Ejendomme


Ejendomme

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Flot kontor/kontorfællesskab i landlige omgivelser
Flot kontor/kontorfællesskab i landlige omgivelser

9 billeder

I dag 813,-
Udlejes
Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia
Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia

11 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia, Se mere og kontakt sælgeren på: https://selvmaegler.dk/bolig?titel=Hyggelig-bolig-i-den-gamle-del-af-Stjernekvarteret-i-Fredericia For enden af Nordre Dybbølvej, hvor der kun kører få biler, finder I denne hyggelige villa, som egner sig godt til både den unge familie, det voksne par eller den enlige. Villaen ligger tæt på flere forskellige dagligvarebutikker, vuggestuer, børnehaver og skole. Har du lyst til en gå eller løbe en tur i naturen, så er Hannerup Skoven ganske tæt på, og du finder desuden 3 forskellige fitnesscentre inden for kort afstand. Skal du med offentlige transport, så er banegården heller ikke langt væk. Boligen indeholder 102 m2 godkendt beboelse, men har yderligere 31 m2, som anvendes som bolig (ikke reg. som bolig på BBR). Til boligen er der carport med isoleret værksted opført i 2008. Boligen er optimalt indrettet. 1. sal indeholder 2 gode værelser med skabe samt udnyttede skunkrum indrettet til opbevaring. Stueplan indeholder badeværelse, renoveret i 2010 samt tilstødende toilet også kaldet "Fransk Toilet", det betyder bare at bad og toilet er adskilt. Soveværelse (ikke reg. som bolig på BBR) med direkte udgang til haven, god rummelig stue. Pænt og velholdt køkken med mindre spiseplads. Stort bryggers ( ikke reg. som bolig på BBR), som de nuværende ejere har indrettet til kombineret bryggers og kontor. Under trappen til førstesalen findes et lille viktualierum eller "Harry Potter" - rummet, med god plads til opbevaring. Huset er løbende renoveret og holdt ved lige med blandt andet mahognivinduer med lydisolerende ruder, efterisolering af hulmure samt nyt gulv i køkken og stue. Den sydvestvendte terrasse ligger ugenert med udsyn til en velholdt have. Haven er anlagt med blomsterbede, køkkenhave samt drivhus. Den gennemgående bemærkning fra gæster i huset har altid været: "Nej, hvor er her hyggeligt
I går 1.475.000,-
Svanekes bedste udsigt er til salg
Svanekes bedste udsigt er til salg

10 billeder

I går 2.200.000,-
Danmarks billigste erhvervs- og privatejendom til salg!
Danmarks billigste erhvervs- og privatejendom til salg!

