Galleri annoncer
Scand Baltic 29 Targa

Scand Baltic 29 Targa

825.000 kr.

Motorbåd Scand Baltic 29 ( 32 fod) Norsk kvalitetsbåd. Sidste model som er lavet med targa bøjle og gråt antrasit indtræk i cockpit. Beklædt med træ overalt indvendigt.Indrettet med seperat kabine i for. Køkken med siddepladser i midten af båden. Akterkahyt med dobbelt seng og toilet. Bedste indretning af alle både i sin størrelse. Bov og akterpropel. Alt i udstyr. Oliefyr, stereoanlæg mm. Virkelig i fin stand. Gerne bytte med mindre båd.

Aarup·tor.

Scand 25 classic

Scand 25 classic

139.900 kr.

Velholdt familiebåd klar til søsætning, er bundmalet og fuldt poleret. Båden indeholder en kahyt, som kan omdannes til 2-3 sovepladser. Midtskibs bb side er der toilet med vask, og sb side har en stikkøje. Pantry med sprit komfur med to kogeplader og køleskab med lille fryseboks. På agterdækket er en rundsiddegruppe med aftageligt bord, som kan omdannes til to sovepladser til børn eller teenagers. En driftssikker og økonomisk 44 HK Yanmar motor med fast skrueaksel. Fuld service på motor med olie, alle filter, impeller og bagplade. Desuden et helt nyt 230 v el anlæg. Alt 12 v er gennemgået, samt nye kabelsamlinger, sikringer og to ladere. Nyt brandstofsystem, slanger, haner, filter, niveau føler og ure. Brandstoftanke er renset. Ny blackjack og aksel kontrolleret. Derudover er køleskab efterset, nyt termostat og blæser. Der medfølger Wallas 1300 oliefyr med brandstoftank, som er nyserviceret. Der medfølger : Kortplotter med ekkolod, Lowrance elite 5. Lenovo M7 tab med krak's søkort. Raytheon kompasstyrer. 4 redningsveste, fender og fenderholder samt fortøjninger. Service til seks personer. Båden søsættes d. 26 april, så kom forbi og se den på land.

Odense S·20. apr.

Fremhævet
2 stk Scand 25 Classic

2 stk Scand 25 Classic

80.000 kr.

Af helbredsmæssige årsag er jeg nødt til at sælge mine 2 motorbåde renoverings projekter. En med Bukh motor (årgang 1982) og den anden med Volvo Penta ferskvand kølende (årgang 1985). Begge 2 skal have renoveret interiør samt motor skal ilægges efter renovering (gøres sejlklar). 1 bådvogn medfølger. Hvis dette har interesse, kan du kontakte mig på tlf. nummer 23 43 57 07 og du er velkommen til kop kaffe så vi kan kigge på detaljer. Mvh Henrik Pedersen

Jerslev J·5. jan.·