Byer

Områder

Lande

Ejendomme


Sofa

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Flot møbleret lejlighed med vandudsigt
business_basic, image_search_result
Flot møbleret lejlighed med vandudsigt, Fuldt møbleret lejlighed med gulvvarme overalt, flotte lyse egetræ plankegulve og 2 badeværelser. Lejligheden indeholder entré med plads til overtøjet og fra entréen er der adgang til dejligt lyst køkken / alrum med spiseplads hvor morgenmaden kan indtages. Fra alrummet er der udgang til dejlig stor altan med fantastisk udsigt over strandparken til Øresund. Fra er køkken / alrummet er der via stor foldedør adgang til dejlig opholdsstue med stor sofa og TV I den modsatte ende af lejligheden findes lejlighedens anden opholdsrum, der er indrettet som en dejlig lys spisestuen med spisebord med god plads til gæster. Herfra er der udgang til altan, hvorfra der er udsigt over Strandparken og Øresund. Desuden 2 soveværelser hvoraf det ene har direkte adgang til badeværelse. Lejligheden er særdeles eksklusivt møbleret og har Sonos lydsystem i alle rum. Der er desuden mulighed for at leje p-plads i ejendommens parkeringskælder for kr. 750 pr. måned. Kontakt Niels på - for yderligere information eller for at aftale en fremvisning af denne flotte lejlighed. Ejendommen Strandgården er placeret højt over gadeniveau hvilket giver alle lejlighederne en fantastisk udsigt over Amager Strandpark og Øresund. Amager Strandpark er for længst blevet en etableret del af København, og lige uden for hoveddøren findes Metro, indkøb, restauranter, caféer og selve strandparken, der bl.a. tilbyder aktiviteter som kite-surfing, lystbådehavn samt kano- og kajakklub. Københavns centrum ligger kun 10 minutter væk og der er hurtig transport til lufthavnen samt ind og udfaldsveje til København og Sverige. Der bor ca. 180.000 mennesker på Amager, og den er dermed Danmarks tættest befolkede ø. En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver kaldt en amager eller amarkaner. Amager er alene i det 20. århundrede gjort mere end 1/3 større ved inddæmning af Kalveboderne i 1930erne. I dag er store dele af Amager bymæssigt bebygget, selvom Dragør og Kastrup stadig har landbrug, skov og naturområder. Desuden er øen omkranset af strande.
I dag 20.000,-
Udlejes
NY
Delvist møbleret 2 værelses med 1 disp. rum på Ringgaden
Delvist møbleret 2 værelses med 1 disp. rum på Ringgaden

1 billede

business_basic, image_search_result
Delvist møbleret 2 værelses med 1 disp. rum på Ringgaden, På - udlejes en pæn 2 værelses lejlighed på 4. sal med adgang til yderligere 1 disponibelt værelse på 5. sal. Lejligheden udlejes delvist møbleret med nye senge, kontorplads, sofa og spisebord med stole samt et mindre spisebord med stole i køkkenet. Der er mulighed for at møblere lejemålet fuldt for en yderligere månedslig leje på kr. 500. Lejligheden er nymalet og har indenfor et års tid fået både nyt køkken og bad. Der er ligeledes kommet nye, lydtætte vinduer i lejemålet, således man på ingen måder generes af trafikstøj fra Ringgaden. Lejligheden består af entré/mindre fordelingsgang med oprindeligt indbygget skab og adgang til samtlige af lejlighedens rum. Stueen er af god størrelse med plads til både sofaarrangement og spiseplads. Her er udgang til mindre altan med flot udsigt over grønt areal. Soveværelset, som ligeledes har en god størrelse og vender mod gården, er indrettet med kontorplads og dobbeltsenge samt yderligere et oprindeligt, indbygget skab. Køkken og bad er nyetablerede og opført i moderne stil. Badeværelsets klinker er i en pæn grå nuance. Der er seperat brus og væghængt toilet. Køkkenet er med hvide elementer og hvid laminatbordplade. Der er prioriteret god skabsplads i køkkenet, ligesom der er god bordplads. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Desuden er der opsat et sammenklappeligt spisebord i køkkenet. Tilhørende lejligheden findes der på 5. sal i ejendommen et disponibelt rum som med fordel kan benyttes som studierum, gæsteværelse eller lign. Der er på denne etage adgang til et fælles toilet, som deles med et par lignende værelser. Dette værelse må dig ikke benyttes til beboelse. Til lejemålet hører et mindre loftsrum og kælderrum ligesom der er adgang til vaskeri i kælderen. Vask er inkluderet i huslejen. I baggården til ejendommen er der fri parkering og et dejligt gårdareal med grønne arealer, bord og bænke sæt og legeplads, der frit kan benyttes. Lejemålet udlejes snarest for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år. Der betales ud over huslejen for varme a conto samt el, TV og internet direkte.
I går 8.800,-
Udlejes
NY
Flot og hyggeligt værelse udlejes.
Flot og hyggeligt værelse udlejes.

