Elos Modeltog og Hobby
Marklin 4415.670 Wiibroe HAMLET JULEBRYG H0 AC.
368 kr.
199,00 kr.
Billig mad på dyre tallerkener Et begrænset budget skal ikke spænde ben for velsmagende retter. Hverken på en hverdag, hvor det skal gå stærkt, eller når der kommer gæster på besøg. Camilla Skov byder her på vegetarisk budgetmad serveret med kærlighed og omtanke. "Billig mad på dyre tallerkener" er propfyldt med sparetips og vegetariske opskrifter til en portionspris på 10-20 kr., hvor der hverken er gået på kompromis med råvarer, smag eller madglæde. For gør man bare en anelse mere ud af serveringen, kan selv det billigste måltid føles dyrt! Om forfatteren Camilla Skov er passioneret hjemmekok – opvokset med grydeske i hånden og madglæde i hjertet. Hun står bag instagramsuccesen Vegetarisk Hverdag og bestseller-kogebogen "Vegetarisk i aften?" "Billig mad på dyre tallerkener" er til dig, der er på SU, til pensionisten, til børnefamilien, til solisten eller ganske enkelt til dig, der bare godt kan lide lækker og billig mad.
189,95 kr.
Mad i fad Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask – højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad. Bogen indeholder nemme opskrifter på velsmagende, sund og hjemmelavet mad til alle, der sætter pris på god mad. De flere end 60 opskrifter omfatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag. Hver opskrift ledsages af foto, praktisk info til alternative ingredienser og sundhedstips om råvarerne. Alle retter – undtagen desserterne, er fuldgyldige måltider, som både indeholder fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Desuden masser af grøntsager, der giver energi til kroppen og skønne farver på tallerkenen. Formålet med bogen er, at det skal være overkommeligt for alle at tilberede et godt måltid. Om forfatteren Anne van der Merwede er uddannet ernæringsterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med kost og ernæring. Hun har fingeren på pulsen omkring de nyeste råvarer, nye trends, og hvilke råvarer der er nemme at få fat i. Anne har tidligere skrevet "En sund kvindekrop", også udgivet på Muusmann Forlag.
99,00 kr.
150 kr.
Hardback. Sund, billig og nem mad for børn og voksne, der skal kokkerere i det fri. Med vejledning og opskrifter. 160 sider, ill. (nogle i farver). Der er et stempel i bogen. 2. udgave fra 2000 på Spejderforlaget ISBN: 87-7041-406-8 Vægt: 658 gram
25 kr.
En idebog om billig og sund mad
50 kr.
Flytte hjemmefra kogebogen af Sebastian Mathson Randrup "Flytte hjemmefra kogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere." Bogen er i fin stand, men meget få brugsrelateret spor Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar
50 kr.
Quentin Crewe har spist på flere restauranter verden over end noget andet mennesker. Han har rejst over hele Jorden, og der er næppe noget land, hvor han ikke har prøvespist alle de nationale retter. Med International mad Guide i lommen er man sikret mod de værste overraskelser, når man f.eks. går til bords i et af de arabiske lande og bestiller Kharouf mehshi, for Question Crewe kan fortælle, at det er helt lam, farseret med ris, kød, pinjekerner, mandler og krydderier. Samt at retten kun serveres ved festbanketter. Om man spiser på en dyr eller billig restaurant, om det er i Kina eller Australien - Quentin Crewe har været der og har kommenteret spisekortet. International Mad Guide giver også nyttige oplysninger og gode råd vedrørende de forskellige måltider, drikkepenge, servering, pris-niveau, spisevaner og drikkevarer. En af Danmarks førende gastronomer, Lilian Kaufman, har som konsulent sørget for bogens tilpasning til danske forhold.