Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Fritid

11
Fis og ballade

Fis og ballade

149 kr.

Sif er en 11-årig drengepige med en veludviklet fantasi, som hele tiden forsøger at fuppe sine forældre.  Dagligdagens hændelser får hver gang et sjovt udfald, når Sif forsøger at lyve sig ud af ballade. Sif er meget glad for sin faster, der bander hele tiden og som sammen med andre småskøre familiemedlemmer gør Sifs hverdag fuld af overraskelser. Midt i det hele skal Sif pludselig til at være storesøster, for der er en ny lillebror på vej.  Gør dig klar til et godt grin og nyd historierne. Det er fis og ballade det hele.  Fis og ballade er første bog om Sif og hendes skøre og sjove familie.  Bogen egner sig særligt godt til højtlæsning. Om forfatteren Mette Kjær er jurist og tidligere skolelærer. Fis og ballade startede som små fortællinger sent om aftenen på lejrskoler, da hun var skolelærer og skulle finde på godnathistorier for eleverne.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk
Irma er en fis

Irma er en fis

205 kr.

Irma vil til halloween.Hun vil være en fis.Mor ler:"Det er en skør idé." Lix: 6Lettal: 10 Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk
Mere fis og ballade

Mere fis og ballade

179 kr.

Min mor kalder det en fælles opgave at sørge for, at Peter har det godt. Jeg kalder det bare pisseirriterende.  Sif er blevet 12 år, og hendes grimme lillebror er nu en lille lort på halvandet år.  Sif synes selv, at hun er blevet lidt for stor til at fuppe sine forældre med tåbelige numre. Det behøver hun dog heller ikke i denne fortælling, for nu er det hendes far, som hele tiden får bragt sig selv i tåbelige situationer. Han overdriver sine egne evner, lyver, får skøre ideer og lover mere, end han kan holde. Som regel sker det, når onkel Birger er i nærheden. Det er let at se, hvem Sif har sin veludviklede fantasi fra.  Gør dig klar til flere gode grin. Det er bare mere fis og ballade.  Om forfatteren Mette Kjær er jurist og tidligere skolelærer. Fis og ballade startede som små fortællinger sent om aftenen på lejrskoler, da hun skulle finde på godnathistorier for eleverne. Mere fis og ballade er anden bog om Sif og hendes skøre og sjove familie. Bogen egner sig særligt godt til højtlæsning. Mette Kjær skriver videre på fortællingerne om Sif, Peter-Prut og faster Bibbi, så der er flere bøger på vej.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk
Doris og Boris er ens

Doris og Boris er ens

234 kr.

Doris er en pige.  Boris er en dreng.  Ellers er de helt ens.  De laver fis med mormor og morfar! Lettal: 11 Lix: 4 Bogen tilhører serien Lydret. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk
fiskebåd

fiskebåd

16.000 kr.

16 fod glasfiberbåd med lille styrehus og rat, 8 hestes yan-mar diselmotor, forbruget af diesel er meget lille. Motor, starter og dynamo nyrenoveret. Med dam og ekkolod sælges , alt udstyr incl. Alt i OK stand

7800 Skive
3. sep.

Kasper og karambolageklaveret

149 kr.

Hvad søren er et karambolageklaver? Det vidste Kasper heller ikke, før historien gik i gang. Det hele starter en helt almindelig dag, hvor Kasper er med sin far på arbejde på plejehjemmet. Her møder han den søde gamle mand Ejnar Ranje, der fortæller ham om en pibe og et gammelt klaver, der står i et forladt, nedrivningstruet hus på havnen. Selvom Kasper er godt opdraget og ved, man ikke skal snakke med fremmede, bliver det alligevel starten på et eventyr, der ikke bare involverer det mystiske karambolageklaver, men også sultanen Suleiman den Stores palads i Konstantinopel og et møde med den berømte Saladin i Jerusalem. Og så bliver det ovenikøbet starten på venskaber på tværs af tid og kulturer.           Uddrag af bogen  "Det lyder mærkeligt. Men du er altså i Sultan Suleiman den Stores palads i Konstantinopel. Altså den store hersker af det osmanniske rige, troens forsvarer, fortolker og håndhæver af Den hellige Lov."  "Sultan Sulajma af Konstantihvad-for-noget. Forvansker af hvaffor en hellig plov? Jeg forstår ikke en fløjtende fis af noget som helst. Jeg bliver helt bange for, at du har roterende fis i kasketten, Aida."  "Min fis hverken fløjter eller roterer, din frække fladpande," sagde Aida og smilede heldigvis samtidig, så Kasper kunne mærke, at hun stadig syntes, han var spændende. "Altså," sukkede hun og fortsatte: "Vi er i året 1555 i Konstantinopel, hovedstaden i det store tyrkiske rige, Osmannerriget."  "1555 ??? Konstantinopel ???" stammede Kasper.            Om forfatteren Rasmus Falbe-Hansen er historiker, gymnasielærer og forfatter. Han har tidligere udgivet Historie i levende billeder og Fodboldens ABC . Passionen for historie opstod på en rejse til Mellemøsten i 1996.   Kasper og karambolageklaveret er skrevet med håb om at dele denne passion med egne og andres børn.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk

Den gamle stationsforstander & andre for...