1 billede

I går 4.200,-
Udlejes
NY
Flot, lys og med altan
Flot, lys og med altan

1 billede

I går 12.516,-
Udlejes
NY
Spacious apartment for rent in Copenhagen center - Christianshavn ASAP.
Spacious apartment for rent in Copenhagen center - Christianshavn ASAP.

1 billede

I går 17.600,-
Udlejes
<![CDATA[Sælger en fritidslejlighed i rolige Ljungbyhed d. 11.12 223.023,-
2 Ledige pladser i kreativt kontorfælleskab på Nørrebro
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
2 Ledige pladser i kreativt kontorfælleskab på Nørrebro, 2 Ledige pladser i kreativt kontorfælleskab på Nørrebro, Flyt ind i det rummelige Studie 3 i det legendariske Schillerhus sammen med os der leverer kreativ visuel kommunikation i form af billeder, film, mm. Lejemålet, er ideelt for dig der er designer, tekstforfatter, grafiker, motion fx specialist, tegner, producer, 3d specialist, animator eller lign. som ønsker en kontorbase sammen med 10 nye legekammerater i delt studie. Studiet, er del af et dynamisk og kreativt kontorfælleskab bestående af 50 ambitiøse virksomheder, hvor dygtige kommunikationsfolk, kreative bureauer og start ups indgår i en større sammenhæng og dagligt netværk.  Huset, er full-service, dvs. der er adgang til alt lige fra reception med pasning af telefon og modtagelse af gæster, mødelokaler, internet, lagerplads, kantineordning, parkeringsforhold, stort haveanlæg og meget mere. I alt fordeler vi os på over 4.000 kvm i det tidligere garnspinderi, og er centralt belligende i hjertet af Nørrebro, i gå afstand fra Bispebjerg station, Linje 6A og på sigt Metro. Vi har med vores unikke sammensætning af små innovative virksomheder, formået at skabe et både socialt og meget professionelt miljø til stor gavn for husets lejere, netværket omkring og ikke mindst i forhold til de mange kunder, der dagligt besøger stedet. Synergien er således stor blandt husets mange virksomheder, der i dag består af alt fra fotografer, filmfolk, grafiske designere, journalister og PR-folk til modelbureau, AD?ere, digitale billedbehandlere, fotolaboratorium, reklamebureauer, eventmagere, samt store og små virksomheder som udvikler Online Presence værktøjer & app`s. Den månedlige baselejen er 3.154,- kr. pr. base alt incl. (se nedenfor) for en "plug and play" løsning uden skjulte omkostninger. Der er tale om et fuldt møbleret og stilrent kontormiljø med en rolig og behagelig atmosfære. Ingen depositum. Alt dette får du med i prisen: - Arbejdsplads med lækre hæve-sænke borde - Full service reception (inkl egen profil på husets hjemmeside) - Firmanavn på skilt mod Nannasgade & på facadeskilt - Adgang til mødelokaler - Sofa lounge - Alarm - El, vand og varme - Parkeringspladser - Adgang til kopimaskine med mulighed for scanning - Adgang til portomaskine - Hyggeligt gård-/havemiljø - Fri kaffe og te - Rabatordninger og tilbud fra dvs. leverandører - Renovation, samt øvrige driftsomkostninger Ydermere byder huset, mod ekstra betaling, på en kantineordning, som på daglig basis tilbyder en veltilberedt dejlig frokost, bestående af varme og lune retter, salatbar, pålægsbuffet, ostebord, frugt og et stort udvalg af brød.
d. 10.12 3.154,-
Udlejes
2 vær. lejligheder på Havneholmen
2 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 8.700,-
Udlejes
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 14.500,-
Udlejes
Fantastisk udsigtslejlighed i Ørestad
Fantastisk udsigtslejlighed i Ørestad

