Fritid

61
Narnia og filosofien

Narnia og filosofien

299 kr.

Børn i alle aldre har siden 1950"erne ladet sig fortrylle af det fantastiske eventyrland Narnia. Her møder vi blandt andre løven Aslan, talende dyr og træer, skurke og helte, ondsindede hekse og ædelmodige mennesker, mus, heste og fauner.For forfatteren C.S. Lewis handlede Narnia-seriens syv bind både om at skabe gode og fantasifulde fortællinger og " som konverteret ortodoks kristen " at skabe et rum, hvor seriens læsere kunne møde fortællingen om Gud og Jesus i en eventyrlig form. Narnia-seriens bøger er fulde af teologiske og filosofiske spørgsmål. Nogle handler specifikt om, hvorvidt der findes en gud eller ej, og hvordan vi tror, men bøgerne rækker ud over kristendommen til det alment filosofiske. Blandt de spørgsmål, der behandles i Narnia-serien " og i bogen her " er: - Hvordan kan vi skelne sandhed fra illusion? - Hvilke sanser er de vigtigste? - Tør vi stole på det usandsynlige? - Hvorfor skal vi være moralske? - Hvad er tid? - Kan en person blive forvandlet til en drage og stadig være den samme? Find dit sværd, dit heltemod og din eventyrlyst frem, og bevæg dig sammen med en række filosoffer gennem garderobeskabet mod nye eventyr i Narnia. Du kommer længere op og længere ind i universet end nogensinde før " og måske møder du Aslan.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk
Gumpy 2 - Notre Dames forbandelse

Gumpy 2 - Notre Dames forbandelse

199 kr.

Lisbeth, Jean-Pierre og Gumpy er taget på ferie til Paris.  Men en næsten 900 år gammel heks er efter Gumpys magiske diamanthjerte. Det skal hun bruge ved overgangen til ægte udødelig. Bliver hun udødelig, vil hun tage magten over verden, og alle gargoiler vil blive hendes slaver. Heksen har lagt en forbandelse over Notre Dame, som fanger gargoiler og fjerner deres vilje.  De tre har kun kort tid til at finde heksen, inden hun finder Gumpy, og han bliver fanget af forbandelsen. Bog nummer 2 i serien om Gumpy " den ildpruttende gargoil. www.gumpythegargoil.dk

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk
I AM HERE & andre essays

I AM HERE & andre essays

100 kr.

Er en samling essay og tekster af Jesper Wung-Sung, der strækker sig over perioden 1993-2017. De omhandler bl.a. kropskultur, kunst, flygtninge, sport, hekse, biblioteker og kunsten at gå som en zombie.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk
Om kvinder

Om kvinder

59 kr.

KVINDER er i centrum, når Suzanne Brøgger skriver om kærlighed, frigørelse og sex. Ud med den "naturlige kvinde", ud med vaginaldeodorant og ud med de snærende bånd og konventioner. Men allervigtigst: UD med sproget! Tal så højt, at vi kan høre det! Tag en lektie fra heksene. Man kan allerhøjest blive brændt på bålet, det er en lille risiko, blandt de mange, man må løbe.SUZANNE BR??GGER skriver om kvinder og om at være kvinde.Med uddrag fra "Brøg", "Fri os fra kærligheden", "Kærlighedens veje og vildveje".Udkommer i Gyldendals Kolibri-serie.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk
Den forladte gård

Den forladte gård

137 kr.

Lix 9  Et mordforsøg og en anklage om hekseri. En ond onkel og en lusket livlæge. Mørke tider truer Herrested. Landsbyens eneste håb er Johan og Anna. Den iltre søn af en herremand og heksens stolte datter. Vil det lykkes dem at redde deres kære? Eller vil de dø i forsøget? Læs serien Mørke over Herrested. En spændende middelalder-inspireret trilogi med mordforsøg, magtkampe og hekseri og to meget forskellige hovedpersoner tvunget til at samarbejde af skæbnen.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Gamerklassen Global

149 kr.

Ninjaen trækker sine to katanaer. De glimter i solen. Martin er ligeglad. Han styrer Nitram direkte mod Kongen og lukker tænderne om hans hals. Nitrams livspoint blinker og når helt ned på 21 procent, før Kongen dør. Nitram rejser sig og ser ud over den ødelagte by. Han springer over den blodige klat, der engang var Kongens sortklædte ninja.  Martin er træt. Hans drømme er hjemsøgt af zombier og gamle fjender, der myrder ham igen og igen. I Gamerklassen er der et nyt spil på skemaet. Martins gamerliv bliver vendt på hovedet, da han pludselig skal være jæger i stedet for bytte. De nye zombiekræfter strømmer gennem Martin, og han nedkæmper alle. Han er den bedste for første gang i sit liv, men er alt det noget værd, når venskabet med Jamal knirker, og Heksen ikke svarer på hans beskeder? Velkommen til anden sæson af Gamerklassen. Nu er det alvor!

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Heksen Kussuk

149 kr.

Flot fantasyserie af Lise J. Qvistgaard med fantastiske illustrationer af Rasmus Jensen og et meget æstetisk design af Peter Kehlet. Hardback.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Hvorfor skider bjørnen i skoven

248 kr.

Da Lars von Trier i et interview blev spurgt: "Hvorfor laver du film?", svarede han: "Hvorfor skider bjørnen i skoven? Fordi noget skal ud." Von Triers film synes ofte at have en fuck-finger til konventionaliteten som deres udgangspunkt: Nu skal der spasses, nu skal heksen brændes, nu skal der skæres i klitoris, nu skal vi se en kvinde foretage en abort på sig selv, nu skal selvopofrende guldhjerter drive melodramaet ud i det parodiske, nu skal der filmes med hundrede kameraer eller ultra-slow, nu skal der fortælles og forklares med voice-over og leksikalske indklip, nu skal jeg gøre alt det, som man lærer på Filmskolen, at man ikke må. Men ud af denne provogestik vokser unikke filmiske kunstværker med en egen billedstærk nødvendighed. Von Trier udforsker begæret, misbruget, angsten, depressionen, seksualiteten, naturen, filmkunsten og det senkapitalistiske samfund med samme ubændige trang, som bjørnen skider i skoven. Med inspiration fra tænkere som Søren Kierkegaard, Jacques Lacan og Walter Benjamin og med en opmærksomhed på filmenes fortællinger så vel som deres formsprog leverer bogen analyser af to af von Triers trilogier: Guldhjerte-trilogien og depressions-trilogien.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Den skjulte fjende

137 kr.

