Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
2670 Greve

DISNEY ; Mulan INCL. porto

145 kr.

MULAN ; Et gammelt kinesisk folkesagn er blevet til et fantastisk eventyr fyldt med spænding, følelser og masser af humor i Disneys 36. tegnede klassiker Mulan. Mulan er en ung og modig pige, der ikke rigtig passer ind i det traditionsbundne kinesiske samfund. Da hendes gamle og svagelige far bliver indkaldt til Kejserens hær, fordi Hun-krigerne planlægger et angreb mod kejserdømmet, træffer hun en utænkelig beslutning. Hun klæder sig ud som mand og indtager faderens plads i hæren. Her træner hun med en gruppe krigere, der ledes af kaptajn Shang. Med sig har hun to umage følgesvende: Den lille sjove drage Mushu, der ifølge kinesisk tro vil beskytte hende, og fårekyllingen Krikee, der bringer held. Men Mulan får brug for mere end Mushus hvasse tunge og skøre idéer for at bekæmpe Hun-krigernes skånselsløse leder, Shan-Yu. Kun ved at følge sit hjerte kan Mulan blive en dygtig kriger, der kan give sejr til sit land og bringe sin familie ære. Mulan sejrer på alle fronter. Med sin enestående animation, fantastiske musik og action-fyldte krigskampe blandt sneklædte bjerge, er det en film, som underholder og inspirerer hele familien! Set få gange ! Afspiller perfekt !

Flere detaljer

Medie
DVD
Varens stand
Ny
Forsendelse
Ja - sælger betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til ALT KAN KLARES 100% TILFREDSSTILLENDE. skal du logge ind.