Bæredygtig livsstil - Indbundet

Bæredygtig livsstil - Indbundet

224,95 kr.

Bæredygtig livsstil "Bæredygtig livsstil" er en bog til dig, der ønsker at gøre en forskel - både for dig selv og for miljøet. Calina Leonhardt, blogger på NeoHippie.dk og praksisekspert i Zero Waste, minimalisme og miljøvenlig livsstil, guider dig i, hvordan du kan ændre dine vaner og vende tilbage til en mere simpel og bæredygtig livsstil uden at gå på kompromis med hverken smag eller komfort. De bæredygtige vaner er nemme at gå til i din hverdag, uanset om du bor i byen eller på landet, om du er single, del af en småbørnsfamilie eller et hippiekollektiv. Om forfatteren Calina Leonhardt, født 1989, er uddannet sygeplejerske men bruger al sin tid som bæredygtighedsforkæmper, mor, instagrammer og blogger på NeoHippie.dk, hvor hun deler tips til at finde nye minimalistiske og bæredygtige veje.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Investér bæredygtigt - Hæftet

  Investér bæredygtigt - Hæftet

  179,95 kr.

  Investér bæredygtigt Pernille Wahlgren, investor og forfatter til bestselleren "Invester i livet", og Eva Grønbjerg, CSR-konsulent og ejer af Sustainify, giver her de bedste råd til at investere med god samvittighed. Denne bog er til dig, der er nysgerrig på langsigtede og bæredygtige investeringer. Den er til dig, der ønsker at investere i firmaer, der vil klare sig godt i fremtiden og som arbejder ansvarligt, innovativt og bæredygtigt med etik og værdier i højsædet. Det er med andre ord supertrend-virksomhederne, der kan blive fremtidens vindere – vi skal bare have redskaberne til at finde dem. Bogens opbygning Bogen er bygget op i tre dele. Den første del handler om at sætte sig mål i livet og skabe rum til at investere. Bogens anden del går i dybden med bæredygtige investeringer og hvad det dækker over. Bogens tredje del handler om, hvordan du kommer i gang – hvad skal du helt konkret gøre for at finde ansvarlige virksomheder.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Vittorio Bæredygtig toilettaske

   Vittorio Bæredygtig toilettaske

   291,00 kr.

   happii.dkPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    2 stk. Dunlopillo madrasser

    2 stk. Dunlopillo madrasser

    1.600 kr.

    • Komfortabel Dunlopillo Pure madras, der er udarbejdet i det miljøvenlige latexmateriale, der er fyldt med gode egenskaber. • Pure latexmadras indeholder hele 7 unikke komfortzoner med differentieret fastheder, som alle støtter og aflaster kroppen præcis de steder, hvor den har behov for det. • Madraskernen er fremstillet i det fleksible og elastiske naturlatex, som foruden at være allergivenlig, også har en øget åndbarhed, takket være madrassens åbne cellestruktur. • Madrassens latex er fremstillet på bæredygtig vis fra saften af gummitræer i FSC godkendte plantager, der indikerer, at produktionen er fra økologisk, socialt og økonomisk ansvarligt forvaltede skove. • Pure latexmadras er foruden at være allergivenlig, også OEKO-TEX Standard 100 certificeret. • Madrasser fremstår som ny, helt uden pletter. Nye pris ca. 10:000 Sælge kun på grund af skift til andet system og der er stadig 10 års garanti Pris kun 1.000 pr stk. og begge for kun 1.600

    Kolding·i dag·

    Massiv Egetræs bænk

    Massiv Egetræs bænk

    650 kr.

    Sjælden flot og gedigen massiv egetræsbænk med slidstærkt olmerdug betræk, der matcher næsten overalt ! Der er rigtig fint spil i åretegning og virkelig lækkert håndværk, som man desværre ikke ser ofte, den har fået lindoliebehandling 5 gange. Du kan placere den i kolonihaven, sommerhuset, e?ntre, orangeri , køkken el. spisestuen og den vil pynte overalt, med en super siddekomfort, der skal prøves ! Iøvrigt må den siges at være utrolig bæredygtig, da den holder til adskillige generationer, modsat spånplade og dårlig trækvalitet som måske kun overlever en sæson eller to ! Dim.:længde: 144 sædedybde:48 sædehøjde:50cm. Jeg har flere andre bænke til salg, både med og uden ryglæn, samt i Forskellige længder, - kom og kik !

    Svendborg·i dag·

    'Geographies of Development' (bog)

    'Geographies of Development' (bog)

    49 kr.

    Geographies of Development: An Introduction to Development Studies remains a core, balanced and comprehensive introductory textbook for students of Development Studies, Development Geography and related fields. This clear and concise text encourages critical engagement by integrating theory alongside practice and related key topics throughout. It demonstrates informatively that ideas concerning development have been many and varied and highly contested - varying from time to time and from place to place.Clearly written and accessible for students, who have no prior knowledge of development, the book provides the basics in terms of a geographical approach to development what situation is, where, when and why. Over 200 maps, charts, tables, textboxes and pictures break up the text and offer alternative ways of showing the information. The text is further enhanced by a range of pedagogical features: chapter outlines, case studies, key thinkers, critical reflections, key points and summaries, discussion topics and further reading.Geographies of Development continues to be an invaluable introductory text not only for geography students, but also anyone in area studies, international studies and development studies.Bogen 'Geographies of Development' er en fagbog, der omhandler emner relateret til udviklingsgeografi, økonomisk geografi og bæredygtighed. Denne udgave er den anden og indeholder opdaterede case-studier og teorier. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Grøn Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Verdensmål og madkundskab - bind 2 : Bæredygtighed i praksis af Helle Brønnum Carlsen (Bog)

    Verdensmål og madkundskab - bind 2 : Bæredygtighed i praksis af Helle Brønnum Carlsen (Bog)

    43 kr.

    Verdensmål og Madkundskab - bæredygtighed i praksis Bind 2Udgivelsesår: 2020Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Genbrugsfiduser og andre sjove aktiviteter bog fra REMA 1000

    Genbrugsfiduser og andre sjove aktiviteter bog fra REMA 1000

    32 kr.

    Bogen 'Genbrugsfiduser og andre sjove aktiviteter' indeholder ideer og instruktioner til kreative projekter med genanvend materialer. Den opfordrer til bæredygtighed og genbrug. Bogen er trykt i Danmark med FSC-certificerede materialer og understøtter initiativet Plastic Change. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: REMA 1000 Farve: beige Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Højhælede fra Melissa Plus Karl Lagerfeld (str. 40)

    Højhælede fra Melissa Plus Karl Lagerfeld (str. 40)

    340 kr.

    Købt i New York, bæredygtigt naturgummi fra Brazilirn. Firkantet tå, enormt smukke på. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Melissa Plus Karl Lagerfeld Farve: Sort guld og sølv Størrelse: 40 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Plaid fra Elvang

    Plaid fra Elvang

    560 kr.

    Plaid fra Elvang, i original kasse. Som ny, aldrig pakket ud. Fra røg- og dyrefrit hjem. Kan også bruges som sjal. Blødt og behageligt materiale. Elvang er et dansk luksus mærke, der skaber smukke tekstiler med integritet og stolthed. Om produktetMønster: Zigzag Materiale: 100% økologisk bomuldProduceret i PortugalElvang bomuldskollektioner er produceret i ren GOTS certificeret økologisk bomuld og vores plaider er bløde og åndbare. Produkterne produceres bæredygtigt i Portugal på en GOTS certificeret fabrik. GOTS står for ”Global Organic Textile Standard”. Dette er en garanti for, at vores plaider er fremstillet i henhold til de miljømæssige og ansvarlige standarder. Vores bomuldsprodukter indeholder ingen skadelige kemikalier og den økologiske bomuld er allergivenlig. Elvang er fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at vores produkter er fremstillet under ordentlige vilkårvilkår for miljø, mennesker og dyr. Vores kollektion af skønne plaider er alsidige og praktiske og produceret i den skønneste GOTS certificerede økologiske bomuld. Zigzag kan fint kombineres med andre teksturer, farver og mønstre i vores alpaka kollektioner. Kollektionen er et smukt håndværk og har et design, som på afstand synes ensartet, men tæt på afsløres det levende mønster. Smuk at se på og blød at røre ved og kan anvendes både indendørs og udendørs. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Elvang Farve: Blågrå, hvid Størrelse: LB: 160x135 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Planner bæredygtig ubrugt

    Planner bæredygtig ubrugt

    43 kr.

    smuk ubrugt kalender (Planner) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: my favorite planner Farve: Mat lysegul Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Arauto Rap Sneakers (str. 34)

    Arauto Rap Sneakers (str. 34)

    65 kr.

    Mørkeblå sneakers fra Arauto Rap str 34 i bred model. virkelig god kvalitet og fremstillet bæredygtigt Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Blå Størrelse: 34 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Ny
    Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen.
Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.

    Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen. Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.

    Udlejes

    Nyligt restaureret, med amerikansk køleskab, m/isterningmaskine, mikroovn osv. Lejligheden er fuldt udstyret. Der er egen terrasse foran huset med gasgrill. Der er et værelse med en enkelt seng i stueetagen. Der er 4 værelser på 1 sal, 1 med dobbeltseng, 1 med 1 x 1/2 mands og 1 enkelt seng 1 2 enkeltseenge og gennemgang til endnu et værelse med 1 halvandenmandsseeng og 1 enkelt seng. Der er køkken alrum, med hjørnesofa og tv. Alle ferielejlighederne ligger som en del af ParkgolfBornholm.dk , hvorfor der kan forventes at være andre gæster i området end de der har lejet ferielejligheder. Åbningstider for Parkgolf forventes at være kl. 1000-1900. Brug af Golfbanerne vil være inklusive i prisen for de gæster der har lejet ferielejligheder. Linned, håndkl. etc. kan lånes for 75,- pr. person. Slutrengøring kan tilkøbes for 600 – 800 kr.. Det forventes at man efterlader boligen i væsentlig samme stand som man modtager den, da der er tale om vi udfører en slutrengøring, hvor der efter jeres ophold støvsuges, vaskes gulv og aftørres vandrette flader. Pris i højsæson 10.000,- kr. Pris i lavsæson fra 4000,- kr.

    i dag·SommerhusDanmark.dk

    VW e-Up!

    VW e-Up!

    159.900 kr.

    2021, Blå, 5 døre, 22000 km, Til salg VW e-up EL 83HK 5d Aut., indregistreret i 2021 med kun få km på tælleren. Denne el-bil er fremtidens kørsel med dens batterikapacitet på 37 kWh og en rækkevidde på 258 km på el. Med en tophastighed på 130 km/t og et forbrug på 62.9 km/l er det en økonomisk og bæredygtig kørselsmulighed. Vigtigt udstyr på køretøjet inkluderer: - 12V udtag - Automatgear - Bakkamera - Bluetooth - Fartpilot - Håndfri telefon - Infocenter - Klimaanlæg - Kørecomputer - Multifunktionsrat - Parkeringssensor bag - Regnsensor - Sædevarme for - Udvendig temperaturmåler - Varme i forruden - LED kørelys Årlig ejerafgift er blot 740 kr. Bilen kan finansieres med 0 kr. i udbetaling og nummerplader kan tilkøbes for 1380 kr. Kontakt os for mere information på [email protected]." aut., fuldaut. klima, fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, infocenter, startspærre, varme i forrude, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, højdejust. forsæder, el-ruder, el-spejle m/varme, bakkamera, parkeringssensor (bag), automatisk start/stop, dæktryksmåler, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, bluetooth, sd kortlæser, usb tilslutning, aux tilslutning, isofix, bagagerumsdækken, kopholder, stofindtræk, splitbagsæde, læderrat, automatisk lys, led kørelys, airbag, abs, antispin, esp, servo, ikke ryger VW e-UP Med det store batteri, og en rækkevide på 250 km. Vi tilbyder finansiering med 0 i udbetaling, og en lav fast rente. Ring på tlf. 20221021 for et personligt finansieringstilbud

    Svendborg·i dag·TE Biler

    Fremhævet
    Stiletter - Friis & Company (str. 38)

    Stiletter - Friis & Company (str. 38)

    71 kr.