Lix 9  Et mordforsøg og en anklage om hekseri. En ond onkel og en lusket livlæge. Mørke tider truer Herrested. Landsbyens eneste håb er Johan og Anna. Den iltre søn af en herremand og heksens stolte datter. Vil det lykkes dem at redde deres kære? Eller vil de dø i forsøget? Læs serien Mørke over Herrested. En spændende middelalder-inspireret trilogi med mordforsøg, magtkampe og hekseri og to meget forskellige hovedpersoner tvunget til at samarbejde af skæbnen.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Hekse

277 kr.

Hekse findes ikke i virkeligheden.  Men der findes mange historier om hekse.  Hekse kan være både gode og onde.  I denne bog kan du læse om hekse. Lix: 19 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Epistler 4

199 kr.

Hvis man vil vide hvad oplysningstidens tanker gik ud på, kan man med fordel begynde med Holbergs Epistel 401: "Når vi ser en bonde snyde sig med fingrene og at kaste urenligheden på gulvet, kalder vi ham en tølpel; og når en bonde igen ser en købstadsmand at lægge sådan urenlighed i et linklæde og at forvare det i sin lomme, giver han måske ikke bedre titel." Vaner og konventioner er én ting, sund fornuft noget ganske andet.  Holberg kæmper ihærdigt for fornuften. Og hans evne til at sætte konkrete, og uforglemmelige, billeder på de lærde tanker ses overalt. Dramatikeren fornægter sig ikke. Det korte citat om næsepudsning er en lille scene som vi ser klart for os. Er snot i lommen egentlig finere end snot på gulvet? Nej, vel? Og inden vi ser os om, er vi langt inde i en diskussion om åbenhed og tolerance.  Det fjerde bind af Holbergs Epistler indeholder 147 essays, og emnerne er som sædvanlig mange og varierede. I dette bind hører vi bl.a. om teologi, astronomi, sprog, pædagogik, historieskrivning og madlavning. Vi får karakteristikker af en række historiske personer, fra Cæsar til Cromwell, og undervejs diskuteres spøgelser og hekse, forholdet mellem alkohol og sex " og om østers kan vokse på træerne.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Dagsbillet til Skyggeland

199 kr.

Esben er endnu en gang tvangsindlagt til at passe sin lillesøster Lise, selvom han meget hellere vil til fest med sine venner. Så da Lise om aftenen er faldet i søvn på sofaen, lister han sig afsted. Da Esben kommer hjem igen, bliver han mødt af et skræmmende syn: udrykningskøretøjer, der lyser natten op. Lise er forsvundet, og det eneste spor efter hende er en rød gummistøvle, der er fundet ved skovkanten.    Et år senere indstilles eftersøgningen, og familien gennemfører en symbolsk begravelse med en tom kiste. Midt i selvbebrejdelsen og sorgen får Esben øjnene op for en række mystiske ting i Lises tegninger. Ting, som tyder på, at Lises fantasifulde fortællinger om hekse, riddere og mørke væsener inde i skoven måske alligevel ikke er ren fantasi ???     Sammen med sine tre bedste venner begiver Esben sig ind i skoven for at finde sin forsvundne lillesøster.        Uddrag af bogen   Henriette sad lamslået, mens hun forsøgte at forholde sig til det, Esben viste hende. Hun fik kuldegysninger, da han rakte hende det næste stykke papir. Det eneste, der var på det hvide ark, var et sort kors, hvorpå der stod LI???. Henriette tog sin hånd op til munden. Hun kunne ikke holde sine tårer tilbage. Esben tog hendes hånd og holdt fast i den.     "Jeg ved ikke, hvad det her betyder, eller om jeg er blevet skør. Men jeg tror, at Lise stadig er i live."     En tung alvor tonede frem i Henriettes blik.     "Er der flere tegninger?"     "Ja. Helt vildt mange."          Om forfatterne    Claus Reenberg er komponist, forfatter og skuespiller og står blandt andet bag musicalen om Ole Henriksen, I Love It .  Nikolaj Tarp er forfatter, film- og teaterinstruktør og har skrevet bøgerne Fortællingens anatomi og Ronnie .  De har sammen lavet flere film- og teaterprojekter. Dagsbillet til Skyggeland er deres første bog som forfatterduo.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Hos heksen

40 kr.

Aske falder ned i skovbunden hos en gammel, fæl heks. Imens stjæler Lusk og Fusk flyvefedt hos den gode kaptajn From.  Om universet i "Troldmandens Flyvefedt":  Bøgerne foregår i en eventyrskov, hvor de rare skovfolk bor i hytter oppe i træerne. Alle, der bor i skoven har brug for flyvefedt for at komme omkring i skoven. Det er nemlig kun, når man har en portion flyvefedt, og smører sig med dette, at man kan flyve, og dermed komme omkring på den lettest mulige måde.  Flyvefedtet kan kun laves af troldmanden Ozman, der derfor er en vigtig person i bøgerne. Desværre er der en række onde kræfter, der prøver at få fat i flyvefedtet til onde formål.  Hovedpersonerne, Aske og Eg, kommer ud for mange eventyrlige og farlige oplevelser i deres bestræbelser på at undgå, ar flyvefedtet falder i de forkerte hænder.  Bøgerne bygger på fantasy-genren og er endnu et fantasifuldt bidrag til at øge børns læselyst af børnebogsforfatteren Bent T. Lund.  Bøgerne er illustreret i farver af Keld Petersen.  - Hver bog er på 24 sider i A5 format i farver.  - -Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie, og bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.  - Alle 10 bøger har en lix på 6.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Jeg griner, og jeg græder

79 kr.

At bade, at lege, at spise og at gå tur er alle genkendelige aktiviteter, men er det mon alt sammen sjovt? Jeg griner, og jeg græder er en sød pegebog til de mindste om hverdagens genkendelige genstande og gøremål " og om de velkendte følelser, der kan følge med. Bogen er forsynet med flapper og trykt på slidstærke papsider, der kan vendes igen og igen. Jeg griner, og jeg græder er en blandt talrige bøger af den hollandske forfatter og illustrator Kathleen Amant, der ligeledes har forfattet bøgerne om heksen Mimi og serien om Anna.Kathleen Amant er uddannet ved Kunstakademiet i Gent og har siden vundet stor anerkendelse for sine illustrative og litterære arbejder til de allermindste læsere.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Sofie og dragen

123 kr.

Lix: 7 Let-tal: 17  Fire fantastiske eventyr med drager, riddere, hekse, prinsesser og kæmper og alt, hvad der ellers hører til et rigtig godt eventyr.  Bøgerne er indbundet i helbind for maksimal holdbarhed.  En fantastisk læseoplevelse for børn og barnlige sjæle.  Finurligt og flot illustreret af forfatteren.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Magi og hekseri

299 kr.

Magi og hekseri fra den romerske oldtid til middelalderen er en historisk fremstilling af de forestillinger, man i den romerske oldtid og frem til slutningen af middelalderen gjorde sig om, hvad nogle mennesker kunne udrette ved hjælp af overnaturlige kræfter. Det være sig enkeltpersoner eller heksenetværk. I centrum af fortællingen står den forbudte brug af  onde magiske handlinger, som alle mennesker frygtede og konstant følte sig truet af. Opfattelsen af, hvad der er sort og hvid magi, ændrer sig naturligvis over den mere end 1000 år lange periode, som bogen omfatter. Fra det førkristne romerske samfunds forfølgelser af udenlandske magikere over det kristne romerske samfunds forfølgelse af kættere og hedninge, hvis kultiske handlinger bliver opfattet som dæmondyrkelse. Endelig viser bogen, hvorledes et nyt heksebillede i løbet af 1440erne til 1486 fremstår i Centraleuropa med store heksetræf med djævelen og alle hans dæmoner samt djævlepagtens tilbliven. Det ny ved denne heksefremstilling er dels det lange tidsrum, den omfatter, dels at bogen indeholder citater fra alle de vigtige kildetekster og endelig fra de kildesteder, hvor djævlenes seksuelle omgang med de kvindelige hekse omtales. Bogen er illustreret og er første bind af en samlet fremstilling af magi og hekseri i den vestlige verden fra varulve i Rom til de sidste hekseprocesser i Tyskland og Skandinavien i slutningen af 1700-tallet.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Heksen Mimi leder efter Bobo

378 kr.

Heksen Mimi er trist. Hun kan ikke finde sin kat Bobo. Sammen med Rosa leder hun alle vegne. Og de spørger alle folk, de møder på deres vej. Men Bobo er ikke at finde nogen steder. Eller er han?  En sjov og genkendelig fortælling om et kæledyr, som er løbet væk. For børn på 3 år og op. "Heksen Mimi leder efter Bobo" er del af det magiske og søde univers om Heksen Mimi og hendes venner og er skrevet og illustreret af Kathleen Amant.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Den danske bog om Norge

299 kr.

Norge er for alvor vågnet af 400-årsnatten. Kulturlivet blomstrer, og landet er næsten ikke til at kende igen. I Danmark har der de senere år været en kraftig stigning i interessen for Norge, men der er dog fortsat mange fordomme " og også relativ lidt viden " om vores nordiske brodernation.  I Den danske bog om Norge tegner Kristoffer Flakstad et kærligt portræt af vores nabo mod nord og stiller skarpt på de tætte bånd mellem Norge og Danmark. Vi kommer på en dramatisk rejse op gennem tiden fra vikingerne til TV-serien SKAM . Det bliver samtidig en rejse rundt til lokaliteter som Bergen, Lofoten, Røros, Finnmark og Utøya. Bogen giver et samlet billede af Norge og kommer omkring både historie, kultur, politik, religion og mad og krydres undervejs med fortællinger om søfarere, hekse, kongelige, forfattere, politikere, popstjerner og mange andre, der indgår i historien om Danmarks og Norges fælles fortid " og nutid.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Det endelige opgør

137 kr.

Lix 9  Et mordforsøg og en anklage om hekseri. En ond onkel og en lusket livlæge. Mørke tider truer Herrested. Landsbyens eneste håb er Johan og Anna. Den iltre søn af en herremand og heksens stolte datter. Vil det lykkes dem at redde deres kære? Eller vil de dø i forsøget? Læs serien Mørke over Herrested. En spændende middelalder-inspireret trilogi med mordforsøg, magtkampe og hekseri og to meget forskellige hovedpersoner tvunget til at samarbejde af skæbnen.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Fanget i heksens kiste

139 kr.

Serie af Bjarke Schjødt Larsen om to drenge, der en dag søger tilflugt i en mærkelig butik ejet af en meget excentrisk mand, der tilbyder drengene et magisk ur. Da de åbner uret, bliver de transformeret til en anden verden - en verden, hvor frygten råder. Vil de to drenge klare skærene og komme tilbage? Meget flot illustreret af Rasmus Jensen. Indbundet som hardback.

8800 Viborg
i går
Plusbog.dk

Fynbogen 2021

229 kr.

I årets udgave af Fynbogen kommer vi som altid vidt omkring i Danmarks have, Fyn. Vi skal høre om den historiske verdensarv, der ligger lige midt i Odense, og en tur i byens zoo bagefter til en personlig historie om haven. Så går det til Assens for at høre nærmere om byudviklingen der med en afstikker til det smukke Hagenskov Gods. Undervejs gennem landskabet får vi historien om de fynske vejkrucifikser, inden vi kan slappe af og kigge på Falckbiler på Egeskov. Vi slår et smut forbi Hindsgavl Slot og får dets lange historie i kort form, inden vi hører nærmere om de særlige fynske efternavne, der stadig lever i bedste velgående. Der bliver også plads til et kapitel om hekse og trolddom, ligesom vi ikke snydes for at høre nærmere om filosofiens plads i H.C. Andersens værker. ??rets bidragydere: borgmester Peter Rahbæk Juel, Zoo-direktør Bjarne Klausen, godsejer, tidl. minister Britta Caroc Schall Holberg, byråds-medlem Anders Wedel Berthelsen samt Anette Guldager Boye, Torben Hangaard, Bent Abkjer Hansen, Arne Ipsen, Kirsten og René Milo, Randi Faxøe Riisom og Lise Søelund.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Camilla Läckberg bøger sælges

20 kr.

Jeg sælger min samling Camilla Läckberg bøger. Gerne samlet ellers 25 kr pr bog Kom evt. Med et bud. Følgende bog er solgt: Heksen

6100 Haderslev
tir.

Heksen i bålet

131 kr.

Sød, humoristisk og sjov serie af Kirsten Ahlburg  om fire børn, der pludseligt får superevner, da de en dag falder i en pøl med magisk vand på en skoleudflugt. Lix: 5  Lettal: 14

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Heksen og søen

123 kr.

Lix: 7 Let-tal: 15  Fire fantastiske eventyr med drager, riddere, hekse, prinsesser og kæmper og alt, hvad der ellers hører til et rigtig godt eventyr.  Bøgerne er indbundet i helbind for maksimal holdbarhed.  En fantastisk læseoplevelse for børn og barnlige sjæle.  Finurligt og flot illustreret af forfatteren.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Drillesyge Didrik og tryllestaven

149 kr.

Troldmanden, heksen og spøgelset er på besøg fra Trylleland. For at komme hjem igen, skal de bruge troldmandens magiske tryllestav; men nu er tryllestaven forsvundet. "Tryllestaven kan være farlig i de forkerte hænder," siger troldmanden. Da drillesyge Didrik er i nærheden, sker der det, der ikke må ske,  og det er lige ved at gå helt galt til sidst ???    Om forfatteren    Pia Ribberholt har forfattet og illustreret billedbøger med myldretegninger. Har været nomineret til Orla-prisen for bedste billedbog. Illustrerer undervisningsmaterialer til folkeskolen. Maler malerier og har deltaget på censurerede udstillinger.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Hans og kæmpen

123 kr.

Lix: 7 Let-tal: 18 Fire fantastiske eventyr med drager, riddere, hekse, prinsesser og kæmper og alt, hvad der ellers hører til et rigtig godt eventyr.  Bøgerne er indbundet i helbind for maksimal holdbarhed.  En fantastisk læseoplevelse for børn og barnlige sjæle.  Finurligt og flot illustreret af forfatteren.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Hos Kannibalerne

40 kr.

Aske og Eg bliver fanget af kannibaler, som vil spise dem. Men så kommer heksen, hvis søster kannibalerne har spist.  Om universet i "Troldmandens Flyvefedt":  Bøgerne foregår i en eventyrskov, hvor de rare skovfolk bor i hytter oppe i træerne. Alle, der bor i skoven har brug for flyvefedt for at komme omkring i skoven. Det er nemlig kun, når man har en portion flyvefedt, og smører sig med dette, at man kan flyve, og dermed komme omkring på den lettest mulige måde.  Flyvefedtet kan kun laves af troldmanden Ozman, der derfor er en vigtig person i bøgerne. Desværre er der en række onde kræfter, der prøver at få fat i flyvefedtet til onde formål.  Hovedpersonerne, Aske og Eg, kommer ud for mange eventyrlige og farlige oplevelser i deres bestræbelser på at undgå, ar flyvefedtet falder i de forkerte hænder.  Bøgerne bygger på fantasy-genren og er endnu et fantasifuldt bidrag til at øge børns læselyst af børnebogsforfatteren Bent T. Lund.  Bøgerne er illustreret i farver af Keld Petersen.  - Hver bog er på 24 sider i A5 format i farver.  - -Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie, og bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.  - Alle 10 bøger har en lix på 6.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Politikens Store Drengebog + Store Pigeb...

75 kr.

Indbundne, 152 + 152 sider. Som nye. 75 kr. pr bog, eller begge for 125 kr. Sendes gerne, porto én bog = 45 kr., to bøger = 51 kr. MobilePay. Politikens Store Drengebog ---------------------------------------- Politikens store Drengebog indeholder alt, hvad drenge drømmer om, uanset om de er store eller små. Bogen rummer idéer og opskrifter til mange timers sjov, hvad enten det er med ridderborge, gåder, modelskibe, maskiner, (u)hyggelige huler eller snitteri à la Emil fra Lønneberg. Bogen er også idéer til rollespil, håndværk, lege i naturen, sjove fødselsdage, spil og drillende aktiviteter. Nøgleord til bogen: Stylter, katapult, redekasse, flyver, vindretningsviser, modelskib, bål og bålmad, trylledej, insekternes verden, haletudser, kødædende planter, solur, fiskeri, liverollespil, riddertøj, konkurrencer og lege, dåsetelefon, drager, minitivoli. Politikens Store Pigebog ----------------------------------- Politikens store pigebog er om små og store ting i et fantastisk pigeunivers med bare tæer, beskidte knæ og fine negle. Bogen er fuld af eventyrlige frække idéer og magiske opskrifter til mange timers sjov. Sy en prinsessekjole, lav dit eget hårpynt, smykker, æsker, guirlander, uroer til værelset og søde venindegaver. Få også inspiration til prinsessefødselsdage, havfrue- eller hekse temaer, idéer til din egen urtehave, gardiner og puder til legehuset, lysestager, leg, aktiviteter og udeliv. Nøgleord fra bogen: Pippi Langstrømpe, prinsesser. hekse, MGP-dans, hviske, frisere hår, snacks, tegne, lege butik, blomsterkrans, fødselsdag, Disney-Sjov-lasagne, pandekager med vingummibamser, pift tøjet op, klatretræ, venner, gækkebreve, porcelænsmaling, tryllesten, prinsessekager. .

2500 Valby
tir.

Gummi-Gert"

29 kr.

De skal spille teater i Gerts klasse. Deres lærer bestemmer, at det skal være Gummi-Tarzan - den historie kender alle jo. Gert er stolt, for han skal spille hovedrollen. Men det bliver ikke så sjovt, for Gummi-Tarzan får buksevand hele tiden. Og det går jo ud over Gert. Gummi-Tarzan går i skoven og møder en heks og får kæmpekræfter. Måske skulle Gert gøre det samme. Det kunne jo være, at der fandtes hekse, der delte ønsker ud. Så Gert beslutter sig for at prøve. Bogen er fra et røg- og dyrefrit hjem.

5771 Stenstrup
tir.

Kongen, der var vild med smør

123 kr.

Lix: 7 Let-tal: 15 Fire fantastiske eventyr med drager, riddere, hekse, prinsesser og kæmper og alt, hvad der ellers hører til et rigtig godt eventyr.  Bøgerne er indbundet i helbind for maksimal holdbarhed.  En fantastisk læseoplevelse for børn og barnlige sjæle.  Finurligt og flot illustreret af forfatteren.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

8 x 9 små børnebøger, Topsy, Lilleput, D...

