Hunde

47
Galleri annoncer
Sharbull hvalpe sælges
  • Sharbull hvalpe sælges - 2
  • Sharbull hvalpe sælges - 3

Sharbull hvalpe sælges

8.000 kr.

Sharbull hvalpe sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Jeg sælger 4 af de hvalpe min tæve har fået. Mor er engelsk staffordshire bullterrier/engelsk bullterrier Mix og far er rent Shar pei. Der er 2 sorte (1 han og 1 tæve) Der er 2 brune (1 han og 1 tæve) Hanner koster 8.000kr Tæver koster 9.000kr De er klar til at komme hjemmefra d. 17. Juni. Jeg ønsker blivende hjem til hvalpene. Hjem hvor der er kendskab til racerne. Mor og far har jeg selv herhjemme. Hvalpene er meget legesyge og hygger sig med alverdens legetøj. Hvalpene vænnes til at få klippet negle og spiser allerede selv, selvom de stadig får mælk ved mor. De lærer også at støvsugeren og fyrværkeri ikke er farligt, hvilket de allerede virker ret ligeglade med. Jeg gør meget for at de bliver renlige. Da vi har med en muskelhundrace at gøre, laver jeg kontrakt på hvalpene. De to vigtigste krav er følgende: 1. Jeg sælger ikke til første gangs hunde ejere. 2. Jeg sælger hundene som kæledyr. Dermed forventer jeg også at hundene bor og sover på den nye ejers bopæl registreret i folkeregistret. Her menes der at hunden ikke bor/sover/opholdes i et kolonihavehus, skur, kælder, stald eller lign. Jeg sælger til den jeg føler for er den rigtige for mine hvalpe. Man har derfor først en aftale når kontrakt er underskrevet og depositummet på 3.500kr er betalt. Jeg kontaktes bedst på sms, da jeg er selvstændig og svarer derfor når der er tid til det. Flere billeder og videoer kan sendes på sms hvis det ønskes.

5250 Odense SV
i dag
  • Sharbull hvalpe sælges - 2
  • Sharbull hvalpe sælges - 3
  • Sharbull hvalpe sælges - 4
Cocker/Cavalier

Cocker/Cavalier

12.000 kr.

Cocker/Cavalier, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 drenge tilbage. Lækre hvalpe af Cocker Spaniel mor og Cavalier far. De er født og opvokset i vores stue, og er i hænder på både børn og voksne hver eneste dag. Klar til at flytte hjemmefra fra d. 7 juni. Når de rejser er de vant til katte, børn og andre hunde. De vil være chippet og vaccineret, og sundheds tjekket af vores dygtige dyrlæge. Vi modtager gerne besøg når hvalpene er blevet 3 uger, men ikke før af hensyn til deres mor. Der kan allerede reserveres nu, mod betaling af reservations gebyr på 3000,- som selvfølgelig fratrækkes prisen ved afhentning. Vi går ud fra at det at købe hund er en velovervejet beslutning, og derfor betales reservations gebyret ikke tilbage hvis man ombestemmer sig. Der er både hanner og tæver.

6630 Rødding
i går
Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

9.500 kr.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges, Vi har været så heldige at få hele 10 stk dejlige glade hvalpe som nu er 3 uger gamle og det er derfor tid til at begynde at finde deres fremtidige hjem. Mor er Boxer/OEB og far er Staffordshire Bull Terrier. Begge forældre er meget sociale, glade hunde som bor inde. De bor begge med små børn og det er de fantastiske til! Hvalpene er allerede meget glade for os og de er vant til andre dyr som katte og vores anden hund, børn og de mange lyde på landet. De er født 22/4 og vil være klar til at flytte hjemme fra den 17/6. Der er 3 piger og 7 drenge. Inden fraflytning herfra vil de være chippet, vacc. og have deres egen bog. Hvalpene kan reserveres mod depositum på 4500kr. Du er først sikret din hvalp når depositum er betalt. Ved fortrydelse betales depositum ikke retur. Mor og far kan se på de to sidste billeder. Tænker du en af vores hvalpe kunne være lige den du går og drømmer om så kontakt os her inde eller gerne på 22494960.

9240 Nibe
i går
Allergivenlige - dansk opdræt

Allergivenlige - dansk opdræt

10.500 kr.

Allergivenlige - dansk opdræt, Skønne små BROGEDE bomuldsbamser TÆVER ( mini) (Malteser/Havaneser bl. ) er ved at være klar til nye udfordringer .. Hvalpene er født og opvokset her i vores hjem og er derfor vant til alle dagligdags lyde med børn, voksne, katte og andre hunde. Hvalpene har ved afhentning fået 2 x ormekur, sundhedstjek, 1. vaccination og chipmærkning, og der medfølger en lille hvalpe pakke bestående af Royal Canin specialfoder, sundhedsbog, legetøj og sutteklud til at skabe lidt tryghed den første tid! Salgsklar fra d. 24/5 2022 SMS EVT. 22321195

7830 Vinderup
i går
Køkkenopdræt/allergivenlige

Køkkenopdræt/allergivenlige

10.000 kr.

Køkkenopdræt/allergivenlige, Skønne små bomuldsbamser (HANNER) (Malteser) er ved at være klar til nye udfordringer .. Hvalpene er født og opvokset her i vores hjem og er derfor vant til alle dagligdags lyde med børn, voksne, katte og andre hunde. Hvalpene har ved afhentning fået 2 x ormekur, sundhedstjek, 1. vaccination og chipmærkning, og der medfølger en lille hvalpe pakke bestående af Royal Canin specialfoder, sundhedsbog, legetøj og sutteklud til at skabe lidt tryghed den første tid! Salgsklar fra d.26/5 2022 SMS EVT. 22321195

7830 Vinderup
i går

Fawn dværgpuddel hvalpe

20.000 kr.

