Fritid

62
Galleri annoncer
Vandrerygsæk: Asivik Hiker 50 ltr., junior

Vandrerygsæk: Asivik Hiker 50 ltr., juni...

450 kr.

Børne- /unge rygsæk til vandring, spejdertur og lejrskole. Rigtig fint stand, alt fungerer. Med regnslag. Fra Spejder Sport Aarhus. Størrelse på 50 liter er en rygsæk specifikt til større børn og passer til aldersgruppen 8-12 år (ca. 125-155 cm). Bæresystemet er let og smidigt, for at kunne side godt og det kan justeres så det kan vokse med barnet. Den er også pænere end den nyeste røde Asivik Hiker model. Ikke ryger hjem.

8250 Egå
i går
Soundboks 2 (udlejes)
 • Soundboks 2 (udlejes) - 2
 • Soundboks 2 (udlejes) - 3

Soundboks 2 (udlejes)

250 kr.

Soundboks 2 Pakken indeholder: 2 batterier 1 oplader 1 Soundboks rygsæk

1301 København K
man.
Hygglo
 • Soundboks 2 (udlejes) - 2
 • Soundboks 2 (udlejes) - 3
 • Soundboks 2 (udlejes) - 4
Fjellrev rygsæk

Fjellrev rygsæk

175 kr.

Rød/sort Fjellrev rygsæk med gode kraftige remme og inclusiv regnslag sælges. H:ca 35 cm B: ca 25 cm. Velegnet til børn.

9230 Svenstrup J
fre.
Tro Mod Politik

Tro Mod Politik

225 kr.

Tro og politik hænger tæt sammen ifølge Anders Gadegaard. Tro handler om det vigtigste af alt i tilværelsen. Og politik handler om den fælles samtale med henblik på at finde løsninger til gavn for flest mulige. Anders Gadegaard redegør for betydningen af de tre begreber tro, mod og politik og deres indbyrdes relation, og arbejder sig frem til en kristelig socialetik, der bygger på hans lange gerning som præst og på hans livslange forargelse over uretfærdig myndighedsadfærd. Således har bogen biografiske nedslag, al den stund person og fag hænger tæt sammen. Ligesom politik og forkyndelse hænger tæt sammen, da ethvert menneske er borger i et samfund og dermed et politisk væsen. Også præsten. Anders Gadegaard har Martin Luther, Hannah Arendt og Václav Havel med i rygsækken, når han fremlægger sit ærinde, der også rummer et opgør med Søren Krarups ideologi. Den politiske prædiken analyseres, og til sidst i bogen viser en række prædikener, afholdt i Københavns Domkirke, hvordan de etiske grundværdier udfolder sig og bliver politisk vedkommende. Pressen skriver: ★★★★ En spændende, personlig og tankevækkende bog. - Kristeligt Dagblad Et indblik i et både kæmpende og reflekterende teologisk temperament. - Weekendavisen Præster er blevet for bovlamme på prædikestolen, lyder det fra Københavns domprovst. - Berlingske Det forhold, at jeg fik lyst til at gå i debat med Anders Gadegaard, illustrere hvor god en debatbog, der er tale om. - Tidsskriftet Religion

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Anna på biblioteket

Anna på biblioteket

378 kr.

Hurra, det er lørdag! Anna putter fem bøger i sin lille rygsæk. Hun skal på biblioteket sammen med far. Der skal de aflevere bøgerne og finde nogle nye, som de kan låne. Det er sjovt at læse! En sød og genkendelig historie om den velkendte Anna. En historie om at besøge biblioteket og læse bøger sammen. For børn på 32 måneder og op med fokus på barnets omverden.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Vandring i Europa

Vandring i Europa

199 kr.