    Friis & Company er kendt for deres stilfulde sko og støvler, og deres sølvstiletter vil være et elegant valg. Stiletterne er lettere brugt og i god stand. Hælhøjden er ikke for høj så passer både til de formelle arrangementer, men også de lidt mere casual begivenheder. Friis & Company er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige produkter, så du kan forvente, at stiletterne vil være i god stand, selvom de er brugte. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Friis & Company Farve: Sølv Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

    Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

    Fra kr. 21145

    Disse lejemål repræsenterer en førsteklasses mulighed for virksomheder, der søger en moderne og professionel arbejdsplads. Værkstedsbygningen i den gamle Valby Strømpefabrik vil gennemgå en omfattende renovering, der kombinerer funktionalitet med æstetik. På den måde vil lejemålene få et nutidigt udtryk uden at miste den historiske charme, som ejendommen emmer af. Planløsningerne vil være præget af et åbent kontormiljø, hvor de nye store vinduer fra gulv til loft vil sikre et smukt og naturligt lysindfald. Hvis virksomhedens nøgleord er samarbejde og fleksibilitet, vil disse let kunne realiseres, da lejemålene bliver indrettet med mødelokaler og mute-bokse, som giver medarbejderne mulighed for at kunne tilpasse sig efter virksomhedens specifikke behov. Renoveringen inkluderer moderne og energieffektive løsninger, som bidrager til en bæredygtig og behagelig arbejdsplads. Bygningen er på nuværende tidspunkt opdelt i 4 lejemål med mulighed for at sammenlægge flere lejemål, hvis der ønskes større arealer. Lejemålene er en ideel destination for virksomheder, som ønsker at operere i et moderne miljø og være en del af de dynamiske og inspirerende omgivelser, som området Ny Ellebjerg i Valby byder på.

    Valby·i går·Lokalebasen.dk

    Fremhævet
    Kontorlejemål i prestigeejendom i Ørestad City

    Kontorlejemål i prestigeejendom i Ørestad City

    Fra kr. 91373

    786 m2 kontor på 9. etage med uovertruffen udsigt Tæt på metro, motorvejsnet og Københavns Lufthavn Fælles reception, eatery og taghave Mulighed for bæredygtig møblering af begge lejemål Mulighed for parkering i p-kælder (By & Havn) Indkøbsmuligheder i nærheden Kombination af åbent kontormiljø og mindre kontorer adskilt af glasvægge alle kontorer har en uovertruffen udsigt over Ørestads grønne områder. Tekøkken med spisepladser.Kontorer i Ørestad Citys ikoniske prestigebyggeri winghouse, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet har installeret ventilation og køl, som året rundt sørger for et godt indeklima, og der er elevator i ejendommen. Det er muligt at benytte ejendommens businesscenter med fælles reception, kopi/print, postordning, sekretæropgaver og mødelokaler, og I kan leje fuldt udstyrede arbejdspladser til løbende projektopgaver m.m. Der er gode parkeringsmuligheder, eatery med frokostordning samt adgang til taghave. Lejemålets energimærke er angivet til: B

    København S·i går·Lokalebasen.dk

    Fremhævet
    1383 m2 kontor i Winghouse i Ørestad City

    1383 m2 kontor i Winghouse i Ørestad City

    Fra kr. 149825

    1.383 m2 kontor på 3. etage med uovertruffen udsigt Tæt på metro, motorvejsnet og Københavns Lufthavn Fælles reception, eatery og taghave Mulighed for bæredygtig møblering af begge lejemål Mulighed for parkering i p-kælder (By & Havn) Indkøbsmuligheder i nærheden Kombination af åbent kontormiljø og mindre kontorer adskilt af glasvægge alle kontorer har en uovertruffen udsigt over Ørestads grønne områder. Tekøkken med spisepladser.Kontorer i Ørestad Citys ikoniske prestigebyggeri winghouse, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet har installeret ventilation og køl, som året rundt sørger for et godt indeklima, og der er elevator i ejendommen. Det er muligt at benytte ejendommens businesscenter med fælles reception, kopi/print, postordning, sekretæropgaver og mødelokaler, og I kan leje fuldt udstyrede arbejdspladser til løbende projektopgaver m.m. Der er gode parkeringsmuligheder, eatery med frokostordning samt adgang til taghave. Lejemålets energimærke er angivet til: B

    København S·i går·Lokalebasen.dk

    Fremhævet
    Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

    Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

    Fra kr. 25495

    Disse lejemål repræsenterer en førsteklasses mulighed for virksomheder, der søger en moderne og professionel arbejdsplads. Værkstedsbygningen i den gamle Valby Strømpefabrik vil gennemgå en omfattende renovering, der kombinerer funktionalitet med æstetik. På den måde vil lejemålene få et nutidigt udtryk uden at miste den historiske charme, som ejendommen emmer af. Planløsningerne vil være præget af et åbent kontormiljø, hvor de nye store vinduer fra gulv til loft vil sikre et smukt og naturligt lysindfald. Hvis virksomhedens nøgleord er samarbejde og fleksibilitet, vil disse let kunne realiseres, da lejemålene bliver indrettet med mødelokaler og mute-bokse, som giver medarbejderne mulighed for at kunne tilpasse sig efter virksomhedens specifikke behov. Renoveringen inkluderer moderne og energieffektive løsninger, som bidrager til en bæredygtig og behagelig arbejdsplads. Bygningen er på nuværende tidspunkt opdelt i 4 lejemål med mulighed for at sammenlægge flere lejemål, hvis der ønskes større arealer. Lejemålene er en ideel destination for virksomheder, som ønsker at operere i et moderne miljø og være en del af de dynamiske og inspirerende omgivelser, som området Ny Ellebjerg i Valby byder på.

    Valby·i går·Lokalebasen.dk

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Din søgning

    Lup med søgeord i
    Bæredygtig kost - Hæftet

    Bæredygtig kost - Hæftet

    224,95 kr.

    Bæredygtig kost En guide til de forbrugere, der gerne vil spise mere bæredygtigt med omtanke for miljø og dyrevelfærd. Bogen er fyldt med den nødvendige baggrundsviden, man skal bruge, når man skal træffe et valg i supermarkedet, om hvilke varer der skal i kurven og med hjem. Vi bliver flere og flere mennesker på jorden, hvilket betyder, at vi skal producere flere og flere fødevarer uden at drive rovdrift på naturen og dens ressourcer. De fleste danskere har nok hørt om begrebet bæredygtighed og ved også, at det belaster miljøet mere at spise kød frem for grøntsager. Alligevel vil de fleste nok blive overraskede over, hvor stor en forskel det rent faktisk gør at bytte oksebøffen ud med en vegetardelle indimellem. Rent miljømæssigt ville det være godt, hvis vi alle levede vegansk. Når det er sagt, er det nok ikke realistisk, at hele verden eller bare hele Danmark bytter kødet ud med soja og lever 100% vegansk, men det er heller ikke det, det handler om. Det behøver ikke at være enten-eller, men -både-og. Man behøver ikke være fuldtidsveganer for at gøre en forskel. På moderne dansk kaldes det at være flexitar (en person, der har truffet et valg om at inkludere udvalgte animalske råvarer i den ellers overvejende grønne livsstil). I en gennemsnitsdanskers CO2-regnskab fylder fødevarer 20-25%, så klimavenlig mad på menuen er et must i den grønne omstilling. Derudover er det et område, hvor den enkelte person eller familie relativt let kan gøre en forskel. Men hvor skal man som forbruger starte, hvis man gerne vil spise en mere miljøvenlig kost? At købe ind kan jo virke som en jungle af forbrugsmærker, råd om økologi, eller at man skal spise efter sæson. Denne bog er til dig, der gerne vil leve mere bæredygtigt, men har brug for at lære, hvordan du træffer bedre valg i supermarkedet, og når du skal planlægge madlavningen. Bogen er også til dig, der ikke ved, hvor du skal starte og gerne vil have lidt hjælp til at finde rundt i informations- og mærkejunglen. Forfatteren gennemgår de overordnede grupper af fødevarer og giver en forklaring på, hvad der er godt at vælge og hvorfor. Både med henblik på bæredygtighed, dyrevelfærd og i forhold til at undgå unødige kemikalier i sine fødevarer. Derudover indeholder bogen også lækre opskrifter, der kan inspirere dig og dine nærmeste til en lækker bæredygtig kost. Om forfatteren Julie Juanita Larsen er uddannet havbiolog fra Københavns Universitet og er desuden bachelor i miljøbiologi. Julie brænder for at passe på miljøet og arbejder til daglig for miljøorganisationen Plastic Change, hvor hun er projektleder på organisationens formidlings- og undervisningsarbejde. Ud over at være forfatter på to undervisningsforløb på Gyldendals onlineportaler og en børnebog om plastik i havet holder Julie foredrag om plastik og bæredygtighed. I denne bog bliver to af Julies store passioner, bæredygtighed og god mad, kombineret, når hun guider forbrugerne til at vælge mere miljø- og dyrevenligt, når der skal handles ind til ugen.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Bæredygtig badass - Indbundet

     Bæredygtig badass - Indbundet

     224,95 kr.

     Bæredygtig badass Denne bog er til dig, som ønsker at minimere dit forbrug og gøre dine vaner grønnere, uanset hvem du er. Som en livsstilsguide til grøn omstilling og en introduktion til zero waste-­livsstilen viser bogen dig, hvorfor du skal melde dig ud af forbrugerræset, og hvordan du bærer dig ad. Her finder du lavpraktiske tips og vigtige fakta om plastikforurening, overforbrug og klimakrisen – men vigtigst af alt, så får du også redskaberne til at gøre en forskel. Bogen kommer med zero waste-alternativer til konventionelle gøremål, indkøb og opskrifter, som alle vil skåne planeten, din sundhed og din økonomi. Her fremstilles affaldsfrie løsninger til adskillige produkter, som vi kender fra den almindelige hverdag, lige fra hygiejne- og skønhedsprodukter til plastikfrie indkøb, genbrugstricks og hjemmelavede husholdningsprodukter. Med zero waste-principperne som springbræt viser den grønne blogger og foredragsholder Gittemarie Johansen dig vejen til et grønnere, simplere og lykkeligere liv. Zero waste-princip- perne giver forbrugeren magten til at stemme med hvert indkøb, han/hun foretager sig, og her handler det om at reflektere over sit forbrug og træffe bevidste valg, som gavner både én selv og planeten. Bogen vil give dig tips til at holde skraldespanden tom og samvittigheden ren på en overskuelig og letforståelig måde. Men hvor skal man starte sin grønne omstilling, og hvordan navigerer man i junglen af informationer, reklamer, påstande og produktanbefalinger? Hvad med at starte med din egen skraldespand? Det grønne fokus i zero waste tager udgangspunkt i vores liv og vores skrald og viser dig skridt for skridt, hvordan du kan reducere dit fodaftryk én plastikpose ad gangen.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Fuglehus Recovery bæredygtig øko

      Fuglehus Recovery bæredygtig øko

      139,00 kr.

      ValdiPå lagerFra PriceRunner
       Sponsoreret
       Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen.
Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.

       Gudhjemboen med fantastisk havudsigt til Gudhjem og naturen. Solpaneler på tager gør opholdet bæredygtigt.

       Udlejes

       Nyligt restaureret, med amerikansk køleskab, m/isterningmaskine, mikroovn osv. Lejligheden er fuldt udstyret. Der er egen terrasse foran huset med gasgrill. Der er et værelse med en enkelt seng i stueetagen. Der er 4 værelser på 1 sal, 1 med dobbeltseng, 1 med 1 x 1/2 mands og 1 enkelt seng 1 2 enkeltseenge og gennemgang til endnu et værelse med 1 halvandenmandsseeng og 1 enkelt seng. Der er køkken alrum, med hjørnesofa og tv. Alle ferielejlighederne ligger som en del af ParkgolfBornholm.dk , hvorfor der kan forventes at være andre gæster i området end de der har lejet ferielejligheder. Åbningstider for Parkgolf forventes at være kl. 1000-1900. Brug af Golfbanerne vil være inklusive i prisen for de gæster der har lejet ferielejligheder. Linned, håndkl. etc. kan lånes for 75,- pr. person. Slutrengøring kan tilkøbes for 600 – 800 kr.. Det forventes at man efterlader boligen i væsentlig samme stand som man modtager den, da der er tale om vi udfører en slutrengøring, hvor der efter jeres ophold støvsuges, vaskes gulv og aftørres vandrette flader. Pris i højsæson 10.000,- kr. Pris i lavsæson fra 4000,- kr.

       i går·Sommerferienu

       vidaXL havebænk 125 cm stål og WPC sort

       vidaXL havebænk 125 cm stål og WPC sort

       1.392 kr.

