kræver intet værktøj Justerbar højde Det er let at sætte teleskopet og dets tilbehør op og tager kun et par minutter. De justerbare stativben giver dig mulighed for at tilpasse teleskopets højde på et ujævnt underlag eller placere det på høje overflader som et picnicbord. Manuelt Alt-Azimuth-teleskop Et panoreringshåndtag med kobling til Alt-Az-kontrollen giver en jævn og nøjagtig navigation over nattehimlen. For at følge dit objekt i okularet behøver du blot at flytte koblingen op/ned eller til venstre/højre. Medfølgende tilbehør PowerSeeker 60 leveres med to okularer (20 mm og 4 mm), søgere og et Barlow-objektiv. Vælg okularet på 20 mm til mindre forstørrelse og 4 mm okular til større forstørrelse. Okularet viser et lodret billede, der er ideelt til observationer på jorden, men det fungerer også udmærket til astronomiske formål. Søgeren hjælper dig med hurtigt at finde og centrere et objekt. Hvis du vil opnå endnu større forstørrelse, monteres det medfølgende 3x Barlow-objektiv, der giver en tredoblet styrke på hvert okular. Bliv klogere med godt software Download Celestrons Starry Night-program og lær om nattehimlen, himmelobjekter og hvordan du planlægger din næste session af observationer. Celestron Starry Night Software giver et væld af informationer til dem, der ønsker at observere vores solsystem og himmellegemer endnu længere ude i rummet. Specifikationer: - Teleskop mode lAZ - Frontlinse (mm): 60 mm - Teleskoptype: Refractor - Brændviddeområde: 700 mm

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   NorDan 28
   • NorDan 28 - 2
   • NorDan 28 - 3

   NorDan 28

   254.000 kr.

   HASTER Yderst velholdt og alsidig frembygget fiske-, tur- og lystbåd. Norskbygget og professionelt apteret på bådværft i Danmark. BEMÆRK:BÅDPLADS KAN OVERTAGES. Stort og rummeligt teakdæk med lukaf/nedgang til motorrum samt dørkluger til motorrum og stort lastrum. Kraftig hydraulisk garnhaler fra Bønnerup (ny-serviceret hos ”Rom Gummi”, flere dæks- og arbejdslamper i og udenfor båden, udvendig styring, kraftig bovpropel, motorbeslag på agterspejl, elektrisk spulepumpe med kraftig slange, rustfri stålaptering til garnarbejde samt rustfri stålmaster med diverse apteringsbeslag, stævnanker og flere hækankre, redningsflåde, radarreflektorer og overbygning udført i rustfri stål med skræddersyet presenning (2023). Båden er selvlænsende og har desuden elektriske pumper både i stævn og agter. Herudover udstyret med bl.a. Furuno radar, Raymarine radar, 2x Raymarine kortplotter C80, Furuno ekkolod, Easy Pilot Computer (selvstyrer), Sidepower bovpropel, iPadholder, VHF-radio, radio-CD, fjernprojektør, 12V udtag, 12/230V inverter samt trimflaps på agterspejl og styring herfor. Ligeledes er der 12V køleskab, vask samt 12V vandsystem. Nye fendere ´23. Hovedmotor er en meget velholdt Ford Lehman 130HK diesel (2725). Motoren er hovedserviceret med bl.a. nyt brændstofsystem. Motor kører rigtig godt og med de 130HK har båden en topfart på 10 knob. To dieseltanke med 400 liter diesel i alt. I lukaf forefindes 4 køjer (ny-betrukket hynder), et utal af skibsbænke, messingbelysning, nye gardiner, 12/230V udtag samt ovenlysvindue m. åben/luk.–– Båden er hovedrenoveret på bedding og har lige været på bedding igen i 2023. Ny bundmaling, nye anoder, fribordet er slebet og lakeret, alle døre er slebet/lakeret. Båden er yderligere apteret med nye teakhåndlister, ny teaktrappe og andet lækkert udstyr. En virkelig velholdt båd der kan bruges til alt, turbåd, erhvervsfiskeri, fritidsfiskeri, stangfiskeri eller blot til hyggelige sejlture med venner & familie. (KUN SERIØSE HENVENDELSER)

   3400 Hillerød
   i går
   • NorDan 28 - 2
   • NorDan 28 - 3
   • NorDan 28 - 4
   • NorDan 28 - 5
   Nordan 16 Motor synet trailer

   Nordan 16 Motor synet trailer

   30.000 kr.

   Nordan 16 med 30 hk. Evinrude med elstart, manuel trim. Efterset med nye tændrør, ny impeller. 8 redningsveste, fortøjninger bådshage osv. Synet trailer med nyt håndspil og reservehjul. Båden er i fantastisk god stand, klar til ny sæson Evt. bytte Ring - eller skriv her på annoncen for mere info. Ikke SMS tak.