50 kr.

sælges for 50 kr. pr. billede med 9 bøger. Billede 1: De tre små grise Lilleputbog nr. 170. Mulan i forklædning Lilleputbog nr. 134. Aristocats. Bortførelsen På byggepladsen Lilo og Max Jeg vil ha' en lillesøster Eventyrlig fødselsdag Farvel til heksen Pixi bog nr. 806 Billede 2: Prinsesse Fiami og de fortryllede gulerødder Lilleputbog nr. 158. Teddy, Pelle og bolden Lilleputbog nr. 133. Aristocats. Arven Bruno og hans ven Et-nul til Hop Tommelise I en skov en hytte lå - og andre børnesange Lady og Vagabonden Pixi bog nr.810. Laura lærer at cykle Billede 3: Lilleputbog nr. 201. Lilo og Stitch. Eksperiment 626 Lilleputbog nr. 134. Aristocats. Bortførelsen Lilleputbog nr. 120. Mowgli og Shere Khan Lilleputbog nr. 119. Mowgli og Baloo Godnatsange Rumleskaft Legehusets hemmelighed Lille malebog Min lille bog om modsætninger (tykke sider) Billede 4: Lilleputbog nr. 148. Pocahontas. Mødet Lilleputbog nr. 135. Aristocats. Hjemkomsten Lilleputbog nr. 120. Mowgli og Shere Khan Lilleputbog nr. 156. Mis-Mivs eventyr Fortæl mig om børnehaven Jeg vil ha' en lillesøster En eventyrlig fødselsdag Dejlige unger Kamille og de magiske ulveboller Billede 5: Topsy bog nr. 80. Mickey og Fedtmule som kunstflyvere Pinocchio De tre små grise Dixi bog nr. 9. Vi leger sammen Dixi bog nr. 14. Babys dag. Jeg tager tøj på Den nye dreng De flyvende køer Den lille havfrue Jumper i bjergene Billede 6: Jungledyret Hugo. Da Hugo var lille Snurre Snup får besøg Topsy bog nr. 3. Anders And og Krokodillen Elmer og Super El Den grimme ælling Bing Bong bogen. Inderst inde Askepot Disney. Fly Barbie m/folde-ud sider Billede 7: Topsy bog nr. 89. Mester Jakel redder prinsessen Alle er gode til noget Disney. Biler Peter Pan Bambi Find Nemo Grevinde sommersko, af Jan Mogensen Ægypten tur/retur Farfars 60 års fødselsdag Billede 8: Anders And og den lille hund Topsy bog nr. 114. De tre aber Chip og Chap i Zoo Pinocchio Anders Ands legetøjsbåd Aladdin Julemandens værksted Villads Togrejsen Sendes gerne.

5330 Munkebo
man.

7 x 9 børnebøger, Topsy, Lilleput, Disne...

50 kr.

sælges for i alt 50 kr. pr. billede med 9 bøger. Billede 1: Topsy bog. Aladdin. Jagten på den gamle lampe Historier før sengtid Disney Pixar. Biler. Det store løb Små Billebøger. I en skov en hytte lå Fortæl mig om bondegården Laura har fødselsdag Høstfesten Jesus bliver født Eventyrserien. Den grimme ælling Billede 2: Topsy bog. Disney. Aladdin. Ånden Genie Disney. Mowgli og Baloo Prinsesse Fiami og de fortryllede gulerødder JOJO får feber af Jan Mogensen Fortæl mig om hospitalet Rapunsel Snip Snap Snude. I en skov en hytte lå To og to Tumli bog nr. 15. Den tapre skrædder Billede 3: Historier til små sovetryner Topsy bog. Aladdin og aben Abu Disney Pixar. De utrolige. Jack-Jack Attack Disney. Musses Julsaga Disney. Fly Fortæl mig om børnehaven Snip Snap Snude. Der bor en bager Snip Snap Snude. Bamse bliver væk Fåret, der blev væk Billede 4: Lilleput bog nr. 94. Den lille Havfrue. Brylluppet Lilleput bog nr. 150. Pocahontas. Vejen til fred Lilleput bog nr. 201. Lilo og Stitch. Eksperiment 626 Mona og sæbeboblebøvserne Snip Snap Snude. Rapunsel Snip Snap Snude. De tre små grise Snehvide Lilleput bog nr. 129. Eddi, pindsvinet og solsorten Isabella og badebolden Billede 5: Lilleput bog nr. 151. Quasimodos store dag Mickey Mouse og hans rumskib Bjørne Brødre Pixar. Biler Pixar. Inderst inde. Bing Bong bogen Historier til små sovetryner Farvel til heksen Klokkeblomst Lilleput bog nr. 74. Trippelitrap og fødselsdagsgaven Billede 6: Brandmand SAM. Charlies store fangst Lilleputbog nr. 189. Magnus og Myggen. En tør fornøjelse Lilleputbog nr. 172. Mulan redder kejseren Disney. Prinsesser. Rapunzel Disney. Zootropolis Disney. Fly I en skov en hytte lå - og andre børnesange Barbie Princess. Nøddeknækkeren Plets tal 2 (tykke sider) Billede 7: Find Nemo. Fiskeskolen Fødselsdagssange Topsy bog nr. 91. Når solen smiler Legebogen for de små Disney. Mickey og bønnestaget Fortæl mig om brandstationen Susis ferie, Rich. Scarry Disney. De tre små grise Thorbjørn Sendes gerne.

5330 Munkebo
man.

Leila - Den perfekte heks

378 kr.

Leila er en heks. En meget målrettet heks. Hendes største ønske er at vinde den store hekse-kagedyst! Og da hun plejer at være den bedste til alt, så bør det også være nemt at vinde det trofæ. Leila finder ud af, at hun måske ikke kan klare alt selv, og så er det godt at have søstre, der hepper på en. En sød billedbog om at tro på sig selv " og om at indse, at det vigtigste ikke er at vinde.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

93 Lilleput bøger

10 kr.

