Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Sælges

Grøn mad skal smage så godt, at man ikke tænker over, at den er vegetarisk. Bogen indeholder grøn comfort food, som både mætter, tilfredsstiller sanserne og får husholdningsbudgettet til at falde. Dette opnås gennem den rette mængde fedt, syre, sødme og krydderier - Verdensmad med balance og kærlighed, som kan omvende selv den største grønne skeptiker. Camille Skov står bag instagramprofilen og bloggen Vegetarisk Hverdag. Bogen er hardback og på 181 sider med skønne fotos. BYD.

Ringe·i går

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
Iggarissut Savaliaat  - Lam på 80 måder

Iggarissut Savaliaat - Lam på 80 måder

35 kr.

Lam-opskrifter - spændende og inspirerende! Kogebog fra 2002 - af Ulla Uhrskov. Flot som ny! Bogen er en opsamling på "Den Landsdækkende Opskriftskonkurrence om Lam" og "Grønlandsmesterskabet for Kokke år 2000". Alle opskrifter er på både grønlandsk og dansk. NUKA A/S, 2002, 1. udgave, 1. oplag. 240 sider, mål: 27,5 x 20 x 2 cm. Købt hos Julemanden i TIVOLI. Ubrugt - kun på omslaget anes, den har stået i reolen. Kan afhentes i Frederikshavn. - Ellers sendes gerne for købers regning.

Frederikshavn·13. maj.·

Cocktails og aperitiffer, af Anne Wilson m.fl.

Cocktails og aperitiffer, af Anne Wilson m.fl.

50 kr.

Smoothies, juicer, kolde drikke og drinks. 5 bøger: 1. Anne Wilsons bedste opskrifter. Cocktails og aperitiffer for alle, Forlaget Könemann, 1999, paperback. Bogen er yderst velholdt. Pris 120 kr. 2. 500 juicer og smoothies, af Christine Watson. Lindhardt og Ringhof, 2008, 1. udgave, hardback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 75 kr. 3. Smoothies & kolde drikke, sunde og lækre drikke til enhver lejlighed, af Christine Ambridge, Parragon Books Ltd, 2005. Dansk udgave. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 60 kr. 5. Drik drinks & smoothies, af Jane Kjølbye, 2011, 1. udgave, 1. oplag. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Drinks til enhver anledning, af Viggo Christensen, Forlaget Hamlet, 1980. Godt at vide bøgerne. Bogen er helt ny. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·13. maj.

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

75 kr.

Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

Valby·13. maj.·

W I L S O N  -  Koge & Mad []

W I L S O N - Koge & Mad []

12 kr.

Bog - enkeltvis med pris ELLER samlet ¤ Babymad og Småbørnsmad = 25 kr. ¤ Brownies Fudges og Dessertsaucer ¤ Brød og Boller =30 ¤ Burgere /bedste =20 ¤ Børn /hurtig mad =30 ¤ Børn /sunde snacks =22 ¤ Børne festkager ¤ Børnenes festmad =30 ¤ Børnenes nye Kogebog ¤ Cajun Køkkenet =12 ¤ Chokolade kager ¤ Chokolade /klassiske ¤ Cocktails og Drinks =22 ¤ Curries/klassiske =12 ¤ Delikatesser til Fest og Gave ¤ Engelske Dessert Kager ¤ Engelske Køkken ¤ Fisk og Skaldyr =15 ¤ Franske Køkken ¤ Fristelser /eventyrlige =30 ¤ Grillretter /lækre ¤ Gryderetter /bedste = 15 ¤ Gryderetter klassiske = 30 ¤ Græske Køkken =28 ¤ Grøntsager = 18 ¤ Grøntsags Retter /klassiske ¤ Hakket Kød = 18 ¤ Indiske Køkken ¤ Indonesiske Køkken ¤ Irske Køkken = 25 ¤ Is og Desserter =25 ¤ Italienske Køkken =30 ¤ Japanske og Koreanske køkken = 25 ¤ Kager/klassiske ¤ Kager/nemme rørte ¤ Kanapeer og små retter = 30 ¤ Kartoffel Retter = 15 ¤ Kiks, Småkager & Mørdejskager ¤ Kinesiske Køkken =20 ¤ Konfekt & Chokolader = 25 ¤ Krydder Urter /krydderurter =30 ¤ Kylling / hurtig ¤ Kyllinge Retter =18 ¤ Land Køkkenet /landkøkkenet =25 ¤ Libanesiske Køkken ¤ Lækker mad uden fedt =22 ¤ Lækkerier med fyld ¤ Lækkerier til eftermiddagsteen ¤ Marokanske Køkken =15 ¤ Mexicanske Køkken =15 ¤ Meze / Middelhavs-specialiteter ¤ Muffins, Scones og Tekager =28 ¤ Omeletter, Pandekager & Kroketter =20 ¤ Ostekager, Marengs & Triflier =28 ¤ Pasta / hurtig =25 ¤ Pastaretter / klassiske =20 ¤ Pastaretter / lækre =15 ¤ Pier/ klassiske =28 ¤ Pizzaer =12 ¤ Quiches og Tærter = 15 ¤ Risretter / klassiske = 30 ¤ Salater =22 ¤ Saucer og Dressinger =12 ¤ Skotske Køkken ¤ Snacks og Fastfood =25 ¤ Spanske Køkken =20 ¤ Stegt Kød og Fjerkræ ¤ Supper / klassiske =28 ¤ Tex-Mex ¤ Thai Køkkenet =30 ¤ Wok & Lynstegning =12 ¤ Yum Cha og Asiatiske Specialiteter =18 # Samlet - foto 8 - pris = 1895 kr. ## MERE mad = SØG på : gulekost ### kogebog - madbog - red. Anne Wilson - 64 sider - pris fra

Gentofte·11. maj.

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier. 8 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. Pris 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. Pris 50 kr. 6. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. 7. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. 8. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·10. maj.

Weight Watchers kogebøger

Weight Watchers kogebøger

75 kr.

Kogebøger med Vægt vogterne. Vægtvogterne. Prisen er pr bog. Jeg sender gerne foto af indhold på sms ved interesse. Øverste række: Til venstre: Nem mad til hverdag og fest, lyserødt omslag. Til højre: Sundt og let med Weight Watchers, grønt omslag. Nederste række: Til venstre: Weight Watchers, dejlig mad, tærte på omslaget Til højre: Skøn mad med Weight Watchers, dessert på omslaget - SOLGT!! Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1206

Søndersø·10. maj.·

Jeg elsker Chili

Jeg elsker Chili

60 kr.

Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.

Valby·9. maj.·

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

75 kr.

Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.

Valby·9. maj.·

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: • Ost på Bordet, 60 kr.

Valby·8. maj.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·8. maj.·

Side:
af 22