Galleri annoncer
En velopdragen ung piges erindringer - Indbundet

En velopdragen ung piges erindringer - Indbundet

269,95 kr.

En velopdragen ung piges erindringer En klassiker inden for erindringslitteraturen og en fængslende fortælling om en ung, intellektuel piges udvikling fra at være dybt religiøs til at blive en af de mest frihedssøgende kvinder i hendes generation. En medrivende og øjenåbnende, vred og tilgivende og akut aktuel selvbiografi af en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige litterære stemmer, Simone de Beauvoir. "En velopdragen ung piges erindringer" er et på en gang intimt og eksistentielt portræt af, hvordan det er at vokse op i en borgerlig fransk familie og som ung pige gøre oprør mod de sociale konventioner for til sidst at bryde ud af de stramme bånd. Det er et portræt af en kvinde, der drives af en ukuelig frihedslængsel og eksistentielle og intellektuelle ambitioner. Simone de Beauvoir beskriver sit liv fra fødslen i 1908 til studentertiden på Sorbonne, hvor hun møder Jean-Paul Sartre. Nyoversat af Lilian Munk Rösing og Birte Dahlgreen.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Manden i skyggerne - Indbundet

  Manden i skyggerne - Indbundet

  269,95 kr.

  Manden i skyggerne Nervepirrende og uafrystelig psykologisk thriller til fans af Stephen King og Ruth Ware - og alle, der følger Netflix-serien Stranger Things. Det startede som en vandrehistorie. En uhyggelig legende om Skyggemanden, som børnene skræmte hinanden med. Men for Sadie og hendes venner blev historien en besættelse - og skyggerne i mørket blev alt for virkelige. Mange år senere er Sadies teenagedatter Amber anklaget for mord, og hendes retssag chokerer hele landet: Hvordan kan sådan en ung pige begå så voldsom en forbrydelse? Det virker som om hemmelighederne fra Sadies fortid har indhentet hendes datter. Og nu vil den forfærdelig sandhed om hvad der skete dengang måske endelig komme frem i dagens lys. Romanen er inspireret af den virkelige retssag om 'The Slender Man Stabbing' - en hårrejsende sag, hvor to unge piger forsøgte at slå en tredje pige ihjel, fordi den mystiske 'Slender Man' angiveligt bad dem om det. Se også HBOs dokumentar om sagen "Beware the Slenderman".

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Sommerhus - Hæftet

   Sommerhus - Hæftet

   179,95 kr.

   Sommerhus Et sommerhus i Sejerøbugten danner rammen for familieliv i tre generationer i 1990´erne. Varme sommerdage og et ros af børn skildres gennem en pige på vej ind i teenageårene. Der sker forskydninger i familien, i forholdet til de andre børn og til det liv, der venter forude, mens årstiderne skifter, og sommerhuset giver øjeblikke af lykke, eufori og bristede illusioner. Amalie Laulund Trudsø har en fantastisk fornemmelse for den unge piges følelsesliv og skriver om sommerhuset og landskabet dér, så længslen efter somre med bål på stranden, ro og mættede øjeblikke, dansende myg og duften af fyrretræer, forplanter sig akut til læseren. Udtalelser Med en ung piges syn på sommerlivet (…) anslår den selvbiografiske roman et tema om samklang mellem landskab og krop. Den har fokus på steder, situationer og sansninger, skildrer på én gang et hjørne af dansk kulturhistorie og tegner et portræt af en pige på vej til at blive kvinde. – Eva Pohl, Berlingske Trudsø lykkes med at fortælle en både personlig og universel historie. – Bjørn Bredal, Politiken, 4 stjerner "Sommerhus" er skrevet med barnets rene sansning og følelsesmæssige tilknytning til familien og et sted. Trudsø skriver genkendende og gør et stykke dansk kulturhistorie yderst levende i det flimrende solhav og i den mørke skov. – Camilla Lærke Mors, Ekstra Bladet, 5 stjerner

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Sidst på sommeren af Rosamunde Pilcher (Bog)

    Sidst på sommeren af Rosamunde Pilcher (Bog)

    54 kr.

    En ung pige som i årevis har boet hos sin forfatterfar i USA, hentes hjem til sin bedstemor og familiens landsted i Skotland. Her møder hun igen sin elegante fætter, som hun altid har elsket, men han er totalt forandretForfatter: Rosamunde PilcherForlag: CiceroUdgivelsesår: 2002Sider: 158Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Ingen grund til overdramatisering : roman af Erling Jepsen (f. 1956) (Bog)

    Ingen grund til overdramatisering : roman af Erling Jepsen (f. 1956) (Bog)

    54 kr.

    romanSignalement af en ung mand, som hutler sig gennem tilværelsen følelsesmæssigt og økonomisk. Han er droppet ud af studierne, og hans meste tid går med at skaffe penge og jage piger, men han er i bund og grund ude af stand til at nære menneskelige relationerForfatter: Erling Jepsen (f. 1956)Forlag: BorgenUdgivelsesår: 1999Sider: 179Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    De udødelige - Skyggeland 3 af Alyson Noël (Bog)

    De udødelige - Skyggeland 3 af Alyson Noël (Bog)

    54 kr.

    Den 16-årige pige Ever vil forsøge ved hjælp af magi at ophæve den forbandelse, der har ramt hendes elskede, Damen. Den tiltrækkende og mystiske unge surfer, Jude beskytter og hjælper hende. Hun begynder nu at udvise følelser for Jude, og hun kommer i tvivl om, hvem der har hendes kærlighedForfatter: Alyson NoëlUdgivelsesår: 2012Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Sygeplejerske i det tredje rige - en danskers hist

    Sygeplejerske i det tredje rige - en danskers hist

    50 kr.