”Når man er vandrer, er det ikke målet for en vandring, der tæller, men i højere grad oplevelserne undervejs.”   At opleve verden til fods har aldrig før været så populært, som det er i dag. Caminoen i Spanien er verdensberømt og et must for mange, men Europa byder på mange andre fantastiske og endnu mere intense vandreoplevelser. I denne bog finder du inspiration til din næste vandreoplevelse. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte, oplevelsesrige og unikke vandreruter. 22 vandreruter og 5 vandreregioner er grundigt beskrevet, og de praktiske informationer gør det let at forberede turen hjemmefra. Bogen indeholder desuden mange flotte billeder og kort, der giver et godt indtryk af de forskellige ruter, og der gives inspiration til spændende seværdigheder i området.     Såvel nybegyndere som mere erfarne vandrere vil kunne finde ideer til nye oplevelser. Halvdelen af de 22 ruter er certificerede kvalitetsvandreruter, Leading Quality Trails – Best of Europe, hvor man er garanteret en afvekslende kvalitetsoplevelse og en god rutemarkering.    Særlige kapitler er viet til tips og tricks for vandrere, principper for ruteafmærkning, ruternes sværhedsgrader og kvalitetsmærkning, vandrefestivaler, pilgrimsruter samt grundlæggende viden om vandring, og om hvordan man bedst forbereder sig til den gode vandretur.  Om forfatteren   Med mere end 30 års erfaring i benene har forfatteren, Lis Nielsen, vandret Europa tyndt på kryds og tværs. Som præsident for Europas organiserede vandrere (European Ramblers Association) har hun haft mulighed for at besøge de fleste europæiske lande og hver gang fået nye vandreoplevelser i rygsækken. Især de mere specielle og indtil nu ukendte vandreruter ligger hendes hjerte nær. De mange oplevelser er her samlet til inspiration for andre vandrere – krydret med personlige oplevelser.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Vandring på De Kanariske Øer

Vandring på De Kanariske Øer

229 kr.

Vulkaner, grønne fyrreskove, historiske udgravninger og månelandskaber. De Kanariske Øer har meget andet at byde på end sol- og strandferie. Bortset fra de varmeste sommermåneder er temperaturen perfekt for en vandreferie.   De syv hovedøer er meget forskellige og giver mulighed for mange spændende oplevelser – så snart man forlader strandene og søger ind i baglandet.   Denne bog giver inspiration til at søge disse oplevelser. På hver ø er der en række vandreture egnet til både nye og til mere erfarne vandrere. Forfatteren, som har besøgt alle øerne adskillige gange, finder det umuligt at udpege den ”bedste tur”. På hver ø er der flere typer af landskaber, og vegetationen veksler fra nord til syd – alt efter hvor den sparsomme nedbør falder.   Turene er alle baseret på brug af offentlig transport, så man kan slippe for de, for en dansker, lidt vel ”spændende” køreture på snoede, smalle bjergveje. De er alle tilgængelige fra de forskellige populære ferieområder, så man let kan veksle mellem dage på stranden og dage i det som oftest køligere højland.   Fjernvandrevej GR 131, som krydser alle øerne og er en del af det europæiske fjernvandrevejnet, udgør et særligt kapitel med inspirerende billeder fra kyster, skove såvel som fantastiske udsigter. Det er forfatterens håb, at denne bog kan give flere lyst til at vandre på øerne og måske besøge nogle af de mere ukendte lokaliteter.   Om forfatteren   Med mere end 30 års erfaring i benene har Lis Nielsen vandret Europa tyndt på kryds og tværs. Som præsident for Europas organiserede vandrere (European Ramblers -Association) har hun haft mulighed for at besøge de fleste europæiske lande og hver gang fået nye vandreoplevelser i rygsækken. Især de mere specielle og indtil nu ukendte vandreruter ligger hendes hjerte nær. De mange erfaringer er her samlet til inspiration for andre vandrere – krydret med personlige oplevelser.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Kristian på sporet af verdens vilde traditioner

Kristian på sporet af verdens vilde trad...

230 kr.

Hvorfor løber man om kap efter en ost i England? Hvorfor slås de med tomater i Spanien? Hvornår begyndte man at fejre jul? Hvorfor bøvser de så meget i Kina? Og hvorfor i alverden er man begyndt at male øjne på numsen af køerne i Afrika?Dette og meget mere kan du få svar på i Kristian på sporet af verdens traditioner, når Kristian drager ud for at undersøge nogle af verdens mange interessante traditioner.Nogle af traditionerne kan virke meget fremmede eller ligefrem tossede for os herhjemme i Danmark, men når man dykker længere ned i dem, viser det sig faktisk, at vi tit fejrer de samme højtider over hele verden – bare på hver vores måde. Kristian på sporet af verdens vilde traditioner er tredje bind i Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens fænomener, steder og mennesker.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Ollie på udflugt

Ollie på udflugt

349 kr.