Fawn dværgpuddel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super lækre fawn hvalpe, født d. 24/4-22. Efter genetisk testede forældre= 0 arvelige skavanker og lidelser, vigtigt ved denne race. Nøgleord genetisk fri for skavanker, gratis grooming. Sind, trivsel og sundhed i højsædet. Racerene, med champion far. De vokser op sammen med familien, med to andre hunde ud over mor, vant til andre hunde fra starten af, plus katte og gnavere (i bur) Hvalpene vil være vant til alle lyde der er i et hus med både teenagere/børn. De vil være vant til al grooming/pelspleje osv. (jeg er selv groomer) Når de er gamle nok til at flytte hjemmefra. Hvalpene herfra får tilbudt at de hele deres liv kan få gratis pelspleje/klip her i huset, plus de altid vil være velkommen her, hvis ny ejer skal på ferie eller lignende. Der medfølger også hundetestamente, det vil sige, hvis du er et ældre menneske, hvor du er nervøs for om din hund overlever dig, så er hunden altid velkommen tilbage hertil, uden spørgsmål og den vil blive her resten af dens liv, den vil aldrig blive solgt/bortgivet. Hvalpene vokser op på spesific hvalpefoder. Vil være vaccineret, have fået 3xormekur, chip og få hvalpe/tjek-bog. Det betyder meget for mig at de får den helt familie/hjem Hvalpene vil være velkommen til at blive her til de er 12 uger, men der er selvfølgelig mulighed for at få dem hjem allerede når de er 8 uger. Hvis der er brug for at de bliver lidt længere end de 12 uger, så finder vi også ud af det. De vil selvfølgelig blive trænet med alt der er alderspassende i den tid de er her, inkl renlighed, (næsten) renlige som 8 ugers. Hvalpene må besøges alt man vil, jo mere des bedre, nemmere overgangang v flyt Racerene, ikke som doodles hvor man ikke kan garantere pelsen,rigtig hår, nem at vedligeholde ikke med overraskelser som ved Doodles. Helt fantastiske familiehunde, som bliver til den Hund du ønsker. Der medfølger ikke stamtavler Depositum er 5000,- ingen refundering Depositum v. Reservation, fuld betaling v. 8 uger D 12/6 afhentning tidl 19/6

7160 Tørring
i går

Doodle Mini . Lhasapoo

18.000 kr.

Doodle Mini . Lhasapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor :Lhasa Apso på 6 kg. Far: Toy Puddel på 5 kg. Allergivenlige hvalpe da Lhasa Apso og Puddel hunde er hunde som børstes og bliver klippet , de fælder ikke . Har fået de smukkeste chokoladebrune hvalpe d. 22.04.2022. De er klar til et nyt godt hjem d . 22.06.2022. Rolige og kærlige hvalpe , som har fået en super start på livet , i et stueopdræt, hvor de er vant til de lyde der hører med til det . Selv kirkeklokkerne kan de sove fra . Her er en stor lukket have med høns som de kommer til at udforske i de næste uger . Vi pottetræner allerede nu . Jeg forventer der komme gode ,kærlige og kloge hunde ud af hvalpene , for det er det de modtager fra deres mor. Alle hunde er fulgt tæt af dyrlægen. Alle fremstår som sunde og raske hunde . Som har fået deres ormekure , er vaccinerede , og har sundhedsbog . Hvalpene skal ses og det er uforpligtende og kigge . Ring 60150255 Åbent hus hele kristihimmelfartsferien . Send en sms om hvornår det passer dig at se hvalpene .

7600 Struer
i går

D/S gårdhund-Fransk hvalpe.

12.500 kr.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne små blandings hvalpe, til dem der elsker begge racer. Her får man en skøn lille familie hund, der vil elske og nyde livet med sin familie. Mor. D/S Gårdhund. Far. Fransk Bulldog. Født den. 30.04 Salgsklar den. 25.06 Pris. 12.500 kr. Reserverings gebyr er på 2000 kr. der modregnes prisen ved køb. Der er allerede mulighed for at se hvalpene og reservering. Hvalpene vil på salgstidspunktet, være chippet, vaccineret, gennemgået ormekur og de har fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde.

6823 Ansager
i går
Kennel Semine

Labradoodle hvalpe.

18.000 kr.

Labradoodle hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, mor Konge puddel og Labrador. Far Mellem puddel. Salgsklar den. 05.06 Klar til udland 24.07 Mod merpris på 2000 kr til pas og rabies vaccinen. Kan leveres i Stavanger og omegn. Uden mer pris. Samtidig er der mere puddel i den, hvilket gør pelsen bliver mere krøllet og sindet er roligere. Pris. 18.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i går
Kennel Semine

Fransk bulldog blandings hvalpe

12.500 kr.

Fransk bulldog blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 12.500 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i går
Kennel Semine

MINI Yorki Pige

15.000 kr.

MINI Yorki Pige, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Meget lille mini mørk pige. Født 9 feb mdr 2022 salgsklar d 26 maj mdr. Sælges til ikke hvem som helst ikke børnefamilier med små børn under 6 år. De er skrøbelige og for små til tumle børn. Men ring gerne og få en snak om det hele husk at læse alt der står her før kontakt. Følger madpakke og div ting med til den lille når de flytter hjemmefra. Har man reserveret hende skal den hentes inden for 7 dage efter ankomst til DK. Efterfølgende er det 500kr pr uge for passe og plejning af den lille. Mor vejer 2,5 kg og far 1,6 så hun forventes at bliver under 2 kg. . Depositum på 5000kr skal betales for at sikre sig hvalpen. Gives ikke retur ved fortrydelse. Vent ikke det går hurtigt med piger. Hun chippet, FÆRDIG vaccineret, har fået ormekur. Har et EU pas, Stambogs papir, vaccinations. Bliver registeret i Dansk hunde register og ønsker man at mødes hos en dyrlæge til tjek inden køb , kan der aftales dette. Der har du allerede spare de første 2000 på vacciner og pas osv Hun er fra Polen. Vi tilbyder også fragt af hvalpen max 100km fra Odense den ene vej mod betaling. Ca 3kr pr km vil det koste. + evt bro omkostninger. Alt efter aftale. Alle bliver importeret til Dk efter den danske lovgivning. LÆS mere om vores virksomhed på www.minimilla.dk Samt se alle vores godkendelser og tilladelser. Ring evt til fødevarestyrlsen og se vores kontrol rapport på findhundesmiley.dk Søg på Mini mIlla. Ring og skriv EFTER i har læst alt! Billeder af mor og far har vi også. Samt videoer.

5250 Odense SV
man.

Labrador tilbydes til avl

5.000 kr.

Labrador tilbydes til avl, Cody tilbydes til avl. Race: Labrador Farve: Silver Vægt: 38 kg Højde: 58 cm Cody er, trods hans unge alder, allerede far til 7 dejlige og smukke hvalpe. Han er af fin tysk afstamning, og er røntgenfotograferet og øjenlyst, med fine resultater. Vi bor i 6800 Varde. Pris for en parring er kr. 5000,- Ved yderligere info. 22576474

6800 Varde
man.

Brune Labrador/F1 hvalpe sælges

9.000 kr.