    "Ebba var 18 år, da hun i 1943 meldte sig som frivillig sygeplejerske til Tysk Rode Kors. De næste to år kom hun til at gøre tjeneste på lazaretter i det nuværende Polen og Tjekkiet, inden den russiske vinteroffensiv i 1945 tvang hende til Berlin. Her blev hun til den bitre ende - på en primitiv forbindingsplads i en bunker i hjertet af det tredje rige, og kun et par hundrede meter fra Hitlers sidste hovedkvarter. Bogen er ikke blot fortællingen om en sygeplejerskes oplevelser under 2. verdenskrig, men også om datteren af en dansk nazist i en lille vestjysk by. Således følger bogen hende fra den tyske besættelse af Danmark i 1940 over hendes to år som ung pige i huset i Kassel og to år som sygeplejerske på lazaretter i Breslau, Deutsch-Brod og Berlin til hendes tilfangetagelse af russerne, internering i Moskva og hjemkomst til Danmark. Det er en fortælling om krig og idealisme, had og kærlighed, erindring og fortrængning, angst og håb - dansk, tysk og europæisk historie oplevet af en ung pige fra Tarm". Illustreret med meget autentiske fotos af/fra f.eks. Ebba og Irma - pigespejdere fra Tarm, på marked med tysk soldat den 11. april 1940, Svend Mikkelsen forretning med nazistiske plakater i vinduerne, Svend Mikkelsen og andre på SS-forskole i Sennheim, Ebba som gartner i Kassel, Bodensee, Magdeburg, Tangermünde, SS-kasernen i Treskau, lavtgående fly over frikorps Danmark til ilddåben i Demjansk-kedlen, sygeplejersker aflægger ed overfor føreren, danske aspiranter på tysk røde kors' skole i Lüben maj 1943, luftværnspolitiet samler lig efter engelsk bombardement, Deutsch-Brod i Böhmen, fire danske malere i oksbøl-lejren, sygeplejersker flokkes om Goebbels for at få autograf, sygeplejersker tager sig af sårede soldater på Pariser Platz efter overgivelsen, det udbombede rigskancelli, Ebba og hendes forlovede italienske Roberto Rondinelli i Planernaja....... INDHOLD: Café Ûbersee Nazisten i Tarm Krigen og kværulanten Bomber over Kassel Kærlighed ved østfronten Intermez

    Frederikshavn·tor.

    Ny
    Unremembered 1 : Uden minder af Jessica Brody (Bog)

    Unremembered 1 : Uden minder af Jessica Brody (Bog)

    54 kr.

    Science fiction. En ung pige vågner op efter et flystyrt med hukommelsestab. Sammen med drengen Zen, finder hun ud af at hun er et kunstigt fremstillet menneske. Snart er hun på vild flugt fra sine bagmænd, for hendes hemmelighed må ikke blive afsløretForfatter: Jessica BrodyForlag: AlvildaUdgivelsesår: 2014Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·tor.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Masken af Dean R. Koontz (Bog)

    Masken af Dean R. Koontz (Bog)

    54 kr.

    Et barnløst ægtepar får midlertidigt ansvaret for en ung pige, som har mistet hukommelsen, og samtidig starter en række uheldssvangre og voldelige begivenheder, der involverer clairvoyance, reinkarnation og polstergeisterForfatter: Dean R. KoontzForlag: CiceroUdgivelsesår: 1993Sider: 215Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·ons.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

    Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

    54 kr.

    En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden. Prædikanten er en suveræn detektivkrimi. I et skarpsindigt psykologisk plot væves menneskeskæbner, fortid og nutid sammen på den mest finurlige og skræmmende måde og med en ualmindelig overraskende afslutning. Prædikanten blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige.Forfatter: Camilla LackbergForlag: People's Press Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·ons.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Løvetæmmeren : kriminalroman af Camilla Läckberg (Bog)

    Løvetæmmeren : kriminalroman af Camilla Läckberg (Bog)

    32 kr.

    kriminalromanKrimi. Fjällbacka er dækket af sne og is, da en ung, halvnøgen pige rammes af en bil og pådrager sig omfattende skader. Imens arbejder Erica med en gammel sag om en familietragedie; moderen er tiltalt for at slå den voldelige far ihjel, og snart aner Erica en sammenhæng mellem de to sagerForfatter: Camilla LäckbergForlag: People'sPressUdgivelsesår: 2019Sider: 382Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·ons.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Ditte Menneskebarn Bind I - af Martin Andersen Nexø fra Gyldendals Tranebøger

    Ditte Menneskebarn Bind I - af Martin Andersen Nexø fra Gyldendals Tranebøger

    43 kr.

    Bogen er 'Ditte Menneskebarn', første bind, skrevet af den danske forfatter Martin Andersen Nexø. Dette er en roman om en ung piges liv og udfordringer i et fattigt samfund. Bogen er på dansk og udgivet af Gyldendals Tranebøger. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Gyldendals Tranebøger Farve: lilla Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·tir.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Nymåne af Stephenie Meyer (Bog)

    Nymåne af Stephenie Meyer (Bog)

    43 kr.

