Galleri annoncer
Airfryer-kogebogen - Hardback

Airfryer-kogebogen - Hardback

175,00 kr.

Airfryer-kogebogen "Airfryer-kogebogen" indeholder opskrifter på autentisk og lækker mad fra hele verden tilberedt hurtigt og energivenligt. Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og salget af den lille og energivenlige ovn går kun én vej i Europa – op. Og det foregår i et tempo, så noget tyder på, at airfryer bliver et stort gavehit fremover. Hvad er en airfryer? Det er en firkantet kasse, der fungerer som en frituregryde, men bruger luft i stedet for olie. Airfryer er derfor i første omgang blevet et hit som tilberedningsmetode til langt sundere udgaver af pommes frites og anden friture-fastfood, men en airfryer kan langt mere end det. I "Airfryer-kogebogen" præsenterer Peter Friehling opskrifter på autentiske pizzaer, fantastiske chokoladekager, sprød og saftig kylling, veltilberedt fisk, thai-retter og meget mere. Som indehaver af hele tre airfryer, der ofte kører, er Peter Friehling at betegne som airfryer-ekspert, og "Airfryer-kogebogen" er en grundbog, hvor han både forklarer, hvad maskinen er og deler ud af sine allerbedste tips og tricks og giver dig råd med på vejen, når du skal købe en airfryer.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Ottolenghi: Kogebogen - Yotam Ottolenghi

    Ottolenghi: Kogebogen - Yotam Ottolenghi

    393,00 kr.

    KitchenLabPå lagerFra PriceRunner
      Sponsoreret
      Mors kogebog - Indbundet

      Mors kogebog - Indbundet

      224,95 kr.

      Mors kogebog Kogebogen hylder det danske køkken og traditioner – indkapslet i begrebet hygge. Bogen er skrevet på både dansk og engelsk, for at udbrede kendskabet blandt engelsktalende familie, venner og forretningsforbindelser. Afsættet er Inge Lynggaard Hansens egen familie, der gennem generationer er udvandret og har bosat sig i bl.a. Canada, USA og Grønland. Flere er vendt hjem, mens andre har stiftet familie og med tiden mistet forbindelsen lidt til det danske køkken og danske traditioner. Dermed opstod ideen til at skrive en familiekogebog med udgangspunkt i forfatterens egen mors danske madlavning. Retterne er tilpasset vores tid, hvor vi har et bredt udvalg af krydderurter og krydderier i butikkerne. Der er viden at hente om alt lige fra dansk hygge, gækkebreve, vikinger og vinterbadning til fiskeren fra Hvide Sande og det danske landbrug. Bogen kan gives som gave til udlændinge, der besøger vores land, og som har lyst til at lære vores madvaner og traditioner bedre at kende. Den kan også anvendes som kogebog til unge, der er flyttet hjemmefra, og andre, der savner mors gryder, men aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller. Om forfatteren Forfatteren Inge Lynggaard Hansen har tidligere udgivet bl.a. kogebogen Det Persiske køkken og medvirket på adskillige kogebøger som fotograf. Inge arbejder både som kogebogsforfatter, madstylist og fotograf.

      WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        W I L S O N  -  Koge & Mad []

        W I L S O N - Koge & Mad []

        12 kr.

        Bog - enkeltvis med pris ELLER samlet ¤ Babymad og Småbørnsmad = 25 kr. ¤ Brownies Fudges og Dessertsaucer ¤ Brød og Boller =30 ¤ Burgere /bedste =20 ¤ Børn /hurtig mad =30 ¤ Børn /sunde snacks =22 ¤ Børne festkager ¤ Børnenes festmad =30 ¤ Børnenes nye Kogebog ¤ Cajun Køkkenet =12 ¤ Chokolade kager ¤ Chokolade /klassiske ¤ Cocktails og Drinks =22 ¤ Curries/klassiske =12 ¤ Delikatesser til Fest og Gave ¤ Engelske Dessert Kager ¤ Engelske Køkken ¤ Fisk og Skaldyr =15 ¤ Franske Køkken ¤ Fristelser /eventyrlige =30 ¤ Grillretter /lækre ¤ Gryderetter /bedste = 15 ¤ Gryderetter klassiske = 30 ¤ Græske Køkken =28 ¤ Grøntsager = 18 ¤ Grøntsags Retter /klassiske ¤ Hakket Kød = 18 ¤ Indiske Køkken ¤ Indonesiske Køkken ¤ Irske Køkken = 25 ¤ Is og Desserter =25 ¤ Italienske Køkken =30 ¤ Japanske og Koreanske køkken = 25 ¤ Kager/klassiske ¤ Kager/nemme rørte ¤ Kanapeer og små retter = 30 ¤ Kartoffel Retter = 15 ¤ Kiks, Småkager & Mørdejskager ¤ Kinesiske Køkken =20 ¤ Konfekt & Chokolader = 25 ¤ Krydder Urter /krydderurter =30 ¤ Kylling / hurtig ¤ Kyllinge Retter =18 ¤ Land Køkkenet /landkøkkenet =25 ¤ Libanesiske Køkken ¤ Lækker mad uden fedt =22 ¤ Lækkerier med fyld ¤ Lækkerier til eftermiddagsteen ¤ Marokanske Køkken =15 ¤ Mexicanske Køkken =15 ¤ Meze / Middelhavs-specialiteter ¤ Muffins, Scones og Tekager =28 ¤ Omeletter, Pandekager & Kroketter =20 ¤ Ostekager, Marengs & Triflier =28 ¤ Pasta / hurtig =25 ¤ Pastaretter / klassiske =20 ¤ Pastaretter / lækre =15 ¤ Pier/ klassiske =28 ¤ Pizzaer =12 ¤ Quiches og Tærter = 15 ¤ Risretter / klassiske = 30 ¤ Salater =22 ¤ Saucer og Dressinger =12 ¤ Skotske Køkken ¤ Snacks og Fastfood =25 ¤ Spanske Køkken =20 ¤ Stegt Kød og Fjerkræ ¤ Supper / klassiske =28 ¤ Tex-Mex ¤ Thai Køkkenet =30 ¤ Wok & Lynstegning =12 ¤ Yum Cha og Asiatiske Specialiteter =18 # Samlet - foto 8 - pris = 1895 kr. ## MERE mad = SØG på : gulekost ### kogebog - madbog - red. Anne Wilson - 64 sider - pris fra

        Gentofte·24. apr.