Ollie og far skal på udflugt, og Ollie får lov til at pakke rygsækken, mens far lige gør sig klar. Ollie får plads til det hele: tøjdyrene, legetøjsbilerne og kanelsneglene. Alt kommer med, næsten da ... Far og Ollie cykler af sted. Ollie vinker til alle dem, de kører forbi. Og til sidst er de fremme ved en dejlig eng, hvor der vokser blåbær. Far plukker og plukker, mens Ollie er optaget af fuglene og køerne. Da far endelig holder pause fra bærplukkeriet, får han sig en overraskelse ... En skøn billedbog for de mindste, der viser, at voksne og børn ikke nødvendigvis er enige om, hvad der er sjovt og vigtigt her i livet.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 2.907

På en kæmpe stor grund står dette hyggelige sommerhus og venter på at pille enhver bekymring ud af hovedet på dig! Nyd ferien i sommerhus i den charmerende badeby Søndervig I Søndervig får du en ferie med det hele og dette hyggelige sommerhus på Lyngsletten 17 er det perfekte omdrejningspunkt for en vellykket pause fra en travl hverdag. For selvom huset ligger centralt i forhold til Søndervigs mange aktiviteter, får du fornemmelsen af at være i en oase midt i naturen på den store plænegrund. Og ligemeget om du ligger på solvognen på terrassen med en god bog, spiller fodbold med ungerne på græsplænen eller står i køkkenet og kræser om en lækker middag, kan du nyde duften, lyden og udsigten til en omgivende natur. Når mørket falder på eller hvis vestenvinden finder på at suse, trækker I bare indenfor, tænder op i brændeovnen og slænger jer i lænestolene, mens varmen spreder sig i stuen. Aktiv ferie i den livlige badeby Søndervig Hvis der også skal ske lidt i ferien, har I alle muligheder for at få nogle sjove og lærerige oplevelser med hjem i rygsækken. Besøg for eksempel den internationale sandskulpturfestival i Søndervig, som hvert år får tusindvis af besøgende til at tabe kæben, når de ser, hvad verdens førende sandkunstnere har skabt af fascinerende meterhøje sandskulpturer. Eller snup en tur på segway med en guide hos Beach Bowl, hvor I kører igennem Søndervig, op over klitterne og ned på stranden. Efter en oplevelsesrig dag kan I unde jer selv en middag på en af Søndervigs spisesteder, for eksempel den velrenomerede gourmetrestaurant Sandgaarden på Badevej. Søndervig og også et super udgangspunkt for udflugter på to hjul. Cyklerne kan lejes lokalt og et absolut must see i området er Bagges Dæmning, som fører jer ud over fjorden og hen langs fjordbredden til Ringkøbing, hvor I kan få jer en lækker fiskefrokost på havnen og gå en tur op igennem de brostenbelagte gader til gågaden, der lokker med hyggeshopping eller måske en enkelt fadøl på torvet.

7400 Herning
søn.
Feline Holidays
Kristian på sporet af .... opgavebog

Kristian på sporet af .... opgavebog

80 kr.

Kristian på sporet af … opgavebog Kristian på sporet af … er en ny faktaserie for børn, hvor Kristian Gintberg tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens ting, steder og mennesker. Hvert opslag i bøgerne dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg. Med KRISTIAN PÅ SPORET AF … OPGAVEBOG er det nu muligt at sætte sin nyvundne viden i spil med bogens mange sjove opgaver. Her er quiz, kryds og tværs, sæt halen på, spil og opgaver af enhver tænkelig art til de første fire bind i Kristian Gintbergs populære serie.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Psykisk Vold

Psykisk Vold

295 kr.

Alt for mange kvinder er udsat for psykisk vold, og samtidig er denne voldsform også den mest usynlige og hidtil mest oversete.   Den psykiske vold viser sig ikke fra den ene dag til den næste. Den starter i det små og tager gradvist til i styrke med nedgøringer, kritik, sure miner, tavshed og trusler. I den kolde haglbyge af mishagsytringer, bliver du måske mere og mere overbevist om, at det er dig egen skyld, at din partner trækker sig og ser på dig med et køligt blik.   Når du vender problemerne indad, risikerer du over tid at bIive mentalt nedbrudt, så du mister troen på dig selv og fremtiden. Dit selvværd lider skade og jo længere tid, du er i det psykisk voldelige forhold, desto sværere er det for dig at komme ud af det og finde tilbage til dig selv. Du risikerer i stedet at udvikle stress, angst, depression og PTSD – ligesom mange, mange andre kvinder i din situation.   Et psykisk voldeligt forhold starter ofte som en drøm, hvor du kan blive bombarderet med kærlighed, fremtidsplaner og håb. Måske har din partner fået dig til at føle dig hel. Denne følelse har du savnet dybt, og derfor udvikler du en psykisk afhængighed af ham og en frygt for at miste ham.  Denne bog er til dig, der har været - eller forsat er - udsat for psykisk vold. Bogen sætter fokus på dig og den dysfunktionelle dans, du ubevidst er kommet til at deltage i. I bogen inviterer psykolog Signe M. Hegestand dig med på en rejse gennem hele dit liv og ind i din fremtid. Med i rygsækken har Hegestand sine egne erfaringer med psykisk vold, sin professionelle indsigt og historier fra kvinder, der ligesom dig danser en ulige dans.  På rejsen får du indblik i, hvorfor netop du er endt i det kviksand, som et psykisk parforhold er. Du får inspiration og viden, så du kan ranke ryggen, finde ud af, hvad der er op og ned, tilgive dig selv og din partner – og skabe en sund, lys og gladere fremtid med større kærlighed til dig selv.  Når du har læst bogen, vil du vide med dig selv, at du alt for længe har ladet dig nøje med små krummer af kærlighed frem for at nyde en stor, kalorierig Othello-lagkage.   OM FORFATTEREN: Signe M. Hegestand (f. 1974). Uddannet Cand. Psych. fra Aarhus universitet. Autoriseret af Dansk Psykolog Nævn. Uddannet psykoterapeut og Mindfulness Instruktør. Hun har specialiseret sig i at arbejde med psykisk vold, og andre dysfunktionelle relationer. Signe M. Hegestand er fordragsholder og TEDxspeaker2019.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Arctic Light