    Den unge pige Bella er dybt forelsket i den flotte unge vampyr Edward. Men Edward og hans vampyrfamilie bliver nødt til at flytte væk i en fart, og den ulykkelige Bella er nu alene tilbageTitel: NymåneForfatter: Stephenie MeyerForlag: CarlsenPulsUdgivelsesår: 2019Sider: 568Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·man.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Grønt støv : roman af Sara Blædel (Bog)

    Grønt støv : roman af Sara Blædel (Bog)

    54 kr.

    romanKrimi. Kriminalassistent Louise Rick bliver sat på to sager, et mord på en ung pige og mordene på to kriminalreportere, som synes at have noget at gøre med narkomiljøetForfatter: Sara BlædelTitel: Grønt StøvSerie: Louise Rick-serienForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2011Sider: 355Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Ny
    Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

    Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

    32 kr.

    krimiKrimi. Kriminalassistent Louise Rick bliver sat på to sager, et mord på en ung pige og mordene på to kriminalreportere, som synes at have noget at gøre med narkomiljøetForfatter: Sara BlædelTitel: Grønt StøvSerie: Louise Rick-serienForlag: People's PressUdgivelsesår: 2011Sider: 345Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Ny
    The inheritance of loss af Kiran Desai (Bog)

    The inheritance of loss af Kiran Desai (Bog)

    54 kr.

    En ung forældreløs pige sendes til sin ukendte bedstefar, som er dommer i en af det nordøstlige Himalayas øde provinser, og her stifter hun for første gang bekendtskab med familiens historie. Samtidig forelsker hun sig i sin huslærer, men et truende oprør blandt befolkningen gør deres kærlighed umuligForfatter: Kiran DesaiForlag: PenguinUdgivelsesår: 2006Sider: 324Sprog: Engelsk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·man.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Den røde drage af Jane Yolen (bog)

    Den røde drage af Jane Yolen (bog)

    109 kr.

    14-årige Jakkin lever på planeten Austar IV. For at undgå slavetilværelsen, må han stjæle en nyudklækket drageunge, og til det får han uventet hjælp af den mystiske pige, Akki. Spændende fantasy/scifi-roman for unge. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·man.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Pigen under træet : krimi af Sara Blædel (Bog)

    Pigen under træet : krimi af Sara Blædel (Bog)

    54 kr.

    krimiKrimi. Louise Rick efterforsker en mordsag, hvor liget af en ung pige er blevet fundet i en klippesprække på Bornholm. Pigen forsvandt sporløst fra en lejrskoletur i 1995Titel: Pigen under træet : krimiForfatter: Sara BlædelForlag: PolitikenUdgivelsesår: 2019Sider: 318Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·man.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Pigen fra det store hvide skib af Jesper Bugge Kold (Bog)

    Pigen fra det store hvide skib af Jesper Bugge Kold (Bog)

    54 kr.

    Den unge sygeplejerske Molly tager i 1951 med hospitalsskibet Jutlandia til Korea og gør det både af humanitære og private grunde. For læsere af historiske romaner og skildringer af stærke kvinderTitel: Pigen fra det store hvide skibForfatter: Jesper Bugge KoldForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2022Sider: 393Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·man.·Orderly Shop

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Fritid

    Lup med søgeord i
    Guide til piger - Indbundet

    Guide til piger - Indbundet

    148,95 kr.

    Guide til piger "Guide til piger" er en bog om at gå fra at være et barn til at blive en ung pige. Der sker meget i årene, fra du er ca. 10 til 14 år. Både indeni og udenpå. Det kan være, du får andre interesser og nye venner, din krop og din hud ændrer sig, og måske synes du, at dine veninder og familie opfører sig på en anden måde, end du er vant til. Der er en masse følelser og forandringer i gang, og det kan indimellem være svært at håndtere. Det kan føles, som om den ene ændring fører den anden med sig. Og det kan virke overvældende, men det er helt normalt. "Guide til piger" er en bog om alle de nye ting, du oplever lige inden og i starten af teenageårene. Du kan læse om familie, skole, veninder, din krop, drenge, sociale medier og meget andet. Du kan også teste dig selv og finde ud af, hvor meget du ved om de forskellige emner, og lære dig selv lidt bedre at kende.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Ensomme hjerters klub - Konrad Simonsen 3 - Paperback

     Ensomme hjerters klub - Konrad Simonsen 3 - Paperback

     134,95 kr.

     Ensomme hjerters klub Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen er efter et alvorligt hjertetilfælde vendt tilbage til Drabsafdelingen på Politigården i København. På grund af sit helbred får han overdraget en lavt prioriteret sag om et postbud, Jørgen Kramer Nielsen, hvis død i første omgang er blevet bedømt som et uheld. Ved Maltes mellemkomst fastslås det dog hurtigt, at postbuddet må være myrdet. Postbuddets liv trevles op, og det viser sig, at den afdøde, som ung studerende i slutningen af 1960'erne, har været involveret i en ung engelsk piges forsvinden. En begivenhed, der har sat sig dybe spor og fået ham til at konvertere til katolicismen. Det problematiserer efterforskningen, da postbuddets præst ved en del mere om den unge piges forsvinden, end han kan fortælle på grund af sin tavshedspligt. Sagen falder fint i tråd med Konrad Simonsens trang til at se tilbage på sin ungdom: Ungdomskæresten, det venstreorienterede blomsterbarn Rita, som Konrad mødte som ung betjent i 1970’ernes København, vender konstant tilbage i hans tanker – til Komtessens stigende irritation. Den unge Pauline Berg er også vendt tilbage til Drabsafdelingen efter sin kidnapning året forinden. Hun arbejder nu tæt sammen med Konrad, alt imens Arne Pedersen som konstitueret drabschef forsøger at samle trådene efter et voldsomt skyderi på en københavnsk skole. Et skyderi, hvis ofre tilsyneladende har relationer til den afdøde Jørgen Kramer Nielsen...

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Teenageren fra Thy - Thy 4 - Indbundet

      Teenageren fra Thy - Thy 4 - Indbundet

      269,95 kr.

