Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
2670 Greve

Disney ; BAMBI 2 ; Vanskelig at finde

100 kr.

BAMBI 2 ; Et af de uforglemmelige øjeblikke i tegnefilmens – ja, i filmens – historie, som har bragt tårer frem i mange øjne er det øjeblik, hvor Bambi's mor dør, hvor Bambi forgæves kalder på hende, og hans far, Skovens Konge endelig træder frem og udtaler de smertefulde ord: "Din mor kan ikke være hos dig længere." Nu fortæller filmen Bambi 2, hvad der egentlig skete mellem det øjeblik og det tidspunkt, hvor han som ung hjort trådte ind i de voksnes verden og opdagede kærligheden til Faline. For midt i den hårde vinter må nogen selvfølgelig tage sig af den lille Bambi, men Skovens Konge mener ikke, at den nogen skal være ham. Indtil Ugle finder en passende hind, der kan tage sig af hans søn, må han imidlertid selv påtage sig ansvaret. Nogle gange kan det dog være mere end svært for ham at opretholde sin ophøjede ro, når det legesyge og lidt klodsede kid springer omkring ham. Og det er heller ikke let for Bambi at være prins, når han hellere vil lege med vennerne Stampe og Blomst. Men gennem både farer og eventyr finder far og søn alligevel hinanden i denne smukke og rørende videredigtning af Disney's klassiker.

Flere detaljer

Medie
DVD
Varens stand
Ny
Forsendelse
Ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til ALT KAN KLARES 100% TILFREDSSTILLENDE. skal du logge ind.