Arctic Light

349 kr.

Du skal opleve Grønland og Arktis sammen med Uri Golman . Han har prøvet at falde gennem en issprække, kun reddet af sin rygsæk, ventet i timer på en sneugle og set en sæl med sin store unge på en drivende isflage. Han tilbringer mange dage i det kolde nord og ser med egne øjne de forandringer, der sker i Arktis. Forandringer, som på lang sigt vil være katastrofale for hele det arktiske miljø, og os alle os andre. Arctic Light er resultatet af 10 års rejser i Arktis, og de mere end 100 billeder viser, hvor smukt, specielt og sårbart miljøet er i Grønland og området omkring Nordpolen.De mange flotte fotografier i fuld størrelse gør Arctic Light til den perfekte bog til alle med tilknytning til Grønland og interesse i det arktiske område, ligesom alle med bare den mindste interesse for fremtidens klima får udvidet horisonten.Tekst på dansk, svensk og engelsk.

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
Kristian på sporet af jordens rekorder

Kristian på sporet af jordens rekorder

230 kr.

Hvor højt er verdens højeste bjerg? Hvad hedder Jordens stærkeste chili? Hvor i verden ligger Jordens største skov? Og hvor på kloden regner det egentlig mest?Dette og meget mere kan du blive klogere på i Kristian på sporet af Jordens rekorder . Kristian tager os med verden rundt for at finde Jordens største, mindste, længste, ældste, højeste og hurtigste dyr, bygninger, træer, steder og mennesker. Og det er bestemt ikke kedeligt at besøge Jordens mindste ø eller hilse på folk i Jordens største land. Kristian på sporet af Jordens rekorder er første bog i en helt ny faktaserie for børn, hvor Kristian Gintberg tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk på ryggen og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens ting, steder og mennesker.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.Kristian Gintberg (f. 1988) er tekstforfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DRs børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det meget populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet , ligesom han er en fast del af sommerens Cirkus Summarum .

8800 Viborg
fre.
Plusbog.dk
NY - sort rygsæk

NY - sort rygsæk

100 kr.

NY sort rygsæk i nylon, i kraftig høj kvalitet. - Mål: 42 cm høj x 27 cm bred x 12 cm dyb - Har bærehank i toppen, regulerbare skulderstropper på bagsiden, lynlås lomme foran, mål: 20 cm høj x 20 cm bred x 2 cm dyb - Den lukkes på fronten med snørrer der trækkes sammen og et klikspænde, - Indvendigt er den indrettet med et stort hovedrum AFHENTES - eller sendes med GLS Kik meget gerne forbi mine andre annoncer

6700 Esbjerg
14. mar.
Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec
 • Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec - 2
 • Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec - 3

Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec

43 kr.

Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec Brand: Mil-Tec Str: LB: 40x17 cm. 25 liter Farve: Grøn Klik på knappen 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop

3550 Slangerup
14. mar.
Orderly Shop
 • Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec - 2
 • Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec - 3
 • Vandpose til rygsæk fra Mil-Tec - 4
Stor rygsæk fra EN ROUTE 55
 • Stor rygsæk fra EN ROUTE 55 - 2

Stor rygsæk fra EN ROUTE 55

395 kr.

Stor rygsæk fra EN ROUTE 55 Brand: EN ROUTE 55 Str: LB: 62 x 33 cm Farve: Grå / grøn Klik på knappen 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop

3550 Slangerup
14. mar.
Orderly Shop
 • Stor rygsæk fra EN ROUTE 55 - 2
vandblære fra Mil-Tec (str. 2,5 Liter)
 • vandblære fra Mil-Tec (str. 2,5 Liter) - 2

vandblære fra Mil-Tec (str. 2,5 Liter)

43 kr.