       Beskrivelse Denne havebænk kan bruges der, hvor der er brug for en slidstærk, komfortabel siddeplads som f.eks. i parker, skolegårde, på universiteter mv. Bænken har en længde på 120 cm, hvilket giver god siddeplads til 3 personer. Stellet er lavet af stål. Lamellerne er lavet af træplastkomposit (eller WPC), en kombination af træ og plast, som er et sikkert, miljømæssigt bæredygtigt og holdbart materiale til udendørs brug. Havenbænken kan nemt boltes fast til underlaget. Denne 3-personers havebænk er et godt valg til enhver have eller udendørsområde. Specifikationer Materiale: Stål + WPC (træplast-kompositmateriale) Farve: Sort Mål: 125 x 60,5 x 80,5 cm (L x B x H) Sædebredde: 120 cm Sædedybde: 42 cm Sædehøjde fra gulvet: 39 cm Overfladebehandling: Maling Vejrbestandig Maks. bæreevne: 110 kg EAN:8718475911319 SKU:41556 Brand:vidaXL Fra vores butik

       København K·tir.·vidaxldk

       Dell Latitude E6540 | Core i5-4300M 2.60GHz / 8GB RAM / 120GB SSD | 15" FHD / Grade B

       Dell Latitude E6540 | Core i5-4300M 2.60GHz / 8GB RAM / 120GB SSD | 15" FHD / Grade B

       1395,- Inkl. moms og forsendelse

       Tilstand Denne refurbished/brugte Dell Latitude E6540 tilhører Grade B-kategorien, hvilket betyder, at den er 100% funktionel. Den fremstår i god stand og kan have minimale ridser eller mærker på kabinetet eller skærmen. Tastaturet er i OK stand, og batteriet har en minimumshelbred på 70%. Ydeevne og lagringskapacitet Denne bærbare computer er udstyret med en Intel Core i5-4300M-processor med en hastighed på 2,60 GHz og 8 GB RAM, hvilket giver tilstrækkelig ydeevne til dine daglige opgaver. Den har også en hurtig 120 GB SSD-lagringsenhed, der giver hurtig adgang til dine filer og programmer. Bæredygtighed og fordelene ved genbrug Ved at vælge en refurbished/brugt bærbar computer som Dell Latitude E6540 bidrager du til at skåne miljøet ved at forlænge levetiden for elektroniske enheder. Ved at genbruge en kvalitetsbærbar computer som denne reducerer du elektronisk affald og bidrager til bevarelsen af naturressourcer. Samtidig får du en pålidelig og velfungerende bærbar computer til en fordelagtig pris. Vælg en bæredygtig løsning og gør en forskel!

       Aalborg·tir.·NordVirkIT

       Dell Latitude E5550 | i5-4310U 2.0Ghz / 8GB RAM / 128GB SSD / 15" FHD | WIN 10 Grade B

       Dell Latitude E5550 | i5-4310U 2.0Ghz / 8GB RAM / 128GB SSD / 15" FHD | WIN 10 Grade B

       1495,- Inkl. moms og forsendelse

       Tilstand Denne refurbished/brugte Dell Latitude E5550 tilhører Grade B-kategorien, hvilket betyder, at den er 100% funktionel. Den fremstår i god stand og kan have minimale ridser eller mærker på kabinetet eller skærmen. Tastaturet er i OK stand, og batteriet har en minimumshelbred på 70%. Ydeevne og lagringskapacitet Denne bærbare computer er udstyret med en Intel Core i5-4310U-processor med en hastighed på 2,0 GHz og 8 GB RAM, hvilket giver tilstrækkelig ydeevne til dine daglige opgaver. Den har også en hurtig 128 GB SSD-lagringsenhed, der giver hurtig adgang til dine filer og programmer. Bæredygtighed og fordelene ved genbrug Ved at vælge en refurbished/brugt bærbar computer som Dell Latitude E5550 bidrager du til at skåne miljøet ved at forlænge levetiden for elektroniske enheder. Ved at genbruge en kvalitetsbærbar computer som denne reducerer du elektronisk affald og bidrager til bevarelsen af naturressourcer. Samtidig får du en pålidelig og velfungerende bærbar computer til en fordelagtig pris. Vælg en bæredygtig løsning og gør en forskel!

       Aalborg·tir.·NordVirkIT

       Dell Latitude E5570 | i5-6200u 2.3GHz / 8GB RAM / 128GB SSD | 15" FHD / Grade C

       Dell Latitude E5570 | i5-6200u 2.3GHz / 8GB RAM / 128GB SSD | 15" FHD / Grade C

       1256.5,- Inkl. moms og forsendelse

       Tilstand Denne refurbished/brugte Dell Latitude E5570 tilhører Grade C-kategorien, hvilket betyder, at den er funktionel, men kan have brugsspor på kabinettet. Det kan omfatte ridser, små mærker, små buler eller fjernet tyverimærke eller defekte porte. Tastaturet kan være slidt. Batteriet har en minimumshelbred på 60%. Ydeevne og lagringskapacitet Denne bærbare computer er udstyret med en Intel Core i5-6200U-processor med en hastighed på 2,3 GHz og 8 GB RAM, hvilket giver tilstrækkelig ydeevne til daglige opgaver. Den har også en 128 GB SSD-lagringsenhed, der giver hurtig adgang til filer og programmer. Bæredygtighed og fordelene ved genbrug Ved at vælge en refurbished/brugt bærbar computer som Dell Latitude E5570 bidrager du til at skåne miljøet ved at forlænge levetiden for elektroniske enheder. Selvom den har visse brugsspor, kan denne bærbare computer stadig fungere godt og opfylde dine behov til en fordelagtig pris. Ved at genbruge en kvalitetsbærbar computer som denne reducerer du elektronisk affald og bidrager til bevarelsen af naturressourcer. Gør en bæredygtig forskel ved at vælge genbrug!

       Aalborg·tir.·NordVirkIT

       Lenovo ThinkPad X390 | I5-8365u 1.6GHz / 8GB RAM / 256GB NVME | 13" FHD Touch / Win 11 / Grade C

       Lenovo ThinkPad X390 | I5-8365u 1.6GHz / 8GB RAM / 256GB NVME | 13" FHD Touch / Win 11 / Grade C

       1895,- Inkl. moms og forsendelse

       Tilstand Denne refurbished/brugte Lenovo ThinkPad X390 tilhører Grade C-kategorien, hvilket betyder, at den er funktionel, men kan have brugsspor på kabinettet. Det kan inkludere ridser, små mærker, små buler eller fjernet tyverimærke eller defekte porte. Tastaturet kan være slidt. Batteriet har en minimumshelbred på 60%. - Mangler "ThinkPad" mærkat - Skærm har lidt ridser - Fjernet tyverimærke Ydeevne og lagringskapacitet Denne bærbare computer er udstyret med en Intel Core i5-8365U-processor med en hastighed på 1,6 GHz og 8 GB RAM, hvilket giver tilstrækkelig ydeevne til dine daglige opgaver. Den har også en 256 GB NVME-lagringsenhed, der giver hurtig adgang til dine filer og programmer. Bæredygtighed og fordelene ved genbrug Ved at vælge en refurbished/brugt bærbar computer som Lenovo ThinkPad X390 bidrager du til at skåne miljøet ved at forlænge levetiden for elektroniske enheder. Selvom den har visse brugsspor, giver den stadig en funktionel og praktisk løsning til en fordelagtig pris. Ved at genbruge en bærbar computer som denne reducerer du elektronisk affald og bidrager til bevarelsen af naturressourcer. Vælg en bæredygtig løsning og gør en forskel!

       Aalborg·tir.·NordVirkIT

        Vandkoger 15 liter

       Vandkoger 15 liter

       1.759 kr. ex. moms

       www.gastroinventar.dk – Top kvalitet - Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen" - Kontakt : [email protected] +45 20 78 96 57 - Mandag - Fredag 09 - 16:00 - Gratis og hurtig levering - Mindst 1 års fuld garanti på ALLE varer , Vi dækker dele og udgifter til teknikker - Top kvalitet til lave priser - Dansk kundeservice - Prismatch på alle varer - Mulighed for leasing ved køb over 15.000 kroner - Få et samlet tilbud ved køb af mindst 25.000 kroner - Alle produkter er CE og TÜV godkendt til det Europæiske marked - Alle priser er plus moms 25 % - Salg til CVR, EAN og private - Priser på hjemmesiden er gældende Vandkoger 15 liter Produktmål: 325x320x470 mm Vægt: 3,5 kg Kapacitet: 15 lt Effekt: 2000 W Bestillingsvare Vandkoger 15 liter Vandkoger leveres i 5 forskellige størrelser og er udstyret med en automatisk temperaturkontrol, hvilket gør den energieffektiv. Den er også udstyret med varmeisolerede håndtag og vandniveauindikatorer. Vandkogerens vandvarmesystem er specielt designet, og den anvender en rustfri stålrørresistens. Desuden har den specialdesignede haner, der sikrer ergonomisk brug, og den er CE-mærket. Vandkoger er en pålidelig og alsidig vandkedel, der er ideel til brug i større forbrugsmiljøer. Den er konstrueret af 304 kvalitets krom-nikkel rustfrit stål, hvilket gør den både hygiejnisk og holdbar. Med sin automatiske temperaturkontrol er den også energibesparende, hvilket bidrager til en mere bæredygtig drift. De specielt designede haner og varmeisolerede håndtag gør det nemt og sikkert at bruge Vandkogeren. SKU: 1010R35 søgeord : Vandkoger Vandkoger til salg Vandkoger køb Vandkoger pris Elkedel Elkedel til salg Elkedel køb Elkedel pris Vandvarmer Vandvarmer til salg Vandvarmer køb Vandvarmer pris

       Aarhus N·tir.·Gastroinventar.dk·

       Briketpresser til papir 34x14x14 cm sort og rød

       Briketpresser til papir 34x14x14 cm sort og rød

       266 kr.

       Papirbriketpresseren hjælper dig med at gøre en indsats for miljøet. Den er designet til at genbruge dine aviser og andet papiraffald ved at omdanne det til brændstof. Med denne maskine kan du presse affaldspapir til én stor briket, som du kan bruge til brændstof til din pejs eller bålsted. Denne klassiske briketpresser til papir har et stel og håndtag i stål, hvilket gør den slidstærk og robust. Den kan nemt betjenes manuelt, mens du sparer penge på dine varmeregninger, og den viser dig koncepter bag ressourcebevarelse og bæredygtig udvikling. Takket være det specielle design med optimerede tryklejepunkter er det muligt at opnå en ideel trykfordeling. - Farve: Rød og sort - Materiale: Stål - Mål: 34 x 14 x 14 cm (L x B x H) - Pladsbesparende

       tir.·Boligcenter.dk

       Scope fra Randers + Radius

       Scope fra Randers + Radius

       1.895 kr.

       Scope fra Randers + Radius er en helt ny bæredygtig stolekollektion. Scope Spisestuestolen er en elegant stol, der med sine unikke detaljer skaber en særdeles komfortabel siddeoplevelse og bidrager til god akustik.Randers + Radius har skabt Scope Spisestuestolen med omtanke for miljøet. Stolens sæde og ryg i træ kan du byde naturen indenfor og tilføje ro og varme til din indretning. Scope Spisestuestolen er kendetegnet ved en helt særlig detalje, stetoskopet. Med stetoskopet kan du ændre stolens udtryk og skabe dit eget unikke design.Dette er et brugt møbel fra en Dansk virksomhed, det betyder at der i nogle tilfælde kan forekomme mere eller mindre tydelige brugsspor. Alle møbler er renset og gennemgået. 

