Galleri annoncer
Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·20. apr.·Bluebay Marine A/S

Scania 32     (37)

Scania 32 (37)

595.000 kr.

Med stort set alt i udstyr der er flot monteret. Under dæk er der rør over propellen der gør det muligt at redde evt. tovværk eller andet ud af skruen uden at komme på land. Her er der virkelig tænkt over detaljer for evt. langturs sejlads. 2 indtag med filter til søvand der kan lukkes af hver for sig. Det samme gør sig gældende ved brændstoftilførslen. Her er der lavet en bakke under filtre så brændstoffet ikke løber i kølsvinet. Båden er eftermonteret med Rødvig slinger tank 200-250 Liter der tager lige så meget af som et støttesejl. Den er forlænget fra 32 til 37 fod på Værft i Rødvig. Badeplatform er også indrette til brug som slinger tank. Stort agterdæk med inddækket med kaleche. Adgang til Cockpit / salon med pantry BB side og dinette SB side. Fremme er styreplads med god udsigt og godt overblik af instrumenter. Båden kan styres fra agterdækket. SB side er der adgang til 1. kahyt med 2 separate køjer. Fremme i stævnen er der BB side kahyt med 1 køje. Midt skibs i stævnen er rummeligt toilet. SB side i stævnen er 1. køje. Udstyr: Motor: Vetus Deutz 105 Hk. 3250 timer Inverter 1 stk. 1000 Watt. 1 stk. 300 Watt sinuskurve. 10 Kw Ardic varme tilsluttet motor. Webasto 3500 Køleskab 100 Liter Kummefryser 100 Liter Ferskvand 550 Liter Varmtvand 30 Liter. Simrad Autopilot: Robertson AP 35 Simrad Radar Ældre computer med søkort. Ankerspil i stævnen med 40 meter kæde. Ql Bowtruster. Lænsepumper både manuelle og elektriske. Dækslys: 2 x 55 Watt Batteribank 1 x 130 amp start. 3 x 130 forbrug 25 amp lader fra landstrøm. Rulleforstag med støttesejl. Godt robust søgelænder. Båden kan næsten Sam lignes med en redningsbåd. Het sikkert et besøg værd.

Greve·19. apr.·Wulffboats.com

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·19. apr.·Bluebay Marine A/S

21 FOD TRAILERBÅD MED 150 HK. PRO XS MERCURY 2022

21 FOD TRAILERBÅD MED 150 HK. PRO XS MERCURY 2022

239.900 kr.

Galaxy 2100 import fra usa .. total restrueret i 2022 150 hk. mercury pro xs fra 2022 med smartcraft og vesselview mobile sejlet 10 timer.. bådtrailer 2 tons fra 2019 med elspil.. kaleche med fuld ståhøjde 210cm. masser af plads og stuve rum. godt udnyttet. kæmpe kahyt i forhold til andre både i denne størrelse... toilet . Garmin 6" chartplotter/sonar Combo . echomap uhd62cv.. gps tracker. totalvægt båd og trailer 1985 kg. topfart 40 knob+ pionieer Marine anlæg med 4 højtalere. usb stik, 12v. stik. lænsepumpe, 90 l. tank. 4 fendere,anker, skumslukker og ankertov samt kæde, lys, ledlys og lanterner. god som fiskebåd eller familie båd da der er højt fribord og masser af plads oppe foran på dækket til at fiske fra eller bare lægge og ta sol hvilket mange andre både mangler i denne størrelse. meget økonomisk motor da den har rigelig med krafter... 150 pro xs er tunet fra fabrikken. er med den stærke sportsgearkasse og yder mellem 165 og 170 hk. der er 3 år 100 % garanti på motor. klar til lige at smide i vandet... har du en bil som må trække 2 tons så er denne båd lige noget for dig da den er i den lette vægtklasse frem for andre både i denne størrelse.. står inde i opvarmet garage! Kan købes uden trailer for 210.000 kr. Eller uden motor og trailer for 99,900kr.

Tørring·29. mar.·

ØRNVIK 460 med 40hk Mercury, trailer og kaleche

ØRNVIK 460 med 40hk Mercury, trailer og kaleche

65.000 kr.