1 billede

business_basic, image_search_result
Fantastisk udsigtslejlighed i Ørestad, Flot ny udsigtslejlighed med 3 soveværelser og 2 store private tagterrasser med fantastisk udsigt over de store nærliggende naturområder. Lejligheden er i 2 plan, hvor der på øverste plan er en dejlig lys opholdsstue hvorfra der er udgang til de 2 store tagterrasser. Indgangen til lejligheden er på 7. sal, der består af et stort køkken / alrum med god plads til stort spisebord og sofa gruppe samt trappe to overetagen. Desuden tre dejlige soveværelser, hvor forældre soveværelset har adgang til stort walk-in closet samt moderne badeværelse med vaskesøjle. Kontakt Niels på - hvis du vil høre mere eller booke en fremvisning af denne fantastiske lejlighed. Helt nyopført ejendom med kun 12 minutter til Københavns centrum og 10 sekunder til naturen. Området har meget at tilbyde med naturen i baghaven, biograf og stort udvalg af butikker i Fields shoppingcenter, motorvejsafkørsel i nærheden, landets mest søgte gymnasium og ikke mindst den nye Royal Arena. Metroen ligger lige rundt om hjørnet og giver hurtig adgang til lufthavnen og Københavns store udbud af butikker, spisesteder, kultur og meget mere. Ørestad er en nyere bydel i København med 8.500 indbyggere beliggende på Amager. Området er ved at blive udviklet ved hjælp af konceptet "ny by" med den Københavnske Metro, som det primære offentlige transport net, der forbinder området med resten af Hovedstadsområdet. Ørestad er kendt for sin attraktive beliggenhed og fremragende infrastruktur, som bortset fra metroen også omfatter Øresundsbanen og Københavns Lufthavn samt Øresundsforbindelsen. De regionale Øresundstog går til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Københavns Hovedbanegård på 7 minutter og til Malmös centralstation i Malmø, Sveriges tredjestørste by, på 29 minutter.
d. 10.12 21.000,-
Udlejes
Møbleret 3 værelses i Aarhus C
Møbleret 3 værelses i Aarhus C

1 billede

d. 10.12 11.000,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø.
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø.

1 billede

d. 10.12 13.800,-
Udlejes
Delevenlig 4 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlig 4 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 16.000,-
Udlejes
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 14.000,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 10.900,-
Udlejes
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 13.100,-
Udlejes
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 13.750,-
Udlejes
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 18.800,-
Udlejes
Delevenlige 5 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 5 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 15.600,-
Udlejes
Lækre 2 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 2 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 10.600,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 12.300,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 11.300,-
Udlejes
2 vær. lejligheder på Havneholmen
2 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 11.000,-
Udlejes
Delevenlige 4 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 4 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 10.12 12.900,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 10.12 9.990,-
Udlejes
Fra den meget rolige landevej
Fra den meget rolige landevej

8 billeder

d. 07.12 575.000,-
Villa til salg i Rawai
Villa til salg i Rawai

8 billeder

business_basic, image_search_result
Villa til salg i Rawai, Villa til salg i Rawai, bygget i 2012 tæt på strand, skole og sejlsport. Ejendommen er også tæt på butikker og restauranter, 7 minutters kørsel til Nai Harn strand. Det samlede areal af ejendommen er 277 kvm, som er opdelt i tre soveværelser, to badeværelser, vestlig køkken, spisestue og stue. Der er king size senge i de tre værelser. Den minimalistiske dekoration skaber en fredelig atmosfære, og hvide marmorgulve øger denne følelse af ro. Det store soveværelse har en privat balkon med udsigt til de omkringliggende huse. Yderligere er der en stor spisebalkon på første sal. Spisestuen er cirkulær med et flot lysindfald takket være store vinduer over hele stuen. Spisebordet har også en cirkulær form, hvilket skaber en hyggelig atmosfære . Køkkenet er et moderne og praktisk; hvide møbler er kombineret med en sort bordplade og grå elektriske apparater. Køkkenet er udstyret med komfur, mikroovn, ovn og køleskab med ismaskine. Stuen er hjemsted for en elegant hvid læder L-formet sofa og et glas sofabord. Gulv til loft vinduer gør at masser af sollys kommer ind og belyser opholdsrummet. Der er aircondition i hele huset og fans er tilgængelige. I det ydre område af ejendommen er der terrasse, balkon, have og carport. Haven er omhyggeligt anlagt og tropiske palmer er plantet rundt. De rekreative faciliteter af ejendommen omfatter en privat swimmingpool. Swimmingpoolen har indbygget trappe for en lettere adgang. Der er en udendørs bruser, for maksimal komfort. De forsyningsselskaber inkluderet i prisen er kabel / UBC-tv-kanaler, bredbånd, vandværksvand og vandvarmer. Der er 24 timer ejendoms sikkerhed. OBS: Taler både Dansk og Thai. Antal værelser : 4 Bolig : 260 m2 Grund : 380 m2 Bygge år : 2012
d. 07.12 2.400.000,-
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa

7 billeder

business_basic, image_search_result
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, et fristed fra det hektiske tempo i vores moderne liv. Ideel placering Resorten er beliggende i Soi Wat Boonkanjanaram i Jomtien, Pattaya. The Orient Jomtien består af tre lave lejlighedsbygninger på en 7972 kvadratmeter grund. Blot 700 meter til den sandede kystlinje Jomtien Beach, tæt på den nye Jomtien Second Road og ca. 1.500 meter fra Sukhumvit Road og nem adgang til Pattayas byliv, som bl.a. omfatter fornemme restauranter, underholdning og gode indkøbsmuligheder samt regionens bedste golfbaner. Hertil kommer, at Orient Jomtien er inden for 10 minutters kørsel fra turistattraktioner, såsom The Cartoon Network Water Park, Pattaya Floating Market, Mini Siam, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards og The Dolphin Center. Faciliteter The Orient Jomtien har en række faciliteter til at forbedre komforten for sine beboere. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool eller slap af i de smukke pavilloner, baren eller jacuzzien. Du kan også nyde en traditionel thaimassage eller forfriskende ansigtsbehandling. Yderligere funktioner omfatter en state-of-the-art fitness center, 24-timers reception, WIFI Internet, overdækket parkeringsplads og valgfri rengøring. Desuden har området et højt sikkerhedsniveau. Lejligheden omfatter en komplet møbelpakke. Køkkenet omfatter køleskab, håndvask, indbyggede skabe, keramisk kogeplade og emhætte. Opholdsstuen er stilfuldt designet med en sofa, tv skab, tv, sofabord, sidebord og klimaanlæg. Soveværelset har en queen-size seng, sengebord, indbygget garderobe og fjernsyn. Denne lejlighed med 1 soveværelse, stue, køkken og bad har udsigt over det smukke poolområde og koster 2,490,000 THB. The Orient Jomtien er velegnet som feriebolig. Det er også ideelt for førstegangs investorer med udlejning for øje. • Fremstillet af de 2 største udviklere i Thailand: Matrix Developments & Nova Group • 3 Luksuriøse lave bygninger som ligger kun 700 meter fra Jomtien Beach • Nem betalingsplan med 0% i rente • Fuld Colonial inspireret møbelpakke • 20% estimeret ejendomsværdistigning efter afslutningen • Resorten kommer til at have den største Jacuzzi i hele Pattaya • Gigantisk swimmingpool og topmoderne fitnesscenter • Gratis bustransport til de lokale markeder og strande • direkte adgang til swimmingpoolen • 24/7 sikkerhed, CCTV-kameraer og reception • Mulighed for store lejeafkast, da det er tæt på de lokale faciliteter såsom nyudviklede Cartoon Network Water Park, Pattaya flydende marked, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards, The Dolphin Center og mange flere attraktioner, der udvikles nu. Antal værelser : 2 Bolig : 35 m2 Bygge år : 2018
d. 07.12 498.000,-
Denne ny moderne 125 lejlighed
Denne ny moderne 125 lejlighed