       Hedehusene·tir.·Circular Furniture

       Ref: Tiny House

       Ref: Tiny House

       1.100.000 kr.

       Ref: Tiny House Vores udstillingshus sættes nu til salg og inderholder hovedhus 48 m2, 2 værelser på hver 13,7 m2, et orangeri og terrasse. Boligen. er karakteriseret ved: Miljøvenlige og certificerede materialer - både i forhold til fremstilling, transport, anvendelse og vedligeholdelse. Trægulve Genanvendelige materialer eller materialer, der kan bortskaffes med et minimalt brug af energi. Et reduceret energi og ressourceforbrug. På taget af hovedhuset er der monteret et 2.680 WP (Watt Peak) CIGS solcelleanlæg med 2x batteri backup, med inverter til 220 Volt. Gaskogeplade som bruger ca. 14% mindre CO2 end induktionskogeplader og hele 43% mindre end en gammeldags kogeplade, når du opvarmer to liter vand fra 10 grader til 100 grader. Udsugningsvarmepumpe der udnytter energien i den varme ventilationsluft og sikrer varme til boligens gulvvarme, køkken og badearmatur. ROCKWOOL Rockzero vægsystem med lav U-værdi og et vægsystem uden dampspærre, der tillader høj luftfugtighed i boligen at trænge ud gennem den uorganiske konstruktion. Udover energieffektiviteten er systemet kuldebrosfrit og bidrager til et bedre indeklima ved at reducere støjen udefra. Boligen lever op til kravene i BR18, og der kan opnås permanent byggetilladelse. Boligen kan Svanemærkes med det Nordiske Miljømærker der står for: Lavt energiforbrug Godt indeklima via krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring. Lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter. Lever op til strenge krav til bæredygtigt certificeret træ. Gennemgang af en uvildig tredjepart af både byggeproces og det færdige byggeri Løst inventar som vist på billeder medfølger ikke. (møbler, senge, borde, reoler, tv osv) Vi er naturligvis behjælpelig med pris for transport, skruefundamenter og montage på ny grund. Forinden pris kan regnes skal opstillingsplads være kendt, samt tilkørselsforhold med kranbil. Kom og se boligen som står på Amerikavej 1, 7000 Fredericia, den skal opleves i virkeligheden. Læs mere her: https://mobilhouse.dk/tiny-house/ L: 1200x1097x371        

       Fredericia·tir.·Brugteskurvogne.dk

       Fremhævet
       soldrevet parasollyskæde LED 130 cm

       soldrevet parasollyskæde LED 130 cm

       188 kr.

       Giv din have et dekorativt præg med disse soldrevne parasollyskæder fra HI. Lamperne kombinerer funktionalitet med et stilfuldt design. Med nok solskin i løbet af dagen vil lyskæden udsende en strålende glød om aftenen. Lysene med kabelstrips og klips kan hænges på parasolribberne eller på dit altangelænder. Lamperne tilbyder et bæredygtigt lys i haven takket være blinkefunktionen! - Farve: Varm hvid - Materiale: Gummi - Mål: 130 cm per kæde - Solcellelampe - Med kabelstrips og klips - Funktion: Tænd/sluk/blink - Batteri påkrævet: 1 x AA Ni-Mh (medfølger ikke) - Egnet til parasoller med 8 ribber

       tir.·Boligcenter.dk

       Bæredygtig Tandtråd Banbu Refill

       Bæredygtig Tandtråd Banbu Refill

       59,00 kr.

       MundFrisk.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        Ovntørret bæredygtig svensk bøg

        Ovntørret bæredygtig svensk bøg

        3.195,00 kr.

        DKBrændePå lagerFra PriceRunner
         Sponsoreret
         Bæredygtig Tandbørste Biobrush BLÅ

         Bæredygtig Tandbørste Biobrush BLÅ

         35,00 kr.

         MundFrisk.dkPå lagerFra PriceRunner
          Sponsoreret
          Earth Stool af Eva Harlou - Coffee Waste Dark

          Earth Stool af Eva Harlou - Coffee Waste Dark

          2.120 kr.

          Med fokus på jorden ressourcer og bæredygtighed har designer og arkitekt Eva Harlou med sin tegnestue Earth Studio skabt denne klasse og minimalistiske barstol for Mater. Basen er udført i sort genanvendelig stålrør, og er enten kombineret med FSC certificeret eg eller upcycled sort plastik emballage. Det fine design går hånd i hånd med det bæredygtige koncept, der former en fleksibel hverdags stol, perfekt til køkkenøen, eller barbordet. Design af Eva Harlou - Earth Studio for Mater Stand: Nyt Vejl. nypris 2.550 kr. inkl. momsDette er et brugt møbel fra en Dansk virksomhed, det betyder at der i nogle tilfælde kan forekomme mere eller mindre tydelige brugsspor. Alle møbler er renset og gennemgået.

          Hedehusene·tir.·Circular Furniture

          Vaillant aroTHERM Plus VWL 125/6 400V S2 Monoblock - 12 kW

          Vaillant aroTHERM Plus VWL 125/6 400V S2 Monoblock - 12 kW

          56.700 kr.

          Energivenlig og Miljøbevidst: Vaillant aroTHERM Plus bruger det naturlige kølemiddel R290 med et meget lavt GWP på 3, hvilket sikrer en bæredygtig og effektiv opvarmningsløsning. Høj Ydeevne under alle Forhold: Med en fremløbstemperatur på op til 75°C og et driftsområde fra -25°C til 46°C, garanterer varmepumpen pålidelig og konstant varme selv i ekstremt vejr. Økonomisk med Langsigtet Besparelse: Takket være dens høje energieffektivitet med A+++/A++ energimærker, tilbyder Vaillant aroTHERM Plus betydelige besparelser på energiregninger og reducerede driftsomkostninger

          Nibe·man.·Coolenergi.dk

          Kontorhotel i Søborgs attraktive erhvervskvarter

          Kontorhotel i Søborgs attraktive erhvervskvarter

          Fra kr.

          I nyt kontorhotel kan du leje kontorsuiter, faste pladser og flexible pladser. Her får du adgang til en række services og faciliteter, så du blot skal fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om det praktiske. Søborghus kontorhotel tilbyder bl.a. fælles mødecenter, eatery med frokostordning, lounges og hubs med kaffe og te og naturligvis bæredygtig rengøring. Møbleringen er ligeledes bæredygtig, da kontorhotellet er indrettet med cirkulær møblering hvor designmøbler genanvendes. Der er nemme adgangsforhold med bil og kommende Letbane i 2 minutters afstand. Kontorhotellet åbner i december 2023 velkommen til Søborghus Lejemålets energimærke er angivet til: D

          Søborg·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Mikado House: DGNB-certificeret flerbrugerhus ved DR Byen

          Mikado House: DGNB-certificeret flerbrugerhus ved DR Byen

          Fra kr. 133088

          Mikado House er et professionelt og moderne flerbrugerhus, som i 2023 er blevet miljøcertificeret med DGNB Guld. Der er fokus på bæredygtighed og energioptimering i huset, som er blevet udstyret med ladestandere til elbiler og solceller på taget. Der er desuden fokus på at servere bæredygtig og sund kost i kantinen. De grønne tiltag skal bidrage til arbejdsglæden i moderne rammer, hvor ambitionen er at skabe de ultimative rammer for netværk, vidensdeling og synergiskabende fællesskaber. Huset er opført som en U-formet bygning med et flot atrium, der inviterer til et uformelt arbejdsområde, café, loungeområder og touch-down pladser. De fem øverste etager i Mikado House er indrettet med kontor i varierende størrelser. I stueetagen er der en fantastisk personalerestaurant, PureGym og det meget anerkendte Ismageriet. Caféen i det åbne atrium sørger for friskpresset juice og kaffe i mange forskellige variationer, friskbagt morgenbrød og sandwichens til yderst overkommelige priser. P-pladser i kælderen kan lejes for kr. 1.650 pr. måned. Der er gæsteparkering under bygningen. Læs meget mere om Mikado House i prospektet. HIGHLIGHTS - 1.014 m² eller 1.770 m² kontor i et plan - DGNB Guld-certificering - Fleksibel binding - Personalerestaurant, cafe og mødecenter - Atrium med loungeområde - PureGym og Ismageriet i bygningen - Tæt på metrostationer - Elladestandere til elbiler - Parkering under ejendommen Lejemålets energimærke er angivet til: A

          København S·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Dell Precision R5500 Rack Server 2x Intel Xeon X5647 2,93Ghz 96 GB DDR3 ECC - Grade B

          Dell Precision R5500 Rack Server 2x Intel Xeon X5647 2,93Ghz 96 GB DDR3 ECC - Grade B

          5.995 kr.

          Køb din næste server refurbished – fremragende ydeevne til færre penge! En genbrugt Dell Precision R5500 Rack Server er et prisvenligt alternativ til en ny server. Og så er du samtidig med til at nedsætte CO2-forbruget.Overvejer du at investere i en ny server? Og vil du ikke gå ned på kvaliteten af produktet, men synes samtidig at prisen for en god server er lidt for høj? Det er der heldigvis en løsning på. Genbrugte server er et bæredygtigt alternativ, hvor du får et godt produkt til en noget lavere pris!Når du køber en genbrugt server får du et refurbished produkt. Refurbished betyder din server er rengjort, nulstillet, og at eventuelt nedslidte dele er udskiftet af professionelle teknikere. Du får derved et produkt som kan holde mange år frem, men blot til en meget bedre pris end ved køb af en ny.Nogle af fordelene ved at vælge en genbrugt Dell Precision R5500 Rack Server er:Du får en server i markedets bedste kvalitet til brøkdel af nyprisenDu sparer miljøet for unødigt CO2-forbrug

          Nørresundby·man.·Datamarkeddk

          Fremhævet
          Vaillant aroTHERM Plus VWL 75/6 230V S2 Monoblock - 7 kW

          Vaillant aroTHERM Plus VWL 75/6 230V S2 Monoblock - 7 kW

          48.500 kr.

          Energi- og Miljøeffektiv: Energimærket A+++/A++ og anvender R290 propan kølemiddel med lav GWP, hvilket gør det til et af de mest bæredygtige varmesystemer på markedet. Kraftfuld og Pålidelig: Opnår en høj fremløbstemperatur på op til 75°C og fungerer effektivt i et bredt arbejdsområde fra -25°C til 46°C, hvilket sikrer komfort under alle vejrforhold. Ideel til Erstatning af Ældre Systemer: Perfekt løsning til at opgradere fra olie- eller pillefyr med minimal miljøpåvirkning og reducerede opvarmningsomkostninger.

          Nibe·man.·Coolenergi.dk

          Lovpligtig RCD/RCBO beskyttelse til inverter (1P, 16A, 300MA, KL A)

          Lovpligtig RCD/RCBO beskyttelse til inverter (1P, 16A, 300MA, KL A)

          699 kr.

          Fuldstændig Beskyttelse: Udstyret med 1P 16A 300mA C karakteristik for optimal beskyttelse mod kortslutning, overbelastning og isolationsfejl. Fejldetektion Simplificeret: Klart indikatorpanel til hurtig identifikation af jordfejl, hvilket minimerer risiko for skader og nedetid. Økonomisk og Bæredygtigt: En investering i RCD/RCBO beskyttelse reducerer driftsomkostninger og forlænger udstyrets levetid, samtidig med at den opretholder høj energieffektivitet.

          Nibe·man.·Coolenergi.dk

          Hydroponisk væksttårn, Aerospring, 185x85cm, Grå

          Hydroponisk væksttårn, Aerospring, 185x85cm, Grå

          11.139 kr.

