Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
6760 Ribe

Farvel min elskede

5 kr.

En kriminalroman af bedste skuffe som altid, når den er fra Raymond Chandlers hånd. Den leder læseren med ud i en opvisning i korruption og menneskeligt forfald, hvor mord er en del af dagsordnen. Privatdetektiven Philip Marlowe involveres denne gang i en indviklet affære, der tager sin begyndelse, da han tilfældigt møder en mand, der netop er sluppet ud af fængslet. Manden Moose Malloy beskrives som en stor, svær mand, måske ikke meget mere end et par meter høj og i hvert fald ikke bredere end en ølvogn. Det er ikke småting Marlowe må gå igennem for at opklare de mystiske ting, der foregår og finde forbindelsen mellem tilsyneladende ubeslægtede historier. Han skal kvæles, bankes, kidnappes og dopes før han slipper, så man må imponeres over hans mod og stædighed. Næsten overmenneskeligt! Tonen i bogen er barsk, og Marlowes galgenhumor er med til at skabe den rå stemning, der kendetegner Raymond Chandlers bøger. Som den dygtige privatdetektiv, Marlowe er, udfordrer og tvivler han konstant på sine omgivelser. Det er med til at sætte skub i begivenhederne og den spændende fortælling.

Flere detaljer

Sprog
Dansk
Indbinding
Hardback
Forlag
Andet forlag
Varens stand
God, men brugt
Forsendelse
Ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Morten F. skal du logge ind.