Vandblære på 2,5L som kan bruges i rygsækken og som er et oplagt valg til rygsækken under løb, cykling, gåtur eller anden sport Brand: Mil-Tec Str: 2,5 Liter Farve: Grøn Klik på knappen 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop

3550 Slangerup
14. mar.
Orderly Shop
 • vandblære fra Mil-Tec (str. 2,5 Liter) - 2

Få beskedNår der er nye resultater i Fritid

Lup med søgeord i
Friluftsliv

Friluftsliv

12.345 kr.

Vandtæt Sealline sæk 50 Regnovertræk til rygsæk 50 Foldespade 50 3 vandposer/dunke 40/stk Foldesav m 3 klinger 40 Skydekasse 40 Orienteringsløbsclips 50 Altmeter 30 Kortmåler 25 Stopur 25 2 slibesten 20 Alu sikkerhedstæppe 20 Åbner, ske og fløjte 10 Eller hele listen for 350,- kr

5240 Odense NØ
13. mar.
Vandre rygsæk

Vandre rygsæk

375 kr.

Norrøna Beito 3000 rygsæk med rammeforlænge. Sækken rummer 70 liter. Mange justeringsmuligheder på stroppe og bælte.

8500 Grenaa
11. mar.
Rygsæk 70

Rygsæk 70

175 kr.

Er i rigtig god stand.

5210 Odense NV
10. mar.
Lowe Alpine vandreture rygsæk

Lowe Alpine vandreture rygsæk

350 kr.

Stor voksen vandreture rygsæk/Hiking Backpack fra Alpina Lowe model Torso fit system APS 9 med masse lommer og praktiske detalje.

7160 Tørring
10. mar.
Regnslag til rygsæk fra LittleLife
 • Regnslag til rygsæk fra LittleLife - 2
 • Regnslag til rygsæk fra LittleLife - 3

Regnslag til rygsæk fra LittleLife

87 kr.

Regnslag til rygsæk fra LittleLife - Rainy day cover Brand: Little Life Str: LB: 90x37cm Farve: Gråt Klik på knappen 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop

3550 Slangerup
12. mar.
Orderly Shop
 • Regnslag til rygsæk fra LittleLife - 2
 • Regnslag til rygsæk fra LittleLife - 3
Visuel kommunikation

Visuel kommunikation

300 kr.

Bogen skal ses som en slags grundbog i visuel kommunikation. Den er relevant for dig, der er kommunikatør i en virksomhed, professionel kreativ eller under uddannelse til at blive det.Den indeholder alt lige fra, hvordan hjernen virker, til grundlæggende designregler og ophavsret, men også mere praktiske ting såsom hvordan du vælger de rigtige visuelle virkemidler, samarbejder med interessenter og booster din kreativitet.Visuel kommunikation er et globalt sprog, som virksomhederne kan udnytte til deres fordel. Hvis man altså ved, hvordan man gør, og hvad der rent faktisk virker.Denne bog er den rygsæk med værktøjer, du har brug for. Hvad enten du er den, der skaber visuel kommunikation, eller du deltager i dialogen med dem, der skal.Visuel kommunikation – kan du se, hvad jeg mener? Giver dig solid viden, brugbare metoder og tilmed en tjekliste, som du kan basere dit slutprodukt på.

8800 Viborg
13. mar.
Plusbog.dk
Tunnelbyens Hemmeligheder

Tunnelbyens Hemmeligheder

199 kr.

Han nåede bunden uden problemer. Tog en dyb indånding. Lænede sig mod væggen. Han kunne kun se et par meter foran sig i det tætte mørke. Kasper tog spraydåsen op af rygsækken igen og sprøjtede en stor pil ved indgangen. Så skrev han: UDGANG. Han begyndte langsomt at bevæge sig. Ind i virvaret af ​​mørke og fugtige tunnelsystemer ...          Kasper og Alex drømmer om at finde den sagnomspundne Tunnelby og afsløre dens hemmeligheder. Men det er livsfarligt at gå på opdagelse i Stockholms underjordiske gange, og de indser snart, at de ikke er de eneste, der bevæger sig rundt under jorden ...

8800 Viborg
13. mar.
Plusbog.dk
Mulighedernes didaktik

Mulighedernes didaktik

349 kr.