      Teenageren fra Thy I "Thy"-seriens fjerde bind fortsætter den personlige og gribende fortælling om den unge pige Marias liv. Maria bor sammen med sin progressive og aktivistiske mor i en boligblok i Albertslund. Hendes forældre er blevet skilt, og Maria ser ikke længere sin far. På realkurset i København møder hun overklassedrengen Michael, og de forelsker sig. Men kærligheden mellem Maria og Michael udfordres af hans hemmeligheder og af hans stolte og destruktive mor, som ikke finder pigen fra blokken fin nok til sin søn. Ligesom dengang, Maria brød med sin far, må hun nu igen træffe et svært valg. Kan hun beholde Michael i sit liv uden at gå i stykker? "Teenageren fra Thy" er en fortælling om at være ung kvinde i 1970'ernes Danmark. Om usikkert og nysgerrigt at prøve sig frem i nye venskaber og i kærligheden, om ensomhed og tab ved indgangen til voksenlivet, men også om viljen til at gribe livet og søge glæden. I samme serie findes: "Kvinderne fra Thy" "Søstrene fra Thy" "Barnet fra Thy"

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       The lucky list : når lykken vender af Rachael Lippincott (Bog)

       The lucky list : når lykken vender af Rachael Lippincott (Bog)

       54 kr.

       Når lykken venderDet er tre år siden, at Emilys mor døde, men sorgen fylder stadig. Oveni har Emily dummet sig til en fest på skolen og har ikke alene mistet sin kæreste, men også hele vennekredsen. Sommeren tegner derfor til at blive ensom. Men så dukker pigen Blake op. Young adult for læsere fra 14 år og unge voksneForfatter: Rachael LippincottForlag: PolitikenUdgivelsesår: 2021Sider: 318Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·man.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Rosenkrans-mordene : krimi af Richard Montanari (Bog)

       Rosenkrans-mordene : krimi af Richard Montanari (Bog)

       32 kr.

       Krimi fra Philadelphia, hvor makkerparret Balzano og Byrne efterforsker en række ritualmord på unge katolske piger, hvis lig bliver arrangeret, så de hver for sig rummer et budskab til politietForfatter: Richard MontanariForlag: People's PressUdgivelsesår: 2012Sider: 423Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·søn.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Familiehistorier : roman af Kate Atkinson (Bog)

       Familiehistorier : roman af Kate Atkinson (Bog)

       43 kr.

       romanPsykologisk thriller, hvor privatdetektiven Jackson Brodie skal opklare tre historiske sager: en 3-årig piges sporløse forsvinden, en tilsyneladende galnings nedslagtning af en ung pige på et advokatkontor og en ung mor, der er dømt for øksemord på sin mand, hvis datter er forsvundetTitel: Familiehistorier : romanForfatter: Kate AtkinsonForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2007Sider: 347Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Östermalmsmordene af Lars Bill Lundholm (Bog)

       Östermalmsmordene af Lars Bill Lundholm (Bog)

       54 kr.

       Kriminalroman. En ung pige myrdes med 7 knivstik i Stockholms mest mondæne kvarter. Kommissær Axel Hake støder mod kvarterets lukkethed, men kommer også bag den glittede facadeForfatter: Lars Bill LundholmForlag: ModtrykUdgivelsesår: 2012Sider: 350Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Farlig flugt : Draugens hånd af Margit Sandemo (Bog)

       Farlig flugt : Draugens hånd af Margit Sandemo (Bog)

       43 kr.

       Første historie handler om en ung, ensom pige, der på flugt fra såkaldte venner finder både ægte venskab og kærlighed. Anden historie er om en ung pige, der undersøger sin brors mystiske dødTitel: Farlig flugt : Draugens håndForfatter: Margit SandemoForlag: JentasUdgivelsesår: 2009Sider: 172Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Fine gamle ungdomsbøger

       Fine gamle ungdomsbøger

       60 kr.

       8 romaner: 1. Søn af en tyrefægter, af Maia Rodman, fine sort/hvide illustrationer af Alvin Smith, Branner og Korch, paperback, 1967. Pris 85 kr. 2. Dina fra Apotekergården, af Anne Holm, Jespersen og Pio, hæftet, 1956. Pris 60 kr. 3. Sandra Simoni, af Anna Baadsgaard, Aschehoug Dansk Forlag, hæftet, 1945. Pris 85 kr. 4. Livets Ekko, af Edith Rode, 10 Noveller, Omslagstegning af Arne Ungermann, Gyldendal, hæftet, 1944. Pris 75 kr. 5. Naar det tordner fra vest, af Christopher Morley, Jespersen og Pio, hæftet, 1941. Pris 85 kr. 6.Slægten, af Martha Ostenso, Jespersen og Pio, hæftet 1935. Pris 75 kr. 7. Et Nutidsbarn, af Anna Baadsgaard, Omslagstegning og Illustrationer af Vibeke Mellmann, Chr. Erichsens Forlag, 1924, hardback med guldtryk på ryggen. Pris 100 kr. 8. TROLD, af Bertha Holst, Fortælling for unge Piger, Gyldendalske Boghandel, 1924, hardback i flot lærredsindbinding. Pris 100 kr. N.B.: Se billedet af indersiden af bog nr. 7 og 8 på det sidste billede. Sendes gerne.

       Munkebo·12. apr.

       Kærlighed & sex af Emma Hamberg (Bog)

       Kærlighed & sex af Emma Hamberg (Bog)

       76 kr.

       Vejledning til unge piger om kærlighed og sex: hvordan man takler følelser, usikkerhed, sårbarhed, seksuelle fantasier, onani, lyst og sex og alkohol. Med interviews, hvor piger fortæller om deres oplevelser og erfaringerTitel: Kærlighed & sexForfatter: Emma HambergForlag: KlematisUdgivelsesår: 2005Sider: 174Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Ikke den slags pige af Lena Dunham (Bog)

       Ikke den slags pige af Lena Dunham (Bog)

       49 kr.

       en ung kvinde fortæller hvad hun har "lært"Udgivelsesår: 2016Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

       Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

       61 kr.