60 kr.

Af Bjarne Nielsen Brovst. Den gamle stationsforstander ; Søndag ; Den Blinde ; Branden ; Barnepigen Pauline ; Grisen-Fisen ; Post-Albinus ; Marmorkugler ; Stationsby søndag ; Knorten ; Polakkerne ; Hvad Knorten fortalte ; Hvad Hingsten fortalte ; Balders død ;Snabelskøjter ; Den blå dåse ; En sommerdag ved havet ; m.fl. 1. udgave fra 1994 på forlaget Centrum ISBN: 87-583-0819-9 Vægt: 255 gram

6200 Aabenraa
12. aug.

Tarmen

49 kr.

Tarmen lever i mørke. Vi taler ikke om dens beskidte arbejde. Vi går bare på toilettet og trykker til bag lukket dør. Det er dog ifølge Christian Lodberg Hvas, Aarhus Universitets ekspert i mavefornemmelser m.m., på tide at belyse andet end tarmens tabubelagte slutprodukt. Denne bugtede fordøjelseskanal er slyngveninde med hjernen, besørger en røvfuld livsvigtige næringsstoffer og laver hormoner, der styrer energi, humør og appetit hos fisens ejermand. Og som rosinen i pølseenden kan dens indhold kurere andre menneskers skrækkelige sygdomme. Slut prut finale.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk

Drømmenes bog

239 kr.

Børn i London rammes pludseligt af en sovevirus! De fejler intet. De kan bare ikke vågne. Samtidigt går mange skolelærere i søvne på samme tid. En hel masse rammes pludseligt også af mareridt.    Når to drenge stjæler en bog, hvor de kan styre andres drømme, give dem mareridt, og få folk til at gå i søvne, kan alting ske. Især når der kan laves fis med skolelærerne.    Kan bogen også løse gåden på den sovevirus, der er brudt ud?  Og hvem tilhører bogen egentlig? Få alle svarene i Drømmenes Bog!    Bogen henvender sig til barnlige sjæle i alle aldre.

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk

F-ordet

299 kr.

F-ordet er feminisme. Ikke fuck, fisse eller fiskefrikadelle. Vi opfatter generelt det "feminine" som laverestående og underordnet det "maskuline". Feminismen kritiserer dette forhold og vil opjustere "det feminine", så mennesker kan opnå ligeværdighed. Det er synspunktet i Sanne Søndergaards nye bog, F-ordet, der afdækker den forskelsbehandling, kvinder er udsat for, i hjemmet og på arbejdsmarkedet, i videnskaben og i historien, i medierne. Bogen giver et samlet bud på, hvad feminisme er, og hvorfor den er mere nødvendig end nogensinde. F-ordet henvender sig til unge og yngre læsere, der er nysgerrige på, hvad feminisme er, og som gerne vil have et ordentligt argument, næste gang nogen siger: Men der er jo forskel på mænd og kvinder, så ... "Ambitiøs, morsom og fuldstændig frygtløs formidling i øjenhøjde. (...) En vægtig og vidende bog." Politiken, 5 hjerter

8800 Viborg
i dag
Plusbog.dk

Günter Grass 5 bøger

35 kr.

Die Plebejer proben den Aufstand. "Deutsches Trauerspiel". Vor und Nachgeschichte der Tragödie des Coriolanus von Livius und Plutarch über Shakespeare bis zu Brecht und mit Rede, gehalten am 24. April 1964, vor der Akademie der Künste in Berlin. Fischer Taschenbuch 1972. 124 s. Let gulnet, ellers i fin stand. 35 kr. Aus dem Tagebuch einer Schnecke. rororo 1974. 212 s. Paperback. 25 kr. Katz und Maus/Danziger Trilogie 2. Sammlung Luchterhand1977. 111 s. Velholdt paperback. 30 kr. Kat og mus, på dansk ved Mogens Boisen. Gyldendals Bekkasinbøger 1963. 130 s. Paperback. 30 kr. Roman. Fischer Taschenbuch 1974. 191 s. Gulnet, ellers i fin stand. 20 kr. Schicke gern nach D.

5610 Assens
16. aug.