Brune Labrador/F1 hvalpe sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne brune labrador/F1 hvalpe sælges. De er født 31/3-22, og er derfor klar til at flytte hjemmefra 26/5-22. Hvalpene er opdrættet i huset, og er vant til små børn. De vil ved afrejse været præsenteret for køretur i bil, støvsuger samt andre almindelige lyde og ting i hjemmet. De er vant til at være i hænder flere gange dagligt. Der vil medfølge foder samt tæppe der lugter af moren. Hvalpene er ikke med stamtavle, men vil ved afrejse være behandlet med 3 x ormekur, samt fået chip. Både mor og far er fantastiske familiehunde. Faren bruges til jagt. Moren er avlet til jagt, men bliver ikke brugt til dette. Hun viser stort talent indenfor hundetræning, især spor. Hvalpenes morfar er kåret som nordjysk mester som schweisshund. Kuldet består af 5 hunner og 4 hanner, hvoraf 3 tæver og 3 hanner allerede er solgt. Pris 9000kr Depositum 2000kr

7620 Lemvig
man.

American Akita hvalpe med DKK Stamtavle

16.000 kr.

American Akita hvalpe med DKK Stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 3 tæver og 1 han (ud af kuld på 9), født 17. marts 2022 Klar til deres nye hjem fra 19. maj 2022 En tæt kontakt er guld værd for både os og jer, når tiden kommer til at finde den rigtige hvalp, så hvis du ønsker at komme i betragtning til en hvalp fra dette kuld, kontakt os da allerede nu så vi kan lære hinanden bedre at kende. For at komme i betragtning til en hvalp, skal man have besøgt os til en snak om racen, og have mødt mor, hvalpe og vores andre hunde. Har man børn, beder vi jer komme uden børn første gang, og efterfølgende medbringe børnene på et senere besøg, så vi får mulighed for at lære hele familien at kende. Ved et besøg kan I udover at møde mor og hvalpe, også hilse på hvalpenes mormor, og Kentas datter på halvandet år, fra et tidligere kuld. Vi er registreret opdrættere i Dansk Kennel Klub (DKK), og alle vores hvalpe sælges med DKK stambog. Begge forældre lever op til racens avlskrav, samt til de fastsatte anbefalinger for avl, bestemt af Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubben (racens specialklub). Med en hvalp fra os, medfølger der altid minimum: - Dansk Kennel Klub stambog - Microchip - Registrering i Dansk Hunderegister - EU-kæledyrspas. - Et stykke legetøj og/eller tæppe med duft af mor og søskende - Foder til den første tid i det nye hjem. - Medlemskab af Spidshundeklubben for indeværende kalenderår - Livslang rådgivning og vejledning efter bedste evne, om ethvert emne, lille som stort. - Et håb om at kunne holde kontakten og følge hvalpen, resten af dens liv. Herudover vil hvalpen selvfølgelig blive vaccineret og få ormekur i overensstemmelse med vores dyrlæges anbefalinger. Se vores hjemmeside (kithogi.dk) for yderligere informationer, om os og vores hunde. Eller følg hvalpene fra dag til dag på facebook (Kiki Giesmann). Billeder: nr. 2: hvalpenes far: Cash, bosat i Frankrig nr. 3: hvalpenes mor: Kenta, født og bosat hos os nr. 4: hvalpene (ca 5 uger) nr. 5-8: de fire hvalpe der stadig søger hjem (8 uger)

5250 Odense SV
man.

Bichon havanese hvalpe ægte

16.000 kr.

Bichon havanese hvalpe ægte, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne bichon havanese hvalpe 3 piger og 1 dreng i de smukkeste farver som hedder rød zobel med hvid. På billedet ses de med deres mor og ved siden af deres far. De er 8 uger gamle den 2 juni. Og fra den dato rejseklar, senere dato kan dog også aftales. forældrene har DKK stamtavle så hvalpene er 100 % ægte. Der er ikke stamtavle på hvalpene men i er velkommen til at få et kopi af begge forældrenes stamtavler, så i har det. De har arvet deres forældres velafbalancerede rolige sind. nogle af grundene til at i vil elske en hvalp fra os: Hvalpene er sunde både fysisk og Psykisk. Vi opdrætter kærlige familie hunde Jeg er hjemmegående og bruger min tid på at : Renligheds træne dem de er allerede fantastisk dygtige og laver få uheld. De kommer ud i haven hver eneste dag og er vejret dårligt kommer de på vores overdækkede terasse, Vi har hundelem så de selv bliver bevidste om at gå ud på toilet. Jeg kører ture med dem mange gange inden afrejse så de ikke Bliver køresyge. De kommer med i park og gå i sele/snor. Vores børn på 9 og 12 år bruger meget tid med dem så de bliver trygge ved børn, dette er så vigtigt i de første 8 uger. Jeg træner dem i at ligge på ryggen og finde tryghed ved bla. At få klippet kløer, pels ved øjne og numse. Og de bliver jævnligt vasket og føntørret og nyder det. De bor sammen med både deres mor og far De er allergi venlige og fælder ikke, og holdes pelsen klippet ned i en 3 cm, ligesom forældrene er på billederne, er pels plejen nem. Med hvalpen følger der: Sundhedsbog fra dyrlægen Prof. Royal canin hvalpe pakke bla med start fodder. De er færdigbehandlet med den Beste ormekur, chippet, vaccineret inden de rejser hjemmefra. Der medfølger også et hæfte med alle vores gode råd til jer og vi er altid kun en SMS eller tlf opkald væk hvis i har brug for hjælp og svar på spørgsmål, ingen spørgsmål er dumme her. Der betales 3000 kr i depositum når hvalpen reserveres. Som fratrækkes prisen ved afhentning af hvalpen.

8800 Viborg
man.

Jagt/familiehund

8.000 kr.

Jagt/familiehund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 hanner tilbage. Far: Labrador F1, Mor: Labrador F1/springerspaniel. Begge forældre er særdeles gode jagthunde. Moren er grundet det halve springerspaniel en stødende jagthund ud over det sædvanlige. Som familiehund er hun rolig, velopdraget og kærlig både overfor børn og voksne. Faren er rolig, lydig og har gode aner. Hvalpene er med overtagelse ca. 27. maj eller efter aftale. Hvalpene er opdrættet i køkkenet, ligesom de er ude i haven hver dag i flere timer og sammen med børn og voksne. Hvalpene leveres med ormekur, chipning og første vaccine. Der er 2 hanner tilbage.

5883 Oure
man.

Japansk spids hvalpe

12.000 kr.