MULIGHEDERNES DIDAKTIK er skrevet til undervisere, der har en interesse i at tage elever/studerende med på en opdagelsesrejse i muligheder. Muligheder for noget. Med nogen. Mod noget. En rejse, hvor man som underviser kan pege på forestillede destinationer, fylde elevens/den studerendes rygsæk med værktøjer og metoder, men også må give slip og lade dem selv tage springet for at forfølge deres muligheder.Bogen adresserer udfordringer og potentialer, der er indlejret i arbejdet med muligheder i læringskontekst. Emnet udfoldes både gennem teori og med praksiseksempler. Med baggrund i forskellige uddannelser og professioner giver bogens forfattere bud på mulighedernes didaktik i relation til: - Dannelse og dannelsesidealer - Læringsprocesser og -indhold - Underviserroller MULIGHEDERNES DIDAKTIK handler om læringsrum uden fastlagte grænser, og den faciliterer meningsskabelse i uforudsigelige læringsprocesser, hvor kontrol og autonomi må være til forhandling.Tag med på rejsen! Tag springet! Og læs bogen!

8800 Viborg
13. mar.
Plusbog.dk
Rygsæk aldrig været brugt

Rygsæk aldrig været brugt

200 kr.

Rygsæk aldrig været brugt

6870 Ølgod
8. mar.
Sommerhus Bogø By til 6 personer

Sommerhus Bogø By til 6 personer

Fra kr. 3.632

Et moderne og lyst sommerhus byder velkommen på Bogø. Dette skønne feriehus vil imponere hele familien. Den åbne og lyse stue kombinerer afslapning, madlavning og spisning i ét og sørger for, at I får masser af kvalitetstid sammen. Alle familiemedlemmer kan finde plads her, og i annekset finder I endnu et soveværelse, der byder på lidt mere privatliv. Huset er indrettet efter høj standard og udstråler en rigtig feel-good atmosfære. En stor, brolagt terrasse omkranser to sider af huset og inviterer jer til at nyde jeres feriemåltider eller til at spille spil. Et vildmarksbad inviterer jer til at sidde i det varme vand og nyde naturen og fuglenes kvidren omkring jer. Pak rygsækken og hop på jeres cykler. Småstensstranden ligger kun en kilometer væk. Her kan I også prøve lykken med at fange fisk. I kan også fortsætte med at cykle til øen Møn og tage en pause i den smukke havneby Stege. Spis en is her og gå gennem den hyggelige shoppinggade. Er I stadig motiveret, kan I fortsætte til Møns Klint og se de imponerende kridtklinter. Hvis jeres ben tillader det, kan I også gå ned ad de mange trin til vandet før I vender snuden hjemad. Rigtig god fornøjelse. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue Køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

7400 Herning
lør.
Feline Holidays
Super Let Italiensk Guerrinni Knap Harmonika"

Super Let Italiensk Guerrinni Knap Harmo...

9.900 kr.

Fra min samling sælger jeg denne flotte Guerrinni Knap Harmonika" Vejer Ca. 9 Kg. og er fuldstændig som ny med 2 års garanti" Har nogle meget flotte stemmer" Bælgbeskytter - gode brede Remme samt lækker kuffert eller rygsæk efter eget valg"

9000 Aalborg
7. mar.
Rygsæk

Rygsæk

995 kr.

Ny stor rygsæk, med to aftagelige sidelommer. Separat bærestykke til sidelommerne medfølger, så disse kan bruges alene. Alt i camouflage

6240 Løgumkloster
5. mar.
Rygsæk.

Rygsæk.

50 kr.

Helt ny Opel rygsæk. B. 40 cm. H. 50 cm. D. 15 cm.

4700 Næstved
5. mar.
Guitarstativ / stand

Guitarstativ / stand

75 kr.

Guitarstand / stativ Universal til El og akustisk guitar Super smart og praktisk guitarholder der kan indstilles så den passer til det meste uanset om du har elguitar, bas eller akustisk guitar. Fremstillet i plastmateriale så vægten holdes nede. Den kan foldes så den ikke fylder meget og nemt kan være i en alm taske / rygsæk. Jeg har nogle stykker og kan sende hvis der er behov.

3600 Frederikssund
2. mar.
Hardball udstyr

Hardball udstyr

4.000 kr.

har en del hardball udstyr som jeg vil sælge (se billederne). Billede 1 buks str. 4xl 200,- kr Billede 2 jakke str 4xl 200,- kr Billede 3 og 4 vest/rygsæk 600,- kr Billede 5. Maske/briller. 300,- kr Billede 5. Vandpose. 300,- kr Billede 6. 10 stk. brune TAN- magasinet. 400,- kr Billede 6. 2 stk. xtra magasin. 100,- kr Billede 7. 1000 kugler. 150,- kr Billede 8,9,10 Sigte til gevær. 500,- kr Billede 11. FN SCAR el-gevær. 1500,- kr Billede 12. M41K manuelgevær. 150,- kr Sælges samlet for 4000,- kr. Alt er i perfekt stand Evt. seriøst bud. Skam bud modtages ikke.