       En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden. Prædikanten er en suveræn detektivkrimi. I et skarpsindigt psykologisk plot væves menneskeskæbner, fortid og nutid sammen på den mest finurlige og skræmmende måde og med en ualmindelig overraskende afslutning. Prædikanten blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige.Forlag: People's Press Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Prædikanten af Camilla Lackberg (Bog)

       Prædikanten af Camilla Lackberg (Bog)

       54 kr.

       En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden. Prædikanten er en suveræn detektivkrimi. I et skarpsindigt psykologisk plot væves menneskeskæbner, fortid og nutid sammen på den mest finurlige og skræmmende måde og med en ualmindelig overraskende afslutning. Prædikanten blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige.Forlag: People's Press Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Den vej hvor du bor af Mary Higgins Clark (Bog)

       Den vej hvor du bor af Mary Higgins Clark (Bog)

       54 kr.

       Kriminalroman. Emily Graham, forsvarsadvokat, køber familiens gamle victorianske hus på kysten ved New Jersey, men under udgravning til en swimmingpool findes liget af en ung pige, og hun holder en fingerknogle med en Shapley-familiering fra et gammelt ligForfatter: Mary Higgins ClarkForlag: AschehougUdgivelsesår: 2005Sider: 362Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

       Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

       54 kr.

       En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden. Prædikanten er en suveræn detektivkrimi. I et skarpsindigt psykologisk plot væves menneskeskæbner, fortid og nutid sammen på den mest finurlige og skræmmende måde og med en ualmindelig overraskende afslutning. Prædikanten blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige.Forlag: People's Press Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Grønt støv - Louise Rick 1 - Paperback

       Grønt støv - Louise Rick 1 - Paperback

       134,95 kr.

       Grønt støv Der bliver travlhed i drabsafdelingen på Københavns Politigård, da der i samme weekend indløber melding om to mord. En ung pige findes kvalt i Østre Anlæg, og en journalist er blevet dræbt i gården bag Royal Hotel. Kriminalassistent Louise Rick bliver koblet på sagen om den unge pige, men snart involveres hun også i opklaringen af det andet drab, da det viser sig, at hendes bedste veninde, Camilla Lind, som er kriminalreporter ved Morgenavisen, kender den dræbte og er opsat på at grave i sagen. Louise prøver at afholde veninden fra at involvere sig i noget, der måske er større, end hun selv kan overskue. Men Camilla er ikke typen, der lytter til gode råd, når hun kan lugte en god historie, og da hun kontaktes af folk fra narkomiljøet, tager sagen en dramatisk vending.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Langt væk og lige om hjørnet - Hæftet

        Langt væk og lige om hjørnet - Hæftet

        134,95 kr.

        Langt væk og lige om hjørnet "Langt væk og lige om hjørnet" er et portræt af en ung dansk kvinde med syriske rødder. En digtsamling, hvor rodløsheden og længslen efter hjem altid lurer. Et hjem på tværs af to kulturer, der møder hinanden med kritik, humor og kærlighed. Hvordan er det at være midt i 30´erne, ingen børn og ar man ikke taler om? Hvad vil det sige at være en ung kvinde, og hvordan finder man sin egen identitet i et samfund, hvor alle søger friheden til være, og blot eksistere, når de fleste defineres af andre. "Langt væk og lige om hjørnet" er mest af alt en samling af minder, tanker, historier fra hjemlandet og øjeblikke, der er endt på papir, så de ikke bliver glemt. Om forfatteren Sara Rahmeh er 35 år og har palæstinensiske og Syriske rødder. Sara er født og opvokset i Danmark. Hun er poet og optræder med sine digte, der tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser, leveret med humor, selvironi og et kritisk blik på den nutidige samfundspolitiske struktur.

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         Kun ét liv - Louise Rick 3 - Paperback

         Kun ét liv - Louise Rick 3 - Paperback

         134,95 kr.

         Kun ét liv En tidlig morgen i september får en lystfisker øje på et kvindelig i vandet ved Tuse Næs i Holbæk Fjord. Da det lokale politi kommer til stedet, og liget er bjerget, bliver man enige om at tilkalde Rejseholdet. For ikke bare har kvinden en stor flise bundet om livet, så der med sikkerhed er tale om et drab, men det viser sig også, at det er en ung pige af anden etnisk afstamning. Chefen for Rejseholdet beslutter straks at udvide gruppen med en kvindelig betjent, der har erfaring med forbrydelser mod unge piger i ikke-danske miljøer, og da Louise Rick, kriminalassistent i Drabsafdelingen på Københavns Politigård, samme morgen møder på arbejde, får hun besked på straks at køre til Holbæk. Hun er indtil videre udlånt til Rejseholdet i en sag, som viser sig at handle både om store følelser og knuste drømme og om splittelsen mellem to kulturer. Om forfatteren Sara Blædel, født 1964, er journalist. Hun debuterede i 2004 som krimiforfatter med "Grønt støv", den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Hun fik sit store gennembrud med andet bind i serien, "Kald mig Prinsesse", og "Kun ét liv" er tredje bind i serien. Alle bind kan læses hver for sig.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Forårets bål af Mary Mackey (ialt 3 bøger)

          Forårets bål af Mary Mackey (ialt 3 bøger)

          148 kr.