Japansk spids hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores Molly har fået et kuld på 4 hvalpe, 1 tæve og 3 hanner. Rejseklar d.13/7. Tæven og en han er allerede afsat. Hvalpene vil blive socialiseret med andre hunde, børn, samt vant til forskellige lyde fra bl.a. støvsuger, vaskemaskine, TV osv. da de bor hos os i huset. hvalpene bliver chippet, vaccination, får sundhedstjek og ormekur inden afrejse. Der medfølger mad til den første tid, halsbånd og et tæppe der dufter af mor. Depositum er 3.000,- Ved spørgsmål kontakt 28294001. Billede nr.5 er faren til hvalpene.

5750 Ringe
man.

underskønne poly

5.000 kr.

underskønne poly, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lille Polly blev forladt i nærheden af shelteret sammen med en anden pige. Helt alene, det eneste, de havde, var hinanden, og det var hjerteskærende at se deres blikke af frygt og panik. De var ikke klar over, at det værste var væk, og de var nu i sikkerhed, ved at starte deres nye liv. Polly havde i sin krop nogle mærker af en uagtsom og mishandlende fortid; hendes hals blev skåret over. Dette sår skyldtes sandsynligvis en meget stram krave, som fremprovokerede hende meget skade. Hun blev straks kørt til dyrlægen og heldigvis er hun rask og mærkerne er næsten væk. Stadig ung, Polly er meget god med andre hunde, men det er hende, der bossen blandt de andre hunde. Hun er meget sød og blid, Polly hader ikke mennesker, og hun leder efter hengivenhed, når hun har mulighed for det. Hun er lille og allerede steriliseret. fra oktober 2019 ca 11 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

søde alegria

5.000 kr.

søde alegria, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hun har været hos os i nogle år, hun kom med sin hvalpe og blev her. Alle hendes babyer blev straks adopteret, og desværre blev hun. Hun har en meget glad personlighed, hendes navn er perfekt til hende (Alegria betyder lykke på portugisisk); hendes eneste problem er, at hun kan lide at klatre på væggene, så hendes familie bliver nødt til at holde øje med hende og have et hus med nogle sikkerhedsforhold. Hun elsker at gå en tur, hun er god til det, og hun er god med andre hunde. Hun er mellemstor og allerede steriliseret. Vil livet endelig give denne pige en mulighed? Det håber vi. fra april 2018 ca 13 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

frække Carlos

5.000 kr.

frække Carlos, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne dreng er den rigtige ?hund med batterier?, han har en uudtømmelig energi og en stor smidighed. Han gik lidt rundt i gaderne, han blev bespist af nogle mennesker, men der var han i fare, for der var en meget trafikeret vej, og det værste kunne ske. Vi blev tilkaldt for at hjælpe, og Zé Carlos kom til krisecentret. Han er flink og interagerer med andre hunde, han er med andre hanner og hunner. Han fortjener virkelig en familie, der forstår ham og hans personlighed og ledsager ham i gåture og eventyr. Han elsker at gå i snor. Han er ung, mellemstor og allerede kastrereret. Vil livet overraske denne dreng? fra 12. november 2020 ca 12 kg ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Skønne lasco

5.000 kr.

Skønne lasco, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lasco og hans søskende blev fundet på gaden. De var alle meget venlige, uden tvivl født i et hjem og forladt. Vi kender ikke deres forældre, så vi kender ikke deres endelige størrelse, men de virker maksimalt medium, ikke for store. Lasco er meget venlig, social, legende og blid. Vant til selskab med andre hunde, voksne og hvalpe. Vant til mennesker. Han er ved at lære at gå i snor, og han har allerede vist sig at være hurtig til at lære. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

1 Mini Bull tæve

15.000 kr.

1 Mini Bull tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 1 sund og dejlig Mini Bull pige tilbage. Hun er klar til hendes nye familie d. 28 Maj. Allerede nu, er det tydeligt at se, at hun har et fantasisk venligt sind og er utrolig kærlig.Hun er vokset op inden for, sammen med andre hunde, samt vil hun komme til stranden og i skoven, så hun får oplevet noget. Hun er med stamtavle og vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket, samt have fået hendes ormekur. Depositum ved reservering 3000kr. Ingen afbetaling. Det særprægede karaktertræk for Mini Bullen, er dens komiske personlighed. Mini Bullen er en glad, sikker og venlig hund, som er ivrig efter at behage. De er velopdragne og meget lærenemme, med et jævnt temperament og danner stærke bånd, til deres familie, samt nyder selskabet af børn. Mini Bullen elsker leg og andre aktiviteter, og vil ofte hoppe og springe. Racen er en godmodig, stabil hund, som fungere godt i en større flok. Mini Bullen er en race, med et sødt udseende og en "sjov" disposition, der viser rigelig energi i sine aktiviteter. Denne race er af en lille statur, den er ca 32 cm + - 5 cm.

6400 Sønderborg
søn.

Bichon Havanais

17.000 kr.

Bichon Havanais, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpene hos mig ligger i køkkenet/stue og er vant til at være i hænder og hører dagligdagens lyde. Jeg lægger stor vægt på at hvalpene bliver socialiseret. En Havanais er rigtig skøn familie og allergivenlig hund. Når hvalpen er valgt ligges der et depositum på 5000 kr. som trækkes fra hvalpens fulde pris når hvalpen går hjem. Kommer med DKK. stamtavle og DKK. købekontrakt.DE er vaccineret første gang, og har sundhedsbog, er chipmærket, De vil få ormekur tre gange. Der er et fint patella 00,for begge forældre, de er begge øjenlyste uden anmærkninger og har et kærligt og godt sind. Der medfølger hvalpepakke og tæppe der dufter af mor, foder ,og gaver til hvalp fra opdrætter, som altid kan ringes for gode råd. ER i interesseret i hvalp vil jeg gerne kontaktes på tlf.42501839 det er vigtigt med en god snak. Lær din hvalp at kende allerede inden du får den hjem. Bonnie den ene af mine to hunner har et kuld på vej, hvor der forventes at komme dybe farver i røde, røde med hvidt, sort/brune med og uden hvidt, hvide med røde pletter. Bonnie (to sidste billeder) er brindle/sort/mahogni og har meget røde og havanabrun linjer i forældre og bedsteforældre bag sig, faren er Arrivas Valenzio og er rød zobel med hvidt. Hvalpene vil være blive født ca. 30 juni, salgsklare omkring 20 august. I kan ringe for at bestille hvalp. hun 18000 kr. han 17000kr.