Følgende Lilleput bøger sælges for 8 kr. pr. stk: Nr.: 6 Cobra slangernes land 8 9 21 Ponyen Felix 23 Mikkel og fjernsynsnisserne 25 26 38 43 44 54 61 Rip, Rap og Rup i cirkus 63 65 66 67 68 70 74 Trippelitrap og 80 Julemandens gave 81 86 91 92 93 Den lille Havfrue. Heksen 94 Den lille Havfrue. Brylluppet 96 97 KINGO befrier Rambo 105 106 107 108 112 113 Anna og ponyen Rasmus bliver venner 115 Skønheden og Udyret. Det fortryllede slot 116 Skønheden og Udyret. Flugten 117 Skønheden og Udyret. Hjemkomsten 118 Skønheden og Udyret. Befrielsen 119 Mowgli og Baloo 120 Mowgli og Shere Khan 121 126 127 Anna og hendes pony på skattejagt 129 Eddi, pindsvinet og solsorten 130 132 133 Aristocats. Arven 134 Aristocats. Bortførelsen 135 Aristocats. Hjemkomsten 136 Aristocats. Redningen 139 Pumba og Timon 145 De muntre venner på bondegården 146 Dragen Nepomuk 147 Pocahontas. I indianernes land 148 Pocahontas. Mødet 149 Pocahontas. Spændingen 150 Pocahontas. Vejen til fred 151 Klokkeren fra Notre Dame. Quasimodos store dag 153 Klokkeren fra Notre D. Esmeralda pg Djali 154 Klokkeren fra Notre D. Quasimodos nye legetøj 155 156 158 Teddy, Pelle og bolden 159 Små julehistorier 160 161 Herkules. Superbabyen Herkules 162 Herkules. Den tapre Herkules 163 164 Superhelten Herkules 165 166 Peter Plys. Jagten på humlebien 167 Grisling får et bad 168 169 Mulan møder 170 Mulan i forklædning 171 Mulan den tapre soldat 172 Mulan redder kejseren 174 175 Familien Bamse på bondegården 177 Arthurs fødselsdag 178 179 180 181 183 Æslets lænestol 184 Peter Plys' pandekagefest 185 Grislingens stylter 186 188 Monsters, Inc. Åh, Fnulle-pus! 189 Magnus & Myggen. En tør fornøjelse 190 Magnus & Myggen. Guldfeber 191 Magnus & Myggen. Spøgelseshuset 195 Byggemand Bob.Bob redder 201 Lilo & Stitch. Eksperiment 626 203 Disney. En usædvanlig romance 207 209 Junglebogen.Mig og min Bjørn 210 211 Grislings Scrapbog 212 Grisling opdager Nordpolen 215 Byggemand Bob.En knusende god Pris 10 kr pr stk Sendes gerne

5330 Munkebo
fre.

Bog

20 kr.

Sofie er en ganske almindelig pige. Men en dag oplever hun noget mærkeligt. Der er liv i den gamle mølle. Hun befinder sig pludselig midt i et eventyr med hekse, dværge og kæmper. Og det mest mærkelige er, at alle kalder hende for Askepot.

7800 Skive
24. nov.

rni Thórarinsson : Heksens tid

60 kr.

Forlag : Bazar, 2007 ISBN: 978-87-7604-028-4

6500 Vojens
24. nov.

Den Magiske Salve og andre korniske sagn...

90 kr.

En samling sagn fra den engelske egn Cornwall, om kloge koner, kæmper, nisser, trolde, hekse og andet godtfolk. Genfortalt af Hanne Olsen og Susanne Vebel. Forlaget Alma. Hardback indbinding, gennemillustreret i s/h og farver, 110 sider. I fin stand på nær at hjørnerne er en smule slidte. Kan afhentes på 2100 Østerbro, eller sendes for købers regning med GLS, DAO, etc.

2100 København Ø
24. nov.

TILBUD, Fortæl mig bøgerne, 21 stk.

45 kr.

TILBUD: 3 stk. for 100 kr. Fortæl-mig bøger, paperback, alle Forlaget Carlsen if. Alle bøgerne er yderst velholdte. 1. Fortæl mig om dyrene 6. De kolde egne, af Bent Jørgensen. 2. Fortæl mig bog nr. 4. Svens Lastbil, tegnet og fortalt af Joe Mathieu. 3. Fortæl mig bog nr. 7. Hurra! Skolen er lukket!, af Franz Brandenberg, illustreret af Aliki. 4. Fortæl mig bog nr. 9. Den grimme ælling, af Judy Dunn og fotograferet af Phoebe Dunn. 5. Fortæl mig bog nr. 14. En skovtur, af Carla og Vilh. Hansen. 6. Fortæl mig bog nr. 16. Sådan er hvalpe, af Jan Pfloog. 7. Fortæl mig bog nr. 19. Katinka og heksens hund, tegnet og fortalt af Jack Kent. 8. Fortæl mig bog nr. 20. Store biler, fortalt og tegnet af Harry McNaught. 9. Fortæl mig bog nr. 25. Bondegårdens dyr, fortalt og tegnet af Hans Helweg. 10. Fortæl mig bog nr. 26. Den lille kanin, af Judy Dunn og fotograferet af Phoebe Dunn. 11. Fortæl mig bog nr. 27. Hvad skal jeg med en bamse? Fortalt og illustreret af Ginnie Hofmann. 12. Fortæl-mig bog nr. 28. Georg den lille kanin, af Rosemary Billam, ill. af Vanesse Julian-Ottie. 13. Fortæl-mig bog nr. 29. Viktor bygger en bro, fortalt og illustreret af Jan Lööf. 14. Fortæl mig bog nr. 33. Vi tæller bondegårdens dyr, af Jane Miller 15. Fortæl mig bog nr. 35. TOMs hundehvalp, af Judy Dunn, fotograferet af Phoebe Dunn. 16. Fortæl-mig bog nr. 36. Emma og Fjernsynet, af David McPhail. 17. Fortæl-mig bog nr. 41. Babyelefanten Boris bli'r syg, af Susie Jenkin-Pearce. 18. Fortæl-mig bog nr. 45. En lang dag, af Cyndy Szekeres. 19. Fortæl-mig bog nr. 46. Den nye baby, af Cyndy Szekeres. 20. Jule fortæl-mig bog. Fars julehistorie, af Per Flyndersø og tegnet af Eva Wenzel-Bürger. 21. Jule fortæl-mig bog. Den aften Bamse blev levende, af Amanda Davidson og illustreret af Amanda Davidson. Pris 45 kr. pr. stk. Sendes gerne.

5330 Munkebo
21. nov.

Farmeren" - fortællinger fra Aalbæk og o...

30 kr.

Farmeren" - fortællinger fra Aalbæk og omegn Fortællinger og genfortællinger - Kristian Lyngshede Raabjerg sogns lokalhistoriske forening - 1996 - krt. - 48 sider - fin stand Indhold: Faster Hedebrand og tørvegravning Hekse og elverpiger Fest i krattet Bette Niels fra Skawi (Skagen) Hvor kragerne vender Jagthistorier Hvepsereden Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
16. nov.