          Sagaen om Marrah handler om pigen Marrah, som bor i en lille kystby ved navn Xori. På hendes skelsårsdag, den dag hun bliver kvinde, finder hun noget højst usædvanligt. En ung, døende mand, med en gammel mands blege hår, fra et land hinsides bjergene. Marrah redder hans liv, men det varer ikke længe, før hun sætter spørgsmålstegn ed denne handling, selvom liv er Gudinden helligt.Sagaen om Marrah består af 3 bøger.1. Det år hestene kom2. Hestene i folden 3. Forårets bål Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Grønt støv : roman af Sara Blædel (Bog)

          Grønt støv : roman af Sara Blædel (Bog)

          54 kr.

          romanKrimi. Kriminalassistent Louise Rick bliver sat på to sager, et mord på en ung pige og mordene på to kriminalreportere, som synes at have noget at gøre med narkomiljøetForfatter: Sara BlædelTitel: Grønt StøvSerie: Louise Rick-serienForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2011Sider: 355Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i går·Orderly Shop

          Ny
          Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

          Preacher (Predikanten - Dansk/Danish)- Import af Camilla Lackberg (Bog)

          60 kr.

          En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden. Prædikanten er en suveræn detektivkrimi. I et skarpsindigt psykologisk plot væves menneskeskæbner, fortid og nutid sammen på den mest finurlige og skræmmende måde og med en ualmindelig overraskende afslutning. Prædikanten blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige.Forlag: People's Press Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Gode venner af Maeve Binchy (Bog)

          Gode venner af Maeve Binchy (Bog)

          54 kr.

          Mellem to unge piger udvikler sig et ubrydeligt venskab, som trods store forskelle i arv og miljø hjælper dem gennem mange genvordigheder hjemme i landsbyen og under studieårene i 1950'ernes DublinForfatter: Maeve BinchyForlag: CiceroUdgivelsesår: 2010Sider: 428Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Cocktailklubben af Malene Dietz (Bog)

          Cocktailklubben af Malene Dietz (Bog)

          38 kr.

          Den unge lægestuderende Cecilie tjener lette penge i København som bartender og party pige men opdager, at medaljen har en bagsideForlag: PolitikenUdgivelsesår: 2010Sider: 253Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Historikeren af Elizabeth Kostova (Bog)

          Historikeren af Elizabeth Kostova (Bog)

          54 kr.

          En ung pige finder i sit faders bibliotek en bog med en tegning af en drage, som i munden bærer et banner med teksten Drakulya. Så er jagten i gang efter Vlad Spidderen og hans efterkommere, for lever der endnu vampyrer, og hvad er deres mål? Jagten fortsætter gennem gamle dokumenter og breve gennem Østeuropa, hele tiden med det store onde i baggrundenForlag: AschehougUdgivelsesår: 2005Sider: 649Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Den fremmede fugl af Oswald Wynd (Bog)

          Den fremmede fugl af Oswald Wynd (Bog)

          65 kr.

          I 1903 rejser en ung skotsk pige til Østen, hvor hun forelsker sig i en japansk adelsmand. Det bliver til et møde med en helt fremmed verden, et møde der ændrer hendes livForlag: HøstUdgivelsesår: 1990Sider: 311Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Opdragelse af unge piger i Tjekkiet af Michal Viewegh (Bog)

          Opdragelse af unge piger i Tjekkiet af Michal Viewegh (Bog)

          65 kr.

          romanI en galgenhumoristisk tone fortæller en tjekkisk skolelærer og forfatterspire om sit job hos den nyrige hr. Kejser, der mener at et privat kursus i creative writing er den rette kur for hans katastrofalt livslede datter BeateForlag: GyldendalUdgivelsesår: 1999Sider: 204Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Vindue uden udsigt af Jane Aamund (Bog)

          Vindue uden udsigt af Jane Aamund (Bog)

          38 kr.

          Tjenestepiger, barnepiger, unge piger i huset og au pair-piger kommer til orde i denne roman, der foregår i København fra omkring 1940'erne til nu. Fælles for de unge kvinder er en stille undren over de forhold, der bliver dem til delForlag: People's PressUdgivelsesår: 2014Sider: 211Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Likehunter af Sara Ejersbo (Bog)

          Likehunter af Sara Ejersbo (Bog)

          65 kr.

          Silja vil gøre alt for at udleve sin drøm om at leve af at være influencer. Hun er forelsket i Alex, der forsøger at slå igennem som musiker, og nu har hun en SoMe-agent. Men vil hun være influencer for enhver pris? Ungdomsbog især for unge piger mellem 13 og 16 årForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2020Sider: 175Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Kærligheden at føle af Bent Haller (Bog)

          Kærligheden at føle af Bent Haller (Bog)

          32 kr.

          Alene på chartertur til Spanien i 1960'erne prøver den unge dansker Ruben i et vildt tempo at finde den sande kærlighed hos mange forskellige piger og kvinder, men meget går galtForlag: HøstUdgivelsesår: 1992Sider: 258Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Rosenkrans-mordene : krimi af Richard Montanari (Bog)

          Rosenkrans-mordene : krimi af Richard Montanari (Bog)

          54 kr.

          krimiKrimi fra Philadelphia, hvor makkerparret Balzano og Byrne efterforsker en række ritualmord på unge katolske piger, hvis lig bliver arrangeret, så de hver for sig rummer et budskab til politietForfatter: Richard MontanariForlag: People's PressUdgivelsesår: 2012Sider: 423Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          En sommer i Italien af Sue Moorcroft (Bog)

          En sommer i Italien af Sue Moorcroft (Bog)

          54 kr.

          Da 31-årige Sofias far dør, rejser hun til hans fødeby i Italien fast besluttet på at skeje lidt ud og nyde livet. Men en ung pige har brug for Sofias hjælp, og en hotelgæst opfører sig mystiskForfatter: Sue MoorcroftForlag: ZaraUdgivelsesår: 2020Sider: 410Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Gode venner af Maeve Binchy (Bog)

          Gode venner af Maeve Binchy (Bog)

          54 kr.