          Produktspecifikationer: Bredde: 0,85 m. Længde: 0,75 m. Højde: 1,87 m. Materiale: 600D Oxford polyester med PVC coating på bagsiden Ramme: Stål/Plast Farve: Grå Vægt: 32 kg. : C Certifikat: CE/RoHS Komplet, opretstående vækstsystem Til hjemmet, skoler og kontorer m.m. Solid vækstoverdækning i D600 Oxford polyester m/PVC 6 professionelle vækstlys giver større udbytte Vandingssystem med 23W undervandspumpe Sekskantet form giver maks. lysindfald Vækstskåle giver plads til 27 planter Mineraluld giver mere luft til rødderne Ikke noget vådt og beskidt jord Automatisk lys og vanding Wi-Fi timer styrer planlagt lys og vanding Hent app til at styre væksttårnet Solid bund med 6 hjul m/bremse giver mobilitet Udsugning Dette moderne, effektive helårs hydroponiske væksttårn fra Aerospring kalder man også et opretstående dyrkningssystem eller lodret minihave. Det er bl.a. beregnet til indendørs brug i hjemmet, skoler og kontorer. Det aeroponiske lavtrykssystem pumper vand fra den 75 l store beholder i bunden op gennem tårnet og spreder det ud på planternes rødder, så de får vand, næring og ilt. Med denne topmoderne vækstmaskine kan du nyde friske planter hver dag hele året – enten indendørs eller udendørs i havesæsonen. Væksttårnet er udviklet til høj produktivitet og er nemt at bruge, da der er lagt stor vægt på effektivitet og funktionalitet. Det lodrette system benytter sig af en aeroponisk teknik, der giver planternes rødder langt mere luft og ilt og fremmer på den måde væksten betydeligt. Du kan dyrke op til 27 planter på ikke ret meget plads – tårnet måler 85 cm fra hjørne til hjørne. Vækstcoveret sørger for yderligere 30 % vækst, når det er lukket, og på grund af det elegante, sekskantede design, er de 6 professionelle 23W vækstlys placeret, så planterne får maksimalt lys, og det betyder igen øget udbytte. Væksttårnet har en stor 75 l vandtank nederst, og det betyder færre opfyldninger samt en mere stabil næring og pleje af planterne. Den indbyggede vandslange er nem at tage af, når der skal tømmes og skiftes vand. Det lodrette havesystem kan bruges indendørs hele året, men hvis du ønsker det, kan du fjerne vækstcoveret m.m. og have væksttårnet stående udenfor i havesæsonen. Der medfølger en 10 m udendørs ledning. Sættet med væksttårn indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang bortset fra vand og frø. Hele systemet kan sættes op på 3 timer eller mindre. Bliv medlem i Aerospring Hydroponic Facebook Group Som kunde hos Dancover/Aerospring får du adgang til den lukkede Aerospring Gardeners Facebookgruppe, der har over 2.500 medlemmer rundt om i verden – og gruppen vokser hver dag! Ønsker du at dyrke bæredygtigt, så kan denne gruppe hjælpe dig. Det er et forum, hvor du kan stille spørgsmål, få gode råd og se, hvad alle de andre dyrker rundt omkring (Obs! Kun på engelsk). Nogle generelle spørgsmål kan omhandle vedligeholdelse af Aerospring væksttårnet, hvordan man gør tingene bedst, slipper for skadedyr, bestøver, hvilke planter man skal vælge, hvor længe planterne holder og meget andet! Kom med i gruppen og få andre til at hjælpe dig med at dyrke mere bæredygtigt og se, hvordan du kan dyrke din egen mad derhjemme. Fordi Aerospring Gardeners Facebook gruppen er en lukket gruppe, skal du for at blive medlem oplyse dit ordrenummer samt acceptere, at du vil overholde gruppens regler. Der er kontaktoplysninger i gruppen, hvis du ikke automatisk kan komme med. Dancover kan desværre ikke hjælpe med hensyn til Facebook. Meld dig ind i Aerospring gruppen i dag!

          Hellebæk·man.·Dancover

          Copenhagen Towers: LEED-platin certificeret kontorkompleks

          Copenhagen Towers: LEED-platin certificeret kontorkompleks

          Fra kr. 64250

          Velkommen til Copenhagen Towers - et dynamisk og toptunet flerbrugerhus i international atmosfære i Ørestaden lige ved metroen. Med fokus på den grønne omstlling er Copenhagen Towers opført med den nyeste og mest miljøvenlige bygningsteknologi på markedet. Og danske Lendager Group har tænkt bæredygtighed ind i arkitekturen og brug af materialer, så kontorkomplekset er blevet certificeret med en LEED platin bæredygtighedscertificering. Copenhagen Towers betår af både kontorer og hotel, hvor Crowne Plaza Hotel er tegnet af danske Dissing+Weitling, mens Foster+Partners fra London står bag kontortårnet og det imponerende atrium.Det flotte atrium binder de to tårne sammen som hovedindgang med en grøn oase og et socialt mødepunkt. Visionen er at skabe fremtidens arbejdsplads med fokus på gode arbejdsrammer, trivsel og ikke mindst energieffektive løsninger, der er klimavenlige og gode for tallene på bundlinjen. Der er desuden adgang til mange faciliteter såsom receptionsservice, mødecenter, fitness center, 4-stjernet hotel samt restaurant, bar, lounge og café. Der er p-kælder med ladestandere i ejendommen. OMRÅDET Copenhagen Towers ligger i Ørestad, som er blandt Københavns hurtigst voksende erhvervsdistrikter med mange internationale virksomheder. Området er et centralt knudepunkt med gode trafikforbindelser med både metro, tog og busforbindelser lige udenfor døren med blot 1 stop til lufthavnen og 6 min. til Københavns Hovedbanegård. Der findes et væld af gode caféer og restauranter i området, samt alt hvad man kan ønske sig af shopping og forlystelser, skoler og uddannelsesinstitutioner. Der er desuden både golfbane, skøjtehal, kunstgræsbaner og Royal Arena inden for kort afstand. De grønne områder indbyder til Walks and Talks under åben himmel eller blot en opkvikkende pause eller løbetur efter endt arbejdsdag. LEJEMÅLENE Copenhagen Towers tilbyder moderne lejemål med åbne og lyse kontorarealer, som bidrager til et behageligt arbejdsklima. De mange fællesfaciliteter i Copenhagen Towers betyder at den enkelte lejer opnår en mere effektiv udnyttelse af arealerne, så man kan indrette sig, som man ønsker i de åbne kontorarealer. Lejemålene har et flot indgangsareal med store vinduer fra gulv til loft, hvor man får en imponerende udsigt, og hvor der er mulighed for at etablere recception, hvilket giver en god oplevelse for medarbejdere og kunder. HIGHLIGHTS • Kontorlejemål fra 514-1.362 m² • Internationalt miljø i Ørestad • Kontorkompleks med LEED platin-certificering • Kontorer og hotel i samme bygning • Imponerende atrium med reception og loungeområde med bar • Konferencefaciliteter og møderum i mange størrelser • Førsteklasses personalerestaurant, fitnesscenter og café • 300 meter fra Ørestad metro • 1 stop med regionaltog til lufthavnen • P-kælder med elladestandere

          København S·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Dell Precision R5500 Rack Server 2x Intel Xeon X5647 2,93Ghz 96 GB DDR3 ECC - Grade B

          Dell Precision R5500 Rack Server 2x Intel Xeon X5647 2,93Ghz 96 GB DDR3 ECC - Grade B

          4.995 kr.

          Køb din næste server refurbished – fremragende ydeevne til færre penge! En genbrugt Dell Precision R5500 Rack Server er et prisvenligt alternativ til en ny server. Og så er du samtidig med til at nedsætte CO2-forbruget.Overvejer du at investere i en ny server? Og vil du ikke gå ned på kvaliteten af produktet, men synes samtidig at prisen for en god server er lidt for høj? Det er der heldigvis en løsning på. Genbrugte server er et bæredygtigt alternativ, hvor du får et godt produkt til en noget lavere pris!Når du køber en genbrugt server får du et refurbished produkt. Refurbished betyder din server er rengjort, nulstillet, og at eventuelt nedslidte dele er udskiftet af professionelle teknikere. Du får derved et produkt som kan holde mange år frem, men blot til en meget bedre pris end ved køb af en ny.Nogle af fordelene ved at vælge en genbrugt Dell Precision R5500 Rack Server er:Du får en server i markedets bedste kvalitet til brøkdel af nyprisenDu sparer miljøet for unødigt CO2-forbrug

          Nørresundby·man.·Datamarkeddk

          Fremhævet
          Lager/depot lejemål i velholdt ejendom tæt på offentlig transport, samt motorvejsnettet og store indfaldsveje.

          Lager/depot lejemål i velholdt ejendom tæt på offentlig transport, samt motorvejsnettet og store indfaldsveje.

          Fra kr. 12282

          Der er adgang til lejemålet via fælles rampe og prot, samt egen port til lejemålet. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder. Gratis parkering på terræn. I har nu muligheden for at leje et lagerlokaler i en sikker og velholdt ejendom. Der er adgang fra stor fælles rampe, som giver adgang til fællesområde i kælderplan via. en fællesport. Herfra har i adgang til lejemålet via egen port. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder. Der er desuden gratis parkering på terræn. Ejendommen er beliggende nær Ring3, som er en 19 km ringrute gennem Københavns forstæder. Ring3 har derfor forbindelser til flere af Hovedstadens motorveje og store indfaldsveje. Ringruten kommer i fremtiden til at få anlagt en 28 km lang letbanestrækning, som kører fra Lundtofte i Lyngby i nord til Ishøj i syd. Gladsaxe kommune får anlagt 6 stationer på strækningen. Gladsaxe Erhvervskvarter skal omdannes til Gladsaxe Ringby, en attraktiv, grøn og bæredygtig bydel med erhverv og andre by funktioner med fokus på sundhed og bevægelse for områdets brugere. INFRASTRUKTUR - MED BUS - Ca. 5 min. gang til buslinje 161 og 300S med forbindelser mellem Lyngby St., Rødovre St., og Ishøj St. - MED TOG - Under 3 km til Herlev St med S-togs-linjerne C og H. - I BIL - Ca. 500 meter til Ring3, samt under 1 km til motorvejsnettet med både Hillerødmotorvejen og Motorring 3.

          Søborg·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Kontorlejemål i prestigeejendom i Ørestad City

          Kontorlejemål i prestigeejendom i Ørestad City

          Fra kr. 40975

          447 m2 lyst kontor på 5. etage Tæt på metro, motorvejsnet og Københavns Lufthavn Fælles reception, eatery og taghave Mulighed for bæredygtig møblering af begge lejemål Mulighed for parkering i p-kælder (By & Havn) Indkøbsmuligheder i nærheden Kontorer i Ørestad Citys ikoniske prestigebyggeri winghouse, tegnet af Henning Larsen Architects. Her får I bl.a. individuelle kontorer, mødelokaler og tekøkken med spiseplads. Der er et optimalt lysindfald grundet de store panoramavinduer og glaspartier i gangarealet. Kontorerne har ventilation og køl, som året rundt sørger for et godt indeklima. I har mulighed for at benytte ejendommens businesscenter med fælles reception, kopi/print, postordning, sekretæropgaver og mødelokaler, og I kan leje fuldt udstyrede arbejdspladser til løbende projektopgaver m.m. Lejemålets energimærke er angivet til: B

          København S·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Lenovo ThinkCentre M920s - Intel i5 8500 3,0GHz 240GB SSD 8GB Win11 Pro - Grade B

          Lenovo ThinkCentre M920s - Intel i5 8500 3,0GHz 240GB SSD 8GB Win11 Pro - Grade B

          3.195 kr.