Narnia serien - C.W. Lewis ;-)

Sælges

Narnia bøger - nr. 1 - 4 : Troldmandens nevø Løven, heksen og garderobeskabet Hesten og drengen Prins Caspian Bøgerne er næsten som nye - og sælges for bare 29 kr. pr. stk.

6400 Sønderborg
13. nov.

Noget om Mystik, Blåt niveau (5 stk.)

238 kr.

Dette er et engangshæfte til danskundervisning af 13-15-årige. Tilgang Seriens hæfter handler om hverdagsnære emner og er læseteknisk lette at gå til.Til hver tekst følger en opgave, som giver mulighed for at arbejde direkte med læseforståelse. Hæfterne er inddelt i fire niveauer Grøn: Til den læser, som befinder sig i starten af sin læseudvikling. Gul: Til den letøvede læser, som er godt på vej i sin læseudvikling. Rød: Til den letøvede læser, som er godt i gang med sin læseudvikling. Blå: Til den øvede læser, som er godt i gang med sin læseudvikling.   Noget om mystik tilhører det blå niveau i Café-serien . Indhold Det mystiske er i sagens natur en uhåndgribelig størrelse. Det handler om tro og overtro, om kontakt med de døde, uhyrer, spøgelser og ufoer. Noget om mystik indeholder 11 tekster med mystik som hovedtema. Hæftet indeholder afkrydsnings-, formulerings- og forståelsesopgaver. Oversigt over hæftets tekster: - ??nder - Gyser - Et uhyre - Hekse - Varulv - En ufo - Spøgelser - Horoskop - Spået - Vampyrer - Overtro. Hæftet sælges i pakker á fem stk.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Den lille troldkat

392 kr.

En lille, gennemblødt kat sidder en sen aften på trappen foran Noahs dør.  Den er flygtet fra sin ejer, den vrede heks, der gør alt, hvad hun kan, for at få sin kattekilling tilbage.  Men Noah har en idé, og snart hjælper alle byens børn med at befri den lille killing. Den lille troldkat er en magisk og forunderlig fortælling om umage venskaber, vovemod og tapre bedrifter, og med fin streg og tone indbyder forfatter og illustrator Sanne Miltenburg de små læsere til at følge vennernes farefulde eventyr. For små, modige troldmænd og hekse på 5 år og op.

8800 Viborg
tir.
Plusbog.dk

Barndomsserie søges

500 kr.

Måske kan nogen hjælpe? Jeg søger med lys og lygte efter min barndomsserie, hekse bøgerne skrevet af Phyllis Reynolds Naylor. Det drejer sig om: Heksens Kat, Heksen, Heksens Øje, Heksens Urter og Heksen Vender Tilbage. Jeg har efterhånden ledt længe, og jeg ville blive meget overrasket hvis dette opslag skulle give pote, men alligevel forsøger jeg. Man har jo lov til at være heldig en gang i mellem, og hvem ved, måske sidder der en der gerne vil af med sin hekse samling ?? Jeg ved at bøgerne kan lånes på biblioteket, men det er ikke helt det samme.

9381 Sulsted
6. nov.

TILBUD: 16 bøger af Jan Guillou

60 kr.

16 spændingsromaner sælges for 60 kr. pr. stk. uanset førpris - nr. 9, 10, 15 og 16 sælges for 75 kr. pr. stk. uanset førpris: 1. Den demokratiske terrorist, Forlaget Modtryk, paperback, 330 sider. Pris 75 kr. 2. Tempelridderen, Forlaget Modtryk, paperback, 450 sider. Pris 75 kr. 3. Riget ved vejens ende, Forlaget Modtryk, paperback, 473 sider. Pris 75 kr. 4. Den agtværdige morder, Forlaget Lindhardt og Ringhof, paperback, 407 sider. Pris 65 kr. 5. Øje for øje, Forlaget Lindhardt og Ringhof, paperback, 471 sider. Pris 65 kr. 6. Arven efter Arn, Forlaget Modtryk, paperback, 424 sider. Pris 75 kr. 7. Coq Rouge, Forlaget Modtryk, paperback, 431 sider. Pris 75 kr. 8. Tyvenes marked, Forlaget Modtryk, hardback, 381 sider Pris 65 kr. 9. Men ikke hvis det gælder din datter, Forlaget Modtryk, hardback, 409 sider. Pris 125 kr. 10. Madame Terror, Forlaget Modtryk, hardback, 2006, 416 sider. Pris 125 kr. 11. En borger hævet over enhver mistanke, Forlaget Modtryk, paperback, 2006, 654 sider. Pris 75 kr. 12. Dine fjenders fjende, Forlaget Modtryk, paperback, 2010, 537 sider. Pris 75 kr. 12a. Dine fjenders fjende, Peter Asschenfeldts nye Forlag, 1990, hardback. Pris 60 kr. 13. Ondskaben, Forlaget Modtryk, paperback, 2013, helt ny, 350 sider. Pris 75 kr. 14. Heksenes forsvarere, Forlaget Modtryk, paperback, 2009, 377 sider. Pris 65 kr. 15. Vejen til Jerusalem, Forlaget Asschenfeldt, hardback, 1999, 391 sider, helt ny. Pris 150 kr. 16. Ægte amerikanske cowboybukser, Forlaget Modtryk, hardback, 1. udgave, 1. oplag, 2016, 373 sider, helt ny. Pris 125 kr. Alle 16 bøger er yderst velholdte. Sendes gerne.

5330 Munkebo
5. nov.

Strømpetrolde og -hekse

40 kr.

Ulla Paaske: Strømpetrolde og -hekse - 84 sider - Bogklubben/Klematis - Hardback - NY!

9000 Aalborg
5. nov.

HÅNDBOG for HEKSE - Malcolm Bird

Sælges

96 sider - IIIustreret i farver - Indbundet - Forlaget ALMA - Forhør gerne om Iagerstatus / pris >> pr. > > > SMS

2000 Frederiksberg
5. nov.

Jenny Nimmo: Heksene og de syngende mus.

55 kr.

Heksene og de syngende mus" af Jenny Nimmo og illustreret i farver af Angela Barrett. Udgivet af Sesam i 1993.

9352 Dybvad
5. nov.

Rejsealter til begynder heksen

750 kr.