   7000 Fredericia
   lør.
   Nordan 18
   • Nordan 18 - 2
   • Nordan 18 - 3

   Nordan 18

   49.900 kr.

   sjælden udbudt super fin og velholdt nordan 18 med 750kg trailer og fin 40 hk 4 takter yamaha motor med el trim

   9560 Hadsund
   tir.
   Als Autocenter Aps
   • Nordan 18 - 2
   • Nordan 18 - 3
   • Nordan 18 - 4
   • Nordan 18 - 5
   Kabinebåde sælges

   Kabinebåde sælges

   59.900 kr.

   Super dejlige 40 hk 4 takt insp. båd for den desværre ikke brugt nok da tiden ikke er der Båden står på en dejlig trailer der følger med Der er også ekkolod med kortplotter samt redningsveste 2 benzin tanke på 22 l Motor er skyllet hver gang olie og filter samt drevolie skiftet tidlig forår Båden er økonomisk tager ikke ret meget benzin .der følger tov og div fender med Prisen er fast

   7182 Bredsten
   27. maj.
   Nordan 18

   Nordan 18

   54.800 kr.

   Fin kabine båd. Der er et par instrumenter. 60 hk 4 takts.Trailer følger med. Helst sms

   5220 Odense SØ
   27. maj.
   Nordan 18

   Nordan 18

   38.900 kr.

   Gør med tanken om at sælge min Nordan 18. Båden har fået helt stort service, med nye lanterner og nyt ledningsnet m. Sikrings boks osv. Motoren er nyserviceret med ny tandrem, vandpumpe og olieskift med filter. Traileren er fra 2006 og er også nyserviceret og NYSYNET. Kan tilkøbes for 10000kr (1500kg) er nedvejet til 1300 Båden har en march fart på omkring 18-20 knop.

   4990 Sakskøbing
   12. maj.
   Nordan 27/Fjord

   Nordan 27/Fjord

   45.900 kr.

   Nordan/fjord Motorbåd, 26 fod, 4-5 sovepladser, Volvo Penta, 74hk Aqd21 diesel. ferskvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, dybde 0,8, hjemhavn: Pæn ældre Nordan 26 sælges til god pris Med meget pæn træramme, Indenbords ferskvandskølet Volvo Penta AQD21 diesel – 74hk Bundmalet forår 2022 Der medfølger lille 8hk påhængsmotor Samt en hel Palle med drev dele Kaleche nye vinduer 2021 og imprægneret forår 2022 Ny impeller forår 2022 Ny tærezink forår 2021 Med søtoilet Oliefyr Ekkolod Radio Plotter Køkkenvask Forbrugsbatteri Startbatteri Fendere Tovværk 4-5sovepladser Badebro med stige Båden står på land Bådvogn for vinteropbevaring kan tilkøbes.

   4970 Rødby
   10. maj.
   Nordan 16

   Nordan 16

   46.000 kr.

   Rigtig fin båd, mangler ingenting klar to go.

   8700 Horsens
   30. apr.
   Motorbåd

   Motorbåd

   23.000 kr.

   Nordan21 med 2 sovepladser. Der er gps ,selvstyrer medfølger samt solceller. 3 cyl diesel går rigtig godt båden trænger til en af de grove pudsekluden

   9981 Jerup
   24. apr.
   Hobby kutter Nordan 21 Buck 24hk meget udstyr gps.

   Hobby kutter Nordan 21 Buck 24hk meget u...

   85.000 kr.

   Dejlig fiskebåd lige klar til at søsætte .Garmin gps levende sø kort,garnhaler,rensebord ubøjle til garnsætning mv.

   5882 Vejstrup
   16. apr.
   motor jolle

   motor jolle

   9.800 kr.