9240 Nibe
søn.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe

12.000 kr.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe. Så kan vi endelig tilbyde denne skønne blanding igen. Hvalpene er født den. 30-03 og salgsklar den. 25-05 Mor. Fransk Bulldog- Beagle. Far Shiba. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
søn.
Kennel Semine

Husky hvalpe

6.000 kr.

Husky hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Karma har fået 8 flotte hvalpe, hvoraf de 7 skal sælges. OPDATERING: der er nu 4 hvalpe tilbage, en enkelt sort/hvid og de 3 lyse. sort hvid han og 2 lyse hanner, den sidste lyse er en pige. Bud modtages gerne. Alle hvalpene er meget aktive allerede og søger et hjem. De er fyldt 8 uger, så de kan afhentes uden ventetid. Jeg har sørget for ormekur, første vaccine og chipping, de sidste vacciner skal køber selv sørge for bliver overholdt. Der er en enkelt tæve, ellers er det 6 hanhunde. Der er 1 grå/hvid/rødbrun tæve, 2 grå/hvid/rødbrune hanner og 4 sort/hvide hanner. ved forespørgsel kan der sendes flere billeder, også af både mor og far. Hvalpene var salgs klar d. 22/5 Der er oprettet en gruppe på Facebook hvor der bliver opdateret billeder løbende, denne kan findes via link: www.facebook.com/groups/sikasfamily/

9740 Jerslev J
søn.

Familie hund

16.000 kr.

Familie hund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Opdatering vores tæve blev parret i går lørdag den 21 maj.det var en vellykket parring. Man kan allerede nu kontakt mig og komme på venteliste Forældre har HD A og HD B Ad 00 Patella 00 Lghda og HC fri. Vi avler udelukket familiehund med gode gener og sind. Vi viser med glæde frem vores smukke sorte tæve, hun elsker gæster og tror alle gæster er til hende. Far kan ses i Dianalund. Far er rød og den kærligste hund man kan tænke sig. Sist kuld fik hun 4 blå og 3 sorte hvalpe Jeg har beholdt en hvalp fra sidste kuld. Hun er så nem. 9 måneder og jeg kan næsten ikke mærke jeg har en hvalp Opdatering. Zilla har dags dato bestået mental testen som læsehund.

5853 Ørbæk
søn.

Powder puff tæve

12.000 kr.

Powder puff tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Chinese crested født d. 23 april, ud af et kuld på 3, hvor 2 tæver overlevede. Hun er klar til at flytte efter d. 18 juni. Så begynd allerede nu at følge din kommende hund. Begge forældre er testet fri for racerelateret sygdomme. Og er begge gode kærlige familie hunde. Powder puffen er en allergivenlig race, og et godt alternativ til f.eks bomuldshunde osv. Med en hvalp fra os følger der. livslangt hjælp, råd og vejledning. En vel socialiseret hvalp. God Hvalpepakke. DKK stambog. Hun vil have fået inden hun rejser hjemmefra. 3xormekur, chip(registering i dansk hunderegister), første vaccine. Kontakt mig for mere info.

6430 Nordborg
lør.

8 uger Mor: Grand Danois, Far:Bordercol...

6.500 kr.

8 uger Mor: Grand Danois, Far:Bordercollie/Lab,, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De skønneste blandingshvalpe, 3uger gamle, fra fantastiske forældre - Mor: Grand Danois, Far:Bordercollie/Lab, spændende blanding, der udentvivl bliver fantastiske familie hunde!<3 De klar til at flytte den 30 juni. Inkluderet i prisen er selvfølgelig den store tur ved dyrelægen med sundhedstjek, vacciner, ormekur, chip og sundhedsbogen der følger med. Vi opdrætter disse hvalpe med stor passion og går meget op i at socialisere dem fra start og forberede dem så godt som muligt på det nye liv de går i møde :) Se flere billeder, videoer og mere information om dem og ikke mindst deres fantastiske forældre, på deres Facebook gruppe: Grand Dacollie hvalpene https://www.facebook.com/groups/349517737236022/?ref=share Gammel tekst: Chilli og Kenzo skal have hvalpe. De kommer til verden cirka den første Maj. Jeg begynder på annoncen allerede nu, så man har mulighed for at følge dem helt fra starten - billeder vil blive lagt op så snart man kan se dem ordentligt og derefter løbende. Det er super spændende at finde ud af hvordan de kommer til at se ud, men en ting jeg allerede ved om dem: er at de bliver de mest fantastiske, kærlige familie hunde, med de sind som deres forældre har! :) Få mere information om forældrene og følg med i det hele på denne Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/349517737236022/?ref=share Hvis linket ikke virker, skal du bare på Facebook og søge på gruppens navn: Grand Dacollie hvalpene

7870 Roslev
lør.

Schæferhund hvalpe

9.500 kr.

Schæferhund hvalpe, Jeg søger 6 BLIVENDE, kærlige og fantastiske hjem til mine 6 hvalpe, der er 4 drenge og 2 piger tilbage. De er ude af et kuld på 11 hvalpe Hvalpene er en kæmpe del af familien, er vant til larm og ALT hvad der hører til i hverdagen, de er stueopdræt, bliver passet og nusset om flere gange om dagen. Luna er vant til at komme på plejehjem, hvor hun elsker at render rundt blandt beboerne. Mor og far er ren langhåret schæferhund, dog uden stamtavle. Det er mor Luna?s første kuld hvalpe og hun er virkelig den aller bedste mor, passer SÅ godt på hendes små hvalpe. De er født d. 11 april 2022, klar til at flytte hjemmefra i weekenden 4 og 5 juni 2022. Inden de flytter hjemmefra bliver de tjekket af dyrlægen, for deres første vaccine, ormekur og chippet, SÅ de er helt klar til at komme hjem til deres nye skønne familier. Depositum på 3.000 som ikke refunderes ved fortrydelse, men som naturligvis modregnes ved afhentning. Pris 9500 for pigerne Og 8500 for drengene. Vi forbeholder os retten til at vælge hvem der sælges til. Vi holder til på Nordfyn 3 piger og 3 drenge reserveret! Kontakt gerne på sms

5400 Bogense
fre.

Schæferhvalpe med LIGE RYG sælges

9.000 kr.

Schæferhvalpe med LIGE RYG sælges, Ægte schæfer hvalpe, med LIGE ryg uden papir, søger ny familie/kærligt hjem. Hvalpene bor på landet, og er meget socialiseret og nysgerrige. De er vant til andre hunde, katte, heste og geder. De mangler et nyt aktivt, kærligt og trygt hjem, er klar til at flytte hjemmefra d. 09-05-22. De bliver vaccineret, dyrlægetjekket, chippet og får to gange ormekur inden de flytter. Kom at mød dem, de kan reserveres allerede nu for et depositum på 3000 kr.