8 billeder

d. 07.12 11.196.150,-
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa

8 billeder

business_basic, image_search_result
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, et fristed fra det hektiske tempo i vores moderne liv. Ideel placering Resorten er beliggende i Soi Wat Boonkanjanaram i Jomtien, Pattaya. The Orient Jomtien består af tre lave lejlighedsbygninger på en 7972 kvadratmeter grund. Blot 700 meter til den sandede kystlinje Jomtien Beach, tæt på den nye Jomtien Second Road og ca. 1.500 meter fra Sukhumvit Road og nem adgang til Pattayas byliv, som bl.a. omfatter fornemme restauranter, underholdning og gode indkøbsmuligheder samt regionens bedste golfbaner. Hertil kommer, at Orient Jomtien er inden for 10 minutters kørsel fra turistattraktioner, såsom The Cartoon Network Water Park, Pattaya Floating Market, Mini Siam, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards og The Dolphin Center. Faciliteter The Orient Jomtien har en række faciliteter til at forbedre komforten for sine beboere. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool eller slap af i de smukke pavilloner, baren eller jacuzzien. Du kan også nyde en traditionel thaimassage eller forfriskende ansigtsbehandling. Yderligere funktioner omfatter en state-of-the-art fitness center, 24-timers reception, WIFI Internet, overdækket parkeringsplads og valgfri rengøring. Desuden har området et højt sikkerhedsniveau. Lejligheden omfatter en komplet møbelpakke. Køkkenet omfatter køleskab, håndvask, indbyggede skabe, keramisk kogeplade og emhætte. Opholdsstuen er stilfuldt designet med en sofa, tv skab, tv, sofabord, sidebord og klimaanlæg. Soveværelset har en queen-size seng, sengebord, indbygget garderobe og fjernsyn. Denne lejlighed med 1 soveværelse, stue, køkken og bad har udsigt til havesiden og koster 1.890.000 THB. The Orient Jomtien er velegnet som feriebolig. Det er også ideelt for førstegangs investorer med udlejning for øje. • Fremstillet af de 2 største udviklere i Thailand: Matrix Developments & Nova Group • 3 Luksuriøse lave bygninger som ligger kun 700 meter fra Jomtien Beach • Nem betalingsplan med 0% i rente • Fuld Colonial inspireret møbelpakke • 20% estimeret ejendomsværdistigning efter afslutningen • Resorten kommer til at have den største Jacuzzi i hele Pattaya • Gigantisk swimmingpool og topmoderne fitnesscenter • Gratis bustransport til de lokale markeder og strande • direkte adgang til swimmingpoolen • 24/7 sikkerhed, CCTV-kameraer og reception • Mulighed for store lejeafkast, da det er tæt på de lokale faciliteter såsom nyudviklede Cartoon Network Water Park, Pattaya flydende marked, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards, The Dolphin Center og mange flere attraktioner, der udvikles nu. Antal værelser : 2 Bolig : 35 m2 Bygge år : 2018
d. 07.12 378.000,-
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa

8 billeder

business_basic, image_search_result
Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, Velkommen til The Orient Jomtien Resort & Spa, et fristed fra det hektiske tempo i vores moderne liv. Ideel placering Resorten er beliggende i Soi Wat Boonkanjanaram i Jomtien, Pattaya. The Orient Jomtien består af tre lave lejlighedsbygninger på en 7972 kvadratmeter grund. Blot 700 meter til den sandede kystlinje Jomtien Beach, tæt på den nye Jomtien Second Road og ca. 1.500 meter fra Sukhumvit Road og nem adgang til Pattayas byliv, som bl.a. omfatter fornemme restauranter, underholdning og gode indkøbsmuligheder samt regionens bedste golfbaner. Hertil kommer, at Orient Jomtien er inden for 10 minutters kørsel fra turistattraktioner, såsom The Cartoon Network Water Park, Pattaya Floating Market, Mini Siam, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards og The Dolphin Center. Faciliteter The Orient Jomtien har en række faciliteter til at forbedre komforten for sine beboere. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool eller slap af i de smukke pavilloner, baren eller jacuzzien. Du kan også nyde en traditionel thaimassage eller forfriskende ansigtsbehandling. Yderligere funktioner omfatter en state-of-the-art fitness center, 24-timers reception, WIFI Internet, overdækket parkeringsplads og valgfri rengøring. Desuden har området et højt sikkerhedsniveau. Lejligheden omfatter en komplet møbelpakke. Køkkenet omfatter køleskab, håndvask, indbyggede skabe, keramisk kogeplade og emhætte. Opholdsstuen er stilfuldt designet med en sofa, tv skab, tv, sofabord, sidebord og klimaanlæg. Soveværelset har en queen-size seng, sengebord, indbygget garderobe og fjernsyn. The Orient Jomtien er velegnet som feriebolig. Det er også ideelt for førstegangs investorer med udlejning for øje. • Fremstillet af de 2 største udviklere i Thailand: Matrix Developments & Nova Group • 3 Luksuriøse lave bygninger som ligger kun 700 meter fra Jomtien Beach • Nem betalingsplan med 0% i rente • Fuld Colonial inspireret møbelpakke • 20% estimeret ejendomsværdistigning efter afslutningen • Resorten kommer til at have den største Jacuzzi i hele Pattaya • Gigantisk swimmingpool og topmoderne fitnesscenter • Gratis bustransport til de lokale markeder og strande • direkte adgang til swimmingpoolen • 24/7 sikkerhed, CCTV-kameraer og reception • Mulighed for store lejeafkast, da det er tæt på de lokale faciliteter såsom nyudviklede Cartoon Network Water Park, Pattaya flydende marked, Nong Nooch Tropical Gardens, Buddha Mountain, Silver Lake Vineyards, The Dolphin Center og mange flere attraktioner, der udvikles nu. Antal værelser : 3 Bolig : 69 m2 Bygge år : 2018
d. 07.12 676.000,-
Sælger en fritidslejlighed i rolige Ljungbyhed
Sælger en fritidslejlighed i rolige Ljungbyhed