   Jolle med påhængsmotor til salg på grund af min alder. 9.800kr. Fabrikat : NORDAN 14 = 14 fod ( længde 4,25 m ? bredde 1,65 m - dybgang 0,3 m .) Deplacementsjolle af kraftig glasfiber ( GFP ) ? ikke speedbåd. Velegnet til fiskeri. Bundprop i agterspejl for let åbning, når jollen står på vogn. Selvregulerende ballasttank ( vand ) på 200 l sikrer høj stabilitet. Materiale: Kraftig glasfiber. Farve : udvendig orange / indvendig hvid. Mastebeslag på fortoften er eftermonteret ? Jollen kan ikke krydse for sejl, - den er jo til motor. Tilbehør / udrustning : 3 årer ? 1 pagaj - 2 åregafler ? 2 fendere ? 2 bådshager ? sejl til Optimistjolle på mast ? 2 ankre ? rorpind til motor ? lænsepumpe - benzintank stål (original ) ? benzintank plast ( Biltema) ? reservedunk plast ? ny armeret presenning 3x5m ? ferskvandstønde. Motor : 2 cyl. 2-takt Evinrude 6 HK påhængsmotor, model B2735. 2 med instruktionsbog på dansk. Står i stativ af træ. Motoren blev altid renset i ferskvand efter brug. Blev ved oplægningen kontrolleret hos fa. Ketner i Aalborg. Nyt strømudtag ( 12V ) følger med. Bruges til fx lanterne eller arbejdslys . Tanke og gummislanger samt impeller i kølepumpen bør kontrolleres før brug selvom de har været opbevaret mørkt og køligt. Tønde til ferskvandsrensning af kølesystem medfølger sammen med buk i træ til motor. Diverse håndværktøj til motor og jollens drift samt søkort over Aggersund . Andet : Jollen kræver ingen førerpapirer. Der er INGEN redningsveste. Jollen står på en gammel strandvogn ( IKKE trailer), den er dog ikke længere anvendelig, men kan følge med. Har været på land siden 2007, har hele tiden været overdækket. Yderlig oplysninger kan fåes på nr 30992300

   9670 Løgstør
   5. jan.
   Nordan 16 jolle med 30hk motor

   Nordan 16 jolle med 30hk motor

   47.000 kr.

   Nordan 16 jolle med 30hk motor Motor er 1 år gammel Med trailer

   7080 Børkop
   28. dec. 2022
   Nordan 18 Kabinebåd

   Nordan 18 Kabinebåd

   32.000 kr.

   Nordan 18 årg. 1973. Kabinebåd til fiskeri, hyggesejlads og vandsport. Drivkraft 50hk Yamaha med powertrim årg.1998. Ny kaleche

   8960 Randers SØ
   25. dec. 2022
   Damjolle

   Damjolle

   7.500 kr.

   Sælges, har købt større båd, fisket med den i 1,5 år, meget søstærk ,evt byttet med minimum 900 cm motorcykel

   7600 Struer
   23. dec. 2022
   Søger Nordan 18 Eller lignende

   Søger Nordan 18 Eller lignende

   12.345 kr.

   Jeg søger en nordan 18 eller en lignende kabinebåd. Skriv hvis til telefon 52402076 :)

   5700 Svendborg
   19. dec. 2022
   Båd sælges billigt

   Båd sælges billigt

   20.000 kr.

   Fin og hurtig båd sælges Bund blev sidste sæson slebet, lakeret og malet. Står derfor meget velholdt. Toppen skal bare lige have en omgang ny hvid maling, så skinner den atter igen. Motor 1: Mercury årgang ca 1990. 40 HK. 2 t- 4 cylinder. Motor har ikke en elektrisk choker, som gør, at man skal choke den manuelt ved koldstart. Dette skal derfor fixes, da den kan drille ved start (hvis den kørte som den skulle, havde prisen været væsentligt anerledes) ellers kører den fint. Nye tændrør, ny motorservice (tallene fine), ny benzinslange, ny benzinpumpe. Motor ´´tisser´´ fint ved kørsel. Motor 2: Yamaha. 6 HK. Starter og kører fint. Helt ny Impeller og olieskift i bund (propeller) Jeg har video af de to motorer, der starter og kører, som jeg optog for nogle dage siden. Kabinen indeni kan snildt laves til en stor soveplads til 3 personer. Og døren kan jo evt hives af så man har meget mere plads til fx siddepladser og bord og med kaleche, så har man pludselig en rigtig fin og værdifuld. Båden er i vandet på min havneplads i Greve. Jeg har trailer til båden, men den er hverken registreret eller har plader på, så du må medbringe din egen eller lånte ved afhentning. Lys og andet elektronik må installeres, hvis dette i båden ønskes. Prisen forhandles ikke. Motorene alene udfører prisen i sig selv. Jeg sælger den, da jeg ønsker en sejlbåd. Skrog: Glasfiber (Dobbelt) Bredde: 2,5 Længde 6

   2670 Greve
   3. dec. 2022
   Norfisk 21 Nordan 21

   Norfisk 21 Nordan 21

   8.000 kr.

   Selvbyg Skrog, med overbygning, eller for-bak og inderline 10.000kr Har et skrog med for-bak eller overbygning til 8000kr Find en 8-20 hk indbords motor og stævnrør brugt, så er der mulighed for en fin gør det selv båd.

   9640 Farsø
   24. nov. 2022
   Fiskejolle m/4 hk

   Fiskejolle m/4 hk

   8.500 kr.

   Fiskejolle i god stand med 4 hk motor 4 takter.

   9550 Mariager
   22. nov. 2022

   Få beskedNår der er nye resultater i Både

   Lup med søgeord i