Kisten måler 25 cm lang x 17 cm bred x 8.5 cm høj og består af: 17 forskellige krystaller og 3 krystal stave 5 små flasker med urter og salt 3 hvide lys 4 element kugler i rød, gul, grøn og blå 1 morter 1 mini ske 1 musling 1 hvid salvie 1 stof pose til at lave din egen drømmepose 1 kul disk 1 guld pin til at skære i lysene 1 sæt orakel kort: Messages from your Angels

6091 Bjert
3. nov.

THE WITCH's HANDBOOK - first edition

Sælges

1. udgave - 1984 - THE WITCH'S HANDBOOK - (Håndbog for Hekse) - Malcolm Bird - 96 sider - Indbundet - m. smudsomslag - Illustreret i farver & s/h - ANDRÉ DEUTSCH LTD., London - Fremstår som nærmest ny! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! >>> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
31. okt.

Bogudsalg - alt skal væk!

1 kr.

Blandet bøger i forskellige genrer - dog primært fantasy med vampyrer, engle, trolddom, hekse, dystopi og meget andet. Alle bøger er på dansk og bøger i samme serie sælges som udgangspunkt kun samlet. Priserne varierer fra mellem 10-40,- pr bog alt efter titel og mængde. Udpluk af titler: Beautiful Creatures, De Udødelige, Hunger Games, Twilight, Hush Hush, Harry Potter, Vampire Diaries, True Blood og mange flere.... OBS... Tre af Twilight bøgerne er ret slidte, men er hele og kan sagtens læses så derfor sælges hele serien endnu billigere

9000 Aalborg
30. okt.

Pigen som kunne hekse

35 kr.

Pigen, som kunne hekse Af Vang Rasmussen. Harja, der er datter af en heks, falder en dag af kosten og bliver af menneskene anbragt på et børnehjem, hvor hun ved hekseri gør vrantne mennesker glade Munter let-læsning . Prisen er uden evt. forsendelse men sendes gerne efter Post Danmark´s takst.

6070 Christiansfeld
29. okt.

Soffy er en heks

45 kr.

Soffy er en heks af Flemming Jarlskov fra 1988 " Soffy er en heks. Det tror hun i hvert tilfælde selv, og som mange andre hekse er hun en lidt overset, ensom pige. Men da veninden Gitte forelsker sig i den selvsikre Benne, der tilsyndeladende er komplet uinteresseret, får hun chancen for at vise sin trolddomsmagt og brygger en ulækker elskovsdrik, der skal tvinge Benne i armene på Gitte. Men de hemmelige kræfter er svære at styre! Også Bennes ven, Simon, drikker af elskovsdrikken, og Soffy selv forelsker sig i Simon, der prøver at undgå hende. Spørgsmålet er nu: er hendes heksekunst stærk nok til at vinde hans kærlighed?" Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset .

6070 Christiansfeld
28. okt.

Bøger

25 kr.

4 rigtig gode bøger - Den fjerde hånd - Mary heksens datter - Et velsignet barn - Et barn forsvinder 25 kr stk

5210 Odense NV
21. okt.

Magiske masker : børnenes bog om masker

95 kr.

Af Helle Møller De nødvendige materialer som glimmer, pensler, vandbaseret sminke- og hårfarver samt sprayfarver. 20 forskellige masketyper med en trin for trin vejledning samt fotos af de færdige resultater. Eksempler på bl.a. dyremasker, hekse, alfer, Frankenstein, skeletter, gamle mænd og fine kvinder. Hardback. 56 sider, illustreret i farver . Enkelt slagmærker på det ene hjørne, ingen brugsspor på siderne i bogen. Fra 2002 på forlaget Olivia ISBN: 9788779630161 Vægt: 328 gram

6200 Aabenraa
21. okt.

Syv Ægte Æventyr Af Flemming Quist Mølle...

75 kr.

Indbundet. Seks historier om trolde, nisser, prinser, prinsesser, hekse, sørøvere og ildsprudende drager. I traditionelle rammer og med særdeles nutidig tekst tager forfatteren børnene med til en verden, hvor alt kan ske, og hvor alle slutninger er lykkelige. Illustreret af forfatteren. fra 2000 på forlaget Gyldendal ISBN: 87-00-37398-2 Vægt: 302 gram

6200 Aabenraa
17. okt.

15 spændende bøger af Jan Guillou

20 kr.

15 bøger af Jan Guillou - alle hardback 1. Øje for øje - 20 kr 2. Vejen til Jerusalem - 20 kr. 3. Fjenden i os selv - 20 kr. 4. Heksenes forsvarere - 20 kr. 5. Madame terror - 20 kr. 6. Brobyggerne - 25 kr. 7. Den anden dødssynd - solgt 8. Blå stjerne - solgt 9. Dandy - 20 kr. 10. Ikke at ville se - solgt 11. 1968 - solgt 12. Enden på historien - solgt 13. Dem der dræber drømme sover aldrig - 25 kr. 14. Mellem rødt og sort - 20 kr. 15. Ægte amerikanske cowboybukser - solgt 16. Riget ved vejens ende - 20 kr. 17. Tyvenes marked - 20 kr

2640 Hedehusene
13. okt.

Utrolige historier om heksen Branelda

50 kr.

Lotte Heise. Lindhardt og Ringhof 2003. 49 sider, illustreret i farver af Jens Østergaard, hardback, som ny

2300 København S
12. okt.

Inger Svinger fra Heksehuset. Af Jim Høj...

150 kr.

Indbundet Da Oliver, Karen og klassens nye pige, Inger Svinger, laver en opgave om hekse, vikles de ind i et mareridt om hekseforfølgelse. Det bliver svært at skelne mellem drøm og virkelighed samt mellem fortid og nutid. 1. udgave fra 2008 på forlaget Alrune ISBN: 978-87-7369-700-9 Vægt: 433 gram

6200 Aabenraa
7. okt.

Phyllis Reynolds naylor

50 kr.

Søger Heksens, heksens øje og heksens urter

5450 Otterup
7. okt.

Drengeliv:en novelle-mosaik. Bjarne Niel...

50 kr.

Indhold: Brændte sår ; Kælkebakken ; Heksens hus ; Snabelskøjter ; Forventningens glæde ; Marmorkugler ; Drengeliv ; Abebur og emuæg ; Fodbold og konfirmation ; "Are you lonesome tonight?". 2. udgave fra 1987 på forlaget Centrums Paperbacks ISBN: 87-583+0396-0 Vægt: 127 gram

6200 Aabenraa
7. okt.
Side:af 2