8800 Viborg
fre.

Havaton

15.000 kr.

Havaton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Havaton bomuldshvalpe D 27-04 blev der født 3 skønne små hvalpe de leder efter deres kommende hjem De må flytte hjemmefra fra d 22-06 det er også muligt og blive længere. Der er 2 tæver (hvide) og en enkelt han (farvet) Begge forældre har stambog tjekket ved dyrlægen patella 0/0 samt øjenlyst. Hvalpene er allergi venlige Mor er coton de tulear Far er bichon havanais Hvalpene vil ved afrejse være chippet vaccineret fået ormekur samt lavet sundhedsbog registrering i dansk hunde register. Hvalpene er vokset op i stuen vant til andre hunde og børn. De vil blive socialiseret med køretur, skovtur,strandtur, byture Fremmede hunde. De vil være vant til og få klippet negle blive vasket samt tørret. De er allerede startet med renlighedstræning og det går så godt Der medfølger en skøn personlig hvalpe pakke med til hver enkelt hvalp. Ved reservation af hvalp betales et depositum på 3000 kr som ikke bliver tilbage betalt ved evt fortrydelse. I er meget velkommen til at komme og møde både hunde og os.

9610 Nørager
tor.

Alaskan Malamute

7.900 kr.

Alaskan Malamute, Smukke og sunde hvalpe, venlige over for alle, også børn. Forældrene til hvalpene er Alaskan Malamute. Vores hvalpe er klar til et nyt hjem og kærlige ejere. En fremragende race, hunde er kærlige og accepterende af flere ejere, i stand til at blive både i huset og i haven (gård) - tilpasset vejrforholdene. Hvalpe er allerede vant til selvfodring, træningsmåtter, nogle kommandoer.

4880 Nysted
tor.

Hvalpe

9.000 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De dejligste Dogue De Bordeaux / rottweiler sælges til gode hjem. Sælges som familie hunde. Hvalpene vokser op under fine og ordnede forhold i parcelhus inde i byen. De vil blive vandt til al værdige støj samt lege med store samt små hunde og være påbegyndt renlighedstrænet fra uge 5. Hvalpene er nu 10 dage gamle. Hvalpene kan allerede nu reserveres der er i kuldet 4 tæver og 4 hanner de tre tæver har fundet deres nye hjem og den ene han også. Skriv eller ring for mere info.

6780 Skærbæk
tor.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton

13.000 kr.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De mest bedårende og legesyge allergivenlige hvalpe med kærlige og tillidsfulde forældre sælges. Mor er Shih Tzu og far er Coton de Tulear med stamtavle og morfar er Shih Tzu med stamtavle. Hvalpene vokser op midt i stuen og er en stor del af familien med børn og derved vant til at blive taget sig kærligt af, af alle i hjemmet. Renlighedstræning er påbegyndt fra uge 5 og hvalpene er allerede virkelig dygtige og besørger udenfor. Hvalpene er født den 31/3-22. De vil være klar til at flytte til deres kommende familier fra torsdag den 26/5-22 Inden da vil alle hvalpe være sundhedstjekket, vaccineret, chippet og ormebehandlet 1. og 2. gang. Der medfølger en fin hvalpepakke fra Prestige. Prisen er 13.000,- hvoraf de 3000,- er depositum, som sikrer både kommende ejer og opdrætter. Hvalpe der bør opleves, så ring endelig for at aftale tid til et besøg. Billeder af de 3 ledige tæver og deres mor.

7430 Ikast
18. maj.

Doodelhvalpe german shepadoodle

13.500 kr.

Doodelhvalpe german shepadoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Doodle shepadoodle Vi lavede sidste år denne super skønne blanding og har nu fem smukke drenge i farverne schæfer brun og sort med hvide poter og bryst super skønne billederne er hvordan faverne kommer til at se ud De er super populære i usa som terapihunde de fælder næsten ikke og det sidste kuld fælder ikke de super intelligente hunde og egner sig godt både til familie med børn men vil anbefale at man ikke Bor i lejlighed ellers skal der ikke være trapper Begge forældre er med stambog og er sunde og raske, hvalpene bor i stuen med os som vi mener er det bedste for præge dem optimalt, to er allerede reserveret men endelig skriv og hør mere om disse skønne hunde Faren er mindre 23 kg moren 30 så de bliver en mellemting og ikke så store som sidste kuld De er vaccineret fået ormekur og der følger udstyr med med snor Line osv legetøj og dejlige ting til den første tid Depositum er 3000 og gives ikke retur ved fortrydelse Ingen afbetaling og vi forbeholder os retten til sige nej hvis kemien ikke er der vi ønsker er godt liv for vores kære små

4800 Nykøbing F
17. maj.

Dansk svensk gårdhund

100 kr.

Dansk svensk gårdhund, Rigtig sød familie Dansk svensk gårdhund på 6 år, som er vant til børn og andre hunde. Da vi som så mange andre med denne slags hund, er kommet dertil at vi godt vil have en mere, udbyder vi ham til avl. Da hans personlighed passer rigtig godt ind i vores familie, er det oplagt at få en hvalp af ham vi allerede holder af. Hans forældre ser vi stadig, så billeder af dem kan også fremvises. (far er sort hvid mor 3 farvet). Carlo vores hund bor i en familie på 5, Far Mor og unger i alle aldre. Vi bor i et hus i børkop 7080 med lukket have så de kan let lege sammen hos os. Prisen for en tur i kanen med carlo, er en drenge hvalp. Vi betaler selvfølgelig alle udgifter så som chip/vacciner mm for hvalpen). Giv et kald hvis det kunne være interessant. Fordele: I kommer ikke til at skulle betale noget. En af deres sønner får lov til at blive gammel med sin far. I får hvalpe af en rigtig familie hund med højt humør, legesyg og sammentidig rolig. Han har rigtig gode gener og hverken han eller nogle af hans søskende, nogensinde har været syge eller haft nogle problemer med hverken det ene eller det andet.