Ørnvik 460 Cruiser med Mercury 40 hk fra 2004. Motor har gået ca. 200 timer. Rigtig flot båd som er helt perfekt til fisketure eller en familietur på vandet. Udstyrliste: 1 stk. drejelige sæder, hynder inde og ude, badestige, anker, lanterner, ekkolod, kortplotter og kaleche. Har regning på båd og motor. Der medfølger bådtrailer Brenderup Basic 1000 Længde:18 fods Årgang: 2017 Båden befinder sig på Sydfyn. Venligst henvend jer på telefon.

Gudme·27. dec. 2023

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

Motorbåd 17 fods Mayland med 40 HK 4T påhængsmotor

60.000 kr.

Båd til hyggesejlads og fiskeri. Ny pris Vores 17 fods Mayland bliver ikke brugt nok og skal derfor videre. Båden er udstyret med 40 HK 4-takt påhængsmotor fra 2011, motoren har elektrisk trim og tyverisikring. Der er rustfrit sø-gelænder, hvilket gør båden særligt egnet til at medbringe børn. Kahytten kan aflukkes med dør. Der er 2 sovepladser i kahytten. Båden er klar til at blive sat i vandet. Der medfølger bl.a.: echoMAP plus med kort (købt i 2019), trailer (2019), reservemotor Mercury 2,5 HK, nyere hynder, 4 stk. redningsveste, 2 stk. stangholder til fiskestænger, fendere, anker med kæde samt div. Tovværk, ældre 2-delt kaleche samt en vinterpresenning.

Blommenslyst·10. nov. 2023

Ørnvik 510 HT

Ørnvik 510 HT

35.000 kr.

Ørnvik 510 HT, Hardtopbåd, årg. 1984, 17 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2005, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,06, dybde 0,35, Kg 550, hjemhavn: Ballen Sydfyn, Ørnvik 510 Ht sælges. købt brugt i efteråret 2019. vi har efterfølgende fået monteret en motor med flere HK. En super fin båd der er god til mindre ture og sejler rigtig godt. er god som begynder båd, da den ikke er alt for stor, men stadigvæk er sjov at sejle i. Båden har ligget i havn i en å og der er derfor ingen ruer på bunden. eller motoren. Bådplads ved ballen bådelaug er betalt for resten af året og kan benyttes hvis man ønsker, derefter må man selv sørge for at aftale videre med ballen bådelaug, da der kan være andre der står i kø. Der er bopælspligt i Svendborg Kommune. Efter vi har købt båden er der blevet lavet/skiftet følgende: Ny bundmaling og hvid maling på undersiden Forår 2020 skift af motor juni 2021. Mercury F40EFI Fra 2005. 40 HK 4T med direkte indsprøjtning. Service af Motor Forår 2022. nyt oliefilter, gearolie, motorolie, nye tændrør, impeller og zinkanode. Nye dele i båden. Forår 2022. Hydrofoil på motor, Led lys i kabinen, nyt forbrugsbatteri, ankerlanterne, afbryderpanel, skillerelæ, Usb udtag, fendere og styreboks. der er monteret et skillerelæ på batterierne, så startbatteriet bliver ladet op før den lader forbrugsbatteriet. Der følger en bådvogn med, den er ikke godkendt til at køre på vejen, vi har dog gjort det da vi bor lige i nærheden.

Vester Skerninge·13. jun. 2023

Halco Offshore 29 Fod.

Halco Offshore 29 Fod.

194.900 kr.

Halco Offshore 29 Fod. Sælges! Pæn og velholdt båd med mange anvendelses muligheder 🛥 Model: 1988 Driftsikker Ford Mermaid kørt 3000 timer. Fast aksel. March fart 13 knob. Båden er udstyret med Bla. Bovpropel Solcellepanel 200W m. regulator Samyung Radar Samyung Kortplotter VHF m. DSC NY! Autopilot Raymarine Evolution Hydraulik motor og nye slanger Tankmåler til septitank NY! Ekkolod 2 stk. det en Nyt i 2021! Anker m. 50 meter ankertov. Fjernstyret Lyskaster Oliefyr Automatisk Lænsepumpe Gas Alarm Køleskab 40 liter. Kogeapperat med 2 blus 2 stk. Batteriladere Nye Batterier 3 stk. Ny Propel Pris. 194,900. kr. kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker fremvisning af denne fine båd

Dronninglund·19. jan. 2023