          Mellem to unge piger udvikler sig et ubrydeligt venskab, som trods store forskelle i arv og miljø hjælper dem gennem mange genvordigheder hjemme i landsbyen og under studieårene i 1950'ernes DublinForfatter: Maeve BinchyForlag: ErichsenUdgivelsesår: 1994Sider: 475Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

          Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

          60 kr.

          krimiKrimi. Kriminalassistent Louise Rick bliver sat på to sager, et mord på en ung pige og mordene på to kriminalreportere, som synes at have noget at gøre med narkomiljøetForfatter: Sara BlædelTitel: Grønt StøvSerie: Louise Rick-serienForlag: People's PressUdgivelsesår: 2011Sider: 345Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Ildspor af Henning Mankell (Bog)

          Ildspor af Henning Mankell (Bog)

          32 kr.

          en sag for kriminalkommissær WallanderKriminalroman. En tidligere justitsminister myrdes og skalperes - bagefter sker det for en kunsthandler, og Wallander finder de myrdedes fællesnævner: illegal indsmugling af unge piger til prostitution ...Forlag: KlimUdgivelsesår: 2000Sider: 447Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Næslandet : Bind 2 : Vinterkrigens ofre af Eva Egeskjold (f. 1972) (Bog)

          Næslandet : Bind 2 : Vinterkrigens ofre af Eva Egeskjold (f. 1972) (Bog)

          32 kr.

          Bind 2 Vinterkrigens ofreDen 14-årige pige Oona er lidt af en drengepige og er anderledes end sine jævnaldrende. På sin 14-års fødselsdag bliver hun af moderen sendt afsted på en farefuld færd sammen med en ældre troldmand og en ung prins, der netop er ankommet til hendes landsby. En profeti har udvalgt Oona til at frelse hendes land, Næslandet fra den grusomme fjende, RadixfolketForfatter: Eva Egeskjold (f. 1972)Forlag: Andersen & VigUdgivelsesår: 2014Sider: 510Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Barbara Tristan Møllers Svære Begyndelser af Alberte Winding (Bog)

          Barbara Tristan Møllers Svære Begyndelser af Alberte Winding (Bog)

          43 kr.

          Romanen 'Barbara - Tristan Møllers svære begyndelser' af Alberte Winding. Den omhandler en 16-årig pige, der kæmper med livets udfordringer, herunder familieforhold og seksualitet. Bogen er en del af en serie og henvender sig til unge læsere. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Multifarvet Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Når det regner på præsten : kriminalroman af Kirsten Holst (f. 1936) (Bog)

          Når det regner på præsten : kriminalroman af Kirsten Holst (f. 1936) (Bog)

          54 kr.

          kriminalromanKriminalroman fra en dansk provinsby, hvor en ung pige bliver voldtaget og myrdet. Dagen efter findes byens sognepræst død på kirkegården. Politifolkene Høyer og Therkelsen får en hård nød at knækkeForfatter: Kirsten Holst (f. 1936)Forlag: ForumUdgivelsesår: 1996Sider: 163Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

          Grønt støv : krimi af Sara Blædel (Bog)

          54 kr.

          krimiKrimi. Kriminalassistent Louise Rick bliver sat på to sager, et mord på en ung pige og mordene på to kriminalreportere, som synes at have noget at gøre med narkomiljøetForfatter: Sara BlædelTitel: Grønt StøvSerie: Louise Rick-serienForlag: People's PressUdgivelsesår: 2011Sider: 345Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Du må aldrig glemme mig af Mhairi McFarlane (Bog)

          Du må aldrig glemme mig af Mhairi McFarlane (Bog)

          43 kr.

          Georgina er en frisk, men også usikker ung pige. Hun forelsker sig i enspænderen Lucas, men noget går helt galt. Mange år senere, mens hun kæmper med familieproblemer og en selvoptaget kæreste, dukker Lucas op igen på den bar, hvor hun arbejderTitel: Du må aldrig glemme migForfatter: Mhairi McFarlane (f. 1976)Forlag: HarperCollins NordicUdgivelsesår: 2019Sider: 393Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Ildspor af Henning Mankell (Bog)

          Ildspor af Henning Mankell (Bog)

          43 kr.

          Krimi. En tidligere justitsminister myrdes og skalperes - bagefter sker det for en kunsthandler, og Wallander finder de myrdedes fællesnævner: illegal indsmugling af unge piger til prostitution ...Forlag: KlimUdgivelsesår: 2013Sider: 599Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Pigen i Satans mose : kriminalroman af Lotte Hammer

          Pigen i Satans mose : kriminalroman af Lotte Hammer

          43 kr.

          kriminalromanKrimi med Københavns drabsafdeling under ledelse af Konrad Simonsen, der efterforsker fundet af en ung afrikansk kvinde i en skovsø. En sag, der har forbindelse til international menneskehandel og hvidvaskning af penge via internetpokerForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2013Sider: 437Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          8 x 9 børnebøger, Lilleput, Disney m.fl.

          8 x 9 børnebøger, Lilleput, Disney m.fl.

          45 kr.