7080 Børkop
17. maj.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej

13.500 kr.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej, vi venter hvalpe Vores skønne chihuahua Diva skal ha hvalpe i midten af juni. ( forventer ca. den 14/7) De vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 33-34. Alt efter hvornår de er klar de er begge langhåret. De er ægte - far er dog uden papirer Du kan allerede nu komme ind over din kommende hvalp, og være med fra starten. Priser er 13.500 for en hvalp. Depositum på 4000 ligges ved reservation af din hvalp. Resten betaler du når du henter din hvalp hjem. Hopper du fra får du ikke dit depositum retur. Vi går MEGET op i vores hvalpe og forventer du gør det samme. Vi forventer du besøger din hvalp mens den er hos os og ellers følger den tæt hvis du bor meget langt væk. Vi træner lydighed, indkald og renlighed. Den vil have prøvet at køre bil, opleve høje lyde, hverdagslyde, bånd med fyrværkeri, at være alene, komme med mm. De vil være vandt til børn ig andre dyr Din hvalp er selvfølgelig sundhedstjekket, har sundhedsbog, er chippet og har fået ormekur. Den får en ?flytte hjemme fra? kasse med med tæppe, legetøj, foder og godbidder Vi glæder os! Sidst fik hun 3 skønne hvalpe. 1 pige og 2 drenge. Der er kun 2 til reservation da vi ikke ved hvor mange der kommer. Vi kan slet ikke vente. Billede 2 er Coco - pige fra vores første kuld. Hende kom vi til at beholde selv. Hun er nu 2 år. De andre billeder er også af vores tidligere hvalpe?

8600 Silkeborg
14. maj.

Hvalpe på vej (Dansk Spids)

14.000 kr.

Hvalpe på vej (Dansk Spids), Vores danske spids er drægtig, og vi forventer et kuld hvalpe i slutningen af maj måned. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra i sommerferien ca omkring den 20/7- 22. Hvalpepakke medfølger, samt de vil være chippet, fået ormekur, vaccineret og der er lavet sundhedsbog. Der er stamtavle på både far og mor, og det får hvalpene selvfølgelig også. Man vil allerede fra nu kunne komme på en hvalpeliste, og der forventes 5-6 hvalpe. Kun seriøse henvendelser. TAK.

6040 Egtved
12. maj.

Hund søger nyt hjem

Sælges

Hund søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Det er med sørgende hjerte at vi må finde et nyt hjem til Dolly da vi må erkende at hun ikke passer sammen med vores anden hund. Dolly er en fantastisk sød, rar og kærlig hund som kun skal have det bedste. Hun er tidligere gadehund, og ankom til Danmark i januar, derfor forventes der tålmodighed og et roligt hjem til hende. Dolly er vurderet til at være 6 år af dansk dyrelæge, og vejer 30kg. Samt er hun tjekket igennem ved dyrelægen og erklæret rask. Hun har nedklippet pels, da den gamle rev i hendes hud. Men når den kommer ud igen, har hun en super lækkert og flot pels. Der kræver en børstning en gang om ugen. Grundet hendes tidligere liv på gaden har hun nogle ting der skal arbejdes med, men også nogle ting som hun er super god til allerede nu. Hun er ikke 100% renlig, hun døjer med at tisse en smule indenfor dette er tjekket ved dyrelæge uden de kunne finde årsagen, herhjemme får hun en "ble" på når hun er alene for netop at undgå ødelagte møbler og lign. Dolly kan være alene hjemme i en normal arbejdsdag, hun hverken gør eller piver når man går fra hende. Men når nyt hjem findes, skal det selvfølgelig lige finpudses igen. Hun reagerer ikke på andre hunde og mennesker på tur, men grundet hendes alder går hun lidt langsomt og tager gerne sin tid. Grunden til vi skal af med hende er at hun ikke fungerer med vores anden hund, de knurre, brummer og snapper ud efter hinanden. Vi har forsøgt at løse det så godt som muligt dog uden held. Samt har hun snappet ud efter min kæreste, men vi mener ikke hun er farlig overhovedet, men at det kan arbejdes på. Krav til nyt hjem: Gerne ene hund, eller med en meget rolig hund som makker. Ingen mindre børn, da hun ikke er glad for støj. Dolly skal gerne bo i hus

8920 Randers NV
11. maj.

bichon havanais han hvalp sælges

14.000 kr.

bichon havanais han hvalp sælges, Den skønneste bichon havanais dreng søger nyt hjem. Vores dejlige hund fik 4 hvalpe hvoraf denne skønhed er sidste hund i kuldet der endnu ikke er solgt. Han er yderst opmærksomme på hans omgivelser og viser allerede nu sit skønne sind frem. Der er ingen tvivl om at kommende ejer vil få et skønt nyt familiemedlem, og han er klar til ny familie fra fredag d. 13/5 Alle hvalpe er opvokset med dagligdags larm og støj, og siger hverken noget til støvsuger, opvaskemaskine eller støjende børn. Prisen er 14.000kr og depositum er 6000kr (der ikke gives retur, hvis man fortryder) Denne skønne dreng får ?hvalpe pakke? med til sit nye hjem bestående af legetøj, tæpper, og hundemad. Han er godt i gang med renlighedstræning og bliver bedre dag for dag, og render allerede nu hen til døren når han skal ud. Vil du også høre eller se mere til denne uldtot, så kontakt os endelig, så kan du/i komme forbi os i Vejle øst. Kontakt gerne Louise på 28745159 Kasper 28183958

7120 Vejle Øst
10. maj.

Pekingeser/chihuahua hvalpe

9.500 kr.

Pekingeser/chihuahua hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Kom og vælg din drømme hund . Der er 4 tilbage Skønne pekingeser og chihuahua hvalpe 5 stk. De er forskellige farver. klar til at finde deres nye familie og hjem De er 8 uger den 7 april 2022. De vil være Chippet, vaccineret og ormekurs behandlet. Der medfølger lidt mad til den første tid, noget med der dufter af mor, samt sundheds bog. Hvalpene er allerede kontakt søgende, nysgerrige og begyndt at være legesyge. De er vant til kontakt med andre hunde, børn og mennesker. De er begyndt at være social hunde, de er meget i alle familiens hænder og vor gæster. Man får en meget kærlig, social hund med et godt sind . Bestemt nogle drømme hunde. De vil vant til at være renlig på aviser . Men der vil blive trænet i udendørs når de er ældre . De er vokset op i vores stue og vant til dagligdagens lyde. Deres forældre har et blidt og kærligt sind. De er sundhedstestet uden anmærkninger. De er nogle dejlige hvalpe. Deres vægt vil være en blanding af deres forældre når de blevet store. Deres far er chihuahua og deres mor pekingeser. Begge langhåret og dette vil deres hvalpe også være . Man får købs papir med og garanti Der er 4 hunner og 1 han. De befinder sig i 4220 korsør Prisen er 9500 kr Ved reservation lægges der 3000 kr . Uden stamtavle Mor og far haves Billede 1 er en hun hund Billede 2 er en hun hund Billede 3 er en hun hund Billede 4 er en han hund

4220 Korsør
8. maj.

Leonberger / Sankt Bernard hvalpe

7.500 kr.