5500 Middelfart
28. feb.
Rygsæk med ekstra taske

Rygsæk med ekstra taske

450 kr.

Dejlig rummelig rygsæk med ekstra rygsæk/taske som kan lynes af. Hofte rem. Bund-rum osv. Har været 2 X en uge på hærvejen og ellers ubrugt. Mange lommer især på den forreste ( lille)

5500 Middelfart
19. feb.
Rygsæk

Rygsæk

200 kr.

75 + 10 Mckinley rygsæk Den ene lynlås er defekt

6200 Aabenraa
19. feb.
Rygsæk

Rygsæk

200 kr.

Mckinley 55 + 10 rygsæk

6200 Aabenraa
19. feb.
Vintage Camp Trails rygsække

Vintage Camp Trails rygsække

350 kr.

Vintage Camp Trails rygsække. 1 stk Skyline og 1 stk Ponderosa rygsække med extern alu-ramme. Old School, men giver betydelig bedre støtte end de ”moderne” typer. Lidt snavsede, mest støv, men ellers i meget fin stand. 2 stk regnovertræk medfølger. De får top-score af hard-core hikers. Samlet 350,-

4683 Rønnede
16. feb.
vandre rygsæk

vandre rygsæk

700 kr.

vandre rygsæk ny mit tlf 61873221 så sende jeg billede a den

6100 Haderslev
14. feb.
Rygsæk Lego

Rygsæk Lego

100 kr.

Lego City Police rygsæk. Rygsækken har 2 lommer, justerbare stropper, bærehank, indvendig navneskilt, lomme til drikkedunk, motiv, reflekser og lynlåslukning. Røgfrit hjem.

7100 Vejle
3. feb.
Skoletaske Lego

Skoletaske Lego

150 kr.

Lego City stor skoletaske med klap, gymnastiktaske og penalhus. Gymnastiktaske vedhæftes let på toppen af skoletasken, men kan også bruges separat som en rygsæk. Lommen i tasken gør det muligt at pakke de tungeste bøger nærmest ryggen. Tasken er udstyret med penalhus lomme øverst. Fast bundpanel. Synlige reflekser på alle sider af tasken. Forlomme med termoisolering samt praktisk sidelomme til drikkedunk. Ergonomisk rygpanel med brede, polstrede og justerbare stropper samt brystspænde. Røgfrit hjem.

7100 Vejle
3. feb.
DJI Inspire 2 + Zenmuse X5S ProRes

DJI Inspire 2 + Zenmuse X5S ProRes

19.995 kr.

Inspire 2 drone med ProRes licens X5S kamera med DJI 15mm samt Olympus 45mm objektiver. 1 stk Remote Controllere 3 sæt DJI batterier til Inspire 2 (6 stk) 1 stk DJI Crystalsky Ultrabright med 4 batterier 1 stk. opladere med plads til 1 batteri 120 GB CineSSD disk samt CineSSD kortlæser 6 stk. SD kort Rygsæk til Inspire 2 1 stk. kalibreringsplade samt manualer til Inspire 2 og X5S kamera diverse ND-filtre samt P/L filter En professionel drone som er super skarp til både video og fotografering. Forberedt til dual operatør flyvning med master remote til dronen og slave remote til kamera. Crystalsky skærmen er meget skarp selv i solskin. ProRes og CineSSD giver mulighed for højt output i super kvalitet. Nypris ca. 65.000-70.000

5800 Nyborg
29. jan.
Rygsæk 55l

Rygsæk 55l

75 kr.

Karrimor rygsæk på 55 l. Der mangler en strop øverst for forsiden.

5560 Aarup
26. jan.
Rygsæk

Rygsæk

500 kr.

Lowe Alpine rygsæk 55 + 15 brugt men i god stand. Har rigtig god pasform med god fordeling af vægt.

6100 Haderslev
26. jan.
Rygsæk

Rygsæk

400 kr.

Rygsæk, fejler intet, brugt en gang på endagstur. Kan justeres i højden, 65 l.

6200 Aabenraa
22. jan.
Rygsæk

Rygsæk

350 kr.

Vandrerygsæk (70+20 liter) proff.. Har været i Sydamerika. Alt fungerer. Afhentning Holbæk Øst. Fast Forærings-pris!

4300 Holbæk
22. jan.
Hagløfs Flightbag

Hagløfs Flightbag

250 kr.

