Galleri annoncer
Grill grønt - Indbundet

Grill grønt - Indbundet

219,00 kr.

Grill grønt Grillen er et fantastisk socialt samlingspunkt, og er synonym med sommer, hygge med familie og venner og kolde lækre drinks. De fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire. Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade. Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Tooky Toy legetøjsgrill i træ

    Tooky Toy legetøjsgrill i træ

    499,95 kr.

    Til mini-grillmesteren Man kan lave alt på en grill. Bare spørg dit barn, der står og leger grillmester foran sin legetøjsgrill. Der er både grønt og forskellige kødtyper på programmet, når først grillen er tændt. Så sæt dig bare til rette. Junior står for aftensmaden. Sæt med 28 dele Legetøj i træ Til kreativ rolleleg Tænd op i grillen Trægrillen er helt perfekt til din lille guldklump, der gerne vil gøre lige som sine forældre og grille mad til hele familien. Legetøjsgrillen er helt oplagt til rolleleg, og nu kan der leges med en grill, der ikke kræver voksent opsyn.

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Røg - Lær alt om røgning af mad på grillen - Indbundet

      Røg - Lær alt om røgning af mad på grillen - Indbundet

      224,95 kr.

      Røg Hvis du kan grille, kan du også røge. Det er slet ikke svært, og med Webers "Røg" ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. "Så er det grilltid" (2012).

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret