Kaffe- og tedåser

5
Bialetti induktionsplade

Sponsoreret

Bialetti induktionsplade

199,00 kr.

Induktionsplade til espressokander af aluminium Vil du gerne bruge dine gode gamle aluminiumskander på dit induktionskomfur? Det kan du med induktionspladen fra Bialetti. Pladen her er i rustfrit stål, og den kan bruges til fx espressokander med en diameter på op til 13 cm. Kan bruges til alle produkter, der er egnede til komfur. Fx kan du bruge denne induktionsplade med den lille Bialetti espressokande, som ikke ellers fungerer med induktionskomfur. Sådan gør du: Læg Induktionsomformeren på kogepladen og placér espressokanden eller mælkeskummeren oven på. Sæt komfuret på middelvarme. Og så er du i gang.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Retro Irma Dåser

  Retro Irma Dåser

  70 kr.

  Flotte kunstneriske Irmadåser i meget god stand. Alle etiketter intakte. Dåserne er rengjorte og klar til brug. Prisen er pr stk. Se anden annonce for resten af dåserne. Jeg sælger 5 i alt. Kunstdåse nr. 19 fra 1983. Dekoreret af Mogens Egil (billede 2 og 3) Kunstdåse nr. 13 fra 1980. Dekoreret af Mogens Andersen (billede 4 og 5) Bud modtages. Sender gerne. Kan afhentes centralt i Odense. Søgeord: Dansk design. Kunsthåndværk. Retro. Gamle. Ældre. Kaffedåser. Tedåser. Opbevaring. Brugskunst. Køkken. Dåser. Beholder.

  5000 Odense C
  1. sep.
  Retro Irma Dåser

  Retro Irma Dåser

  70 kr.

  Flotte kunstneriske Irmadåser i meget god stand. Alle etiketter intakte. Dåserne er rengjorte og klar til brug. Prisen er pr stk. Se anden annonce for resten af dåserne. Jeg sælger 5 i alt. Kunstdåse nr. 15 fra 1979. Dekoreret af Izika. (billede 2 og 3) Kunstdåse nr. 27 fra 1991. Dekoreret af Knud Nielsen (billede 4 og 5) Kunstdåse nr. 14 fra 1980. Dekoreret af Hans Bendix (6 og 7) Bud modtages. Sender gerne. Kan beses centralt i Odense Søgeord: Dansk design. Kunsthåndværk. Retro. Gamle. Ældre. Kaffedåser. Tedåser. Opbevaring. Brugskunst. Køkken. Dåser. Beholder.

  5000 Odense C
  1. sep.
  RETRO - 3 stk. flotte gamle kaffedåser

  RETRO - 3 stk. flotte gamle kaffedåser

  300 kr.

  3 stk. retro kaffedåser - guf for enhver samler Mortensens Kaffe, Vejle Måske IRA-dåse? Twinings Ved enkeltsalg er prisen 125 kr. pr. stk. Sælges samlet - har ikke været brugt i årevis - pæne og velholdte

  7100 Vejle
  10. jan.
  Erik Kold kaffebøtte

  Erik Kold kaffebøtte

  125 kr.

  2 gamle retro kaffebøtter/kaffedåser i plast sælges helst samlet. Der er en gammel kaffeske med. Den brune er fra Erik Kold er i tvivl med den hvide. Låg til den brune er intakt. Dreje låg på den hvide. Den brune måler til den øverste kant 17cm og diameter 11,5cm Den hvide måler til den øverste kant 15cm og diameter 11,2cm. Køber betaler porto

  7361 Ejstrupholm
  4. dec. 2022
  Kaffedåse-cirkelkaffe mv.

  Kaffedåse-cirkelkaffe mv.

  100 kr.

  Gamle kaffedåser fra FDB mv. pr stk.

  5270 Odense N
  3. dec. 2022