          45 kr. pr. billede med 9 bøger. Billede 1: Disney Pixar. Find Nemo. Fiskeskolen Ole Lukøje fortæller Disney. Anders Ands legetøjsbåd Disney. Den grimme ælling Disney. Bedstefar kanin Disney. Bambi Fodboldhelten Brum Kan øko-køer virkelig danse Dyr (tykke sider) Billede 2: Bob - den lille rytter Disney. Pixar. Find Nemo Disney. Gåsemors rim og remser Disney. Pixar. TOY-Story 3 Disney. Bjørne Brødre Disney. Mickeys klubhus. Regnbuen Lille røde traktor. Farvel, Blå Boss Ej sikke lej-pigerne alene hjemme Sjov med mad (tykke sider) Billede 3: Fødselsdagssange Disney. Chip og Chap i Zoologisk Have Disney. Pixar. Coco Disney. Løvernes garde. Bavianer Disney. Den heldige hvalp Disney. Prinsesser. Tornerose Kan øko-køer virkelig danse? Zymerne Disney. Prinsesser. Snehvide Billede 4: Disney. Pixar. Coco Disney. Junglebogen Disney. Den heldige hvalp Disney. Mickey og rejseholdet. På fisketur! Disney. Pixar. De utrolige. Jack - Jack Attack Alle er gode til noget Den dag Victor var en helt Fortæl mig om bondegården Oskar og Bodil. Så til søs! Billede 5: Disney. Pixar. Ratatouille Disney. Prinsesser. Askepots venner Disney. Sværdet i Stenen Disney. Vaiana Disney. Zootropolis Pjerrot sa' til månen Den nye dreng Skofus møder tandlægen Finn skal bedøves Billede 6: Disney. Mickey og bønnestagen Disney. Pixar. Græsrødderne Disney. Junglebogen Disney. Den grimme ælling Disney. Pixar. Toy Story 3 Rikke redder hjerter De tre små grise Diggi. Zoomxoom stiller skarpt Lysmifutten Billede 7: Disney. Løvernes garde. Bavianer! Disney. Prinsesser. Skønheden og Udyret Disney. Bolt Disney. Pixar. De utrolige. Jack - Jack Attack Disney. Julemandens værksted Disney. Løvernes garde. Bavianer! Disney. Mickey og bønnestagen Disney. Peter Pan Bro, bro, brille Billede 8: Lilleput bog nr. 177. Arthurs fødselsdag Lilleput bog nr. 167. Grisling Lilleput bog nr. 169. Mulan Tarzan Askepot Ægypten tur/retur Dejlige unger JOJO får feber Glædelig jul, Folmer Sendes gerne.

          Munkebo·7. apr.

          Harm done af Ruth Rendell (Bog)

          Harm done af Ruth Rendell (Bog)

          54 kr.

          Krimi. Mens chief inspector Wexford undersøger de mystiske omstændigheder omkring 2 unge pigers forsvinden, flytter en pædofildømt mand til Kingsmarkham. Folk i byen bliver urolige og beslutter at tage loven i egne hænder...Titel: Harm doneForfatter: Ruth RendellForlag: HutchinsonUdgivelsesår: 1999Sider: 394Sprog: Engelsk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          'De smukkeste' af Karin Slaughter (bog)

          'De smukkeste' af Karin Slaughter (bog)

          43 kr.

          Claires mand er blevet myrdet, og da hun gennemgår hans ting, opdager hun en voldsom video, hvor en ung pige voldtages og myrdes. Hendes verden rystes, og samtidig er der spor tilbage til tiden, hvor hendes søster forsvandt sporløstTitel: De smukkesteForfatter: Karin SlaughterForlag: HarperCollins NordicUdgivelsesår: 2017Sider: 463Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Pigen i Satans mose : kriminalroman af Lotte Hammer (Bog)

          Pigen i Satans mose : kriminalroman af Lotte Hammer (Bog)

          38 kr.

          kriminalromanKrimi med Københavns drabsafdeling under ledelse af Konrad Simonsen, der efterforsker fundet af en ung afrikansk kvinde i en skovsø. En sag, der har forbindelse til international menneskehandel og hvidvaskning af penge via internetpokerForfatter: Lotte HammerForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2013Sider: 437Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Husmødre

          Husmødre

          120 kr.

          Historier fra landets største arbejdsplads. Indbundet, 274 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. At blive hjemmegående husmor var langt op i det 20. århundrede unge pigers drøm og ideal, afspejlet i samfundets indretning, i populærkulturen og i kønsrollerne. "Husmødre- Historier fra landets største arbejdsplads" tager dig i fortællinger og fotos tilbage til husmødrenes verden som den tog sig ud fra omkring år 1900 til årtusindskiftet. I by og på land, i små som i store husholdninger. Forfatter er Helle Juhl, journalist, foredragsholder, landhusmor. Tidligere bøger "Der var så dejligt ude på landet" (2010) og "Husbestyrerinder" (2008).

          Valby·19. mar.·

          Muppet ungerne m.fl

          Muppet ungerne m.fl

          45 kr.

          9 bøger af A. Jim Henson, illustreret af Tom Brannon. Winthers Forlag, paperback, 1991: Nr. 1. Kun for frøer Nr. 2. Den nye pige i gaden Nr. 4. Jeg er vred på dig Nr. 5. Jeg vil gerne hjem Nr. 6. Gonzo's fantastiske rod Nr. 7. Når man lover for meget Nr. 8. Tør du, Piggy? Nr. 9. Hjælp! Vi er faret vild! Nr. 10. Fozzie får en lillebror Desuden sælges følgende 6 bøger: 1. Bent og Erik i parken, af Anthony Best, illustreret af Tom Cooke. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 1. Erik bliver væk, af Liza Alexander, illustreret af Tom Cooke. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 2. Gul-Hans' nye spand, af Dino Anastasio, illustreret af Tom Leigh. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 3. Erik bliver væk, af Liza Alexander, illustreret af Tom Cooke. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 4. Bare jeg var dig, Erik!, af Emily Thompson, illustreret af Tom Cooke. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 5. Hvor er du Snuffer? af Anna H. Dickson, illustreret af Tom Cooke. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. 6. Bent og tepotten, af Tish Sommers, illustreret af Diane Dawson Hearn. Efter Jim Henson's Sesame Street Muppets. Forlaget Carlsen, paperback, 1992, 1. oplag. Pris 45 kr. pr. stk. Sendes gerne.

          Munkebo·17. mar.

          Side:
          af 3