22 billeder

I går Fra kr.
Exnersgade 18 - 6700 Esbjerg - Detailhandel/butik til leje på 127 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Exnersgade 18 - 6700 Esbjerg - Detailhandel/butik til leje på 127 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Exnersgade 18 - 6700 Esbjerg - Detailhandel/butik til leje på 127 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Introduktion: Nordicals erhvervsmæglere udbyder afståelse/fremleje af mindre butik i Shoppingcenter BROEN. Butikken anvendes i dag af smykkeforretningen Den Danske Sky. Lejemålet kan overtages snarest. Den Danske Sky tilbyder ny lejer en lejerabat på kr. 120.000,- p.a.i uopsigelighedsperioden. Beliggenhed: Shoppingcenter BROEN ligger helt centralt i Esbjerg med direkte hovedind- og udgang til Esbjergs gågade, som er kendt som Danmarks længste. I umiddelbar nærhed finder man også Esbjerg Banegård og Busstation. Til centret hører store fællesarealer, herunder rigtig mange P-pladser på taget op i grundplan. Beskrivelse: Shoppingcentret BROEN stod færdig i foråret 2017 og er indrettet med stor hovedindgang mod Gågaden, butik/restauranter i stueplan og på 1. sal. Centret er nu stort set fuldt udlejet og aktuelt er en meget stor biograf under opførelse og tages i brug i foråret 2019, hvilket forventes at påvirke centret i meget positiv grad. Herudover forefindes Kvickly, Fitness DK, Burger King samt et bredt mix af butikker indenfor tøj, sko, brugskunst m.v. samt en lang række restauranter. Butikken udgør netto 98 m² hvor til kommer andel af fællesarealer på 29 m² i alt 127 m². Butikken ligger i centrets øverste del vis a vis trappe og elevator. Butikken er indrettet med et butiksareal samt et mindre personalerum med toilet. Butikslokalet har et pragtfuldt lysindfald fra store materede ruder. En ny lejer indtræder i den nuværende lejekontrakt og skal accepteres og godkendes af centrets ejer, herunder også butikkens fremtidige sortiment. Der lægges vægt på høj kvalitet. Ligeledes skal respekteres medlemskab af Centerforening, øvrige lejere m.m. Her kan du få en butik i Danmarks 5. største by. Esbjerg er i en meget positiv udvikling med gågaden, Street Food, IKEA på vej og meget, meget mere. Anvendelse: Lokalet kan anvendes til mange forskellige butiksformer men er særligt egnet til frisør, barber, smykker, briller eller andet? RIGTIG FLOT SHOPPINGCENTER
I går 13.832,-
Udlejes
Storegade 88, 1.
Storegade 88, 1.

10 billeder

I går 13.691,-
Udlejes
Butik med bedste placering i gågaden i Nykøbing
Butik med bedste placering i gågaden i Nykøbing

5 billeder

d. 11.09 10.417,-
Udlejes

Ejendomme til salg på GulogGratis.dk


Her hos GulogGratis.dk finder du alt lige fra andelslejligheder til depot- og opbevaringsrum til salg.
Om det er erhvervsejendom, forældrekøb eller et hyggeligt lille kolonihavehus, så er det altid en betragtelig investering, man begiver sig ud i. Det kan betale sig at sætte sig ekstra godt ind i sagerne, inden man sætter den endelige underskrift på ejerbeviset.

Læs mere
Det skal du huske, når du vil købe en ejendom
Når man har besluttet sig for at købe en ejendom, er det en god idé at tage en snak med sin bank, så man får en fornemmelse af, hvad man har råd til. Man kan hurtigt sætte sig for dyrt og betale prisen de efterfølgende mange år. Kigger du på andelsbolig eller ejerlejlighed, så er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i andels- eller ejerforeningens økonomi. Selvom priserne kan se særdeles attraktive ud ved første øjekast, så kan man købe katten i sækken, hvis foreningens økonomi ikke er i orden. Få din bankrådgiver og/eller advokat til at kigge regnskaberne efter i sømmene, så er du på den sikre side.

Ligeledes så er det en rigtig god idé at gå tilstandsrapporten igennem, inden du skriver under. Måske endda få en tømrer til at tage med ud og kigge på boligen inden. Der kan være store pengeslugere, der ligger og gemmer sig under overfladen, så f.eks. fugt i væggene.

Hvis du vil købe bolig, er her 5 spørgsmål, du bør overveje, inden du skriver under:

- Er økonomien i andels-/ejerforeningen sund?
- Svarer kvadratmeterprisen til lignende boliger, der er til salg i området?
- Vil der være luft i dit budget til uforudsete omkostninger?
- Er der risiko for skavanker, der kan gemme sig under overfladen såsom fugt?
- Har du fået alle aftaler på skrift? Det kan nemlig være svært at bevise en mundtlig aftale.

Stort udvalg af ejendomme til salg på GulogGratis.dk
Der bliver dagligt sat mange ejendomme til salg her hos GulogGratis.dk. Når du er på boligjagt, kan det derfor anbefales, at du enten opretter en søgeagent eller holder et vågent øje med din søgning. Det kan gå utroligt stærkt på boligmarkedet, og hvis man vil have drømmeboligen, er man nødt til at være vågen og klar ved tasterne.
Læs mindre