          Køb din næste stationære pc refurbished – fremragende ydeevne til færre penge! En genbrugt Lenovo ThinkCentre M920s er et prisvenligt alternativ til en ny stationær. Og så er du samtidig med til at nedsætte CO2-forbruget.Overvejer du at investere i en ny computer? Og vil du ikke gå ned på kvaliteten af produktet, men synes samtidig at prisen for en god pc er lidt for høj? Det er der heldigvis en løsning på. Genbrugte stationære er et bæredygtigt alternativ, hvor du får et godt produkt til en noget lavere pris!Når du køber en genbrugt stationær får du et refurbished produkt. Refurbished betyder din pc er rengjort, nulstillet, og at eventuelt nedslidte dele er udskiftet af professionelle teknikere. Du får derved et produkt som kan holde mange år frem, men blot til en meget bedre pris end ved køb af en ny.Nogle af fordelene ved at vælge en genbrugt Lenovo ThinkCentre M920s er:Du får en computer i markedets bedste kvalitet til brøkdel af nyprisenDu sparer miljøet for unødigt CO2-forbrug

          Nørresundby·man.·Datamarkeddk

          Fremhævet
          Kontorhus eller domicil med trivsel, bæredygtighed og convenience i højsædet –nu og fremtiden

          Kontorhus eller domicil med trivsel, bæredygtighed og convenience i højsædet –nu og fremtiden

          Fra kr. 29167

          - Full-service kontorhus og kontorpladser - Unikke lejemål fra 200 - 10.989 m² - Mulighed for domicil på 13.404 m² med plads til 924 medarbejdere - Tæt på Enghave Brygge Metro - Café, reception, eatery, mødelokaler, terrasse og tagterrasse - Stærk bæredygtighedsprofil (A DGNB Guld certificering) - Tæt på havnebad, caféliv og restauranter - Klar til indflytning medio 2026 I woods får du glæde af de mange gennemtænkte designgreb og indretningsløsninger, som giver dig en komfortabel arbejdsdag. Etagernes fælles hubs har tekøkken hvor du kan hente kaffe og te, loungeområde og printstationer. I stueetagen finder du husets fælles café, lounge og mødefaciliteter. Her er der lagt vægt på at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan nyde en kop kaffe væk fra skrivebordet. Lej dit eget kontor med fleksibel indretning og adgang til alle husets services. Eller lej en kontorsuite eller plads i husets interne kontorhotel. Lejemålets energimærke er angivet til: G

          København SV·man.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Vaillant aroTHERM Plus VWL 105/6 400V S2 Monoblock - 10 kW

          Vaillant aroTHERM Plus VWL 105/6 400V S2 Monoblock - 10 kW

          55.000 kr.

          Højeste Energieffektivitet: Energimærket A+++/A++ sikrer en af markedets mest energieffektive varmeløsninger, som reducerer dit energiforbrug og varmeomkostninger. Miljøvenligt Kølemiddel: Benytter det naturlige kølemiddel R290 propan, som har en minimal global opvarmningspotentiale (GWP på 3), for en mere bæredygtig fremtid. Robust og Fleksibel Ydeevne: Udstyret med avanceret inverterteknologi og et bredt arbejdsområde (-25° C til 46° C), ideel til både nye installationer og udskiftning af ældre opvarmningssystemer.

          Nibe·man.·Coolenergi.dk

          Dejlig kolonihave i Engen, Aalborg SV

          Dejlig kolonihave i Engen, Aalborg SV

          150.000 kr.

          Har du en drøm om at eje en fantastisk dejlig kolonihave i Aalborg? Om at vågne til fuglekvidder, drikke morgenkaffe under parasollen, og gå en morgentur i Østerådalens fantastiske natur som ligger 2 minutter væk? Så kan vi tilbyde dig en charmerende og skøn kolonihave med søde naboer, beliggende i den attraktive kolonihaveforening “Engen” ved Østerådalen - kun få kilometer fra Aalborg Centrum. Et idyllisk træhus med en nem have, som er lige til at gå til, og som kan nydes med det samme. Fakta: - Lyst og dejligt hus indrettet og renoveret i nordisk stil, med mørklægningsgardiner og “hems” med integreret seng - Akustikvæg monteret i 2022 - Funktionel og god varmepumpe, med aircondition-effekt om sommeren - Huset er med indlagt el og vand - 6 højbede medfølger - Stort og rummeligt drivhus med 4 kapillærkasser - Bæredygtig opsamling af regnvand - Badeværelse med bruseniche - Der er stadig plads på grunden til at du kan sætte dit eget præg - måske drømmer du om en overdækket terrasse? - Bopælspligt i Aalborg kommune Renoveret fra 2021 til 2023. Der er blandt andet nyistandsat køkken med ny sokkel i 2023, lagt helt nyt gulv og malet indvendig. Derudover er der lagt helt ny terrasse i 2022, som indbyder til grillhygge hele sæsonen. Redskabsskuret har fået nyt tag i 2022. Du overtager en have med: - Æbler - Pærer - Blommer - Brombær .. samt et drivhus med masser af plads. Du kan sætte dine egne planter og skabe din helt egen have, lige som du ønsker 🌱 Der er desuden sandkasse og flagstang i haven. Huset sælges møbleret. Alle haveredskaber på grunden medfølger i handlen. Kontakt os meget gerne på 22 38 38 83 hvis du har lyst til at opleve havens atmosfære ved en fremvisning 😊 Salgspris (inklusiv nærmere aftalte løsøre): 150.000,00 Realistiske bud modtages.

          Aalborg SØ·søn.·

          Lyserød spand (str. 33 x 33 cm)

          Lyserød spand (str. 33 x 33 cm)

          175 kr.

          Omnioutil design-spand.Spandene er super holdbare og kan bære op til 150 kg. Brug dem som skamler, natbord, sidebord eller til alverdens ting og sager, de er lavet i hårdt plastik og kan sagtens stå ude i regnen eller i køkkenet, på børneværelset med legetøj, i gangen med sko i. Kun fantasien sætter grænser.Spanden er uden phtalater, så den kan bruges til opbevaring af diverse madvarer i køkkenet. Den kan også stå i haven, da den kan klare op til minus 20 grader.Nypris 325krMål:Højde: 33,8 cm.Diameter: 31 cm.Indhold: 20 liter.Der er to til salg, søg på “spand”. De japanske spande Omnioutil fra Hachiman, er bestemt ikke blevet populære uden grund. Anvendelighed, praktisk og smuk er bare nogle af de begreber man kan beskrive de japanske spande med.Her får du den japanske spand Omnioutil i en smuk bagt grøn farve med mørkere låg og hank end spanden. Den kan indeholde op til 20 liter. Til spanden medfølger der et flot låg.En japansk spand med flere funktionerOmnioutil er ikke en hvilken som helst spand. Den japanske spand er designet ud fra anvendelighed. Dette betyder også, at spanden ikke kun er anvendelig til brug af opbevaring. Spanden kan tilmed også bruges som skammel eller som en lille stol, da den kan holde op til 150 kg. Ydermere er Omnioutil fødevaregodkendt i Japan, en godkendelse der lever fuldt op til EU-fødevarekrav. Brug derfor med fordel spanden til dine nye grønsager fra køkkenhaven, uden at bekymre dig om giftige kemikalier. Den japanske spands unikke design og holdbare konstruktion, er noget du vil få glæde af i mange år frem. Brug den japanske Omnioutil spand til alt fra opbevaring af dine haveredskaber, til kompost, og som skammel.En japansk spand til udendørs brugOmnioutil kan benyttes til indendørs- såvel som udendørs brug. Spandens flotte farve vil passe ind i ethvert uderum. Ydermere får du i spanden et funktionelt og anvendeligt redskab til din have, som tilmed også vil pynte i din udendørs indretning.Udover at spanden er perfekt til opbevaring af haveredskaber eller kompost, vil den også blive din bedste ven når køkkenhaven skal luges. Brug med fordel den japanske spand som skammel når du luger dit højbed, køkkenhave eller blomsterbed. På den måde skåner du ryggen. Omnioutil er udført i plastik og har i den praktiske hank, et hul der passer perfekt til haveslangen. Du kan derfor nemt fylde din spand med vand og i mellemtiden lave andet havearbejde. Den japanske spand er frostsikker ned til -20°C. Du skal derfor ikke bekymre dig om hvorvidt du kan lade spanden stå udedøre. Spanden er derfor også ideel som urtepotteskjuler eller plantekasse til smukke afgrøder. Derudover kan spanden vaskes ved op til 120°C og kan derfor med fordel sagtens komme i opvaskemaskinen.Genanvendelig plastik spandDen japanske Omnioutil spand er udført i plast. Plasten indeholder ingen giftige stoffer og er derfor hverken farlig for dig eller naturen. Skulle spanden destrueres, så er spandens plastmateriale 100% genanvendeligt. Ved forbrænding vil restprodukterne være vand og kuldioxid.Omnioutil har en lang liste af anvendelsesmuligheder. For bare at nævne et par stykker, så er den japanske spand perfekt til opbevaring af kompost fra haven eller haveredskaber. Ydermere er den perfekt som skammel eller som urtepotteskjuler.10 grunde til at købe en Omnioutil spandFrostsikker ned til -20°CKan vaskes ved op til 120°CPerfekt til opbevaringKan bruges som skammel og bære op til 150 kgFødevaregodkendt i JapanFri for gift og phthalaterEt smart hul til i hanken til haveslangenKan bruges både udendørs og indendørsSmukt design og farvekombinationLang holdbarhed og stor anvendelighedHistorien bag den japanske spandDen japanske spand fra Hachiman er ikke designet ud fra tilfældigheder. Der er tanke og historie bag både funktion, materiale og design. Historien begynder i de japanske alper i byen Gujo Hachiman. I 1965 blev den japanske familie virksomhed grundlagt, Hachiman Kasei. I 1982 dør ejeren Hr. Takagaki og hans hustru Miyoko står tilbage med virksomheden.Miyoko er uddannet designer. Hun beslutter sig for at fører familie virksomheden videre og designe smukke, praktiske og anvendelige plastik produkter. Dette resulterer i, at den japanske Omnioutil spand bliver født i 1994Navnet Omnioutil er ikke tilfældigt. Omnioutil betyder nemlig "anvendeligt til alt" som netop også var tanken bag Miyoko´s design. I Japan har anvendelighed nemlig en stor betydning. Ofte bor japanerne i mindre hjem, hvor pladsen og opbevaringsmulighederne er små. Derfor skulle spanden være anvendelig og med flere forskellige funktioner. Hachiman er i dag en yderst innovativ virksomhed. Miyoko har trukket sig tilbage fra posten som direktør, som nu er overtaget af sønnen Katsuro. Tilmed er det i dag datteren Maiko der står for virksomhedens design. Hachiman har som plastproducent formået at skabe både flotte, anvendelige og bæredygtige produkter med fokus på design. Deres produkter er af høj kvalitet og har en uendelig holdbarhed. Netop dette har de også vundet samtlige priser for. Allerede i 1994 hvor Omnioutil spanden blev født, vinder de prisen "GOOD DESIGN". Tilmed vinder de i år 2010 prisen "LONG LIFE-AWARD". Den japanske spand fra Hachiman må siges at være en succes der holder i mange år frem.SpecifikationerMateriale: Polypropylen (spand, låg og håndtag) og Polyethylen (ringen på håndtaget). Plasten er ny og kan genanvendes.Farve: Bagt grøn hvor låg og hank er i en mørkere farve end selve spanden, se billede for farver.Mål: B33 x D31,2 x H33,8 cmLiter: 20 LiterVægt: 1,2 kgMax. belastning: 150 kg med låget monteret. Låg medfølger.Bemærk: Frostsikker ned til -20°C og vaskbar ved op til 120°C Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Omnioutil Farve: Lyserød Størrelse: 33 x 33 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Sålbænke, Polysan polymerbeton

          Sålbænke, Polysan polymerbeton

          500 kr.

          Polysan sålbænk polymerbeton, glat overflade med mat finish S5-25 sort 1200x250x55 mm Længde: 1200 mm Bredde: 250 mm Højde på bagkant: 55 mm Vægt: 20,5 kg Polysan sålbænke kan benyttes i alle slags vinduestyper. Sålbænke anvendes for at lede vandet væk fra muren. Polysan polymerbeton-sålbænke er slidstærke, og på grund af det stærke og bæredygtige materiale holder sålbænkene i mange år. Sålbænke bør udspringe sig mindst 3 cm frem i facaden. Der bør beregnes 6 cm til indmuring i hver side. Polysan sålbænke kræver ikke nogen vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Overfladen kan friskes op med et tyndt lag stenolie. Sålbænken har en glat overflade med en mat finish. https://www.bygmax.dk/polysan-salbaenk-polymerbeton-glat-overflade-med-mat-finish-s5-25-sort-1200x250x55-mm.html Ny og har aldrig været monteret. Pris pr. stk.

          Stenderup·søn.·

          Heatless curls fra Hairlust UBRUGT I ORIGINAL EMBALLAGE (str. 24 x 11 cm)

          Heatless curls fra Hairlust UBRUGT I ORIGINAL EMBALLAGE (str. 24 x 11 cm)

          98 kr.