Hagløfs Flightbag er et beskyttelsesetui til rygsække under flyrejser. Kan også bruges som en stor rejsetaske. Indsyet opbevaringspose. Lomme til adressekort. kompressionsremme. Flightbag til rygsække > 80L Mål Længde x Bredde x Tykkelse 850x400x350 mm Vægt: 490 g

9200 Aalborg SV
30. dec. 2022
Rygsæk

Rygsæk

175 kr.

Rygsæk sort/grå mrk. Tecno Pro - rigtig pæn stand - kun brugt ca. 14 dage. Ved interesse venligst ring eller sms 24620501

7850 Stoholm Jyll
26. dec. 2022
Rygsække sælges

Rygsække sælges

550 kr.

Rigtig god rygsæk i særdeles velholdt stand. Vist nok på 110 liter! 100% i orden. Kan sendes eller afhentes i Hune, post nr 9492.

25358 Horst, Tyskland
25. dec. 2022
Rygsæk

Rygsæk

150 kr.

Mærket Craft

5210 Odense NV
19. dec. 2022
Rygsæk med kaffesæt

Rygsæk med kaffesæt

150 kr.

Flot taske med termokande, 2 kopper, 2 servietter samt 2 beholdere til sukker og mælk alt im rustfri stål kun 150 kr

5270 Odense N
19. dec. 2022
Rygsæk

Rygsæk

350 kr.

Lowe Alpine rygsæk.

6100 Haderslev
18. dec. 2022
ASIVIK - rygsæk

ASIVIK - rygsæk

350 kr.

Super Trekker - 60 liter. Brugt få gange - ikke slidt, men lidt beskidt.

9900 Frederikshavn
18. dec. 2022
Rygsæk, sort

Rygsæk, sort

250 kr.

Pæn sort rygsæk, 5 mdr gammel, ganske lidt brugt, nypris 500,00, sælges for 250,00 kr. Det er 2 store rum + plads til en PC. Og andre små rum.

8240 Risskov
11. dec. 2022
Rygsække

Rygsække

30 kr.

Ass.rygsække pris er pr.stk.de er meget fine og ok. Kun mobil svar eller sms.

9460 Brovst
6. dec. 2022
Softgun begyndersæt

Softgun begyndersæt

1.700 kr.

1700 kr. eller byd. Der er mulighed for at se flere billeder. Sælges da det ikke er blevet brugt i nogle år - våbnene er afprøvede og virker stadig som de skal. Sælges som et sæt. Medfølger: våben: asg ingram mac 10 elektrisk asg steyr ssg 69 p2 manuel, med opgraderet fjeder 150 ms asg franchi sas 12 manuel tilbehør: skudkasse ca halvt fuld 2 batterier (1600 og 1200) lader til batterier danwesson revolver hylster med vest + kniv (men passer også til pistoler som vist på billedet) stor camo vest + rygsæk tøj: fullface hjelm camo handsker miltec camo tøj (jakke og bukser) medium navy blå sweater medium hat camo gasmaske + taske

6400 Sønderborg
5. dec. 2022
Guitar taske med rygsæk-lignende bæreseler

Guitar taske med rygsæk-lignende bæresel...

99 kr.

Disse stropper bag på gør, at den let kan bæres på ryggen. Den har også 2 bære-håndtag på siden. Den har en lynlås lomme nederst på forsiden. Fungerer perfekt. Pæn og velholdt. Indvendige mål i cm: ( L x B ) 103 x 36 Varen er til salg, når annoncen er aktiv / online. Forsendelse ( med forbehold for pris- og portostigninger ) til pakkeshop: 40,-kr, som køber betaler. Køge/Herfølge. Betaling: MobilePay, netbank, kontant. SMS/MMS kan ikke modtages/sendes, da mit telefonnr. i annoncen er til en fastnet telefon.

4681 Herfølge
3. dec. 2022
Ting til hardball

Ting til hardball

40 kr.

Pære til lygte (ny): 40kr Drikkedunk til rygsæk: solgt Det sidste billede ved jeg ikke hvad er men giv et bud hvis du kan bruge det

4600 Køge
29. nov. 2022
Rygsæk

Rygsæk

60 kr.

1 lækker rygsæk, brugt men rigtig god.

8722 Hedensted
28. nov. 2022
Helt ny rygsæk

Helt ny rygsæk

100 kr.

Helt ny rygsæk, aldrig brugt, der sidder stadig mærker på.

5450 Otterup
24. nov. 2022
Rygsæk

Rygsæk

50 kr.

Rygsæk

6800 Varde
24. nov. 2022
Side:af 2