8 billeder

d. 07.12 202.972,-
Skøn lejlighed med en attraktiv beliggenhed - Tæt på København
Skøn lejlighed med en attraktiv beliggenhed - Tæt på København

1 billede

d. 06.12 12.500,-
Udlejes
90 m2 lejlighed til leje i 2760 Måløv
90 m2 lejlighed til leje i 2760 Måløv

1 billede

d. 06.12 Pris ikke angivet
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 05.12 10.800,-
Udlejes
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 05.12 12.900,-
Udlejes
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 05.12 10.600,-
Udlejes
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 3 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 05.12 10.800,-
Udlejes
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 05.12 14.950,-
Udlejes
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen
Delevenlige 3 vær. lejligheder på Havneholmen

1 billede

d. 05.12 10.900,-
Udlejes
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 05.12 15.400,-
Udlejes
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø
Lækre 4 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø

1 billede

d. 05.12 12.950,-
Udlejes
Vores Connecting Studio lejligheder, er det perfekte valg til familier. Her får du to S...
Vores Connecting Studio lejligheder, er det perfekte valg til familier. Her får du to S...

1 billede

d. 01.12 45.000,-
Udlejes
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 35.000,-
Udlejes
Vores One-bedroom lejlighed (65 m2) har separat soveværelse med en kingsize luksusseng ...
Vores One-bedroom lejlighed (65 m2) har separat soveværelse med en kingsize luksusseng ...

1 billede

d. 01.12 34.500,-
Udlejes
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 45.000,-
Udlejes
5 Værelses eksklusiv Penthouse med flere altaner
5 Værelses eksklusiv Penthouse med flere altaner

1 billede

d. 01.12 60.000,-
Udlejes
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 45.000,-
Udlejes
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 35.000,-
Udlejes
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse

1 billede

d. 01.12 25.000,-
Udlejes
Studio lejligheden på 30 m2 har funktionelt køkken, med kogeplader, mikroovn, køleskab,...
Studio lejligheden på 30 m2 har funktionelt køkken, med kogeplader, mikroovn, køleskab,...

1 billede

d. 01.12 22.500,-
Udlejes
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse

1 billede

d. 01.12 35.000,-
Udlejes
Med ekstra god gulvplads og handicapvenligt toilet, er dette den perfekte lejlighed for...
Med ekstra god gulvplads og handicapvenligt toilet, er dette den perfekte lejlighed for...

1 billede

d. 01.12 22.500,-
Udlejes
4 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse
4 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse

1 billede

d. 01.12 45.000,-
Udlejes
5 værelses eksklusiv lejlighed med flere altaner
5 værelses eksklusiv lejlighed med flere altaner

1 billede

d. 01.12 60.000,-
Udlejes
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse

1 billede

d. 01.12 35.000,-
Udlejes
Eksklusiv penthouse lejlighed
Eksklusiv penthouse lejlighed

1 billede

d. 01.12 60.000,-
Udlejes
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan
4 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 45.000,-
Udlejes
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan
3 værelses eksklusiv lejlighed med altan

1 billede

d. 01.12 35.000,-
Udlejes
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse
2 værelses eksklusiv lejlighed med terrasse

1 billede

d. 01.12 25.000,-
Udlejes