          Få bløde, medgørlige krøller over natten, uden brug af skadelig varme fra krøllejernet.Få bløde og livlige krøller uden varme.Bamboo Heatless Curls Kit gør det let at få flotte og glansfulde krøller over natten.Produktet er produceret i bæredygtigt bambusmateriale, som er lige så blødt og glat som silke (men cruelty-free!), hvilket betyder, at metoden er yderst skånsom mod dit hår.Få nemme krøller over natten - helt uden brug af varme!Vi er mange, der har et had-kærligheds-forhold til krøllejernet.På en ene side fremtryller det de flotteste, bløde krøller, men på den anden side slider det også gevaldigt på lokkerne, og på længere sigt formår, at gøre mere skade end gavn.Til trods for at de varmefrie krøller altid er et godt valg, er de fleste metoder dog alt for besværlige eller tidskrævende til at opnå gode resultater.Det er her skånsomme Bamboo Heatless Curls Kit kommer ind i billedet!Let og hurtigt snor du håret rundt om hårbøjlen for at fremme de livlige, smukke krøller.Hårbøjlens geniale design gør det velegnet til et hav af forskellige hårlængder.Det bløde og glatte bambusmateriale forebygger krus i de smukke krøller.Så du kan trygt kan bruge det, uden at være bange for, at lokkerne tager skade!Brugervejledning video: https://vimeo.com/814909296 Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Hairlust Farve: Grå Størrelse: 24 x 11 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Scandinavian Yellow A1 ENplus Træpiller 6mm 900kg.

          Scandinavian Yellow A1 ENplus Træpiller 6mm 900kg.

          2.824 kr.

          Vores bedste kvalitet, uden sammenligning! Bestil inden priserne stiger igen! Virkelig top kvalitets fine lyse træpiller uden smuld. Perfekte til pilleovnen og naturligvis også til fyr. Meget lidt aske! Som strøelse giver det nogle flotte lyse bokse! Leveres på paller med 900kg pakket i sække af 15kg Brændeværdi ca: 4600-4700 kcal/kg Askeindhold max 0,3-0,5% FSC certificeret, et bæredygtigt valg.

          Frederikssund·søn.·NordiskHandel.dk

          Fremhævet
          Attraktiv erhvervsandel med restauranttilladelse

          Attraktiv erhvervsandel med restauranttilladelse

          Fra kr.

          På Gasværksvej, lige ved Vesterbro Torv. - Med en central beliggenhed lige ved Vesterbro Torv er denne erhvervsandel perfekt til café eller restaurant - Tilladelse til restaurant med udsugning giver mulighed for gastronomisk drift - Lav boligafgift sikrer økonomisk bæredygtighed - Ret til fremleje giver fleksibilitet og ekstra indkomstmuligheder - Alt inventar medfølger, klar til drift fra dag ét - Velegnet til investering eller eget brug – en attraktiv mulighed. Lejemålets energimærke er angivet til: C

          København V·søn.·Lokalebasen.dk

          Fremhævet
          Computertaske, Dbramante1928, Kronborg

          Computertaske, Dbramante1928, Kronborg

          1.000 kr.

          Computertaske, Dbramante1928 1.000 kr. Kronborg er en rummelig og funktionel PC-taske med et tidløst design - praktisk luksus, når det er bedst! Tasken er håndlavet af bæredygtigt kernelæder, og har flere velorganiserede opbevaringsrum, herunder en beskyttende lomme til din MacBook eller PC. Den perfekte taske til alle hverdagens nødvendigheder. To store separate lynlåsrum samt en rummelig forlomme og en baglomme • Passer til Laptops op til 16” • Indre lommer til organisering af stort og småt • Aftagelig og justerbar skulderrem • Lavet af holdbart kernelæder på vores 100% CO2-neutrale fabrik

          Odense M·lør.·

          WWF Tøjdyr pingviner (str. 23 til 28 cm)

          WWF Tøjdyr pingviner (str. 23 til 28 cm)

          82 kr.

          To bløde bamser der forestiller kejser pingviner. Den ene er en voksen kejserpingvin med karakteristisk gult og sort markering på hoved og hals, og den anden er en kejser pingvin unge med grå og hvid fjerdragt.God stand uden brugsspor.“WWF Plush kollektionen består af en bred vifte af bløde naturtro plys udelukkende skabt til Verdensnaturfonden (WWF). For hvert solgte plys doneres der til den lokale WFF-organisation for at beskytte naturen og dyrelivet.Med førsteklasses plysdyr, lavet med den højeste respekt for naturen, produceres efter de højeste standarder hvad angår bæredygtighed (Der Blauer Engel) og alle leverandører opfylder éthical supply chain’ (ICTI) status.Med 100% genanvendt PET-fyld, gør Int. Bon Toys alt hvad de kan for at passe på vores klode og samtidig forkæle babyer og børn med søde og bløde plysdyr. Alle bamser er desuden håndlavet med omhu og omhyggelighed.” 100% genanvendt PET-fyld Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: WWF Farve: Sort, Grå Størrelse: 23 til 28 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·lør.·Orderly Shop

          Fremhævet
          'Marthas måltider: kogebog for daginstitutioner og familier' af Nikolaj Løngreen (bog)

          'Marthas måltider: kogebog for daginstitutioner og familier' af Nikolaj Løngreen (bog)

          69 kr.

          Forfatteren er køkkenchef på Martha Hjemmet, en københavnsk institution hvor mere end 125 børn på 0-6 år hver dag får et sundt og lækkert måltid. I bogen giver han sine bedste opskrifter, der alle tager hensyn til de krav der stilles til maden i en daginstitution. Alle opskrifter har to ingredienslister med mængder beregnet til henholdsvis 50 børn og en familie på to voksne og to børnMartha Hjemmet på Nørrebro giver hver dag 125 børn på 0-6 år et sundt og lækkert måltid, fremstillet af den unge gourmet-kok Nikolaj. I kogebogen giver han sine bedste opskrifter, der alle tager hensyn til de krav, der stilles til maden i en daginstitution. Det vil sige, der tages hensyn til den multietniske sammensætning af børnegruppen, til de mest udbredte former for allergi og overfølsomhed blandt børn og ikke mindst til de begrænsede budgetter. Der lægges vægt på økologi og bæredygtighed, herunder fornuftig anvendelse af rester. Alle opskrifter er grundigt gennemprøvede og godkendt af både børn og pædagoger. Bogen indeholder desuden kapitler om emner som ernæring og sundhed, kræsenhed, madkulturens betydning og måltidet som en del af pædagogikken.Titel: Marthas måltider : kogebog for daginstitutioner og familierForfatter: Nikolaj LøngreenForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2018Sider: 201Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i dag·Orderly Shop

          Ny
          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          46.800,56 kr.

          Produktspecifikationer: Bredde: 3,45 m. Længde: 2,28 m. Højde: 2,30 m. Dør: 1,51x1,91m Materiale: Nordisk Gran (Picea Abies)/HPL (Højtrykslaminat) Snelast: 160kg/m² Indre mål: 3,32x2,15 m. Ydre mål: 3,45x2,36 m. Loftpanel tykkelse: 12mm Sidepanel tykkelse: 6mm Farve: Antracit/Hvid Vægt: 484 kg. : C Redskabsskur i træ beklædt med HPL-paneler Panelerne er vejrbestandige og farvestabile Ramme i solidt FSC-mærket nordisk gran Unikt design og kvalitet Design dit eget skur ved at vende panelerne Panelerne har et indhold på over 70 % træfibre Taget skal inddækkes med en gummimembran i EPDM (Medfølger ikke) Vinduer giver naturligt lys inde i skuret om dagen Dobbeltdør 1,51x1,91 m Kan aflåses med den indbyggede cylinderlås Alle dele er skåret til og klar til at blive samlet Designet og fremstillet i EU Snelast 160 kg/m² 7,86 m² Moderne redskabsskur med en solid ramme i FSC-mærket nordisk gran beklædt med de innovative HPL-facadepaneler i høj arkitektonisk kvalitet. De unikke 6 mm HPL-paneler er ekstremt holdbare, vejrbestandige og farvestabile. Panelerne har et træfiberindhold på over 70 %, som stammer fra bæredygtig skovdrift med FSC-certifikat. Rammen består af solidt FSC-mærket nordisk gran og 12 mm tagplader. Bemærk venligst, at du skal inddække tagpladerne med en EPDM-membran, som ikke er inkluderet! Det elegante og moderne redskabsskur i træ har en stor dobbeltdør, der giver nem adgang. Døren kan aflåses med den indbyggede cylinderlås, så dine ting står godt og sikkert i skuret – det være sig haveredskaber, havemaskiner, cykler, tilbehør til poolen og meget andet. Vinduerne sørger for naturligt lys inde i skuret i løbet af dagen, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Bemærk venligst, at du kan skabe et endnu mere enestående og personligt haveskur ved at vende nogle af de forskellige facadepaneler, så du skifter farven. Træet til rammen er ubehandlet, så du skal bruge en eller anden form for træbeskyttelse – vi anbefaler, at du påfører det trinvis efterhånden som du får samlet rammen. Alle delene til dette skønne redskabsskur i træ er præfabrikeret, og du finder et estimeret tidsforbrug over arbejdet i manualen. Rammen er ekstra stærk på grund af nogle dobbeltsamlinger rundt om på rammen. Vi anbefaler, at du placerer dit Bertilo HPL-redskabsskur i træ på en fast og plan overflade som f.eks. cement, fliser, brosten eller tilsvarende, så du også får en fast og præsentabelt gulv inde i skuret. De innovative facadepaneler tager ikke imod fugt og lader sig ikke påvirke af vejret, skimmel eller råd. Både pladernes UV-modstandsdygtighed og farvestabilitet kan måle sig med de bedste klassifikationer – og farven vil ikke ændre sig væsentligt de første 10 år som minimum. Selv om panelerne er skabt til al slags vejr, så anbefaler vi, at du sørger for en smule afstand rundt om hele skuret for at sikre lidt luftcirkulation. Har du spørgsmål om vores redskabsskure i træ eller nogle af vores mange andre produkter? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores chat.

          Hellebæk·lør.·Dancover

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          46.800,56 kr.

          Produktspecifikationer: Bredde: 3,45 m. Længde: 2,28 m. Højde: 2,30 m. Dør: 1,51x1,91m Materiale: Nordisk Gran (Picea Abies)/HPL (Højtrykslaminat) Snelast: 160kg/m² Indre mål: 3,32x2,15 m. Ydre mål: 3,45x2,36 m. Loftpanel tykkelse: 12mm Sidepanel tykkelse: 6mm Farve: Grå/antracit Vægt: 484 kg. : C Redskabsskur i træ beklædt med HPL-paneler Panelerne er vejrbestandige og farvestabile Ramme i solidt FSC-mærket nordisk gran Unikt design og kvalitet Design dit eget skur ved at vende panelerne Panelerne har et indhold på over 70 % træfibre Taget skal inddækkes med en gummimembran i EPDM (Medfølger ikke) Vinduer giver naturligt lys inde i skuret om dagen Dobbeltdør 1,51x1,91 m Kan aflåses med den indbyggede cylinderlås Alle dele er skåret til og klar til at blive samlet Designet og fremstillet i EU Snelast 160 kg/m² 7,86 m² Moderne redskabsskur med en solid ramme i FSC-mærket nordisk gran beklædt med de innovative HPL-facadepaneler i høj arkitektonisk kvalitet. De unikke 6 mm HPL-paneler er ekstremt holdbare, vejrbestandige og farvestabile. Panelerne har et træfiberindhold på over 70 %, som stammer fra bæredygtig skovdrift med FSC-certifikat. Rammen består af solidt FSC-mærket nordisk gran og 12 mm tagplader. Bemærk venligst, at du skal inddække tagpladerne med en EPDM-membran, som ikke er inkluderet! Det elegante og moderne redskabsskur i træ har en stor dobbeltdør, der giver nem adgang. Døren kan aflåses med den indbyggede cylinderlås, så dine ting står godt og sikkert i skuret – det være sig haveredskaber, havemaskiner, cykler, tilbehør til poolen og meget andet. Vinduerne sørger for naturligt lys inde i skuret i løbet af dagen, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Bemærk venligst, at du kan skabe et endnu mere enestående og personligt haveskur ved at vende nogle af de forskellige facadepaneler, så du skifter farven. Træet til rammen er ubehandlet, så du skal bruge en eller anden form for træbeskyttelse – vi anbefaler, at du påfører det trinvis efterhånden som du får samlet rammen. Alle delene til dette skønne redskabsskur i træ er præfabrikeret, og du finder et estimeret tidsforbrug over arbejdet i manualen. Rammen er ekstra stærk på grund af nogle dobbeltsamlinger rundt om på rammen. Vi anbefaler, at du placerer dit Bertilo HPL-redskabsskur i træ på en fast og plan overflade som f.eks. cement, fliser, brosten eller tilsvarende, så du også får en fast og præsentabelt gulv inde i skuret. De innovative facadepaneler tager ikke imod fugt og lader sig ikke påvirke af vejret, skimmel eller råd. Både pladernes UV-modstandsdygtighed og farvestabilitet kan måle sig med de bedste klassifikationer – og farven vil ikke ændre sig væsentligt de første 10 år som minimum. Selv om panelerne er skabt til al slags vejr, så anbefaler vi, at du sørger for en smule afstand rundt om hele skuret for at sikre lidt luftcirkulation. Har du spørgsmål om vores redskabsskure i træ eller nogle af vores mange andre produkter? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores chat.