Leonberger / Sankt Bernard hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så har vi fået store dejlige hundehvalpe! Vores hund Ella har fået 7 dejlige unger. Hvalpene kom til verden d. 7./8. januar 2022 og derfor forventeligt klar til nye hjem fra d. 4./5.. marts. Alle hvalpe bliver registreret og chippet får sundhedsbog, ormekur og vaccination. Mor og far er sunde og raske og fungerer fint med de fleste andre hunde. De har mødt hinanden i hundeskoven og har været kærester siden de var små. Mor: Ella er en sød Sankt Bernards-blanding krydret med Labrador og Akita Inu. Ella har en kort blød hvid pels med sorte prikker og pletter. Far: Carlos er en stor, glad og godmodig Leonberger med en dejlig langhåret pels. Depositum på 2000 ved reservervation. Der er allerede reserveret fire hvalpe. Vi har 2 piger og 1 dreng tilbage. Hvalpene er sorte med hvide aftegninger på bryst og poter.

3630 Jægerspris
26. apr.

Skønneste Blandingshvalpe

10.000 kr.

Skønneste Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De dejligste, skønneste blandingshvalpe er salgsklar d. 01/06, og mangler deres nye hjem. Hvalpene er en blanding af Brun gl. dags Labrador (50%), Rottweiler (25%), Berner Sennen (12,5%) og Schæfer (12,5%). Der er tale om et kuld på 7 sunde og raske hvalpe, hvoraf der er 3 tæver og 4 hanner. To af tæverne er allerede solgt, og der er derfor 1 tæve og 4 hanner tilbage. Mor, Mummi, er en blanding af Rottweiler, Schæfer og Berner Sennen. Hun har et meget roligt sind, og er samtidig meget opmærksom og kærlig overfor sine mennesker. Faren er ren, brun labrador, og er også en kærlig og trofast hund. Han bliver i det daglige brugt som terapihund i en psykoterapeutisk praksis. Hvalpene er født og opvokset i stuen, og har haft meget menneskelig kontakt. De er meget opsøgende, så snart vi går ind i hundekravlegården til dem. De er nogle kærlige, små banditter, der elsker nus, og som allerede er begyndt at lege godt med hinanden og med Mummi. Hvalpene bliver renlighedstrænet fra uge 6, og bliver udsat for dagligdagslyde, såsom støvsuger, hårtørrer, blender og fjernsyn. De kommer i kontakt med forskellige mennesker, dyr og børn, og kommer også med på en køretur i bilen og bliver senere trænet i fyrværkeri lyde, så dette forhåbentlig ikke bliver en udfordring i fremtiden. Hvalpene får en hvalpepakke med sig, når de bliver afhentet. I hvalpepakken er der: - Hvalpefoder - Tæppe med duft af hundefamilien - Legetøj Alle hvalpene bliver vaccineret, chippet & får ormekur. Pris Han 10.000 Pris Tæve 12.500,- Depositum 1500,- Hvalpene kan besøges fra d. 2/5. * Vi forbeholder os retten til at vælge de bedste hjem til hvalpene, så der vil ikke være tale om først til mølle.

8310 Tranbjerg J
26. apr.

Helt ny hunde rampe (kun pakket ud og af...

300 kr.

Helt ny hunde rampe (kun pakket ud og afprøvet), Nypris 400kr, sælges for 300kr. Helt ny hunde rampe 38x100 som kan benyttes således ens hund kan gå op og ned af f.eks sofa, udemøbler, bil . Dog er det ikke lykkedes vores Westie at få den til at benytte den, har forsøgt så vi vil ikke have den liggende. Modtaget den i uge 16 2022 så den er helt ny, de eneste sport er efter forsøget at at få vores hund op og ned, dog var det ikke lige hende. Så derfor sælges den allerede.

9330 Dronninglund
20. apr.

Familie hund Cocker spaniel eller Cavali...

Købes

Familie hund Cocker spaniel eller Cavalier, Vi er en familie som tilbyder et kærligt og blivende hjem til din Engelsk Cocker spaniel, Amerikansk Cocker spaniel eller Cavalier King Charles. Eller blanding af disse racer. Vi er erfarende hundeejer gennem mange år. Vi går op i hundetræning og agility. Børnene er med i træning og pasning af vores dyr. Her i hjemmet bor der allerede en cocker pige som vil elske at få en ven. (Vi er derfor kun interesseret i en tæve) Står du i en situation som gør at du ikke længere kan have din dejlige hund og søger det Aller bedste til den? Så kan vi tilbyde at hjælpe. Hunden skal være glad, sund og rask. Elske alle mennesker og være vant til børn og andre hunde. Vi bor på en landejendom ude i stort skovområde hvor vi bruger utrolig meget tid dagligt på gå-ture. Hunden vil få lov at løbe rundt og hygge sig inde og ude på gården, komme med i stald for at fodre heste og med på ture hver dag. Her er altid nogen hjemme, så den vil ikke være alene. Vi har hund med i alle de ting vi laver i hverdagen, hente børn fra skole, ferier osv. vi træner både hjemme og ude. Står du og mangler sådan et hjem til jeres vovse? Så skriv endelig her eller på sms :) Vi skriver gerne kontrakt på at dette er et blivende hjem og i kan følge hunden efterfølgende hvis man gerne vil dette. :) Billeder fra vores børns hundetræning med vores lille cocker pige.

9600 Aars
20. apr.

Dansk-svensk gårdhunde hvalpe sælges

7.000 kr.

Dansk-svensk gårdhunde hvalpe sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne hundehvalpe fra Kvik - vores Dansk-svenske gårdhund Kvik fik den 31. august 2021 8 skønne hvalpe. De første er allerede reserverede - så skynd dig, hvis du ønsker at købe sådan en dejlig lille hvalp. Hvalpene vokser op sammen med familien og er med overalt. med venlig hilsen Arne og Annette Jensen tlf. 22152581

8450 Hammel
13. apr.

Westie flyder

145 kr.

Westie flyder, det skønneste og blødeste Westie tæppe til din nye skønne hvalp, eller til din allerede bedste ven. smuk at se på og nem at holde ren

5300 Kerteminde
30. mar.