          Hellebæk·lør.·Dancover

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          37.546,38 kr.

          Produktspecifikationer: Bredde: 2,30 m. Længde: 2,28 m. Højde: 2,30 m. Dør: 1,51x1,91m Materiale: Nordisk Gran (Picea Abies)/HPL (Højtrykslaminat) Snelast: 160kg/m² Indre mål: 2,18x2,15 m. Ydre mål: 2,3x2,36 m. Loftpanel tykkelse: 12mm Sidepanel tykkelse: 6mm Farve: Grå/antracit Vægt: 381 kg. : C Redskabsskur i træ beklædt med HPL-paneler Panelerne er vejrbestandige og farvestabile Ramme i solidt FSC-mærket nordisk gran Unikt design og kvalitet Design dit eget skur ved at vende panelerne Panelerne har et indhold på over 70 % træfibre Taget skal inddækkes med en gummimembran i EPDM (Medfølger ikke) Vinduer giver naturligt lys inde i skuret om dagen Dobbeltdør 1,51x1,91 m Kan aflåses med den indbyggede cylinderlås Alle dele er skåret til og klar til at blive samlet Designet og fremstillet i EU Snelast 160 kg/m² 5,24 m² Moderne redskabsskur med en solid ramme i FSC-mærket nordisk gran beklædt med de innovative HPL-facadepaneler i høj arkitektonisk kvalitet. De unikke 6 mm HPL-paneler er ekstremt holdbare, vejrbestandige og farvestabile. Panelerne har et træfiberindhold på over 70 %, som stammer fra bæredygtig skovdrift med FSC-certifikat. Rammen består af solidt FSC-mærket nordisk gran og 12 mm tagplader. Bemærk venligst, at du skal inddække tagpladerne med en EPDM-membran, som ikke er inkluderet! Det elegante og moderne redskabsskur i træ har en stor dobbeltdør, der giver nem adgang. Døren kan aflåses med den indbyggede cylinderlås, så dine ting står godt og sikkert i skuret – det være sig haveredskaber, havemaskiner, cykler, tilbehør til poolen og meget andet. Vinduerne sørger for naturligt lys inde i skuret i løbet af dagen, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Bemærk venligst, at du kan skabe et endnu mere enestående og personligt haveskur ved at vende nogle af de forskellige facadepaneler, så du skifter farven. Træet til rammen er ubehandlet, så du skal bruge en eller anden form for træbeskyttelse – vi anbefaler, at du påfører det trinvis efterhånden som du får samlet rammen. Alle delene til dette skønne redskabsskur i træ er præfabrikeret, og du finder et estimeret tidsforbrug over arbejdet i manualen. Rammen er ekstra stærk på grund af nogle dobbeltsamlinger rundt om på rammen. Vi anbefaler, at du placerer dit Bertilo HPL-redskabsskur i træ på en fast og plan overflade som f.eks. cement, fliser, brosten eller tilsvarende, så du også får en fast og præsentabelt gulv inde i skuret. De innovative facadepaneler tager ikke imod fugt og lader sig ikke påvirke af vejret, skimmel eller råd. Både pladernes UV-modstandsdygtighed og farvestabilitet kan måle sig med de bedste klassifikationer – og farven vil ikke ændre sig væsentligt de første 10 år som minimum. Selv om panelerne er skabt til al slags vejr, så anbefaler vi, at du sørger for en smule afstand rundt om hele skuret for at sikre lidt luftcirkulation. Har du spørgsmål om vores redskabsskure i træ eller nogle af vores mange andre produkter? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores chat.

          Hellebæk·lør.·Dancover

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          Redskabsskur Redskabsrum Haveskur i træ, Bertilo H

          37.546,38 kr.

          Produktspecifikationer: Bredde: 2,30 m. Længde: 2,28 m. Højde: 2,30 m. Dør: 1,51x1,91m Materiale: Nordisk Gran (Picea Abies)/HPL (Højtrykslaminat) Snelast: 160kg/m² Indre mål: 2,18x2,15 m. Ydre mål: 2,3x2,36 m. Loftpanel tykkelse: 12mm Sidepanel tykkelse: 6mm Farve: Antracit/Hvid Vægt: 381 kg. : C Redskabsskur i træ beklædt med HPL-paneler Panelerne er vejrbestandige og farvestabile Ramme i solidt FSC-mærket nordisk gran Unikt design og kvalitet Design dit eget skur ved at vende panelerne Panelerne har et indhold på over 70 % træfibre Taget skal inddækkes med en gummimembran i EPDM (Medfølger ikke) Vinduer giver naturligt lys inde i skuret om dagen Dobbeltdør 1,51x1,91 m Kan aflåses med den indbyggede cylinderlås Alle dele er skåret til og klar til at blive samlet Designet og fremstillet i EU Snelast 160 kg/m² 5,24 m² Moderne redskabsskur med en solid ramme i FSC-mærket nordisk gran beklædt med de innovative HPL-facadepaneler i høj arkitektonisk kvalitet. De unikke 6 mm HPL-paneler er ekstremt holdbare, vejrbestandige og farvestabile. Panelerne har et træfiberindhold på over 70 %, som stammer fra bæredygtig skovdrift med FSC-certifikat. Rammen består af solidt FSC-mærket nordisk gran og 12 mm tagplader. Bemærk venligst, at du skal inddække tagpladerne med en EPDM-membran, som ikke er inkluderet! Det elegante og moderne redskabsskur i træ har en stor dobbeltdør, der giver nem adgang. Døren kan aflåses med den indbyggede cylinderlås, så dine ting står godt og sikkert i skuret – det være sig haveredskaber, havemaskiner, cykler, tilbehør til poolen og meget andet. Vinduerne sørger for naturligt lys inde i skuret i løbet af dagen, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Bemærk venligst, at du kan skabe et endnu mere enestående og personligt haveskur ved at vende nogle af de forskellige facadepaneler, så du skifter farven. Træet til rammen er ubehandlet, så du skal bruge en eller anden form for træbeskyttelse – vi anbefaler, at du påfører det trinvis efterhånden som du får samlet rammen. Alle delene til dette skønne redskabsskur i træ er præfabrikeret, og du finder et estimeret tidsforbrug over arbejdet i manualen. Rammen er ekstra stærk på grund af nogle dobbeltsamlinger rundt om på rammen. Vi anbefaler, at du placerer dit Bertilo HPL-redskabsskur i træ på en fast og plan overflade som f.eks. cement, fliser, brosten eller tilsvarende, så du også får en fast og præsentabelt gulv inde i skuret. De innovative facadepaneler tager ikke imod fugt og lader sig ikke påvirke af vejret, skimmel eller råd. Både pladernes UV-modstandsdygtighed og farvestabilitet kan måle sig med de bedste klassifikationer – og farven vil ikke ændre sig væsentligt de første 10 år som minimum. Selv om panelerne er skabt til al slags vejr, så anbefaler vi, at du sørger for en smule afstand rundt om hele skuret for at sikre lidt luftcirkulation. Har du spørgsmål om vores redskabsskure i træ eller nogle af vores mange andre produkter? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores chat.

          Hellebæk·lør.·Dancover

          VW Golf VIII 1,4 GTE DSG

          VW Golf VIII 1,4 GTE DSG

          299.999 kr.

          GTE DSG, 2022, Hvid, 5 døre, 26000 km, 🔋 plug in hybrid rækkevidde op til 61 km. # automatgear # adaptiv fartpilot # DAB radio m. farve touch skærm # navigation # apple car play / android auto # digital instrumentering # trådløs mobilopladning # ambiente belysning # LED forlyger # parkeringssensorer for + bag aut., ratgearskifte, 17" alufælge, fuldaut. klima, 2 zone klima, fjernb. c.lås, nøglefri start betjening, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, højdejust. forsæder, 4x el-ruder, el-spejle m/varme, parkeringssensor (for), parkeringssensor (bag), adaptiv fartpilot, dæktryksmåler, elektrisk parkeringsbremse, dab radio, navigation, multifunktionsrat, bluetooth, musikstreaming via bluetooth, digitalt cockpit, android auto, apple carplay, usb tilslutning, trådløs mobilopladning, armlæn, isofix, kopholder, stofindtræk, splitbagsæde, læderrat, automatisk lys, fjernlysassistent, fuld led forlygter, airbag, esp, servo, automatisk nødbremsesystem, ikke ryger ✔️ VW Golf GTE er en plug-in hybrid version af den populære VW Golf. Den kombinerer en traditionel benzinmotor med en elektrisk motor og batteripakke, hvilket giver mulighed for øget brændstofeffektivitet og reducerede emissioner. GTE tilbyder en mere sportslig køreoplevelse sammenlignet med standard Golf, takket være dens hybriddrivlinje, der leverer øjeblikkeligt drejningsmoment og imponerende acceleration. Med sit slanke design og avancerede teknologiske funktioner er VW Golf GTE en alsidig og miljøvenlig mulighed for dem, der leder efter en mere bæredygtig køreoplevelse.✔️ KRAFT BILER HAR ÅBENT ALLE UGENS 7 DAGE. HVERDAGE 9.00 -17.00. LØRDAG OG SØNDAG 11.00 – 16.00 ✔️ Finansiering med valgfri udbetaling (fra 0 kr. i udbetaling) ✔️ Mulighed for budget sikkerhed Vælg en fast rente, så kender du den månedlige ydelse i hele lånets forløb ✔️KRAFT all inclusive serviceaftale. Ingen uforudsete udgifter i forbindelse med service, reparationer og nedbrud på din bil ✔️Forlæng garantiperioden. Større og længere tryghedsperiode. KRAFT BILER TILBYDER MERE END BARE EN GOD BILHANDEL: ✔️FINANSIERING MED VALGFRI UDBETALING (FRA 0 KR. I UDBETALING) MEDBRING MitID/NemID SÅ HJÆLPER VI MED ANSØGNINGEN. ✔️BILLIG KASKOFORSIKRING, OGSÅ NÅR DU ER UNDER 25 ÅR. ✔️TIL KØB KRAFT ALL INCLUSIVE, EN SERVICEAFTALE SOM OMFATTER AL SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE OG NEDBRUD PÅ DIN NYINDKØBTE BRUGTE BIL. ✔️DE FLESTE AF VORES BILER ER ”KRAFT KØREKLAR” DVS. LEV. PÅ 30 MIN. ✔️ KØB EKSTRA UDSTYR, VINTERHJUL, UNDERVOGNSBEHANDLING FRA EGET VÆRKSTED. SNAK MED EN AF VORES FLINKE SÆLGERE, OG HØR OM MULIGHEDERNE MED UDGANGSPUNKT I DINE ØNSKER OG BEHOV.

          Fredericia·lør.·Kraft Biler Fredericia

          Fremhævet
          Side:
          af 4